ISLAMISERINGEN AV KALMAR

I veckan fick det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson ta emot ett brev från en Alexander Louchichi. Jag blev uppmärksammad på detta brev genom en liten artikel i Barometern där följande kan läsas.

”I ett långt brev till Johan Persson (S) beskriver han det hot som invandrarna ställs inför om Sverigedemokraterna skulle få makten.”

Med anledning av denna fomulering begärde jag en kopia av brevet. Brevskrivaren är samma person som i en insändare i Östran rent lögnaktigt beskyllde Jimmie Åkesson för felaktigheter i sin så uppmärksammade debattartikel i Aftonbladet.

Nu skall det bli mycket intressant att läsa kommunalrådets svar till Alexander Louchichi.

Om Alexander L är en av de moderata muslimer som jag efterlyst i debatten så blir jag minst sagt bekymrad. I det fyra sidor långa brevet finns inte en enda rad med ”självkritik” när det gäller islam men det finns däremot ett antal ”önskemål” om att kommunen skall framhålla islam som något bra. T.ex. vill brevskrivaren att kommunen arrangerar islamdagar där framträdande och kunniga muslimer inbjuds för att ”predika” islam för de underförstått okunniga svenskarna. Gissningsvis avser brevskrivaren att detta skall ske i de kommunala skolorna och på de kommunala arbetsplatserna eftersom han vänder sig till ett kommunalråd.

Brevskrivaren har enligt brevet fått många råd från socialdemokraten Nasim Malik som han uppenbarligen har som förebild. Ett av råden är enligt brevet följande.

”Han gav mig möjligheten att skicka in insändare och gav mig tips på vad jag skulle utelämna i mina texter för att inte skapa för stora motsättningar.”

Läs den meningen några gånger så att innebörden tränger igenom!

En minst sagt avslöjande mening om att det finns en dold agenda hos dessa muslimska företrädare. Betänk sedan att det är den socialdemokratiske politikern och riksdagskandidaten Nasim Malik som gett rådet till brevskrivaren. Det Nasim Malik menar är uppenbarligen att skulle dessa muslimer skriva hela sin sanning skulle det skapa stora motsättningar i vårt samhälle. Detta är alltså dessa moderata muslimers verkliga agenda. Inte undra på att inte någon av dessa muslimska företrädare kritiserar islamister och extremister inom islam.

Samme Alexander Louchichi fick en insändare publicerad i Östran strax efter att Jimmie Åkesson fått sin debattartikel i Aftonbladet publicerad. Denna insändare avslutades med att om inte vi svenskar accepterade muslimerna i Sverige och deras krav på särlagstiftning o.s.v. skulle ”vi stå inför svåra tider”. Något som jag uppfattar som ett förtäckt hot. Det är kanske formuleringar som denna som Nasim Malik anser att Alexander L bör utelämna när han skriver insändare.

När sedan brevskrivaren avslutar sitt brev med följande mening så blir man minst sagt bekymrad.

”Därför är det viktigt för oss som förespråkar tolerans, kärlek och framförallt demokrati att se till att jobba lite extra inför valet 2010.”

Att sedan påstå att islam skulle förespråka ”tolerans, kärlek och framförallt demokrati” är ju rent beklämmande. Vi ser dagligen prov på raka motsatsen oavsett om vi läser en tidning, lyssnar på radio eller ser på någon TV-kanal. Iran är väl det mest skrämmande exemplet på en muslimsk stat som vare sig har demokrati, är tolerant mot annan religion, värderingar eller åsikter. Det verkar även råda total brist på kärlek.

Uppriktigt sagt mår jag illa över att läsa och höra dessa ”moderata” företrädare prata om demokrati och tolerans. Vad det i själva verket handlar om är att genom att utnyttja det svenska samhällets lagar, demokrati och tolerans till att smygislamisera Sverige.

Denna utveckling kommer jag motarbeta genom att stå för den politik som Sverigedemokraterna för.


Kommentarer
Postat av: wcc

det är väl bara att titta på det stora demokratiseringsprojektet i malmö, där flodvågen av tolerans och kärlek fört med sig att hälften av stadens judar nu flyttat.

2010-02-14 @ 10:58:27
Postat av: Putte

Bland "moderata musliner" om det nu finns sådana, kallas Nasim Malik för mannen som talar med dubbla tungor. Vad jag har hört från muslimer, så torgför han en helt annan agenda bakom stängda dörrar, bland andra muslimer, än vad han gör när svenskar råkar höra.

2010-02-14 @ 11:24:36
Postat av: S-E Karlsson

Dagligen läser man i press och även på text tv om att knivanvändandet har ökat i Sverige , igår var det en man som blev nedhuggen när han skulle hämta pengar vid en uttagsautomat ! Vi svenskar har väl aldrig varit benägna att använda ett sånt fegt vapen som kniv möjligen på sin höjd att det slogs med snusdosa annars har det varit knytnävarna som gällt ! Knytnävarna är ju ändock öga mot öga men kniv används för det mesta fegt bakifrån .

2010-02-14 @ 11:53:07
Postat av: Svensk tant

Det finns inga moderata muslimer, för det finns ingen moderat islam. Islam är en totalitär ideologi som inte skyr några medel för att uppnå sitt mål: världsherravälde.Att misstro islam är inte fobi. Det är sunt förnuft och självbevarelseinstinkt.

2010-02-14 @ 12:14:23
Postat av: Tobbe

Fy fan. Och var finns Kaliber när man behöver dom? Fast det är klart, vissa sanningar har väl en alltför stor sprängkraft för att anses som nyttiga. Tråkigt bara att de som tänker så inte ser frammåt. Vad ger det beteendet oss för framtid? Just det.

2010-02-14 @ 12:18:48
Postat av: Från Dalarna

Kommer så kallade flyktingar, politiker, PK journalister, AFA, osv. att se en röd prick på bröstet i framtiden?

Risken är att politiker och andra som vill utrota Skandinaver och övriga Européer, hamnar i den situationen. Vi svenskar, norrmän, osv. som alltid har bott här och byggt upp länderna, vi har snart inget kvar att förlora. Den som inte längre har något att förlora, är en mycket farlig motståndare.

Ni styrande ger bort Norden och övriga Europa, ni vill utrota oss. Ni har själva sagt det. Era handlingar tyder också på det. VAD får er politiker och andra förrädare, att tro att vi kommer att sitta stilla och tysta och godta detta? Med vi menar jag dom allra flesta svenskar, norrmän, osv.

Vilka har störst skuld i det som nu sker? Dom så kallade flyktingarna, eller politikerna som släpper in dom och media som ljuger och tystar ner? Vilka kommer först att få se en röd prick på bröstet?

Vi Skandinaver/Européer är fortfarande i majoritet…http://fc.birgitta.nu/skriver/I006FE608 Här är bara ett av många exempel. Detta är alltså inget skämt.http://www.corren.se/arkiv/default.aspx?articleid=5070195&date=2009-12-29&menuids Läs mer om denna ¤#%¤# förrädare..http://blogs.jp.dk/kulturkloeften/2009/11/29/3-verdenskrig-sadan-bliver-den/ Det är fler än jag som tror att det kommer att bli fullt krig.Är du etnisk Svensk, Norrman, osv. redo för det? Mentalt, fysiskt, kunskapsmässigt? Har du den utrustning som behövs? OM SVARET ÄR NEJ, SÅ GÖR DIG REDO!

2010-02-14 @ 12:20:23
Postat av: Anonym

De som bor i Kalmar har väl sett "moderate muslimen" Nasim nasse Malik lufta sin fru. Hon kommer alltid 5m bakom gubben. Allt enligt gammal islamsk tradition.Intressant länk om svensk journalistik:

http://rakryggad.blogspot.com/2008/02/knner-du-till-lilla-saltsjbadsavtalet.html

2010-02-14 @ 12:35:48
Postat av: Putte

Jag såg nyss ett program på History channel. Det handlade om Egypten och dess historia. Där tog man annat upp inareter. "Minareter byggs som en maktsymbol som symbol för islams överhöghet." Helst ska de byggas i kristna områden för att visa islams makt.

2010-02-14 @ 12:49:57
Postat av: Robin_Shadowes

Här kan ni se vad en raketförskare säger om Valentine's Day. So much för mussrnas fred och kärlek...http://imittsverige.blogspot.com/2010/02/egyptian-cleric-warns-muslim-youth-of.html

2010-02-14 @ 12:53:40
Postat av: Tobbe

Å andra sidan skall vi SD:are vara tacksamma över islamisternas otålighet att uppnå kalifatet. Med tanke på vilka fördelar de vunnit, bl a total diplomatisk immunitet rörande sina avsikter med detta land, så hade det naturligtvis varit listigare av dem att sitta lugnt i båten under 15-20 år av fortsatt massinvandring. Sen hade det varit tid att handla. Men jag antar att bytet frestar allt för mycket? Bra att de bekänner färg redan.

2010-02-14 @ 13:12:42
Postat av: Kurtan

Vi håller på att bli bestulna på vårt fädernesland och allt som hör därtill. Det besynnerliga är att våra s.k. politiker (läs förrädrare) och media uppmuntrar och gör allt för att underlätta detta.Denna utplåning (av oss) sker o "slow motion" allt enligt muslimska brödraskapets manualer....Det är dags att byta ut och ställa till svars dessa quislingar....Allt som krävs för att ondskan skall härska är att goda män inte gör något !!! (Edmund Burke)Är du en god man ?!Ett "smakprov" av "The Projact" (Läs gärna hela!)Rather than focusing on terrorism as the sole method of group action, as is the case with Al-Qaeda, in perfect postmodern fashion the use of terror falls into a multiplicity of options available to progressively infiltrate, confront, and eventually establish Islamic domination over the West. The following tactics and techniques are among the many recommendations made in The Project:http://97.74.65.51/readArticle.aspx?ARTID=4476MVH

Kurtan2010-02-14 @ 13:16:33
Postat av: Cavatus

Vi svenskar MÅSTE lära oss att tänka kritiskt och inte köpa allt rakt av i vår godtrogenhet. Detta kan bero på att vi avprogrammerats att uppskatta vår egen kultur. Att uppskatta sin egen kultur innebär ingalunda att vi ser ner på andra kulturer. Tvärtom gör det att kulturutbytet kan ske på samma nivå. Vi måste lära oss att vi inte nödvändigtvis måste nedvärdera vår egen kultur för att uppskatta andras. Denna nedvärdering har politikerna framfört i många sammanhang och det är rent ut pinsamt att höra sådana uttalanden.

2010-02-14 @ 13:17:32
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Katinka Glahd

Detta är exakt vad som stod i det sk "dokumentet" som hittades av schweiziska säkerhetspolisen på 80-talet,hos en känd muslimsk -arabisk bankir i Luzern.

Här står hur förfarandet skall gå till när man övertar västvärlden bit för bit.

Att ta sig in i styrelser i politiska partier.I bestämmande församlingar i kommuner och riksdag.

att framstå som vänliga och ödmjuka för att lura invånarna i dessa länder. Att ständigt sätta sig som ett offer som accepterar att urinnevånarna bestämmer mer än så länge.

Hela detta,sk "kontraktet" lade jag in på Kurt Lundgrens blogg för några år sedan. Hoppas att någon skicklig läsare av detta kan hacka sig fram i cyberrymden och hitta detta avslöjande inlägg på hur övertagandet går till.Själv förlorade jag mitt ex, i en datorkrasch.

"Otroligt att varje gång vi ger upp ännu en bit av vårt samhälle och vår frihet,till den mest intoleranta monokultur,världen hittills har upplevt(något som är sjufalt värre än nazismen) så förklaras det med att det är för att vi är ett mångfaldigt tolerant samfund.

Multikultur blir monokultur när islam tar över.islam är vad vi får och islam är vad det blir och inget ANNAT!

islam är fasa,märker,hat,våld och död!

Arma kommande generationer av förrådda svenska barn!

Och det värsta av allt är att vi tvingas att försörja dessa ockupanter,dessa våra blivande herremän!

Det gives oss tre val när detta kommer;Att konvertera;att bli sk,Dhimmies,Att dö!

Strålande framtidsutsikter våra "förtroendevalda" har berett för oss. Av ren stupiditet,det är det tragiska med det hela.

2010-02-14 @ 13:32:09
Postat av: Katinka Glahd

Detta är exakt vad som stod i det sk "dokumentet" som hittades av schweiziska säkerhetspolisen på 80-talet,hos en känd muslimsk -arabisk bankir i Luzern.

Här står hur förfarandet skall gå till när man övertar västvärlden bit för bit.

Att ta sig in i styrelser i politiska partier.I bestämmande församlingar i kommuner och riksdag.

att framstå som vänliga och ödmjuka för att lura invånarna i dessa länder. Att ständigt sätta sig som ett offer som accepterar att urinnevånarna bestämmer mer än så länge.

Hela detta,sk "kontraktet" lade jag in på Kurt Lundgrens blogg för några år sedan. Hoppas att någon skicklig läsare av detta kan hacka sig fram i cyberrymden och hitta detta avslöjande inlägg på hur övertagandet går till.Själv förlorade jag mitt ex, i en datorkrasch.

"Otroligt att varje gång vi ger upp ännu en bit av vårt samhälle och vår frihet,till den mest intoleranta monokultur,världen hittills har upplevt(något som är sjufalt värre än nazismen) så förklaras det med att det är för att vi är ett mångfaldigt tolerant samfund.

Multikultur blir monokultur när islam tar över.islam är vad vi får och islam är vad det blir och inget ANNAT!

islam är fasa,mörker,hat,våld och död!

Arma kommande generationer av förrådda svenska barn!

Och det värsta av allt är att vi tvingas att försörja dessa ockupanter,dessa våra blivande herremän!

Det gives oss tre val när detta kommer;Att konvertera;att bli sk,Dhimmies,Att dö!

Strålande framtidsutsikter våra "förtroendevalda" har berett för oss. Av ren stupiditet,det är det tragiska med det hela.

2010-02-14 @ 13:34:37
Postat av: Stora Småland

Nu är det dags att frige Lasermannen !

Mvh Stora Småland .

2010-02-14 @ 13:36:14
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Den allt mer eskalerande antisemitsimen i Malmö växer, jag kan inte annat än se det som ett järtecken över vad som komma skall med det övriga Sverige.Nu handlar det inte om "smygislamisering" längre. Det är ett faktum och absolut ingen med sina sunda vätskor i behåll vill ha det så.Historiskt sett är det mycket vanligare (än utifrån med vapenmakt) att samhällen dukar under pga inre konflikter - detta är vad som sker idag inför öppen ridå.Här skall båda fötterna sättas ner i marken och absolut inga eftergifter till stenåldersseder skall förekomma.Till sist, Charli på Västerviks Tidning får lite att bestyra med när han behagar bemöta inläggen på sin chatt. Det må han ha....2010-02-14 @ 14:15:45
Postat av: Lappri

@KatinkaÄr det det här inlägget du söker?http://kurtlundgren.webblogg.se/2007/august/mordargungor-forbjuds-uti-var-kommun.html

2010-02-14 @ 14:39:20
Postat av: Hulda

Kan vi lita på Nalin Pekul i Islamdebatten? Hon talar kanske också med "kluven tunga"?

De små, små stegen åt absolut fel håll......

2010-02-14 @ 14:41:26
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Håller med Lisa Marklund att kvinnoförtrycket i Saudiarabien kan jämföras med apartheid i Sydafrika på sin tid. Skulle vara roligt att veta vad " skinkmackan " tycker om LM åsikt? Eller varför inte Alexande L.

2010-02-14 @ 14:49:22
Postat av: Stora Småland

Lasermannen var tidigt ute , han såg vartåt det lutade med islamisering och hela smörjan .

2010-02-14 @ 14:59:06
Postat av: Anonym

lasermannen var och är en jävla idiot. hans agerande gjorde media och politiker än mer pk så hans idioti gjorde att normal argumetation mot restriktiv invandring stendog i 20 år.

2010-02-14 @ 15:43:11
Postat av: AWSvensson

Kommunen arrangerar islamdagar , varför inte.

Stening av kameler, halalslakt, föredrag om sharialagar, balkongknuff, gör ditt eget bombbälte.

Ja en synnerligen givande dag som skulle föra upp Kalmar på kartan.

2010-02-14 @ 15:56:43
Postat av: Jonas Klasberg

Jag trodde de gamla vikingarna/barbarerna var utrotade men ack, här hittar man alla dem! Dags att be dem här 1 % av Sveriges befolkning att anpassa sig eller flytta från Sverige till grönland eller något annat ställe! Där kan ni klaga hur mycket ni vill på utvecklingen! Ni kommer aldrig kunna stoppa världs utveckling, alltså globaliseringen, människor flyttar överallt och bosätter sig på sina egna villkor, men de har skyldighet att följa lagarna, annars åker man in, så simpelt är det bara... Good luck animals!

2010-02-14 @ 16:08:06
Postat av: Gubben o Gumman

Wow

2010-02-14 @ 16:20:35
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>Jonas KlasbergFolkvandring och globalisering är två helt skiljda saker. Så gott som ALLA länder förespråkar reglerad invandring - det är inte bara att flytta "på egna villkor".Flytta till Iran eller Saudiarabien och kräv dittan dattan får du se vad som händer...men för att vara övertydlig du kan inte flytta till Tyskland eller USA heller och kräva dittan dattan...Dom vill naturligtvis vara herrar i sitt hus, men om jag vill vara det i mitt hus ska jag kallas för barbar och flytta till Grönland.Jisses...2010-02-14 @ 16:39:21
Postat av: Gubben o Gumman

Sverige fyller redan alla kriterier för en folkresning:-Skatteslaveri till förmån för pensinsräddare.

-Media styrs av kommunister

-etniska Svenskar diskrimineras

-Svenska kvinnor gruppvåldtas

-Judeförföljelser i Malmö av araber enligt TV samt PRESS.

- Politrucker på herrgårdar

- Svenska pensionärer har det sämre än nyanlända pensionsräddareEgentligen behövs bara att etablerade politiker kommer ut som konvetiter ,så brakar det loss.

Då har Svenska folket inget att förlora.

Då kan politruckerna samt "måsslimerna" ha sina egna val.Sverige springer omkring på Balkan samt i Afganistan för att förhindra konflikter.

Samt ser till att alla världens konflikter flyttar hit.Det man kan hoppas på är demokratiska val 2010.2014.2018 samt att dessa hinner genomföras.Sverige befinner sej i enhelt annan situation är Danmark el Norge.Ilskan börjar nå kokpunkten.Bloggtoppen politik toppas av Politisk inkorrekta nyhet samt Fria Nyheter ,så sitter en bengök och pratar om 1 %.Under kriget blundade man för koncentrattions läger

I Sverige blundar politiker för judeförföljelser i Malmö.Ev konvetiter ,samt valfusk 2010, så får bla Jonas flytta till Grönland med sin trasiga kulram.2010-02-14 @ 16:48:41
Postat av: S-E Karlsson

Varför Sd:s opinionsiffror för tillfället sjunker har jag en egen och personlig tanke om ! Jo,så här är min tanke , man har satt in kostsamma åtgärder i invandrarghettona och pressen har troligen fått munkavle och därmed är det tyst om bilbränder och annan skadegörelse som ändå pågår ! Allt för att mörka sanningen !

2010-02-14 @ 16:51:47
Postat av: vmm

Mycket kan sägas om islam, men det är ju märkligt att många som vill framhäva islams förträfflighet påpekar att islam är lika med tolerans och demokrati. Ur PR-mässig synpunkt så ska man hellre försöka trycka på sina starka sidor istället för att komma med tafatta förnekanden av sina svaga sidor.Muslimer borde ur PR-mässig synpunkt säga att islam är en dygdens och kyskhetens religion. En moralreligion som ger alla, människor såväl som samhälle, klara och tydliga regler för vad som gäller.Att säga att islam är tolerans, frihet, demokrati osv är PR-mässigt uselt.

2010-02-14 @ 17:13:45
Postat av: Katinka Glahd

Tack Lappri för detta. har lagt in det i mina favoriter.men hade inte en aaaaning om att Gudmundson hade tagit upp det!

Nu ber jag alla läsare av denna blogg att ladda ner det och lägga in det i en mapp.Detta är alltså INGEM SKRÖNA.Det är klar ,kalla fakta!

Hurra för Inter-net.

2010-02-14 @ 17:20:59
Postat av: Fredrik

Hur länge ska vi förneka sanningen om och med dessa jävla muslimer!! Ut ur Sverige bara!!

Dessa muslimer flyr eller söker asyl i mitt/vårt underbara land pga av förföjelse?? Vilken lögn!

Bidragskåta kamelryttare inget annat!!

Dom tar sin terror mot oliktänkade o skitar ner vårt samhälle med religiös och deras kulturella dynga!! Har vi mångkultur i Sverige? Absolut NEJ!

Men muslimsk ARAB kultur är vad vi har!! usch,tve och fyyyyfan!

Postat av: Från Dalarna

Hej Jonas Klasberg!På vilket vis är vi som ser problemet med den politik som bedrivs just nu, barbarer? Vad baserar du det på? Vilka handlingar? Hade vi varit det du påstår, ja då hade vi agerat så som många sk flyktingar gör.Vad anser du om många så kallade flyktingars uppträdande här i Sverige? Jag menar då t.ex. mord, våldtäkter, mordbränder, rån av svenskar, hot, trakasserier, uppmaning till krig mot oss otrogna smutsiga hundar, utnyttjande av våran välfärd, osv. osv. Ja, listan kan göras lång. Men du vet vad jag menar, har du följt nyheterna aldrig så lite.Menar du att det finns inga problem i dagens samhälle?Är många sk flyktingar rasister? Eller kan bara svenskar vara det?Vad tycker du om denna film som bara är ett av många ex? http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2008Vad är så positivt med denna mångkultur?Vad är din syn på detta? Ett av många ex. till. Undercover Mosque

http://video.google.com/videosearch?q=Undercover+Mosque&emb=0&aq=f#q=Undercover+Mosque&emb=0&aq=f&qvid=Undercover+Mosque&vid=-2756019186902298902Vad får du 1% ifrån? VARENDA svensk jag pratar med tycker likadant som oss. Jag träffar många.Vad anser du om våra barn och ungdom, som av sk flyktingar dagligen blir slagna, hotade, utpressade, rånade, kallade alla fula ord som finns, osv? Jag träffar många barn och ungdom. En del har vägrat att gå till skolan eller ut på stan. En del familjer jag träffat, har fått flytta pga så kallade flyktingar. Är det ett problem anser du, att svenskar blir flyktingar i sitt eget land? Eller får dom skylla sig själva, för att deras förfäder var Vikingar? Bryr sig skola, kommun, osv. när jag vill gå vidare med det? Nej, ska sopas under mattan, finns inga problem.Vad tror du händer med dig, om muslimerna får makten här i Sverige och Europa? Tror du att dom kommer att visa dig samma hänsyn som vi visar dom?Vad anser du om att t.ex. begrava en flicka levande, bara för att hon hade snackat med några grabbar? Det var i media i veckan, och det är ju bara ett av miljontals ex. Är det att vara barbar? Är det en bra kultur att införa i Sverige?Jag har jobbat med barn från dessa kulturer. Jag tycker FRUKTANSVÄRT synd om dom. Dom berättelser jag har fått höra över åren från dessa barn. Ja, det finns inte ord. Jag har också många gånger sett skadorna på dessa barn, efter misshandel från familj och släkt. Bryr sig skola, kommun, osv. när jag vill gå vidare med det? Nej, ska sopas under mattan, finns inga problem.Och på tal om att agera som barbarer. Vad anser du då om kommunister och socialister, som med skidmasker mördar, misshandlar, hotar, mordbränner, förstör bilar och annan egendom, osv. osv? Till och med går in i kommun på möten och misshandlar lagligt valda politiker. Vad är din syn på det? Här är bara ett av väldigt många ex: http://www.youtube.com/watch?v=VRO69UHTpkM http://www.youtube.com/watch?v=ZPph0QwuVQwOK, det får räcka till att börja med. Jag ser fram mot seriösa svar. Andra är självklart också mer än välkomna att svara.Klistrar in lite annat att beskåda nedan.http://www.youtube.com/watch?v=SBm_9qzAMeI

http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/04/17-aring-kastade-agg-pa-jimmie-akesson/#more-28486

Turkisk skomakare flyr Sverige p.g.a massinvandringen: http://www.youtube.com/watch?v=9w_k8Z9o0CQ

Muslim Demographics: The Islamic Tidal Wave: http://www.youtube.com/watch?v=XK1pnCldKZI

CBN News: Malmö, Sweden - Growing muslim influence: http://www.youtube.com/watch?v=HaPz7p-1-bk

http://video.google.com/videosearch?q=Undercover+Mosque&emb=0&aq=f#q=Undercover+Mosque&emb=0&aq=f&qvid=Undercover+Mosque&vid=-2756019186902298902

http://svtplay.se/v/1792958/dokument_inifran/slaget_om_muslimerna

http://www.dn.se/opinion/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362

http://www.youtube.com/watch?v=MwhdZQH8y1M

http://www.youtube.com/watch?v=pHrmSTRmjyw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PdvHz4camx8&feature=related

http://www.sverigedemokraterna.net/publikationer/20030404skriftsocsannanatur.pdfTill & med Janne Josefsson erkännerhttp://hd.se/mer/2008/02/10/mannen-bakom-avsloejandena/

2010-02-14 @ 17:32:58
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Romarriket föll,tredje riket föll osv. Nu gungar EU. Historien upprepar sig. Vilka krafter kommer att verka när Grekland mer eller mindre kolappsar ekonomiskt. När Spanien kommer upp i en arbetslöshet på ca 25%. Detta är proffessores bedömning av situationen i nuläget. Frågan är bara när de första protektionistiska åtgärderna kommer i större skala. USA har redan infört vissa skyddstullar på kinesiska varor. Globaliseringen kan upphöra fortare än vad MR Klasberg anar, och jag vill se den politiker som vid ca 25% arbetslöshet inte kommer att föreslå åtgärder åt det protektionistiska hållet. Skräckscenariet är väl att grupper långt till höger om SD får mer att säga till om, eller t o m makten.

2010-02-14 @ 17:35:16
Postat av: Stefan K

I dagens SIFO-mätning hamnade Sd på 3,4% och sjunker där precis som i de senaste undersökningarna som publicerats. En undersökning och ett valresultat är två vitt skilda saker, mycket hinner hända innan valet och detta tapp ligger väl i linje med pk-Sveriges försök att tysta ner Sd.

Vi ska vara ödmjuka och erkänna när det går dåligt, liksom vi ska glädjas när det går bra.

Att knappt 4% av svenska folket anar den fara vi står inför och den nedmontering av svensk välfärd den misslyckade integrationspolitiken åstadkommit, har jag svårt att tro. Kom ihåg att valresultatet den 19:e september får vi dras med i ytterligare fyra år och på den tiden hinner mycket hända om allt ramlar på i samma takt som nu. Tänk på det!

Hur märkligt det än låter, så tror jag att invandrare som etablerat sig i Sverige och flyktingar som levt här i många år, skulle tjäna på att Sd fick ett större inflytande. Den misslyckade integrationspolitik vi ser är inget nytt, utan har funnits de senaste 30 åren, Ingen regering har klarat av att lösa problemen och inget av dagens två alternativ planerar att göra det. Det räcker att ta del av de 7:s politik för att inse detta, så ni som redan befinner er utanför lär få ytterst svårt att komma in.

2010-02-14 @ 17:52:56
Postat av: Hajen

Bra Thoralf, din röst behövs.

2010-02-14 @ 17:59:48
Postat av: Ludvig

Ska man skratta eller gråta, men det är ju så allvarligt så skratta passar sig inte.Tur att det finns vakna människor som fattar att Sverige håller på att islamiceras.Och detta gäller att tänka på i september.

2010-02-14 @ 18:00:28
Postat av: lee

http://www.youtube.com/watch?v=n_EjUx9-3vA&feature=player_embeddedhur många har vi inte i sverige?

2010-02-14 @ 18:23:08
Postat av: Gubben o Gumman

Politruckerna på bla Sifo, kommer inte att sky några medel,dom vet att det är "game over" när SD kommer in i riksdagen.

Att resultaten skulle börja skruvas ned är väntat och lika patetiskt som väntat.

Ursäkta språket,vilka djävla korkade dumskallar.

Undersökningen är väl gjord i Sydöstra Pajalas SSU disktrikt.

Det viktigt att man håller stenkoll på vilka

institut som manipularerar el valfuskar som Moderaterna i Stockholm just nu.

Detta bör dom förklara senare.

Sätt upp dessa apskaft till mailinglistan på valnatten.

Detta skall inte passera obemärkt vilket dessa "stjärnor" tror.

Är dom statligt avlönade så bör A-kassan gälla i första hand.

Sd ligger någonstans mellan 8-12 % .

Ett sådant resultat som SIFO presterat tror inte dom mest rökta politruckerna själva på.

2010-02-14 @ 18:57:31
Postat av: Berit

Vi svenskar måste gemensamt ut på gator och torg och demonstrera mot massinvandringen och islamiseringen av Sverige!Svenskarna är livrädda för att kallas för främlingsfientliga och rasister,vad spelar det för roll!Svenska politiker är Sverige och svenskfientliga.Vi måste göra något nu innan det blir inbördeskrig för det kommer det att bli!Ställ politikerna till svars!SD behöver få egen majoritet vid nästa val och då måste vi hjälpas åt att få väck landsförädarna från riksdagen!

2010-02-14 @ 19:00:26
Postat av: Gubben o Gumman

En 22 årig man knivmördades i Göteborg när han

tog ut pengar vid en bankomat av 4 okända.

Vore intressant att få lite mera uppgifter i PK press.

Detta kunde varit din son Svennebanan.

Blir intressant att se vilka som ligger bakom.

2010-02-14 @ 19:13:47
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser nu att Greklands statsskuld är 113% av BNP: Statsskulden är budgetunderskottet kumulativt. Kommer att bli mycket intressant att följa denna utveckling, men tydligen så vill FP att Sverige skall gå över till EURO:n. Major Björklund i ett nötskal.

2010-02-14 @ 19:19:49
Postat av: Humanist

Utmärkt att Thoralf begärt en kopia av Louchichis brev och offentliggör innehållet! Här avslöjas med all önskvärd tydlighet hur muslimer "talar med kluven tunga".I det offentliga samtalet talar man om "fredens och kärlekens religion", om att vilja integreras i det svenska samhället, om att finna fungerande kompromisser mellan muslimsk och svensk/västerländsk kultur, om att man givetvis respekterar yttrandefrihet och demokrati, osv.Men samtidigt tycks många muslimer (såväl organisationer som enskilda individer)ha en dold agenda med betydligt mindre rumsrena åsikter. Där handlar det inte om att respektera västerländsk kultur och sekulär lagstiftning. Istället handlar det om att anpassa Sverige efter bokstavstrogna Koran-tolkningar, att kräva särlagstiftning och att på sikt skapa ett "samhälle i samhället" där muslimer kan leva fullständigt avskiljt från svensk majoritetskultur.Utmärkt att detta kommer fram i ljuset!

2010-02-14 @ 19:44:45
Postat av: Helene

Den värsta lågkojukturen sedan 1920-talet.

Skyhög stadsskuld.

Skattesänkningar.

Trots detta fortsätter Absurdistan med troligen världens mest kostsamma invandringpolitik.

Ca 100000 "flyktingar" + anhöriga tog Sverige emot 2009. Detta faktum borde väl få amöbor som Jonas Klasberg att åtminstone höja på ena ögonbrynet? Nä förresten. Det ska vi nog inte hoppas på.

2010-02-14 @ 19:50:38
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser att kulturberikare i Frankrike inte söker asyl där p g a att de vill till Sverige. Första asylland gäller som bekant. Samtidigt finns det inte en chans för gamla med rullator att ta sig fram i Kalmar idag. Sätt bidragstagarna på att skotta snö, så att även gamla kan komma ut. Är det för mycket begärt???

2010-02-14 @ 19:58:46
Postat av: AWSvensson

Under åtta år därefter var jag reporter på Sveriges Television. Där fick jag bland annat instruktioner av en ansvarig redaktör för ett av våra största nyhetsprogram att det ska ”vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven”. För att en nyhetssändning skulle bli en ”bra show” var att det önskvärt att det fanns offer, men det var underförstått att dessa offers anspråk aldrig synades i sömmarna.

Vem som skrivit detta och lite till som förbättrar nattsömnen och gör det lättare att ge sig ut i kylan i morgon bitti.Postat av: Putte

@Jonas Klasberg. Du har helt fel. Det är barbarerna som fyttar hit från islamistan och du är deras blivande slav.

2010-02-14 @ 20:12:21
Postat av: chairman

Välunderrättade källor uppger att Charli Nilsson setts på stan idag...nykter!

2010-02-14 @ 20:18:15
Postat av: Gubben o Gumman

Thoralfs Blogg har 10000 besök per vecka,således

måste "Mackan" Malik vara en av dom mest (ö)kända

"måsslimerna" i Sverige.

Fast då inte riktigt som han tänkt sej.

Bilden på "Mackan" på Larmtorget med plakaten med

hakkors stämmer ju ganska bra med rapporterna om

vad som försigår i Malmö.

Eller?

Det kan ju "Röde " Börje försöka förklara bort.

Men då börjar han väl dilla om Grönland.

2010-02-14 @ 20:58:34
Postat av: Ibbe

Säj mej vem du umgås med och jag ska säja vem du är, är ett gammalt bra och träffsäkert uttryck baserat på genuin folklig erfarenhet. Den i Kalmar boende socialdemokratiske politikern Nasim Malik har ingen som helst susning om detta gamla talessätt. Gång på gång finns han i ytterst tvivelaktigt sällskap. Med all säkerhet inte på grund av omdömeslöshet, utan för att det är de egentliga uppfattningar han i grunden har. Finns det ingen i s-ledningen i Kalmar som oroas?

2010-02-14 @ 21:32:11
Postat av: Robin_Shadowes

Katinka, dom tre alternativen kommer bara ges till bokens folk d v s kristna och judar. Detta gäller dock inte dom som tillber hedniska eller polyteistiska religioner eller ateister. Dom får bara två val, konvertera eller dö. Har dom dessutom otur stöter dom på osedvanligt fundamentalistiska koran-uttolkare. Då får dom bara ett enda val, att dö.

2010-02-14 @ 23:21:59
Postat av: LN

Kan Europa finnas kvar om man byter ut befolkningen?Fjordman recenserar Christopher Caldwells nya bok: 'Reflections on the Revolution in Europe'http://tinyurl.com/yg74oju

2010-02-15 @ 08:58:34
Postat av: Skånepåg

Vem är denna Alexander Louchichi?

Någon person med detta namn finns inte i svenska öppna personregister?En "spökskrivare" till Nasim Malik?

2010-02-15 @ 10:52:14
Postat av: LN

Hulda undrade 2010-02-14 @ 14:41:26 om vi kan lita på Nalin Pekgul.På ett seminarium som anordnades av Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen

under Socialdemokraternas partikongress 30 oktober 2009, skall Nalin Pekgul ha upphävt sin stämma och utbrustit:"Om Mohammed hade verkat idag hade han varit socialdemokrat och feminist!"

- - - - -

Lita aldrig på en mohammedan - inte ens på Mohammed,

"världshistoriens mest förträfflige mansperson",

som är förebilden för ettusenfemhundra miljoner vilsegångna, stackars människor.

2010-02-15 @ 15:39:38
Postat av: Farbror

Snart får vi som tillhör ursprungsbefolkningen dansa knätofs till fela och dragspel för majoritetsbefolkningen av somalier, muslimer och terrorister. Ungefär som indianerna får göra vid invigningen av OS.

2010-02-15 @ 18:50:51
Postat av: Tore (preact)

Jag tror några kalla vintrar till, och flykten söderut blir okontrollerad av just detta folkslag.

Dessutom när de skall arbeta (med tvång, utan bidrag) då ändras humöret. (Somalierna)

Märkligt vad jänkarna är tysta när det gäller Somalia! De brukar ju bli aggresiva när "al-Quaida bosätter sig någonstans.Såg på tv att massor av detta folkslag besöker den svenska beskickningen där, för att anhöriginvandra men de har numera visst börjat ta DNA på dess(jävla rassister). ;-) Mängder av kvinnliga tältande, där man såg endast några plirande ögon! Arma Sverige! Måtte det bli förbjudet...Jänkarna har ett annat system. De kräver 1.500 dollar? för endast ett samtal. Det borde också vi pröva!

2010-02-15 @ 21:31:10
Postat av: lee

Arabvärldens tickande bomb

av: Mats TunehagArabvärlden står inför oerhörda utmaningar och många av dem förbises av media som sällan lyckas se bortom den palestinska frågan. Hundratals miljoner araber lider av det gigantiska underskottet på demokrati och bristen på mänskliga rättigheter. Regimerna i Arabförbundet har misslyckats eller inte ens försökt att skapa frihet för sina medborgare. Sex stycken arabländer har till och med förbud mot politiska partier och de övriga har starka begränsningar för den politiska friheten. Förekomsten av religionsfrihet i arabvärlden är ungefär lika frekvent som badvädersdagar under det svenska vinterhalvåret.Men arabvärlden har även stora problem med bristen på innovationer, akademisk förkovran och företagsutveckling. Från 1980 fram till 2000 hade Saudiarabien, Egypten, Kuwait, Förenade Arab Emiraten, Syrien och Jordanien endast 367 registrerade patent i USA – sammantaget. Under samma tidsperiod registrerade Israel 7652 och Sydkorea hela 16 328 patent.Det intellektuella utbytet med andra länder och kulturer är minst sagt sparsamt i det muslimskt dominerade arabvärlden. Antalet böcker som översätts till arabiska varje år – för hela arabvärlden – är bara en femtedel av vad som översätts till grekiska. I många länder är det viktigare att kunna rabbla Koranen än att kunna matematik eller språk.Detta påverkar givetvis det stora problemet, den tickande bomben: arbetslösheten. Trots att flera arabländer har olja har man misslyckats med att lyfta befolkningarna ur fattigdom. Rapporter visar att 40 procent av befolkningen i arabvärlden lever på mindre än två dollar om dagen.På grund av den demografiska strukturen – stor andel unga – kommer problemen att växa. Dagens barn och unga i arabvärlden växer ju upp och kommer sedan ut på arbetsmarknaden för att söka jobb. Man räknar med en 40-procentig ökning av befolkningen i arabvärlden de närmaste 20 åren. Det innebär uppemot 150 miljoner människor, eller två nya Egypten. Arabvärlden har den lägsta sysselsättningsgraden i världen och bland de högsta arbetslöshetssifforna när det gäller unga.Enligt en FN-rapport skulle man behöva skapa 50 miljoner nya jobb de närmaste tio åren bara för att klara av nya arbetssökande. Men med nuvarande takt och utveckling kommer man inte ens i närheten av detta. Det är värt att notera att Iran – med 70 miljoner invånare – har liknande problem även när det gäller arbetslöshet, ungdom och framtid.Vad innebär detta? Jo, den växande arbetslösheten är en tickande bomb. De diktatoriska eller halv-diktatoriska regimerna – de arabiska och den iranska – tillåter inte offentlig debatt. Det enda publika missnöje som tillåts och uppmuntras är mot judar och staten Israel. När problemen på grund av arbetslöshet och fattigdom växer, ökar också risken att regimerna spelar ”Israel-kortet” för att avleda uppmärksamheten från de egna katastrofala misslyckandena.Var ska alla dessa arbetslösa ta vägen?finns det något land i världen som kan försörja dom?JO där finns ett land som har Hotellet öppet ..vi har bara sett början på invandringen till den svenska välfärden !!

2010-02-15 @ 23:12:35
Postat av: CGJ SD Kalmar

Stora Småland ...med sådana vänner behöver man inga fiender... Debatten måste föras sakligt, väl faktaunderbyggd, vänligt, med sans och vett...ja t.o.m. med humor (där det passar)...annars är det garanterat kört när det gäller att värva de osäkra! Att falla ut i bottenlös rasism och önskan om våld av typen "Nu är det dags att frige lasermannen" kommer att leda till att många potentiella väljare/goda krafter avfärdar oss för gott!2010-02-18 @ 15:22:52
Postat av: S29

Håller fullständigt med CGJ,debatten måste föras sakligt för att vinna kraft.Låt sossar och vänstern skrika sig hesa om våran realism som dom kallar rasism.Dom flesta utanför Norrland har säkerligen börjat genomskåda den förljugna sossepolitiken vid det här laget,ex,vis 18000 hemlösa bara i Stockholm.(Hur många av dom har inv,bakgrund?) Ålderspensionärer som jobbat sedan 12års åldern och i dagsläget inte ens har råd med en Tallinkryssning.Den alltjämt stigande brottsligheten,o,s,v. Problemet ligger dock ej i individers hudfärg utan snarare i den respektlöshet som råder mot våra lagar och kultur.

2010-02-18 @ 18:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0