FREDENS RELIGION ISLAM AVSLÖJAD IGEN

Ännu en gång avslöjas ett gäng muslimer som terrorister. Det är bara en tidsfråga innan någon eller några av alla dessa islamister som lever i Sverige lyckas med ett attentat som kommer att ta många oskyldiga människors liv.

Just nu kör SVT2 ren islampropaganda (21:30-22:00), fin tajming av vår public service TV.

Jag blir så jävla trött på att se detta.

För några dagar sedan körde Sveriges Radio ett reportage om halalslakt där den ”svenska” reportern själv halalslaktade sin egen tupp och tyckte det var bra. Hon förutspådde till och med att det snart skulle komma till Sverige. I sin iver över att propagera för det mångkulturella samhället finns tydligen inga gränser för våra public service kanaler, vilket gör mig rent ut sagt förbannad.

Frågan är om vi kommer att få se samma parodi spelas upp i svensk media ännu en gång. Där dessa islamister kallas ”svenskar” och inga bilder kommer att publiceras, förutom de vit-pixlade förstås. Skillnaden är förstås att de gripits i Danmark och därför kanske dansk media kommer att sätta sin prägel även på svensk media. Man kan ju hoppas.

I den lokala median kommer Barometern och Östran åter igen kalla in muslimerna Nasim Malik och Alexander Louchichi för att berätta om den fredliga och kärleksfulla religionen islam. Skulle de inte kallas in så kommer de få företräde till tidningarnas insändarsidor.

Jag blir så jävla trött!

Det kanske vore läge att Östran ännu en gång publicerar bilden på dessa båda muslimer med koranen insvept in den svenska flaggan. Jag kan utan betänketid utse den till årets mest avskyvärda bild. Se bilden här.

Jag blir så jävla trött!

Den som inte har islamofobiska tankar efter att Sverige haft sin förste muslimska självmordsbombare och nu detta planerade attentat mot JyllandsPostens kontor/redaktion i Köpenhamn kan knappast ha alla hästar hemma.

I ett program på radion om Indonesien sades det att mellan 1-2 procent av landets befolkning var islamister. Detta motsvarar ca 2,5-5,0 miljoner människor i Indonesien som har en befolkning på ca 250 miljoner innevånare. Om vi antar att samma andel av Sveriges muslimer också kan antas vara islamister så är det en skrämmande siffra som framträder. I Sverige finns det ca 400 000-500 000 muslimer, alltså skulle det i så fall finnas ca 5 000 – 10 000 islamister i vårt land. Utav dessa har Säpo endast koll på ca 200 st.

Jag blir så jävla trött!

Vem/vilka kommer bli det första offren för dessa islamisters terror i vårt land?


Kommentarer
Postat av: lee

Finland har sin bastu

Norge har sin olja

Danmark har sin huvudstad

Island har sina vulkaner

Sverige har sina terrorister (som dessutom får kalla sig Svenskar)"spräng" fyllda med solidaritethttp://www.folkbladet.nu/218467/2010/12/28/umeabo-dog-i-strid-i-somalia

2010-12-29 @ 23:07:43
Postat av: WMB

Tänk att de ALLTID i Radio/TV ska sticka in orden nazist, rasist, eller främlingsfientlig i samband med SD.

I SVT Rapports Årskrönika ikväll kom man så småningom fram till september månad och valet, och då skulle givetvis krönikören meddela att "det hade kommit in ett parti med nazistiska rötter i riksdagen".

Suck - för att citera Thoralf: jag blir så jävla trött!"Citat från artikeln om Umeå-terroristen som dog i Somalia (lee:s länk)

"Lugn, ordentligt och omtyckt" (!) [...] "Han bodde tillsammans med sin familj i Umeå. Men efter ett fängelsestraff (medhjälp till grov misshandel, misshandel och grovt olaga hot) flyttade han till Tensta ..."

Sedan åkte denne "lugne, ordentlige och omtyckte" unge man till Somalia och anslöt sig till terroristorganisationen Al-Shabaab.

Helt obegripligt ... eller?

Suck - "jag blir så jävla trött!"

2010-12-29 @ 23:41:13
Postat av: Kalle

Terroristerna som åkte fast i Danmark innan de skulle skjuta på Jyllandsposten var kända av SÄPO. De ingick i listan på 200 militanta islamister.Ta de resteranda på SÄPO.s lista och bunta ihop dem.

Skicka dem med flyg till de länder de hör hemma.Vi pursvenskar blir av med och SÄPO kan koncentrera sig på om det finns fler i Sverige. Vilket det säkert gör.

2010-12-29 @ 23:50:34
Postat av: LN

ÖPPENHET - FRIHET - MÅNGFALD--Dårkistan Nya Sveriges nya valspråk --tilldelat av Corfitz Reinfeldt-- "Du får så mycket tillbaka!" --- - - - - - - - - - - - - - - - - -Jag blir så jävla trött!2010-12-30 @ 00:15:41
Postat av: Robin Shadowes

Jag hade tv:n på men utan ljud. Så jag vet inte vad det handlade om egentligen. Minns bara att det var en lång rad av huckle-kossor, den ena efter den andra. En av dom lyckades i alla fall förlänga käften på mig tack vare hennes abnormt groteska unibrow. LOL!

2010-12-30 @ 01:07:02
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: vmm

Ja, men nu ska vi väl inte beskylla Islam för allt. Dom svenskar som åkt fast i Danmark kanske hette Bengt, Nils och Sven. Jag vet inte. Men okej... mina fördomar säger mig något annat. Att dom är muslimer och inte har etniskt svenska namn. MEN DET KAN MAN ALDRIG VETA!! Vi får väl se! Det vi vet just nu är att svenskar åkt till Danmark för att eventuellt utföra terrordåd.Appropå inget:Har nyss kommit tillbaka till Sverige från en båtresa från ett annat EU-land. Har rest många gånger förr den där rutten och kontrollen har varit ett skämt. Vem som rest in eller ut i Sverige eller det där andra landet har... ja, ingen har haft koll på. Men nu helt plötsligt var det passkoll (hade nog funkat med leg) när man klev på, och dom kollade noga att IDnamnet och boardingkortsnamnet stämnde, sedan var det kontroll med knarkhund, sedan kontroll av boardingkort igen (den där andra boardingkortskontrollen var skum, måste jag säga. Man visade boardingkort och gick in i en lång korridor och i slutet av korridoren när man skulle borda så måste man visa boardingkortet igen - trodde dom att man hade slängt det eller vad?). I Sverige så är jag van med att det inte är någon kontroll över huvud taget. Men nu var det knarkhund och tullare som ganska noga synade en innan man fick gå igenom. Rätt spännande.Jag åkte alltså färja från ett annat EU-land till Sverige. Jag är väl som alla andra måttligt förtjust i att stå i köer i tullkontroller men jäklars vad imponerad jag blev av att det faktiskt finns svenska tullare och som står och kollar och som har knarkhund! Som sagt har jag åkt förr och då har det varit noll koll men bra att Sverige har NÅGON koll åtminstone ibland!

2010-12-30 @ 01:17:50
Postat av: Utlandssvensk

DN jobbar på:”En vän till 37-åringen som känt honom sedan 1998 säger till DN.se att han är förvånad över att 37-åringen anklagas för att ha förberett en terrorattack:– Det står ingenstans i Koranen att man ska döda folk, Allah skulle vara emot det, säger han också.En annan av mannens vänner, som också han bor i Järfälla, säger till DN.se att han lärde känna 37-åringen i den shiamuslimska Imam-Ali moskén i Jakobsberg:– Men han skilde sig inte från oss andra och var inte extrem på något sätt. Han är en snäll och omtänksam person och jag är förvånad över att han anlagas för ett sådant brott”http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-drog-pistolDet som nu sker med avseende på terrordåd i Sverige är något som jag har sett flera gånger tidigare. Bästa benämningen kanske är ”tillvänjning”. Så här går det till:1. Ett otevligt fenomen som tidigare inte har förekommit, t.ex gruppvåldtäkter, dyker upp.

2. De första fallen blir föremål för en hel del mediabevakning.

3. Media vinklar ganska hårt och antyder att någon form av acceptabel drivkraft, t.ex utanförskap eller dataspel, ligger bakom.

4. Desto fler fall, desto mindre uppmärksamhet.

5. När fenomenet har blivit en del av vardagen pratar man inte längre alls om de enskilda fallen.

6. Diverse forskare får då och då publisera debattartiklar där man bortförklarar fenomenet.Nu är vi på 3. vad gäller terrorattacker i Sverige. Det kan kanske kännas helt overkligt att vi ska nå till punkt. 6 men för 20 år sedan kändes det fullständigt omöjligt att vi skulle kunna nå dit vad gäller våldtäkter. Men likväl är det där vi är.Jag blev jävligt trött för länge sen....

2010-12-30 @ 01:22:52
Postat av: Cavatus

Lite länkar för er som vill fördjupa er i islam och dess skadeverkningar:Svensk imam hatpredikar i svensk moské i engelskt smygfilmat videoklipp:

http://www.youtube.com/watch?v=M5osyP290Rg&feature=relatedLars Hedegaard intervjuas i Axess Television, 2 delar, 30 okt 2010:

http://www.youtube.com/watch?v=qAM2aNgBxEI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iQD21m5lR2o&feature=related

2010-12-30 @ 01:51:38
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: vmm

Jag tror det snart kommer bli svårt att resa med svenskt pass. Svensk medborgare kommer att räknas som suspekt, och därför tror jag fler och fler länder kommer att kräva visum av svenskar. Den nordiska passunionen tror jag också kommer att försvinna. Detta eftersom fler och fler svenskar ägnar sig åt terrorism och sådana saker. Tråkigt att det blir så.Ett svenskt pass kommer att vara något man skäms för att visa i en passkontroll och man måste ställa sig i en särskild kö och kanske skaffa visum och inte som hittills att ett svenskt pass är något som ger fritt inträde till landet. Jaja, tiderna förändras. Man måste väl "moderniseras"... vad ska statsmakterna hitta på härnäst??

2010-12-30 @ 01:51:43
Postat av: Tor-Sten Fransson

Bra skrivet Thoralf och jag förstår helt att du blir "så jävla trött". Det blir jag också av all denna "utveckling" av Sverige i form av mångkultur. Jag skulle vilja kalla det "avveckling" av Sverige och jag hoppas verkligen att fler "pursvenskar" VAKNAR och ser vad som håller på att hända i Sverige.

2010-12-30 @ 01:53:23
Postat av: Anonym

News flash!!! Se danskarnas fruktansvärda respons på terrorist försöket: http://www.youtube.com/watch?v=2yV41GPrkfIP.S. Tacka http://gatesofvienna.blogspot.com

2010-12-30 @ 03:05:00
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Igår kunde man ideligen höra att det inte fanns något som helst samband mellan "Köpenhamnidioterna" och "Stockholmsbombaren".Nähä? Vad sägs om Islam?Blir så trött..

2010-12-30 @ 06:17:05
Postat av: Info

RADIO STOCKHOLM: HETS MOT FOLKGRUPP?Jodå, jag har också hört talas om de fem SVENSKAR (underdörstått sverigedemokrater), som gripits, misstänkta för planlagt terrorbrott i Köpenhamn. Men idag på morgonen hade nyhetspresentatören i Radio Stockholm ändrat ordvalet på ett märkligt sätt.Nu var det fem MÄN som hade gripits.Hur ska man tolka det? Att det inte var helt säkert att det rörde sig om sverigedemokrater eller ens pursvenskar? Vem skulle det då kunna vara? Någon annan?Där kommer hetsen och rasismen in i bilden. Stockholms närradio hetsar alltså mot alla som inte är pursvenskar! Ska vi anmäla?

2010-12-30 @ 06:47:41
Postat av: Fredrik

Kan inte annat än att hålla med i kommentaren:

MAN BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT!!Var detta vurmande för en religion/kultur som gång efter gång visar sitt rätta jag så försöker man göra den legitim och påtvinga oss den?"Alla är inte såna"Såg dokumentären om shaen av Iran.

och ersatte den med en viss :Ayatolla Khomeini och man trodde på demokrati. Vad blev det? religiösa mulor,slöjor o annat jävla skit.Iranska kvinnor demostrerade på gatorna men slogs ner av religiösa dåraktiga muslimska män!Man har ett hat mot det civiliserade och västerlänska. så är det och så kommer det förbli!Islamofob? Nej utan realist

Kommer aldrig visa denna religion eller kultur respekt för dess tänkande och tyckande hör ej hemma i ett demokratiskt land presic lika lite som nazism och facism!Medborgarskapet som dessa taliban svenskar fått borde omedelbart tas bort! En stark markering till övriga människor som ska bli och har fått medborgarskap som en annan får räkningar!Som sagt!Man blir så jävla trött!

2010-12-30 @ 07:20:43
Postat av: Riffi

Antalet muhammedaner i Sverige är nog närmare en miljon än den siffra du nämnde?!

2010-12-30 @ 07:46:47
Postat av: M Wallin

Thoralf,

Var inte arg och trött - var glad.

Vi har ju idag massor som inte fanns bara för ett år sedan. Se nedan lista;

Politiskt Inkorrekt.

SD i riksdagen - vågmästare tillika.

Ett svenskt folk som börjar långsamt begripa att det är lurat.

Ett kommande val med upp till 20 % för SD.

Frp i Norge med kanske 27 % av rösterna

Dansk Folkeparti med kanske 20 % nästa val

Merkel som säger att multikulti är förlorat

Sarkozy som rensar Frankrike

Geert Wilders i Holland tar makten

Finland som rakt ut säger att svensken är indolent

mm. mm. mmSå, priset för gelenskapen blir högst i Sverige, det vet jag, men vi förtjänar detta eftersom vi så lång tid varit hycklare av 1:a graden. MEn det går nog att fixa till slut.

Så du och SD får aldrig aldrig ge upp!

Ety, då är det slut.2010-12-30 @ 08:40:57
Postat av: Stefan A

Sverige är inne på fel väg, ist. för att uppmuntra och bejaka denna skrockreligon,som till på köpet är farlig för oss alla, borde man sätta till alla klutar för att avgifta dessa personer,men den dumsnälle svennen jobbar ständigt på att utplåna sig själv,inta alla, men tyvärr de som har den mediala och politiska makten..........

2010-12-30 @ 08:53:24
Postat av: Lasse

Det är hög tid att avföra islam från listan över religioner.

Den kan lämpligen klassas som samhälssfarlig mentalsjukdom istället.

2010-12-30 @ 08:58:14
Postat av: Stefan K

Det jag blir "jävligt trött på", är det faktum att det årligen anländer 10 000-tals människor från länder där islamistiska lagar råder och där terrorister frodas. De flesta tas dessutom emot utan några former av id-handlingar på sig.

Dessa "svenska" muslimer som nu planerar och begår attentat runt om i världen, har sökt asyl i Sverige med olika skyddsbehov, erhållit detta skydd, all tillgänglig hjälp och bra ekonomiska förutsättningar att klara en trygg och säker vardag.

...och detta är tacken.

"Detta gör mig jävligt arg"!

2010-12-30 @ 09:58:32
Postat av: Skånepåg

@ Riffi

I ett radioinslag någon gång under det här året, då man diskuterade halalslakt, fanns en företrädare för någon muslimsk förening. Han nämnde då något i stil med att: "Vi är nu nästan 1 miljon muslimer i Sverige som inte längre kan negligeras och som nu kräver vår rätt till halalslakt". Så jag tror absolut att du har rätt i ditt påstående.Läste bifogade artikel i bloggen Politiskt inkorrekt och kan inte känna annat än avsky för denna s.k. religion och de som vill tvinga detta h-e på oss!

Postat av: Tony Ingman

Om nu detta satans pack hade haft ett villkorat medborgaskap, där tex. förberedelse till terrorism

hade varit skäl nog att efter avtjänat straff sända

tillbaka dårarna till sina ursprungsländer, hade detta sänt signaler till andra liknande figurer vad

som kan inträffa. Men nu lever vi ju i landet Absurdistan, där pursvensken sövs intill medvetslöshet av löngnaktig media, som säkert kommer att finna försvarliga skäl till varför dessa

i grunden fredliga muslimer beter sig som dom gör.Hur är för övrigt en person funtad i dom övre regionerna, när han utan betänkligheter är beredd

att ta livet av massor av människor som han inte på

något sätt har någon koppling till? Hur kan en

människohjärna bli så förgiftad av en religijon som

har sina rötter i den mörka medeltiden?? Det visar

hur farlig denna vidriga irrlära är, men pursvensken han bara sover vidare, han till och med

dyrkar det styre som utan betänkligheter är beredd att kasta landet tusentals år bakåt i tiden med

massimport av just sådana individer.Så vad fodras för att Svensken skall väckas från

sin medvetslöshet inför dessa stora problem?

Är det en bomb mitt i centrala Stockholm, som

tar tusentals människor in i döden? eller kanske

om någon av dessa dårar blåser ut tidningsredaktionerna på Expressen eller Aftonbladet? visserligen hade en viss renhållningseffekt åstadkommits här, men det hade

ju ändå skett till priset av människoliv.

2010-12-30 @ 10:02:28
Postat av: AWSvensson

Den dag företrädare för Hokus pokus sällskapet Islam träder fram och säger: "Även om vi inte tycker om det så är Lars Vilk i sin fulla rätt att avbilda allt som inte strider mot upphovsrätten.Vi ska fatwaisera alla som uppträder hotfullt och föraktfullt mot denne person som utnyttjar sin grundlagsskyddade rätt. För oss som inte klarar detta finns möjligheten att flytta till länder där denna rätt inte finns".

Den dagen finns det lite substans i deras fördömande.

2010-12-30 @ 10:14:46
Postat av: Skånepåg

Nedanstående säger allt om ”fredens och kärlekens religion”, eller hur det nu är som Nasim Malik et al. brukar uttrycka sig i massmedia. Undrar om de lokala tidningarna törs släppa fram honom även den här gången eller har man trots allt har insett, att gränsen för all trovärdighet redan är passerad med råge?Turkiets nuvarande proislamistiske premiärminister Recep Tayyip Erdogan i ett tal 1997, då han citerade en dikt av Ziya Gökalp (1876 – 1924): ”Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra stålhjälmar, minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater!”

2010-12-30 @ 10:40:01
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Islam är till sin natur en "allt-eller inget-religon".

Varje stavelse, komma och suror är lika heliga och inget kan undantas.Om, jag säger om, de tar avstånd från vedervärdigheterna i Koranen avvecklar de berättigandet av Islam med automatik, för det finns redan en och långt mer utvecklad och kärleksfull religion (samma Gud ej att förglömma)nämligen Kristendomen.Men det har ju inte inträffat än på 1500 år så det hoppet kan vi glömma.Att människor i 2000-talet kan viga sina liv till denna religösa farsot är för mig en gåta. Enda större gåta skulle möjligtvis vara att etniska svenskar - jämte andra upplysta i västvärlden - väljer att gå denna väg...Jag blir så jävla trött!

2010-12-30 @ 10:40:25
Postat av: Rallykalle

Det intressanta med bilden, och som tomtarna på bilden inte tänkt på, är att koranen är insvept i en korsfana...Så kan det gå....Sen kan man ju säga att det är att skända den svenska flaggan genom att svepa in den i en bunt dasspapper....

2010-12-30 @ 11:06:58
Postat av: MartinA

Det är inte terrorism som är problemet med islam. Det är sharia och islams politiska ambitioner.

2010-12-30 @ 11:40:09
Postat av: alf

@MartinA

Det är inte islam som är problemet. Det är muslimerna!

2010-12-30 @ 12:01:12
Postat av: Stefan

Homofobi är någon som är "rädd" för homosexuella.Islamaofobi är någon som är "rädd" för Muslimer.Med exakt samma resonemang är Grisofobi ett passande namn på de som är rädda för grisar och fläskkött. Grisofober!

2010-12-30 @ 12:03:17
Postat av: S-E KarlssonJag blir så oerhört arg på att dessa islamistterrorister kallas för svenskar , som pursvensk vill jag inte bli jämförd med dem ! Vi svenskar har dyrt fått betala för deras vistelse här i Sverige och dom tackar med att nästan utföra terrordåd ! Ut med dom !

2010-12-30 @ 12:25:59
Postat av: Christian

Du låter aningen trött och uppgiven i ditt inlägg. Håll ut!

2010-12-30 @ 12:34:14
Postat av: Anonym

Du låter aningen trött och uppgiven i ditt inlägg. Håll ut!

2010-12-30 @ 12:34:51
Postat av: Åke, Västervik

Jag håller med dig till 100% Thoralf! Jag blir också så helvetes trött och grips av helig vrede över vad som sker.Dessutom skickade jag ett ilsket mail till Jan Hedin på Aftonbladet, med tanke på det sätt media beskriver attentatsmännen..."Svenskar"!!! med vilken rätt ska dessa individer få kallas Svenskar, då dessa har ursprung i från andra kulturer och andra värderingar som Sverige inte alls har? Detta drar skam inför omvärlden över övriga "infödda" svenskar.

Jag vill väl för f-n inte ses som terrorist eller förknippas med detta? Ta ifrån dessa idioter deras medborgarskap per omgående och utvisa dessa ur riket för all framtid....Jag håller med...blir bara så jävla trött....(Ursäkta mitt språkbruk )

2010-12-30 @ 15:04:10
Postat av: Alle

"Det är inte islam som är problemet. Det är muslimerna!"Thoralf:Som med största sannolikhet du och dina partikamrater självt mången gång reflekterat över så är det ju till syvnde og sidst svenskarna i stort själva som är själva roten till det onda som nu drabbat vårt land och f.ö. förr eller senare slutligen direkt majoriteten av oss alla! Ty ett generellt mer manssvagt (anti-macho), självförtroendelöst, vänsterliberalt, dårfeministiskt, hycklande, självföraktande samt slutligen politiskt tankesvagt dumtrögt släkte låter sig väl svårligen - undertecknad vill helt frankt påstå omöjligen - uppspåras på detta lilla arma klot. Och det är ju som vi alla så väl känner till ingen uppenbar brist på dessa samhällsomstörtande dårar antingen de nu är drivande i saken eller bara låter sig oreflekterat viljelöst hjärntvättas.Följdaktligen måste ett land med sådan befolkning som vårt befinnas varande helt OMÖJLIGT att "rädda" - f.ö. redan många år för sent - ettt faktum som du säkert självt innerst inne inser om du verkligen djupfunderar på saken.Nej, Sverige är sålunda ett land med en befolkning men utan ett folk.Tyvärr.

2010-12-30 @ 16:03:55
Postat av: kalle2

vanligast är att folk lyder den som betalar deras lön. tidningsfolket får sin feta lön från statliga presstödet och tv folket får sin feta lön från tv licensen. skattebetalarna tror sedan blint på vad media skriver.men vem styr agendan över politikerna i 7 klöverpartiet?

nog ser de, nog förstår de att deras politik är förödande för fotfolket i Sverige men ändå fortsätter de!är det karriär inom EU,FN som hägrar? är det hat och avundsjuka mot sina medmänniskor? är det naivitet och lydnad inför auktoriteter? eller vad är det som gör att svenskar som blir politiker väljer att förstöra sitt egna land?jag tror globalisterna i möten på G8. G20, FN, Bilderberggruppen vill ha massförflyttning av folk jorden runt för skapa kaoz. Då går det lätt att slå sönder sammanhållningen inom nationer och folket går att styra. för att fixa detta behövs mutor och lockelse till karriär inom internationella verksamheter.alla våra tidigare politiker har fått enorma personliga förmögenheter och karriärer och minglar bland sin egna sfär och gärna bland världseliten.#björn rosengren och göran persson är godsägare och har arvoden från lobbygrupper,#margot har 47 miljoner i pension och tjänst inom FN,

#ingvar karlsson har feta pensioner och minglar med andra fd statschefer,

#per nuder har tjänst hos fd amerikanska utrikesministerns lobbygrupp i sverige.#alliansen fjäskar för EU och USA och biljetten är att sälja ut vad generationer Svenskar arbetat upp i generationer.när f-n skall fotfolket protestera? man kan läsa att cancersjuka måste söka jobb och ingen bryr sig.då måste muslimer fatta att sverige är paradiset där befolkningen lyder och betalar skatt oavsett vad som sker.

2010-12-30 @ 16:07:39
Postat av: SD-2010

En etnisk svensk skulle aldrig aldrig någonsin komma på tanken att spränga oskyldiga människor i luften, eller utföra terror mot sin egen befolkning. Varför envisas media med att kalla dessa invandrade barbarer för svenskar, detta är djupt kränkande för hela Sveriges befolkning. Att man som muslim däremot blir så kränkt av att se en teckning av en hund föreställande en profet, att man vill beröva så många människor livet som man kan är fullständigt obegripligt.

Fredens och kärlekens religion gör sig påmind hela tiden. Det är inte norrmän, danskar, polacker eller finnar som hotar det är människor från främmande land med en religion och kultur som är skrämmande. Numer är det förbjudet i Sverige att kritisera denna religion och avstår därför att nämna dess rätta namn.2010-12-30 @ 16:36:18
Postat av: Tomas F

Det är hög tid att ställa de kritiska frågorna direkt i Sveriges Riksdag oavsett vad ämnet för debatten är så att den inskränkta pk-mobben vaknar! Tyvärr vet vi alla redan att ingen ur pk-mobben vågar svara på dessa frågor utan kommer i fullständig ansvarslöshet och undfallenhet fortsätta att krypa för de religiösa fascisterna i hopp om att mer skattemedel ska mätta de okränkbara!

Upp i talarstolen och skrik ut er frustration! Chocka sömngångarna med fakta och sanning!

2010-12-30 @ 19:01:56
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

I detta land så blundar man och vägrar att se problemen med muslimer/islam...jag skäms.

2010-12-30 @ 19:08:30
Postat av: Roberth

De förnedrar vår flagga! Fy fan bort med den vidriga hemska koranen

2010-12-31 @ 19:18:06
Postat av: Roberth

De förnedrar vår flagga! Fy fan bort med den vidriga hemska koranen

2010-12-31 @ 19:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0