PAT CONDELL

Pat Condell har uppmärksammat vad som pågår i Sverige och i sina raka och skarpa kommentarer blir det en effektfullt klipp.


Jag har nu även blivit invald som ersättare i alla utskott utom Utrikesutskottet.
Fick hoppa in i Arbetsmarknadsutskottet igår.

Jag är nu följdaktligen också ersättare i Försvarsutskottet. När jag idag kollade upp övriga ledamöter i Försvarsutskottet fick jag en överraskning. Moderaterna har utsett Abdirizak Waberi till ersättare i Försvarsutskottet. Det är det enda uppdrag han fått av moderaterna och jag måste säga att jag är minst sagt förvånad att man då placerar Waberi i Försvarsutskottet.

Läs mer om Abdirizak Waberi här.

Läste idag en bra krönika i SvD:s del Näringsliv. Jag fick dock leta länge innan jag hittade den på nätet. Jag förstår att SvD inte hade den på första sidan. Läs krönika


Kommentarer
Postat av: Funtaren

Tyvärr är väl Försvarsutskottet bästa platsen för honom. Svenskt försvar är ju ett dåligt skämt. Don efter person.

2010-12-01 @ 23:02:31
Postat av: Robin Shadowes

Jag blir inte förvånad av att en typ som Waberi sätts på en sådan position. Moderaterna framstår alltmer som dom värsta landsförrädarna i världshistorien. Dom slår nu Måna Muslim och hennes såssar med hästlängder.

2010-12-01 @ 23:03:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: vmm

Vill man veta vad Waberi tycker så kan man kolla på hans webbsida www.waberi.se.



Här berättar han med egna ord någonting:



http://www.youtube.com/watch?v=MNoB9vpYlDw&feature=player_embedded

2010-12-01 @ 23:38:49
Postat av: vmm

Waberi pratar om Nya Moderaterna:



http://www.youtube.com/watch?v=Tm9vbJzj1_w&feature=related

2010-12-01 @ 23:41:29
Postat av: Info

KÅLDOLMENS DAG I KUNGSTRÄDGÅRDEN 30/11



Är ni medvetna om, Sverige håller på att få en ny nationaldag? ”Kåldolmens dag.” Den firades igår för första gången med pompa och ståt på Karl XII:s dödsdag i Kungsträdgården i Stockholm - till åminnelse av hans införande av rätten kåldolmar till Sverige. Och som en viktig påminnelse om att det egentligen inte finns några svenska rätter eller något svenskt över huvud taget.



Bakom projektet stod enligt Sveriges Hembygdsförbunds hemsida Globala gymnasiet, Centrum för religionsdialog i Stockholms stift, Guds Hus-projektet i Fisksätra, Sveriges Hembygdsförbund, ABF Stockholm, Judiska Församlingen i Stockholm och Islamiska Förbundet i Stockholm.



Att generalsekreteraren för Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, tillhör dem som står bakom och talar varmt för ”kåldolmens dag” (antisvenskhetens dag) förvånar inte - med tanke på hans uttalanden i Sveriges radio och på andra håll nyligen. Sverigedemokraterna har ju föreslagit högre anslag till bl.a. svenska hembygdsföreningar, naturskyddsföreningar, till Riksantikvarieämbetet m.m. – något som Nordwall högdraget betackat sig för och avfärdat som yttringar av ”rent nazistisk tradition”.



Men den som har den allra minsta kunskap om ”fyllda” rätter inser, att vad som i resten av världen motsvarar kåldolmar inte är turkiska vindolmar (vinbladsdolmar) utan en i först i hela Mellanöstern (inte bara Turkiet), nu i stora delar av kontinentaleuropa vanlig rätt, bestående av köttfärsfyllda surkålsblad.



”Sarma är en vanligt förekommande rätt i länderna på Balkan. Ursprungligen kommer den från Mellanöstern. Rätten består av köttfärs inrullad i surkålsblad. De berömda surkålskåldolmarna är idag en uppskattad maträtt i stora delar av (främst) centrala och östra Europa, bland annat Österrike och Tyskland. Ofta serveras sarma tillsammans med fläsk och extra surkål. Sarma är också namnet på små smala vinbladsdolmar som serveras och har sitt ursprung i Turkiet. - Vinbladsdolmar (eller vindolmar) är en maträtt som oftast äts som tillbehör till andra maträtter eller som plockmat i meze. Vindolmar tillagas framför allt av ris, vinblad, olivolja, citron och örter.” (Wikipedia.)



Att Karl XII personligen skulle ha infört surkålsdolmar till Sverige är ytterst osannolikt. Likaså, att hans spridda, hemvändande karoliner skulle ha gjort det. Desto troligare är att Karl XII:s i Stockholm i många år boende, av turkiska staten utsända kreditorer började tillreda sådana hemlandets rätter och i brist på surkålsblad började använda vanliga vit-/grönkålsblad. (Deras uppgift i Stockholm var att bevaka de väldiga fordringar, som Turkiet då hade på Sverige.) Dessa högt uppsatta främlingar hade den ranghöghet som krävdes för att deras vanor och matvanor skulle börja anammas av allmänheten.



Alltså, herrar Nordwall, ädla kyrkoprelater, judar, muslimer, socialdemokrater och andra oikofobiska hycklare: BÖRJA MED ATT FÖRST INFÖRA KÅLDOLMENS DAG I TURKIET! Till åminnelse av den resenär, som en gång i en avlägsen forntid medförde receptet till Turkiet från t.ex. Syrien.



Övergå sedan till att införa kåldolmens (och kaffets) dag i TYSKLAND, ÖSTERRIKE och UNGERN.



Och glöm inte att rapportera hem till Sverige, hur folken i dessa länder jublade, när ni hånade dem!

2010-12-01 @ 23:49:05
Postat av: LN

Pat Condell med svensk översättning av

'toblerona sahliv'.



http://www.youtube.com/watch?v=Ql7YXVWD684

2010-12-02 @ 00:31:32
Postat av: Johan

Herman Lindqvist skriver intressant om Karl XII, en av de tidigaste representanterna för multikulti i Sverige:



http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article8192309.ab



Och bäste Info ovan: Dessutom berikade ju Kalle Dussin det usla svenska köket. En riktig kulturberikare med andra ord. Undrar vem han egentligen pekar finger åt...

2010-12-02 @ 00:32:10
Postat av: Erik E

Hur blir man invald i utskottet, är det riksdagsgruppen som väljer? Från början var det en ordinarie och en ersättare i varje utskott från sd. Kan det vara obegränsat med ersättare eller hur regleras detta?

Jag antar att ersättaren har rösträtt om den ordinarie har förhinder att närvara?

2010-12-02 @ 01:06:57
Postat av: Robin Shadowes

Konstigt att dom har låst sig så vid just dolmarna. Pantofflorna kom ju inte hit förrän slutet av 1700-talet men blev inte vanligt bland allmogen förrän långt in på adertonhundratalet. Men det är kanske för att dom kom från Sydamerika som inte är lika känt för sina mohammedaner som MENA. Men i princip så är ju även våra kära päror även dom icke-svenska.

2010-12-02 @ 02:55:07
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Rune

LN:"Pat Condell med svensk översättning av

'toblerona sahliv'."

----------------------

???Inte såg jag någon översättning.!?



2010-12-02 @ 09:28:12
Postat av: Donnie Blair

Var ska man sätta spionerna! Jo där de gör mest skada! Insyn i Afganska händelser är en utmärkt plats, tycks "pagan" Reinfeldt resonera

2010-12-02 @ 09:34:04
Postat av: Tony Ingman

Ett land som Sverige som inte har tillfört världen

något annat än barbari och töntiga midsommarlekar,

hur kan det va att man vallfärdar över hela kontinenter för att ta sig till detta underutvecklade land???

2010-12-02 @ 09:59:35
Postat av: LN

???Inte såg jag någon översättning.!?

-------------------------------------

Med rätt inställning HOS DIG gör du -

i underkant av bilden till höger finns en

röd knapp märkt "CC" - där kan du ändra inställningen. Jag och idag 1.900 andra

har inte haft någon svårighet.

2010-12-02 @ 10:12:53
Postat av: AWSvensson

Inspirationen till kåldolme fick man när man iakttog en muslimska iklädd burka . Flera lager tyg och ett fläskberg därunder fick den kände kocken Baba Alikoki

att spinna vidare på denna osexiga varelse och istället konstruera denna maträtt. Eftersom fläskkött insvept i tyg inte blev någon höjdare så dröjde det in på 1700- talet innan folket i norr förstod att kål var betydligt aptitligare än av svett indränkt burkatyg. Det är därför som kåldolmar i den civiliserade världen blivit så omtyckt. Lingon från Norden och potatis från Sydamerika har kompletterat och bidragit till succén. Detta är den sanna historien , lika sann som den bild PK media sprider.

2010-12-02 @ 10:30:00
Postat av: Skånepåg

En av Monas "kelgrisar" (!) har gjort ett nytt fantastiskt uttalande. Väl värt att kasta ett "getöga" (!) på!

Postat av: AWSvensson

"det symboliska våldet", är inte en variant av detta att de som försvarar det mångkulturella till sista blodsdroppen ska rikligt belönas , medan de som kommer till klarhet ska brinna i helvetet. Detta sagt av en som klarat sig utan akademiskt skitsnack , en spade är en spade oavsett vad den akademiska världen kallar den, ett materialförflyttningsinstrument.

2010-12-02 @ 11:43:39
Postat av: Nalle i Växjö

Nu när nästan alla "sanningar" avslöjats om Sverige återstår väl bara Palmemordet, Estonia, Göran Lindberg Tsunamibanden, och några till, sedan är alla hemligheter som funnits för vanligt folk avslöjade? Eller ????

2010-12-02 @ 11:51:44
URL: http://www.nationalmordet.nu/
Postat av: Nalle i Växjö

Kl 14 i dag Torsdag börjar Riksdagen frågestund på SVT Play där bland annat SD kommer att ställa en del frågor.

Fram till 14 pågår debatt på samma länk om statliga televisionen



Det finns även sändningar från Riksdagens eget TV system men det verkar som om dom inte lagt många kronor av alla miljarder på det systemet.*

http://www.riksdagen.se/templates/R_SubStartPage____4935.aspx

Postat av: LN

"Ett land som Sverige som inte har tillfört

världen något annat än barbari och töntiga

midsommarlekar, hur kan det va att man

vallfärdar över hela kontinenter för att ta sig

till detta underutvecklade land???"

- - -



Ett land som både meterologiskt och

känslomässigt är svinkallt; som har en

ursprungsbefolkning som är både rasistisk,

främlingsfientlig och som till för inte så

länge sedan uteslutande bestod av otrogna

hundar: kuffar.



Ett land där man super och står i, ett land

där man är dum nog att utnämna hunden

till människans bäste vän. Ett land där

åtskillnad mellan kvinnor och män helt saknas,

där män och kvinnor avspänt till och med kan

simma tillsammans i en badhusbassäng.



Ett land där kvinnor får cykla, ensamma gå

på bio och alldeles ensamma köra bil.......

Ett land med en ursprungsbefolkning som

gör narr av den helige profeten och som

innerst inne tycker att hela det mohammedanska

anhanget är löjligt - varför trotsar man tusen

och en svårigheter, övervinner otaliga strapatser

för att ta sig dit ???



Kommer man hit för landets skaldekonst: Stjernhjelm,

Tegner, Karlfelt, Stagnelius, Strindberg, Boye,

Martinsson; kommer man hit för den goda matens

skull: falukorv, kåldolmar, Janssons frestelse, Varm Korv, eller för det goda brännvinets skull:

OP och ABSOLUT VODKA? Kommer man hit för all den

tekniska snillrikhet som har blomstrat i landet:

AGA-spisen, skiftnyckeln, Johanssons passbitar,

datormusen, den platta dator- och TV-skärmen?

Eller är det moderniteten som lockar: Lars Norén

eller Elisabeth Ohlson-Wallin?



Man kommer inte inte hit för att utan

motprestation få fritt vivre till pensionsåldern

och man kommer inte hit för att som pensionär

kunna leva dandy på ett gentilt äldreförsörjningsstöd.

Därom kan vi vara förvissade - om detta finns det

ministerord.



*Mycket få som kommer till vårt land säger att

de flytt hit för att leva på bidrag, tack så mycket.

Alla svarar i princip samma sak. Jag vill skaffa

mig ett jobb och skapa mig en ny framtid i det här

landet*. Det är dags att vi ger dem den chansen,

sade Ullenhag.



-Men liberale Erik, det finns inga jobb!

Arbetslösheten är nästan en halv miljon stor.

De skall väl inte alla hacka lök för en instegslön?



Frågan kvarstår: VARFÖR I HELVETE KOMMER DE HIT?

Följdfrågan ligger snubblande nära: VARFÖR

SLÄPPS DE IN?

2010-12-02 @ 13:01:10
Postat av: Stefan A

Lingon ja, undrar om vi får behålla det, eller om det dyker upp en kulturknutte/historiker och talar om för oss att det var någon från långtbortistan som kom och lärde svensken plocka lingon och koka sylt...desamma gäller mjölken...

2010-12-02 @ 13:13:32
Postat av: Info

DET OVETENSKAPLIGA, PATRIARKALA ÄMNET BIOLOGI SKA OMVANDLAS TILL DET GENUSVETENSKAPLIGA ÄMNET BIOLOGISM (MED HJÄLP AV MÅNGMILJONANSLAG)



Ett antal kvinnliga feminister i Gävle har tilldelats ett antal statliga miljoner för att slutgiltigt skjuta ämnen som biologi, etologi, genetik, medicin m.m. i sank – om dessa inte för sin överlevnads skull först drar på sig den genusvetenskapliga, intersektionella och queerräta narrkåpan.



Jag ska väl följa saken litet närmare – tills vidare bara citat av en kort blänkare i nättidningen Fria Tider:



”NATURVETENSKAP BLIR NU KULTUR- OCH GENUSANPASSAD

Publicerat 2 december 2010 kl 07:07



Naturvetenskaplig är, just det, för vetenskaplig för dagens svenska klimat där mer och mer handlar om kultur, identitetsskapande och kritiska teorier utifrån ett vänsterperspektiv. Därför får en forskargrupp i Gävle ett miljonanslag för att förändra undervisningen av naturvetenskap - samt dess innehåll. Den grupp som forskarna vill påverka är lärarstudenter och i förlängningen unga barn i grundskolan.



Det nya årtiondet ser ut att börja i genusvetenskapens tecken. Aldrig tidigare har så mycket pengar och resurser satsats på att få den svenska skolan att passa in i genusvetarnas världsbild.



Naturvetenskapen, som bygger på logiskt tänkande, empiriska material, uppställda hypoteser och replikerbara experiment har länge varit en nagel i ögat på genusvetare. Därför får nu en forskargrupp vid Högskolan i Gävle från 2011 till 2013 5,5 miljoner i skattemedel ”för sin forskning om ämnesinnehåll och genusmedvetenhet i samspel för en mer inkluderande naturvetenskap”.



Forskargruppen består av Anita Hussénius, lektor i kemi, Annica Gullberg, lektor i biologi, och Kristina Andersson, adjunkt i biologi.



- I vårt forskningsprojekt är vi intresserade av att undersöka hur man kan öka genusmedvetenheten hos blivande lärare som är inriktade mot grundskolans tidigare år och om det i förlängningen kan leda till att undervisningen i naturvetenskapliga ämnen förändras, både med avseende på innehåll och på utförande, säger Anita Hussénius i ett pressmeddelande.



I projektet ska lärarstudenters relation till lärande och undervisning i naturvetenskap utforskas ”från ett genusperspektiv”. Projektet verkar vara normativ i sin ansats, då det bland annat handlar om att förändra lärarnas ämnesinnehåll och undervisning i naturvetenskap efter det att ämnet belysts med ett kritiskt genusperspektiv.



- Vi är även intresserade av hur man kan skapa sig en identitet som lärare i naturvetenskap och hur denna identitetsskapande process kan påverkas av ämnesdidaktiska kunskaper och genusmedvetenhet.



Enligt pressmeddelandet följer forskargruppen en årskull lärarstudenter och då ”kommer undervisningsmoment att integreras som behandlar kritiska perspektiv på genus i relation till naturvetenskap och som lyfter fram naturvetenskapen som kultur. Målet är att skapa ny och fördjupad förståelse av genus och naturvetenskapligt lärande”. ”



2010-12-02 @ 13:45:25
Postat av: kalle

nalle i växjö, bra skrivet. nä 1200 miljarder om året räcker inte ens till en funktionell webbtv. kanske det finns en anledning att väljare inte skall få insyn i riksdagens arbete.



hoppas vem som helst kanske DU! eller jag! använder sin lilla enkla filmkamera och gör en ny version av "filmen 1200 mijarder" och denna gång blir även multikulti-projekten med!



http://video.google.com/videoplay?docid=3131814649006604738#



det är helt lagligt att återge verkligheten på film, om man bara inte juger. allmänheten orkar inte bry sig och lyssnar sedan på valfjäsket några dagar innan valet.

vore nåt för SD och parliament princess tjejens kompisar att göra ett ny 1200 mijarders film med sin HD bloggkamera och redigera den i mac datorns i movie eller pc´n windows movie maker.

2010-12-02 @ 15:49:27
Postat av: Mats Carlsson

I Försvarsutskottet??? Vår näste försvarsminister kanske? Herregud..

2010-12-02 @ 16:38:41
URL: http://www.galaxybloggen.se
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vi hittar igen info om kocken Baba

Alikoki på Wikipedia?



Mats Carlsson : Den dagen "Wabbe" blir kanonchef

finns det två alternativ antingen göra en "Fransman"

eller flytta till Norge,tydligare Saudistyrning kommer vi aldrig att få,lite varningssignal är det redan med en bebbe till försvarsminister.

2010-12-02 @ 16:51:07
Postat av: Skånepåg

SD-kuriren nedladdningsbar i pdf-format.

Postat av: andreas

SD är på rätt köl igen. Nu får vi läsa SD-kuriren igen- Man tackar och bugar!



Angående: Info:s inslag:

Under lång tid har vänstern sett högskolestudier som en mänsklig rättighet.Det är inte kunskap som är det viktigaste urvalskriteriet utan de viktigaste faktorerna verkar vara social bakgrund, som klasstillhörighet ( läs arbetare), etnicitet ( läs utrikesfödd, helst utomeuropeisk härkomst), kön ( läs kvinna) och en postmodern åskådning. Under de sista fem åren har eländet spritt sig till forskningen.Det här kommer skada den svenska forskningen. Avlägsna denna cancersvulst, kallad "genusperspektiv" från den svenska högskole- universitetsvärlden genom att dra in alla stat De som vill får finansiera sina projekt själva !

2010-12-02 @ 19:29:53
Postat av: Tony Ingman

Svensken är lustig i många avseenden, T.ex när program som fuskbyggarna o liknande program visas

där människor blivit uppskörtade av oseriösa s.k

byggmästare, då blir svensken vred, och fäller

svavelosande kommentarer om dessa fuskare.

Men när utländska bedragare spelar handikappade, och bygger upp en mindre industri med släkt och

vänner med avsikt att svindla försäkringskassan på

hundratals milijoner, ja då uteblir reaktionerna nästan helt? Visserligen bassunerar ju inte pk media ut att det rör sig om utländska bedragare,

men detta har ju framkommit ändå.

Visst skall fuskbyggare bekämpas med alla medel,

även om uppdragsgivarna många gånger har verkat ganska naiva. Men dom absolut ömkligaste varelserna är dom som spelar handikappade och stjäler resurser för dom verkligt handikappade,

dessa figurer hade man gärna önskat ett verkligt handikapp.

2010-12-02 @ 20:02:17
Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Seriöst sett så är det frågan om antalet "överlevare" är tillräckligt i Sverige jämfört med antalet "Titanics".



Det avgörs dom nästa 3 valen,det är bråttom att stänga gränserna samt ompröva alla PUT.

Både skicka stålar till Eu:s värsta klantskalleländer,SD kan mycket väl kallas för

intensiv vårdsparti,för något annat är det inte fråga om,Sveriges existens avgörs närmsta 12 åren.

När svenskar börjar flytta till andra Nordiska länder så är kampen över.



Sverige måste under denna tiden ha et "ketchupeffektsval" för SD mala ned oikofoberna finns det förmodligen inte tid till.



Fylla på med 100000 bidragstagare varje år,detta kan aldrig gå ihop mattemattiskt,om vi skiter i allt vänstergidder om främlingsfientlighet och alla andra dampargument.



Svenska politiker tänker i mandatperioder samt tjänstepensioner,ännu värre exempel är ju Borg som sitter och håller på pengarna för att få fina vitsord om sin tid som minister.



Titta gärna på PI däe herr "Mört lund" FP fortsätter

och skämma ut sej och folkpartiet.

Är det konstigt att detta landet är politiskt schizofrent.

2010-12-02 @ 20:43:52
Postat av: mudder

Tack AWSvensson för din roliga historia om kåldolmen :)

2010-12-02 @ 21:22:28
Postat av: Robin Shadowes

Varför inte införa genusperspektiv inom teologin också? Kanske det rent av visar sig att det inte finns en Gud Fader utan istället en Gudinna Moder? Namnet Jehova slutar ju dessutom med den feminina ändelsen a. Kanske rent av fläskberget Siddharta Gautama var en quinna i verkligheten? Fast pajasfiguren allah vågar man sig nog inte på. Så han kan nog fortsätta vara en testestoron-stinn macho även i fortsättningen. Fast det hade ju varit kul att se allah i burka iofs.

2010-12-02 @ 21:30:36
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle

Så här skriver DN:

""SD får inte ta över sverigedemokrater.se



Beslutet om att Sverigedemokraterna inte ska få ta över domännamnet togs av Stiftelsen för internetinfrastruktur. Stiftelsen, som har hand om toppdomänen .SE, slår fast att domännamnet innehas av en av grundarna av Pirate Bay, Gottfrid Svartholm Warg och Fredrik Neij och att en ideell förening som SD inte kan skydda sitt namn genom att registrera sig hos Skatteverket.""Skrev DN



Vad kommer nu att hända i framtiden för oss Sverigedemokrater???



Alla våra kanaler ut i samhället verkar strypas.



Har hackarna segrat???

Postat av: Magnus S

En ide vars tid är inne kan aldrig tystas ner. Vi kommer att nå vårt mål. Det måste vi. Kämpa på Sverigevänner!

2010-12-03 @ 01:41:27
Postat av: Nalle i Växjö

Många rika länder sviker sina fattiga barn och låter dem halka efter när det gäller levnadsstandard, utbildning och hälsa. USA, Storbritannien, Italien och Grekland hör till de länder som är sämst på att jämna ut skillnaderna mellan barn. Sverige ligger sämst till av de nordiska länderna, visar en ny rapport från UNICEF



Det kan väl inte vara möjligt när vi öser pengar över dom som kallas ensamkommande.

Eller få vi kanske pengar från något rikt oljeland för att ta hand om barnen. Man kan undra

Postat av: Nalle i Växjö

Flera av de intervjuade från kommunerna ger också uttryck för misstankar om att angivna släktskapsförhållanden inte stämmer.

Postat av: Tony Ingman

G och G : Ja om svenskarna börjar och flyr från sitt land, ja då är loppet helkört, för ett land kan knappast existera om bara inkompetenta överbetalda politiker och hundratusentals raketforskare från mena land som lever på bidrag

finns kvar.

Frågan är väl bara vem som vill ta emot oss, för vi

kommer nog att betraktas som världsmästare i dumhet

i och med att vi skänkt bort landet bit för bit.

Att förlora sitt land i krig kan vara dj----gt, men

då har man åtminstone kämpat, men att som våra

förrädare till politiker bjuda all sköns bedragare

att knapra av våra tillgångar leder rätt ner i avgrunden.

2010-12-03 @ 08:41:16
Postat av: World Traveller

Hur i h-e kan de tillsatta en islamist i forsvarsutskottet? Blir var naste Justitiemimister Mehmet Kaplan eller kanske rentutav Mullah Omar?

2010-12-03 @ 09:18:27
Postat av: Nalle i Växjö

Snabbare handläggning av arbets- och uppehållstillstånd för utländska medarbetare; ekonomiskt stöd till invandrarsamfundens lokalbyggen; liksom möjligheten till halal- och kosherslakt.

Postat av: DaCapo

Det frågades tidigare här i tråden:

"VARFÖR I HELVETE KOMMER DE HIT?"

Nedan finns svaret - och, var så säker,

de kommer att svärma hit,

när detta blir känt nere i MENA!

.................................................

Den 1 december trädde den nya etableringsreformen i kraft, som innebär upp emot två års garantilön till alla nyanlända invandrare.

Etableringsersättning om 308 kronor per vuxen invandrare och dag erhålls fem dagar per kalendervecka, oavsett om kalenderveckans dagar är helgdagar eller ej. För ett nyanlänt invandrarpar blir summan 13 347 skattefria kronor varje månad. Förutsättningen är att båda anses så småningom kunna arbeta heltid och att de deltar i sin etableringsplan.



Utöver grundersättningen utgår ett etableringstillägg på 1 500 kronor per barn mellan 11 och 20 år, eller 800 kronor för barn upp till 11 år. För ett nyanlänt par med tre barn i åldrarna 11 och 20 år blir etableringstillägget 4 500 kronor.ur var det sedan - om man deltar i Svenska För Invandrare belönas man med 12.000?



Om kostnaden för invandrarparets bostad överstiger 1 800 kronor per månad, har de även rätt till bostadsersättning. Denna ersättning kan maximalt uppgå till 3 900 kronor då ersättning inte betalas ut för den del av hyresbeloppet som överstiger 5 700 kronor.



Totalt kan alltså en nyanländ invandrarfamilj få större delen av sin hyra betald samt en skattefri, arbetsfri inkomst i två år på nästan 18.000 kronor.



Etableringsersättningen betalas ut av försäkringskassan och inte av socialtjänsten vilket var fallet med den tidigare introduktionsersättningen till nyanlända. Därför behöver fler svenskar utförsäkras och få sin SGI (sjukpenninggrundande inkomst) nollställd för att sedan behöva gå med mössan i hand till socialen efter att de gjort sig av med allt av värde även en bostadsrättslägenhet.

Även en nyhitkommen ensamstående analfabet oavsett ålder, har rätt till 308 kronor om dagen skattefritt samtidigt som han kan söka extra bostadstillägg (om inte hyran överstiger 5700 i månaden) och därmed komma upp i en ersättning som ligger en bra bit över normen för socialbidrag. Han tillåtes till skillnad från en svensk även att arbeta vid sidan om, utan att bidraget påverkas.



Arbetslinjen gäller i ett rättfärdigt samhälle.

2010-12-03 @ 11:25:57
Postat av: vmm

OT: Nobelfestligheterna närmar sig. Jimmie Åkesson får ju inte vara med på nobelfesten... i Sverige. Har någon från SD hört sig för med dom som ordnar den norska nobelfesten för fredspriset om Åkesson kanske skulle kunna få vara med där?

2010-12-03 @ 11:40:11
Postat av: AWSvensson

Har sökt efter Gubben o Gumman på Wikipedia utan resultat, finns ni inte.

2010-12-03 @ 11:50:20
Postat av: Nalle i Växjö

Länken gäller en artikel i Länstidningen Södertälje men frågan gäller hela Sverige



När kommer ”tacket”?

Postat av: LN

Riyadh - Saudi Arabia - 6 days ago



Sarah Omar, 88, President Barak Hussein OBAMA's grandmother who was on hajj pilgrimage to Mecca along with her son, President Obama’s uncle Saeed Hussein Obama, and four of her grandchildren, told the Al-Qatan Saudi daily: "I prayed for my grandson Barack to convert to Islam".

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Remember that Obama’s Grandmother was a committed Christian when Obama was campaigning, and after the inauguration, voila!, she had been "a lifelong Muslim". Taqiyya, baby. If it weren’t taqiyya all around, his grandmother would have said she prays he will revert to Islam, not convert to it because, according to Islam, all humans are born Muslim and all non-Muslims are apostats.



Why was Obama’s grandmother represented as a Christian when she wasn’t? Why didn’t the Obama campaign, in the interests of openness and full disclosure, correct the false report about the candidate’s grandmother when it circulated around the world? Why wasn’t anyone in the mainstream media asking such questions?



What a fraud was perpetrated on the American people and the whole world. Is anyone going to be surprised when Obama finally comes out

of the closet and declares he’s Muslim?



Look at this tiny track record: Goes to Cairo to shoot America down with a script written by Imam Feisal Abdul Rauf. Bows to Saudis. Pro-mosque comments at a Ramadan dinner. Won’t prosecute the Black Panther intimidators. Won’t comment on the undesirability of the Ground Zero mosque. Won’t seal the borders. Orders NASA to turn the space programme into a Muslim outreach programme. Wastes millions of dollars fleeing to Mumbai after the worst election result for his party in decades. -- This guy has been sending you signals from day one.

Said Mona Sahlin: I feel tenderness for the new US President Hussein Obama!

2010-12-03 @ 16:04:39
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Hemligt abonnemang

2010-12-03 @ 16:45:53
Postat av: AWSvenm

Ett julklappstips till den som har allt.. Lee Harvey Oswalds kista ska säljas på auktion, kan det vara något GoG, eller tro du Gumman missuppfatta gåvan.

2010-12-03 @ 17:36:05
Postat av: AWSvensson

Ett julklappstips till den som har allt. Lee Harvey Oswalds kista ska säljas på auktion, kan det vara något GoG, eller tro du Gumman missuppfattar gåvan.

2010-12-03 @ 17:37:29
Postat av: Carl Anders Breitholtz

Bra inslag! Har refererat till den på min blogg http://www.osvuret.blogspot.com

2010-12-03 @ 17:43:47
URL: http://www.osvuret.blogspot.com
Postat av: Tomas

Vi är ganska många här på Thoralfs blogg som tycker likadant. Jag är ganska kass på att organisera ihop någonting. Men det kanske inte du är? Vi borde träffas någonstan där vi får plats och ventilera våra synpunkter och framöver göra något konkret åt det växande problemet. Att stå på Larmtorget själv och skrika ut sitt missnöje, är nog ingen idé. Men tillsammans kan vi säkert komma långt.

Vad tror ni?

2010-12-03 @ 17:54:23
Postat av: SD-2010

Tyska folket sa, vi viste inget och såg inget, men alla vet vad som hände. Svenska politiker och massmedia säger vi vet inget och ser inget, men vi "främlingsfientliga" verklighetens folk både ser och vet vad som kommer att hända. En vädjan till svenska folket vakna medans tider är!





2010-12-03 @ 18:17:00
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Det vore kanke att gå ett steg för långt,dessutom hamnar nog Gubben i kistan i första hand,dock har det inte gått så långt tt Gubben sitter och virkar som Tiny Irwing gjorde i TV4 var

annars



Visseligen behöver kvinnor både ömhet och värme men det räcker med att drämma dom i elemnetet så blir dom både ömma och varma.



Det är ju fredag och då måste vi göra Thoralf glad:



När det skulle till sa flickan till gossen du får bara använda halva vapnet till att börja med.



Haha tänkte gossen och använde allt han hade direkt.

Efter en stund sa flickan du kan komma med den andra halvan nu....

2010-12-03 @ 19:40:08
Postat av: LN

DO,Do,do...DO,Do,do...



http://tinyurl.com/SKAMBURKA

2010-12-03 @ 20:06:34
Postat av: WMB

@ Thomas om "att träffas".

Det låter som en mysig idé, men jag tror att många av oss som skriver här bor på olika håll i Sverige, trots att detta egentligen är en lokal blogg. Själv bor jag långt ifrån Kalmar.

Ha det gott!



2010-12-03 @ 23:39:08
Postat av: OT

LYSSNA, LYD OCH LÄR!



Sabaton (http://sv.wikipedia.org/wiki/Sabaton) är en mångfaceterad hårdrockgrupp, precis som SD; Detta kan lätt misstolkas av ivriga PKiter (läs journalister), t.ex. detta stycke konstvärk, Sabaton - Swedish Pagans: http://www.youtube.com/watch?v=kbWc3NPpXTQ



"The wise woman said; ''Once you're hardened in battle there's no coming back''.(Fight or fall) And before the attack Feel your blood starts to boil in your veins as you charge. (Hundreds fallen) As the fire inside is ignited by bloodshed, In berserkers from north. Could it be as was said, when the serpent be woken. Fenrir howls



Swedish pagans, marching a shore. Forged in Valhalla by the hammer of Thor. Out from Asgard, our viking ship sails. Never to turn back again.



Wohoho



Where brothers have past is where we'll be proven, the ground they begun. (standing tall) And we know if we fall, our comrades awaits in Valhall. (Odin's calling) As the fire inside, is ignited by bloodshed, in the circuits of nord. Will it be as was said, will the serpents be woken. Fenrir howls!



Swedish pagans, marching a shore. Forged in Valhalla by the hammer of Thor. Out from Asgard, our viking ship sails. Never to turn back again.



(first to the battle, firs to the feast, destiny wating, no retreat, retreat!)



Swedish pagans, marching a shore. Forged in Valhalla by the hammer of Thor. Out from Asgard, our viking ship sails. Never to turn back again."



Medans om man ser denna del av Sabaton - The Final Solution: http://www.youtube.com/watch?v=Uz1ftZ5e3hQ



Så förstår man precis som om man läser SD - program, att man i sin ursprunliga tankegång leddes fel. Sanningen är absolut, oavsett vad du har för känslor inför den.



P.S. Tacka http://jihadimalmo.blogspot.com

2010-12-03 @ 23:58:31
Postat av: LN

Denna video rekommendera hjärtligt till i synnerhet två svenska idioter med utländsk bakgrun, (1) den muslimske och sk gröne riksdagsledamoten Mehmet Kaplan och (2) den judiske konstnären Dror Feiler. Kanske borde dessa herrer ha utnämnts till dubbel-idioter, eftersom båda, efter att ha anlänt med SHIP TO GAZA till israelisk hamn och sedan vid sin nesliga utresa ur Israel den gånge, skrifligen förband sig att inte utan i förväg anskaffat tillstånd återvända till Israel. Likväl anlände båda herrarna denna höst med flyg från Nya Sverige till Tel Aviv utan vare sig visa eller skriftligt tillstånd. Det blev till att återvända med vändande flyg hem till Nya Sverige, landet som numera tack vare Pat Condell är känt över världen som hemvist för dårskap, politisk korrekthet, multikultur samt frånvaro av yttrandefihet, och vars oikofoba oligarker hyser en sjuklig trängtan efter att byta ut den inhemska befolkningen mot folk från MENA-länderna och Subsahara, som med löfte om generös välfärd lockas hit och som i stor utsträckning under de senste 1400 åren hängivet har omhuldat kusingifte.



http://www.youtube.com/watch?v=FOGG_osOoVg

2010-12-04 @ 00:24:15
Postat av: OT

Till alla skatteslavar!



Äntligen Fredag - http://www.youtube.com/watch?v=b2pHaHHgqks



M.A.O kung i baren?

2010-12-04 @ 01:18:54
Postat av: Anonym

Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY



Multiculti, you've been livin' hell to me

You've prisoned me since nineteen seventy five

I've seen 'em come and go and I've seen them take

And not long ago I started askin' why



Multiculti, I hate every inch of you.

You've cut me and have scarred me thru an' thru.

And I'll walk a wiser weaker man;

Mister sosse Congressman why can't you understand.



Multiculti, what good do you think you do?

Do you think I'll be different when you're through?

You bent my heart and mind and you whart my soul,

And your stone walls turn my blood a little cold.



Multiculti, may you rot and burn in hell.

May your walls fall and may I live to tell.

May all the world forget you ever stood.

And may all the world regret you did no good.



Multiculti, I'll hate every inch of you.

2010-12-04 @ 01:54:55
Postat av: nesse

Nog börjar multikulti kännas lite grann som San Quentin. Alla pk nissar vill slå i oss att vi ska bli så lyckliga och befriade i detta himmelrike. Det som tydligast avsätter sig är emellertid motsättningar,ökad kriminalitet, sämre social service, ökad otrygghet etc etc. Man undrar ju hur i hela friden etablissemanget kan fortsätta detta galna expriment, då alltfler ju måste upptäcka att landet går åt helt fel håll, som Pat Condell så eminent framför.

2010-12-04 @ 09:47:25
Postat av: Nalle i Växjö

Liten video inför den kommande Julhelgen, tyvärr handlar den inte om Julfrid men ger en syn på verkligheten

Postat av: Fredrik

Just nu denna lördagsmorgon så sänder svt2 10.00

"Eid al-Adha" Muslimsk högtid från järfälla.



Det som gör mig så tokförbannad är att inte en kvinna så långt ögat når. Vad fan är de för kultur och religion vi ger utrymme i media,flörtar med och försöker göra en del av min vardag?



Mångkultur my ass! Muslimsk kultur sköjler över Sverige och man vill att vi gör den till normalitet. ALDRIG!! Man gnäller o gnyr på oss vanliga svenska män om att vi inte tillåter kvinnan ta plats inom företag,polis o fan o hans moster. Men sen i andra änden så fyller vi landet med en kultur som har en sån nervärderande kvinnosyn som gör en att man skulle vilja slå nån på käften i ren desperation så man vanknar.



När jag ser och hör videon ovan så blir jag mörkrädd om hur vi börjar uppfattas!



Dessa flumpolitiker,socionomer,palestinasjalar o rödstrumpor som till 80% består av kvinnor verkar helt ha tappat greppet om verkligheten.



Ser programmet nu.

Dessa mäns verklighetsuppfattning är baserad på sagor och detta är ren livsfara!!



Vi är alla lika står en o säger "alla män muslimer som kristna" Ordet kvinna hörs inte men dom visar korta inslag där kvinnorna står vid spisen!



Vakna för helvete Sverige!



2010-12-04 @ 10:22:50
Postat av: AWSvensson

GoG ,jag förstå din övergång från Osvalds träfrack till din högst personliga uppmuntran till Thoralf, men undertaker har en helt annan betydelse.

En hälsning från en insnöad.

2010-12-04 @ 10:59:29
Postat av: Kurtan



England nya Churchill ?!



UKIP Leader Nigel Farage on FOX NEWS USA - December 2010

http://www.youtube.com/watch?v=fUR4_zMqEY4



Wake up !



MVH

2010-12-04 @ 11:28:38
Postat av: Joakim

Märkligt att judarnas situation i Sverige ägnas så mycket tid i Condells film. Varför skulle det vara mer synd om judarna än svenskarna? Det är svenskarna, inte judarna, som håller på att förlora sitt land.

2010-12-04 @ 12:05:23
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Skånepåg

Nu är SD tydligen hackad igen eller utsatt för en DDOS-attack. Har inte lyckats komma in på varken den eller SD:s Riksdagsblogg under dagen.



Tacksam för info från Thoralf, och om han vet vad det är som sker titt som tätt och vilka planer SD har för att försöka trygga sidorna?

2010-12-04 @ 14:32:20
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: Kalle

>Skånepåg

Saxat från DN:

""Sverigedemokraterna får inte ta över domännamnet sverigedemokrater.se.

/.../

Stiftelsen, som har hand om toppdomänen .SE, slår fast att domännamnet[sverigedemokraterna.se] innehas av en av grundarna av Pirate Bay,

/.../

– Vi tycker att det är märkligt att Sverigedemokraterna inte ska ha rätt till sitt eget namn och vi har nu låtit våra jurister titta på om vi kan överklaga beslutet, säger partiets pressekreterare Eric Myrin till DN.se."" skrev DN



Vi får se vad som händer med Sverigedemokraternas sajter. Det innefattar även SD-kuriren.net.



Kommer inte heller in på SD:s Riksdagssajt som du nämnde.Det tog inte många dagar innan den "försvann"



Länk till DN-artikeln om Sverigedemokraterna.se.

Postat av: S-E Karlsson

Ska sossarna ha någon chans så måste dom nog radikalt förändra sin invandringspolitik dvs gå ut med att som SD säger minska invandringen med minst 90% ! Annars kan dom nog glömma det politiska spelet , många sossar är nog trötta på den stora mängden invandrare men kniper käft istället för att agera ! Mvh SD Högsby .

2010-12-04 @ 14:54:40
Postat av: Skånepåg

I Demoskops opinionsundersökning för december erhåller SD 5,6 %. En ökning sedan förra månaden med 0,7 procentenheter och det högsta mätresultatet någonsin från Demoskop!

2010-12-04 @ 15:26:51
Postat av: Magne

Mer intressant från det svenska metalbandet Sabaton som signaturen OT länkade till tidigare: (OBS videon är inte politiskt korrekt)



http://www.youtube.com/watch?v=1d_9RZ3ShVs

2010-12-04 @ 20:40:05
URL: http://www.youtube.com/watch?v=1d_9RZ3ShVs
Postat av: LN

En sajt som inte hackas och som ligger etta vid en Google-sökning på SVERIGEDEMOKRATERNA är



http://www.sverigedemokraterna.de ,



som EXPO förfogar över och som skall användas uteslutande för att svartmåla och djävlas med SD.



SD begår ett oförlåtligt och irreparabelt misstag genom att inte konsolidera sitt nät-framträdande.

-Klabbsockar är ni!

2010-12-04 @ 20:56:52
Postat av: alf

Med alla extrapengar SD har fått borde ni ha råd att anställa några av världens bästa hackers. Det finns många sidor på nätet som skulle varit hackade för länge sen.

2010-12-04 @ 21:42:30
Postat av: Nikke

Total panik hos Sverigedemokraterna



Att följa Sverigedemokraternas eskapader på webben är mer utmattande än jag någonsin kunde tänka mig och tar upp allt mer av min tid. Men jag kan inte låta bli, för det är ett område där det har stått still väldigt länge, men där saker nu sker i raketfart, med kurs rakt in i väggen. Så här ser Sverigedemokraternas nya sajt ut på sverigedemokraterna.se:

http://www.lindqvist.com/wp-content/uploads/2010/04/nya-sverigedemokraterna-se.png



Sverigedemokraterna lyckas just nu göra alla fel vad gäller sökmotoroptimering och tillgänglighet och jag känner att jag, efter min bevakning av dem under de senaste veckorna, bara måste rapportera om det, trots att jag inte på något sätt vill hjälpa dem att återta sina positioner i sökresultaten.



Just nu vidtar de panikåtgärder som leder till att de huvudstupa är på väg in i en situation där de kan komma att helt och hållet försvinna från sökresultatet på sitt eget namn. Vi gör en snabb rekapitulering av vad som har hänt.

Sverigedemokraterna.se, den officiella domänen för Sverigedemokraterna ligger i toppen av sökresultatet men fungerar bara som en frame-sajt för sverigedemokraterna.net som också visas en bit ner i sökresultatet.



Sverigedemokraterna.de lanseras och ber om länkar från bloggosfären för att försöka ta förstaplatsen på sökfrasen sverigedemokraterna.



Ganska omgående lyckas sajten, med hjälp av länkar från bloggar och media med konststycket att ta sig in på ganska bra positioner på Googles förstasida.



Sverigedemokraterna presenterar sitt principprogram och får en mängd inlänkar till en undersida på .net-domänen som därför får extra kraft och ersätter .se-domänen på förstaplatsen.



Google inser, när det nu finns fyra sajter som heter sverigedemokraterna.någonting (.se, .net, .eu och .de) att .se-domänen är innehållstom jämfört med de övriga och flytttar den långt ner i sökresultaten.



Några script-kiddies utnyttjar ett säkerhetshål som har funnits publicerat på Flashback i minst sju månader till att göra http://www.lindqvist.com/sverigedemokraterna-net-hackad-tva-ganger/, vilket även visas på sverigedemokraterna.se eftersom den sajten bara fungerar som ett ramverk för .net-domänen.



Sverigedemokraterna får panik och stänger ner sverigedemokraterna.net som redirectar med en http refresh till sverigedemokraterna.se



Sverigedemokraterna.se framar in subdomänen http://val2010alpha.sverigedemokraterna.se/



Tja, ni får dra era egna slutsatser om vad som är så fel med dessa panikåtgärder.

. . . . . . . . . . . . . . .

OOch det var i april - nu skriver vi december och stolligheterna bara fortsätter.

2010-12-04 @ 22:02:13
Postat av: allah-u-akbar



http://videofy.me/storviktor/?vid=115036



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



[email protected]:f92fcbe774e127bc1aea53a7a1f75

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

[email protected][/email]:

2010-12-04 @ 23:01:54
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker det är skandal att man inte har lyckats få bort sverigedemokraterna.de bort från nätet. Det borde vara ett solklart fall av varumärkes-intrång så tills vida man inte har missat att varumärkesskydda sitte eget namn. Då är nog loppet rätt kört.

2010-12-04 @ 23:04:05
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

SD är registrerat som ideell förening eller något

liknande och kan därför inte varumärkesskyddas...?



Svergedemokrater.se har det nyligen skrivits om, -

någon Pirate Bay-figur äger domänen och tänker behålla den.



En av svårigheterna är att det finns så många varianter: sverigedemokrat-en,-er,-erna = 4st

Ett nytt namn behövs - vad sägs om SVERIGEDEMOKRATI.SE.Namnet synes vara ledigt - passa på och hugg det!Och registrer det i Tyskland också! Och på Niue!

2010-12-05 @ 00:25:35
URL: http://sverigedemokrati.se
Postat av: Robin Shadowes

Hittade denna på Feminix, Monty Python meets islam.



http://www.youtube.com/watch?v=GGe2YI6DdoE&feature=player_embedded

2010-12-05 @ 21:20:39
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0