PISKADE AV SVERIGEDEMOKRATERNAIdag har Barometern som vanligt kontaktat muslimerna Alexander Louhichi och Nasim Malik för att fördöma självmordsbombaren i Stockholm.

Alexander Louhichi har till och med mage att påstå att ”islam är en kärleksfull religion som välkomnar oliktänkande och mångfald”. Den som följer utvecklingen i en rad muslimska länder har nog väldigt svårt att instämma i detta påstående. För bara någon vecka sedan krävdes stopp mot avvisningar av kristna till Irak. Inte berodde det på att islam välkomnar oliktänkande och mångfald. Jag undrar i mitt stilla sinne om Alexander Louhichi verkligen menar allvar eller om han är fullständigt blind för vilka våldsdåd som utförs i islams namn dagligen.

Nu är detta inte det enda märkliga uttalandet av Alexander. Läs följande stycke och fundera på vad denne muslim säger till Barometern.

”En psykiskt instabil människa kan få främlingsfientliga krafter att måla upp islam som det stora hotet, säger Alexander Louhichi. Därför vill vi gå ut med våra åsikter och berätta vad vi tänker om det här. Innan blev vi piskade av Sverigedemokraterna och nu kommer den andra sidan, det har gått för långt.”

Piskade av Sverigedemokraterna? Om man tar avstånd från något så gör de flesta människor detta av fri vilja men enligt Alexander Louhichi har uppenbarlige Sverigedemokraterna piskat honom till att ta avstånd från muslimska extremister och islamister. På något annat sätt kan jag inte uppfatta hans uttalande. Jag tar mig för pannan!

Som inte denna artikel Barometern vore tillräcklig så har även Alexander Louhichi en insändare publicerad i tidningen. Här kommer några exempel som jag reagerar på.

”Under den senaste tiden har vi muslimer varit tvungna att beskydda våra nära och kära mot den diskriminering och fientlighet som har slagit som en tsunamivåg över vårt samhälle. Vi har blivit tvungna att öppet diskutera vår privata lära som har gjort oss till de ödmjuka och förstående människor vi är.”

Alexander Louhichi superlativ om muslimer finner inga gränser. Kärleksfulla, välkomnar oliktänkande och mångfald, ödmjuka och förstående. Den bild som man får av t.ex. utvecklingen i Afghanistan, Pakistan, Iran eller något annat land i Mellersta Östern överensstämmer inte med hans världsbild. I dessa länder kan en person som konverterar från islam till kristendom dömas till döden. Är det det som kallas ödmjuka och förstående människor som välkomnar oliktänkande.

”Den 11 december hände det som många hade väntat på under en längre tid. En självmordsbombare sprängde sig i centrala Stockholm för att ge det svenska samhället en läxa för all den förnedring och det förtryck som muslimer har genomlidit den senaste tiden.”

Alla utom Alexander Louhichi är medvetna om att självmordsbombarens syfte var att ta så många som möjligt med sig i döden, inte bara sig själv i en protest. Som tur var misslyckades han och det tackar jag Gud för, inte Allah.

Läs gärna hela insändaren och kommentarerna.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Om Malik har fått öknamnet Skinkmackan, Wickbom blev Bärsärken, då är det ju passande om Louhichi blir Piskan. En luguber islamist-trio ni har fått på halsen där uppe, Skinkmackan, Bärsärken och Piskan.

2010-12-13 @ 23:37:30
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Helene

Apropå muslimers ödmjukhet mot oliktänkande svarade konvertiten Leif Karlsson så här i en intervju:

-Vi antar att de var muslimer, men ändå valde en “icke muslimsk man”, hur skulle du reagera då?

-Negativt, det skulle innebära att de lämnade islam och då skulle vi förlora kontakten. Det blir automatiskt en barriär emellan, säger han och slår ut med händerna för att understryka vad han menar.

2010-12-14 @ 00:05:21
Postat av: Göran

Den sanktionerade muslimska lögnen "Taqqya" i all sin prydlighet.

2010-12-14 @ 00:19:05
Postat av: Johan

En riksdagsledamot som skiljer på Allah och Gud! Ridå. Nu har vi hamnat på samma intellektuella nivå som på Ny Demokratis tid. Problemet här råkar ju bara vara att kristendomen och islam tillber precis samma Gud. Det är också vår Gud som fanatiska självmordbombare tillber. Är månne Bokens folk ett bekant begrepp? Att försöka hålla isär Allah och Gud är precis lika smart som att skilja på bok och kitab. Knepigt läge, SD.

2010-12-14 @ 00:23:30
Postat av: kalle2

De Pk-indoktrinerade muslimälskande Svenskarna går kanske att lura av skattepngarna ett tag till.men fråga nån gammal fN-soldat som sett efterspelen av fredens religion. men alla har väl fått order att knipa käft.

annars går det enkelt att se muslimernas egna filmer som de flitigt släpper ut på webben.en samlingsplats är truthtube.tv där 12 åriga muslimer som förr eller senare dyker upp i våra kommuner som "ensamkommande barn" utför beheading.inte heller kavkazcenter.com som enligt media drivs från server i norra Sverige verkar ha så mycket av mångfald och oliktänkande på sin agenda!

2010-12-14 @ 00:24:18
Postat av: Nils

Svar till Johan: GUD och ALLAH är inte samma gud. ALLAH är den sumeriske månguden SIN. Läs på lite så kommer du att förstå.

2010-12-14 @ 00:29:57
Postat av: kalle2

var inte meningen att länka. trodde inte det skulle ske om man utelämnade www framför.tur att www(.)truthtube(.)tv inte blev länkat för sanningen hade nog blivit för mycket att se för de politiskt korrekta som smygläser här,och att skriva in webbadressen för hand är de för lata för!

2010-12-14 @ 00:34:16
Postat av: kalle2

ser man tillbaka i tiden så är indoktrineringen från auktoriteter på universitet och våra "förtroende"valda i 7 klövern och vilseledningen från 68 vänstern som fick sina 1a fotfästen under 70 talet. nu har blivit chefer i tv och tidningar.http://sv.wikipedia.org/wiki/Birgitta_Dahlhttp://www.youtube.com/watch?v=kSNGWuNiWOMpolpot var idolen då för sitt samhällsbygge. och nu är det islam som hyllas men denna gången är det Sverige som blir islamiserat och vi betalar med våra skatter.

2010-12-14 @ 00:58:41
Postat av: kalle2

den "svenske självmordsbombaren" är nog lejd av usa för att få svenskarna att gilla griget i afganistan. nu skall nato få fler svenskar att bli soldater så usa kan få naturtillgångarna i afganistan. förr skylldes på kampen mot kommunismen nu är det terrorismen.om det så stor terroristfara varför skall det vara massinvandring av muslimer till väst som påstår sig fly från sin egna religion!?kanske bilderberggruppen vill skapa Kaoz för oss, samtidigt som de tjänar mycket pengar på folkomflyttningar

2010-12-14 @ 01:10:00
Postat av: kalle2

jaha, kanske nya direktiv har kommit från Bryssel att 7 klövern måste bromsa massinvandringen. annars hade tidningar och tv aldrig förmedlat så mycket om sthlmsterroristen. och aldrig skulle nedanstående få skrivas i en svensk tidning.

nu har de vänt kappan efter vinden rekordsnappt!http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1324524/Asylpolitiken-aumlr-ett-bedraumlgeri.html

2010-12-14 @ 01:26:13
Postat av: Gubben o Gumman

Alla som litar på "Lutten" och "Mackan" räcker upp handen nu.Det går bra att räcka upp handen nu.

För bövelen räck upp handen.Aha ser vi en hand ,jaha du kommer från Barometern.

2010-12-14 @ 06:15:00
Postat av: Nalle i Växjö

Islam är som vilken religion som helst skriver Smålandsposten i sin egen lilla trygga helt avskärmade värld

Postat av: World Traveller

Igar fick jag hoera att tva afghaner som har konverterat till kristendom nu domts till doden. Visst ar islam en karleksfull och odmjuk religion.

2010-12-14 @ 07:25:57
Postat av: nissenorton

När man pratar om femte femtekolonnare, så ger dessa två detta ett ansikte.

2010-12-14 @ 08:02:45
Postat av: Skånepåg

Detta citat från artikeln i Barometern gör mig verkligen upprörd: "En självmordsbombare sprängde sig i centrala Stockholm för att ge det svenska samhället en läxa för all den förnedring och förtryckelse som muslimer har genomlidit den senaste tiden."Ovanståenden synnerligen befängda mening (som är så nära en hyllning av självmordsbombaren som man kan komma) kan givetvis tolkas på olika sätt. Men eftersom den innehåller såväl totalt lögnaktiga påståenden som ett hot direkt riktat mot det svenska samhället, torde det vara åtskilliga fler än jag som tolkar det som att "om inte vi muslimer får som vi vill vad det vara månde" så är det bara en tidsfråga innan vi skickar fram nästa självmordsbombare! Verkar som om SÄPO har fått en ”gubbe” till att hålla koll på?Enligt min mening finns det ingen anledning att tolerera intoleranta människor eller totalitära ideologier. Islam är inte enbart en religion utan en samhällsideologi som styr livet i alla dess skeenden från vaggan till graven. En ideologi som till och med uppmuntrar sina apologeter att använda begreppet taqqiya, som innebär att lögnen är tillåten om det gagnar islam och dess utbredning, är så långt ifrån våra västerländska värderingar som man bara kan komma. Vad jag anser om massmedia som hjälper till med att sprida dessa lögner via reportage, ledarartiklar eller insändare torde inte vara svårt att räkna ut!

2010-12-14 @ 08:23:25
Postat av: Stone

Barometern har inte stängt av kommentatorsfunktionen helt, det har däremot rikstidningarna verkställt.

Men Barometern kanske inte var på mötet när "Lilla Saltsjöbadsavtal" nedtecknades, eller...

2010-12-14 @ 08:46:31
Postat av: Stefan A

Kommentarsfunktionen i de stora drakarna var tydligen det första som fick stryka på foten i det "öppna sverige", sverige är verklighetens Fawlty Towers, irrar omkring utan mål och mening, skällande på allt och alla (främst sk. främlingsfientliga)samtidigt som de försöker vara alla till lags (utom sk. främlingsfientliga).

2010-12-14 @ 08:49:09
Postat av: Gubben o Gumman

Vilken syntags error det är hos PK folket i rutan och tidningarna intevjuer avlöser varandra.Varje argument som rökridå smulas sönder : Mannen

kan vara ensam tjofadrittan sa Osäkerhetspolisen.Måsslimer bedyrar att Islam är ok .

"Äxperterna" Hjärpe o Killeland rapar runt.

Halva försvarsmakten har snart varit i tv.

Alltid med samma slutsats vi kan inte skydda oss.Cecilia Malmström vår Folkpartihjälte förordar bla surfspaning/sammordning,Dick Malmlund har ställt

fram sjukvårdslådorna i butiken.Bevakningen av moskeer skärps, ok det var dom som bombades då,terror varningen höjs inte för Svenne

Det schizofrene oikofober sträcker ut i full galopp

i ett mycket snöigt och sjukt land Sverige.Sverige Europas kompletta dårhus modell large.Ångesten dryper av oikofoberna av alla dess slag.

Det står nästan i pannan måtte det inte ske igen.

Vilket det gör, då är alla fridens kort och rasistkort utspelade.När får svensk press erkänna faktum som all annan press i Europa bla gjort , nästa år innan nyår.

Vägs ände närmar sej för Oleg Katja Katrina mfl.Det går fort nu,som lök på laxen finns ett parti i riksdagen som kan fånga upp dom demokratiska strömmarna från ett segt fördummat folks smärtsamma uppvaknande,detta kom ju lite olägligt, nu när Svenne snart skall träffa släkten till jul.Det spektakel med manipulerande, påminner om ett avsnitt i den gamla Engelska serien krutgubbar.

Där handlare Smith får totalpanik och skriker :

Dont panic dont panic.Parasiten och sossen Eliasson konstaterar att detta

gynnar helt sannslöst ditten o datten.

Lite dålig förlorare va,hans parti har ställt till denna jävla röran inga andra,sedan har fanskapet mage att ge sej på andra partier.

Halleduttande då denna man som förmodligen inte platsade i M utan fick hålla tillgodo med S.

Stå för vad du och dina partikompisar ställt till med nu ,applådera denna kille,ni har ju jobbat stenhårt för att bla han skall berika Sverige.Eliasson en egenkär hycklare som tror han är en stor man precis som vovvsingen Herr Storch,

som tror på ett ledarskap i FN och tomten.

Undrar vad det står i Eliasson USA Cv.(Hanoicommunist old type of dickhead)?På det lokala planet rumsterar Håkan Juholt runt och delar ut smockor till höger och vänster i sin

tro att han skall bli partiledare socialdemokraterna

Sannolikt är han politiskt död om ett år.Reaktionerna är kraftiga på nätet säger tv hallåan

Börje-Greta,något exempel kan han inte läsa upp,nej

det finns inget hot mot musslor.Det handlar om Svensk invandrarpolitik inte enskilda

individer återigen fick TV Ivan lång näääsa.Nästa gång det smäller kommer Lena"Frid"-Sundström

samt Fredrik att vara blekare än Albyl.2010-12-14 @ 08:53:58
Postat av: Lotta

Vi har nu vid flera tillfällen i media fått höra att självmordsbombaren bara begick självmord. Ok, om det vore sant varför satt han då inte kvar i sin bil som han fyllt med gasbehållare? Han hade då troligtvis dött vid den första explosionen. Varför tog han med sig en ryggsäck fylld med spik vid sitt självmord? Det krävs ju inte direkt en raketforskare för att begripa att vid en explosion flyger föremål ut åt alla håll eller trodde självmördaren att han skulle implodera som en gammal TV? På tal om TV fick vi höra Leffe Karlsson sitta i Agenda och lufta sin oro om att nu kommer slöjan slitas av muslimska tjejer. Frågan om varför detta skulle ske ställdes aldrig. Man anklagar mycket ofta SD för att framställa sig själva som offer och martyrer. Några som behärskar detta till fullo är muslimerna. De kommer nu att ta varje tillfälle i akt att låta oss svenskar veta hur diskrimerade och illa bemötta de är. Antivåldsdemonstrationerna och manifestationerna kommer stå som spön i backen, inte för att fördöma självmordsbombaren som vore det normala utan för att skydda och visa medkänsla för de stackars förtryckta muslimerna. Det är konstigt att muslimer som alltid reagerar och säger att vi drar alla muslimer över en kam i vissa hänseenden själva gör likadant när de vill framhäva hur oskyldiga till allt de är.

2010-12-14 @ 08:54:02
Postat av: Skånepåg

Mångkulturell Lucia i Skellefteå från bloggen Politiskt Inkorrekt. Observera detta är inget skämt!Nu har jag ordinerat mig själv dubbel dos av blodtryckssänkande medicin, för att det systoliska trycket inte skall sätta nytt rekord!

Postat av: Tony Ingman

Islam en kärleksfull religion??? Är det därför han

hyllas som hjälte på internett av en massa skäggmonster?

2010-12-14 @ 09:30:18
Postat av: Skånepåg

@ Tony IngmanUtdrag ur koranen. Observera att i modern tappning måste allmoseskatten och skyddsskatten tolkas som alla former av bidrag som öses över muslimerna. Annars blir vi dödade som framgår av vers 9:5. Hur kärleksfull ”religionen” är framgår av vers 9:29 och vers 9:41 anger hur islam skall spridas. Bläddrade som hastigast endast igenom några kapitel och verser, annars är det stor risk att man blir ”fnoskig” av att läsa detta.[9:5] När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred - Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.[9:29] Kämpa mot dem som, trots att de [förr] fick ta emot en uppenbarad Skrift, varken tror på Gud eller på den Yttersta dagen och som inte anser som förbjudet det som Gud och Hans sändebud har förbjudit och inte iakttar den sanna religionens bud - [kämpa mot dem] till dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten.[9:41] Gå ut till strid - [vare sig ni ser det som] en lätt uppgift eller ett tungt offer - och kämpa för Guds sak med er egendom och med livet [som insats]; detta är bäst för er - om ni visste [vilken vinst ni kan uppnå i det eviga livet]!

2010-12-14 @ 09:38:56
URL: http://www.koranensbudskap.se
Postat av: AWSvensson

Vi har i vår strävan att uppnå det ultimata mångkulturella samhället,och då ska gudarna veta att vi inte sparat på resurserna ändå känt att det saknats något. Detta något har nu uppenbarat sig i form av vår egen självbombare, en ambitiös ung svenska grabb som offrat sig för att vi äntligen ska känna att vi uppnått det vi eftersträvat. Vi har skapat parallellekonomier utanför skattemyndigheternas kontroll, vi har ghetton med arbetslöshet, tiggare och upplopp i kombination med bränder i skolor och bilar.Vi har hedersmord och bidragsfusk, men som sagt något har saknats,fram tills nu skall tilläggas. Äntligen, det tål att upprepas så kan vi sälla oss de mångkulturella storheterna som Beirut , Sarajevo mm.

2010-12-14 @ 10:02:08
Postat av: Gubben o Gumman

Tur att TV4 finns så man ser hur crazy detta landet är varje dag.Soran Ismail skall mfl ha standup ikväll man skal skämta om julbordet bla tydligen Soran fundudera mycket i sitt huvud om självmordsbomaberen och

skall även skämta om det.Där har nog Soran dålig kännedom om Svenne

Lycka till med det.Soran har för övrigt inga referenser till ett svensk julbord säger han,var bor han då?Fan man hinner inte skriva klart innan Malou dånar in med främlingsfientlighet i bla skåne ,vänta för

fan vi hinnr inte med i oikofobins underbara värld.Vi får snart kalla in Kenneth H, och sätta honom framför hans två tv apparater ,jag han säger så

när han ser dubbelt.Åter till urkulige Soran han berättar att muslimerna

inte äter på en månad,smaskar man inte lite om natten?Den svenska deltagaren raljerade över sillsorter

Vilken kul kille.God jul säger Alfa Hannen Anders samt god ramadan

Med påföljd att Lille Kebabs dotter fick ett skrattanfall som säkert kommer på Youtube.Frågan är om hon inte kissade ned sej,så kul tyckte hon det var,även Anders log av förtjusning.Mark Levengod har just idiotförklarat alla som röstar på SD dom har fel i huvudet.Nu pratar Mark om det han absolut tycker är bäst föhållande ,hans och Jonas förhållande som alla

svenska män trånar efter.1 av 20 som röstat på SD 5& har fel på huvudet.

1 av 20 är homosexuell?Frågan är då vilket som är värst att vara homo el

Sverigedemokrat?Skulle någon säga att Mark är en äc-klig b-g då

ger man sej på minoriteter ,och diskriminerar.Fast det kan han säga för att i Sverige är det finaste man vara vara är bög samt utlänning.

Allt efter vänsterpraktikan.Det är synd om människorna speiellt Mark Levengood.

Tråkigt att han ser på en del av sina medmänniskor på det viset,absolut det bästa sättet efter självmordsbombning att få Svenne att vakna.Slutsats :En arab skall skämta om attenatet i helgen

En homosexuell finne har idiotförklarat

ca 500000 svenskar.

2010-12-14 @ 10:30:17
Postat av: Fredrik

Om Islam vill existera i vårt samhälle så får den anpassas,moderniseras,acceptera och lära sig tolerera att vi i detta moderna land har lagar och regler som ger människan möjlighet att vara den man är och ger kvinnan lika rätt i allt.

Homosexuella och kvinnliga präster är idag vardag.

Finns människor som inte tycker om det men dom får acceptera detta och man gör det i stora drag.Vi här i vårt moderna,civiliserade,utvecklade och toleranta land har nu nått sin gräns på vilka dumheter vi ska acceptera. Det är stop nu!!Är dags att ISLAM och dess anhängare väljer sida.

Annars kan vi inte för landet och framtidens skull låta denna omoderna religion ha en plats i samhället.Personligen tror jag att ISLAM är det moderna samhällets största hinder.Jag säger nej tack till detta och ser att vi som land med alla dess invånare säger stop.Sen måste jag säga att de hjälper inte att

skrika,hota,förnedra denna religion utan då tar den sig ännu värre former.Sen att PK MEDIA inte ens vågar ställa dom rätta frågorna om deras bild på och av homosexuella,kvinnor och när ,var och hur dom har tänkt sig hantera detta för som svensk medborgare kräver jag att dom SKALL också rätta sig efter våra lagar och regler. Mhemet Kaplan stod igår och snackade om jämnställighet och integration i riksdagen igår? Men när dessa går till Moskeèn så får ju inte ens kvinnan deltaga och hur kan vi acceptera detta utan att reagera.Så nästa gång SD det är debatt i riksdagen så kräver jag att man ställer dessa obekvämma frågor som hela svenska folket vill ha svar på.Alla politiker vet om det men INGEN VÅGAR FRÅGA!

Så kom igen nu!2010-12-14 @ 10:38:30
Postat av: Gubben o Gumman

"Fundudera samt själmordsbomaberen" känns lite

felstavade.

2010-12-14 @ 10:39:09
Postat av: Tony Ingman

I dag piper den icke obekante Peter Weiderud i

expressen att Lars Vilks borde stoppas för att

kränka muslimer med sina teckningar och uttalanden.

Halleluja! visst ja, ställ kraven på svenskarna, ställ krav på allt utom att ställa krav på dom som

objudna tagit sig in i landet. Syltryggarna bland

PK folket tar nu till alla tänkbara argument för

att dessa kravmaskiner inte på något sätt skall

märka att dom kommit till ett utvecklat land, mer

än att försörjningsbördan inte ligger på dom själva.

2010-12-14 @ 10:48:01
Postat av: Gubben o Gumman

Kommunisterna i media kastar in allt dom har.

Vilken bumerang effekt det blir när det smäller nästa gång.Mark Levengood satt alltså och sa att Jimmoe Åkesson

inte är ett dumhuvud men hade hjärtat på fel ställe.

Således är 19 riksdagsmän dumma i huvudet.337000 svenskar och reservsvenskar är stendumma.

"Finland har blivit bättre på att ta emot invandrare",förlåt när då?

Ryssar och Balter gäller där i dom sammanhangen.

Mark Levengood lovordar den svenska svängdörren.Vi vågar inte tänka på hur dom 10000 tusentals

homosexuella som röstat på SD kände sej.Mark hänvisar till arbetsplatsen där var 20 inte kan tänka logiskt,kan Mark tänka biologiskt logiskt.Faktum är att han kränkte grupper i samhället

Etniskt svenska väljare kan vi räkna bort eftersom

vi inte kan kränkas enligt lagen.SD innehåller etniska grupper samt homoexuella.

Frågan är om han kan ha begått brott här.Att Soran skall skämta om självmordsbombaren är

väl egentligen logiskt vad att vänta av en 65 procentare.Man kan bara hoppas att Politikskt Inkorrekta nyheter lägger upp det så fort det går om möjligt.Han bör få klart för sej att han skitit mitt på

golvet i det svenska folkhemmet.2010-12-14 @ 11:20:53
Postat av: WMB

Har läst igenom kommentarerna nu och jag märker att det fortfarande finns några här som tydligen ännu inte har förstått att Reinfeldt och hans moderater är MINST lika svenskfientliga och farliga som sossarna. Detsamma gäller liberalerna i Folkpartiet.2010-12-14 @ 11:27:44
Postat av: Calle

Massmordsbombare ( som tack och lov genom enbart tur misslyckades) är rätta benämningen på denne muslim. Hade han bara velat begå självmord kunde han hängt sig i skogen i sin ensamhet.Fy f-n vad pk-företrädarna vänder svart till vitt. Men det är klart, vi gillar olika!

2010-12-14 @ 11:32:48
Postat av: Gubben o Gumman

Nu har Malou von Sivers problen,Herrman Lindkvist

säger inte som hon vill riktigt.SD:s väljare är rädda obs inte fientliga i Sverige finns en politiskt korrekt tvångströja hoppsan.

(Väljarna är tvärförbannade).Nu sågar Herrman dultande, MALOU börjar bli desperat

Herrman ser du några bra exempel på multikulti

Herrman : Nej.Malou kommer nog inte att bjuda in Herrman Lindkvist att prata multikulti,snacka om bortgjord.Nåja hon fick ju en kraftig när rödhönornas stora

idol Mark satt och bar sej illa åt.Malou von Sivers är en perfekt rödgök på TV4 som skall uppfostra svenska folket.

Glöm det pärlan.

2010-12-14 @ 11:53:10
Postat av: Hajen

I Göteborg manifesterades det mot våldet genom Göteborgs muslimer och fem svenska organisationer. Totalt lyckades man samla 40-50 personer varav muslimer i en klar minoritet.

Det bor ca: 60 000 människor i området som bekänner sig till islam, varför ville inte de ta avstånd mot våldet? Klarar GP att förmedla denna sanning?

2010-12-14 @ 11:58:53
Postat av: SkånepågDen osynliga Journalisten skriver i dag om Demokraturen Sverige. Mycket läsvärt.Citat avslutande stycke:

”Detta tycks inte minst våra makthavare ha missat som istället för att se sönderfallet i närmiljön, landet, väljer att fokusera på problem som råder i andra världsdelar. Lösningen är att göra Sverige till hela världens socialbyrå och till en mångkulturell krutdurk i tron att de är goda. Det ligger inget gott i att förstöra ett helt land eller att förstöra livet för ett helt lands befolkning.”

Postat av: Gubben o Gumman

Pk landslaget är panikslagna det stora avståndstagande är ju regisserat av vänsterjournalister.Frågan är efter att ha hört Herrman Lindkvist såga multikulti indirekt, om inte oikofoberna

börja få problem på allvar.Visserligen säger han pliktskyldigast att invandringen berikat Sverige,men då avser han nog inte invasionen av Menamuppar.Herrman säger bla varför blev alla så förvånade av att SD kom in det verkade vara ohyra från Mars.

Skygglapparna fick sej en klockren.Sverige lider av en politiskt korrekt tvångströja

Ord och inga visor Malou försöker avbryta gång på

gång,fru Sivers är en rektum journalist af rang.Fösa ihop dom i ghetto och dadda runt med dom är vansinigt.Kvällstidning journalisterna gräver på för fullt för att sälja lösnummer men glömmer samtidigt att SD

ökar för varje sanningen dom publicerar.Ju mera det skrivs och kommer fram dessto mera stenåldersrelaterat blir Sundström och Kristofferssons insatts i söndags morse.Men ordning i klassen nu startar multikultimegafonenJulgranen är från Tyskland kom till Sverige på 1700-talet,detta har man lagt in i Bingolottoreklamen.

Kom inte och att inte Oleg Irina Boris och Katja

är fifffiga.

2010-12-14 @ 12:20:59
Postat av: Anonym

Skickade denna länk till Barometerns kommentatorsfält.

Att Louhichi ska ta till sig är nog för mycket begärt men kanske någon annan.http://www.youtube.com/watch?v=AhWQ6oidWGs&feature=related

2010-12-14 @ 12:27:05
Postat av: Cavatus

OBS OBS! Idag (trots att det inte är söndag) publicerar Julia Caesar en rykande färsk krönika om problematiken och orsakerna bakom Sveriges växande terrorhot. Klicka på min länk nedan och skrolla ned till länken.

2010-12-14 @ 12:40:01
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: LL

Hur många självmordsbombare i Sverige krävs för att medias och politikers fokus ska vändas från SD till de muslimska islamisterna?

2010-12-14 @ 12:45:27
Postat av: Skånepåg

Lästipset av Cavatus är en "regementsorder" och skall läsas av alla.Här ett smakprov ur texten:

"Baserat på Migrationsverkets statistik för årets elva första månader över de invandrare som kom från världens 50 mest muslimdominerade länder blir siffran 3 378 per månad. För hela år 2010: 40 541 – en medelstor svensk stad. Eller 111 personer per dag. Sverige fylls alltså på varje dag med mer än hundra invandrare från muslimska länder. Som tar sin totalitära ideologi och sina blodiga våldsamma konflikter med sig och som har visat sig vara den mest svårintegrerade gruppen av alla.Enligt flera olika beräkningar brukar andelen islamister hamna på mellan 5 och 10-15 procent av muslimerna. Om vi tar den lägsta siffran, 5 procent, innebär det att Sverige varje år importerar omkring 2 000 islamister. Det är en häpnadsväckande naivitet från Sveriges regering och riksdag om man tror att ett okontrollerat inflöde av islamister i den storleksordningen inte får konsekvenser i form av terroristdåd. Man kan inte med ena handen bedriva massimport av islamister och med den andra tala om att ”värna den svenska öppenheten”. Ekvationen går inte ihop. Sverige är redan ett land som håller på att rämna i fogarna till följd av fyrtio års massinvandring och mångkulturell politik."

2010-12-14 @ 13:01:46
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Gubben o Gumman

LL : När Sverige består av en grushög fram till

Nyköping.

2010-12-14 @ 13:10:49
Postat av: World Traveller

Stockholmssyndromet 2.0

Istallet for att fordoma terroristen (och hans anhangare och fans pa Facebook) sa riktar nu det svenska etablissemanget sin ilska mot Sverigedemokraterna. Polisen beordras att skaerpa bevakningen av hogerextrema grupper (med det menas val SD, ND och alla som kan tankas vara kritiska till massinvandringen och islamiseringen av Sverige) och utokar skyddet av muslimer. Stockholmssyndromet har verkligen fatt en ny innebord. Jag trodde i min enfald att regeringen och polisen var till for att skydda oss svenskar, inte de som vill oss illa.Ser forresten pa Sky News nu hur religios polis i Sudan piskar en kvinna for att hon bar byxor under sitt ”talt”. De piskar henne till och med i ansiktet. Just en snygg kultur och religion en del tomtar haer vaernar om och vill infora till Sverige.

2010-12-14 @ 14:09:21
Postat av: kalle2

ok, ingen bryr sig om att sverige kommer bli EU´s egna lilla tjejtenien. är det nån som kollar in hur vår framtid vardag kommer te sig. på truthtune.tvför 30 år sedan hade ingen brytt sig om Lars Vilks visat sin "konst" så samhället i Sverige har verkligen förämdrats i smyg. nu innebär det säposkydd dygnet runt att kritisera vårt nya herrefolk som vi betalar för att de skall pissa på oss.men elräkningen kommer nog märka av. nu vill EU ha Sveriges elproduktion och vår egna industri har inte råd att betala. så de för antigen lägga ner eller få skatteberielse om de flyttar till sydeuropa.

är det mutor till våra Sverigefientliga i 7 klövern ? eller EU brysseldirektiv som kräver mer elkablar så all vår elproduktion kan exporteras till andra, viktigare delstater.http://www.e24.se/business/ravaror/maud-olofsson-vill-exportera-mer-el_2490917.e24vi kommer få betala 2 kr/Kwh eller mer och de som bor på landsbyggden får väl betala underhåll på elnätet med egna x-tra inbetalningar.

är det mer 360 meter till närmsta transformator är det inte lönsamt för elbolagen att "subventionera" elnätet fram till fastigheten när elinstallationen behöver renoveras.

då blir det att betala minst 300 000 kr själv eller så klipps kablen för evigt. sedan blir det eget elverk från jula eller topplån till vindverk och ansökan om bygglov som kanske avslås.hela sverige blir glesbygd utom områden kring stlm, Gtbg,Malmö. i USA är hela områden i delstater glesbyggd.

2010-12-14 @ 15:19:29
Postat av: Skånepåg

SD vill ha debatt om extremistvåld. Övriga partier tycks fega och inte "intresserade" av att ta debatten. Om det nu blir så efter gruppledarmötet på onsdag, vem blir förvånad?

Postat av: Robert

Hur många muslimer finns det i Sverige? Jag hör siffran 400.000 hela tiden, problemet är att jag hörde samma siffra för 10 år sedan och vi har haft flera år sedan dess då antalet invandrare har överstigit 100.000 per år. Tacksam om riksdagens utredningstjänst kunde bringa lite klarhet i detta.

2010-12-14 @ 15:43:23
Postat av: kalle2

se Lars vilks som en termometer som tar tempen på Svensk samhällsklimat. om alla lyder betalar skatt och höga avgifter och håller tyst så hade ingen massmordsbombare agerat. vilksnivå i dag och tjejtenien nivå i morron!truthtube.tvEU behöver Sveriges elkraft och Uran och skog och järnmalm. Hindret är de 7 Miljoner ursprungs Svenskar som ännu finns kvar och som tycker "fel" bland annat visades det i EMU omröstningen.

2010-12-14 @ 15:45:37
Postat av: kalle2

robert: det finns massor med muslimer som inte visar det i klädseln eller levnadssätt. många lever som vanliga medelsvensson.från Bosnien,Turkiet,Iran,Irak,diverse länder från ryssprovinser,Afganistan mm mm. de väntar tålmodigt på att Sverige anpassar sig efter den nya befolkningen som börjar tangera majoritet om några år.

om EU tillåter folkomröstningar i varje delstat så kommer 7 klövern alltid ha mer mandat än sverigeblocket!

2010-12-14 @ 16:00:22
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Sällan har min stående länk varit mer giltig!Tyvärr.

2010-12-14 @ 16:16:40
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: Gubben o Gumman

Försäkringskassan har ju fått lite direktiv av bla regeringen i sjukskrivningsfrågan.Arbetslinjen gäller även cancersjuka skall ut och

delta i skatteslaveriet,och man kan ju förstå att

kassakistorna till hela världens socialbyrå ständigt

suger pengar.Nu visar det sig att anställda i närheten av "mannen

som dragits in i ett trauma och tog sitt liv" enligt

proffesor Hjärpe, sjukskrivit dagen sej dagen efter incidenten.Godkänner Försäkringskassan självmordsbombare som

sjukdom,detta är värre än gökboet.Här har regeringen en delikat nöt att knäcka.

Det måste ju vara lite genant.Undrar om dom sjukskrivna röstade på SD 2010?

2010-12-14 @ 17:02:36
Postat av: kalle2

självmordbombaren var 10 år när han kom till sverige. vem vet vad Iran har för planer för Swediztan när de sänder unga tjejer att sköta vår kärnkraft:

http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/karnkraft/article261307.ecesprängningarna i Moskvas tunnelbana ufördes av unga tjejer som levde och klädde sig som vanliga moskvabor.

2010-12-14 @ 17:58:09
Postat av: Tony Ingman

Om nu islamisterna skall förgöra alla Svenskar genom att spränga dom i luften, vem skall då försörja dom själva?????????????? Tänkte inte på det!

2010-12-14 @ 19:56:26
Postat av: Dumle

Enda sättet att sätta dit dessa lögnare som islams företrädare är när det gäller uttalanden om islam som "kärlekens religion" är att visa hur blodtörstig och intolerant deras religion är.

Lär dig mer på:

http://sanningenommuhammed.wordpress.com/

http://skafferigodis.blogspot.com/

http://www.sanningenomislam.se/Sätt fart. Din insats är viktig!

2010-12-14 @ 20:09:46
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Landsfader Reinfeldt: Arbetslinjen skall gälla rakt över! (Pekar med hela handen) I dagens moderna högteknologiska Sverige är inte cancer värre än en mild förkylning. Spelar ingen roll om dom bara har ett par tre dar att leva. Dom skall ut och skotta snö!Journalist Elena Pavlova, Dagens Lögn: Gäller arbetslinjen även för sjuka invandrare?Landsfadern: Nej för böveln!! Dom är krigsskadade. Det är etter värre än lite förkylning och cancer som ni trygghets-narkomaner ständigt gnäller om! Har ni varit i Sudan eller Falluja? Nej, tänkte väl inte det. Dessa arma människor måste hjälpas med livstids sjuksskrivning och rehabilitering.Journalist Pedro Gonzales, Röda Skäran: Nisse ute i Hökarängen verkar ha blivit avsevärt mer islamofobisk efter lördagens självmords-bombning i Stockholm. Bör Sverige oroa sig för fler självmordsdåd framöver?Landsfadern: För det första måste jag klargöra en sak för herr röd murvel, det var en olyckshändelse och inget självmord. För det andra så var det bara ett olyckligt möte mellan en människa och hans nyårs-smällare.Journalist Fatima Al-Kabyhl, Dagens Muslim: Så vi muslimer behöver inte oroa oss för ökad islamofobi nu?Landsfadern: Nej! Det är ny vecka nu och allt är som vanligt igen. Vi ska bygga 1000 nya moskéer, baby!!!

2010-12-14 @ 22:09:36
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Ungmuslimen och muslimfinnakonvertiten sitter i Debatt och säger att det inte går att känna igen en extremmuslim. I meningen efter säger de att extremmuslimerna i Sverige är väldigt få. Hmmm, hur vet de att att extremuslimerna är så få när det inte går att känna igen dem??????

2010-12-14 @ 22:32:50
Postat av: Inte-en-till

Alla muslimer är inte terrorister.Men nästan alla terrorister är muslimer.Slutsats: minimera risken, ta inte in fler muslimer!Rädda Sverige!

2010-12-15 @ 00:05:24
Postat av: Gubben o Gumman

Bäst av allt var när svärmodern FD ? till Ghezali sa

att imaner måste bli skickligare på att hitta extrema medlemmar.(Gör dom inte det redan då)?En trovärdig lämplig studiodeltagare.

Här måste ju till och med Oleg Irina Boris mfl

rabbats av katastrofhicka

2010-12-15 @ 05:26:59
Postat av: Ludvig

Islam är våldets religion och inget annat. Inte kärlekens religion. Som sagt, så gott som varje dag agerar självmordsbombare i vår värld. Och alla dessa är muslimer.

2010-12-15 @ 14:43:48
Postat av: Rickard

Skrev ett blogginlägg om hur islamiseringen av Sverige går till. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/uffe-har-ratt.html

2010-12-15 @ 16:44:53
URL: http://enannandelavsmedby.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0