BERÖRINGSÅNGESTEN ÄR TOTAL

Efter de framgångar som Sverigedemokraterna haft i opinionen har media fått en fullständig hysterisk beröringsångest när det gäller SD.

Dagens Nyheter har idag en webbfråga om vilket parti läsarna skulle rösta på om det vore val idag. Hur många tror att SD finns med som ett svarsalternativ? Nej, givetvis inte! Den som stödjer SD får klicka på ”Annat parti”.Det är så fruktansvärt avslöjande hur dessa tidningschefer tänker. Efter den stora fadäsen av TV4 när Sverigedemokraterna hade 46 procent av rösterna så knäcktes ansvarig person av resultatet. Detta trots att varje person som röstade fick betala för att skicka en sms-röst så gick det utomordentligt bra för SD i denna undersökning. Därför stoppades den!

Nu har Dagens Nyheter tagit lärdom av detta och utestänger Sverigedemokraterna och för att vara rättvisa måste de även utestänga Piratpartiet.

Resultatet av röstningen talar ändå sitt eget språk när ca 10 000 personer röstat. Hela 14 procent till ”Annat parti”. Visst är det pinsamt att Dagens Nyheter förvägrar 14 procent av sina läsare att få lägga sin röst på sitt eget parti.Det kan alltså vara så att SD är näst största parti bland Dagens Nyheters läsare.


Ett än mer skrämmande exempel är Demoskop! Detta opinionsföretag har uppenbarligen ändrat sina regler för de anställda och hur frågeställningen ser ut när man gör sina undersökningar. Denna ändring har troligen skett efter årsskiftet och man kan ju bara spekulera i att detta har att göra med att Sverigedemokraternas framgångar i opinionen som nu måste stoppas med alla till buds stående medel.

I december såg demoskops svarsalternativ ut enligt nedanstående ”skärmdump” som jag fått av en läsare av min blogg.Den som såg söndagens Agenda kanske noterade att man diskuterade dessa opinionsundersökningar och att man besökt just Demoskop. I reportaget kunde man faktiskt under någon sekund se hur svarsalternativen nu var formulerade hos Demoskop. Sverigedemokraterna var borttaget som ett svars alternativ! Nu hänvisades den tillfrågade till annat parti som han själv uppenbarligen måste ange Sverigedemokraterna för att hans röst skulle räknas.
Så enkelt är det för ett opinionsundersökningsföretag att påverka resultatet i sina mätningar. I en undersökning med ca 1000 svarande innebär en enda missad röst för Sverigedemokraterna 0,1 procent. Kan man bara på detta sätt "stoppa" 10 röster på Sverigedemokraterna så sjunker alltså resultatet med en hel procentenhet.

Ruffel och båg är ett milt uttryck! Jag anser att det är ett bedrägeri mot hela det svenska folket som dessa politiskt korrekta opinionsinstitut sysslar med.

P.S.
Jag har idag fått flera glada besked där speciellt ett gjorde mig mycket, mycket glad. Jag återkommer om detta på bloggen så fort saker ting blir "officiella".
 


Kommentarer
Postat av: Personliga Persson

Men ni är ju inte inne i riksdagen än, varför finns inte unika partiet eller nationaldemokraterna eller kalle anka-partiet.. ta er in först.. Sen fattar jag väl att SD ligger på gränsen nu men att tro att det är en konspiration för att en undersökning inte har med SD som svar e ju ganska löjligt, om ni kommer in gör ni säkert det ändå.. Ge mig lite mer tankar om ert parti t.ex miljöfrågor eller hur ni ska få ner arbetslösheten, hur ska man underlätta för svenska företag att starta nytt osv, det är ju sådana frågor jag vill ha svar på för att överväga rösta på er.. Men med sådana här resonemang som att alla förtrycker er osv gör ju att jag börjar tveka om ni ska få min röst...

2010-02-09 @ 19:01:54
Postat av: Thoralf A

Personliga PerssonVarför gör du inte ett besök på www.sverigedemokraterna.se och går in under "Våra åsikter" så får du svar på dina frågor.Sedan kan du återkomma om det är några frågor som är obesvarade. Annars får du vänta till vi släpper vårt valmanifest.

2010-02-09 @ 19:05:14
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Att pressen och opinionsinstituten får order att fuska från politruckerna, är väl ganska uppenbart.

Nästa fråga är ev valfusk.

Sympatisörer till SD får nog fan bege sej till den officiella valräkningen i valokalerna där rör sej mycket oärligt folk,dvs dom som lever på Svennebanans skattepengar genom att ha ultra politiskt korrekta åsikter.Vi trodde först det vara paranoida tankar ,men sett till utvecklingen ,är det nog nödvändigt.

Denna manipulation sker i den demokratiska kommunistaten Sverige ,där även judar förföljs i Malmö vilket fint land sossarna skapat.

Speciellt tack till Ilmar Repaluu när det gäller Malmö.

Måtte du få simma till Baltikum med sänkbälte.SVT68:rep i publicistklubben sa att SD låg på 3.2%

Hon försa sej väl inte om mätningsresultat från röda manualen?Annars är hon ju dåligt uppdaterad på resultaten minst sagt.

Mycket märklig siffra, hade hon sagt som dom andra typ 5-7% hade ingen reagerat.

2010-02-09 @ 19:13:21
Postat av: Per Petersson

Brunchen röstarhttp://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=3182&artikel=3429785

2010-02-09 @ 19:14:22
Postat av: SD Linköping

Om inte SD ska få finnas med som ett alternativ att rösta på för vi inte är med i riksdagen så borde ju inte heller Kristdemokraterna få vara med som har haft sämre opinionsresultat än sd ett bra tag nu.

2010-02-09 @ 19:21:08
URL: http://kavehlhcbloggarn.blogg.se/
Postat av: Per Petersson

Kanske ska meddela att det GÅR att rösta på SD på sr:s sida.http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=3182&artikel=3429785

2010-02-09 @ 19:24:35
Postat av: Rättvis

Visst är det Ruffel och båg. Tänk att PK är så in i norden rädd för SD! För det kan inte vara annat än rädsla för SD:s populära politik som får PK att agera så huvudlöst.Nu får alltså folk återigen sig skrivet på näsan att demokrati är en bristvara i Svea Rike. Och ju närmare valet vi kommer så kommer PK:s taskspeleri att fira triumf efter triumf.För DN:s del kanske målet är att lura över godtrogna väljare från SD till fp. Men DN bör tänka på att SD utan någon som helst press ökat runt 150 % vid alla val utom ett. Och vid det här valet har ju SD oändligt mycket mera resurser än vid det förra.Så vi kan nog kosta på oss att önska DN lycka till

2010-02-09 @ 19:29:23
Postat av: Hulda

Per Peterson. Hej! Var inne och röstade på Brunchrapportens hemsida. SD har nu 13%..

Det är säkert sista gången de får ha någon undersökning där SD får vara med...

2010-02-09 @ 19:57:03
Postat av: Make love

Man ska vara glad inte bittra som ni Sverigedemokrater är :)http://1.ooskar.com/

2010-02-09 @ 19:57:18
URL: http://gaymoviedome.com/
Postat av: Oljad Iller loverman

Varför är ni så bittra alla Sverigedemokrater ? Kärlek bröder kärlek.http://1.ooskar.com/

Postat av: Den homosexuelle Sverigedemokraten

Kärlek mina bröder kärlek...http://1.ooskar.com/

Postat av: Den homosexuelle Sverigedemokraten

Kärlek mina SD bröder kärlek ...http://1.ooskar.com/

Postat av: Per Petersson

Det är rätt Hulda. Passa på innan dom påstår att den är kapad. När jag hittade den så hade SD 11% så det tar sig.

2010-02-09 @ 20:17:41
Postat av: Per Petersson

Det är rätt Hulda. Passa på innan dom påstår att den är kapad. När jag hittade den så hade SD 11% så det tar sig. Hoppsan,nu har dom 14%.

2010-02-09 @ 20:18:45
Postat av: Ibbe

Intressant upptakt på valrörelsen. Tillsammans med riksdagspartierna bedriver nu TV4, Sveriges största morgontidning samt åtminstone ett opinionsinstitut en vad man själv tror sofistikerad manipulationskampanj med siffror som riktas mot ett enda parti, SD. Opinion f.ö. betyder ju allmän mening eller folkmening. Dessa uppfattningar ska nu justeras så att SD plötsligt trollas bort. Hur dumma tror de ovan nämnda att väljarna är? Vilket åsiktsförtryck man ger uttryck för. Vilket åsiktsförakt. Vilken demokratisyn. Vad står härnäst på agendan, kontroll i valbåsen så att väljarna röstar rätt?

2010-02-09 @ 20:27:00
Postat av: Skånepåg

Har testat och det går inte att rösta mer än en gång per IP. Så vad skall man nu hitta på för bortförklaring?

2010-02-09 @ 20:27:49
Postat av: mudder

Nu är det 15% SD röster på Brunchensidan :-)Men nu ber jag er alla SD-symatisörer att hålla igen med röstandet. 15% är en lagom siffra för att PK-media inte ska få syntax error. Blir det uppåt 20% är det stor risk att röstningen stängs av och mediadrevet sätter igång igen, om att SD har kapat röstningen.

2010-02-09 @ 20:30:41
Postat av: Robin_Shadowes

Syftet är att sända denna signal till Svenne Banan, nämligen att en röst på Sd är en bortkastad röst. Nu tror dum-svenne att stödet för Sd ute bland folket sjunkit dramatiskt vilket är hela syftet med detta fiffel.

2010-02-09 @ 20:32:10
Postat av: Den homosexuelle Sverigedemokraten

Kärlek bröder kärlek . . .http://1.ooskar.com/

2010-02-09 @ 20:51:33
Postat av: Rickard

Varning! Klicka ej på "Den homosexuelle Sverigedemokratens" länk.Tag genast bort kommentaren, Thoralf!

2010-02-09 @ 20:56:54
Postat av: C.H

Vi skiter i PK-grejor.Dom kommer att försöka som fan fram till valet....men då skall dom få se

2010-02-09 @ 21:11:05
Postat av: SF

lyssnade lite på p3.s brunchrapporten idag på jobbet, lyssnarna uppmandades gå in å rösta p3.s hemsida...va nyss inne å röstade - SD ligger på 17 %. Otroligt nog har dom inte tagit bort det...kolla å rösta under brunchrapporten.

2010-02-09 @ 21:14:54
Postat av: Nimrod den illaluktande

Nu är vi uppe i 18% på sr.

2010-02-09 @ 21:16:59
Postat av: Erik

Mobilisera de positiva Svenska krafterna !!! Ju större insats, ju fler väljare! Jag är frivillig att hjälpa till så att Sverige får ny ledning.

2010-02-09 @ 21:17:39
Postat av: SF

glömde skriva att P3 tom har kommentarsmöjligheter...många SD kommentarer...är ansvarig PK-journalist akut sjukskriven eller nåt?

2010-02-09 @ 21:21:00
Postat av: Den homosexuelle Sverigedemokraten

http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/http://1.ooskar.com/http://sdfakta.wordpress.com/

2010-02-09 @ 21:35:42
URL: http://1.ooskar.com/
Postat av: Per Petersson

Tar en liten kopia av "undersökningen" innan den bommar ihop.Vilket parti skulle du rösta på om det var riksdagsval idag?Vänsterpartiet5%

Socialdemokraterna33%

Miljöpartiet5%

Centerpartiet15%

Folkpartiet3%

Moderaterna14%

Kristdemokraterna1%

Piratpartiet1%

Sverigedemokraterna20%

Feministiskt Initiativ1%

Annat0%

Vet ej1%Totalt har 804 personer röstatTack för att du gör din röst hörd på SR.se!

Omröstningen ger endast en bild av vad besökare på SR.se tycker. Resultatet speglar inte nödvändigtvis allmänhetens åsikter och bör tolkas med viss försiktighet.© Copyright Sveriges Radio2010-02-09 @ 21:53:33
Postat av: Skånepåg

Jag hoppas verkligen att Thoralf omedelbart gör en abuseanmälan till Wordpress. Låter ovanstående inlägg av "Den homosexuelle Sverigedemokraten" 2010-02-09 @ 21:35:42 ligga kvar och hänvisar till detta i sin abuseanmälan.

2010-02-09 @ 22:08:32
Postat av: Karin, Sd Orsa

Jag prenumererar på Stockpickers Market Update, inte för att jag är ohejdat intresserad av aktiemarknaden, men måste följa med lite för att kunna flytta runt det stackars pensionssparandet. Stockpicker har undersökningar bland sina e-postmottagare, och bl a frågas: Vilket parti ska du rösta på i riksdagsvalet? Av 1782 röster; M 46 %, Sd 15% V 2% och resterande riksdagspartier mellan 5 och 9 %.

2010-02-09 @ 22:18:13
Postat av: Skånepåg

Mailadr. för abuse är [email protected]Känner inte till rutinerna, men anmälan bör väl göras av denna bloggs ägare om det skall vara någon mening?

2010-02-09 @ 22:21:28
Postat av: Tore (preact)

Jag håller med "Skånepåg"! Anmäl ljushuvudet, för han belastar ju bloggen med sattyg...Nu har jag också varit inne hos "Brunchen" och röstat. Skrev även en kommentar och tackade för demokratisk ärlighet. Det är ju annars en sällsynt vara...20 % fortfarande! Det bådar gôtt...

2010-02-09 @ 22:23:50
Postat av: SF

23 % nu :D

2010-02-09 @ 22:30:20
Postat av: Nimrod den illaluktande

Har den där Flinten eller vad han heter börjat spöka på sidan? Eller är det någon som spillt Pucko på tangentbordet?2010-02-09 @ 23:02:05
Postat av: Skånepåg

@ Nimrod den illaluktandeDu menar antagligen Finken? Tror inte det, utan mer troligt en annan Dårfink i Ronneby och några av hans nya kompisar i ett tvivelaktigt parti, eftersom de använder flera IP som inte går genom någon Proxy.

2010-02-09 @ 23:12:10
Postat av: Skånepåg

Från Sydsvenskan:Är det ok att neka att skaka hand av religiösa skäl?

Ja 21%

Nej 77%

Vet inte 3%Totalt har 12705 personer röstatRöstningen startade måndag 8 februari 2010, 12:05Omröstningen ger en bild av vad läsarna på SvD.se tycker just nu. Resultatet är inte statistiskt säkerställt.

2010-02-09 @ 23:45:21
URL: http://www.sydsvenskan.se
Postat av: Skånepåg

Rätt länk till ovanstående röstning.

Postat av: Thorbjörn Valhallström

Thoralf, jag tycker det är bra med immigration. Jag skulle må dåligt om jag såg infödda svenskar städa hela Sverige. Eller vad säger du?

2010-02-10 @ 02:09:08
Postat av: Lillen

Det var samma för miljöpartiet och ny demokrati en gång i tiden. Det hindrade inte dem från att komma in i riksdagen. Att ignorera sd kommer bara att ge fler röster åt sd. Så i höst kommer pk-folket att vakna upp en måndagsmorgon med att få en knäpp på näsan.

2010-02-10 @ 06:23:59
Postat av: Nalle i Växjö

Vår lokala Moderatpartist Bo Frank, har gått till historien som politiker som uttalat att invandrare skall ta seden dit dom kommer, ett uttalande han kommer att få ändra när "partipiskan" viner som den gjorde i Vellinge.Vår tidning Smålandsposten går till historien som en av dom effektivaste censurorganen som under natten fick ner antalet insändare ( mestadels positiva) från långt över 100 till 20 st nu på morgonen.

Snabbt klippt SMP

Postat av: Info

”TV4 LÅTER VALET BEVAKAS AV VÄNSTERDEBATTÖR”skriver just chefredaktören för Axess, Johan Lundberg, som rubrik i sin Axess-blogg (2010-02-10 kl. 00:43). Han fortsätter:”Med tanke på att Lena Sundström tycks se som stora livsuppgift att på alla upptänkliga sätt förhindra att vänsterpartiet Sverigedemokraterna ska komma in i riksdagen, skulle man kunna tro att hon tillhör högern. Så döm om min förvåning när jag läser att hon vid förra valet påstod följande i Piteå-Tidningen: ´När statsminister Göran Persson debatterar mot moderatledaren Fredrik Reinfeldt, hejar hela min kropp på Göran, även om huvudet är frågande inför mycket som han säger. Jag vill naturligtvis inte att borgarna ska vinna valet.´Jag misstänker att man på TV4 aldrig hann googlas fram detta yttrande, innan man anställde Lena Sundström som politisk reporter. Ty att låta en uttalad socialdemokat bevaka ett politiskt val är väl ingenting som en svensk tv-kanal skulle kunna tänka sig?”Johan Lundberg är alltså mycket förvånad. Men kanske är svaret ganska enkelt. Lena Sundström har ALLT: Hon är utlänning (korean), hon är hyperoikofob och hatar Sverige, hon försöker styra dansk inrikespolitik bort från Dansk folkeparti, hon är en fanatisk anhängare av Expo, Ohly och Sahlin. Vad mer kan en svensk TV-kanal begära av en medarbetare?Johan Lundbergs blogginlägg kan kommenteras.

2010-02-10 @ 07:07:11
Postat av: Fru Fökk

SIFO kör med raka rör. Vet det själv eftersom jag har nära vänner i det företaget

2010-02-10 @ 08:46:32
Postat av: Stefan A

TV4 har "otur" med sina tjänstetillsättningar, Fridolin, Elisabet Höglund och nu Lena Sundström, man kan alltid hoppas att sjunkande reklamintäkter gör att kändis och åsiktsfaktorn börjar väga mindre än kompetens....

2010-02-10 @ 09:00:42
Postat av: Robin_Shadowes

Kanske hoppar Bo Frank över till Sd istället när piskan börjar vina?

2010-02-10 @ 09:29:45
Postat av: Nalle i Växjö

Om vi går ett par steg längre än ritualen med den uteblivna handskakningen.Vilken information eller utbildning får assylsökande "flyktingar" om Svenska seder och bruk och hur man förväntas uppföra sigHur skall en person med den "religionen" kunna ta ett arbete i en Svensk mångkulturell, och könsneutral industriverksamhet.

Tänk om han hade fått en jude vid maskinen bredvid eller en ung flicka i kortkort kjol.Det måste bli ett slut på detta vansinne, med omedelbar början efter valet 2010. Vi måste återta SverigePostat av: Thoralf A

Att Bo Frank skulle hoppa av är nog minst sagt otänkbart. "Ingen hugger av dem arm som föder en".Politiker som har sin största del av inkomsten från just sin politiska situation kommer mycket sällan hoppa av om de inte garanteras samma inkomst från en ny "källa".Jag vet däremot att det är andra som är på väg att hoppa av till SD men då rör de sig om icke arvoderade politiker.

2010-02-10 @ 09:39:27
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: rim

Bloggtoppen har tagit bort en hel del Sd-bloggar som har legat högt. Bl a Fröken Sverige, Robsten och Every Kinda People. Sedan gnälls det på Kina!

2010-02-10 @ 10:13:05
Postat av: Hulda

Det enda (och rätta) för att stoppa Lena Sundström i TV4 är att kontakta de företag som köper reklam intill hennes insatser i rutan.

Hon kommer annars att vålla SD skada...

2010-02-10 @ 11:08:36
Postat av: Drutten

@Thorbjörn Valhallström

Du är en äcklig människa med en fruktansvärd människosyn. I min trappuppgång städar det en svensk kille och att du säger att du mår dåligt om bara svenskar städar tyder på ett gravt rubbat förstånd.

2010-02-10 @ 11:10:59
Postat av: Dallas i Hbg

Drutten, du skall nog inte klaga på andra, titta dig i speglen vänd dig sen om å gå ut. Tycker dinna åsikter är vedervärdiga.

2010-02-10 @ 14:27:33
Postat av: Stefan K

Måste först kommentera Personlige Perssons inlägg.

Att du inte är medveten om Sd:s politiska agenda kan bara bero på två saker. Sd har aldrig bjudits in till en "riktig" debatt, utan har bara figurerat i tv-rutan då man har försvarat sig mot påhopp av övriga partier, myndighetspersoner och journalister. Du har aldrig besökt partiets hemsida där svaret på dina frågor står.

Det sistnämnda är lätt att ordna med bara några musklick. Det förstnämnda kan vara svårare, men vi får se längre fram i valrörelsen.Denna artikel kan vara svaret på varför Sd inte når högre siffror i undersökningarna. Har sagt det förut och säger det igen. Bevaka valet med skarpa ögon. Pk-Sverige har visat att de inte drar sig för något, kanske inte ens valfusk?

2010-02-10 @ 16:35:51
Postat av: Cavatus

Har skrivit lite om den korrupta svenska pressen på min engelska blogghttp://cavatus.wordpress.com/2010/02/11/crisis-swedish-media/Jag vill att omvärlden utanför ankdammen Sverige ska få upp ögonen för hur det går till här under den tjusiga fasaden!

2010-02-11 @ 14:56:11
URL: http://cavatus.wordpress.com
Postat av: Tobbe

Angående Demoskops undersökning så deltog jag där och det är ju lite frustrerande att man väljer att delta i en undersökning och offrar sin tid för att sen få sitt svar censurerat. Jag kryssade i SD och trodde i min dumhet att de skulle använda mina svar i den sammantagna redovisningen men ack. Svenska SD-skräcken slog till igen. Detta är censur i en undersökning som sägs ska spegla svenska folkets röst.

2010-02-11 @ 16:31:30
Postat av: kalle008

Fifflet med opinionsundersökningar beror på rädsla.Rädslan lyser igenom i en artikel av Mauricio Rojas i DN. Det är inte Rojas som är rädd utan BRÅ, och BRÅ är rädda för sina egna siffror, som de har ägnat månader åt att försöka dölja. In i det sista vet man inte vilka delar av insamlat material som man kommer att publicera!(Låter lite som Climategate, tycker jag)http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

2010-03-06 @ 22:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0