ISLAMITISK MANIFESTATIONSå här presenterade Radio Stockholm denna manifestation. Läs och lyssna på inslaget. Frågan måste givetvis ställas var Radio Stockholm och Daniel Assai på samma manifestation.

Detta ät en graverande exempel på hur svensk media stoppat öronen fulla av hörselproppar och samtidigt bundit för sina ögon med de tätaste skygglapparna man kunnat hitta. Resultatet kan då inte bli annat än ett pk-reportage.

Kommentarer
Postat av: DaCapo

Denna förträffliga och avslöjande film saknar ju en åtföljande text! Vad sägs då om den följande?

...................................................

Islamiseringen av Nya Sverige är i full gång. De flesta pursvenskar åser intet ont anande utvecklingen. De har varken kunskap om Islam, eller vet något om bakgrunden till den politik som muslimerna bedriver bakom deras rygg på den pursvenska fosterjorden. Muslimerna har faktiskt inte kommit hit för att låta sig integreras i det nysvenska samhället. Deras mål är att omvandla Nya Sverige till ett islamskt rike under halvmånen och stjärnan, i vilket sharia - den islamska lagen - är allenarådande. Många av muslimerna själva vet ingenting om detta - än, men de som tänker åt dem är helt på det klara med målsättningen. Dumbommarna i Nya Sverige är många, några av dem med rudimentär kunskap om islam - kanske känner de en för tillfället snäll och hygglig muslim, som är till oigenkännlighet sekulariserad - tror att någon form av reformation kommer att bli möjlig. De verkligt korkade anser, att om vi bara, bl.a. med DO:s hjälp, beter oss undfallande och är snälla mot muslimerna, så kommer de att vara snälla tillbaka.

Är det inte så, Jens Orback? Men, Islam saknar en central och erkänd hierarkisk makt likt påvestolen i Rom. Det finns ingen erkänd auktoritet, som skulle kunna ta initiativ till en reformering av Islam. Islam och Maffian styrs på likartat sätt, visköst och av potentater. Islam är dessutom given av Allah, och hans skapelse ändrar man inte på, om man inte önskar framleva evigheten i det islamsk helvetet (≈7000 x Auschwitz).Alla ni pursvenskar med kunskap i engelska, förkovra er och för sedan kunskapen vidare!(1) Klicka er till Gates of Vienna:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/12/eurabia-planned-islamization-of-europe.html

och läs: Eurabia: The Planned Islamization of Europe av Michael Mannheimer(2) Sedan kan ni klicka er hit: http://www.box.net/shared/f52saocbof

och ladda hem bloggens julklapp till er:Shariah:The Threat To America

An Exercise in Competitive Analysis — Report of Team ‘B’ II, published in the United States by the Center for Security Policy Press.

- - -

Statsministerns ungdomsverk: DET SOVANDE FOLKET kan laddas ned här: http://www.box.net/shared/ku5yrfjt6m

2010-12-21 @ 08:49:44
Postat av: s29

Religion och politik hör inte ihop. Kanske dom kristna i Sverige skulle ta sig en funderare på varför kristna Irakier är på flykt.

2010-12-21 @ 10:21:39
Postat av: AWSvensson

Att man så ogenerat lägger fram sin framtida islamska strategi måste bottna i att muslimerna har en med oss gemensam syn på de styrande riksdagsmännen i 7 -klövern. Jag är inte psykiater men ändå kapabel att ställa diagnos på dessa. Varför får inte denne Sverigedemokrat Daniel Assai, ursprun Iran, som förstått det här landets kultur och tagit det till sig framträda i debatter, ses väl från etablissemanget som en förrädare och mindre vetande.

2010-12-21 @ 10:49:22
URL: http://daniel-assai.blogspot.com/
Postat av: LN

Varför inte i parken mitt emot Rosenbad? För liten plats! Jamen, på Helgeandsholmen mitt emot gamla riksdagshuset - eller på Karl XII:s Torg - eller i Kungsan? Där finns plats också för muslimernas alla bilar! Allah är störst - hans bönehus skall ha en central placering. Dubai eller Saudi betalar.

---------------------------------------------------

Häromdagen öppnades Europas största moské, Essalammoskén (http://tinyurl.com/29tutkg), i Rotterdam. Den nya stormoskén med plats för tre tusen bedjande och krönt av två 50 m höga minareter är starkt omstridd bland den holländska befolkningen. Men överklaganden och protester har inte hjälpt lokalbefolkningen. En tydlig förklaring till varför fick man vid invigningen.

Stadens muslimske borgmästare och muslimska fasighetskommunalråd umgicks där med finansiären, Dubais härskarfamilj...

Samtidigt meddelade ett antal muslimska länder att de ska investera flera tiotals miljoner i en ny Halal Business Park i Rotterdam. Den ska bli centrum för Europas blomstrande halalhandel....

Varför just Rotterdam ? En italiensk journalist gav förra året ett svar (som egentligen lika gärna kunde gällt Malmö...):

(http://jihadimalmo.blogspot.com/2009/05/eurabias-huvudstad-rotterdam.html)

Apropå storlek: Stormoskén i Rotterdam lär inte få bli störst så länge. Både i Köln, Marseille och Köpenhamn (här två stycken !) pågår byggen av nya stormoskéer. Men nu är det ju knappast behovet av gudstjänstlokaler som avgör. Här handlar det om islamistiska maktsymboler....

......

från http://jihadimalmo.blogspot.com/

2010-12-21 @ 10:52:44
Postat av: AWSvensson

Man kan inte annat än visa Ulf Nilsson respekt, inte bara för detta långa yrkesverksamma liv.Att inta en ståndpunkt i en fråga men ändå vara kritisk visar på att man har ett brett synfält och fri från låsningar.Till skillnad från dessa som i ur och skur mot bättre vetande fortsätter att försvara det mångkulturella haveriet.Att han också bryter det politiskt korrektast journalistkod gör inte saken sämre.

Postat av: Erik E

När jag såg rubriken var min första tanke att nu överdriver Thoralf, det är inte islamister, utan muslimer som tar avstånd från terrordådet. Men sedan hör man ju talaren på mötet (vem är det förresten?) göra islamistiska uttalanden om att islam är politik och ska influera politiken.

2010-12-21 @ 11:42:49
Postat av: Funtaren

Ja, det vore verkligen intressant att se mer om denna manifestation. När? Vem stod bakom? Vem talade? Vilka lyssnade? Har något öht rapporterats i media?Jag räknar med att SD kommer att utnyttja detta på bästa sätt. Vilket det sättet är får väl framtiden utvisa.Tusan, om folk inte vaknar av detta är det läge för koffeininjektion.

2010-12-21 @ 11:48:34
Postat av: Cavatus

Läs gärna Bertil Malmbergs inlägg på SN idag. Ett mycket vettigt inlägg som svar på alla imamers tomma ord som tillåts publiceras där:http://www.sn.se/asikter/inlaggutifran/1.902781

2010-12-21 @ 12:09:07
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Funtaren

Tack Cavatus. Det var intressant att se (på Wikipedia) att Mohammed Omar är en av de svenska undertecknarna av detta budskap. Ett budskap han kan ställa sig bakom kan knappast vara särskilt fredligt eller tolerant.QED.

2010-12-21 @ 12:43:35
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson.Du fick med ett snésteck för mycket så din URL funkar inte. Lägger in den rätta URL:en.

Postat av: AWSvensson

Innan GoG kommer så vill jag meddela att detta snésteck ej får förväxlas med snedsteg.Sagt av en nykterist som bara dricker för hälsan.

2010-12-21 @ 14:24:04
Postat av: AWSvensson

Innan julglädjen fått för stora proportioner så ges att läsa kring julbordet. Till er som i juletid drabbas av givarsyndromet och då Röda Korset, skänk pengarna i stället till Merith Wager som bloggar till gagn för Sverige.

Hoppas jag klarar mig utan snésteck och att Urlandet gått som på räls.

Postat av: Skånepåg

@AWSvenssonOK. Mr Swanson här kommer en liten gåva i form av en gris till alla Lueleåbor. Nu dj-r får DO anställa 100 nya handläggare på studs!Har tydligen blivit för influerad av kalmaritiskan. Du vet väl att här uttalar man inte alltid bokstaven r. T.ex. så säger man en kov och sväljer r:et innan korven!

Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman är redan här vi har tittat på en film från något land där "kosiner" står ihop med

mentalpatienter och förespråkar en ny medeltid.Dessa omkullrunkade stolskott har vistt fått 20 pinnar i hjulet på sina permobiler,till nösta val

skall vi ordna en rejäl punktering två av tre däck.Locket för Boljevikerna och "kosinerna stängdes definitivt den 19 sep 2010,nära skjuter ingen hare.

I Rumänien skjuter dom annat än harar.För övrigt skulle en "legosjälvmordsbombare sitta som en smäck i detta gäng.Ompröva omgående beslutet för klusterbomner i State of Crazyland.Om du rövskalle sitter på Äschbo behöver du inte släppa greppet om Petter-Niklas Gubben o Gumman

skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD.Bara att spotta i nävarna Svensson The braindead cousins ,och narkomaner skall inte få pajja Sverige mera,gode gud gör så 32:an halkar på en isfläck.Stryk omgående väjningsplikten vid övergångsställe

för bilister när det gäller innehavare av medlemskort i V,från det hållet väntar vi bara på

förslag om rökbar glögg "funnywine".

Dessa "Gunnebofantaster" gör sej bäst i en cell eller lyktstolpe.Ursäkta den något skarpa texten men det är inget mot människor som försöker mörda oskyldiga på tex Drottningatan.

2010-12-21 @ 14:47:33
Postat av: Gubben o Gumman

Rubriken ovan kan gott ändras till :

Boljevikian/Islamik maniac fest.

2010-12-21 @ 14:52:00
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Denna staty skulle göra sej fint bredvid

Repa(lus) Emil i Lönneberga i Rosengård.

Svensson ring Assistanskåren,begär tungbärgareavd.

2010-12-21 @ 14:56:32
Postat av: Skånepåg

@ G&G"gode gud gör så 32:an halkar på en isfläck"Undrar om han inte gjorde det för ett antal år sedan. Kan han möjligtvis ha spelat ishockey i unga år utan hjälm!

2010-12-21 @ 15:04:45
Postat av: Ronny

När SVT eller övrig PK media skall försvara islamismen har man några personer som kallas in och en tacksam islamismförespråkare är Jan Hjärpe. I TV senast lekte han psykiatriker, bär han påstod att självmordsbombaren hade psykiska problem, och det var det som var orsaken. I gårdagens Kvällsposten blir han satt på plats av professorn i psykiatri Bo Runesson, som säger att "självmordsbombarnas galenskap är en myt". Är det inte konstigt att en religionsprofessor kan häva ut sig medisinska termer och förklaringar, bara när det gynnar PK media!?

2010-12-21 @ 15:13:23
Postat av: Gubben o Gumman

Proffessor Järpe behöver all hjälp han kan få mot sina plattfötter bla

2010-12-21 @ 15:25:11
Postat av: Ulla71 år

Använde en mikrofon nästa gång - det går knappt inte att höra vad SD-politikern säger.

2010-12-21 @ 15:41:35
Postat av: Gubben o Gumman

Ulla 71 : Mycket pekar på att microfon använts

Gubben o Gumman behövde inte ens ta på hörapparaten

Vi hörde allt konstigt.

2010-12-21 @ 15:46:17
Postat av: Skånepåg

@ RonnyTack för tipset. Här är slutklämmen i artikeln som motsäger det som den självutnämnde "islamamatörpsykologen" Hjärpe påstår!"En förklaringsmodell som utgår ifrån att självmordsattentaten motiveras av att de är effektiva ur ett militäriskt strategiskt perspektiv och har sin grund i ideologiska, extremreligiösa eller nationalistiska strävanden - men samtidigt uttrycker ett behov av att hämnas förödmjukelser utifrån dessa - har ett större förklaringsvärde. För att ge förståelse av fenomenet kan metoder från psykologiskt psykiatriskt perspektiv användas, men möjligheten för psykiatrisk vård att ingripa i utvecklingen är sannolikt stark begränsad. De insatser som krävs för att förhindra terroristattentat av detta slag handlar nog mer om underrättelseverksamhet. Sannolikt ger det större möjligheter att förstå självmordsbombaren ur ett politiskt perspektiv."Varför låtsas svenskt massmedia inte förstå det synnerligen sjävklara i att, "Sannolikt ger det större möjligheter att förstå självmordsbombaren ur ett politiskt perspektiv."?

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Den galna ko sjukan som kollektivt drabbat svenska skrivintresserade kåren långt

innan begreppet blev allmänt är mycket svårbotat.Fast bla England hade ju en bra lösning på det när dom drabbades,ibland får man nästan lust att utrusta en del med bombbälte med plomberad timer.

För att sedan släppa ut dom i Norrlands inland,och säga jaga pippin, och peka på en fjällripa.

2010-12-21 @ 16:11:04
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Ge dej nu inte iväg och spola trappan

på Rosenbad,var är förresten AW Svensson?

2010-12-21 @ 16:14:29
Postat av: Skånepåg

@ Ulla71 årJag tolkar det som så, att det som var viktigast på inspelningsplatsen var att banda vad muslimgaphalsen i bakgrunden hade för åsikter om politik och islam samt hur detta var sammankopplat och att SD-representanten därför talade lågt. Har du sedan problem med att höra hur denna inspelning kommenteras i studion, bör du nog kolla upp dina ljudinställningar i datorn.

2010-12-21 @ 16:29:14
Postat av: LN

PARIS idag - STOCKHOLM imorgonhttp://tinyurl.com/hiddencamerainparis

2010-12-21 @ 17:13:21
Postat av: till Thoralf

vilken bedrövligt utveckling(avveckling) Sverige har.

gissar att michael moore skulle vara intresserad av att besöka sd och han skulle verkligen vilja göra en dokumentärfilm om Sverige. kontakta honom!

http://www.youtube.com/watch?v=H7625LKgDOc

2010-12-21 @ 17:24:17
Postat av: LNSveavägen nästa?http://tinyurl.com/streetboysofallah

2010-12-21 @ 17:38:17
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

Bedrövlig tillställning av muslimer som alltid framstår som helt neutrala.Köper INTE det!

2010-12-21 @ 17:40:40
Postat av: Skånepåg

@ LNNytagen gatubild någonstans från Ryssland? Om jag får gissa så lär det inte dröja, om detta nu fortsätter, att de s.k. inrikestrupperna börjar att provköra sina T90 tanks vid samma tidpunkt och på samma gata?Som den intervjuade fransmannen ungefär sade i den förra videon du tipsade om. Att detta har inte med religion att göra utan är en ren maktdemonstration, där man sammankallar muslimer från ett större område till bön, för att visa sin makt och att man kan ta över fransk mark som man vill.

2010-12-21 @ 17:56:45
Postat av: Ronny

Finns det någon TV kanal eller tidning i Sverige som har varit och rapporterat om denna muslimska manifestation???

2010-12-21 @ 19:05:53
Postat av: kalle2

muslimerna är nog för smarta för att provocera svenskarna allt för mycket. finns väl inget land där befolkningen är så lydig och betalar skatt och avgifter och sedan ger bort allt till politiker och främlingar. bara astrid lindgren protesterade när hon fick betala mer i skatt än vad hon tjänade, men hon hade ju kändisskap och miljoninkomster som stöd. (pomperipossaskatt)vanliga svenskar har ju ingen som lyssnar på dom. det går ju inte ens längre att kommentera på webbtidningar. och fackföringar, kommunalpolitiker, media,myndigheter allt styrs av likatänkande. vi lever ju i en diktatur som inte går att förändra.exempel 1: de som jobbar inom äldrevården vågar ju inte säga som det är utan stödjer sossarna och vänstern och alliansen som är de som orsakat och fortsätter med besparingar. sen låter de deras frustation gå ut över de äldre. helt otroligt.exempel 2: att protestera mot att betala mervärdesskatt på energiskatten på elräkningen går ju inte. ingen politiker, ingen media skulle förstå.med 1200 miljarder om året i skatt borde det inte vara så mycket besparingar. vart går alla pengar? man fattar ju att muslimerna måste jubla när de i smyg kan pumpa ur svenskarna på allt de äger. detta drömscenario vill de nog behålla ett bra tag till.

2010-12-21 @ 20:03:07
Postat av: MartinA

Ni i SD är tappra kämpar för en ljusare framtid för alla som bor i sverige. Men mitt sinne är fyllt med mörker, jag vänder mig bort.

2010-12-21 @ 20:42:34
Postat av: Martin J

Vad är SD:s politik gällande detta;http://smgodis.blogspot.com/2010/12/peak-oil-del-1.htmlSD kan genom att ta upp detta erövra ytterligare en profilfråga som idag ligger helt öppen. Inte ens miljöpartiet pratar om det, utan koncentrerar sig på klimatförändringarna. Läs detta, även del 2 och 3! Det kommer att ha minst lika stor påverkan på vårt samhälle som invandringen har och kommer att få.

2010-12-21 @ 20:48:46
Postat av: Gubben o Gumman

Martin A : Ta det lungt SD har satt tummen i ögat på 32:an två gånger det blir flera under årens lopp

Han kommer snart på att han är en minoritetsoikofob

Då kan allt hända.Vänta bara tills nästa självmordsbenägna arab tar en tur till Stockholm,då har 32:an seriösa problem.När folk börjar ställa krav på homom att han skall göra något,luften pyser sakta ur M .Psssssss.

2010-12-21 @ 21:32:26
Postat av: Fredrik

Islam är politik???

Förhelvete svenskar!

Hur kan PK MEDIA inte visa upp detta för svenska folket? Agenda,debatt,kobra o alla ni andra samhällsprogram här har ni nåt som bör diskuteras nu!! SD är framtiden för att vi ska behålla vår heder som civiliserat samhälle. skandal att media ej vågar visa sanningen.

2010-12-21 @ 22:33:09
Postat av: Rickard

Det är som jag alltid har sagt. Dessa muslimer, som media och etablissemanget kallar för "moderata" är inte moderata i jämförelse med svenska värderingar. Det hörde man ju när SVT intervjuade de muslimska ledarna i Sverige - De är för kvinnoaga och ser Muhammed (krigsherre och pedofil) som en förebild.

2010-12-21 @ 22:51:21
Postat av: Robin Shadowes

"gode gud gör så 32:an halkar på en isfläck""Undrar om han inte gjorde det för ett antal år sedan. Kan han möjligtvis ha spelat ishockey i unga år utan hjälm!"Eller ännu hellre att han får sig en slutgiltig akupunktur i sin kala skalle av en nedfallande istapp. Jag gick faktiskt en period på akupunktur i Lund vid mitten av 90-talet. Han var faktiskt en riktigt skön snubbe. Det lät så kul med hans amerikanska accent när han droppade one-liners som: Den gick väl inte in i Hjernan!

2010-12-22 @ 01:15:08
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: OT

@Gubben o Gumman32:an kallas numera också för Reinfeldt Glanskopf ("kärt barn har många namn").För övrigt så är julen snart här och vi otrogna hundar vet att Kenneth Ålborg, inte bara dricker glögg: http://www.youtube.com/watch?v=Z5nnrpki5FM

2010-12-22 @ 01:18:15
Postat av: Fredrik

Titta på detta!

110 miljoner i månaden!?

4800 i endast stockholm som migrationsverket ska utvisa men förvaret är fullt!?Men miljöpartiet tycker det är helt ok!?

Vad är detta!? dom får även 350 kr om dagen skattat och klart! varenda jävel som ska utvisas!?

10.500 kronor i månaden helt jävla gratis!!!!

Och här ska vi gå o jobba o slita för att försörja dessa snyltare! som fått avslag.Lägg upp detta!

Tala om det på jobbet

Få vänner att använda sunda förnuftet!Postat av: Gubben o Gumman

Igår skrek batikhäxorna från bla folkpartiet och

"röda katastrofen" i högan sky.

Idag meddelar TV rutan att

migrationsverket skall öka kompetensen om tex kristnas utvisningar till Irak.Detta ligger helt i linje med programet där Invationsverkets GD fick agera strykpojke,han har fått en åthutning då skall vi komma ihåg att 60% får stanna,men det räcker inte för batikhäxorna inteFrågan är om dessa batikhxor från Sverige i Eu och andra organisationer inte bara villl glänsa själva.

Allt medan övriga politiker från andra länder förmodligen ruskar påphuvudet bakom ryggen på dessaErik Almkvist påtalde i aktuellt program att man åkte hem på semseter detta noncharlerades helt av dom övriga minst 9 multikultiförespråkarna.Detta är beordrat av regeringen

Ett par galna oikofobkärringar räcker för att invandringen av raketforskare skall öka.Vad skall dessa göra när alla kristna Irakie kommit till Sverige,fortsätta att leta vidare i andra länder?Dessa strykpojkar får roligt nästa gång det smäller

Maken till syltryggar är svåra at finna.

2010-12-22 @ 06:18:38
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Då blir inriktningssmässigt samt stamtavla

32:an Schwarzkopf mycket lämpligt.

2010-12-22 @ 06:22:58
Postat av: Fredrik

Vill faktiskt att SD börjar göra lite utalanden i media som gör att saker tas upp i ljuset.Man kommer liksom till dukat bord men man hör ingenting från SD.Är ingen politiker och man kanske har en plan för att agera ifrågan får vi som röstat hoppas på för har man inte det så....Lite mer jävla anama skulle vara trevligt att se:-)

Sven olof Sällström är SDs framtid tycker jag!

Han är den som debaterar bäst och utstrålar säkerhet och trygghet!Fram med honom i rampljuset!

2010-12-22 @ 06:53:15
Postat av: Nalle i Växjö

Sverigedemokraterna tar upp ett problem i Sölvesborg och får "skit" för det av vissa medborgare.Problemet är inte specifikt för Sölvesborg utan gäller dom flesta orter i Sverige

Postat av: World Traveller

Haller med Fredrik. Muslimerna och deras allierade lamnar ju oppet mal gang efter gang och ingen i SD utnyttjar det. Om inte SD borjar kampa hardare for svenskars rattigheter och kultur saa kommer manga valjare att bli besvikna och lamna partiet. Det ar inte lage att bara jamsa med och vara lagmaeld nar oforraett efter oforraett drabbar oss svenskar. Nan maste for h-e saga ifran. Och massinvasionen fortsatter. Det maste bli ett totalstopp pa vansinnet.

Thoralf, vad har ni (SD) for planer infor 2011? Planerar ni nagra demonstrationer mot det pagaende vansinnet? Om inte, forklara varfor.

2010-12-22 @ 08:15:13
Postat av: Robin Shadowes

Helt klart måste vi börja få broms på mohammedan-importen snabbt som fanken annars går landet helt åt helvete men ännu viktigare måste vara att repatriera merparten av alla mohammedaner som redan befinner sig här. Sedan får dom själva kalla sig moderata bäst dom vill men i Sverige ska dom i alla fall inte befinna sig.

2010-12-22 @ 08:53:37
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Ännu en gång öppet mål.4800 utvisade på frifot kostar svenskar 110 milj.KontraRegeringen satsar 11 milj kr på skolmat och äldreboendes mat!?Sen tittade jag på smålandsnytt och får se en svensk medelålders man"Peter" som är sjukpensionär som nattvandrar i skogen så han kan hålla sig varm pga av att han har ej någon bostad? Han har ej kunnat betala hyran och får nu sova i 20 minus ute i gamla skyddsrum.Dessa miljarders miljarders som vi skattebetalare tvingas avstå för andra utan minsta krav på dessa länder dit bistånd och liknande går. Man säger att vi har dom strängaste migrationsreglerna i Europa?

Ändå så vill alla hit? Hur är det möjligt?Jo för det är en myt och vi "ger bort" pengar som vi hade obegränsad tillgång.Fattar inte hur man så ansvarslöst tar sina medborgares pengar och TYCKER att vi ska ej reagera och gör vi det så förtrycker vi den svenske medborgaren med orden:RASIST,NAZIST och du är FRÄMLINGSFIENTLIG. Helt makabert!Att man med gott samvete som politiker och journalist kan gå och lägga sig om kvällen utan att tänka tanken:FAN ÄR DET VI HÅLLER PÅ MED?2010-12-22 @ 08:56:05
Postat av: LN

SLUTA LJUG!NO TAQIYYAIslam har inget med fred att göra -Islam är underkastelse under ALLAH.ALLAH är guden som hatar.ALLAH är ett vidrigt svin.http://tinyurl.com/ISLAMISWAR

2010-12-22 @ 09:02:06
Postat av: LN

ISLAM PÅBJUDER LJUGANDEISLAM PÅBJUDER MORD PÅ HOMOSEXUELLAISLAM ÄR KVINNOFÖRTRYCKISLAM ÄR KRIGALLAH är guden som hatarhttp://tinyurl.com/ISLAMISWAR

2010-12-22 @ 09:51:09
Postat av: Skånepåg

@ FredrikDu har helt rätt. Der här kommer att gå åt h-e!Det här kan bara sluta i total katastrof för Sverige som nation. Oerhört skrämmande siffror hur Sverige lockar till sig asylsökande och ekonomiska lycksökare genom sitt makalöst generösa bidragssystem utan minsta krav på motprestation. Det finns ingen annan förklaring till varför Sverige skulle vara målet för flera asylsökande än andra europeiska länder. Ett land där makthavarna i första hand tänker på sig själva och invandrarna och överger de sämst ställda etniska svenskarna.Det som nu sker är avskyvärt och till allra största delen orsakat av maktens megafoner, det vill säga hela massmedia, som helt har övergivit sin roll att granska makthavarna och i stället agerar som deras och den Politiska Korrekthetens vidrigast tänkbara språkrör.

Postat av: kalle2

det måste vara extremt onda makthavare som använder religionen Islam som verktyg för att tvinga fram sin vilja att bestämma över hela Jorden.# varför skulle annars alla självmordsbombare bara spränga bland oskyldiga vanliga människor ?# om de extrema muslimerna vill påverka världspolitiken varför angriper de inte aldrig politikerna som orsakar all fattigdom och konflikter?alla stormöten som G8, G20, bilderberggruppen, FN,EU kontoret i bryssel mm. det skulle ju vara lätt för en eller flera självmordsbombare att smälla av kraftiga laddningar i vimlet i närheten av säkerhetsavspärningarna.gamla politiker som inte längre har skydd, de som beslutade om krig i sydamerika,iran/irak,vietnam,varför får de inte påhälsning av fredens religion?jag tror att sjävmordsbombare och terristergrupperna är uppfunna av globala makteliten för att genomdriva politiska förändringar som hade varit omöjligt annars.folket skulle protestera mot övervakning och censuren och allt tok.

oljekungarna i arabstaterna är kompisar med usa presidenterna och EU politikerna och ryssland och kina med.fattiga människor är missnöjda och lockas/tvingas in i vad deras politikers agenda. och vi i sverige blir fattiga också och lockas/tvingas in våra politikers agenda.nu fick de nån att spränga sig själv i stockholm och genast införs övervakning och förändringar snappt som sedan länge har arbetats fram och förbereds i smyg.

om nåt bra skall genomföras då tar det annars tid med utredningsgrupper.

2010-12-22 @ 10:04:57
Postat av: Nalle i Växjö

I dagen debatt i Riksdagen är just nu ett av ämnena jakten på kristna i Irak, som bland annat "V" är mycket bekymrad över och vill stoppa alla utvisningar!När var politiker bekymrade över kristnas situation i Sverige? Men det är väl en helt annan sak2010-12-22 @ 10:20:53
Postat av: LN

Allah måste ha varit framme och ställt till djävulskap i vanlig ordning 09:51:09.Här kommer den rätta länken:http://tinyurl.com/islamisselfdelusion

2010-12-22 @ 10:23:33
Postat av: AWSvensson

Lite kamouflerad rubrik, men desto bättre innehåll. Tydligen så finns det även inom de politiskt korrektast led folk som vågar se verkligheten. Ett litet ljus av uppvaknande som naturligtvis den självutnämnde godhetsapostlern Charlotta Svanberg direkt försöker blåsa ut. En politikerbroiler som skolats in i den tjuvaktiga sossemaffian.

Postat av: kalle2

nog f-n vill globala makteliten att folk skall vara outbildade och konfliktfyllda så de är lättmanipulerade.

i områden där naturtillgångar finns planteras det alltid konflikter förr var det väst/kommunism. nu är det kampen mot islam.man kan bestämma att man skall åka till månen och sedan lyckas 10 år efter.

men man vill inte bestämma att alla skall få skola och utbildning i afrika ,indien,pakistan,kina.

och väst länder som haft bra skola nedmonteras sakta men säkert.verkar som globalisterna vill ha merparten av befolkningen stående med mössan i hand.#tänk om all jordens befolkning hade gymnasial naturvetenskaplig utbildning i grunden. och sedan de som vill kan studera vidare på universitet. vilken möjligheter för utvecklig, tänk er 1 miljontals personer som ex: en fattig nedtryckt person som möjligheter.http://sv.wikipedia.org/wiki/Srinivasa_Aiyangar_Ramanujanoch kolla sedan på denna film:

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=relatedtänk om alla de miljarder fattiga hade utbildning i stället för indoktrinering av islam!det behövs ett Sverigedemokratiskt parti i varje land! med Sd´s utlandshjälp program kunde börja bygga upp en organisation tillsammans med immigration by numers i usa.

http://www.numbersusa.com/content/ja skratta ni som läser detta, men om ingen gör nåt blir det ju en global katastrof! blir det inte miljöförstöring så blir det väl ett tredjevärldskrig med kärnvapen. blir det nordkorea eller iran som börjar?

jorden är ju överbefolkad och naturresurserna kommer inte räcka till om alla skall leva som vi i Sverige gör. tänk om alla i hela världen hade vattenklosett. snart kommer alla i kina och indien spola toan samtidigt? efter 20 år skulle stockholms ström bli grumlig och fylld med staffilicockerså konflikter blir det om ingen gör nåt.

och enda man kan göra är att utbilda befolkningen men det vill ju inte de globala finanshajarna som har makten!

2010-12-22 @ 10:55:25
Postat av: kalle2

muslimländerna lever ju kvar i medeltiden och har koranen som lärobok. på medeltiden hade vi häxbränning och bibeln som lärobok.utbildning till hela världens folk behövs och går att fixa.

demonstrationen på videon ovan visar ju att okunskapen har spridigt sig till Sverige.2010-12-22 @ 11:05:47
Postat av: kalle2

7 klövern är som en mardröm inom digitalteknik, det är nollorna som styr!

2010-12-22 @ 11:21:27
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Man måste ändå beundra ditt enkla raka språk soosse=tjuv,ja svårare än så är det inte.

2010-12-22 @ 11:43:04
Postat av: LN

Hur snart skall rättssystemet i dårkistan Nya Sverige

nå samma korrupta höjder som i Stora Brittannien?http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/12/setting-up-of-tommy-robinson.html"If you support the English Defence League and its struggle against the Islamization of England — or if you support the resistance to Islamization anywhere, in Scandinavia, in Continental Europe, the United States, Canada, Australia, India, and

elsewhere — spread this video around, mirror it, forward it to your email lists."

2010-12-22 @ 12:11:23
Postat av: AWSvensson

Va roligt GoG att budskapet gick fram, försökte linda in det i bomull vilket jag normalt inte gör när det gäller att slå på sossar.

2010-12-22 @ 12:13:50
Postat av: LN

-Tag en skinkmacka och en sup och var som en vanlig, hygglig medmänniska! *)http://www.youtube.com/watch?v=1PIeNxHGngU- - - - -

*) Dett benämnes inom psykologien:

the "Carl P. Herslow Provokative Test

for debunking false ex-muslims".

2010-12-22 @ 12:45:17
Postat av: kalle2

AWSvensson: bra namn på sekten som inte gjort nåt bra sedan per albin hansson och tage erlander.tjuvaktiga sossemaffian.

här berättar hon hur hon fjäskat in sig hos mona muslim stahlin.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=4029108undrar om inte per albin hansson skulle fänglats och dömdts som ultra rasist om han levt idag.

2010-12-22 @ 12:54:40
Postat av: Fredrik

Sitter och letar i kvällspressen på nätet och undra

varför det inte är en "NYHET" att skriva om dessa 110 miljoner som vi "kastar i sjön".Ge nu svenska folket sin julklapp o tala om det:-)Sen så har varje asylsökande har ju rätt till advokathjälp vad jag förstår det som.Vilket vi svenska skattebetalare står för.

Bör man även där kanske ta sig en funderare på varför det tar upp till 5 år för att få ett ärende

klart. Vilket luredrejeri med våra skattepengar.Fatta vilka pengar! Vad har en advokat idag i tim?

Klart att de ska överklagas o läggas fram både den ena och andra förklaring och skäl av advokater.Är ju vi som betalar och dom blir rika som troll.

Någon som kollar denna penga karusell? Nej!Varför?

Borde vara ett" skoop" men icke?Ja de är många frågor och svar jag med andra vill ha svar på och jag hoppas SD tar den debatten.Sen vore de trevligt att se SD mer i kvällsdebatter på våra kanaler. Blir ni inte inbjudna så bjud er själva så får kan ni åtminstone kräva en förklaring och får ni ingen så tala om det för era väljare och svenska folket överlag för att man ska få så får man vara på!!Men här kommer länken igen!

Visst är vi bra korkade i detta land!!Postat av: LN

ANMÄL till JK

ANMÄL till JO

ANMÄL till DO

ANMÄL året om.

JÄVLA SVENNE-KUFFAR,

JÄVLA SVENNE-HOROR,

nu har ni KRÄNKT oss igen.

VI ska vid ALLAH se till att plustecknet

förvisas från MATEMATIKEN,

det KRÄNKER OSS, som den symbol det är

för KUFFEN JESUS.

BRÖDER och SYSTRAR - ANMÄL!http://www.youtube.com/watch?v=F3QGWMT3WWQ

2010-12-22 @ 13:20:17
Postat av: WMB

Svar till "FREDRIK" och "WORD TRAVELLER"Ni undrar varför man inte hör något från SD nu när det finns så många öppna mål.Ni tillhör tydligen dem som fortfarande inte förstår att det är Massmedia som bestämmer vad som ska synas och höras av SD. Om Massmedia inte vill att SD ska synas eller höras i Massmedia så lägger Massmedia locket på. När Massmedia lägger locket på, så kan SD varken synas eller höras i Massmedia hur gärna SD än vill och hur mycket de än försöker.När SD till och med före Valet nekades tillträde till valdebatterna i TV och övriga Massmedia försökte SD nå ut till folket med sin valinformation via torgmöten runt om i Sverige och någon demonstration. Dessa försök visade sig vara förenat med viss livsfara på grund av vissa ligister, som Massmedia konsekvent kallar för "aktivister".Eftersom "aktivisterna" dessutom vrålade och skrek och tutade i vuvuzuelor och visselpipor och förde ett öronbedövande oväsen, så stoppades även denna möjlighet för SD att föra ut sin information.Har ni verkligen missat allt detta? Eller har ni kanske något nytt, oprövat kort i bakfickan? Fram med det i så fall. SD vill säkert väldigt gärna även nå alla i Sverige som endast använder sig av massmedias informationskanaler. Det gäller nämligen oerhört många, 90 procent av väljarna ungefär.

2010-12-22 @ 14:27:13
Postat av: Robin Shadowes

Det tar fem år att utreda av den enkla anledningen att på fem år så hinner asylsnyltarna få "anknytning till Sverige". Nån annan anledning finns inte. På så vis slipper man utvisa dem.

2010-12-22 @ 14:49:25
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Hans

Framtids yrket i Sverige

Postat av: Fredrik

@WMB

Nej de är nog ingen som ungått medias censur.

Men man kan väl inte nöja sig med det.Titta på thoralf! bloggar flitigt och kommer med frågeställningar via detta forum.Men han kan inte göra allt:-)Sen är de nog lite frustration i de hela.

För när man ser hur illa det verkligen är och tänker på hur länge det har pågått så blir man ledsen,arg,besviken och lite rädd av detta konstant försvarande av saker som inte funkar eller kostar skattebetalaren miljarder utan dess vetskap vad pengarna går till.Men man är ju nu i riksdagen så nog kan vi förvänta oss lite debatt?Men det kommer nog:-)

2010-12-22 @ 16:44:28
Postat av: Skånepåg

Från brittiska Daily Mail."The latest WikiLeaks revelation: 1 in 3 British Muslim students back killing for Islam and 40% want Sharia law

Last updated at 3:24 PM on 22nd December 2010"

Postat av: Emmie

Islamister i England i hatkampanj mot julen

http://emmies.eu/?p=6862

2010-12-22 @ 23:30:11
URL: http://emmies.eu/
Postat av: Robin Shadowes

Sverige-vänner! Jag läste nyss på den holländska bloggen Klein Verzet att Edamer och Gouda numera är OMÄRKTA HALAL-produkter. Bojkotta och sprid detta.http://kleinverzet.blogspot.com/2010/12/spitting-in-our-food.htmlEn annan nyhet från Holland är att dom nu likt britterna har fått en organisation som propagerar för sharia, Sharia4Holland. Snart kommer vi säkert få en Sharia4Sweden också med tanke på hur långt islamiseringen har gått här.http://kleinverzet.blogspot.com/2010/12/sharia-for-holland.html

2010-12-22 @ 23:54:47
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: OT

Så här nära jul känner jag mig extra kristen och en viss mjukhet i mitt annars så förhärdade barbariska hjärta uppstår; så nu till min uppmaning till SDare i riksdagen:”Stoppa utvisningar av kristna irakier” - Se https://politisktinkorrekt.info/2010/12/22/stoppa-utvisningar-av-kristna-irakierKanske kan vi ta emot dem och ge dem skydd mot livshotande förföljelse?Nu säger säkert vän av ordning - "Men hur skall vi klara av att ta emot dem? Vi har ju redan tagit emot för många!" Och vän av ordning skulle givetvis ha helt rätt, men en ordentlig dos julglögg har givit mig en genialisk ide - varför inte släppa lika många fångar (utan svenskt medborgarskap) i utbyte mot att dessa avsäger sig PUT (för att sedan skickas ut)? Sedan är det ju inte heller fel att alla dömda ute i kylan som väntar på sitt straff äntligen kan få en plats i en varm cell.P.S. Är detta politisk ji-jutsu, julglögg eller helt enkelt bara mitt barbiska hjärta som blivit mjukt, vad vet jag? Skål!Julhälsningar - Jeff Dunham Achmed's "Jingle Bombs": http://www.youtube.com/watch?v=wskT6YfVB6E

2010-12-23 @ 01:01:03
Postat av: Skånepåg

Några läsvärda citat från Contra den 22 december 2010 23:44”Ett allt mer omfattande fenomen är det som i pressen kallas ensamkommande "flyktingbarn". I år beräknas cirka 3 000 komma till Sverige, förra året var det 1 479. Det handlar dock vanligen varken om barn eller flyktingar. Men ensamkommande är de.Vad gäller flyktingskapet så är det i få länder som sextonåringar utsätts för politisk förföljelse. I en del muslimska länder kan det vara fråga om religiös förföljelse. Men de "flyktingbarn" som kommer hit berättar ytterst sällan om något sådant, tvärtom är en stor andel somalier eller afghaner och själva muslimer som kommer från ett muslimskt land. Det är istället släktens stjärna, som familjen satsat stora pengar på för att smuggla in i Väst för att ordna en bättre framtid inte bara åt "barnet" utan i förlängningen åt hela familjen. Det är inte lätt att ta sig från Afghanistan eller Somalia till Sverige om man inte har hjälp av professionella smugglare och har betalt rejält med pengar för den tjänsten. Så är det naturligtvis också för "flyktingbarnen".Svenska myndigheter satsar extremt generöst på att ta hand om dessa ynglingar. Tidskriften DSM berättar om vad som hände i Västerås. 15 ensamstående flyktingbarn skulle placeras. För boendet ställde kommunen en villa och flera nyinköpta lägenheter till förfogande samt utlyste femton tjänster för att ta hand om "verksamheten" med de femton "barnen". En kock, en fastighetsskötare, en fritidspedagog, en integrationssekreterare, flera "språkresurser" samt naturligtvis en chef. Tyvärr fick kommunen bara tag på fjorton av de sökta femton personerna, men bland de anställda hade flertalet högskoleutbildning i form av socionomer, sociologer, pedagoger, lärare och läkare.”

2010-12-23 @ 05:59:43
Postat av: Stefan A

Dax för SD kanske och KU-anmäla den här invandringsministerfiguren Billström, så han offentligt får redogöra för den havererade invandringenspolitikens kostnader och konsekvenser....

2010-12-23 @ 06:58:44
Postat av: Lotta

OT/ Ville bara kika in och presentera Årets Julklapp. Helt underbart gjort av sjunka Caesar. Förtjänar en egen diskussion här.

Postat av: LN

Apropå Skånepågs redovisning 05:59SÅ SKAPAS ARBETSTILLFÄLLEN! - Sedan en cotch till vardera av de 14!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Non est ponenda pluralitas sine necessitate

Vad fn' är detta för rappakalja, undrar Svenne

Banan. Det, Svenne , är en välkänd sats som

formulerades av William Ockham ca 1300, som

både du och den idiokratiska PK-pöbeln skulle

ha hört talas om i skolan, om den svenska

skolan hade varit värd namnet.

Den kallas också Occhams rakkniv och avser

enkelt uttryckt, att finns det flera förklaringar

till ett fenomen, är det rimligt att antaga att

den enklaste förklaringen är den riktiga.Ensamkommande barn - varför strömmar

de hit till dårkistan Nya Sverige i en ständigt

växande ström?Enklaste skälen: (1) Gratis vivre, gratis

skolgång, gratis studier, gratis utbildning,

och (2) fungera som ankare för senare

anhöriginvandring.Också du Svenne, om du hade haft något

mellan öronen, om du hade bott i Kabul

och om du och klanen hade kunnat pröjsa

människosmugglarna, skulle gjort likadant. ,

2010-12-23 @ 10:13:54
Postat av: AWSvensson

Igår förbrukades strax före kl 1500 25900 MW/h el, av dessa stod vindkraft för 125 MW/h.

Fem ambassader måste stängas för att UD ska spara 135 miljoner, i stort den summan som man lägger ut på personer som fått avvisningsbeslut för att de går här och dräller, fast i månaden.

Extra tillskott i vissa kommuner till barnfamiljer som lever på socialbidrag för julfirande. Gäller detta även muslimer som inte firar jul?

När det gäller kristna irakier så är det inte helt solklart, läs vad Merith Wager förmedlar från en anställd på migrationsverket."Du säger att du är kristen och du vet att Jesus fanns och att han dog också och du har varit i Sverige i sju år varav det mesta illegalt men du har firat jul och du vet varför jul firas. Kristna har stora problem i ditt hemland. Det finns visserligen ingen i ditt hemland som vet att du börjat bli lite kristen här men det är bara en tidsfråga innan du själv berättar det för dina närmaste. Och då kan du bli förföljd. I synnerhet om du börjar missionera och berätta för alla om det du vet om kristendomen (att Jesus fanns och att han dog och att de kristna firar jul, miggans anm) och då kommer du att få problem med myndigheterna. Därför får du asyl, flyktingförklaring och resedokument".

2010-12-23 @ 10:37:55
Postat av: OT

@AWSvenssonJag menar riktiga kristna, som dör dagligen i Irak, Egypten, ...just för att de är kristna, d.v.s. inga fjantar som försöker PUTta sig in i Sverige.Vore väldigt intressant att få statistik på hur många riktigt kristna Irakier som avisas i förhållande till muslimska Irakier. Kanske kan bli en riktigt het potatis för etablisemanget att förklara?

2010-12-23 @ 13:08:07
Postat av: LP

Snart faller skiten samman.När vi svenskar inte längre tror att det skall bli bättre, kommer vi att agera lika ansvarslöst och egoistiskt i förhållande till Sverige som invandrare och allians/rödgröna gör. Då kommer alla att inrikta sig på att "rädda sig den som kan" och paradoxalt nog är det då allt kommer att gå åt helvete i expressfart, istället för som nu i lite långsammare tempo. Systemen brakar sönder pga bristande skatteunderlag, korruption, ansvarslöshet, låg arbetsmoral etc, och vi sjunker ned på den nivå man finner i svartaste afrika.Jag vet inte, förmodligen förtjänar vi det? Vi är ju helt klart inte förmögna att ta hand om det land vi ärvde.

Vi skulle ju kunna använda demokratin för att stoppa katastrofen, men poletten verkar inte falla ned riktigt även om SD långsamt ökar.

Vi skulle handgripligen kunna ta tag i problemen och kasta ut makthavarna och de objudna snyltgästerna med våld. Vi skulle kunna storma fängelserna och hänga varenda hitrest våldtäktsman, mördare och brottsling som nu sitter där på vår bekostnad och skrattar åt det "straff" de fick för att de våldtog Sverige. Vi skulle kunna slänga ut varenda trojansk häst ur riksdag och kommunfullmäktige och jaga dem och deras familjer ur landet.Men vi gör inget. Jo vi sitter och skriver insändare och det är väl bra, men det räcker inte när det brinner i knutarna.Ha nu ändå en jävligt god jul och ät mycket gris, drick mycket sprit, skaka hand med alla kvinnor och män, tillbe den kristna guden och skrik sedan högt att Muhammed var en pedofil och att islam är en falsk lära. Kasta en koran på brasan och ge fingret till en skäggapa och ett vandrande tält på gatan.

2010-12-25 @ 20:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0