SD STÖDJER S OM HÖGRE A-KASSA

Regeringen kan lida ännu ett nederlag i riksdagen sedan Sverigedemokraterna beslutat stödja två motioner från Socialdemokraterna angående ”ett tillkännagivande” av att fler personer skall få 80 procent av sin lön i A-kassa. Vilket i praktiken innebär ett höjt tak i a-kassan.

Sven-Olof Sällström säger följande till Pontus Mattson på SR-Ekot.

”Det är många som har fått minskade ekonomiska ramar i arbetslöshet under lågkonjunkturen. Vi har sett att många har fått svårt ekonomiskt och vi tycker att det finns ett utrymme för att höja a-kassan. Det är också något som vi hade med i vår budgetmotion, säger Sven Olof Sällström som sitter i riksdagens arbetsmarknadsutskott för Sverigedemokraterna.”

Lyssna på Sven-Olof Sällström

Läs artikel på SR


Kommentarer
Postat av: Herc

Tydligen har SD anpassat sig till köttgrytorna genom att partitoppen anställer sina släktingar och flickvänner.

Det tog inte så lång tid. pengar korrumperar !

2010-12-16 @ 10:03:14
Postat av: Skånepåg

Jo du Herc, det hade enligt din mening tydligen varit bättre att enbart anställa helt okända människor och på så sätt få in "mullvadar" i organisationen. Då hade givetvis sådana som du varit synnerligen nöjda. Innan SD började rekryteringsfasen av kanslipersonal annonserande man efter personer som var intresserade att jobba inom SD och således fick även andra än "flickvänner och släktingar" möjlighet att skicka in sina CV. Surt sa räven om rönnbären!Bifogar även URL till en artikel i Aftonbladet, som visar hur Sharialagar tillämpas i Sudan. Det är väl så du även vill ha det i Sverige, för att du skall känna dig nöjd över någonting här i livet. Att ha empati och förstå det mest elementära, tycks nämligen inte vara din starka sida!

Postat av: Gubben o Gumman

Det är bra SD fäll regeringen lite då och då när ni har tid över,spkka upp tavlorna och inred rummen.

Jävlas lite 32:an Schwarzfeldt och Flatfoot Sam.

(AW Svensson FR samt CB)Inflyttningsfasen är viktig och att ni tänker långsiktigt i möbleringen,Kör lite psykiskt krigföring i matskön typ "Vad skall du jobba med efter valet 2014" el "Kände du xxx som fick sluta i Sep".Nu tar snart pryofasen ihop med informationsfasen vid under 4 år.Herc : Pengar korrumperar, och spikbomber dödar.AW Svensson : Nu har Boljevikerna kommit på att Ulf Nilsson pinkar på dom,när tror du att dom kommer på

att det finns ett schampo som heter Schwarzkopf?Visst e dom lite efter, måste varit dom Mark Levengod avsåg när han pratade om att var 20 svensk är dum i huvudet.

2010-12-16 @ 10:29:40
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Surt sa vänterpartisten om konkelbären.

2010-12-16 @ 10:31:49
Postat av: AWSvensson

Herc , allvarligt talat så förstå du nog att du hade inget att komma med utan bara ville visa att du är korkad, eller?

2010-12-16 @ 10:37:03
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Aha Herc är den tjugonde?"Hellre en tjuga i plånboken

än en vänsterpartist i Rosenbad"?

2010-12-16 @ 10:45:02
Postat av: Gubben o Gumman

Visst fan låter:"Är du helt 20 i huvudet" bättre än

"Är du helt dum i huvudet""Var tjugonde finne springer omkring med en snöpinne"Istället för "jävla finne"

2010-12-16 @ 10:58:38
Postat av: AWSvensson

GoG : Hellre en tjuga i foten än Fridolin i Rosenbad.

Fridolin har efter en tids betänketid beslutat att ställa upp för att köra Miljöpartiet i botten. En olycka kommer sällan ensam , elpriset stiger, vem minns inte dessa miljöpartisters försäkran att det blir ett elöverskott utan dess like så vi kan stänga ner kärnkraftverk, oljekraftverk samt kolkraftverk.

2010-12-16 @ 10:59:21
Postat av: AWSvensson

För övrigt så förstå jag inte er bekymran över parliamentprincess , ibland så kan det vara avkopplande att umgås med unga damer och inte bara gamla gubbar o gummor.Som den bloggen utvecklat sig så behöver man inte vara orolig. Debatter saknar den i varje fall inte.

2010-12-16 @ 11:07:19
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Hellre en tjuga under kepsen än

än 32:an Schwarzfeldt i trapettsen".Slå den,Åsa Domeijs sandaler på fötterna vid inträdet i riksdagen säger allt.Fridolin kan SD fråga i matkön om han åker fyrans buss till jobbet.Hamnar gänget bakom Bildt är det bara att berömma

honom mycket, så är han ur balans på 3 sekunder.Fatta hur kul det är att bli plattfotsförklarad av USA,där kan man snacka om att hålla masken, keeep smiling,och är Ziprrrrramiil.2010-12-16 @ 11:09:57
Postat av: LN

KOMMENTAR FRÅN EN ANNAN AV ALLA OSS

SOM ÄR TVUNGNA ATT BO KVAR I DÅRKISTAN"Jag har lusläst bloggar och hemsidor, i Sverige och i andra länder, efter att Lutonbombaren i lördags fick ett litet antal människor att diskutera allvaret i situationen. Men ju mer jag läser av vad människor skriver, desto mer drabbas jag av en stark vilja att göra mig helt oanträffbar. Det finns ett hat, en vulgaritet och ett språk i dessa nätkulturens små källare som skrämmer mig lika mycket som islamisterna. Ibland känns det som om pannan skulle spricka och ögonen ramla ur sin hålor. Att så mycket dumhet kan alstras! Att så mycket obildning kan skryta med sig själv. Det spelar egentligen ingen roll var jag läser. Det är dumhetens och pöbelmekanismens seger över förnuftet och rationaliteten. Jag är nämligen av den uppfattningen att man kan föra också en hård politisk diskussion utan att börja gorma om förrädare (gärna skrivet med versaler och fem utropstecken som i dessa dagar). Nej, jag säger nej som många andra gjort före mig, jag säger nej till att delta i rättshaveristernas, nationalisternas, rännstensagitatorernas aktiviteter. Jag kommer att vara mer restriktiv med kommentarer här i min egen blogg, eftersom jag inte kan yttra mig i detta ämne utan att det utlöser en våg av stridande på ömse sidor om islamismen. Jag läser hellre de stora författarna och filosoferna än bidrar till en försumpning av offentligheten (den är förvisso outhärdlig, men kan bli mycket, mycket värre, vilket vi lärt både av historien och av samtiden i länder som Ungern). Och nej, jag tror inte heller att den situation Europa frivilligt försatt sig i kommer att förändras till det bättre. Jag tror inte heller på Jultomten eller Tandtrollen."

tisd 14 dec 2010

http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/12/nej-inte-jag-och-inte-i-mitt-namn.html

2010-12-16 @ 11:11:15
Postat av: Skånepåg

@ LNVet inte om det är bara som jag tycker det, men uppfattar Nydahls skriveri som delvis motsägelsefull och faktiskt även en aning förvirrad?I synnerhet eftersom han avslutar med: "Och nej, jag tror inte heller att den situation Europa frivilligt försatt sig i kommer att förändras till det bättre. Jag tror inte heller på Jultomten eller Tandtrollen."Eller missförstår jag vilka han egentligen riktar sitt alster till. Var det inte DN:s förra kulturchef som kallade bloggarna för "digitala pissrännor"? Eftersom den akademiska välden för min del övergick i den kliniska (praktiskt medicinska) är jag härdad och ser mer till innehållet i "anamnesen" (verkligheten) som sådan, än på vilket elegant sätt den t.ex. är skriftligt eller muntligt framförd!

2010-12-16 @ 11:57:41
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : För en gångs skull kort och rättstavat:

Nydahl kan gott behöva lite semester i sin källare.

2010-12-16 @ 12:23:50
Postat av: s29

Klokt av SD att rösta för höjd A-kassa. Ingen tjänar på att halva befolkningen går omkring tokfattiga.

2010-12-16 @ 12:49:20
Postat av: Martin

En kommentar kring Waberi och hans plats i riksdagen.http://smgodis.blogspot.com/2010/12/moderat-islamist-i-forsvarsutskottet.html

2010-12-16 @ 12:54:11
Postat av: Skånepåg

G&GOK rättstavat och rättstavat. Det stavas alltså "väRlden och inte välden".Jag ger mig själv en örfil för detta misstag!Har f.ö. lagt märke till, att Expressen den senaste tiden varje dag på sin nätsida haft ett negativt inslag om SD. Bagateller som man tar med en axelryckning, men som Expressen försöker att förstora upp så mycket det bara går. Varje dag har man dessutom sedan år tillbaka ett positivt inslag om Zlatan, ungefär som en stående seriefigur!

2010-12-16 @ 13:21:24
Postat av: Svea

@s29

Se vilka summor som skänks bort av våra skattepengar till Nyanlända

http://www.friatider.se/ytterligare-sex-miljarder-till-flyktingar\Svea

2010-12-16 @ 13:22:51
Postat av: Seved Turnip

Detta är en mycket tydligt riktad insats till S:s SD:s väljarkår.

Snacka om att tala i egen sak!

2010-12-16 @ 13:30:10
Postat av: Lars-Inge

@ Seved Kålrot (Turnip)"Detta är en mycket tydligt riktad insats till S:s SD:s väljarkår."Till vem och vad menar du? OK, förstår att svenskan "haltar något" eftersom du tycks föredra engelska?

2010-12-16 @ 13:36:56
Postat av: Sverre

Hahaidag är det Ann-Chartlote Marteus som får en kram av batikhäxan berit, etablissemangets gulligull."Marteus är orunkelig"http://batikhaxanberit.blogspot.com

2010-12-16 @ 15:12:57
Postat av: Gunne

Förstår inte att SD ska ge bort mer pengar till folk som egentligen ska arbeta. De behöver arbete och inte bidrag. Arbeten skapas inte genom att folk får mer i bidrag. Dala-demokratens ledarskribent tycker vi ska ha närmare 100% i arbetslösersättning för att få igång Sverige. Har SD kommit in på så sjuka tankar också?

2010-12-16 @ 15:18:01
Postat av: AWSvensson

"Folk som ska arbeta", menar du somalier som aldrig bidragit med ett handtag så håller jag med dig. Menar du folk som av någon anledning,kanske politiska beslut, blir utan jobb så måste även de kunna försörja sig. Så länge man stå till arbetsmarknadens förfogande ska man ha en skälig ersättning, gör man inte det ska man ha eget försörjningsansvar.

2010-12-16 @ 15:26:35
Postat av: Herc

Re skånepågJa vad skall man säga om din slutledningsförmåga :) Det finns ca 340 000 st människor som röstade på SD däribland jag. Alla kan väl inte vara "mullvadar" . Det finns alltså rätt så många att välja på :)

2010-12-16 @ 15:53:32
Postat av: AWSvensson

Herc, om du varit så förståndig så du röstade på SD så förstår jag inte din kommentar, du har bara ryckts med i Expressens " ta alla möjligheter att smutskasta SD" kampanj.

2010-12-16 @ 16:07:14
Postat av: Kalle

Glädjande nog är det inte bara vi i SD som kräver valobservatörer. Moderaterna tror inte heller på demokratin i svenska val. Vi blir fler och fler som misstror den svenska valproceduren!!!Radio Stockholm (SR) skriver på sin hemsida:

""Moderaterna vill att valmyndigheten sänder ut oberoende observatörer till Botkyrka vid valet 2014."" skrev Radio StockholmLänk till Radio Stockholm (SR)

Postat av: Stefan K

Jag är kluven.

De som verkligen vill arbeta och anstränger sig för att hitta ett jobb, borde få någon morot.

De som inte anstränger sig för att de inte vill arbeta borde få en spark i häcken.

Ett bidragssamhälle gynnar bara de som inte vill och de som utnyttjar det.

2010-12-16 @ 17:26:15
Postat av: Gubben o Gumman

Herc : Behöver verkligen du bry dej om vad SD gör för anställningar,känns inte riktigt som ditt bord.

Det är väl ganska klart att SD inte vill ha in några Geckoödlor, med två stikande vänsterstrumpor

på plattfötterna.Där gäller prinsessor med högklackat och gung i gumpen,och glitrande ögon,hur kul är pårökta

Märta tror du att anställa,eller rent av amfetamin

Jim ,som tror han är ett JAS plan.Det hajjar ju till o med barnen på dagiset

Röda lyktan i Kållered att det inte går.Ring till Äschbo istället och fråga vart alla stålar tar vägen,eller renoverar dom V:s fastigheter i Moskva?.Konduktör Ohly hänger kvar,förresten tack för

festen när den interna revoulutionen massakrear

resten.(Julrim)Ohly var ju lite gnetig på valnatten hur skall det sluta 2014, när SD är minst dubbelt så stora som

diktaturens kreatur,kommer ju att gå åt minst en halv liter Terralen för att få in killen i bilen till TV studion ,och en halvliter i en droppflaska under sändningen.Här måste man nog säga att Lasse är lite dum nu när han äntligen fått tag på en kvinna som tror på både,

revoulutionen ,och tomten på en och samma gång.Gunne : Med tanke på dom hundratals miljarder som

investeras i ytterligare minusmiljarder inom ett

visst område, AW Svensson vet vilket.

Så borde A-kassan höjas till 120% av beräknad slutlön vid 65 år,oavsett ålder och skonummer.På detta skall semesterersättning moms samt fastighetsskatt läggas till ,och betalas ut.

SD är nämligen ett arbetareparti, när dom är på det

humöret, bra va?AW Svensson förra året förbjöds ju smällare och det

då va (Vi säger så i Kalmar).

Omfattar förbudet även spik/rörbomber?För övrigt får man hoppas att Osäkerhets polisen

kan faställa om spikarna var stora eller små,så

proffessor Hjärpe får något att pjata om i TV soffan imorgon.2010-12-16 @ 17:44:37
Postat av: Putte

Nu vet jag ju inte vad Gunne har för politisk hemvist, men det låter lite som aliansargumentation. Aliansen slänger ju hellre ut 100-tals miljarder på utländska snyltare än på svenskar som råkat bli arbetslösa. Själv har jag redan 80% av lönen i upp till 240 arbetsdagar, men det beror ju på att jag betalar en frivillig inkomsförsäkring. Än har jag som väl är inte behövt utnyttja den, eller A-kassan, men man vet aldrig vad som kan hända i framtiden.

2010-12-16 @ 18:26:10
Postat av: Herc

Tack så mycket för de trevliga kommentarerna. Då blir det tack och adjö för mig och ett 50-tal utlandssvenskar. Skall meddela Bojerud vårt ställningstagande,

Kan man inte ta en saklig kritik är man illa ute !

2010-12-16 @ 18:45:47
Postat av: Roberth

Partiet bör också verka för att FK ska ses över ordentligt med alla sjuka regler när det gäller sjukförsäkringen.

2010-12-16 @ 19:06:17
Postat av: Allemand

@Herc, löjligt hot. Kravla dig upp från barnbassängen och bete dig som en vuxen.

2010-12-16 @ 19:47:37
Postat av: LN

Sitt vackert! Idéen att uppspika grishuvuden

på islamska dörrar renderar uteslutning från SD.Vad sägs om detta fula tilltag?http://www.amnation.com/vfr/Little%20Pigs%20restaurant

2010-12-17 @ 06:18:47
Postat av: Fredrik

Borde väl vara en jättenyhet att vi har en nazist och islamist som kommunalpolitiker i malmö?Sanslöst!

usch!

Postat av: LN

19 år på försörjningsstöd och 7 rara barn - sådant händer bara i Australien. Varför är inte Islam på alla andra platser lika fredlig som i Nya Sverige?

Med förstående och vältaliga imamer som predikar Mohammeds fred och frid och oändliga kärlek och att det är fult att se ned på de otrogna hundarna.http://www.youtube.com/watch?v=yclhxk4_mgc&feature=player_embedded

2010-12-17 @ 07:07:48
Postat av: Tony Ingman

Det är bra om Barbaren lider ytterligare nederlag i

Riksdagen, han behöver nämligen komma ner på Jorden.

2010-12-17 @ 08:23:14
Postat av: Skånepåg

@ LNLänken funkar inte. Jag gör ett försök?

Postat av: Skånepåg

Koranen får plats i julkrubban!Postat av: nadacomprende

Jag tycker att det är dags för ett nyval. Någon som tror att det är möjligt? Då menar jag inte lagtekniskt.P.S. Glöm inte att slänga in en extra slant till de sopiga slashasarna i Grekland, Portugal och Spanien m.fl.Det är ju ändå vinterfesttider D.S.God svensk jul på er.

2010-12-17 @ 10:14:45
Postat av: AWSvensson

Om jag inte minns fel så fanns ett förslag från en person i Israel att de skulle ha griskött ombord på bussarna , på den tiden när sprängningarna i Israel var vardagsmat .Jag kan ha fel , men det verkar otroligt, den alltid ödmjuke AWSvensson( det stundar jul och tid för eftertanke)

2010-12-17 @ 10:17:02
Postat av: Nalle i Växjö

Senaste nytt från skolans värld med JulkrubbanBibelns version av julen känner de flesta till. Men med föreläsningen Abrahams barn ger Helen Sandberg Heed dessutom Koranens syn på händelsen.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Enklast måste väl vara att klä ut förarna i kollektivtrafiken tex busschaufförer till ett visst djur i en rosa overall.

Lilla plinget vid avstigning kan ersättas med hundskall.

2010-12-17 @ 10:49:06
Postat av: AWSvensson

Att kalla en zigenare för zigenare skulle resultera i att en person mister jobbet tycker Anders Englesson (MP) Karlshamn. Han tycker att den socialsekreterare som skrev "zigenare" är olämplig för sitt jobb och bör skiljas från sin tjänst.

2010-12-17 @ 10:52:53
Postat av: AWSvensson

Innan sentimentaliteten griper tag i oss så bör ett besök i det verkliga livet få oss på andra tankar.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Hela miljöpartiet är kvalificerat för dårhus,partiet kan klassas som samhällsfarligt

utan problem,om vi skall tala i klartext så veckan före jul,onskan brukar skaffa sej ett sänke.MP:s Nya heter Gustav Fridolin,tack gud.Glöm inte bort att stötta Ulf Nilsson på Tomas Mattsons blogg Expressen och du det är gratis.

2010-12-17 @ 11:46:20
Postat av: S-E Karlsson

Migrationsverket äskar om mera pengar , i det här fallet 104 miljoner ! Varför kan man inte äska om mer pengar till pensionerna ? Nä där får vi pensionärer sänkningar istället , vore väl bättre att sänka på mängden invandrare och tänka på oss själva mer !

2010-12-17 @ 11:55:22
Postat av: Stefan A

JK kommer enl. DN OMEDELBART att utreda Ulf Nilssons krönika, JO-anmälde försvarsmakten för avlönande och användandet av illigala invandrare i sin utbildning,man vet ju inte, av naturliga skäl, vilka personer man bjuder in till försvarets övningar,då man inte kan göra någon personkontroll, min anmälan avfärdades på två rader utan egentlig motivering,det märks vilka saker myndigheterna tycker är viktiga, tänk att skriva "pursvensk" i en krönika i en kvällstidning..huuuuvaa...hotar hela landets säkerhet, men man kanske ser anorlunda på saker och ting nu efter försöket att mörda hundratals oskyldiga julshoppare....

2010-12-17 @ 13:13:18
Postat av: Kalle

Saxat ur Politiskt Inkorrekt (PI)

""Adel Mohammad Juan, en 58-årig irakier med danskt medborgarskap, får förtidspension samtidigt som han är en framträdande domare och vice åklagare i den irakiska staden Sulaimaniya.""skrev PITänk vad dom kan för att lura dumsnälla myndigheter. Han skrattar nog på vägen till banken i Irak.Är det därför de kastar sig på första flyg till hemlandet när de fått PUT eller medborgarskapNågot för SD att ta upp och undersöka om de utnyttjar svenska skattebetalare på samma sätt.Skall man skrattta eller gråta åt invandrarnas förslagenhet???Länk till artikeln i Politiskt Inkorrekt

Postat av: AWSvensson

I stället för att uppgradera bloggen så vet vi nu vad bloggägaren sysslar med.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Du är bara avundsjuuuuuk på "Eiik"

Förresten idag såg Gubben o Gumman en skylt med texten:

"Mer än 25 liter glögg kan allvarligt skada din hälsa"

2010-12-17 @ 15:14:14
Postat av: Magne

Där försvann kommentarerna till artikeln med muhammed i julkrubban. Man får tydligen inte ifrågasätta/provocera fredens och kärlekens religion.http://www.barometern.se/nyheter/torsas/koranen-far-plats-i-julkrubban(2217327).gm

Postat av: LN

-- Den första självmordsbombaren i Nya Sverige dubbelt misslyckad! --

Han fick 'Islamska Förbundet' och den 'islamska gruppen' att uppgå i och varmt inneslutas i det nysvenska civila samhället . De tu blev ett!

Allahu Akbar.Kanske skulle man kunna kalla innevarande vecka för transformationsveckan. Den islamska transformationsveckan. Det var då Svenska Islam avskilde sig från Islam Mondial -- det låter tjusigare på franska!Hela det nysvenska etablissementet av islamkramare gick man ur huse för att tillsammans med de aktivt troende muslimerna inklusive alla tokkonvertiter,

samfällt deklarera sin moderation, sin blidhet och sin obegränsat goda vilja.I Nya Sverige blev Islam hokus pokus en antimilitant, tolerant, fredlig, kärleksfull och inte minst en "vacker" religion, som förespråkar harmoni och fredlig samexistens mellan olika religioner (även asatroende, scientologer och ateister?), olika raser (finns dessa?) och olika folkgrupper (svenskar och invandrare?). Alla

världserövrarambitioner, all längtan efter Kalifat och Ummahs expansion glömdes bort över en natt.Jihad är visserligen fortfarande ett "heligt krig" - men ej emot några kuffar eller otrogna hundar, men uteslutande mot alla de egna syndfulla impulserna som strider mot Allahs påbud, så som dessa framställs i den Meccanska (pre-hejira) Koranen och i Sunna. Att ha kvar Mohammed som efterföljanspåbjuden förebild kvarstår dock som förutsättning för att vara en äkta Mohammedan.

Fred och gamman!

2010-12-17 @ 17:23:17
Postat av: Robin Shadowes

KD ligger tydligen under 3% nu. Låtom oss få ett nyval framåt vårkanten så blir vi av med ytterligare ett par småpartier. Ohlyckan kan även han se fram emot att få gå till AF och stämpla.

2010-12-17 @ 18:38:00
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: herc

Och SD får 4,6 tillbakagång sen senaste mätningen. Var inte för kaxiga.

2010-12-17 @ 19:07:31
Postat av: till Herc

det är svårt att få folk att engagera sig i SD. folk tror att bara de håller tyst och lyder så kommer de klara sig och bara alla andra som inte tar för sig drabbas av 7 klöverns politik.varför engagerar ni er inte och de andra 50 utlandsvenskarna och hjälper till. Ni kan kontakta tidningar och tv i de länder ni befinner er i . och berättar att hot om våld och censur är omfattande i Sverige. systemskritiker blir utfrysta på arbeten, får inte vara aktiva i fackföreningar, barnen blir sämre behandlade i skolan, anhöriga på äldreboenden får sämre vård, man får inte samma vård på sjukhus mm mm. allt för att politiskt korrekta i skolan,sjukvård, kommuner,landsting har sympatier till nån av de 7 rikdsdagspartierna. som styr i detalj vad landsting och kommuner skall ha för agenda.Nu införs ännu mer censur mot systemkritiker:

http://na.se/nyheter/1.1043187-farre-artiklar-kan-kommenteras7 klöverns politik och krav på total åsiktslydnad gör att Sverige blir som i filmen "idiocrasy". även Nobelpristagare har sett vart EU leder.

2010-12-17 @ 19:18:50
Postat av: Thoralf A

HercVilken mätning syftar du på?

2010-12-17 @ 19:25:17
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

För den som är intresserad av fakta och ointresserad av de återkommande smutskastningarna från pseudonymen Herc. Han är som vanligt "ute och cyklar"!De hitintills redovisade opinionsundersökningarna under december 2010 för Sverigedemokraterna. Som framgår har man ökat i samtliga mätningar från föregående månad.

November December

Synovate 4,3 % 4,6 %

Novus 6,3 % 6,5 %

Demoskop 4,9 % 5,6 %Medelvärdet vid en jämförelse med andra småpartierna efter dessa 3 olika mätningar:

Sverigedemokraterna 5,6 %

Vänsterpartiet 5,5 %

Centerpartiet 5,4 %

Kristdemokraterna 3,2 %

Övriga 1,1 %Skall bli intressant att se hur ovanstående återges på bloggen. Nu ser det helt OK hos mig på skärmen i skrivandes stund.

2010-12-17 @ 19:29:11
Postat av: carl

SD kommer bli största partiet, om folk får veta sanningen om vad sker i sin vardag. kanske Sd hjälpa till med 20 000 kr i frakt så folk kan dela ut samhällsinfo se nedanstående länk:

http://janmilld.wordpress.com/

2010-12-17 @ 19:55:25
Postat av: Allemand

@herc, jasså du kravlade dig upp från barnbassängen.I de två senaste mätningarna publicerade idag, gick SD fram så du får nog sluta att läsa barnböcker och läsa vuxenböcker istället.Vad sade Bojerud?

2010-12-17 @ 19:56:48
Postat av: carl

angående censur i Nerike, det var nog sylvassa kommentater som "Sd2014 11:02" och sedan får läsare veta att patientavgift är lägre för invandrare och de har även gratis tolkservice i kommentaren efter!förstår att NA inte vill att läsare skall kunna få veta hur verkligheten är.

http://na.se/nyheter/2.2212/1.1032972-fler-lakare-och-gratis-sjukvardkanske SD kan få regeringen att se över presstödet, troligen får NA staliga skattepengar i bidrag efter gamla regler på hur många prenumeranter de har. 100 000 läsare ger väl minst 40-50 miljoner (skattefritt?) stora tidningar har ju blivit som åsiktsdiktaturmyndigheter där de timanställer ungdomar och B-reportrar om de har "rätt" åsikter. annars får de fortsätta vara arbetslösa tjournalister/kulturarbetare och tigga pengar från försäkringskassan.

2010-12-17 @ 20:35:49
Postat av: Carl såg lättförstådd filmklipp

i den globala industriVärlden så kommer nog många Svenska företag som genom mutor blivit sålda till utländska ägare. dessa företag flyttar nog från Sverige när det blir allt dyrare att producera här. och de dyra kostnaderna går till att försörja massinvandringen hit. det blir en ond cirkel där alla blir arbetslösa.

7 klövern ser möjlighter att få nya människor att utnyttja. vi är tillbaka till 30 -talet där den fattige får lyda den rike.det blir en "medborgarlön" på existensminimum som kommer få olika namn beroende på vilken bakgrund medborgare har. invandrare får "försörjningsstöd" och fd fabriksarbetare får "A-kassa på 80 %"se föredraget, så fattar man att massförflyttning av folk ca 300-500 mil inte hjälper i längden.http://www.youtube.com/watch?v=yXB9YsnH6w0&feature=player_embedded

2010-12-17 @ 21:16:42
Postat av: Dumle

HercI ett av dina tidigare inlägg meddelade du att du själv och 50 utlandssvenskar tackade adjö.Sedan är du tillbaka 20 minuter senare och kommenterar en opinionsundersökning! Hur skall du ha det?

Att sedan kunna föra 50 andra utlandssvenskars talan är ju fantastiskt. Är du deras förmyndare eller förskollärare? Varför kan dessa inte föra sin egen talan?

2010-12-17 @ 22:47:31
Postat av: Robin Shadowes

Håller med carl. Om vi bara finge få ut informationen om hur tillståndet verkligen är i landet falukorv, så skulle SD ha stora chanser att bli det största partiet. Med det i åtanke så kan man ju förstå att Sjuklövern(nn) bekrigar SD med näbbar och klor. Det är en ren maktkamp helt enkelt och PK håller på att förlora fotfästet totalt. Låt oss gemensamt ge dom den där lilla knuffen så dom trillar ner i avgrunden där dom hör hemma.

2010-12-18 @ 01:10:40
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Herc : Dina sk utlandssvenskar är det vänsterpartister på kladdsemester i Moskva.

Rent generellt kan man inte bygga sitt liv på

500kr/månaden i trollersättning, och några gram frän Äschbo.I (S)tate of crazyland (Svedsko) brukar dom riktiga

utlandssvenskorna kallas skatteallergiker.

Där är givetvis dom fd skatteslavarna boende på

Vintersol på Tenneriffa borträknade.Jag skall "ringa" Stellan tomten o Benny Hill,var

faktiskt riktigt kul.

2010-12-18 @ 01:54:28
Postat av: SkånepågVad är det Marcus Birro vill ha sagt?”Kanske är det helt nödvändigt att dela upp människor i oss och dem? Mycket av det vi älskar med det här landet, är sådant som andra vill se utplånas.”

Postat av: Gubben o Gumman

Sannolikt har rullgardinen som småbarnsförälder

åkt upp för Marus Birro,döden kom för nära.

Man kan nästan misstänka att Birro var på Drottninggatan när muslimen tragiskt omkom.Artikeln är prosvensk antiterrorist går ej att

omtolka till något annat.Det vi ser här tillsammans med Ulf Nilssons

krönikor det är ju flera, fast rödgökarna inte upptäckt det, eller hans positiva recension av

boken Världsmästarna,kan vara början till början

av "pudelpoint" bland svsnak journalister.

Nerikes Allhenda (PI) eller Barometern ej inräknade.Det är lite tidigt att tala om trendbrott, här vore

journalistiken i Danmark kul att kunna jämföra.Alltså var brytpunkten för att sluta hylla multikulti samt mörka dess olika aviisidor infann

sej i samband med Danskt Folkeparti.Hur som helst är det väl nästa kille på Tomas Mattsons lönelista som JK anmäls.Multikulti vilar på total lojalitet om mörkläggning av landets samtliga journaister,en lerkollos på

lerfötter,behövs bara 4-5 journalister till på tex Expressen, som tar bladet från munnen,så brakar hela skiten ihop.Lägg märke till Mattsons konstaterande ang Ulf Nilsson krönika,ett mail från en missnöjd rödgök

landade i hans mailbox första dygnet.Vänstern består av en massa välgödda arbetsskygga 40-talister som har mest sjå om hur dom skall hinna ta ut sina tjänstepensioner och privata innan avräkning börjar ske mot det allmäna.Vilket kan ses när hjältarna kommer in här el på dom få kommentarer i tidningarna från dessa bokstavskombinationer.I ämnet rödgökar är det underbart att Ohly stannar kvar,samma misstag med honom som Sahlin i S.Eftersom det är helg och då måste man muntra upp

Thor-alf, så förmedlar vi vad ma sa på tv igår."Det bästa med onnani är kram/kelstunden efter"Ps AW Svensson "Parlaments princess" är trea på bloggtoppen politik nu.2010-12-18 @ 09:02:27
Postat av: Gubben o Gumman

Kalmar cykeltaliban med försmak av snurranka var igår synlig på Getingen,där han på sin järnhäst hade vissa problem med snömodden,

Cykelkorg fanns med kanske är till nästa Canadagås, som han skall bryta nacken på?Sedvanlig klädsel vit tältpyjamas förstärk med svart

jacka rolig turban med flaggvimpel på.Gubben o Gumman satte genast vår extra reporter Kenneth H på att försäka få fram namn vi får

hålla till godo än så länge med Ahmed Smackaduk.Kenneth som är en lat fan, ringde givetsvis kommisarie Jöns Mörtlund på Kalmarpolisen, som givetvis svarade Polisen Kalmar spaning ingen aning

Mörtlund,Kenneth slängde då på luren ,så var det roliga slut.Man undrar ju lite ur utredningen om djurplågeri

fortlöper hos polisen,är mannnära ett genombrott?Vi återkommer när något nytt händer i ärendet.

2010-12-18 @ 09:18:27
Postat av: Gubben o Gumman

Intevjun med 32:an Schwarzfeldt börjar ju halvbra för programledaren i TV4 :"Sverige skall vara med och BETALA den permanenta krisfonden ,öh förlåt låna ut pengar"Terroristen omnäms som en man som går omkring med sprängämne,även kristendomen har haft våldsmän.

(Hur många då på Drottninggatan)?Imamernas fördömmande är rätt väg att gå.

(Tja dom verkar vara trovärdiga)Bildt plattfotsförklaras "Jag väntar till Osäkerhetspolisen meddelat mej att detta var ett terrorbrot OBS ändras i nästa meningtill misstänkt terorbrott.Den trevlige mördaren omnäms som en ung man mitt i livet som radikaliseras,vi kan inte kräva att Osäkerhetspolisen skall hitta dessa.(Ok det är Tjörn orienteringsklubb som skall göra det då)?OP klarar inte av att hålla koll på sin mailkorg ens Palme ,tsunamisyndromet ligger och sprattlar i

State of Crazyland för fullt ,som vanligt är en hög träskallar i full gång.Vi (svenskar)? är snabba med att fördömma en hel grupp (muslimer)?Välkommna Imanernas fördömmande, mussarna kan känna sej utpekade och dessutom vara mer förbannade än

oss (svenskar)( fast det finns ju inget svenskt)?

Det måste väl vara därför Sajten där terroristerna träffas och språkas är den sjätte mest besökta i Sverige läget kan vara allvarligt.Detta är riktigt läskigt,någon som kan ta fram besök per vecka möjligen,vore bra om debatt om detta

kommer igång omgående på nätet.Det är allvarligt ,samt säger var sanningen ligger.

Detta är det vi svenskar bör titta på seriöst.Blir spännande att se vad 32:skall komma med nästa gång,faktum är att terrorn kan bli 32:ana fall.

Han har ingen intention att göra något åt det utan överlåter det till Imanerna med Killeland i spetsen.Glöm inte Bort "Helan Bermudas" utalande om att Imanerna skall hitta dom extrema,vad hittade hennes dotter?,exakt så trovärdiga är dessa människor.Dom får snart plocka bort Gunnebospik på rättsläkarstationen i Solna.Det är inte frågan om utan när.

2010-12-18 @ 10:02:06
Postat av: Gubben o Gumman

På tal om att Imanerna skall sköta terroristspaningen så undra vi hur många som tror

på följaden telefonsamtal:-Hello is is sheijk Abdalah Bombom in Afganistan?

-Yeas thats me

-Ok this i president Obama United States of America.

-Hi how are you?

-Im fine could you possibly help us to catch Usama Bin Ladin?

-No problem hi is in custody to monday do you send

Texas Rangers to pic him up?

- Of course many thanks.

2010-12-18 @ 10:31:25
Postat av: Robin Shadowes

Var lite kul med en uppdatering om cykel-talibanen. Jag hade också ett helvete igår även om jag inte går omkring i nattsärk och turban men det var jobbigt att cykla faktiskt. Hoppas att ni med grävande journalistik lyckas luska ut hans identitet. Hade också varit kul om någon lyckats plåta honom så vi som inte bor i Kalmar också får se honom.

2010-12-18 @ 10:33:27
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Vi tapade bort honom,satsade på

källarmosken i stan men det sket sej.Bild o namn tja man vet inte vad vår reporter Kenneth H kan åstamkomma,fråga Kalmarpolisen.Idag lker vi Gaza remsan i Kalmar 25000 utan vatten tankbilar uppställda Kalmar kommun hade tydligen varit tvugna att rekvirera en rörtång från Göteborg enligt Barometern.Har vi tur slipper vi julbadet i år bara inte någon ungjävel leker med tändstickor.

Vi tror nämligen att brandkåren få svårt att släcka med julmust,sa a prayer.

2010-12-18 @ 10:51:41
Postat av: Gubben o Gumman

Med tanke på vattenbristen så måste det vara jobbigt för Johan Perssons kelgrisar långt söderifrån.Tänk när dom vrider på kranen och utbrister :

"Inte nu igen""Socialdemokrat sa vatten alltid komma här"

2010-12-18 @ 10:58:45
Postat av: PURSVENSK

"Rasistisk undran"Vad är en hypotes?

Hypotes är en förklaringsgrund som inte är bevisad - ett skäligt/rimligt antagande, som kanske kan förklara ett visst faktiskt förhållande, eller följderna av ett sådant, men som man ännu inte bortom allt tvivel har visat vara sant.Faktiskt förhållande

Konservativa muslimska kvinnor stanna helst inomhus; då de ger sig ut i omvärlden, håller de all hud täckt, med påföljd att solens livgivande strålar ej träffar deras hud, vilket i sin tur i de allra flesta fall ger upphov till D-vitamindeficit.

På nordliga latituder med icke intensiv solstrålning blir resultatet av att beröva huden solbestrålning så mycket allvarligare.Hypotes

D-vitaminbrist under graviditeten kan möjligen vara orsak till att kvinnor i avgjort större

utsträckning föder barn som i vuxen ålder utvecklar schizofreni.

Google sökning: prenatal+vitamin D deficiency+schitzofrenia ger 75000 träffar. Vad som här har angivits vara en hypotes synes numera i det närmaste betraktas som ett faktum.Bärandet av burka bör i så fall rimligen medföra ökad frekvens av schizofreni i en muslimsk population!Kan kvinnors konsekventa burkabärande under 1400 år, med den därmed sammanhängande ökningen av antalet schizofrena individer i den muslimska folkgruppen, ha haft till resultat en sannolikt ogynnsam påverkan på det sociala livet och dess utveckling och därmed även den religiösa praktiken och dess utveckling, genom att rimligen ett större antal schizofrena individer har verkat som imamer och "skriftlärda"? ,En besläktad frågeställning

Kan en konsekvent inavling i form av kusingiften under 1400 år på ett ogynnsamt sätt ha påverkat den muslimska populationen på ett likartat sätt som ovan?Generell frågeställning

Är det rimligt att vi i Norden skall bära konsekvenserna, de ekonomiska , de sociala, de etniska, av att individer tillhörande den muslimska folkgruppen obegränsat installerar sig i våra länder medförande såväl alla akuta olägenheter och bizzarrerier som är resultatet av 1400 års praktik, som det ackumulerade resultatet av dessa.Är vi av Gud ålagda att "i vårt eget vardagsrum" inkvartera avkomman av pedofetens anhängare, de som så suveränt under 1400 år odlat sin i egna ögon framstående kultur?Till och med förväntas vi avstå från eget sjukvårdsbehov för att kunna erbjuda gratis vård åt de hitresta med hemvister genomsnittligt 4000 km härifrån.Varför förnekas vi nu av vår motbjudande idiokrati den suveränitet som vi under 1400 år mödosamt har kämpat för?

2010-12-18 @ 16:51:56
Postat av: WMB

@ "Pursvensk"Mycket bra information med adekvata frågor! Detta bör verkligen ventileras i gammelmedia. Hur det nu ska gå till.

2010-12-18 @ 17:44:19
Postat av: WMB

@ "Pursvensk"Mycket bra information med adekvata frågor. Detta bör verkligen ventileras i gammelmedia. Hur det nu ska gå till.

2010-12-18 @ 17:46:22
Postat av: Skånepåg

@ PursvenskSkulle kunna skriva mer om detta, men gör bara en kort kommentar som visar på en annan medicinsk konsekvens än de du tar upp.Du glömde nämna att D-vitamindeficit (brist) även är en av de kända orsakerna till benskörhet (osteoporos). D-vitamin bildas framförallt i huden vid solbelysning och man räknar med att var tredje pursvensk kvinna lider av detta i olika grader. Med all den ”täckelse” som muslimska kvinnor har från "topp till tå", kan man bara undra hur det ser ut inom denna grupp? Behovet av ortopeder i Sverige kommer definitivt inte att minska, så här uppstår ytterligare en importerad belastning på den svenska sjukvården!

2010-12-18 @ 18:00:55
Postat av: Gubben o Gumman

Pursvensk ,Skånepåg :Den tveksamme kan ju titta på

skolresultaten i Sverige,tyvärr är det väl 30 år

till detta debatteras i Sverige.Då kan både vårdkostnader samt sociallbidrag etc överstiga statens inkomster,Danmark o Norge klarar

förmodligen av det hela på civiliserat sätt.

Det är ytterst tveksmt om Sverige gör det.

Landet har tagit in för många "kusiner".När dom första svenskarna börjar flytta till andra Nordiska länder är "slaget " över .Detta föregås av rejäla skattehöjningar då är det dags att packa resväskorna och ta ut pengarna på banken,betänk att 40-talisterna redan idag tar ut sina pensionspengar så fort det går.Det är många av dessa som röstat på sossarna som

totalförstört Sverige om inte det är schizo vad är då schizo?,deras uttagkan vara en tidig första varningsklocka på vart det barkar.Dom allra första som sticker är 32:ans kompisar.

Exklusive en hög grundlurade knegare.Då blir det bara jippesvenskar o pensionärer kvar.

Eftersom Sverige redan idag har djungelns lag på

gator och torg så blir det nog inte kul.Det enda man kan hoppas på är att vreden riktas mot dom politiker som ställt till detta, fast det är

ointressant, landet är redan förstört då.

Ironiskt sett blir det väl deras kelgrisar som

hänger upp dessa i närmsta lyktstolpe,när pengen uteblir el minskas.Landet har max 2-3 val att likt Danmark vända skutan

Framför allt börja utvisa brottslingar, samt ompröva

PUT för samtliga, någon annan fredlig väg finns inte att gå,svenska rättsväsendet svämmar över

av "kusinernas hyss".Sannolikt behöver man skicka hem minst 500000 ekonomiska imigranter,för det är ju där man slutar om man kokar ned det hela,det är sanningen.

Kanske ännu flera.Givetvis stänga ned invandringen med 90% minst.

Fortsätter svenska folket att rösta på samma sätt,

tja då har man ju begått nationellt självmord.Sverige kommer då att gå till historien som landet med mest idioter i, då i dubbel bemärkelse.

Föga smickrande.Idag är det fortfarande en informationsfråga men

antalet imigranter börjar bli så stort att det inte

heller spelar så stor roll snart, 10-15 år handlar det om max.Som en parantes så är det mellan 50-70% högre risk

att en imigrant orsakar en trafikolycka enligt

trafiksäkerhetsverkets undersökning ano 2003.

Den som egna ögon ser det.Statistiken ljuger inte men det gör en kommunist.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till SD eller Thor-alf Alfsson.

2010-12-18 @ 20:30:57
Postat av: Seved Turnip

SD-politikerna kostar välfärden miljonbelopp. 20 procent leva på sjukpension.

Mer än en tredjedel leva på bidrag för att klara sin försörjning. Sedan valrörelsen har de kvitterat ut över 3,7 miljoner kronor från Försäkringskassan.

Sd-politikerna är också betydligt mer skuldsatta än andra. 14 procent har skuld hos kronofogden. Över 2,6 miljoner kronor.

2010-12-18 @ 21:06:22
Postat av: Nalle i Växjö

Vi "importerade" en kung från Frankrike för länge sedan.Kan vi inte importera denna politiker från Finland snabbast möjligt

Postat av: Dag

Så här på kvällskvisten. Skulle bara vilja tala

om att:ISLAM ÄR ETT STORT HOTBör tas på allvar innan det är för sent.

2010-12-18 @ 22:55:30
Postat av: Till seved thurntip

Många fattiga och sjuka som lever i verkligheten har önskan om skapa en bättre värld för alla, där av har de gått samman och kämpar tillsammans i partiet SD. de andra partierna har vänt fotfolket ryggen.de som har mer pengar än förnuft söker sig till nån av 7 klöverns partier.

Sverige har blivit ett sämre land att leva i och kommentarer från er verkar inte leda till något bra.

Hoppas Ni kan läsa på Sd´s partiprogram och lära er mer om vad SD verkligen vill. troligen har gått på lögner om SD från PK-media.

kort sagt: SD vill ha trygghet och solidaritet för alla och SD vill ge hjälp till fattiga och krigsdrabbade i deras hemländer och närområden. i stället för att folk skall komma hit och bli utnyttjade av 7 klöverns kreatur.

2010-12-18 @ 23:06:57
Postat av: PURSVENSK

Om en västelänning - en vanlig pursvensk sådan t.ex. - skall anse en muslim vara "rimligen välutbildad" förutsätter detta att muslimen är en avfälling, minst ex-muslim måste vederbörande vara, ty ingen välutbildad, logiskt resonerande människa med IQ >105 och vid sina sinnens fulla bruk, kan accepter allt högstämt dravel, som av muslimer anses utgöra hög bildning. Jag avser nu världsliga förhållanden, vilka man kanske skulle kunna tro, var nästan befriade frå religiös abrakadabra. Men inte så - finns det överhuvudtaget något i en äkta muslims föreställningsvärld som är befriat från religiös påverkan? Den här djävla Allah och hans pedofet är allerstädes närvarande. -Lyft på ägget och titta ner i äggkoppen - vad finner du väl där?Jag var tidigare inne på att prenatal D-vitaminbrist ökade frekvensen av schizofreni i vuxenlivet. Jag fortsätter därför att uppehålla mig vid sjukdomar. Sjukdomar är som bekant av Allah. Han bestämmer om du skall bli sjuk eller ej. Allt om detta är sammanfattat i Allahs predestinationslära, vilken jag aldrig har fördjupat mig i - jag skulle säkert ha drunknat om jag hade försökt.Det muslimska sjukdomsförloppet är förknippat med 'qadar', som kanske kan översättas med 'gudomligt öde'. 'Qadar' kan inte förebyggas, behandlas eller elimineras - det är givet av Allah, den allsmäktige; men 'qadar' kan transformeras eller ersättas med en annan 'qadar'. Läran om 'qadar' är en halv vetenskap bara den. Muslimsk medicinsk behandling är inordnad under principen att en viss 'qadar' kan ersättas av en annan 'qadar' (radd al qadar bi al qadar). Ni skall ej heller glömma att alla botemedel till syvende och sist är från Allah - Astra-Zeneca är ett annat namn för Allah - den ende och allsmäktige, och "intet av dem" - tabletterna och pillren - har mänskligt ursprung (Koran 26:80). Allah vet allt om sin skapelse, inte ens en ringa musskit är obekant för honom. Dig ser han rakt igenom, intet kan du dölja för honom, inte ens i dina kalsonger - han är värre än de nya röntgenapparaterna i världesn lufthamnar som nu installeras till Allahs ära.Tillbaka till skukdomarna, som alla har sitt ursprung i synden, ty att bli sjuk är ett sätta att sona sina synder. Haditherna utgör en bottendjup källa av all hithörande gallimatias. Här har de sannolikt schizofrena muslimska skriftlärde samlat all skit, som en sjuk människhjärna kan spekulera fram. Det mesta är helt obegripligt, annat ganska lätt att förstå, som att en äkta troende muslim är som en ung och vig planta, som (likt det japanska kärsbärsträdet?) böjer sig för vinden, men på nytt raknar när vinden mojnat - "så är det med den troende, som utsatt för prövningar, tålmodigt inväntar att Allah eliminerar dessa".Är inte detta ett utmärkt argument för att pursvenskar skall ha förtursrätt i behandlingskön. Om vi nu skall påtvingas all allah-idioti av de idiokratiska PK-oikofoberna i regeringen, skal vi väl ha rätt också till de få fördelar, som kan uttolkas ur den gigantiska muslimska vetandekodexen.

2010-12-18 @ 23:30:43
Postat av: Dag

Läs Ayyan Hirsi:s bok Nomad. Den säger en hel del Mantrat från våra politiker är ju att de är så begåvade dessa männidkor. Skulle vilja säga: Lögn och förbannad dikt. Många är analfabeter. Det är minst sagt skändal gentemot oss pursvenskar att påstå att de har så mycket att komma med. Ju fortare FREDRIK försvinner från sin taburett destå bättre.

2010-12-18 @ 23:47:12
Postat av: Ronny

Något är fel!! I ett radioprogram ikväll, mellan 22-23 fick Sven Wollter sitta och tala sig varm för kommunismen, och med glorifierande citat från bl.a Karl Marx. Hur kan detta vara möjligt i en s.k. politiskt oberoende statsradio! Detta var helt klart politiskt propaganda, som man inte trodde skulle finnas idag.

2010-12-18 @ 23:51:49
Postat av: AnonymUnderbart skrivet av en (halvneger!)http://svtdebatt.se/2010/12/inte-rasistiskt-att-anvanda-ordet-pursvensk/

2010-12-19 @ 00:27:31
Postat av: Robin Shadowes

Pursvensk, vi behöver inte oroa oss för att fler sjukhus kommer bli tvungna att slå igen med ökande massinvandring. Mussarna har ju sitt universal-botemedel. Det är bara att börja dricka kamel-piss, det botar t o m cancer.

2010-12-19 @ 00:50:01
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Germanen

Beträffande det nya smutskastningsförsöket från signaturen Seved Turnip.”SD-politikerna kostar välfärden miljonbelopp. 20 procent leva på sjukpension.

Mer än en tredjedel leva på bidrag för att klara sin försörjning. Sedan valrörelsen har de kvitterat ut över 3,7 miljoner kronor från Försäkringskassan.

Sd-politikerna är också betydligt mer skuldsatta än andra. 14 procent har skuld hos kronofogden. Över 2,6 miljoner kronor.”Ovanstående är inget annat än lögnaktiga påståenden, trams och ett fåfängt försök att dölja fakta enligt principen attackera budbäraren eller stoppa huvudet i sanden likt strutsen, så försvinner det gigantiska problemet med islam!- I svenska fängelser är i dag cirka 75 % utlänningar (med eller utan svenskt medborgarskap).

- Bland ALLA förtidspensionärer är cirka 40 % utlänningar trots att man utgör cirka 20 % av befolkningen. Oftast utan att man ö.h.t. haft något egentligt arbete i Sverige. Då Hizbollah för några år sedan anföll Israel fanns cirka 10 000 av dessa i Libanon och som för cirka 100 miljoner transporterades till Sverige och där de allra flesta inte ens hade någon bostad.

- Cirka 65 % av polisens arbetstid i de flesta större svenska städer är relaterat till utlänningar (med eller utan svenskt medborgarskap).

- Flera kommersiella flygbolag har numera reguljära turer till t.ex. Irak så att "flyktingarna" kan åka hem till landet som man var sååå tvungna att "fly" från.

- Ensamkommande "flyktingbarn" är inget annat än i de allra flesta fall inget annat än en stor bluff, eftersom det rör sig om att familjen skickar hit någon för att få ett fotfäste för anhöriginvandring.

- En undersökning av en oberoende journalist innan valet i september visade, att SD hade minst brottsbelastade politiker av samtliga riksdagspartier.

- Endast cirka 5 % av alla som får uppehållstillstånd har flyktingskäl enligt Genèvekonventionen. Övriga 95 % får uppehållstillstånd enligt principen "att tycka synd om". Detta är den enda konvention som Sverige är internationellt förpliktigt att följa. Att såväl statsminister som migrationsministern försöker vilseleda genom att påstå något annat i Riksdagens talarstol om Sveriges skyldigheter, visar endast hur man till varje pris försöker att undvika att hålla sig till fakta.

- TBC och andra sjukdomar ökar. Vägglössen har t.o.m. flera sjukhus i Sverige drabbats av i besöksrummen för anhöriga.

- Akutmottagningen vid Universitetssjukhuset i Malmö är rena "försvarsbunkern". Vakter, överfallslarm för personalen, skottsäkra glas, flyktvägar o.s.v. Svårt att gissa varför Mr. Turnip?

- Sverige är det mest våldtäktsdrabbade landet i västvärlden. Orsaken är inte svår att förstå för den som har något bakom skallbenet. T.o.m. den amerikanske dokumentärfilmaren Michael Moore har förfasat sig om detta i ett uttalande för några dagar sedan.

- Jihadwatch.com har kartlagt tusentals terroristangrepp av islamistiska grupper runt om i världen. Och de bara ökar och ökar.

- Docent Lars Janson vid Göteborgs Universitet redovisar i sin bok Välfärd eller mångfald att den TOTALA kostnaderna för samhället är cirka 250 miljarder årligen.O.s.v. i all oändlighet!För mer info om ideologin islam (förtäckt som religion och som styr allt i livet från vaggan till graven) besök gärna bifogade URL till Jihadwatch.

2010-12-19 @ 07:34:33
URL: http://www.jihadwatch.org/
Postat av: PK

Är väldigt osäker på om vi vill gå tillbaka till 80% akassa, det är ju sossarnas bidragslinje som gjort att det inte lönar sig att arbeta samt att Sverige är hela världens socialbyrå :(

2010-12-19 @ 07:57:31
Postat av: Nalle i Växjö

Vad predikar man egentligen i moskeerna.Ljudklipp i Sveriges radio 2001Postat av: Nalle i Växjö

Annars har veckan mera präglats av klappjakten på världsreportern Ulf Nillson och artikeln "pursvenskarna"

Lyssna på intervjun i radion ca 17 minuter i i programmet när Ulf avslutar intervjun.Postat av: SkånepågAll time high för SD i en opinionsundersökning från Sifo och fjärde största parti! Tror att skämmighetsfaktorn fortfarande är en belastning, så vi kan nog plussa på med några procent för att det skall stämma med verkligheten.S 26,9 (-1,6)

V 4,9 (-0,9)

MP 10,1 (+1,6)

M 34,2 (+2,4)

C 4,8 (-0,3)

FP 6,8 (-1,0)

KD 3,5 (-0,6)

SD 7,2 (+0,3)

Övr 1,8 (+0,2)Alliansen 49,3 (+0,5)

Rödgröna 41,9 (-0,9)P.S. Lägg inte ner mer jobb på att bemöta internettroll som t.ex. Seved Turnip. Vi har vid det här laget passerat det här stadiet och det är bara att i fortsättningen strunta i deras verklighetsfrånvarande argumentering.

2010-12-19 @ 08:17:39
Postat av: Fredrik

Vet inte riktigt om jag är med på bidragslinjen?

Men det vore intressant o få veta hur många våra "nya medborgare" som är utförsäkrade?

eller dom kanske inte är"svenskar" då utan man låter dom gå med sitt bidrag utan minsta åtgärd eller krav? Kanske har helt fel men det vore mycket intressant att få reda på!För har man blivit svensk medborgare så är man ju det? Omöjligt att vara en minoritet eller att få särbehandling i form av "tycka synd om" Klart att kraven blir tuffare.Såg nån newsflash på text TV om att vi har hundratals ensamkommande barn i förvar? Är detta?Hur lyckas dom ens komma på plan eller tåg?fixa handlingar,pengar o allt vad det nu är? Vakna! Är ju AB mygel o båg som ligger bakom 90% av detta. Snälla politiker sluta med detta vansinne.10.000 lediga jobb på arbetsmarknaden.Över 300.000 öppet arbetslösa! och vi fyller på med 100.000 nya människor varje år?? Är de nån som tror att man kan trolla eller? Mer fattigdom,mer frustration,mer kriminalitet och sen islam på det?

Kan det gå annat en åt ett håll eller?Många säger då: Hur kan du/Ni blanda in islam i denna frågeställning? Enkelt! mycket enkelt!

80% om inte mer som kommer hit är och har muslimsk bakgrund.Är väl ingen "mångkultur" vi ser och får till oss.Ser man inte problematiken i detta så är man blind.Varför kräver och finns islam mer i media,politik och överlag i samhället? Precis! Det är den kulturen som dominerar!Finns väl inget land i världen där muslimer ej är med i någon form av konflikt mot västeliga värderingar.Alla är inte såna säger man? Absolut men sker det eller försöker dessa få en förändring inom islam eller dyligt?NEJ!Man håller stenhårt fast vid idealen och värderingarna.Det är sanningen! men vad gör vi när dom är så pass många och startar en politiks rörelse och vill in i riksdagen?Tänk på det kära politiker!

Rasist? Absolut inte! Gillar människor men ogillar skarpt att religion som är så starkt fientligt mot mig och mitt/vårt sätt att leva!Ska jag respektera islam?

Kan ej pga av deras fientlighet mot kvinnor och homosexuella.Vi är lite mer upplysta och kunniga i Sverige för att inte inse problematiken med att ge denna religion utrymme i den form den är idag!Men som sagt off topic!

Ta reda på om utförsäkringen och vilka den drabbar hårdast! kan ha fel men......

2010-12-19 @ 08:40:09
Postat av: Gubben o Gumman

Kan ekonomiska imigranter 65 procentare få livstidsförsörjnin ålderspensioner sjukvård utan att ha betalat in en krona till våra socialfösäkrigar.Då kan f-n i båten arbetande svenskar och hangarounds få 100 % av sin lön.Dom har ju betalat för det med bla 57% i totalt skattetryck.Det räcker alldeles utmärkt att bli av med sitt

jobb,diskussionen om 70 80 90 el 100 % i A-kassa.Ja den hör hemma på 80-talet innan Menainvasionen inledes och gällde främst runt 50000 arbetskygga individer, många då i Norrland."En piss i Missisippi" med utveckligen till idag.Nu pratar vi många hundratusentals ekonomiska parasiter, håll ordning på propotionerna.Ifall den arbetslöse är en kvinna bör extra 10% utgå

i kränkningsersättning (110%) för att dom kallas för

horor.Förtidspensioneringen missbrukades så till den milda grad att behövande idag inte får det dom har rätt till.

Hur många jippiesvenskar har förtidspension.

"Krekerna var ju tidigt ute med detta".Vad har dessa "Elitarbetskraftsinvandrare kostat

Svenne banan där?,vi har lite för många nattmössepratare i State of Crazyland.Fast nu verkar assistansersättning vara nya flugan.

Oanställningsbara Mena damer, vad tror ni man gör med dom?Då disktutterar en del Einsteins ersättning som

gäller främst Pursvenskar,gå och bada milt uttryckt.Hela systemet med bla a-kassa håller ju på att braka ihop,varför gäller inte arbetslinjen samt att

bidra med förrutom fängelsedomar till samhället 1/5 av Sverige?Stäng gränsen ompröva samtliga PUT.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner.

2010-12-19 @ 09:20:46
Postat av: S-E Karlsson

Å,du G&G stordelen av anhöriginvandringen går väl direkt in i det svenska pensionssysemet , det är inte konstigt att man måste sänka pensionerna för oss "pursvenskar" visserligen minskas väl pensionen för "dom " med men "dom" har ju inte betalat någon pensionsavgift ! Totalstopp för invandring är det enda rätta , dom drygt 3000som jobbar på Mig-verket kan gå in i vården istället !

2010-12-19 @ 09:51:00
Postat av: Ludvig

Mycket glädjande att SD stödjer S förslag. Till sist kanske det kan bli lite vettigare politik när det gäller arbetslösa. Glädjande också att SD ligger på över 7 procent enligt nyheterna på P4 idag på morgonen.

2010-12-19 @ 10:11:00
Postat av: Gubben o Gumman

32:an kan börja snacka om förtidspensionerigslinjen

av oanställningsbara Menatomtar istället.

Dessa hamnar ju för el senare i förtidspensionering.Även dessa linjer bör denna syltrygg ta up :-Våldtäktslinjen

-Skolan rasar ihop linjen

-självmordsbombarlinjen

-Kvinnoförtryckslinjen

-Kasta stenlinjen

-Narkotikaimportslinjen

-Skjuta på gatorna linjen.Fan det tar ju aldrig slut uppPå tal omförtidspensionering så visade TV4 Fakta

ett program från ett land i Afrika varifrån Sverige

får besök från för longstay,där klättrade man i träd och fixade honung.För att bli vuxen (studenten) hoppade en naken yngling tre gånger över 11 kor.Så kvalifikationerna kan jämställas med utbildningen i Sverieg på 312 år i skolan för att sedan bli arbets o bostadslösa.Sedan går mamam o pappa och röstar på sossae eller moderater skitsamma vilka idag.Tv4 Fakta kan väl inte anses som främlingsfientliga

Det visar hur schizofrena bröderna Ponnier och deras oikofober är.

I TV4 får man ibland signalspana för att hitta en svensk.Sedan visar mannpotenciella svenskar som hoppar över kor i andra program.

Skall dom JK anmälas vad tycker Äschbo?När det gäller socialförsäkringar så gäller dom premieinbetalarna i en nationastat.Men eftersom komunistrena i S V o MP så skall inga

länder finnas,det är därför Sveriges socialförsäkringar gjorts om till hela världens socialförsäkringar.Det är det som ligger i botten på State of Crazyland,men det har Svenne Banan långt till att fatta,tveksam se valresultat 2010.

Helt enkelt orsaken till att Sveriges ges bort lite varje år sedan 1970-talet.Karlsson : Har även ni snö över telefonstolparna i Högsby, som vi har i Kalmar förrutom vattenbrist samt Johan Persson i komunhuset."Till häst"Gubben o Gummman skriver som privatpersoner utan koppling till tomten SD el Thor-alf Alfsson.

2010-12-19 @ 10:31:59
Postat av: A Retzius dä

Ulf Nilsson beskrifning är träffande. Klokt (inte "smart" som som är inlånat) att använda pursvensk. Det är klokt att den här sidan talar klarspråk.

Den svenska rasen, dvs långskallarna, ska bevaras och förädlas. Det är det som är pursvenskt.Det handlar såväl om biologi som lefnadsvanor.

2010-12-19 @ 10:32:18
Postat av: Gubben o Gumman

A retzius : Nu är det väl inte det du kallar för långskallar som är problemt i tex skolan snarare verkar det vara kroknäsorna ifall man tittar på skolorna med mest korkade lever.Samma problem kan hittas i ofantliga sektorn där

68 vänsterns pundare parkerats med 50000kr i månadlön,där pratar vi långskallar utan innehåll.Wikipedia IQ-snitt världen kan ge en fingervisning om vad som gäller, el läkarnas varningar för kusingifte med bokstavskobinationer som resultat i värsta fall precis som inom V när tingsrättsdomarna faller,inget av detta har producerats av SD .Gör om gör rätt börja punda mera lätt.

Till råga på allt jävla elände har du blandat ihop SD med ND,fast det gär du medvetet en vänsterpartist

ljuger alltid.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till tomten Äschbo SD Thor-alf Alfsson

samt frälsningsarmen.

2010-12-19 @ 10:50:33
Postat av: PURSVENSK

@ Julia Ceasar

I blogghuvudet till Jan Millds blogg http://janmilld.wordpress.com/

har du en egen flik som innehåller endast en länk till Snaphanen och din aktuella krönika.

Hur vore det om du vore tillgänglig i form av en ePostadress också, t.ex [email protected].

Det kan ju faktiskt förhålla sig så att seriösa personer skulle vilja kommunicera med dig, lämna tips och förslag till dig etc.

Också en hänvisning till Cavatus' förträffliga förteckning över dina krönikor skulle vara på sin plats.

Eftersom ordet är vårt enda vapen, måste vi tillse att ordet görs virulent och likt en fågelinfluensa sprids över Nya Sverige.

2010-12-19 @ 10:57:22
Postat av: S-E Karlsson

Jodå, G&G här har vi snö så man vet inte var man ska göra av den , det är bara att kämpa på både för snön och SD ! God-Jul % Gott-Nytt År .

2010-12-19 @ 11:06:37
Postat av: Skånepåg

Dagens söndasgskrönika av Julia Ceasar. Lika vass som alltid!

Postat av: Skånepåg

F´låt felstavningen. Rätt skall vara rätt och namnet är Julia Caesar!

2010-12-19 @ 11:47:47
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Du måste tänka på att stava rätt.

2010-12-19 @ 17:41:39
Postat av: Skånepåg

@ Gubben och Gumman"Skånepåg : Du måste tänka på att stava rätt."Helt korrekt, och en som är väldigt bra på att "stava rätt" är Emil Jönsson!P.S. För diverse internettroll, AFA:iter och annat löst folk så är Emil Jönsson en av världens bästa sprintskidåkare i fall ni inte fårstår "knorren".

2010-12-19 @ 19:53:46
Postat av: Skånepåg

Gör en rättelse enbart för G@G: fårstår=förstår. Fonetiskt uttal på skånska i skriftspråk, inte bra!Undrar vad hustrun spetsat glöggen med?

2010-12-19 @ 20:32:28
Postat av: Robin Shadowes

Internettroll, AFA:iter och annat löst folk är ändå ålahuen så det är väl självklart att dom inte förstår vårt ädla idiom. ;)

2010-12-20 @ 11:08:02
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0