263 RÖSTER PÅ SD KNÄCKTE TV4
Den politiskt korrekta ledningen på TV4 knäcktes uppenbarligen av bara 263 röster på Sverigedemokraterna.

JAG SKRIVER DET EN GÅNG TILL 263 RÖSTER!

Det måste vara pinsamt att vara chef för den TV-kanalen när man blir så nervös och gör ner sig i byxorna efter 263 sms-röster från Sverigedemokrater.

Ansvarig chef på tv4 säger följande.

”Det som har hänt är att ett gäng Sverigedemokrater har röstat ett oproportionerligt antal gånger, säger Karin Eriksson, ansvarig utgivare på TV4:s textteve.”

Tror inte Karin Eriksson att det finns så många som 263 SD-sympatisörer i vårt avlånga land. Vilket stolpskott!

”Hon beslöt efter DN:s samtal att lägga ned projektet.
– Resultatet kan missuppfattas, sade hon.”

Vad menar hon? Resultatet kan missuppfattas!

Här får vi svart på vitt att opinionsundersökningarna är fejkade!  Annars kan de ju missuppfattas!

TV4 gör ju opinionsundersökningar tillsammans med Novus opinion. Nu ställer jag mig givetvis frågan om TV4 beställer resultat som inte kan missuppfattas av Novus.

Kan man gissa att Sverigedemokraterna inte får ha högre opinionssiffror än 5-6 procent av Novus när TV4 är beställare. Eller vilken nivå är det som inte kan missuppfattas. Den frågan tycker jag att TV4 ledning bör svara på.

Att sedan skriva att SD misstänks för att ha kapat opinionsundersökning är ju än mer skrattretande. Kan man inte räkna på Dagens Nyheter?

43,2 procent av 608 röster, är det för svårt för akademikerna på Dagens Nyheter.

Det klarar till och med lågutbildade Sverigedemokrater att räkna ut!

SvD, Sydsvenskan,


Kommentarer
Postat av: Massive Radiation Overexposure

Ser ut som om 7-klövern går en dyster framtid till mötes.

Ägget och Måna får ägna sig åt att vältra runt i halmen på Mauuuds gård suttande på varsin toblerone!

2010-02-02 @ 00:21:00
Postat av: Nissen

Jag har aldrig gett mycket för opinonsundersökningar, från nätpollar, via sms-omröstningar till sifo och SCB:s undersökningar. De blir aldrig mer mer eller mindre kvalificerade gissningar.Däremot tror jag att Sveriges samlade PK-journalistkår får iskalla kårar på sin rygg när de SD:s stapel i TV:s valvaka skjuta i höjden på valnatten.

2010-02-02 @ 07:31:54
Postat av: Katinka Glahd

Detr stod på sidan 130 på tv4,s textv att man bara kunde rösta en gång från sin mobiltelefon.Jag försökte en andra gång men det gick inte!!!

Alltså var det justa siffror som redovisades.

Tänk att de politikt korrekta inte respekterar folkets vilja!Det svenska folkets vila alltå!Fy fasen!

2010-02-02 @ 07:32:58
Postat av: Robin_Shadowes

Eftersom man tänker valfuska så ser det inte bra ut med 43%. Då kommer ingen tro på att valet gått rätt till när SD slutar på 3,8%. 5-6% gör inte lika mycket då man alltid kan förklara bort det med väljarnas rörlighet eller nåt liknande. Kräv oberoende valobservatörer!

2010-02-02 @ 08:22:21
Postat av: Markus Ketolainen, SD Haninge

Tycker att hela cirkusen kring omröstningen är jätterolig. Media reagerar lite reflexmässigt med att dra pistolen i sann Lucky Luke anda men skjuter sig själv i foten innan pistolen lämnat hölstret.

Postat av: Skeåning

Det kanske är därför TV4 tar bort SD's stapel när man redovisar mätningarna i deras nyheter? Om SD är med kan allting missuppfattas... Låter logiskt...

2010-02-02 @ 08:47:57
Postat av: Helene

Denna skärmdump visar ställningen i fredags. Igår vid 11.30-tiden hade drygt 900 röstat och Sd hade då 46,1%. Precis som Katinka skriver gick det bara att rösta en gång på samma parti.

2010-02-02 @ 08:56:50
Postat av: Stefan K

Vore det inte en härlig syn, att på natten mellan den 19:e och 20:e september, få se journalister och riksdagspolitiker stå hand i hand, med gapande munnar och tårar som rinner ner för kinderna?

2010-02-02 @ 09:11:13
Postat av: MoodyBlue

Detta var stor nyhet även i SVTs morgonsändning. "Några få Sverigedemokrater hade röstat flere gånger och resultatet var missvisande". Svårt att acceptera folks röster!

2010-02-02 @ 09:13:30
Postat av: Cavatus

Man baxnar över den DDR-stämning som regerar i media. De VILL inte se sanningen. Har just börjar läsa om Orwells bok 1984, och den verkar ha blivit sanning i dagens Sverige. För er som inte minns eller inte har läst - jag återkommer med en recension även på den boken, så småningom!

2010-02-02 @ 09:39:46
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Peter Akinder är igång och valkampanjar på Östran

opinion nätet.

Nivån är inte så hög som vanligt.

Det är ett rent nöje att se dessa enögda blinda o döva manipulerande redaktörer skriva sin sandlåde dynga.

2010-02-02 @ 09:50:49
Postat av: AWSvensson

Sverigedemokraterna får 6% i senaste mätningen, en bit kvar till 46,1 %. Jag är inte alldeles säker på att det är Sverigedemokrater som lagt nivån 46,1 %, det kan mycket väl vara moderater och andra som i god tid före valet vill sända signaler till dessa partier vad missnöjet man till man handlar om. Fattar de inte , eller inte vill ta till sig detta så är de körda.

Jag tror att när vi närmar oss valet så kommer delar av moderaterna inte kunna tiga längre utan det löst sammansatta PK träsket rämnar.

2010-02-02 @ 10:05:34
Postat av: Gotiska Kubben

Bra rubrik som förklarar hela sammanhanget!2010-02-02 @ 10:30:03
URL: http://gotiskaklubben.wordpress.com
Postat av: Inge Sandén

Varje gång PK-dårarna gör reklam för SD,utan att själva förstå det,är det bara att tacka och ta emot,utan att bli förargad.

SD behöver inte oroa sig för att inte få ut sitt budskap,det sköter deras motståndare på ett mycket utomordentligt sätt.

Vad sägs om detta och hur många röster genererade det?

"Resultatet kan missuppfattas".

2010-02-02 @ 10:30:48
Postat av: Calle

Vi skall inte förvänta oss ngn. bättring eller kursändring från PKTV-4:s sida. Man har nu heltidsanställt Lena Sundström ( röd som en räv) som samhällskommentator. Det är inte fakta och sanningar som hon skall delge folket utan " det är hennes pesonliga åsikter och ställningstaganden" som skall delges. Dessa vet vi sedan tidigare program hur dom låter.Hon håller nu på med en dokumentär om politiken, som skall presenteras inför valet.Vad är oddsen för att det blir en orgie i smutskastning av SD, likt den hon gjorde om Dansk Folkeparti? Gäller för alla partiföreträdare att inte låtas lura sig till uttalanden som kommer att förvanskas av denna falska,listiga räv. Ge henne inget matnyttigt-svält ut henne!!!

2010-02-02 @ 11:22:46
Postat av: Hulda

Det kanske var Lena Sundström som styrde i bakgrunden....

2010-02-02 @ 11:42:29
Postat av: The soul of Saddam

Såsselöner idagGP= Godsherre av 40 miljonersgård, lobbyist.

Björn Rosengren= Superkapitalist rådgivare åt Kinnevik med mångmiljon lön.

Anja= Lo bas tillika "styrelse proffs med miljonersättning.

Margareta Leijon= bostadsrätts miljonär (från hyresrätt)

Margot Wallström= Mångmiljon pension från kommissionen

Bodström= Mr Extraknäckare Nr 1 med sina advokat uppdrag

Per Nuder= Idag Styrelse proffs med miljoninkomster

Ulrika Messing= Miljardärs Hustru som numera kör ferrari

2010-02-02 @ 12:37:50
Postat av: Gubben o Gumman

Lena Sundström på TV4

Var skall sleven vara om inte i grytan.

Detta är en riktig riktigt Sverige fientlig journalist.

2010-02-02 @ 13:04:39
Postat av: Tommy

Har varit i kontakt med TV 4.

08-459 40 00.Frågade efter den ansvarige utgivaren för text-tv, Kajsa Eriksson. Ville ha en förklaring hur hon kunde veta att citat: Det som har hänt är att ett gäng Sverigedemokrater har röstat ett oproportionerligt antal gånger, säger Kajsa Eriksson,. Slut citat.Kunde ju vara intressant att veta om TV 4 hade utvecklat ett system att kunna knyta mobiltelefonnummer till politisk åskådningGissa vad ??Jag fick ej tala med henne. Det fungerar inte så upplyste växeldamen om. Alla klagomål och synpunkter skulle framföras till växeln, varefter dom sedan i sin tur skulle vidarebefordra synpunkterna till den ”ansvarige utgivaren”, i detta fall nämnda Kajsa Eriksson.Jag framförde då mina synpunkter, om att jag ansåg TV 4 inte gillade resultatet av opinionsmätningen, och av den anledningen i panik stängde ner undersökningen. Upplyste vidare om att jag ansåg att deras agerande var patetiskt, och helt i linje med tillvägagångssättet i gamla DDR, samt visade på ett totalt förakt för demokratin.Blev då upplyst om att så var absolut ej fallet. Anledningen till stoppandet av undersökningen var enligt växeldamen, att undersökningen var en tävling, och ej en opinionsundersökning.

Det hade skett något slags missförstånd mellan dom som hade beställt undersökningen och dom som hade utfört den.Dettta var enligt henne svårt för gemene man att förstå, varför undersökningen stoppades.What a bunch of crap !!!!Avslutade samtalet med att tacka TV 4 för den utmärkta draghjälp SD får genom deras agerande, och tackade artigt för alla röster SD kommer att få, tack vare TV 4.Vad ser vi då här ??Jo, en livrädd ”ansvarig utgivare” med svårartad och långt framskriden gummirygg, som gömmer sig på sitt kontor och låter sina underlydande ta smällen.Ett verkligen rakryggat och modigt uppträdande av denna ”politiska kommisarie”Kan hon månne vara ”inkvoterad” ???Uppmanar alla att ringa TV 4 och begära en förklaring. 08-459 40 00.Det är riktigt komiskt att höra deras krystade förklaringar.2010-02-02 @ 13:28:47
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : Björklund protesterar mot utnämningen av Birgitta Olsson till EU,hon har gått emot Fokpartiet flera gånger.

Tacka fan för det när man tagit in en "fulkommunist" i partiet hur korkad får man bli.

Titta lite på hennes bakgrund samt umgänge.

Sverige har nu fått nästa svängdörr till sina gränser.

Grattis "Svennebanan"

2010-02-02 @ 13:59:56
Postat av: Gubben o Gumman

Tommy : Tänk om någon tekniskt begåvad kunde ringa upp TV4 spela in samt lägga ut på Youtube.

Vore ganska coolt faktiskt bara ett tips...

2010-02-02 @ 14:04:41
Postat av: Il Padre

Man blir bedrövad. Vi kan ju fråga oss VARFÖR SVENSKA ORGANISATIONER BETER SIG SÅ HÄR? Vad handlar rädslan för att uppfattas som politiskt inkorrekt för? Ligger det inte djupare och betydligt allvarligare än att man vill göra vad man uppfattar som "rätt"? Någonting mer än risken att dra på sig invändningar från Arabförbundet, muslimer i allmänhet eller Muslims Rights Watch? Kan det vara så att antalet muslimer i Sverige och på olika positioner i skilda organisationer redan blivit en maktfaktor som man böjer sig för av ren och skär rädsla? Det blir mer och mer uppenbart att Sveriges räddning handlar om att RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA!

2010-02-02 @ 14:07:45
Postat av: Info

ÄNTLIGEN!Äntligen en KVINNA som svensk EU-minister! Presentation av Birgitta Ohlsson. Enligt SVERIGES RADIO 2/2 09 är Birgitta Ohlsson• för en fri och obegränsad invandring (till Sverige)• motståndare till sitt eget partis förslag om godkänt på ett enkelt språktest som villkor för att få bli svensk medborgare• för en övergång från krona till euro som svensk valuta• för en förbättrad behandling av romska invällare i Italien• för homosexuellas rätt att fritt demonstrera i Europas öststater• för kvoterad föräldraförsäkring (och annan könskvotering, som ger henne makt att detaljreglera andra människors privatliv)• motståndare till män i historien, som förekommit före henne själv; sådana kallas av henne kort och gott ”dinosaurier”Övrigt:Birgitta Ohlsson har genom åren tillsammans med Mona Sahlin varit en av de ivrigaste deltagarna i Stockholm pride, där hon förutom i HBTQ-frågor i allmänhet särskilt engagerat sig i lesbiskas rätt till fri insemination (på skattebetalarnas bekostnad). Hon är ordförande för Liberala kvinnor och medlem i Folkpartiets partistyrelse. Redan 2003 bildade hon dessutom ett eget ”liberalfeministiskt” parallellparti till Feministiskt initiativ, kallat FELIRA.”Uppgiven över borgerlighetens oförmåga att se könsrollsstrukturer? Feminist, liberal och radikal? Då är Felira någonting för dig.””Birgitta förklarar att hon vill se jämställdhetsplaner redan i förskolan vilka sedan följs genom hela skoltiden och arbetslivet.”Birgittas idoler: Hillary Clinton och det egofixerade bokstavsbarnet Pippi Långstrump.

2010-02-02 @ 15:34:45
Postat av: Katinka Glahd

Ja den sista utvägen för att komma bort från det monokulturella,islamska samhället är att rösta fram Sd till en valskredsseger.

För övrigt så reagerar jag på alla konstiga förklaringar om varför sidan 130 med sina tre delsidor försvann från tv4,s text-tv?

En krystad förklaring var att detta egentligen var en tävling håller definitvt inte ,det är en stor lögn.

Där stod helt klart på sidan 130 att denna

opinionsundersökning skulle ligga där fram till valet den 19 september!!!Det måste ha blivit världens längsta tävling i tid räknat,om detta var sant.

Jag begriper mig inte på dessa pk-dårar som gör allt för att islam skall ta över hör.

Det är en sak för dessa veritabla dårfinkar att det tydligen inte är så noga med våra barn och barnbarns framtid i detta land.Men att de inte tänker på sitt eget kött och blod,är för mig obegripligt!

Eller är de så in i helvete blåsta att de inte förstår vad som kommer att ske med vårt land och vår "demokrati"?

Det är tröst,en klen sådan ,men dock en tröst,att det islamska diktaturväldet även kommer att drabba deras avkommor.Som en tung våt förkvävande filt ner i det islamska,mörka moraset.

Man kan ju föreställa sig när dessa som drabbas av detta (om vi inte förhindrar det)kommer att fråga sig om vilka priorienteringar farföräldrarna hade,när det gällde att ta debatten medan detta fortfarande var tillåtet!!Eller så kommer dessa kommande generationer att skämmas över sina fega,rädda ,vanärade farföräldrar!

"Oh förlåt oss Du blödande stycke jord".

2010-02-02 @ 15:58:29
Postat av: Skogman

Karin Eriksson verkar vara lite efterbliven....

2010-02-02 @ 16:12:37
Postat av: mudder

Tävling! Det var det dummaste jag har hört idag. De menar alltså att "tävlingen" läggs ner om någon leder för mycket. Det kanske är det nya med allas lika värde? Om någon leder t.ex. Vasaloppet med 10 minuter avbryts tävlingen, eftersom det är taskigt mot de som är långsammare.

2010-02-02 @ 16:15:03
Postat av: Nissolf

Off topic, men har svensk media "missat" något här?

Postat av: Nisse Pisse Sverjedemokrat

Nu får ni akta er gubbs så era prostator inte svullnar mer än de redan gjort.

SD:s skräck Finken Jönsson har öppnat nyhetssajt om SD.http://sdnyheter.nu/

2010-02-02 @ 18:58:13
URL: http://sdnyheter.nu/
Postat av: Hulda

"Nisse Pisse Sverjedemokrat":

Några prostatakörtlar lär kanppast svullna av "Finkens" desperata försök att smutskasta SD.

Han tröttnar snart, om inte annat efter valet i höst....

2010-02-02 @ 19:46:18
Postat av: nesse

Tycker att Sd bör inbjuda valobservatörer som ser till att det kommande valet går korrekt till. Risken är annars stor att många valsedlar på Sd försvinner. Pk -folket kommer inte att dra sig för något när det gäller att fuska undan Sd-röster eller att på annat vis misskreditera Sd. Det kommer med största sannolikhet bli ett mycket "smutsigt" val.

2010-02-02 @ 20:48:26
Postat av: Robin_Shadowes

"Ligger det inte djupare och betydligt allvarligare än att man vill göra vad man uppfattar som "rätt"? Någonting mer än risken att dra på sig invändningar från Arabförbundet, muslimer i allmänhet eller Muslims Rights Watch? Kan det vara så att antalet muslimer i Sverige och på olika positioner i skilda organisationer redan blivit en maktfaktor som man böjer sig för av ren och skär rädsla?"Stenrika araber äger redan mark, fastigheter och företag till mycket höga belopp i Sverige. Att detta ägande inte är alldeles kravlöst från deras sida blir vi alla varse i detta nu. Kravet har varit att gynna arabisk/muslimsk kultur till förmån för den svenska som får stå tillbaka och att inkvotera muslimer överallt på viktiga poster. Cherin Awad är numera utexaminerad jurist och arbetar inom vårt rättsystem som trojansk häst. Finns säkert fler än henne. Syftet är att hitta kryphål i lagarna som dom kan utnyttja för att stärka sin egen ställning och islamisera Sverige. Ekonomiskt så äger arabarena redan Sverige. Sverige ser dom som sin ägodel som dom kan göra med vad dom finner godtyckligt. Dom dumma svenskarna får skylla sig själva som frivilligt gav bort sitt eget land. Så ser dom onekligen på saken."Man kan ju föreställa sig när dessa som drabbas av detta (om vi inte förhindrar det)kommer att fråga sig om vilka priorienteringar farföräldrarna hade,när det gällde att ta debatten medan detta fortfarande var tillåtet!!Eller så kommer dessa kommande generationer att skämmas över sina fega,rädda ,vanärade farföräldrar!"Dom kommer förmodligen vara troende muslimer och tycka att deras farföräldrar därför gjorde en god sak att dra det gudlösa gamla samhället ur träsket och gav det till allah. Studerar man konvertiter så verkar dessa närmast än mer fanatiska än dom muslimer som är födda in i eländet och man skall inte underskatta hjärntvätten som sker bland muslimer som är oerhört effektiv. Klockan är nu en minut i tolv och det brådskar om vi skall lyckas rädda vårt land från undergång.

2010-02-02 @ 22:02:39
Postat av: Hulda

Robin_Shadowes:...Skrämmande inlägg. Det är upp till oss att stoppa fördärvet.

2010-02-02 @ 22:31:20
Postat av: johnny

pinsamt av tv4. den här inneboende fegheten är precis varför SD får så många röster. jag avskyr dessa pk journalister som darrar så fort verkligheten kryper ikapp dem.För övrigt anser jag att valet av Birgitta ohlsson till EU är så fel det kan bli. hon är ju egentligen en inbiten vänsterpartist om man ser till hennes åsikter.

2010-02-03 @ 11:29:58
Postat av: Patrik

Att detta satt som en fläskläpp på media står allt utom tvivel. Vanligt folk är smarta nog att begripa vad som står i reglerna för att kunna sms rösta för att mediahybrisen platt faller till marken.

2010-02-03 @ 12:32:08
Postat av: bogartius

prov

2010-02-03 @ 23:24:38
Postat av: Tore (preact)

Ja jag säger det---vad tänker tv4 göra när 500.000 röstar på SD? Kanske ändå fler...

2010-02-04 @ 01:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0