HELENA BENAOUDA MÅSTE LÄMNA ALLA UPPDRAGNär kommenterar Helena Benaouda de terroranklagade ”svenskarna” som greps i Köpenhamn?

Svärsonen Munir Awad en av de gripna?

I så fall är det dags för Helena Benaouda att lämna alla sina uppdrag!

Läs på Snaphanen.

Expressen

UPPDATERING 1!

SvD först ut med uppgifter om kopplingen till Helena Benaouda. Läs artikel.

DN, Expressen, Aftonbladet, SydSvenskan, SR och SVT mörkar fortfarande!

UPPDATERING 2!

Enligt Dagens Nyheter är islamisterna inte bara terrorister utan även "våldsmän och sexualförbrytare". En avslöjande artikel i DN som bekräftar BRÅ:s rapporter om män från MENA-länder i brottsstatistiken. Läs artikel i DN.

Jag måste säga att jag är ganska överraskad och häpen över att dessa artiklar publicerats i SvD och DN bara dagen efter dessa islamister "plockades" av PET i Danmark. Är detta slutet på vit-pixlade bilder i media.
Expressen och Aftonbladet verkar tagen på sängen av SvD och DN rättframhet. Men det kanske beror på att dessa tidningar är så trogna vänstern!


Kommentarer
Postat av: Pelle P

https://www.flashback.org/sp27881046https://www.flashback.org/t1406383p2

2010-12-30 @ 12:03:07
Postat av: Kalle

Har någon hört om vår statsminister Fredrik Reinfeldt (M) göra något uttalande om de av honom sååå älskade nysvenskarna som planerade att skjuta så många journalister som möjligt på Jyllandposten i Köpenhamn.Har han avgått som statsminister och högsta politiske ledaren av Sverige???

2010-12-30 @ 12:29:32
Postat av: Skånepåg

Citat från en ”bortförklaringsledare” i dagens Expressen:

"Terrorförsöket är naturligtvis ett hänsynslöst angrepp på tryckfriheten och yttrandefriheten. Det kan inte nog betonas. Men det är också ett angrepp på tusentals islamister i Skandinavien - hederliga och fridsamma invandrare som starkt fördömer de våldsmetoder som extremisterna använder sig av."Nu har Expressen fastnat med skägget i brevlådan. Observera att man använder ordet ISLAMISTER i sammanhanget hederliga och fridsamma invandrare. Att sedan hela artikeln är det vanliga ”snömoset” är inget annat än förväntat.Lär bli en snabb uppdatering när man upptäcker sitt ”misstag” och en ny aspirant att sortera arkivet i källaren.

Postat av: AWSvensson

Har inte för höga tankar om Fredrik Rheinfeldt , han har med sina glättiga uttalanden målat in sig i ett hörn. Jag tro inte han begriper allvaret i denna ockupation av islam som sakta men säkert smyger sig på detta landet.När det gäller Helena Benaouda så borde de flesta inse att hennes tid som talesman för islam är för evigt placerad i arkivet.

2010-12-30 @ 12:36:55
Postat av: jägarn

Tänk att vi svenskar fick kulturberika Danmark också. Nu väntar väl de övriga nordiska länderna på sin del av den svenska berikningen.

2010-12-30 @ 12:44:10
Postat av: Tony Ingman

Saker är inte alltid vad vi i medier tror"

"Svenskar inblandade har varit strunt"???

Detta skriver en figur vid namn Oisin Cantwell i

den alltid bortförklarande blaskan Aftonbladet i sitt försök att släta över dårarnas missdåd.

Han har ju rätt så till vida att dom inte är Svenskar. Svensk blir man inte bara för att man får

ett medborgarskap påklistrat sig, utan kontroller

utan någon som helst uppföljning av vad deras syfte

att vistas i landet är. För övrigt vill dom nog inte heller bli betraktade som Svenskar.

Munir Awad är ett tydligt bevis på detta.Så hans rubrik borde istället vara: Saker är inte

alltid vad vi i medier VILL TRO.

2010-12-30 @ 12:59:10
Postat av: Johan Kraft

Har i minnet ett nyligt avsnitt av Debatt 14/12 om självmordsbombaren i Stockholm. I programmet säger Helena Benauoda att hon aldrig stött på dessa extrema islamister som skulle kunna bli terrorister.Antingen har hon aldrig träffat sin svärson, eller så ljuger hon rakt upp i ansiktet på svenska folket.

2010-12-30 @ 14:21:48
Postat av: Hajen

När verklighetens terrorister är i farten då är det tyst från Expo. Inte heller hör vi något från den socialistiska flatan i prästskrud. Hon kanske är på Sergels torg och manifesterar på egen hand.

2010-12-30 @ 14:31:08
Postat av: kalle2

säpo har koll på 200 stycken importerade muslimer som vill spränga oss i bitar. dessa får minst 8000 kr i månaden i bidrag.

8000 kr * 200 *12 månader = 19,2 Miljoner om året.

sedan ett par miljoner i löner till x-tra personal för säpo.

troligen har dessa muslimer familjer och släktingar här som också har garanterad betald semester i sverige livet ut.

1 500 000 invandrade 8000 kr i månaden 12 månader = 144 000 000 000 kr, 144 miljarder i försörjningsstöd.

plus löner till personal och handläggare och advokater, kommuner flyttar runt skattepengar mellan kommunen och sitt komunala fastighetsbolag och ger även till privata fastighetsbolag då invandrarna inte har beskattningsbar inkomst.skulle gissa att totala årliga kostaden för multikultiexprimentet kostar minst 500 miljarder.och inte har det blivit fred och slut på fattigdomen i övriga världen. däremot har äldrevården,sjukvården,försvaret,tågtrafiken,skolan(300 skolor har laggs ner och resten har eldats upp ),underhåll av vägar snart läggs ner helt i sverige för att finansera massinvandringen. 1200 miljarder i årlig skatt räcker inte!

2010-12-30 @ 14:42:51
Postat av: lassekolja

Tur att vi har dessa SVENSKAR, som sprider heder och ära över oss runt om i världen!

Dom är åtminstone bra SD-valarbetare, ja, faktiskt i klass med Mona och Lars för att inte tala om "självmordsbombaren", som t.o.m. offrade livet för att SD skall växa.

GOTT NYTT ÅR Thoralf!!!

2010-12-30 @ 14:50:49
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: LN

Börjar dumheten tappa greppet? Oh nej, det var bara ett olyckligt förbiseende, en sann men otillbörlig tanke råkade olyckligtvis nästla sig ut från cortex.'Skånepågs' berömvärda iakttagelse av den tillfälligtvis förlorade självkontrollen alternativt självcensuren hos Expressen i deras ledare: om "terrorhotet_ mot_oss_alla" (* föranledde ett uppskattat slut på 2010 - skrattparoxysmerna ville kanppt ta slut. Ingenting roligare kan rimligen hinna hända före kl 24 imorgon."...ETT ANGREPP PÅ TUSENTALS ISLAMISTER I SKANDINAVIEN - HEDERSAMMA OCH FRIDSAMMA INVANDRARE SOM STARKT FÖRDÖMER DE VÅLSMETODER SOM EXTREMISTERNA ANVÄNDER SIG AV."BLA -- BLA -- BLA!*) Det reella terrorhotet mot oss alla är (1) ofredens och dumhetens religion islam samt (2) att Dr Corfitz Reinfeldt et al skall lyckas lobotomera ännu fler medborgarskapsbärare i dårkistan Nya Sverige.Kanske är det dags för PK-oikofoberna att sadla om! Alla ismer utom islamism och patriotism är ute - konservatism, liberalism, christologism, kommunism, socialism, miljöfascism, ultrastupidfeminism o.s.v. - numer gäller framför allt den allomfattande dumheten, den råa stupiditeten, idiotien, som den nya ideologien. Utövad av nationens politiskt korrekta, oikofobiska, islamofila och sannolikt också kleptokratiska ledarskap, bli resultatet en IDIOKRATI.

Intelligentare personer än både du och jag har redan insett detta; inför KUNG och FOSTERLAD upplyser årets nobelpristagare i fysik den värda församlingen om hur det förhåller sig: http://www.youtube.com/watch?v=4ra4F9ROUrg

Intelligent men fegt ger han dem omedelbart efteråt en 'pysventil' genom att leda över deras tänkande på EU.

2010-12-30 @ 15:51:24
Postat av: Robin Shadowes

Inte bara Helena Benaouda bör avgå från sin post, även Sveriges sämste statsminister Fredrik Barbar måste avgå.

2010-12-30 @ 15:53:24
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lotta

OT/ Nu har Svetigedemokraterna varit framme igen eller? Misstänkt mordbrand på Lundegårds camping.Den storljugande konvertitfinnan har tydligen inget att säga idag? Satt och ljög sig blå i Debatt om att de inte vet hur en islamist ser ut eftersom de aldrig träffat någon. Har hon aldrig träffat svärsonen sin? Nu väntar vi bara på att plakaten

mot rasism skall plockas fram igen och alla snyfthistorier om hur synd det är om alla stackars muslimer som återigen hamnar i hetluften. Leffe Karlsson befarade ju efter mordbombarens dåd att muslimska tjejer skulle få sina sjalar avslitna. Någon som hört att så skett?

Postat av: Cavatus

Johan Kraft! Minns också Benaouida när hon satt i Debatt och ljög om detta. Men hon är ju bara införlivat i traditionen med taqyyia, läs om den här (OBS! engelsk text men MYCKET läsvärd):http://www.islam-watch.org/Warner/Taqiyya-Islamic-Principle-Lying-for-Allah.htmAnnat mer sevärt:

Lars Hedegaard intervjuas i Axess Television, 2 delar, 30 okt 2010:

http://www.youtube.com/watch?v=qAM2aNgBxEI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iQD21m5lR2o&feature=relatedSvensk imam hatpredikar i svensk moské i engelskt smygfilmat videoklipp

http://www.youtube.com/watch?v=M5osyP290Rg&feature=related

2010-12-30 @ 16:36:16
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Skånepåg

@ CavatusSåg nyss att du kommenterat Ekeroths artikel på Skånskan.Jag filade ihop några rader, men blev omedelbart refuserad och direkt (!) bannad. Där var det tydligen inte så högt i tak som det verkade och märkligt att man överhuvudtaget publicerade hans artikel?

2010-12-30 @ 17:32:50
Postat av: Ronny

Dags för SVT att kalla in Jan Hjärpe, och Jan Guillou, för att försvara sina skyddslingar...........:)

2010-12-30 @ 17:33:34
Postat av: Utlandssvensk

Detta är också läsvärt:”The subversion against our societies is executed by relatively few immigrants. Most immigrants from Islamic countries do not come to the West in order tor transform free Western countries into semblances of the autocracies or theocracies they have fled from. They seek better living conditions, employment, a better future – but they do so without the intention to change their religion, and this is where things get complicated.Retaining faith in Islam and Islamic scholars will lead the immigrants to tacitly support the subversive aims of Islamists who have also come to the West, initially as a relatively small fraction of millions of Islamic immigrants. These Islamic leaders and scholars use the Islamic teachings to destroy confidence in Western democracies, and they are astonishingly effective in achieving that aim.Explaining how this seemingly irrational development can take place requires some history. This first and foremost means the life and conduct of Muhammad, the perfect example for the pious Muslim even today. The authority of Muhammad is absolute in Islam, be it in form of Quranic commands or the examples of conduct recorded in hadith collections, known in Islam as the ‘Sunna’. Hijra, immigration, was a key element in Muhammads takeover of Yathrib, today known as Medina.Unfortunately, the concept of Hijra is not limited in time or space to 7th century Arabia. The command as given is absolute, and remains an obligation on Muslims. One of many hadith quotes Muhammad for this:I charge you with five of what Allah has charged me with: to assemble, to listen, to obey, to immigrate and to wage Jihad for the sake of Allah.Thus, immigration is step four out of a five step plan. Sam Solomon elaborates:So Hijra or migration is binding on all Muslims for numerous reasons; the most important being that migration is preparatory to jihad with an aim and objective of securing victory for Islam and Muslims either in another country or generally as a community.”http://europenews.dk/en/node/384962010-12-30 @ 17:34:52
Postat av: Ronny

Jag tror inte Thoralf blir arg om jag rekommenderar en artikel hos ROBSTEN idag , som är mycket talande om medias kontaktvärld. Det är skrämmande.......

2010-12-30 @ 17:44:10
Postat av: se bluffen

tänk om makteliten i bilderberggruppen skapat sekten med extremmuslimer som med verktyget självmordsbombare fixar så folkets åsikter följer vad makthavarna önskar!?självmordskandidaten i sthlm hade indoktrinerats i england återvänder till sverige och dör. media öser ut info som 7 klövern godkänt och samtidigt av en slump? införs nya övervakningsdirektiv.nästa gång det exploderar är när folket skall gilla uranbrytning i sverige. då skall vi söka trygghet hos reinfeldt som skall skydda oss mot terrorister men i utbyte så måste vi låta uranbrytning ske så vi kan bli en del av internationellt samarbete.alltihop började med revolutionen i iran och sedan sjävmordssprängningarna i libanon. makteliten ligger bakom och kontrollerar. varför skulle annars alla antentat bara ske bland fotfolket och alltid när politiska obekväma val och beslut skall genomföras. och alltid när naturtillgångar skall fås gratis åtkomst till.2010-12-30 @ 18:04:31
Postat av: Skånepåg

@ RonnyTack för tipset och väl läsvärt om hur journalister och politiker samarbetar i en enda "salig röra". Robsten har lagt ner ett gediget arbete för att kunna sammanställa denna artikel.Hade för något år sedan tillsammans med någon annan en omfattande diskussion med Lodenius på hennes blogg. Efter att jag lyckats motbevisa och komma med mer faktamateriel än vad hon mäktade så stängde hon helt sonika av sin blogg för vidare kommentarer. Måste tillstå att jag njöt obeskrivligt av att ha lyckats såga henne vid fotknölarna. Vet inget om hennes blogg i dag.Jag kompletterar med URL til Robsten, så får fler möjlighet att ta del av innehållet.

Postat av: Skånepåg

Hittade detta i en kommentar på bloggen Politiskt Inkorrekt och var och en får dra sina egna slutsatser om dess ev. riktighet. Ovsett detta så blir åtminstone jag "mörkrädd" och undrar hur detta skall sluta?"Under julen enbart, har hängivna anhängare av "Fredens religion":

1) Sprängt av bomber på taket till en kyrka i Fillipinerna.

2) Självmordsbombat ihjäl minst 45 översvämningsflyktingar, som stod i kö för västerländskt matbistånd, och skadat över 100.

3) Planerat att spränga en skåpbil bredvid en julgran i Oregon, mitt under en julceremoni.

4) Planerat att bilbomba ett rekryteringscenter i Maryland.

5) Massakrerat 86, och skadat 189, i tre explosioner mot oskyldiga cilvila i nigerianska kyrkor.

6) Planerat att simultant förgifta amerikanska matbufféer över hela landet, med ricin och cyanid.

7) Planerat att implantera bomber i människokroppar, eftersom bomberna de (också i december) implanterat i hundar, och skickat iväg på passagerarflyg mot USA, lett till att hundarna dött.

8) Planerat en tolvmans terrorattack för att slakta oskyldiga civila i Holland.

9) Planerat att slakta civila i London genom att samtidigt attackera Londons aktiemarknad, Big Ben och den amerikanska ambassaden.

10) Planerat att slakta på Jyllandpostens redaktion i Danmark, på samma sätt som när 160 fick sätta livet till i Mumbai.

11) Och sen har vi ju även haft den första självmordsattacken på svensk mark, ämnad för oskyldiga julrushs-shoppare.När slutar etablissemanget att låtsas att Islam bara är en vanlig religion i mängden?"

2010-12-30 @ 20:31:59
Postat av: LN

Doktrinen om spridning av islam genom Immigration och Infiltration - typ Trojansk häst eller äggläggande gök.

- - - - - - - - -

Med anledning av 'Utlandssvensks' 17:33:34 citering ur boken Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, The Islamic Doctrine of Immigration, av Sam Solomon & E Al Maqdisi, följer här en presentation av boklen:"The first fundamental principle for the creation of a successfully visible Islamic society is to be separate and distinct..." "Sam Solomon and E Al Maqdisi have provided the general Western public a valuable service in publishing this book."

Rev Dr Patrick Sookhdeo Director of the Institute for the Study of Islam and Christianity"If only one piece of information pertaining to Muslims and Islam is ever read, it would be this book on Al-Hijra."

N Keas Phd Lecturer and Communication Consultant"I hope that every person in the Western world reads it, including the sleeping political elite. This book should bring about a much needed awakening."

Geert Wilders MP Chairman Party for Freedom (PVV).Sam Solomon, a convert to Christianity and an expert on Islam, is a senior lecturer and research coordinator, a human rights activist and an advisor to British as well as European parliamentarians.

Sam has authored a number of thought-provoking books and numerous articles on Christian Muslim relations.E Al Maqdisi is a prolific writer and debater, an author of some 15 books, and a regular contributor to many Internet sites on this complex subject of Islam and

its teachings. "

2010-12-30 @ 21:15:50
Postat av: Dumle

Att anställa blodbad bland de som försvarar vår rätt att kritisera eller skoja med företelser som religioner är helt i linje med Allahs önskan. De som nu hävdar att islam inte uppmanar till mord LJUGER!

Profeten Muhammed(enligt islam ett föredöme i ord/handling i evig tid) beordrade själv mordet på de som vågade kritisera eller driva med hans religion.

Bukhari vol 5, bok 59, nr 369 ges förklaringen till morden på tex Theo van Gogh eller mordförsöken på Lars Vilks eller andra tecknare av profeten Muhammed.Under profetens vistelse i staden Medina anklagades den judiska poeten Ka´b bin Al-Ashraf för att ha hädat islam och förolämpat de muslimska kvinnorna i vissa av sina alster. Den kärleksfulle profeten Muhammed frågar därför sina anhängare vem som kan tänka sig att mörda den frispråkiga författaren som sårat Allah och hans apostel.En frivillig muslim vid namn Muhammad bin Maslama anmäler sig och frågar om han får ljuga inför poeten i syfte att komma honom nära. Guds apostel visar här islams brist på moral och ger den blivande mördaren klartecken att ljuga, så länge det gynnar islams sak. En natt mördar sedan Maslana och hans fosterbror poeten Ka´b. De återvänder med den mördades avhuggna huvud till profeten Muhammed, som då utbrister ”Allahu akbar” och prisar Allah för mordet på hans fiender.Så mycket för att islam inte accepterar våld.Läs mer på:

http://skafferigodis.blogspot.com/

http://sanningenommuhammed.wordpress.com/

http://www.sanningenomislam.se/

2010-12-30 @ 21:27:22
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Är skrämmande hur likgiltigt media är innför detta faktum.men man försöker väl åter igen tysta ner det genom att föringa problematiken med religionen islam. Man skrev inte "satans verserna" för intet.Sen läs om dessa Islamister

Kriminella,perversa brottslingar som man gett medborgarskap. Är en skam att dom blir kallade svenskar i media för dom är så långt ifrån det man kan bli. Vårt namn,livstil,demokratiska samhälle dras i smutsen. Av dessa simpla tjyvar som utnyttjar får gästfrihet.Vakna svenskar!

Postat av: Kurtan

Ett svin blir inte en häst bara för att de bor eller är födda i ett stall !De är fortfarande svin vad än pk-dårarna försöker att trycka ner i halsen på oss !MVH

2010-12-30 @ 23:27:13
Postat av: Cavatus

Skånepåg! När jag skrev ett inlägg var det ingen moderation på artikeln. Det har de tydligen infört i efterskott.http://www.skanskan.se/article/20101227/OPINION/712279803

Postat av: Robin Shadowes

Arbeta för att få tillgång till SVT en hel-kväll på bästa sändningstid. Med envist tjat borde det gå att bryta ned dem. I åratal har dom tjatat med sina "fri television"-trailers. Finns väl idag ingen svensk som inte har råkat se minst ett halv-dussin av dessa. Vill dom verkligen göra själ för namnet så måste dom släppa igenom er till slut. Tänk en hel kväll där ni får chans att både informera det sovande folket om tillståndet i deras eget land och hur illa det verkligen är, samt informera dem om sanningen om islam. Tänk chansen att få ha svensk-vänliga debattörer i studion för en gångs skull och slippa vänster-gaphalsarna från Debatt. För att visa på att Sverige inte är det enda landet som blivit infiltrerat av islam så kan man ju även ha med utländska gäster på video-länk som t ex Robert Spencer, Pamela Geller, Geert Wilders och ex-muslimer som Wafa Sultan och Ibn Waraq. Mycket kommer säkert upplevas som chockartat av det sovande folket men det är bättre att dom blir väckta på det sättet än att det smäller i tunnel-bana med hundratals döda och skadade.

2010-12-31 @ 01:34:50
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Abdel Ohi

Helena Benouda är aktiv medlem i Islamiska Förbundet i Sverige som är Islamiska Broderskap rörelsen i Sverige. Hennes medlemskap hemligstämplat för att kunna verka fritt. Hon är med i det inre krets som består av Chakib Ben Makhlouf, Mustafa Kharraki, Haytham Rahmeh (Imam), Abdallah Salah,Ahmed Almufti, Mahmoud Khalfi, Mohammed Kharraki (SUM ordförande),Omar Mustafa(ny ordförande) och Zouhair Berrahmoun. Alla nämnda är ledande figurer i Islamiska Bräderskaps rörelsen. Det är Chakib Ben Makhlouf som är högsta ledare för denna organisation i Europa. Alla måste lämna sina uppdrag eftersom de som utbildar alla radikala muslimer i Sverige

Måste vara Anonym

2010-12-31 @ 07:49:05
Postat av: Skånepåg

@ CavatusKommentaren försvann snabbt och jag får följande meddelande då jag går till kommentarerna: "Den här webbplatsen har blockerat dig från att kommentera"!2010-12-31 @ 07:59:13
Postat av: Jonas Ryden

Man blir totalt frågande ? Vad får ungdomar som har livet framför sig att söka sig ut i denna dimbank av livsåskådningar . Hur kan man som moder samt förebild avsäga sig viljan att leda sina barn och deras omgivning till att bli insiktsfulla om livet och dess sidor , samtidigt vara en av islams utposter i ett fritt land som Sverige där man anser sig vara trygg ,fri och väl mottagen?Förståelse ,moral och etik skall genomsyra ett friskt varmt mänskligt samhälle. Hoppas att Vi alla får ett riktigt gott nytt år . svart som vit ,muslim kristen som katolik dvs alla vi som delar moderjord . Ps Yttrande friheten är helig .

2010-12-31 @ 08:50:30
Postat av: Anna F

Tack för en klar röst i media mörkret. Helena Benaouda måste granskas av seriösa medier hon är en offentlig person med åsikter som är långt ifrån "moderata". Några frågor:Hur lyckas hon gång på gång att engagera UD, Säpo och svenska medier i rednings aktioner av hennes terrorist släkt?Kan alla svenska medborgare förvetna sig samma engagemang av dessa myndigheter vid problem utomlands?Beror hennes makt på kontakter med S/LO toppar?Vem finansierar hennes verksamhet? Är det möjligt att utländska, icke-demokratiska makter stödjer hennes "religiösa engagemang"?Varför reagerar ingen på hennes uppvigling mot Lars Vilks (länk)?Vem beskyddar henne?Varför fick hon figurerar i "uppdrag granskning" utan att någon ifrågasätta hennes version? Vilka andra svenskar kan förvetna sig denna milda behandling av Janne Josefssons redaktion?Varför plockades inslaget i "uppdrag granskning" med Helena Benaouda bort från den "fria televisionens" hemsida?Hur kan moderat islam blir en del av Sverige utan kritisk granskning av opartiska medier?MVH/Ahttp://ifstockholm.se/index.php?option=com_content&task=view&id=10&Itemid=1

2010-12-31 @ 09:43:53
Postat av: Nalle i Växjö

Slutet för demokrati i Europa, film från Norsk television

2010-12-31 @ 10:31:02
URL: http://vimeo.com/18014677
Postat av: Bosse

Dags att lämna facket. Fick just reda på att Helena Benaouda jobbar på IF Metalls kontor i Stockholm och att jag därmed indirekt avlönar henne genom min fackavgift. På måndag kommer jag att begära uträde ur detta fack, hoppas vi blir många.Helena Benaouda

Assistent

Telefon: 08-786 83 74

E-post: [email protected]

2010-12-31 @ 12:27:06
Postat av: tobleronasahliv

Nu med länkar:Hittills - under julen enbart(!) - har hängivna anhängare av "Fredens religion":1) Sprängt av bomber på taket till en kyrka i Fillipinerna. http://m.bangkokpost.com/news/2131612) Självmordsbombat ihjäl minst 45 översvämningsflyktingar, som stod i kö för västerländskt matbistånd, och skadat över 100. http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=2009363) Planerat att spränga en skåpbil bredvid en julgran i Oregon, mitt under en julceremoni. christmas_tree_bomber_foiled_in_attempt_to_blow_up_van_near_crowded_oregon_tree.html" rel="nofollow">http://www.nydailynews.com/news/national/2010/11/28/2010-11-28christmas_tree_bomber_foiled_in_attempt_to_blow_up_van_near_crowded_oregon_tree.html4) Planerat att bilbomba ett rekryteringscenter i Maryland. http://www.usatoday.com/news/nation/2010-12-08-md-recruiting-center-bomb-plot_N.htm5) Massakrerat 86, och skadat 189, i tre explosioner mot oskyldiga cilvila i nigerianska kyrkor.http://www.zambianews.net/story/725161/ht/Radical--Islamist-sect-claims-responsibility-for-Nigeria--church-attacks6) Planerat att simultant förgifta amerikanska matbufféer över hela landet, med ricin och cyanid. http://www.cbsnews.com/stories/2010/12/20/eveningnews/main7169266.shtml7) Planerat att implantera bomber i människokroppar, eftersom bomberna de (också i december) implanterat i hundar, och skickat iväg på passagerarflyg mot USA, lett till att hundarna dött. http://www.nydailynews.com/news/national/2010/12/06/2010-12-06_al_qaeda_is_truly_gutless_terror_doc_eyes_sewing_bombs_in_thugs.html

http://homelandsecuritynewswire.com/al-qaeda-seeks-surgically-implant-bombs-martyrs-bodies8) Planerat en tolvmans terrorattack för att slakta oskyldiga civila i Holland. http://www.msnbc.msn.com/id/40807315/ns/world_news-europe/9) Planerat att slakta civila i London genom att samtidigt attackera Londons aktiemarknad, Big Ben och den amerikanska ambassaden. http://www.aolnews.com/2010/12/28/terror-suspects-targeted-us-embassy-big-ben-british-prosecutor/10) Planerat att slakta på Jyllandpostens redaktion i Danmark, på samma sätt som när 160 fick sätta livet till i Mumbai. http://news.yahoo.com/s/afp/20101229/wl_afp/denmarkswedenattacksmedia11) Och sen har vi ju även haft den första självmordsattacken på svensk mark, ämnad för oskyldiga julrushs-shoppare. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8275447.abNär slutar etablissemanget att låtsas att Islam bara är en vanlig religion i mängden?

2010-12-31 @ 12:34:02
Postat av: Gert Hellström

Man blir bara så jävla trött , bilder i dagens blaskor på de s.k. svenskarna , vadå svenskar ??

2010-12-31 @ 12:42:59
Postat av: Lukas

Mitt Älskade SD! Jag njuter av att varje dag se hur SD växer och blir starkare! Låt dessa "svenskar" få brinna i helvetet! Fy fan säger jag bara, vilka svin som bara vill förstöra! Att människor blir chockade att SD växer så det knackar är komiskt! Nej sorry Mona, Lars och Fredde! Ni har förstört Sverige och jag längtar tills den dagen då SD sitter i tronen och kan slussa ut detta pack som inte har något här att göra!

2010-12-31 @ 13:39:03
Postat av: Tony Ingman

ISlam är ett otäckt gift som intill döden måste

bekämpas med alla till buds stående medel.Därför är det skönt att se att SD växer i alla

opinionsundersökningar, med den takten kommer SD att vara ett20procents parti vid valet 2014

2010-12-31 @ 16:40:49
Postat av: Inge Sandén

Gott Nytt År till alla Sverigevänner och Sverigedemokrater.

Just nu känns det mycket tillfredsställande att vara Sverigedemokrat.

De senaste händelserna gör ju,att sanningen om tillståndet i vårt land kommer nu inte bara de 340 tusen som röstade SD känna att det var ett rätt beslut,utan nu skall det övriga Sverige vakna och nu väntar vi på 10% och i valet 2014 25%.

Vilka är då våra fiender,som är beredda att sälja ut vårt land?

Efter att ha läst Robbsten blogg,som "Ronny och "Skånepåg" länkade till står det helt klart vilka krafter vi SD:are har att kämpa emot.

Om vi utgår ifrån,att minst en miljon skulle rösta SD,om vi hade haft tillgång till media på samma sätt som dessa våra fiender som tillhör "Subjournalistklubben" har.

Två miljoner pursvenskar borde klara av dessa förrädare tycker man.

Så här ser det faktiskt ut.

1)enligt Säpo har vi två hundra islamister,som är beredda att spränga oss i luften,men mörketalet är stort och då blir verkligheten minst tusen stycken.

2)Så tar vi de som tillhör denna klubb,de allra värsta,låt oss säga att de är 500 st.

3)Medlöparna till "de värsta" skulle då kunna vara ett tusen.

4)Orförandena i alla kulturföreningar,som uppbär anslag av våra skattepengar,alltifrån hembyggdsföreningar,folkethus och ABF.

Ska vi höfta ett tusen.

2014 kommer två miljon pursvenskar att stå emot 3500 som vill vårt land illa.

Då skall Radio och TV-chefer bytas ut och något stöd med skattepengar till medier som undanhåller sanningar till folket får klara sig själva bäst de kan.Det får räcka så til att börja med.

Detta får bli min nyårskrönoka,om hur vi lyckats rädda vårt land 2014,då Svenska folket vaknat och landsförrädarna skall skämmas likt alla sossar,bondeförbundare och en del högerfolk som stöttade nazism och Hitler fram till 1943-44.

Torgny Segerstedt,varnade från början för nazismen.

Jimmie Åkersson och hans Sverigedemokrater har från början varnat för vad som händer om vi inte sätter stopp för islamisternas utbredning i vårt land.

Vi Sverigedemokrater behöver inte säga som 40-talets förrädare sade,då det stod klart att Hitler skulle förlora kriget.

Vi visste inte,vi förstod inte.

Ser framför mig rubrikerna i landets tidnigar,när chefredaktörerna ber om ursäkt för sitt förräderi.

Vi visste inte,vi förstod inte att islam var ondskans makt.

2010-12-31 @ 18:17:22
Postat av: per

Det finns en bra tråd där svenska islamister kartläggs: https://www.flashback.org/t1441458Här ser man mönster och kopplingar mellan svenska islamister och även rena terrorister/jihadister med plats i Sverige.

2011-05-27 @ 07:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0