S-KURRAGÖMMA

Ian Wachtmeister uttryckte det mycket träffande när han menade att socialdemokraterna leker kurragömma på Sveavägen. Man letar både efter en ny partiledare och sin egen politik. Ett letande som inte går att göra på en och samma gång. Mona Sahlins tal till sina partitoppar från hela landet innebar inga överraskningar utan bekräftar bara den ”carpe diem politik” som socialdemokraterna numera ägnar sig åt. Nu skall uppenbarligen socialdemokraterna också satsa på arbetslinjen och lägga bidragslinjen i malpåse. Kan bara meddela dessa socialdemokraterna att den platsen redan är upptagen av moderaterna.

Med andra ord kan vi Sverigedemokraterna lugnt fortsätta med vårt arbete på vår planhalva. En planhalva som vi tydligen får fortsätta att vara ensamma på, utan någon konkurrens.

Opinionsundersökningen från Demoskop gav ännu en ny toppnotering (5,6 procent) från ett opinionsinstitut. Toppnoteringarna har duggat tätt efter valet. Om det vore val idag skulle vi sannolikt få mellan 7-8 procent om man räknar in en skämmighetsfaktor likt valet i september.

Jag läste idag en resention av ännu en bok om Sverigedemokraterna som kom ut för en tid sedan med titeln ”Vi är de goda”. En ganska intressant titel och kanske något som SD borde använda sig av. Artikelförfattaren Mikael Löwegren hade fått till ett stycke som faktiskt var ganska talande i mitt tycke.

”SD-väljarna ser ett samhälle som håller på att haverera i den globaliserade brutala konkurrens där företag, branscher och hela orter slås ut. Vi ser alla med egna ögon avfolkade landsändar, växande arbetslöshet, försämrad vård, en skola i kris. Vart ska man då ta vägen när samhällseliten – från höger till vänster – accepterat marknadens diktatur?”

Sverigedemokraterna är det enda EU-kritiska partiet i Sveriges riksdag. Det är ett minst sagt intressant ”guldläge” för kommande framgångar. Inte minst med tanke på att vi har en valutaunion som är på väg att falla sönder och samman. Jag är övertygad om att den vanlige svensken inte har en aning om hur mycket beslut från Bryssel som avhandlas i de olika utskotten iriksdagen. Detta är något som vi inom SD måste få in i det svenska folkets medvetande. När vi sedan även har en sund syn på invandringen till Sverige, mångkulturalismen och kriminaliteten som drabbar var och varannan svensk idag kan resultatet bara bli en sak. Nya opinionsframgångar och nya mandat i kommuner, landsting och riksdagen.

När sedan socialdemokraterna leker kurragömma för att hitta sin politik och alliansen vägrar se de problem som ”verklighetensfolk” tvingas möta varje dag kan man bara förbluffas över den inkompetens och verklighetsfrånvändning som råder inom de så kallade etablerade partierna och deras namnkunniga politiker. Skillnaden i många fall beror nog på att många av dessa politiker i riksdagen bara har jobbat med politik i hela sitt liv. Aldrig har dessa personer jobbat på en riktig arbetsplats och möt de problem och prövningar som vanligt folk ställs inför dagligen. Jag har sett och hört ett och annat under de första två månaderna i riksdagen och jag kommer säkert få höra än mer i fortsättningen.

Så länge inte de så kallade etablerade politikerna inser vad som är de grundläggande orsakerna till Sverigedemokraternas framgångar och anpassar sin egen politik till Sverigedemokraternas kommer våra framgångar hos väljarna vara kassaskåpssäkra.


Kommentarer
Postat av: Fredrik Arvidsson

Jag instämmer till fullo med din analys. hade inte kunnat formulera det bättre själv.

2010-12-05 @ 00:38:36
URL: http://www.fredrikarvidsson.com
Postat av: LN

Se också till att SD:s web-framträdande blir kassaskåpssäkert!

Där kör ni ju uppenbarligen med Filipsstadsstandard,

om raljering tillåtes.

2010-12-05 @ 00:43:38
Postat av: WMBHär kommer ett litet smakprov på vad Julia Caesar skriver i dagens efterlängtade söndagskrönika som har titeln "Lägg ned mångkulturen!"Om riksdagens 7-klöver skriver Julia Caesar bland annat följande:"I fyrtio år har de i förkrossande enighet trumfat igenom det ena riksdagsbeslutet om mångkultur efter det andra, samtliga över folkets huvuden och samtliga med avsikt att driva en politisk utopi."

[...]

"Samtidigt har de – som av en händelse – marginaliserat landets egen befolkning till en undanträngd position, en grupp i strykklass som påstås inte ha någon egen kultur. Vårt enda berättigande tycks vara att arbeta så mycket och länge som möjligt för att försörja ett svällande importerat bidragsproletariat som aldrig kommer att sätta sin fot på arbetsmarknaden.""Befolkningen låter sig stillatigande plundras"Så sant! Läs fler sanningar här:http://snaphanen.dk/2010/12/05/s%C3%B8ndagskronik-lagg-ner-mangkulturen/#more-812852010-12-05 @ 01:44:33
Postat av: Gubben o Gumman

Sossarnas multikultivurmande har gått 360 grader nu och klappar till dom i häcken val efter val.

Persson o Sahlin har väl inte hjälpt upp direkt."Jag skall aldrig aldrig aldrig sammarbeta med SD"Fortsätter man på samma sätt så har man runt 20% i valet 2014,fast förmodligen kommer aldrig S tillbaka i någon stor position,bara att ge sej in

och sammarbeta med M .Moderaterna får samma problem vart det lider.

Det är arbetarklassen som får dom största problemen med multikulti samt svenska undomar i skolan, böta mobilrån, horor you name it.Skolornas resultat sjunker hur kul är det för dom som hajjar halv sju,"jag skall knulla din mamma gänget" har inte förutsättningar i många fall så är det antingen förstår man det eller gör man inte det.

Man kan inte ändra på fakta hur mycket sosse el Boljevik man är, bara ställa till ännu mera oreda.I Farsta förstår man inte där skall idrotten ökas för att få upp skolresultaten en oiokofobåtgärd af rang.Mena gänget skall således sprinag sej till högre skolresultat, only i Sweden.När det gäller riksdagen så måste det väl finnas minst 150 herr o fru "Mörtlund" måste räcka till en bok, bara anteckna Thoralf."Matte Mörtlund" i folkpartiet oikofoberna behöver både en miniräknare och en hårborste i julklapp.

Vilket ärbarmeligt kräk.Yrkespolitikerna är bland det farligaste ett land kan råka ut för, lever i en egen bubbla lägg sedan till multikulti och skatteslaveri så får vi Sverige.Igår visade TV4 Fakta en film om en Libanesisk

muslims liga av ungdomar bla 2 bröder med affärside gruppvåldtäckt mot etniska Australiska kvinnor.

(känns det igen)blev ett jävla liv i Australien ang

just det etniska i det hela.

En tjej våldtogs 25 gånger av 14 killar inringda.Vid rättegången skrek och spottade pojkarnas mamma på offren på väg till rätten.

Dom var shamuta.Ledaren fick 35 år brodern 26 år sammaanlagt 240 år

dömdes ut till ligans medlemmar.

2-3 år i Sverige?Ledaren fick byta fängelse dom andra Libanesiska

fångarna tyckte att han skämt ut Libaneser i Australien,lite mera av det i Sverige kanske vi kan börja snacka sedan eller finns inte dom här?När hörde vi något liknande i Sverige?

Här har vi fått DO ostället.Den Syriske tjänstemannen som sa Sverige tar kreti o pleti visste vad han talade om för ett tag sedan.

Detta sagt i samband med att Billström hämtade hem flera jippesvenskar.Sverige har gott om skithögar innaför sina gränser som icke vissat leg när dom kom över gränsen.Varför har inte dessa fått visa id handlingar?

Svensken gör det på systemet apoteket vallokalen osvVårt demokratiska system bygger ju på att vi vet vem som är vem,eftersom fängelserna är fulla med jippiesvenskar så ger det ju en hint om vilka som

berikar vårt land.Vilket dom rätta rasisterna avkräver Somaliska barn

och släktingar nu för att få komma till det skatteförlovade Sverige.Detta är du socialdemokrat folkpartist och journalist som läser detta ansvarig för kul va?Detta bara för att man kommit på att Somalierna kanske inte riktigt håller måttet med 10% i arbete.

Det är ju så dags med 55000 bidragstagare på plats.Så våra vänner upptäder ointelligenta kreatur när

dom skitit i det blå skåpet.Lokalt har fabjor Polisen tagit en KosovoAlban som

kört svartaxi utan gilitigt körkort på avstängd gataEn sann pensionsräddare åt dej sosseröstande 40-talist lycka till på hemmet när denna kille serverar maten,instegad,arbetslinjen+bidragslinjen

gäller för 4/5 av Sveriges befolkning.Kyss Karlson i häcken.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Alfsson eller SD.

2010-12-05 @ 04:49:17
Postat av: Stefan K

Apropå Sahlins märkliga omsvängning i gårdagens tal, så är det som du säger Thoralf. Arbetslinjen är redan upptagen, likaså bidragslinjen som ockuperas av kommunisterna.Att denna självklara linje för den hårt arbetande svensken kommer efter och inte innan valet, visar hur verklighetsfrånvarande partiet är.Om Veronica Palm är den hetaste kandidaten att efterträda Sahlin lär hon dock rata Sahlins "nya" politik. Hög invandring och höga bidrag står på hennes agenda, likt det gör hos alla vänstersocialister.Hur resonerar nu de bidragstagare som omsvärmade Sahlin när hon besökte förorterna i valrörelsen? Om de nu inte kan åtnjuta lika höga bidrag och erhålla dom lika lätt, kanske även dessa överger partiet för (hemska tanke) vänsterpartiet? För bidrag vill de garanterat ha.

2010-12-05 @ 06:26:43
Postat av: Henrik A

Vad gäller valutaunionen... Jag utgår ifrån att SD röstade nej till att ge pengar till Irland... Hur kan för övrigt EU-nämnden besluta om att kasta iväg flera miljarder, borde det inte vara ett riksdagsbeslut? Kanske är det bara ett förhandsbesked från EU-nämnden och riksdagen måste besluta i ett senare skede...

2010-12-05 @ 07:08:25
Postat av: World Traveller

Ett parti som nastan uteslutande varvar roster i Tensta, Rosengard, Gaza, Rinkeby, Irak och Bergsjon och som satter upp valaffischer pa arabiska och som dessutom har en partiledare som sager att hon hatar allt genuint svenskt borde val fatta att de forlorar svenska arbetarroster. Bade sossarna och moderaterna pissar pa svenska folket och fjaskar sa det ar ackligt for var nya adel muslimerna.

2010-12-05 @ 08:14:00
Postat av: nesse

Intressant läsning Alfsson, din analys ligger mycket rätt. Ju mer kaos som breder ut sig i landet och desto mer de etablerade försöker blunda och ens ta debatten, desto mer röster till Sd. Vi måste jobba stenhårt för utträde ur Eu och att massinvandringen måste hejdas.

Sossarna är så vilse i pannkakan så det skulle inte förvåna om partiet spricker! Många håller säkert med Mona om högerinriktningen, men vad händer med Veronica Palm och den vänsterfalang hon tillhör. Sosseriet är indräkt med sen sortens socialistisla tänkande och bidragsvurmare och de lär näppeligen inte låta sig avspisas hur som helst. Det kanske blir en återupprepning av klyvningen av partiet som faktiskt skedde på 20-talet. Historien går igen ! ?

2010-12-05 @ 08:39:43
Postat av: Info

VAD HAR HÄNT I HELGEN?Klockan är halv fyra i den mörka vinternatten. Mitt i Stockholm ligger den nyfallna snön vit på gator och trottoarer. Kylan biter, lördagsmorgonen är ännu avlägsen.Natten till igår. En polisbil stannar utanför ett hus. En stund senare hörs underliga bankningar på dörrar inne i husets trappuppgång. Bankningarna rör sig olycksbådande uppifrån de övre våningarna och nedåt. Där jag ligger i min säng börjar jag känna mig en aning orolig.Klockan 03.45 väcks jag ur min halvslummer av två skärande gälla ringsignaler vid dörren.Jag spritter till, vacklar upp, trevar mig fram i mörkret, tittar genom dörrkikaren. Utanför står två uniformerade poliser. Jag öppnar inte.Nästa dag får jag på olika håll på Internet veta vad som hänt. Just i våningen under min hade en man en stund tidigare blivit skjuten till döds.Vad får jag veta i Sveriges radios nyhetssändningar? Ingenting. Inte ett ljud. Den sverigedemokratiske lasermannen i Malmö är ju gripen, därmed förekommer inga skottlossningar mera i Sverige.Nyss lyssnade jag åter på P1:s nyhetssändning. Nej – ingenting, absolut ingenting hade hittills hänt i Sverige under helgen. I stället för nyheter fick vi till livs ett långt inslag om stackars AMIRA, som av de grymma och hårda och intoleranta svenskarna tillsammans med andra illegala irakier hade återsänts till hemlandet förra året och nu befann sig på flykt igen.Varför kan aldrig irakierna upphöra att döda varandra i religionens namn? Det är de grymma svenskarnas fel. Varför kan inte Amira och hela hennes klan genast få återkomma till Sverige och bo här fritt i resten av sina liv? Svenskarna är hårda och intoleranta.Nej, i Sverige har ingenting hänt. En man blev skjuten här i en grannlägenhet. För en vecka sen sköts en man ihjäl i en bil på öppen gata ett par kvarter bort. Nej, i Sverige har ingenting hänt.Men i programmet Kaliber idag, som uteslutande kommer att handla om AMIRA, som efter svenskarnas råa behandling på nytt är på flykt, får vi åter höra, hur hjärtlöst vi svenskar försummat att lösa Mellanösterns alla interna problem. Lyssna på Kaliber.2010-12-05 @ 08:47:44
Postat av: nesse

För att förtydliga "S-klyvningen" i sitt historiska sammanhang, så var det när Zeth Höglund bildade en vänsterfalang och bröt sig ur Sveriges socialdemokratiska arbetareparti 1917. Höglund betecknade sig själv som kommunist och nog har säkert många av dagens vänsterfalang kommunistiska böjelser. Kanske Lasse Ohly kan vänta sig tillskott till sin krympande kader, det lär han så väl behöva!

2010-12-05 @ 08:54:47
Postat av: S-E Karlsson

Stora A till ditt inläg G&G mvh Sven-Erik Karlsson .

2010-12-05 @ 09:05:35
Postat av: Mats Bern

Off topic,kommer ni in på SDs hemsidor?Jag har inte kommit in nu på snart två dygn.

2010-12-05 @ 09:17:18
Postat av: Tomas

Är det fler än jag som inte kan komma in på SD,s hemsida? Är den hackad nu igen?

2010-12-05 @ 09:22:12
Postat av: Skånepåg

Om jag får gissa, kan det röra sig om en s.k. DDoS attack eftersom jag då och då trots allt kommit in.Från Wikipedia:

"Distributed Denial of Service (DDoS) [redigera]

DDoS (Distributed Denial of Service) är en teknik som används mot ett datorsystem eller nätverk, ofta genom att konsumera all tillgänglig bandbredd. Ett stort antal datorer deltar i attacken och därmed kan den inte effektivt avvärjas genom att begränsa trafiken från enskilda ip-adresser.En DDoS-attack bygger på att en stor mängd anrop, med en relativt liten mängd data, samtidigt och kontinuerligt från flera datorer skickas till ett datorsystem eller nätverk, till exempel kan man begära stora filer från en webbserver. Det utsatta systemet överbelastas av den stora mängden anrop och endast liten kapacitet blir kvar för övrig kommunikation.Oftast kommer denna attack från datorer som ingår i ett botnet, datorer där en angripare installerat program med vilka han kan styra dem alla över nätet, till exempel med hjälp av en trojansk häst. Datorernas innehavare är då inte medvetna om att deras dator utnyttjas på detta sätt."

2010-12-05 @ 09:37:07
Postat av: Tony Ingman

Innan valet Raljerade Reinfeldt om att sossarna när

dom hade makten förtidspensionerade många arbetslösa för att hyfsa till arbetslöshetsstatistiken. Detta stämmer säkert.

Men är det så mycket bättre att massimportera

rena bidragstagare som Reinfeldregeringen gör?

Jag tror nämligen att en bidragsstinn Somalier

kostar mer att försörja än en förtidspensionerad

Svensk.

Nej ingen skulle få lov att bli politiker med

mindre än att dom hade ett vist antal år ifrån

yrkeslivet, detta hade säkert reducerat många

av dom många genomkorkade beslut som fattats av

dårarna dom senaste 40 åren.

2010-12-05 @ 09:44:01
Postat av: Robin Shadowes

Det är fullständigt oacceptabelt med detta evinnerliga hackande. Nog borde partiet ta och polisanmäla detta. Även om nu intresset skulle vara svagt för att utreda detta så blir det i alla fall gjort.

2010-12-05 @ 09:57:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ludvig

Instämmer helt och fullt i vad du skriver.

2010-12-05 @ 10:06:07
Postat av: Tony Ingman

När nu Sahlinskan skall abdikera som högsta höns i

hönsgården, var skall hon då ta vägen tro? för det

går väl inte att leva kvar i ett land som, bara har

töntiga midsommarlekar att komma med?

Tänk vilket oerhört förakt hon visar Svenska folket,

och framförallt dom väljare som röstat på henne, genom at fälla sådana uttalanden.

Så om hon väljer att bosätta sig i ett land i mellanöstern, så tror jag att hon är saknad av ingen.

2010-12-05 @ 10:06:37
Postat av: MatsBern

Partiet bör anställa personal som dygnet runt bloggar,gör inlägg,länkar till SDs sidor på nätets alla forum,att lösa åtkomstproblemen med hemsidorna är mycket viktigt.

Partiet måste förstå att informationsflödet via internet inte kan vänta då det är blixtsnabbt.Vi väljare(jag) tycker inte om att sväva i ovisshet om vad som händer eller inte händer.

Den nya valrörelsen startade omedelbart efter valet den 19 september,bryt trenden och var proaktiva och synliga hela mandatperioden.

Vänligast

Mats Berndtsson

2010-12-05 @ 10:12:14
Postat av: Allemand

@MatsBern, det har jag försökt att säga i minst ett års tid. Någon skrev att klåparna på SÄK/Säpo skulle minsann stoppa detta och du ser hur bra den myndigheten är. Bevare oss väl om det blir kris i Sverige med sådana stollar i ledningen, känner till ett flertal och det är inga jag har någon större respekt för.2010-12-05 @ 10:21:51
Postat av: Skånepåg

Inslag från SD:s kommunkonferens i går

Postat av: KurtanEtt smakprov på ett tal av Paul Weston i Israel.

Hela talet på:http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/12/west-needs-to-wake-up.html#moreThere are many who will sneer at the comparison of radical Islam and the Nazi Party, but those who do so are either wilfully ignorant or deliberately evil. What ideology wished to exterminate the Jews? What ideology wished to murder the homosexuals? What ideology had global domination as its central theme, for which it was prepared to use violence and terror? What ideology revered its leader as a prophet who could do no wrong? What ideology thought of women as second class citizens fit only for religious study, the bedroom and the kitchen?The answer of course is the Nazi Party, but I challenge any liberal-leftist to explain exactly how radical Islam differs in any way, and to explain to me how the leftist support of a political/religious cult that adheres to the basic tenets of Nazism can possibly be squared against the left’s supposed anti-fascist credentials.Europe and the West now potentially face the most catastrophic disaster of our own making. We have imported Islam in such numbers as to make ourselves a minority within our own lands within the next few decades. In the case of Britain, recent reports suggest the indigenous British will become a minority by 2066. But this is not quite the whole story.2010-12-05 @ 13:07:43
Postat av: LN

SD-Kurragömma?Hallåååå där uti cyber-space - var är ni, SD?Får jag passa på att säga de fula orden en gång till?Klabbsockar & Filipstadsstandard

---------------------------------------------------

En webbstrateg på Socialstyrelsen skapade en av valrörelsens största nätsnackisar. På ett seminarie på onsdagskvällen valde han att ge sig till känna. Personen bakom Sverigedemokraterna.de heter Pontus Löf, till vardags webbstrateg på Socialstyrelsen.http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article3022532.ecehttp://svtplay.se/v/2245286

2010-12-05 @ 13:31:31
Postat av: LArs

Lyssna på ex Nigel Farage och anpassa det han säger till bebisspråk och få ut budskapet till svenskarna.EU är ett galet kommunistiskt projekt. Men det är svårt att förklara det för gemene man som fortfarande tror politiker är våra vänner.

2010-12-05 @ 13:35:23
Postat av: Thoralf A

LNVarför anmäler du dig inte som frivillig arbetskraft och med tanke på dina kunskaper på området skulle du vara en tillgång för SD.Vore det inte mycket bättre att försöka hjälpa till istället för att bara gnälla!Vår organisation kommer att växa och det gäller även IT-organisationen men kom ihåg att vi har bara suttit i riksdagen i två månader, Att få in nya anställda som ofta har en uppsägningstid på sitt nuvarande jobb kan i många fall ta 3-6 månader.Du och andra får nog inse att det kommer att ta en viss tid att få ordning på alla detaljer när det gäller våra "marknadsplatser" på nätet.

2010-12-05 @ 13:53:58
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: KurtanYtterligare ett tal i Israel idag 5 dec.Kanske några inte alltför drabbade av pk-viruset vaknar upp. PK-journalister och PK-politiker är troligen förlorade och totalt faktaresistenta och totalt förlorade eftersom de är inmålade i sitt gulliga mulitkultihörn (obs självförvållat)...Denna gång av Elisabeth Sabaditsch-Wolff. Läs hela på:http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/12/oasis-of-civilization-in-desert-of.html#moreThe oligarchs who control the European Union are determined that there shall be no dissenting with their program of abolishing the peoples of Europe and replacing them with another.This war is a quiet one. It does not involve guns and bombs and tanks and fighter jets. No corpses litter the battlefield.But it is just as real, and at least as important as any previous war fought on European soil. On its success or failure depends the nature of the civilization that will reside in Europe over the next century — if, indeed, there will be any successor civilization at all.And Israel is on the front lines of the very same war. Israel is surrounded by the barbarism and backwardness and destitution that awaits us all if we continue to surrender to the evil forces that would destroy Western Civilization. We have only to look at what has happened to Lebanon over the last fifty years to see the future that awaits a modern “multicultural” Europe.2010-12-05 @ 14:20:20
Postat av: MatsBern

Tack Thoralf,äntligen klara besked ifrån en representant från SD,även jag och med mig många andra är medvetna om att strukturförändringar tar tid.Som medlem i partiet så blir jag ändock förvirrad av att man inte försöker upplysa väljarkåren att man är utsatt för attacker som stänger ner Sverigedemokraternas hemsidor.Det finns SD vänliga forum som tex Politiskt Inkorrekt där man kan anmoda redaktionen och be dom upplysa om vad som sker så att säga.

Vänligast

Mats Berndtsson

2010-12-05 @ 14:30:30
Postat av: LN

Utmärkt Thorleif, då får frågeställningen anses vara

uppmärksammad på högsta ort. Det var det resultatet som eftersträvades.

Mina kunskaper är alltför ringa för att erbjudas i ett professionellt sammanhang - jag är amatör med betoningen på amatör, fast jag är inte helt borta om det gäller att leta i cyberrymden.Lyssna nedan i videon(60min)på en expert - man får tom några goda skratt.

---------------------------------------------------

Direkt ur hästens munDen 25 nov bjöd Disruptive Media på sin första afterwork, och det blev en jättesuccé med ett mycket intressant ämne med en lite dramatisk tvist, över 120 personer närvarande och drygt lika många närvarande via den strålande livesändningen som SocialVideo och Danehav bjöd på. Nikke Lindqvist berättade historien om den kritiska motsajten sverigedemokraterna.de och framför allt alla misstag som Sverigedemokraterna gjorde som starkt bidrog till att sverigedemokraterna.de kunde ranka mycket högt och under perioder slå ut partiets egna sajter från Googles sökresultat.http://www.disruptivemedia.se/blog/intressanta-felsteg-bakom-framg%C3%A5ngen-med-sverigedemokraternade

2010-12-05 @ 15:48:56
Postat av: S-E Karlsson

Bra Thoralf mvh S.E Karlsson .

2010-12-05 @ 16:04:10
Postat av: Allemand

Thoralf A,Varför skall vi jobba gratis när ni får bra betalt. Ni är satta att sköta partiet och bl.a annat deras kommunikation. Ni har nu misslyckats i över ett år att hitta en lösning och nu är du så fräck och vill att vi skall sköta ert jobb gratis.Ta er samman och sluta och lek, bli proffs annars blir vi inte långvariga i riksdagen.

2010-12-05 @ 16:38:31
Postat av: Nalle i Växjö

Är det inte dags att "slå Expo" på fingrarna nu med Sverigedemokraterna.se och visa vad ni står för även på webben.Jag har undvikit att gnälla tidigare, men nu borde resurserna finnas att göra om och göra rätt.Passa även på den intressanta lektionen som "motståndarna" bjuder på i länken och som även sign LN tidigare lagt in.För mig är det inga nyheter i webbfilmen men nu har SD misskött sin webb tillräckligt så nu måste ni göra något självaPassa även på att på tydligt länka till Riksdagens olika webbsändningarPostat av: Donnie Blair

Läs va den judiske bloggaren Ilya Meyer skriver på sin blogg

2010-12-05 @ 17:24:49
URL: http://ilyameyer.com/svenska/
Postat av: Skånepåg

@ Allemand"Varför anmäler du dig inte som frivillig arbetskraft och med tanke på dina kunskaper på området skulle du vara en tillgång för SD."Vad är det som säger att en frivillig inte kan få ersättning för utfört arbete? För att ta ett mycket enkelt exempel. Alla i Nationella Skyddsstyrkan (Hemvärnet) är frivilliga, men man erhåller ersättning då man gör olika insatser. T.ex. vid eftersök av försvunna personer, då man gör sina övningsperioder, släcker skogsbränder, hjälper till att bygga skyddsvallar vid översvämningar o.s.v. En nära släkting är officer i ett av förbanden, så jag vet att detta är helt korrekt. Om jag förstår Thoralf rätt, så är det LN:s kunskap inom det aktuella området som han i första hand är intresserad av och där SD har ett stort behov av kunniga personer? En skälig timersättning är nog i så fall inte helt uteslutet!

2010-12-05 @ 17:33:01
Postat av: nesse

Börja inte bli lika avundsamma som sossar nu! Det finns säkert många som lägger ner ett stort jobb frivilligt och sådana krafter behövs alltid. Man kan inte få betalt för allt även om en viss timpenning för specialkunskaper säkert kan utbetalas.

Hemsidan bör funka bättre men den är säkert utsatt för en massa angrepp! Det finns säkert skydd, även om det förstås kostar. Frågan borde ju va prioriterad upp på högsta nivå?

Många helt nya söker sig förmodligen till hemsidan då de blir nyfikna på partiet inte minst genom all press och riksdagen.

2010-12-05 @ 18:00:17
Postat av: Allemand

Skånepåg, vad har hemvärnet med SD oförmåga att få något att fungera som hundratusentals eller t.o.m miljontals lyckats med?

2010-12-05 @ 18:02:51
Postat av: WMB

@ Allemand, Nalle i Växjö m flSD:s riksdagsledamöter får visserligen ganska bra lön nu sedan ett par månader tillbaka. ÄNTLIGEN - kan man tillägga med tanke på allt slit, alla hot och all mobbing som de har fått genomlida under många år för ingen eller ringa ersättning. De har ju till och med kämpat med livet som insats, både deras eget och anhörigas!SD har hittills varit som en folkrörelse, som har samtliga av landets övriga 7 partier emot sig.

Motståndarna är alltså både talrika och stora, även om det är på vänsterkanten som de mest aktiva och aggressiva finns. Genom sina många och vidsträckta kontaktnät (inte minst inom kändisvärldens olika "kategorier") har alla SD:s motståndare i stort sett obegränsade resurser, både vad gäller ekonomi, hacker-specialister och annat som krävs för att sabotera för ett litet nytt parti.SD:s resurser är som en spott i Atlanten i jämförelse.Mats Berndtssons förslag om att be något eller några andra SD-vänliga fora om hjälp med att få ut information om vad som händer vid olika former av dataintrång hos SD tycker jag var mycket bra!

2010-12-05 @ 18:07:27
Postat av: Skånepåg

@ Allemand"Skånepåg, vad har hemvärnet med SD oförmåga att få något att fungera som hundratusentals eller t.o.m miljontals lyckats med?"Inte ett dugg. Men vill du medvetet inte förstå andemeningen med vad jag skriver, så får det stå för dig!2010-12-05 @ 18:24:53
Postat av: Skånepåg

@ WMBInom mitt gamla yrkesområde var det en hemsida (knuten till forskning hos ett universitet i ett annat europeiskt land) som inte var speciellt omtyckt i den muslimska världen. Denna hemsida blev ideligen hackad av en mycket skicklig turkisk hackergrupp och som skröt genom sina kommentarer på den aktuella hemsidan om sina kunskaper efter varje intrång. Den blev även utsatt förr DDoS attacker och omöjlig att logga in på. Det tog ett bra tag innan man med möda, besvär och stora kostnader kom till rätta med hur man till slut skulle hindra detta sabotage.Vi vet i dag inte hur omfattande, avancerat och "worldwide" spritt som sabotaget är och har varit mot SD:s hemsidor. Det verkar finnas personer eller organisationer, kanske både inom och utom Sverige, som nu har fått som "heltidsarbete" att göra allt för att stoppa SD:s hemsidor på Internet. SD är utan tvekan ett allvarligt hot mot de som har planer för islams spridning och där kanske de aningslösa svenskarna är de som bedöms enklast att "vilseleda"? Man misslyckades med åtalet mot Geert Wilders i Holland och är nu ute efter andra som står i vägen. Låter kanske konspiratoriskt, men jag undrar om jag är helt ute "på hal is"?

2010-12-05 @ 18:55:45
Postat av: Skånepåg

Hittade följande på Wikipedia som kanska kan vara av intresse i det här sammanhanget:"Exempel [redigera]

Ett av de mer uppmärksammade DDoS-anfallen i Sverige utfördes mot svenska Polisen den 1-2 juni 2006, troligen som en följd av att sajten The Pirate Bay stängdes den 31 maj och organisationens servrar togs i beslag.[3] Intensiteten uppskattades vara 500 000 anrop i sekunden och den fientliga trafiken kom från flera länder. Polisens webbsajt var utslagen från kvällen den 1 juni och stora delar av den 2 juni.[4]Tre av de tolv DNS-rotservrarna för Internet blev närapå överbelastade den 6 februari 2007 genom DDoS-attacker.[5]Webbhotellet One(dot)com blev 2010-07-05/06 kraftigt ansatta av en enligt dem ovanligt svårkontrollerad DDos-attack. Flertalet av deras hostade sidor låg nere under ett antal timmar, eller tog mycket lång tid att ladda ner."Det är således mycket skickligt IT-folk som SD måste försöka att hitta och knyta till sig för att få ordning på sina hemsidor, då man tydligen är utsatt för systematiska attacker på en avancerad nivå liknande ovanstående och som inte visar tecken på att upphöra.

2010-12-05 @ 19:21:55
Postat av: AWSvensson

Varför så hissiga, hur många personer besöker de övriga partiernas hemsidor. Sverigedemokraterna vann nätkriget pga att folk vill inte bli förda bakom ljuset längre. Även om Sverigedemokraternas hemsida är tillfälligt utslagen så finns det tillräckligt med information för den nyfikne och vetgirige. På tal om volontärer så har Merith Wager bloggat helt utan ersättning i alla år, först nu vänder hon sig till givmilda om bidrag, dessa får ses som en uppskattning för erlagt arbete och på sikt upprätthåller intresset att fortsätta.Som flera här skrivit så ligger det mycket uppoffrande arbete från våra riksdagsmän, både i tid och pengar,och framför allt hot. Till skillnad från många av Ny Demokratis riksdagsmän som gled in pga Ians och Berts arbete.

2010-12-05 @ 19:32:26
Postat av: WMB

@ SkånepågDu undrar om du är ute på hal is. Det får vi hoppas att du är. Något tveksam blir man dock när man läser om Reinfeldt-regeringens integrationsminister Ullenhags hemläxa för näringslivet: "Byt ut svenska chefer mot araber!"Läs här på Fria Tider:

http://www.friatider.se/ullenhags-hemlaxa-for-naringslivet-byta-ut-svenska-chefer-mot-araberHur var det hon sa Mona Sahlin när det begav sig för henne? "Om det står mellan Pelle och Mohammed om ett jobb, så ska Mohammed ha det".Ord och inga visor från både Sahlin och Ullenhag således. Visst skulle Sahlin passa alldeles utmärkt hos Alliansen!?2010-12-05 @ 19:35:01
Postat av: Thoralf A

Alla som anställs för marknadsmässig lön om jag förstått allt riktigt men jag har ingen insikt i lönesättningen av de anställda.Jag förutsätter att partiet även kommer att ta tag i denna fråga då jag delar allas stora frustration över att det inte fungerar på nätet.Skillnaden är att jag har lite insikt i alla andra behov som finns i organisationen. Varje anställning kräver en hel del resurser till att syna ansökningar, anställningsintervjuer och utvärderingar av sökande. Sedan skall anställningsavtal och allt praktiskt ordnas för varje nyanställd. Kom ihåg att vi inte har någon inarbetad personaladministration som sköter detta. Vi måste även rekrytera för dessa funktioner.Samtidigt skall riksdagsuppdraget skötas och alla frågor i utskotten hanteras.Att partiet helt plötsligt fått ett antal miljoner att anställa nya tjänstemän är väldigt bra och kommer innebära stora möjligheter i framtiden men att tro att bara pengarna finns så löser sig allting direkt är mycket naivt.När det gäller "frivilligt" arbete så är det just det som väldigt många Sverigedemokrater ägnar sig åt. Jag har lagt mer eller mindre all min fritid sedan 2006 på arbete för partiet. Inte minst min blogg som jag lagt mellan 10-20 timmar på varje vecka utan betalning. Att jag nu fått en riksdagsplats är den "belöning" jag fått för mitt slit.

Att vara en officiell representant för SD kostar också väldigt mycket i det sociala livet. Det är jag övertygad om att de flesta här förstår och att det är därför många väljer att vara anonyma.

2010-12-05 @ 19:45:54
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: LN

Också kritik är en form av frivilligt arbete, som kan vara av (stort) värde för en målperson, som inte likt dagens gängse sk politiker inom sjuklövern har huvudet under jorden, i röven eller i eller ovan molnen. Alternativet är den morbida svenska egenskapen framodlad under 40 års sossevanstyre: varför ska jag bry mig? (- när Måna o Österos o Weiderud sköter det hela så bra).

- - - - - - - -

Apropå nyanställningar: det gäller att inte få in en trojan eller en katt bland hermelinerna.

2010-12-05 @ 19:58:33
Postat av: Thoralf A

LN"Apropå nyanställningar: det gäller att inte få in en trojan eller en katt bland hermelinerna."Det är precis en av anledningarna till att det kommer ta tid att anställa de personer som SD behöver.Jag hoppas att fler inser detta faktum.2010-12-05 @ 20:13:41
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: WMB

LN skrev:

"Apropå nyanställningar: det gäller att inte få in en trojan eller en katt bland hermelinerna."Så rätt! Det är MYCKET viktigt, och just därför måste man vara noggrann och försiktig och absolut inte ha för bråttom.

2010-12-05 @ 20:16:12
Postat av: Robin Shadowes

En annan sak med koppling till internet och som verkligen brådskar är helt enkelt själva nätets framtid. Mäktiga krafter arbetar just nu heltid på att skapa ett betydligt mer restrektivt internet. Som anledning använder man sig av två saker primärt, filnedladdningen och barn-pornografin. Detta kan man sälja in till vanligt folk. Ingen vill att sina egna barn ska råka ut för sexuella övergrepp och filnedladdningen har presenterats som stöld av egendom. Sådant kan Svenne Banan också köpa.Det verkliga syftet är dock att tysta oliktänkande. Man eftersträvar därför ett nytt mer politiskt korrekt internet, mer inriktat på underhållning. Beroende på vilken leverantör du har så kommer du få olika paket-lösningar att välja på, precis som det har fungerat med kabel-tv dom senaste 20 åren. Man lobbar även för en sorts körkort så att ingen längre kan gömma sig under olika användarnamn. Man blir tvungen att skriva under sitt riktiga namn. Detta kommer givetvis leda till massiv själv-censur.I USA jobbas det idogt för denna lösning just nu. Senator Jay Rockefeller har uttryckt att det var ett misstag att skapa internet. Hade dom haft tillfälle att ändra detta så skulle aldrig internet funnits, utom inom universitets-världen, underrättelsetjänsterna, det militära och kanske för politiker men det hade aldrig blivit allmänt.

Det jobbas inom EU för ett mer restrektivt internet. På holländska bloggen Klein Verzet skrev dom att det jobbas för detta även i Holland. Vi kan vara säkra på att det arbetas för detta även på nationell nivå i många länder, Sverige säkerligen inget undantag. Landsförrädarna ser nog att sidor som denna helt försvinner tillsammans med PI, FT och några till.

Lyckas dom ta kontroll över internet så har vi bara den "fria televisionen" och våra fina tjusiga dagstidningar att ty oss till för information om vad som händer i vår omvärld. Ingenting som är kritiskt till massinvandring, mångkultur eller islam kommer tillåtas i Det Nya Sköna Internet. Det om något kan ni vara alldeles säkra på om inget annat.

2010-12-05 @ 20:53:45
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Jag glömde att tillägga i mitt förra inlägg att Wikileaks är inget annat än en false-flag operation just i syfte att få en anledning att skapa ett mer restrektivt internet. Wikileaks är skapat av CIA och inget verkligt kontroversiellt har kommit fram genom detta.

2010-12-05 @ 20:57:24
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Nalle i Växjö

I stort sett hela svenska folket var ovetande om grundlagsändringen när de gick till val i september. Vem eller vilka har utfärdat ordern om ”största möjliga tystnad i massmedia”?Världen i Dag har tyvärr vaknat något för sent denna gång.

Postat av: Nalle i Växjö

Men det finns bland västerländska politiker en naivitet som gränsar till idioti när det gäller synen på religion. Man säger att alla religioner är lika, alla vill fred och kärlek. Struntprat. Man skulle väl aldrig hävda att alla politiska ideologier är lika och vill samma sak.

Postat av: nesse

Robin Shadows har helt rätt om wikileaks, inget kontroversiellt med det! Är nog mer ett sätt att få kontroll över nätet. Nu frossar svensk media att Sverige skulle ha "hemliga" diplomatiska kontakter med USA. Vad löjligt, Sverige har alltid haft kontakter med USA både officeilla och mer inofficiella även under sosseregeringar. Nu tas det upp som om det skulle vara något nytt och kontroversiellt, superlöjligt!! Förmodligen ett sätt att lura vanligt folk att man måste börja censurera nätet!

2010-12-05 @ 22:12:35
Postat av: Fredrik

Just sett "Agenda" och om hur säpo nu vi att Sverige startar program för avprogrammering av islamistiska ungdomar i sverige!!Man visade inslag från Birmigham England.

Såg ut som man filmat i ett arabland! skrämmande!Mehmet Kaplan i studion med en kvinnlig representant från säpo.Han tyckte ingenting om detta utan han tyckte i sedvanlig ordning att det är säpo,polis och alla andra som är skyldiga till allt ont! Han gnällde att man i Birmingham riggat kameror överallt.Ja men va lustigt eller?Sen kommer själva höjdpunkten när man gör ett inslag om terrorist rörelsen "Al Shabab" när en svensk eller vad man nu ska kalla det för står nere i Afrika och uppmanar muslimska ungdomar i Sverige att åka dit och lämna det otrogna landet och göra Jihad och ansluta till dem trogna.Har Mehmet nåt att säga?

Nej utan han kritiserar åter igen Säpo för det ingripande som inte var korrekt hos en familj.Då säger Den kvinnliga representanten:

Var ont om tid och vi agerade på infon vi fått och den var att ett närliggande hot fanns!Där slutar debatten?Mehmet pratar hela tiden om att "vi" det vill andra i samhället ska tala med muslimska företrädare mer? Detta är problemet! man ser sig inte som oss utan man vi ha nån slags position eller ställning i samhället. Vi kan aldrig ge makt,utrymme eller status till denna religion.Dom ser den som lag! GUDS LAG och den går före den demokratiska folkvalda processen.Vill man leva i Sverige så är det svenska lagar, normer som gäller inget annat!Sen att man utövar sin religion på sin fritid är ok men aldrig politisk makt åt detta.Makabert att detta är Sverige idag. Har inget imot mångkultur men när en religion eller främmande och inte minst föråldrad kultur försöker knuffa undan den svenska eller tro sig ha en självskriven plats i ett civiliserat samhälle så tar man fel! Nu börjar faktiskt även flum media belysa problematiken.Men jag blir som svensk medborgare rädd när jag ser hur man genom tystnad givit dessa vedervärdiga krafter plats i landet Sverige!2010-12-05 @ 22:18:41
Postat av: Kurtan

Fredrik,

Bra formulerat !

MVH

2010-12-05 @ 22:27:30
Postat av: KurtanJag försökte gå in på SVT play för att se kvällens agenda om islamiseringen av väst och då kommer följande upp:Videon du försöker nå saknas. Rättigheterna för videon har gått ut och därför har videon plockats bort.Hmmmmm luktar dhimmie lång väg.....

2010-12-05 @ 22:33:38
Postat av: VoP

Är det ingen mer än jag som tycker att Mona gav upp för lätt? Har hon insett att multikulti är dött? Kommer hon att fly landet? Bosätta sig i USA kanske, som Thomas. Kul om hon söker ett jobb inom privata sektorn i Sverige men får till svar att dom väljer en Muhammed istället för en Mona. Vikarien då, varför är han så rädd för att visa vilka privata bidragsgivare som stödjer M, är det för att han får pengar från Saudiarabien. Är det därför muslimen fick vara med på valbar plats?

2010-12-05 @ 22:34:50
Postat av: Cavatus

Kurtan! Detta tal av Paul Weston finns översatt till svenska att läsa här:http://aktualia.wordpress.com/2010/11/30/westons-yttrandefrihetstal/Det är ett oerhört viktigt tal. Obligatorisk läsning anbefalles!Postat av: Kurtan

Cavatus bra jobbat !Instämmer ett vikigt tal, raka rör med helt korrekta analyser.Men vi, de normala, har en stor fördel. Vi är många fler än pk-kramarna och ruttna politiker samt den rena ondskan.Tillsammans är vi "invincible". Vi behöver bara se till att korrekt, mångfacetterad, samt inte minst sanningsenlig information sprids som ringar på vattnet till befolkningen i Sverige och i väst så att kraftfull mobilisering kan ske....Ledarna i väst börjar ge sig tillkänna... Alla fredsälskande individer kan dra ett litet strå till stacken om det bara så är att övertyga en medmänniska om vad som sker under ytan...MVH

2010-12-06 @ 00:14:35
Postat av: joffe

I tidningen Weekend Australian 4-5.12.10.(www.theaustralian.com.au)World Features page 22 finns en artikel rubricerad “Swiss not alone going cold on immigrants” av Emma Kate Symons. Hon bekräftar här mycket tydligt vad Julia Caesar beskriver i sin senaste artikel ”Lägg ner mångkulturen”

http://snaphanen.dk/2010/12/05/s%C3%B8ndagskronik-lagg-ner-mangkulturen/#more-81285Jag tar mig friheten att översätta några korta passusar av den långa ytterligt intressanta texten. Den handlar om lyckliga landet Schweiz där det förekommer folkomröstningar i viktiga beslut, som gäller invandring, förvärrad kriminalitet och olösliga integrationsproblem. Det handlar om invandrare från företrädesvis islamländer i Mellanöstern och Afrika.

”53% av schweizarna stödde i folkomröstning förslaget nedan från högerpartiet Swiss People´s Party (SVP), efter en kampanj som presenterade den mest rasdiskriminerande kampanj man sett annonserad i Europa på herrans många år””Innevånare som är födda utanför Schweiz av första, andra och tredje generationen kommer nu automatiskt att deporteras om dom begått brott typ mord eller våldtäckt men även smärre brott som lurendrejeri och sociala bidragsbedrägerier etc.”För något år sedan hade man folkomröstning om förbud att bygga minareter. Burka har förbjudits i Frankrike och Belgien och liknande lagar väntas i England och på andra håll i Europa.Hotet från ”homegrown terrorists” i Belgien, Frankrike, England och Tyskland är hög. Nyligen har man arresterat minst 10 jihadists i Belgien, Holland och Tyskland. Radikala grupper baserade i Antwerpen sägs planera betydande attacker i Belgien. I artikeln talas också om att Europa väldigt långsamt börjar vakna till inför rådande havererad invandringspolitik och fler partier typ svenska SD samlar allt fler anhängare. OsvOsv...I Sverige får ni inte veta ett skvatt av vad som händer i världen av era sjuka förblindade PK-journalister och sjuklöverpolitikerna sover som vanligt sin tornrosasömn, förser sig själva och försnillar våra skattepengar sen ca 1975. Är det nu våra pensionspengar du Borg lånar ut till Irland? Vad har du för säkerhet för återbetalning? EU funkar ju inte längre! Vad sysslar ni politiker i ”de sju” partierna med – egentligen?Jag beklagar sorgen och lider med er där uppe - här från jordens nersida

NI MÅSTE AGERA!

2010-12-06 @ 00:46:24
Postat av: Gubben o Gumman

Myndigheterna i Usa har ju haft lite problem med

datorsäkerheten,när SD utsätts för sabotage,så

tycker man ju att det skulle ringa klockor hos den

mest störde narcissisten med abnorm självbild.Inte ens när bloggpappan på ett fint sätt sagt sagt "fuckoff",syns några tecken på insikt.När andra skribenter är vansiniga på detta odemokratiska sätt på nätet,vad gör då narcisissten.Jo klagar på SD,det är ju bra om man kan skilja på

konstruktiv kritik och bullshit."Jag känner osäkerhetspoliser dom är inga höjdare"Nej och det är inte en självgod narcissist heller .Medskribenter säger "go fuck a duck" ungefär

sammanfattat,någon reaktion nää.Bloggpappan är ju inte överförtjust i långa tirader.

"Jag trodde andra läsare var intresserade"

(Se avd "Go fuck a duck")Riktigt schizofrent blir det när löner och partiets

intäkter tas upp till "debatt",ursäkta vad rör det er i r-ven.(Fader vår förlåt oss språket)

Inte ens Äxpo skulle få ihop sådana imbecilla inläggLägg denna negativa energi på sossebloggar el vänsterbloggar,var rädd om dom väl tummade medlemskorten i Ny Demokrati, för några nya blir det förhoppningsvis inte i SD.En av orsaken till att ND gick åt helvete var ju att man släppte in kompletta stolpskott, utan verklighetsuppfattning, och ett vurpollon nedslaget med gummiklubba, över både ögon och öron.Rådet SD får av dessa jultomtar är släpp inte in Trojaner,pang ett skott i foten.Ps. Gubben o Gumman har gömt sej bakom utvisnings¨båset nu."Aldrig aldrig ger vi upp hehe"

2010-12-06 @ 01:22:56
Postat av: Magne

Faan va bra Gubben och Gumman. Kan ni plita ner två autografer direkt på skärmen i mitten på skärmen tack?

2010-12-06 @ 02:08:38
Postat av: Observer

Sju cyklister ihjälkörda i ItalienIngenstans i svensk media får man reda på att föraren var en marockansk invandrare, utan man är som vanligt tvungen att läsa utländska tidningar när PK-censuren varit framme med saxen. Svenskar förväntas väl inte kunna hantera denna information på rätt sätt...

2010-12-06 @ 07:13:35
Postat av: Gubben o Gumman

Expressen har både tappat bort att det var en Marokan narkotikapåverkad utan körkort.

Det är större nyhet med Tyskan som hajen käkat upp än 8 döda.

2010-12-06 @ 07:50:37
Postat av: Riffi

På kommunkonferensen visades med stora bokstäver en ny slogan för SDVI ÄR HÄR FÖR ATT STANNA

2010-12-06 @ 08:47:01
Postat av: Robin Shadowes

Det nya slaveriet i Sverige.http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/12/06/slaveriet-i-sverige/#comment-5643

2010-12-06 @ 10:25:21
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: AWSvensson

Såg i någon artikel i den svenska upplagan av Pravda att Ian Wachtmeister skulle varit oenig angående arbetskraftsinvandringen. Kan inte tänka mig att Ian skulle uppskatta att tusentals diskare till pizzerior är vad vi behöver, sådana som betalt för ett anställningsintyg och som ska ersättas med skattemedel när det löper ut. Kompetens som inte finns i Sverige säger ingen nej till så jag undrar vad han menade.

Jag vet inte om jag uppfattade det rätt att Sverige läs moderaterna sa nej till Guantanamofångar pga att Sverigedemokraterna förde upp asylhanteringen på dagordningen. Tydligtvis så var det Bildt som sa nej medan lismaren Billström försökte gömma sig bakom FN beslut.

2010-12-06 @ 11:36:16
Postat av: kalle

denna kurragömmalek kostar miljoners miljoner av skattepengar när de med hjälp av PR-byråer och mediaexperter skall lista ut hur de skall indoktrinera väljare.kanske presstödet skall slopas, Tydligen finns det skattepengar till att gödsla mediaanställda. inte konstigt äldrevården har besparingskrav.http://www.dagensmedia.se/karriar/article3018975.ece

2010-12-06 @ 11:52:06
Postat av: Inge Sandén

G&G mycket bra det sista inlägget.

Något utvisningsbås blir det inte.

Utan ni får istället höja bucklan som man får,då man vinner kampen om bästa sättet att föreviga SD.

Titta istället på hur sossarna skämmer ut sig i sin kamp att förklara den största valförlust i partiets historia.

Det pågår en tävlan i att säga negativa saker om partiet.

Inte så konstigt,då det står ett minus framför de flesta valdistrikts resultaten.

Vi skall berömma våra valarbetare så här i början och ge dem nya krafter,så att SD återigen fördubblar sitt röstetal.

Gläds istället för att sossarna ännu inte förstått,varför de förlorade valet.

Jag vet,men det behåller jag inlåst i ett stort kassavalv.

2010-12-06 @ 11:55:34
Postat av: AWSvensson

Statstelevisionen hade ett inlägg om hur inhuman renslakten var, tydligen påhejad av någon utländsk organisation. Huruvida detta stämmer låter jag vara osagt , vad jag däremot vet är att denna hokus pokus slakt föranledd av religiösa grubblerier kallad halal inte hör hemma i något land. Tydligen så finns det krafter i det här landet som vill tillåta denna form av djurplågeri för att tillfredsställa muslimer, härom hörs inget i statstelevisionen.

2010-12-06 @ 12:46:03
Postat av: Ronken

Läste en bra, men skrämmande, insändare:http://politisktinkorrekt.info/2010/12/06/ett-muslimskt-sverige/2010-12-06 @ 14:17:51
Postat av: LN

Lär känna en representant för de andra!"Jag är en 63 årig socialsekreterare som bor och arbetar på Lidingö. Hjärtat finns dock i Rosengård, Rinkeby och Angered. Min man Bubba är nigerian; vi träffades när jag var nere i Afrika på socialsekreterarkonferens för ca. 6 månader sedan. Jag brinner för Mångkultur, Feminism och Möten mellan människor."http://batikhaxanberit.blogspot.com/

2010-12-06 @ 15:07:08
Postat av: Skånepåg

@ LNDetta är verkligen humor i den högre skolan. Undrar verkligen vem som ligger bakom denna blogg?Observera! Ät inte äpple samtidigt som ni läser bloggen. Skrattade så att det nästan höll på att resultera i behovet av en Heimlichmanöver!

2010-12-06 @ 15:44:08
URL: http://batikhaxanberit.blogspot.com/
Postat av: AWSvensson

Heimlichmanöver, GoG det har inget med Tredje riket att göra, det är en medicinsk term.

Hyllandet av det mångkulturella är så bisarrt så gränsen mellan verklighet och parodi är utsuddad.

2010-12-06 @ 15:56:38
Postat av: Allemand

Det var en riktig blogg det, tramsmostrarna G&G a.k.a Galne Gunnar kan kasta sig i väggen.

2010-12-06 @ 16:18:42
Postat av: Gubben o Gumman

Prova med en ångvält själv du,drullputt

2010-12-06 @ 16:51:58
Postat av: Skånepåg

Beträffande "batikhaxanberit".Kunde inte låta bli att anonymt ringa till Socialkontoret i Lidingö 08-7313000 och fråga efter Berit von Gyllencreützer af Björkesund och Helgö-al Abdulhassis för att höra reaktionen.Telefonisten höll på att "explodera" i en veritabel skrattsalva och därefter "Nej inte en till"!Någon annan som roat sig på samma sätt eller har en aning om vem det är som "leker" batikhäxa?

2010-12-06 @ 17:12:45
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Att lyssna för mycket på Preben över

ett par tre flaskor glögg är lite vanskligt.Henrisch manöver är en medicinsk term för plötslig

syretillförsel,vilket Jan Hellin tackade sin lyckliga stjärna för härromdagen när han satte en knapp med texten vi gillar olika i halsen.Heimlichmanöver är Sten Tolgfors och televinkens hemliga invasionsplan av Grönland.

2010-12-06 @ 17:22:09
Postat av: AWSvensson

Nu drullputt, förut gubbtjuv , jag tro inte GoG har förstått att det lackar mot jul, allvarligt talat julklappen hänger löst.

2010-12-06 @ 17:22:32
Postat av: Gubben o Gumman

"plötsligt stopp av syretillförslen"

2010-12-06 @ 17:24:29
Postat av: Skånepåg

@ G&G"plötsligt stopp av syretillförslen"Kom att tänka på ett gammalt medicinareskämt.

Professor Någonting: Nå kandidaten, av vilken anledning avlider de flesta människor?

Kandidaten: Ähh,Hum,Jaha? Kan det vara att man slutar att andas?

2010-12-06 @ 17:42:12
Postat av: Gubben o Gumman

Bästa julklappen måste ju herr"Storch" fått.

När Wicky Leaks berättar att Bush blev uppmanad att berömma honom vid deras möte.

Usa är således måttlig intreserade av hans "Sällskapsresor".Större idiotföklaring är väl svårt att få förrutom

hoppa i väggar,medans jänkarna bombade berberna sönder och samman, och Anna Lind mördadades sprang herr Storch omkring och mäklade fred så djävla bra

att han fick med sej en kroknäsa hem i första pris.Innan dess hade han lyckats få gifta sej med överkuckuns dotter,vilket måste varit väldigt svårt.Stalinisterna på redaktionerna har nu varvat upp

och anklagar Sverige för att vara pro Amerikanskt.Dessa kryp har aldrig hört talas om Palmes Vietnam marscher,eller att Usa ser Sverige som ett kommunistiskt land,som dessutom har en massa viktipettrar som far runt och tror att dom är stora

politiker.Beatrice Ask slår ut med armarna och säger jag har integjort något, nä vi vet det fru Ask.Kärleksförhållandet Sverige Usa är lika innehållslöst som AW Svenssons glöggflaska.Fotnot: Herr Storch är fingerat med tanke på hans familj.

2010-12-06 @ 17:49:16
Postat av: AWSvensson

Något lurt var de .

Postat av: Johan

"VI ÄR HÄR FÖR ATT STANNA"Har SD övertagit SJ:s slogan?

2010-12-06 @ 18:26:36
Postat av: kalle

ännu en hycklar organisation. nu skall samer sättas åt. men halalslakt har de ingen kritik mot.http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1319783/Renar-plagas-vid-slakt.htmlvad lever alla organisationer av? är det skattepengar som delas ut. se hur det slösas på tok i filmen 1200 miljarder:http://video.google.com/videoplay?docid=3131814649006604738#hoppas SD gör en ny sådan här film och då skall mångkultprojekten vara med.

2010-12-06 @ 18:32:08
Postat av: andreas

Till Thoralf:

Din blogg har blivit populär. Tyvärr så finns det tecken på att den börjar bli ett forum för monologer, vilket kanske är mindre lyckat. Här avses mången deltagare som vill bli av med allt mellan himmel och jord men som inte har någon som helst relevans för de i bloggen berörda ämnen. Tråkigt!2010-12-06 @ 20:33:18
Postat av: LN

Diskrimineringsombudskvinnan DO påstås vara Nya Sveriges sämsta chef.http://www.chef.se/dynamisk/index.php/index/artikel/hon-aer-sveriges-saemsta-chef/195417.html#lasmerahttp://politisktinkorrekt.info/2010/12/03/dns-hanne-kjoller-sagar-do/

2010-12-06 @ 20:38:49
URL: http://www.delautmerskattepengar.se
Postat av: kalle

andreas 20,33man kan se det som att SD´s bloggläsare åter sjyder av liv och ideer.

andra partiers bloggar tycker alla lika och kommentarerna är inte ide rika.det finns mycket folket har att påpeka och Sd har bara varit i riksdagen i ca 2 månader förhoppningen är enorm att bygga upp landet på nytt.sd bloggar sjyder av liv. tidningars webbsidor och 7 klöverbloggar är verkligen monologer.

2010-12-06 @ 21:03:24
Postat av: AWSvensson

Man kan inte lära gamla hundar sitta, när vi börjar känna oss uttröttade så börjar vi tugga på mattan, det avhjälps av att husse lägger ut något nytt så vi i vanlig ordning kan kommentera något helt annat.

2010-12-06 @ 21:09:59
Postat av: LN

En gammal bekant?

---------------------------------------------------

http://www.newsmill.se/artikel/2010/12/01/orealistisk-h-g-invandring-f-r-att-f-ryngra-befolkningen

---------------------------------------------------

[2 av 10 kommentarer]Tramsig artikel av Lindh!

Sverige skriker av behov av invandring. Vem ska i framtiden jobba som ingenjör, läkare, kärnfysiker, lärare etc hade du tänkt? kan du svara på det Thomas Lindh?

Vi behöver mångfald, inte mer inavlad inskränkthet. Om vi fick in mer kvinnor och invandrare i styrelserna så är jag övertygad om att det skulle bli ordning på skutan.

Kramar,

MVH

Berit von Gyllencreützer af Björkesund och Helgö - al Abdulhassis

Socialsekreterare på Lidingö & Debattör

http://batikhaxanberit.blogspot.com

#5 Berit von Gyllencreützer af Björkesund och Helgö,

2010-12-02, 11:22

---------------------------------------------------

Roligast hittills idag; Socialsekreterare Berit von Gyllencreutzer af Björkesund och Helgö.

Newsmill behöver kvinnor av din kaliber. För att inte tala om invandrarna.

#10 Maj Grandmo,

2010-12-03, 08:47

2010-12-06 @ 21:18:00
Postat av: AWSvensson

Nu vet vi de.

Postat av: Göran P

Ang. http://batikhaxanberit.blogspot.comHar nog aldrig gapflabbat så mycket. Lidingös socialkontor måste nog ha blivit nedringt av arga/glada läsare!Hon verkar inte jobba där i alla fall.

2010-12-07 @ 01:12:00
Postat av: Gubben o Gumman

Batikhäxan Berit är en go donna Gubben o Gumman vinkar till Berit,bara driv med oikofoberna.AW Svenssson : Vad betyder monolog?

2010-12-07 @ 02:38:24
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Årets julklapp i vissa områden i Sverige bönematta med Katsmak.

2010-12-07 @ 02:47:41
Postat av: LN

Den efterlängtade tunneln mellan mellan Asien och Danmark, som möjligen kommer att grävas mellan Helsingborg och Helsingör, skulle kunna förorsaka en långtgående kulturberikning av det idylliska, fridfulla och absolut rasrena Nordsjælland den dag då bidragspengarna på de de svenska socialkontoren börjar sina och 'den muslimska rasen' (© Riksåklagaren) måste söka nya ängar att beta på. Därför föreligger ett svårlöst tekniskt och ingeniörsmässigt problem, nämligen att konstruera en propp med envägsgenomsläpp. Den tekniska problematiken ytterligare kompliceras av att man inte vet åt vilket håll genomflödet skall riktas. Med andre ord, vad kommer först, lavinen av personer med svensk bakgrund som flyr från dårhuset eller tsunamin af 'homo insapiens islamicus' som inte längre finner folkhemsdårkistans generositet tillfyllest? – Om man inte blir färdig med konstruktionen i tid kan det bli vi danskar som står där med foliehatten på' istället för Svenne

Banan. [från hodja.wordpress.com via Snaphanen.dk dec 07]http://tinyurl.com/dumstrutarna

2010-12-07 @ 08:43:59
Postat av: AWSvensson

Nostalgin har lätt att få fäste i juletid. Man tänker på de mindre bemedlade , personer som inte har det lätt i tillvaron. Tänk då på dessa med till exempel ett julkort.Vad säger du kan Jimmie och undertecknad vara ett lämpligt julkort.

Postat av: AWSvensson

Jobbcoacher för nyanlända blev precis det fiasko som vi outbildade kunde förutse. Den bästa introduktionen in i arbetslivet hade varit att införskaffa 100000 st snöskyfflar, en snabblektion på ett par veckor så hade gatorna varit rena, rena från snö förhoppningsvis och inte från desertörer.

Socialdemokraterna tappar 48 miljoner i stöd, tacka tacka säger man från SD: sida. En tredjedel av personalen får sägas upp. Det är aldrig roligt att folk förlorar jobb, men det gäller att satsa på rätt häst.

2010-12-07 @ 11:01:46
Postat av: Robin Shadowes

Om ni inte vill ödsla porto på den dumma kossan så går det alldeles utmärkt att skicka ett virtuellt jul-kort. Bara att googla så hittar ni massor av alternativ. Skickade ett för en timme sedan. Om hon sedan kommer att uppskatta det är förmodligen en annan historia.

2010-12-07 @ 12:06:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Ingen har på 14 år dömts för smitning vid tankning,nu skall polisen börja sammarbeta med bolagen,"stationsvärdar skall hämtas på arbetsförmedlingen.Polisen har svårt att bevisa uppsåt,du vet AW Svensson det lilla ordet som gör att tingsrätterna kan döma lite som dom vill i sann

socialistisk anda.Får du se en Somalier med en kalaschnikow på macken

så är det helt i sin ordning."Rånen mot guldsmeder ökar i bla Stockholm om 20 år gäller det dina guldtänder Svenne Banan.

2010-12-07 @ 17:23:03
Postat av: Gubben o Gumman

OT : I tv inslaget om dom ökade rånen mot guldsmedsaffärer så intevjuades en ägarare tillika

jippiesvensk.Journalisten Göran Rosenberg sa att allt har ett syfte vårt förslag till detta inslaget är följande:Boljevikerna bakom inslaget ville visa företagssamheten hos jippiesvenskar samt få tittaren

att tro att det är Bandit Kalle o Dynamit Arne som

ligger bakom rånen.Alla här vet var det är för drägg som pysslar med detta.Detta pågår i press och tv dygnet runt året runt.

2010-12-07 @ 18:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0