ILMAR REEPALUS LÖGN


Ilmar Reepalu                                        Foto Thoralf Alfsson

I en artikel i SvD som tar upp antisemitismen i Malmö säger Ilmar Reepalu

"Jag har inte varit tillräckligt informerad om den allvarliga situationen i Malmö. Så sade Malmös socialdemokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu efter mötet med folk från stadens judiska församling."

Mattias Karlsson, politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Malmö har i en mycket bra bloggpost påvisat hur Ilmar Reepalu ljuger helt öppen om sin så kallade okunskap. Sverigedemokraterna har i Malmö kommunfullmäktige lämnat in en motion och två enkla frågor om utbredda antisemitismen i Malmö. Jag antar att kommunalrådet Ilmar Reepalu deltar i debatterna i kommunalfullmäktige i Malmö och därmed borde vara mycket informerad om detta. 

Troligtvis har Ilmar Reepalu inte intresserat sig för dessa frågor vilket inte minst hantering av Davis Cup matchen för ett år sedan visade. Då Ilmar Reepalu bestämde att matchen mellan Sverige och Israel skulle spelas inför tomma läktare.

NSK har en helt "fantastisk" artikel om antisemitismen i Malmö där kristdemokraten Mats Odell kritiserar Ilmar Reepalu. Men inte med en enda rad i artikel antyds vem som ligger bakom den ökande antisemitismen. Genom att just inte nämna vilka grupper det är som ligger bakom denna amtisemitism så sopar man ju problemet under mattan.
Ett mycket slående exempel på den beröringsskräck media har för muslimer. De är ju så lättkränkta, en skinkmacka kan ju vända upp och ner på hela världen. 

Kommentarer
Postat av: UncleBob

Min personliga åsikt om Ilmar Reepalu framgår mellan raderna väldigt tydligt på detta klipp:

Tycker ni det är bra så ge det fem stjärnor ;-)



http://www.youtube.com/watch?v=DdYXWvh5RAs



2010-02-28 @ 03:59:38
Postat av: Tobbe

Tja, man hoppas väl att åtminstone några skall göra kopplingen att det är de "högerextrema" Sverigedemokraterna som ligger bakom. Konstigt att man inte har fallit för frestelsen att benämna dessa muslimer som just "högerextrema grupper"? Sen hade man ju påpassligt nog lite längre ner på sidan kunnat lägga in en liten notis om "högerextrema partiers" framgångar i europa. Det var åtminstone vad jag hade väntat mig...

2010-02-28 @ 07:27:05
Postat av: Fredrik

Vad håller vi på med??

Postat av: Stefan K

Är det inte belagt att muslimer i Sverige står för den största rasismen, eller har jag fått det om bakfoten?

2010-02-28 @ 10:50:25
Postat av: Urban

Off topic - men intressant artikel i dagens SvD.



"Holland väntar på Geert Wilders



Nederländernas näste premiärminister kan bli en högerpopulist som vill stoppa all muslimsk invandring, förbjuda koranen och bötfälla alla som bär den muslimska slöjan. För Frihetspartiets ledare Geert Wilders kunde regeringskrisen förra helgen knappast ha kommit lägligare. Sedan han åtalades för sina uttalanden om islam för ett år sedan, har hans popularitet stigit till nya höjder. Idag är Frihetspartiet Hollands största eller näst största parti i de flesta opinionsundersökningar och eftersom processen mot Wilders väntas dra ut på tiden kommer nyvalet redan att vara avklarat, när domen faller."

Postat av: Roberth Ström

Inte bara i Malmö. Svenska politiker inbillar sig att när folk kommer till Sverige så begraver de stridsyxan. Inget är mer fel. Se på Södertälje där kristna syrianer jagar bort muslimer. I varje stad tar de med sina konflikter och nu ser vi kontentan av det.

2010-02-28 @ 11:17:57
Postat av: Urban

I dagens Daily Telegraph berättas det att islamister infilterat Labour partiet och bl.a. genom mutor ökar sitt inflytande och makt.



Hur vet vi att det inte är likadant i Sverige?



Postat av: Skånepåg

@ Urban



Intressant om kommande val i Holland och Frihetspartiet.

Postat av: Hajen

Partisekreteraren Abraham Baylan tiger, han vet ju att det handlar om muslimer som kränker judar i Malmö och han varken vill, kan eller får kritisera dessa. Därför är det viktigt att alla goda krafter hjälps åt och tvingar ut Abraham på banan. Det kan nämligen bli riktigt roligt att tvinga denne sosse att ta ställning. Hur han väljer så kommer det att gå utför för honom och partiet, de är helt enkelt inmålade i ett hörn nu dessa sossar, deras falskhet kommer nu upp i ljuset.

2010-02-28 @ 13:01:26
Postat av: Skeåning

Sverigedemokraterna har vid flera tillfällen i Malmö kommunfullmäktige påtalat den ökade antisemitismen, bland annat i skolorna och pressat Reepalu på detta. De har möts mer ignorans och arrogans. Man har från kommunledningens sida med Reepalu i spetsen sagt att man har haft full koll på situationen. Och nu säger han att han vetat för lite. Är det inte patetiskt? Sverigedemokraterna är det parti i Malmö som starkast har påtalat de här problemen. Senast det skedde av Sten Andersson försökte Reepalu fly undan kritiken genom att långsökt dra länkar mellan Sverigedemokraterna och nationalsocialister och andra nazistiska organisationer och att den nazismen skulle bekämpas, utan att ett en enda gång nämna de som står bakom den absoluta majoriteten av alla hatbrotten i Malmö. Muslismka grupper. Reepalu vågar inte stå upp mot den muslimska antisemitismen i Malmö, utan väljer populistiskt den osmakliga och lätta vägen, att beskylla Sverigedemokraterna/budbärarna för rasism.

2010-02-28 @ 13:37:27
Postat av: Gubben o Gumman

Urban: Vi hade sannolikt mellan 1965-1990 ett par hundra Svenskar på KGB : s avlöningslista.

Som babblade om den Svenska demokratin medans deras kompisar "ockuperade" tv o tidningar.

Tänk om vi har en hel hög politiker med oljepengar i byxorna och kjolarna.

En dam dansar ju disco i Rinkeby, ett gäng politiker har ju kastat alla gamla huvudfrågor på

den barbariska soptippen.

Titta bara på hur Ilmaar beteer sej i Malmö.

Det är ingen frisk Svensk som förstår alla schizobeslut el krumbukter allrahelst i pensionrädarfrågan bara en massa ologiska beslut.

Lägger man in variablen mutpengar blir det plötsligt glasklart.

Kan man snatta choklad från skattebetalarna är nog inte ett par oljemiljoner direkt ned i handväskan något att blinka för.

Sannolikt ligger du nära sanningen Urban.

2010-02-28 @ 14:19:15
Postat av: Gubben o Gumman

För ett tag sedan kunde vi läsa att Svenskar i utlandet som hamnat i trubbel inte kan räkna med hjälp från Sverige.

Fast det gäller nog bara etniska Svenskar som det inte finns några av?



Rubrik i Aftonbladet idag : "UD söker efter 100 Svenskar i Chile"



I Expressen rasar den oerhört intressanta frågan om

varför Mona i matsalen inte kommer till Agenda ikväll o debatterar RUT avdraget.

RUT o ROT avdrag är pefekta exempel på trygghetsknark a la Swedsco.

2010-02-28 @ 14:41:11
Postat av: LasseLucidor

Jaq hatar Islam

2010-02-28 @ 14:42:43
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Landsförrädarna håller de andra landsförrädarna om ryggen. Låt oss nu få reda på vilka som förått Sverige, dvs vilka som lämnat information till STATSI.

2010-02-28 @ 14:44:32
Postat av: Gotiska Klubben

Bra info Toralf och Mattias Karlsson!



Nu vet vi att Ilmar Reepalu ljuger medvetet.

Jag som började tro att han bara var korkad.



2010-02-28 @ 15:29:49
URL: http://gotiskaklubben.wordpress.com/
Postat av: SD-2010

Svt har i ett par rapportnyheter förklarat för oss svenskar hur bra månkulturen fungerar i Vancouver.

Tittar man noga ser man inte skymten av muslimer mest kineser, koreaner och "vanliga" europeer.

Tittar vi omkring oss i Sverige ser vi mest araber, somalier och turkar med en kultur som inte går att integrera. Vilka grupper är mest arbetsvilliga? Försök att få en somalier ut i snösvängen eller bärskogen när sommaren kommer.

2010-02-28 @ 16:42:50
Postat av: Gubben o Gumman

SD 2010 : Helt rätt med SVT68 har börjat med indoktineringen inför valet med att visa hur underbart det är i Canada.

Alla som följer dokumentärserier ser exakt hur många araber man har i Canada.



Vilka intelligenta politrucker man har har på SVT68 ,sitter 1000-tals Svenskar runt om i Sverige och granskar SVT68 ,och omskriver det på bloggar.



Dagisklass på Indoktrineringen.

SVT är för övrigt bland dom första som har ett o annat att förklara för Svenska folket.

2010-02-28 @ 17:57:27
Postat av: Urban

Vancouver bra???



Lita aldrig på svenska journalister!!!



http://www.canada.com/vancouver/theprovince/news/story.html?id=d5af5331-9b5d-4cea-b0d0-606e263b577f



Crime rate near nation's worst

Vancouver's overall crime rate is nearly tied with Winnipeg for worst in Canada, and two-thirds of reported offences involve property crime, according to a Vancouver Board of Trade report.



eller



Vancouver crowned break-in capital of North America

Last Updated: Friday, December 14, 2007 | 11:49 AM PT

CBC News

A new report has given Vancouver a dubious honour: the highest break-in rate of all major Canadian and American cities, nearly four times that of New York City.



Eller det här



http://www.canadaka.net/link.php?id=28284



Last year, Vancouver recorded more than 1,100 break-ins per 100,000 residents while New York City had just over 300.



The numbers are contained in the annual report by the B.C. Progress Board, which showed Vancouver had the second-highest combined violent and property crime rate among all major cities in Canada and the United States



BBC hade nyligen ett utmärkt reportage som berättade om drogproblemen och gängrelaterat våld i Vancouver. Något vi inte kommer att få veta i (S)(v)t.



2010-02-28 @ 18:20:15
Postat av: P

För alla med IQ över 70 är det helt uppenbart att Reepalu låtsas vara ovetande. Självklart är det sanktionerat från hans sida. Malmö är en förlorad stad.

2010-02-28 @ 18:34:54
Postat av: Stefan

Tycker det är beklagligt det som händer i Malmö. Ingen förtjänas att förföljas. Men alla som är det minsta insatta i politik vet vad Judarna tycker om mångkultur alla vet vilken stor roll dom har spelat för att Sverige ska anta dom liberala invandringslagar vi har i Sverige idag. Läs boken hur Sverige blev mångkulturellt för bättre förståelse. Dom första som började skriva artiklar i svensk dagspress för öppna gränser var just etniska judar.Alla vet hur Israel agerade när Jörg Haiders parti blev störst. Landet skulle frysas ut. Precis som Israel tar emot några flyktingar.Somliga kan inte kritisera Islam utan att börja försvara judarna.

2010-02-28 @ 18:52:12
Postat av: Ibbe

Reepalus åsikter "det är judarnas eget fel" är just det som ingen vågar säga högt, naziretorik. En gammal skolkamrat verksam i London ringde och frågades om det som refererats i engelska tidningar om antisemitismen i Malmö stämde. Engelska tidningar är som bekant mkt noga med korrekheten i sina källor. Tyvärr kunde jag bara bekräfta hans farhågor och Reepalus undanglidningar och krumbuktande om vad han sagt och inte sagt. Det är nog så att det gode kommunalrådet har slängt ur sig saker som inte är speciellt tilltalande. Ännu allvarligare är att Reepalu är känd för att mena vad han säger. Ute i Europa hade han tvingats slänga i handduken för sådana yttranden. Så utmärker sig vårt land igen i europeisk press genom det malmöitiska kommunalrådets judefientliga inställning med naziliknande retorik. Vågar vår nuvarande regering markera och tala i klartext? Svaret är ett rungande NEJ. Vi kan konstatera att genom att förtiga så blir alliansregeringen medskyldig till en legitimering av Malmös antisemitism. Härdsmältan är m.a.o. total.

2010-02-28 @ 18:59:09
Postat av: lee

Den stora demonstrationen i centrala Malmö i våras då folkmassan skanderade: ”Khaybar, Khaybar ya Yahud!” (Khaybar, Khaybar, judar!). Det är en traditionell arabisk ramsa som syftar på Mohammeds krig mot judarna i staden Khaybar år 629, som slutade med en massaker på den judiska befolkningen.Och en etnisk rensning på judarna i Saudi Arabien .



Detta visste nog inte Ilmar Reepalu något om ..Varför tog han inte avstånd frn det?varför gick han med i demostrationen som önskar massaker på judarna?

2010-02-28 @ 20:29:23
Postat av: Nalle i Växjö

I senaste sändningen på SVT2 berättades om dom stora motsättningar som finns mellan Kristna och Muslimer och som orsakar stora problem.

Naturligtvis förnekar man att det beror på Islam och skyller på kriminella.



Vilket land handlade det om ?



Svar Egypten.



Och vi är med rasandes fart på väg in i samma helvete, och problemen förnekas i samma stil.



Är politiker i olika länder en speciell ras?

2010-02-28 @ 21:17:09
Postat av: Blackfootnation

Det ar en skandal att inte journalisterna gor sitt jobb i denna fraga. Hade t ex Weimar Reepalu uttryckt sig pa ett liknande satt och pa samma fordomsfulla satt mot t ex muslimer eller feminister eller kanske aven aldre svenskar t ex inom aldreomsorgen sa hade hade han akt pa dagen.

Hela etablissemanget hade stangt ut honom.

Just pga av att det ar muslimer inblandade gar han fri pga av medias radsla att angripa denna grupp.

Finns bara ett ord...FY FAN.

Matte en vandning komma snart. Undrar manne vad som maste till. Millitarkupp????????

Inte alltfor langt ifran tyvarr...

En sak ar saker...ingen svensk politiker i sjuklovern ar innerst inne glad. De lever standigt i skuggan av sin egen feghet och svek...detsamma galler manga journalister.

Jag tror inte denna livssituation ar av ondo for vissa..till slut orkar man ionte med sig sjalv och ber om bot och battring. En del gor helomvandningar andra gar ner sig i trasket av medloperi...

2010-02-28 @ 21:18:04
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Har just sett Bengt Vesterberg i agenda. Det finns bara ett att säga: Vilken hal ål.

2010-02-28 @ 21:48:17
Postat av: Robin_Shadowes

Jag tycker man skall ta hem trupperna från Afghanistan. Sätt in dem i Malmö istället. Låt dem gå in och göra en etnisk rensning. Samla ihop alla som inte hör hemma i vårt land och skicka ut dem ur Sverige.

2010-02-28 @ 22:20:35
Postat av: Kjgk

Religion är opium för folket!

Islam förgiftar Reepalus förstånd.

2010-03-01 @ 11:07:36
Postat av: Rallykalle

Reepalu fortsætter som om inget har hænt, i Danmark uttalar han sig så hær: http://snaphanen.dk/ Titta på youtubeinslaget en bit ner på sidan

2010-03-02 @ 12:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0