GÖTEBORGSMOSKE FÄSTE FÖR AL-SHABAB

"Bland annat pekas Bellevuemoskén ut som ett fäste för somaliska terroriströrelsen al-Shabab, något som GT tidigare kunnat avslöja.
"Bellevuemoskén är en av de största moskéerna i Göteborg, med cirka 5000 medlemmar, varav majoriteten har sitt ursprung i Somalia, enligt lokal press. Moskén har tidigare utretts av SÄPO, den svenska säkerhetspolisen, för att de ska ha mottagit ekonomiska medel från al-Haramein, en Saudiskt baserad religiös välgörenhetsgrupp som klassats som en terrororganisation av FN."

Är det någon som är förvånad? Jag gissar att moderaten Abdirisak Waberi är en av medlemmarna.
Läs hela artikeln i GT som tagit del av Wikileakdokument.

Kommentarer
Postat av: Info

RING P1 - SOMALISKT FÄSTE?Någonting fick mig att googla på en del inringare till Ring P1 idag. Namnet + "vänsterpartiet". Och det var egendomligt, hur många träffar det blev.En upprörd sådan inringare uppehöll sig särskilt vid det upprörande och orättvisa i att två somalier i Göteborg nyligen dömts för stämpling till terrorsim. För det första så var de inte somalier utan svenskar, eftersom de ibland uppehöll sig i Göteborg. För det andra bottnade domen enbart i främlingshat och saknade rättslig substans.Någon "Sveriges" radio finns inte längre.

2010-12-10 @ 11:51:57
Postat av: AWSvensson

När man läser på löpsedeln att "svensk villig att spränga sig i luften" så blir man både glad och ledsen. Vetskapen om att det handlar om något helt annat än en svensk får en genast på bättre humör.

För övrigt så vill jag sälla mig till den skaran som bestämt att bojkotta Nobelfesten. Utan Jimmie ingen fest. Jag hade ändå tänkt titta på "På spåret" i kväll

2010-12-10 @ 12:02:06
Postat av: LN

Som ensamstående, missantropisk man, som aldig har rökt och som inte är sexuellt aktiv och blott obetydligt åldersdement, är min icke statistiskt

säkerställda livsförväntan 7 år. Trots min höga ålder fann jag uppgifterna om Mr Assagnes mindre lyckosamma sexuella öden och angantyr uti Nya

Sverige mycket intressanta.Inte minst roar det mig att Mr Assagnes tillfälliga sexualpartner (sk knullkompis?) frk Anna Ardin - en dame med hög svansföring: hon är kristen, feminist, socialdemokrat, djurrättsaktivist, motståndare mot

abort, statsvetare, kommunikatör, entreprenör och frilansskribent med särskilda kunskaper inom tro & politik, jämlikhetsfrågor, feminism och Latinamerika - som efter att ha potensavnjutit Mr Assagne och sedan hon erfarit att hon hade en medsyster i samma situation och därför kollegialt tillsammans med denna, våldtäktsanmälde Mr Assagne, är kollega och medsyster till den i mina ögon mest avskyvärde politiske figuren i Nya Sverige: socialdemokratiska Broderskapsrörelsens Herr Weiderud.På sajten:http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/#comment-1000 ,finns en analyserande, utförlig och som sagt intressant skildring av det hela.

Anbefalles!

Låt oss hoppas att fru Ny får bita i gräset!

2010-12-10 @ 12:09:07
Postat av: LN

Snaphanen skriver idag:*Claes Borgström – advokaten der blev mere kvindelig end kvinder*Borgström, som företräder de två feministerna som påstår sig ha blivit våldtagna av Julian Assange – hur en mjukis som Assange nu lyckades med det - har inte redovisats utförligt i dansk press.

För att illustrera graden av blåstämplad, socialdemokratiskt vanvett inom det svenska matriarkatet, som kommer att göra Nya Sverige till åtlöje utanför den universitetsfeministiska miljön, - och vad ännu värre är, göra vanliga, kunniga och förnuftiga svenskar till åtlöje inför hela världen, följer här några smakprov på advokaten Borgströms specialiteter:.........http://snaphanen.dk/2010/12/09/hmf-266b-alle-er-folkgrupper-bortset-fra-svenskere/

2010-12-10 @ 13:10:29
Postat av: Skånepåg

Socialbidrag kränkande för nya invandrare!Postat av: AWSvensson

Det finns hopplöshet, det finns desperation och så finns det somalier.

Postat av: Skånepåg

Från bloggen Everey Kinda People. Turkiet är en gigantisk trojansk häst!

Postat av: Skånepåg

Det här måste väl ändå hamna på topp tio bland vansinnigheterna som en följd av massinvandringen.Från SVTTextTV 2010-12-10"Allt mer hot och våld mot brevbärare.Antalet hot och tillbud med våld mot brevbärare har ökat kraftigt. I år har hittills 34 fall rapporterats mot ett tiotal årligen för några år sedan, skriver fackförbundet Sekos medlemstidning. Hälften av de 34 fallen i år har varit allvarliga.Brevbärare har bl.a. knuffats nedför trappor och tvingats ha väktare med sig på utdelningsrundorna. Huvudskyddsombudet på Seko i Göteborg, Claes Söderling, säger att det är så illa att posten inte delas ut vissa dagar i vissa områden."För h-e Svensson (inte du!) vakna!

2010-12-10 @ 14:59:51
Postat av: Tomas

Har länkat denna tidigare. Men för de som missat, så kommer den igen. Lite kul läsning.

2010-12-10 @ 15:06:17
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Fredrik Rheinfeldt, inser inte den mannen att tiden för svammel och lögner är förbi. En meningslös argumentation med sina rötter i sandlådan så står han handfallen och ger bara ett ynkligt intryck.

Postat av: kalle

detta fattar man utan att tidningar skall skriva om det. googlar lite på alla fd politiker från 7 klövern sossaar som allians så har de alla ett liv i lyx och överflöd,feta fallskärmar och div nya karriärer. inte fan kunde haft det livet om de varit hyggliga seriösa politiker som kämpat för den lilla väljaren.de tar har sålt vårt land, som värsta sortens quisling. parken i göteborg som inte fick begbyggas. där Byggs nu en muskee.

mutorna kanske kommer från saudiarabien? i FN sitter de flesta muslimska länder. så på stormöten som G8,G20, FN, mm. är det nog lätt för svenska politiker att bli förblindade av att få vara med på arenan.sverige hade fred i 200 år. Men nu har utländska makter tagit över landet med list och mutor, de har köpt sverige!och tidningar,tv har sakta låtit väljare få tillvänja sig av förädringar efter förändringar. skulle infört alla förändringar under 1 månad hade svenskarna demonstrerat som de gjorde när almarna i kungsan skulle sågas ner. men nu finns bara SD som ser smygövertagandet.

2010-12-10 @ 16:52:48
Postat av: LN

Jag hade tänkt att kommentera på "PI:30 års misslyckade försök att integrera muslimer" ditlockad som jag var av AWSvensson, men gav upp. Kunde inte öppna konto på DISKUS eftersom min skärm är för liten (Eee). Dessa förbannade nya, sociala media: DISKUS, Tvitter, Facesbook, har tillkommit enbart för att folk skall kunna odla sin dumhet och sina obefintliga 'vänner-friends'! Illa är det med riksdagsTV också, som kräver RealPlayer, det värsta "ringa hem till husse" programmet i mannaminne.

Följande tillägnas läsare och kommentatorer på PI:

--------------------------------------------------

Alla vi som bekostar detta,

som tvingas bära olägenheterna,

nutida och framtida,

alla vi som är kritiska,

men invant snälla -

när skall vi sluta att gnälla?

Varför blir vi inte på allvar förbannade?

Vi kunde ju KRÄVA brännvin till kräftorna!

Maktpöbeln - varmed förstås 7-klövern,

påstår sig vara våra representanter,

men kostar oss bara blod, svett och tårar.

Varför kan vi inte av dem KRÄVA ett

omedelbart slut på godhetsvansinnet,

som Palme startade?

KRÄVA en omedelbar lösning på problemet?

Vad är då en OMEDELBAR LÖSNING?

1. Totalstopp på importen.

2. Repatriering av redan hithämtade.

3. Enkel resa till Mogadishu + 5.000 i handen,

förutom skruvmejseln.

Vi måste ställa KRAV -

slå näven i bordet!

AGERA, DEMONSTRERA: 500.000 pers

på Riksplan, PROTESTERA, skriva till

de ansvariga, gå med i SD,

göra vår vilja hörd!

Vi måste BLI FÖRBANNADE PÅ ALLVAR!

Det finns väl FOLKVILJA kvar?

Det är vi som pröjsar.

KUNDEN ÄR KUNG!

2010-12-10 @ 16:57:43
Postat av: Mr Crowley

Thoralf...kan du få fram nå´t sensationellt beklämmande och besvärande ang mr Waberi, så han kickas från Moderaterna??? Känns inte alls bra att ha en sådan gök i regeringsboet!!

2010-12-10 @ 16:57:43
Postat av: AWSvensson

Saken är biff , LN. Du får ursäkta att det blev i mitt namn.

2010-12-10 @ 17:11:57
Postat av: Allemand

"Thoralf...kan du få fram nå´t sensationellt beklämmande och besvärande ang mr Waberi, så han kickas från Moderaterna??? Känns inte alls bra att ha en sådan gök i regeringsboet!!"@Mr Crowley, du tycker alltså att det räcker inte med att Waberi uppmuntrar till att slå sina fyra fruar?

2010-12-10 @ 17:13:36
Postat av: Robin Shadowes

Jag ställer upp på att ge dom en enkel biljett till Mogadishu eller var dom nu hör hemma men dom fem långsjalarna kan dom glömma. På sin höjd kan dom få en skinkmacka och en lättöl som tilltugg på resan hem men inte mer.

2010-12-10 @ 18:40:16
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Reinfeldts sista 5 rader i Expressen,

bekräftar att etniska svenskar inte finns, alla som tagit sej över gränsen är svenskar.Här ringer inga klockor här går flyglarmet.

Förstår inte svenska folket att vi har högklassiga landsförädare i rikets högsta skikt.Folk skjuts våldtas knarkas ned till höger och vänster så pratar fanskapet om ett hårdare samhälle.

En köpt kärring är vad den mannen är.Ingen annan stadsminister skulle utala sej så i hela Europa ,så ju för Reinfeldt åker ut ur Sverige dessto bättre om så än postumt.Det går en ganska otäck känsla genom kroppen på oss när vi inser vilka människor som styr landet.Denna mannens utgångspunkt är att det inte finns några svenska etniskt sett och dom som finns är barbarer, hur fan har svenska folket röstat fram denna stolle med följe?,8.5 miljoner svenskar låter sej skatterånas och förintas.Då skall väl DO läggas ned direkt stolpskottet pratar ju emot sej själv.Men denna idioti vilar på bräckliga grunder.

2010-12-10 @ 19:19:22
Postat av: Tony Ingman

Ja i Moskeerna trimmas dom som skall styra det nya

Sverige när Fredrik barbaren har överlämnat alla

tillgångar till medeltiden.

2010-12-10 @ 19:33:24
Postat av: Gubben o Gumman

Dett är mussevarning på moderaterna på en helt annan nivå än dom politiskt korrekta stolpskotten som tänker på lön o pensioner vid köttgrytorna.

Tex killen med kulramen,grabbarna med huvudet under armen.Om "Wabbe tillhör en dynamitkyrka och moderaterna har placerat honom i försvarsutskottet, så blinkar

lamporna för fullt, fast detta är förstås bara konspirationsteorier från lågutbildade dampskallar.SD får väl kolla om Littorin får eller om inkomster av kapital ökar i självdeklaratione för en liten dusör för hans tystnad har det kanske blivit.-Tänk att få denna man att sjunga ut.

-Tänk om han hugger "kniven" i husse.

-Tänk att få se ett löp : Fredde skinnlös delvis samt har kockoranen under sängen"-Fast USA:s stolpskottsstämpel på krokenäseinnehavaren "Kalle", slår det mesta snacka om ridå, teen and out.Eftersom det är fredag så måste man göra Thor-alf glad,så vi passar på att berätta historien om Blekingebon Svensson,som hittade en film med titeln "Erisch Spritze" i videobutiken och trodde att filmen innehöll tyska bakverk.

Vilket den i och för sig gjorde men på ett helt annat sätt,blekingebon åkte på en äktenskapsstörning

och fick sova i vedboden oktober ut.Fotnot : Dynamitkyrka är synonymt med moskePs Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD.

2010-12-10 @ 20:23:07
Postat av: Robin Shadowes

Abdizirak Waberi står tydligen på femte plats på Mohammederaternas lista. Dagen då Schweinpelz avgår kommer han nog snabbt trixas upp på första plats.

2010-12-10 @ 21:15:13
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0