S RÖSTAR PÅ SD:S FÖRSLAGOm det var en liten islossning under förra veckans omröstning så kommer den kommade omröstningen på måndag bli rena rama vårfloden.

Läs artikel i DN

Läs sedan mitt blogginlägg från Almedalen 2008 då Mona Sahlin för första gången gav löftet om att inte ta stöd av SD.


"Aldrig någonsin gör vi oss beroende av ett parti som Sverigedemokraterna, i någon politisk församling, någonstans, någon gång, aldrig. Det är mitt besked till er."

Mona Sahlin, Almedalen 2008.
Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Hallå SD är faktiskt bara ett en frågeparti.

Gubben o Gumman visste det, vadå undrar AW Svensson.Jo att vi skulle få ett demensparti.

Sverigedemensdemokraterna?Fan vad rätt ni har Äxpo,detta enfrågeparti måste

bekämpas med bortibortrollade bidragsmiljoner.Vi ser nu att Oleg Pjotr Kalinka tagit åt sej av

kritiken att Sverige inte har någon plan för själmordsbombare,dessa ljushuvuden har nu i sann manipulativ andra snickrat ihop ett inslag med en film om bla kontrollrummet på ett sjukhus."Vi kan ta emot ett stort antal skadadade"

Sven-Evert Plåster pekar och visar en tom tavla?Nu var det kanske inte en vårdplan som man avsåg

Skitsamma tycker Boljevikerna,Svenne Banan köper det,gör du det Svenne?Givetvis var det en terrorplan,detta vet Oleg Katja

Pjotr och Finken,året runt pågår detta.Gubben o Gumman räcker ut tungan till oikofoberna på TV4,hoppa i kanalen ni är kladdiga.

2010-12-14 @ 18:07:16
Postat av: SkånepågCitat från Ulf Nilson i dagens Expressen:

”Men framförallt glömde man bort en rad väsentliga fakta. Det pågår ett krig i världen, ett krig som inte känner några gränser. Nämligen militanta islamisters krig mot alla oss som begår det - sett med deras ögon - ohyggliga brottet att inte tro på Allah. Vi, de otrogna, för inte krig mot någons tro, men islamisterna gör det, inte alla, men en obehagligt stor, mordisk minoritet.Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer. Kort sagt: vi befinner oss i krig, Sverige liksom alla andra europeiska länder (och naturligtvis "den store satan", USA). Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt.Däremot finns det risk att vi får uppleva fler och värre terroristdåd. Alla islamister är inte lika klantiga som han som sprängde sig själv i närheten av Drottninggatan. Blod kommer att flyta.

Eländet har bara börjat. Tid att vakna, att förstå att Sverige är sårbart - och väl värt att försvara.”

Postat av: kalle2

verkar som luften gått ur (V)an(S)tyre-blocket. nu efter att grundlagen och lissabonfördraget är klubbade finns det inget mer att kämpa för. Bryssel styr och Svensk riksdag lyder oberoende av vad 7 klövern har för regering. kanske Sverigeblocket kan rädda landet.Svensk väfärd var upppyggd av skatteintäkter från entreprenörer som med sina uppfinningar byggde storbolag som ASEA,Volvo,SKF, mfl.dagens uppfinnare pissar svenska politiker på, och ger ingen juridisk hjälp alls. Håkans lanz uppfinningar skulle blivit störrebolag än Microsoft och alla datortillverkare tillsammans. nu kämpar han med egna pengar att slippa betala rättegångskostnader för patentstölder av patent han hade rättigheterna till.! helt otroligt.http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/datorer/article3033566.ecemen staten kan betala mijarder i rättegångskostnader till alla jurister i massinvandringsindustrin!vem f-n skall kunna vilja/våga göra nåt bra i sverige mer?

2010-12-14 @ 18:27:38
Postat av: Kalle

Självklart samarbetar sossarna med SD. Den stora proppen var Mona Sahlin. Nu när hon är på väg ut gör partiet som de ville göra hela tiden. Samarbeta med SD. Hon var verkligen stor i käften förut. Nu får hon bita i gräset.Nu höjs även kraven på kommunisten Lars Ohrlys avgång. Han var stor i käften på valnatten. Nu vill en falang inom hans parti säga natti natti till Lars Ohrly.Skall bli kul att se vem som står i kön för politiska avgångar. KD-ledaren Hägglund??? Det får stjärnorna utvisa.Helst av allt skulla jag se statsministern Fredrik Reinfeldt avgå så snart som möjligt. Han gjorde verkligen en slät figur vid självmordsbombarens sprängning i helgen.Han dröjde åt helsike för länge med en kommentar och visade på en handlingsförlamning när det gäller att fatta beslut.Sedan höll han prresskonferans där han inte sade något av värde. En riktig blaha-nisse.I utländska tidningar stod det mer än han kunde eller förmådde haspla ur sig.

2010-12-14 @ 18:30:53
Postat av: Gubben o Gumman

Jaha då var det dags igen nu har oikofoberna på TV4 gått igenom vad som sagts och vad som är mindre bra

Inget undgår dementiavdelningTidigt i rapporteringe var det en stackar som råkade säga att bomberna kunde ha dödat hundratals.

Förmodligen bor han i saltgruvorna i Sibirien nu.Ett litet inslag spelades raskt in där man intevjuar

en av dom 600000 Boljviker som sitter och petar näsan i den ofantliga sektorn,för att reda ut begreppen."En välgjord bomb kan döda 10 personer en dålig bomb 2,men inte hundratals",jippie där satt den.

Proffessor Sten Knallkork har nu gjort skäl för sina 47000kr i månaden .En urdålig bomb kan uppenbarligen döda en person.

Fast å andra sidan kan schizofrena journalister förstöra ett helt land.

Här blir manipulation och verklig konsekvens otroligt tydlig.Vår hjälpreporter Kenneth H har fått fram uppgifter på att det var Al Bundy ,som såg vad som höll på att

hända i lördags.Al sprang fram till den deprimerade araben drog ur sprinten, och sa lets rock,ramsorna som skall

ha hörts betydde:"jag skall döda dej din jävla skoförsäljare"Hur det gick med den saken ja det vet ni

Man bör här komma ihåg att Kenneth uppgifter kan vara mindre korrekta,efter 45 mil på tjänstemopeden.

2010-12-14 @ 18:44:55
Postat av: Cavatus

Jag tror att det kan vara så att när Mona Sahlin nu har avgått så gäller inte lägre uttrycket "aldrig aldrig rösta med SD". Tillnyktringen i partiet kanske har skett sedan hon avgick. Detta är en milstolpe att SD får sätta agendan. Toppen! Grattis!Är det inte symptomatiskt att det sedan terrorattentatet inte längre går att kommentera några artiklar i DN! Snacka om Reinfeldts "öppna samhälle". Poff, så gick den visionen upp i rök och det totalitära samhället tog ytterligare ett steg framåt. Samma gäller tydligen i AB och Expressen.Kan någon länka till riksdagsdebatten som Sällström fick så mycket beröm för? Vore tacksam för det.Missa inte Julia Ceasars krönika från idag. Hon kan inte hålla fingrarna borta från tangentbordet efter den senaste tidens händelser trots att det inte är söndag.Reinfeldts svaga framträdande efter attacken visar att han inte är mogen sin uppgift. Hans arrogans när det går honom emot är en illavarslande signal om hans bristande ledaregenskaper. Han kommer att avgå, sanna mina ord. Sannolikt genom ett misstroendevotum.

2010-12-14 @ 19:29:07
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Så här är det

V lag förslaget och de andra röstade på detDet var inte SD som la förslaget utan V och S, MP och SD röstade sedan på detta förslagMen som det står i dn.se kan man tro att det var SD som la förslaget när i verkligheten så var det V

2010-12-14 @ 19:37:58
Postat av: Gubben o Gumman

Cavatus : Det är väl bröderna "Daddelpalm" som

givit order om det,hade ju varit bättre om dom

släckt ned TV4.Vi gör ett försök: TV4 hate Wikileaks,Julian is an

redchicken raper.

2010-12-14 @ 19:49:51
Postat av: Tony Ingman

Jag lovar att alldrig alldrig i något sammanhang

rösta på 7 klövern, precis som jag har lovat att alldrig lägga en spänn på ljugande lismande och

till makteliten inställsamma svenskla dags och

kvällstidningar!

2010-12-14 @ 20:10:32
Postat av: Robin Shadowes

Vore rent av guldläge att kräva ny-val så att vi får en statsminister som kan fylla kostymen som en riktig statsman. Det kommer inte bli nåt stödröstande den här gången för nu kommer dom kämpa för överlevnaden. Hägglund och Ohlyckan kommer definitivt trill ur nästa gång. SD kommer gå från fjärde till tredje största parti och sjuklövern kommer decimeras till en femklöver.

2010-12-14 @ 21:48:26
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Thoralf A

Så här är detJAg tycker du skall läsa på lite.Så här gick det till1. SD:s Per Ramhorn skrev en följdmotion

2. Vänsterpartiet skrev en snarlik motion.

3. S och MP skrev ingen motion

4. Vid beredningen i Socialutskottet gjordes en gemensam reservation av SD och V motioner.

5. Vid nästa möte anslöt sig MP till reservationen.

6 När sedan ärendet skulle justeras kunde inte S ta ett beslut utan yrkade på bordläggning.

7. Vid dagens möte hade S beslutat sig för att också stödja reservationen och därmed finns det majoritet för förslaget som med stor sannolikhet kommer beslutas i riksdagen på måndag.Gissningsvis har S haft stor vånda inför detta beslut men allt annat hade varit ett svek mot väljarna.

2010-12-14 @ 21:55:37
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Mycket intressanta åsikter rörande bombattentatet i Stockholm. OM det är korrekt som skrivs i bloggen, ligger vi svenskar mycket illa till på grund av den nuvarande regeringen och dess "hantlangare" som är vid makten inom polis och försvarsmakten.

Postat av: Skånepåg

Tröck för snabbt. Är ansvarig för ovanstående kommentar.

2010-12-14 @ 22:26:51
Postat av: MartinA

Kanske inte skriva de stackars sossarna på näsan nu när de ju faktiskt för en gångs skull råkar visa respekt för sina egna väljare och för den politik de gick till val på?

2010-12-14 @ 22:38:56
Postat av: Inte-en-till

Ja... :) Det här är ju en verklig höjdare! S är inte bara beroende av stöd från SD, utan S stödjer en SD-motion!SD har initiativet och de andra följer efter!När får vi se detta även inom invandringspolitiken?Ska det behövas ett lyckat attentat av en självmordsbombare för det?

2010-12-15 @ 00:07:41
Postat av: Erik E

Det är väl Alliansen, inte SD, som tjänar på att påminna om Sahlins "löfte" i valrörelsen.

2010-12-15 @ 03:06:22
Postat av: Gubben o Gumman

Suck dagen har bra börjat Redan har 32:an proklamerat att Sverige går in i en ny tid.

Själmordsbombartiden ugefär som industrialismen.

Sveriges schizofrena invandrarpolitik hr äntligen

nått destruktionens mål.Vi tycker nog att 32:an bör röstas bort mannen

är ju komplett livsfarlig bokstavligen.Reklamakarna som gör reklam åt Sveriges mest Sverigefientliga TV kanal,har idag i Binglottoreklmane lagt in att pepparkakan kom till Sverige på 1800-talet som julgranen ungefär igår.

Denna manipulation är särdeles ful,fast Gubben o Gumma lurar dom inte dom små likmaskarna.

Kom inte här och tro att det finns något svenskt

KÖP INGA BINGOLOTTER.Den normalbegåvade förstår ju att varje land vid sitt utropande inte fick en påse traditioner av

tomten utan att det skapas över tid.Boljevikerna som håller på med detta har inte en endj-vla siffra rätt.Dom kanske skall tala om en gång i timman att Konumbananiens politiker slagit ihjäl Serber för

att sälja organen, njurar texMassakern av nationalstaten Sverige fortsätter

Igår fick vi se ett lucia följe i färglada dräkter.Man har även börjat ställa upp 65 procentare som

stjärngossar med foliestrutar på huvudet i bakre leden på luciatågen.

Detta symboliserade multikulti,det börjar nog bli bråttom att tala med grannen syrran brorsan osv.

Sd bör nog komma upp till 15% valet 2014 minst.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD.

Vi ser dessutom ned på Fredrik "min fru bestämmer"ReinfeldtFotnot : "Foliestrutar" se svenska skolresultat.Ps. Vi har redan varit på tv besök i Rosengård

Nu är proffessor Hjärpe i TV4 gode gud hjälp Sverige

2010-12-15 @ 06:48:33
Postat av: Stefan A

Efterlysning: En viss Nalin Pekgul har de senaste dagarna varit försvunnen, senast sedd: vanligen med sin gedigna kroppshydda uppfyllande TV-rutan och TV-sofforna när det gäller påstådd diskriminering av invandrare....

2010-12-15 @ 07:49:48
Postat av: Allemand

Stefan A, det bästa för oss tänkbara scenariot är att hon är försvunnen för hon är tänkt som nästa partiledare, m.a.o munkavle. S skulle sjunka som en sten i undersökningarna.

2010-12-15 @ 09:50:26
Postat av: Nalle i Växjö

Alla borde respektera varandras tro!Ny insändare i Barometern Kalmar som motvikt till tidigare artikel "Islam är en lära om kärlek"

Postat av: Christian

Thoralf; hade du tänkt sitta tyst i kammaren i fyra år? Rädd för att tala inför åhörare?

2010-12-15 @ 10:47:46
Postat av: AWSvensson

Christian: Tala är silver tiga är guld. Jag antar att Thoralfs frånvaro i talarstolen helt enkelt beror på att det inte funnits något att tillägga. Ett parti har ett antal frontfigurer som tar täten och slår ann tonen , efter hand så kommer allt fler av SD:s riksdagsmän att framträda när det fyller en funktion. Det mesta arbetet försiggår inte i talarstolen utan vid sidan. Att man inte vågar ta debatten ang terrorism från 7 klövern visar på en betydande feghet och handlingsförlamning. Detta i kombination med detta enorma bidragssvindleri som stött terrorismen vilket kan få den starkaste att slita sitt hår, om förutsättningarna finns ja.

2010-12-15 @ 10:59:28
Postat av: Skånepåg

@ Christian"Rädd för att tala inför åhörare?"Och det skriver du om en av de ledamöter i Kommunfullmäktige i Kalmar, som varit en av de flitigaste i den talarstolen. Du har inte den minsta aning om vilket teamwork som försiggår för att få ett nytt parti i Riksdagen att fungera som en helhet.Typiskt uttalande från en som inte har den blekaste aning om vad det är för trams som han "hasplar" ur sig vad det än må röra sig om!Instämmer f.ö. i vad AWSvensson skrivit tidigare.

2010-12-15 @ 11:39:06
Postat av: Thoralf Alfsson

ChristianJag har fått den lite otacksamma uppgiften att vara ersättare i nästan alla utskotten, närmare bestämt i 15 utskott, alltså har jag ingen ordinarie plats i något utskott. Därför får jag då en begränsad möjlighet att tränga in på djupet i de frågor som behandlas i utskotten. Det naturliga är att den som sitter som ordinarie ledamot i utskottet och är insatt i frågorna också företräder partiet i kammarens talarstol. Det gäller att vara väl förtrogen med ämnet innan man äntrar talarstolen och tar debatter.Dessutom har partiet utsett vissa personer som talespersoner i vissa ämnesområden.Jag vet därmed inte från dag till dag vilket utskott jag skall närvara vid. Jag har hittils varit i fyra utskott. Trafik, Civil, Arbetsmarknads och Försvarsutskott. Givetvis är det ingen optimal situation för mig men någon måste även göra detta "skitjobb" så att vi inte drabbas av en tom stol eller tvingas till stora rokader mellan utskotten vid de tillfällen någon är frånvarande, då vi endast är 20 ledamöter som skall täcka upp 15 utskott + EU-nämnd, som dessutom oftast sammanträder samtidigt (tisdag fm och torsdag fm).

Jag kommer säkert få tillfällen till att tala i kammaren jag också men allra viktigast är nog att vi inte missar något i utskotten där allt förbereds innan det kommer upp i kammaren.

2010-12-15 @ 12:00:28
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Nalle i Växjö

Fortsätt jobba på i Riksdagen på den inslagna vägen.Jag följer dom flesta debatterna på webben och det är intressant men samtidigt skrämmande med allt "skitsnack" från dom allt för många riksdagsledamöter. Förmodligen är det många som sovit sig igenom hela sin Riksdagstid.Helt klart är att SD orsakat vissa problem för dom etablerade partierna och deras väl "inpinkade" revir

2010-12-15 @ 12:22:33
Postat av: LN

Barnen i dårkistan Nya Sverige är rädda för vatten, meddelar SR1 idag! Gäller särskilt asylantbarnen.

- - -

"Det största hotet mot demokratin i Sverige är rädslan, inskränkthet, kringskurna friheter, övervakning, repression och kollektivt skuldbeläggande - listan kan göras lång.

Broderskaparna och Peter Weiderud utgör bara toppen på den våg av ofrihet och självcensur som riskerar att skölja över Sverige i spåren efter attentatet."

Det skriver Adam Cwejman, ordförande för liberala ungdomsförbundet den 14 dec på Newsmill.

http://www.newsmill.se/artikel/2010/12/14/broderskaparna-st-rre-hot-mot-demokratin-n-sj-lvmordsbombarnaDet styrker och stärker att uppenbarligen många andra känner motvilja, avsmak, kanske även äckel för den politiska skorpionen Weiderud.

2010-12-15 @ 12:25:03
Postat av: Gubbe o Gumman

Christian : Det var väl ett trevligt och reko svar

på en tandställningsattack från en SSU:are.Nu får du berätta för stormamma att farbror Thor-alf

minsann inte ät lika stygg som säger.Tänk vad vi fick lära oss om riksdagen fast det

kanske inte var din avsikt lilla busunge där.Egentligen är det ju ganska synd om farbror Thor-alf

Han har fått jojo-jobbet.

2010-12-15 @ 12:58:12
Postat av: Skånepåg

@ G&GNu må du förklara. Ett tag trodde jag att du satt myror i huvudet på mig, men upptäckte efter att ha kammat håret att jag drabbats av mjäll.91:an Mandel Karlsson är välbekant och så även de andra i serien. Men vem tusan är 32:an? En seriefigur, ett kanalnummer på din dumburk eller vem/vad?

2010-12-15 @ 13:21:45
Postat av: Skånepåg

@ LN"Barnen i dårkistan Nya Sverige är rädda för vatten, meddelar SR1 idag! Gäller särskilt asylantbarnen."Hmmm, gäller nog inte enbart barnen. Anticimex har strålande tider!

2010-12-15 @ 13:25:04
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Fredde är 1/32 afrikan enligt egen uppgift,han lyder även sin fru "diskutterar"

Samt förstör Sverige.Ang vattnet så är det väl i ärlighetens namn inte

så jävla lätt att ta simborgarmärket i öken.

2010-12-15 @ 13:32:24
Postat av: Gubben o Gumman

EXTRA VIKTIG INFORMATION : Enligt media uppgifter

så är pyjamaskillarnas sajt för brainstormning till 65% då. DEN SJÄTTE MEST BESÖKTA SAJTEN FRÅN SVERIGE.Detta bör nod SD:s riksdagsgrupp titta närmare på

och bli informerade om ifall det är okänt.Samt om möjligt få fram antal besök per mån.

Detta är en viktig sak istället för vad 32:an

bablar om.Trovärdigheten kan visa sej vara 0 på utalande i

tv på löpande band enligt oss en mycket otrevlig samt viktig uppgift att omgående följa upp.

2010-12-15 @ 13:38:43
Postat av: Hajen

Nästa gång så kan berikaren ha tillgång till skarpare saker från kärnvapenmakterna Pakistan och Iran. Enda positiva med det är väl att patrasket på Expressen och Aftonbladet hinner få en glimt av månens baksida på sin färd ut i universum.

2010-12-15 @ 13:46:51
Postat av: Skånepåg

@ G&GJa men herre gud då är det ju en gång för alla ställt utom allt tvivel, att 32:an är en lämplig benämning och efter sina lysande insatser kan klassas som en seriefigur. Men tusan vet om inte 91:an Mandel Karlsson är smartare och Elvira snyggare än Filpippa!

2010-12-15 @ 14:28:40
Postat av: Kalle

Det drabbar oss lydiga svenska skattebetalare.Från DN:

""Flyktingbarn spräcker Migrationsverkets budget

Under hösten har antalet ensamkommande flyktingbarn blivit fler är vad Migrationsverket prognosticerat. Bland annat därför anhåller man nu om att öka sina anslag med 105 miljoner kronor."" skrev DNMigrationsverket är snart det enda sverige har pengar till för vi skattebetalare är mycket villiga att försörja migrationsverket.Länk till artikelsn i DN

Postat av: S-E Karlsson

Jaja,men Palmemordet var väl troligen invandrarrelaterat ,Anna Lindh vet vi ju säkert att det var en invandrare som begick det mordet , självmordsbombaren i Stockholm i lördags vet vi också säkert att det var en invandrare ändå har man som argument att även svenskar begår brott men dock inga statsminister och utrikesministermord , sån moral har inte vi nordbor ! Sen kan det ju rabblas upp ett antal hedersmord och balkongknuffningar något som heller inte är vanligt hos oss nordbor !

2010-12-15 @ 17:03:17
Postat av: kalle2

thoralf: Bra kämpat, Ni är Svenskarnas stora hopp inför framtiden. alla SD politiker kommer finnas i historieböckerna om dom som vände Sveriges nedgång till uppgång. åter skall Svenska folket få sin framtidstro och land tillbaka.troligen alldeles säkert kommer EU exprimentet falla ihop. och ju mer Islams inträdde i Sverige och europa ju mer kommer folket vakna och avsätta de kreatur till politiker som nu förstör vår vardag.

när media inte längre kan vilseleda och media folket själva drabbas då kommer de skriva sanningen och då kommer folket reagera. det kokar i stugorna och allt fler pratar sig samman. håll ut förr eller senare kokar det över och då är sötebrödsdagarna slut för 7 klöverns kreatur.

2010-12-15 @ 17:03:24
Postat av: EXTRA myndigheter visste

vilket bryskt uppvaknade för PK-indoktrinerade, när de går och shopar så exploderar det! det kunde ju ingen tro, när PK-hycklarna så stolt säger "Världen har kommit till Sverige".men är denna person verkligen den som myndigheterna påstår? kan det vara så att han är ett verktyg av USA och övervakningen av Svenskarna skall ske utan protester och att Nato skall få fler soldater från Sverige. Sverige skall nu ta stora steget ut på internationella arenan och för att slippa väljarnas proteströster 2014 behövdes en självmordbombare.http://www.expressen.se/nyheter/1.2251975/kaoset-vid-sjalvmordsbombaren-efter-attentatet(hittade bra kommentar på Fria tider)

"vid 2 min, ser man en gråklädd person med röd väska som pratar med polisen samtidigt de går fram, sedan rotar hon hos bombmanen och sträcker fram nåt svart (kanske en plånbok,pass)till polisen som gömer det i gula filten. sedan tar den gråklädda sin röda väska och går därifrån!

ingen annan tillåts gå fram för polisen tar efteråt brysk tag i en mörkklädd dam och leder bort henne.

är denna gråklädda en säpoagent som vet att det inte kommer explodera nåt mer? varjefall nån som polisen inte motar bort."http://www.friatider.se/forsvarsanstalld-kande-till-attackennär Anna Lind mördades sa alla vittnen inne på NK att det var flera gärningsmänn några stod på övre planet och några som jagade henne uppför rulltrappan. sedan knep de käft när myndigheterna bestämde det var en ensam galning!

och detta hände i samband med stora politiska förändringar.sthlms bombaren spränger och nu av en slump blir det stora politiska förändringar i Sverige!alla fattar väl att politikerna och myndighetschefer döljer mycket för oss skattebetalare. aldrig att media skulle skriva så mycket om självmordsbombaren om de inte hadde uppdraget att leda oss väljare i "rätt riktning" folk tror ju verkligen att SVT och TT och SR och dagstidningar säger exakta sanningen

2010-12-15 @ 17:29:57
Postat av: Robin Shadowes

Efter Thoralfs förklaring har jag mycket större förståelse för att han ej ännu äntrat talarstolen även om jag hoppas innerligt att han får tillfälle att tala åtminstone några gånger under mandat-perioden. Huvudsaken att ni gör ett bra jobb. Mycket av arbetet dom utför ses förmodligen inte utåt för oss vanliga medborgare så där direkt.

2010-12-15 @ 23:11:45
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Erik E

Anna Lindh hade ju uttalat sig positivt om bombningarna av Mihajlovics hemland. Om detta, högst sannolika motiv, var det dock snabbt locket på från etablissemanget. Det skulle ju problematisera det faktum att man tagit emot stora mängder utlänningar från konflikthärdar och att detta faktum påverkar säkerhetsläget negativt i landet (jämför gärna med självmordsbombarrisken) och vad ministrar kan säga offentligt.Istället ställde man ledande frågor till Mihajlovics om det kunde vara så att han hörde röster, något han verkade nappa på efter ett tag och som användes som ensam förklaring till brottet.Säkert var han psykiskt sjuk - vilken mördare är helt frisk? - men att det fanns ett politiskt motiv inblandat också känns ganska ofrånkomligt.Åklagarsidans svek i detta fall skadade mitt förtroende för rättsapparaten rätt betänkligt (inte för att det var 100 % innan dess).- - -Tack för inblicken i Thoralfs riksdagsarbete, tråkigt att behöva läsa gnäll om att han gör för lite från folk som inte har en susning.

2010-12-17 @ 03:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0