FATWA MOT TERRORDÅDET

Nu skyndar en svensk imam, Hassa Moussa ut i media med en fatwa mot terrordådet i Stockholm.
Enligt artikeln säger han följande.

”Det som har hänt är förbjudet, brottsligt, det är en terrorhandling. Det är ett brott mot mot islamsk sharialag. Det som har hänt är en synd. Om vi går till koranens text, så står det "ta inte en annans liv. Gud har förklarat det heligt, annat än i rättfärdigt syfte. Om någon dödats med orätt ger vi den som för hans talan bemyndigande." säger imamen Hassan Moussa till Ekot.”

Hassan Moussa är vice ordförande i det svenska fatwarådet och medlem i styrelsen för Europeiska fatwarådet och imam vid Södermalmsmoskén.

Om man läser på Wikipedia om ledaren för det Europeiska fatwarådet så får man sig en rejäl tankeställare. Jag skulle inte vilja sitta i den styrelse med tanke på ordförandes åsikter.

Europeiska fatwarådet, European Council for Fatwa and Research (ECFR) är en islamistisk organisation, grundad 29 - 30 mars 1997 på initiativ av Federation of Islamic Organisations in Europe.

EFRC:s kontroversielle chef sedan starten är den sunnimuslimske egyptiern Yusuf al-Qaradawi. 2003 påstås han ha hyllat självmordsbombare under ett seminarium i Stockholms moské.

I januari 2009 berömde al-Qaradawi, i en intervju i tv-kanalen al-Jazira, Hitler för att ha satt judarna på plats: "- Detta var ett himmelskt straff. Vid Guds vilja, nästa gång kommer det att ske genom troende (muslimers) händer".”

Lägg märke till att han hyllat självmordsbombare vid ett seminarium i Stockholms moské. Hyckleri är bara förnamnet på Hassan Moussas fatwa mot terrordådet. Vi klara oss alldeles utmärkt utan någon fatwa i Sverige.

SvD,


Biskop Martin Lind har även uttalat sig under mottot "Vi måste hålla ihop" vilket kan ses på Svenska kyrkans hemsida.

Prästen Dag Sandahl som "landsförvisades" till norra Öland för sina ibland raka åsikter har nu haft även åsikter om Martin Linds motto. På sin blogg skriver Dag Sandahl bland annat föjande.

"Men varför fick Martin för sig att han behövde uttala sig? Och varför ska vi demonstrera tillsammans med muslimer när det faktiskt är en muslim i gänget av muslimer som vill ta del i jihad och spränga en hoper i Stockholm in i evigheten? Finns det inte snarare skäl till allvarliga samtal än till enkla demonstrationsåtgärder? Säger jag, som är emot Sveriges deltagande i kriget i Afghanistan. Jag är därför inte beredd att springa och ställa mig i ledet av dom som uttrycker plattityder. Hur ser biskop Lind på islam? Hur förklarar han att bombdåd och hot blir islams hållning i Europa och USA och detta genom muslimer som vuxit upp i TRanås eller Luton? Har han något att säga om eventuellt införande av sharialagstiftning i Sverige? Och finns det inte goda, sakliga skäl till viss försiktighet när en islamisk sub- och motkultur tycks växa fram i betydande stadsdelar i Sverige? Fast inte riktigt i Löttorp, om man ska döma av den synliga polisnärvaron som var polisfrånvaro."

Läs hela blogginlägget.

 


Kommentarer
Postat av: LArs

"Gud har förklarat det heligt, annat än i rättfärdigt syfte. Om någon dödats med orätt ger vi den som för hans talan bemyndigande."Han undviker att berätta vilket syfte som anses rättfärdigt...

2010-12-15 @ 18:28:37
Postat av: Allemand

Dessutom visades en annan imam på Rapport som påstod att den mannen kan inte starta någon fatwa.Håller de fredliga bröderna på att ryka ihop kanske? Kanske kom terroristdådet olämpligt, kanske för tidigt för Nisse-Pellarnas övertagande-planering.

2010-12-15 @ 18:46:23
Postat av: Kalle

Fatwa hit och dit. Endast ett spel för de godtrogna Politiskt Korrekta människorna.

2010-12-15 @ 18:57:27
Postat av: kalle2

vilket tok att muslimer skall ha betald semester livet ut i Sverige!behövs det går det lätt att ställa om produktionen till militärfordon.http://www.el-forest.se/system/visa.asp?HID=799&FID=781&HSID=13271nu kommer väl maud olofsson fixa så EU ministrarna tvingar el-forest projektet att lägga ner. Hägglunds i Örnsköldsvik fick ju inte leverera fordon till vårt egna försvar.den enda industri 7 klövern vill ha kvar är massinvandringsindustrin och då helst av muslimer och Hassa Moussa ser dom väl som ett lyckat integrationsexempel.

2010-12-15 @ 18:59:32
Postat av: Funtaren

Spel för gallerierna.for_Islam%2528taqiyya%2529" rel="nofollow">http://wikiislam.net/wiki/Lyingfor_Islam%28taqiyya%29"If you [Muslims] are under their [infidels'] authority, fearing for yourselves, behave loyally to them, with your tongue, while harboring inner animosity for them. … Allah has forbidden believers from being friendly or on intimate terms with the infidels in place of believers — except when infidels are above them [in authority]. In such a scenario, let them act friendly towards them." Regarding 3:28,

Tabari

2010-12-15 @ 19:04:25
Postat av: Info

STATSMINISTERN, SVENSKARNA OCH BOMBDÅDETKan någon föreställa sig något annat land, där en statschef uttalar sig å sin regerings vägnar så här om just det land, vilkets högsta ledare han är:• ”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar - - - visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Sveriges statsminister i riksdagen 10/12 2010.)Är det gamla svenska folket en ”grupp”? Som dessutom inte kan urskiljas?• ”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist [loppcirkusdirektör] och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat.” (Statsminister Reinfeldt inför M-stämman i Västerås 27-30/8 2009.)• ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje.” (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)• ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande på ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant [t.ex. terroristattentat] händer.” (Statsminister Fredrik Reinfeldt enl. Helsingsborgs Dagblad 2010-09-14.)• ”NYHETER I KORTHET: Polisen betraktar bombdådet i Stockholm som ett terrordåd. Statsminister Fredrik Reinfeldt är orolig för ökad främlingsfientlighet och vädjar om tålamod.” (Avanza Banks hemsida 2010-12-13.)

2010-12-15 @ 19:45:38
Postat av: Dumle

VAR i Koranen står det "ta inte en annans liv".Koranen fungerar också så att en tidigare text ersätts av en senare om de rör ungefär samma sak - Sura 2, vers 100 " Så ofta vi upphäva en vers eller den råka i glömska, sätta vi en bättre eller likadan i stället; vet du ej att Gud är allsmäktig."

Så de tidiga lite mer humana verserna i början av Koranen då Muhammed försökte övertala folk i hans omgivning att ansluta sig till hans nya lära är inte ett skit värda när han maktberusad i slutat av sin karriär använder våld i alla möjliga och omöjliga sammanhang för att kuva de som fortfarande vill leva i frihet, utan en blodtörstig "Profet" som allsmäktig tyrann.En av de sista berättelserna om Muhammed handlar om hans bemötande av stammen al-Harith, som länge vägrat ansluta sig till hans muslimska stat, men som slutligen viker ner sig och accepterar Muhammed som härskare. Han säger då:

”Om Khalid inte hade skrivit till mig och berättat att ni accepterat islam och inte tagit strid, hade jag kastat era huvuden under era fötter.”

Den kärleksfulle profeten hade alltså halshuggit personerna i al-Harith om de vägrat ansluta sig till islam!

Så mycket för att Koranen säger att muslimer inte får ta inte en annans liv.Läs mer på:

http://sanningenommuhammed.wordpress.com/

2010-12-15 @ 22:14:01
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Cavatus

OBS att denna Moussa har en debattartikel på Newsmill idaghttp://www.newsmill.se/artikel/2010/12/14/imam-sanningens-stund-r-h-rsom inte är någon munter läsning. Läs även kommentarerna. Ingen håller med honom.Se norsk TV:s intervju med den infiltrerande Daniel. Inte heller särskilt kul att höra. Den skulle aldrig sändas i svensk tv. Ska försöka lägga ut det någonstans .... återkommer.2010-12-15 @ 22:17:06
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Cavatus

Även detta är ett mkt bra inlägg i debatten av Heinöttp://andreasjohanssonheino.blogspot.com/2010/12/herr-abdulwahab-reser-till-stockholm.html

2010-12-15 @ 22:28:55
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Robin Shadowes

Moussa nyttjar begreppet kitman, den vita lögnen. Muslimer får inte döda oskyldiga men han berättar inte att bara muslimer anses oskyldiga. Vi kafirer däremot är definitivt inte oskyldiga eftersom vi inte är muslimer och det är därför helt okej att döda oss i parti och minut.

2010-12-15 @ 23:04:02
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Cavatus

HÄr kommer en länk till det norska tv-inslaget där Arrospida intervjuas:http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/hevder-svensk-moske-rekrutterte-hellige-krigere-3365293.html

2010-12-15 @ 23:13:49
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: KurtanUlf Nilssons senaste krönika. Ett smakprov:Myndigheternas reaktion (det gäller Reinfeldt, Bildt och alla andra) var sen och klart förvirrad. Intrycket av att polisen är svårt inkompetent bara växte med floden av sammanbitna uttalanden och generad tystnad.Men framförallt glömde man bort en rad väsentliga fakta. Det pågår ett krig i världen, ett krig som inte känner några gränser. Nämligen militanta islamisters krig mot alla oss som begår det - sett med deras ögon - ohyggliga brottet att inte tro på Allah.Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer.Kort sagt: vi befinner oss i krig, Sverige liksom alla andra europeiska länder (och naturligtvis "den store satan", USA). Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt.Se:

http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2253836/ulf-nilson-ingen-risk-att-de-militanta-muslimerna-lyckas-i-sin-avsikt---Här exempel på PK-journalisters "hitler-jugend" attack på Ulf Nilsson när han konstaterar verkligheten/sanningen:”Rasbiolog”, ”islamofob”, ”brun”…

Idag har Isobel ägnat en stor del av dagen åt att hånfullt twittra om sin Expressenkollega Nilson, som hon bland annat kallar för ”rasbiolog”. Andreas Gustavsson, redaktionschef för ETC förlag, bemöter heller inte i sak det Nilson skrivit, men kallar honom också för ”rasbiolog och islamofob”. Han menar att Nilson har ”bruna avlagringar under tofflorna” och att hans text består av ”rasfixerat, hatiskt svammel”.Johan Wirfält, chefredaktör för Rodeo, går ännu längre och twittrar om att Nilsons krönika är ”bland det brunaste en svensk journalist tillåtits skriva sedan 30-talet”. Han får medhåll av Andreas Ekström på sydsvenskan som skriver: ”Det har länge varit obegripligt varför spaltutrymme ges åt Ulf Nilson. Kan han inte skriva på Politiskt inkorrekt, som sina meningsfränder?””Sinnessjuk nazist”

Otaliga andra angrepp mot Nilsons person har idag förekommit på Twitter – många av dem är skrivna av andra journalister. Här kallas han bland annat för idiot, sinnessjuk, ”reaktionär gubbtjyv”, högerextrem, nazist, rasist, eugenist, och ”ett rättshaveristiskt jävla cp” av sina kollegor. Många kräver dessutom att Nilson omedelbart ska sparkas från Expressen och ifrågasätter kraftigt chefredaktörens beslut att publicera texten.Se:

http://www.friatider.se/mediaeliten-rasar-mot-ulf-nilson

2010-12-16 @ 00:07:30
Postat av: Gubben o Gumman

Den enda Fatwan som behövs i Sverige gäller svensk

invandrarpolitik, samt dom som är ansvariga för den 40år retroaktivt.Äxpo är ett gränsfall med tanke på yttrandefriheten.

2010-12-16 @ 00:07:40
Postat av: EXTRA EXTRA (kalle2)

braaa cavatus att ni länkade. f-n det kommer nog ske många attacker i Sverige, för extremisterna märker att 7 klövern lyder blint om det exploderar. sedan kommer england,usa hjälpa till med att spåra upp i kalifatet Swediztan.Norsk TV varnar för mer terrorattacker i Sverige! se detta innan det är försent:

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/hevder-svensk-moske-rekrutterte-hellige-krigere-3365293.htmlkanske blir en ny kärnkraftomröstning, hoppas den blir innan de spränger våra kärnkraftverk.vattenkraften räcker till Sverige vi har ju ingen idustri kvar. väran kärnhraft ström går ju i kabel till tyskland och övriga EU. själva får vi betala dyrt.

terrorister kan kidnappa personal i deras hem som vid skiftbyte tvingas släppa in terroristerna i kontrollrummen.

2010-12-16 @ 00:18:15
Postat av: Kung Fy

Jag hade gärna trott på alla dessa fördömanden från imamer etc om dom inte smugit in saker som "man får inte döda oskyldiga" mm.

Speciellt med tanke på vad koranen säger om lögn; att det är förbjudet såvida det inte främjar islam.

Så när ska man kunna lita på en muslim när t o m deras heliga bok uppmuntrar till lögn om det främjar deras tro?

Dom har ju t o m ett namn för det: "taqqiya"

2010-12-16 @ 00:25:46
Postat av: VARNING VARNING(kalle2 igen)

ojdå.Iran har datavirus i sitt kärn(vapen?)kraftutveckling.http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/datavirus-rammet-irans-atomprogram-3367454.htmlIran har kanske redan placerat sina agenter som redan sitter i kontrollrum i svenska kärnkraftverk.de får utbildning i Sverige, se själva:

http://www.nuclear.kth.se/courses/nucphys/lab_schedule_ht08.html

2010-12-16 @ 00:36:39
Postat av: kalle2

alltså om terroristerna indoktrinerar de som utbildas till sjukgymnaster (stlms sjvmordsbombare)och pilotutbildningar( 11 september).skulle då inte de som utbildas till att sköta kärnkraften få kontakt av jihad-isterna?

2010-12-16 @ 00:46:58
Postat av: LN

HEMMA I DÅRKISTAN

Tack Kurtan, för din redovisning av alla berömmande epitet som Nilsson har erhållit av de insiktsfulla - de som besitter omdömet och sanningen.Madrid, 11 mars 2004, föranledde mig att kursivt börja läsa den eminenta dårboken KORANEN. Studierna fortsatte över sommaren och kom att täcka muslimism i allmänhet. "Reliance of the Traveller", handboken i klassisk islamsk lag (sharia), direkt härledd från MO:s idiotier, var en upplevelse. Den skall ni läsa, pojkar och flickor, om ni inte redan är bergfasta ANTI-ISLAMISTER. På höstkanten hade min övertygelse mognat och i olika sammanhang därefter benämde jag mig ANTI-ISLAMIST. Sedan hösten 2004 har epitetens antal vuxit: jag har blivit islamofob, rasist, främlingsfientlig (xenofob) och nazist & fascist.Idag axlar jag med nöje samtliga invektiv som klistrats på Nilsson.

Det är ett stort nöje och en stor ära att också få benämna mig: rasbiolog, brun, idiot, sinnessjuk , reaktionär gubbtjyv, högerextrem, eugenist och rättshaveristiskt djävla CP med faecesfärgade avlagringar under dojorna.Det sista och mångordiga epitete finner jag dock något felriktat. Det är ju en beskrivning av en god mohammedanhängare eller om man så vill, en djupt troende muslim.Att det skulle behövas ett misslyckat bombdåd för att Nilsson skulle vakna!?!

2010-12-16 @ 03:05:42
Postat av: Fredrik Raj-raj

Då kan mjukispolis, Svenska Kalif... eh Svenska Kyrkan m fl inkorporera fatwan i sina styrdokument, så vi undviker att polariserar "vi" och "dom".

2010-12-16 @ 03:43:24
Postat av: LN

DÅRKISTAN SEDD VÄSTERIFRÅNÅkesson har hållit sig i bakgrunden under det nu aktuella mediaköret, men istället har hans 20-åriga sekreterare och Stureplansprofil redan – nästan som förväntat - komprometterat partiet och skänkt pressen precis vad den väntade på. Världsvid spridning har också skett: "Sverigedemokraterna expresses joy over Stockholm bombings" http://www.icenews.is/index.php/2010/12/14/sverigedemokraterna-expresses-joy-over-stockholm-bombings/.Hennes bottennaiva blogg finns här: http://parliamentprincess.se/

Svenska tabloidblad bevakar nog hennes blogg natt och dag i väntan på nästa klavertramp. Det är ofattbart amatörmässigt, att SD inte har lärt mera av 8 års umgänge med nysvenska journalister, av vilka mer än 70% är sk radikala. http://www.smedjan.com/etta.asp?sida=display&nr=562.Vem känner Pia Kjærsgaards sekreterara. Hade hon haft en sladderblogg, skulle hon omedelbart få stänga den. Det är i sådana här sammanhang som Åkesson skall visa att han är professionell och knivskarp. Nästa gång kanske fröken Brunell kommer att blamera SD än värre. En sekreterare skall arbeta och eljest vara osynlig, även om det strider mot hennes instinktiva exhibitionism. Annars får man anställa någon annan!

En som är i alla avseenden vuxen.

http://snaphanen.dk/2010/12/15/dr-jimmie-akesson-dagen-efter-attentatet/

2010-12-16 @ 04:15:58
Postat av: Ludvig

Som vanligt, riktiga och raka ord från Dag Sandahl som jag instämmer i.

2010-12-16 @ 06:17:17
Postat av: Stefan A

Begåvningsreserven på säpo har googlat efter terrorister nu, och hittat 200 st,och genast är fulmedia framme och "slår fast" att det är 200 st, varken mer eller mindre,i själva verket har de inte en aning om hur många det är,en org. som inte ens kan ta fast amatörterroristerna i djurens rätt mm. hur ska de klara av internationella terrorister, de får visserligen hjälp av proffs från andra länder underrättelseorg. men är fortfarande handikappade av den allestädes närvarande rassestämpeln som gör svenska myndigheter handlingsförlamade.Just.min. Ask bör sparkas,det hade hon redan blivit i många andra länder,inte för att det spelar någon roll i det aktuella fallet, utan till varning för sittande och kommande ministrar, i annat fall riskerar man att få ministrar som blir rövslickande mediehoror ist. för att sköta sitt jobb,för vem vill inte vara popis i media,i sverige får ministrar sparken för någon obetald tv-avgift, inte om man missköter sitt viktiga ämbete, det om något, är ett bevis på att sverige har blivit ett banankungadöme.

2010-12-16 @ 07:26:13
Postat av: World Traveller

Jag har nu ringt en del bekanta hemma i Sverige och namnt sjalvmordsbombaren. Kommentarerna jag har fatt ar:'stolle, hur kan nan vilja spranga sig sjalv. Fan vad mycket sno vi har fatt''aeh, det var ju bara en liten bomb, det var ju bara han sjalv som dog. Vi ska ut och kopa en julgran nu''Ja, det ar pa nyheterna nu. Man kan tro att det aldrig har sprangts nan bomb tidigare. Har ni lika kallt daer som haer?'Ar det verkligen bara det lilla faatal manniskor som skriver haer och pa PI som bryr sig om vart Sverige ar paa vaeg? Jag borjar tro att saa ar fallet. Isafall ligger Sverige samre till an jag trodde. Nu haglar kraven fran alla besserwissers att vi maste boja oss for de muslimska kraven och att det ar dumt att soka konfrontation. Det ar battre om imamer far mer att saga till om i samhallet. Vi svenskar har i alla tider varit for intoleranta och framlingsfientliga. Och under tiden fortsatter massinvandringen och byggandet av hatspridarcentraler d.v.s. moskeer.

2010-12-16 @ 07:26:21
Postat av: Nalle i Växjö

SD bloggaren Parlament Princess är till iden ett genialt projekt med politikens Blondinbella som kanske får ungdomar att följa med mera i politiken.I praktiken är det mera en katastrof med flera fel. Kanske val av fel person utan den mognad som behövs för ett sådant svårt projekt.I Riksdagsgruppen finns många enormt duktiga personer och jag det bästa vore att gruppen diskutera hur ni ska göra med "Prinsessan" , om det inte är så att ni redan gjort det.Sverigedemokraterna ska arbeta för att göra många mål, inte att göra självmål2010-12-16 @ 07:28:52
Postat av: Robin Shadowes

LN, hur gick det förresten med huckle-kärringen som stämde dig?

2010-12-16 @ 07:51:11
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson

Svenska kärnkraftverk klarar sej nog från terroristangrepp . det är ingen ide att lägga arbete på dom , dom står ju stilla ändå .

2010-12-16 @ 09:53:59
Postat av: Nalle i Växjö

Sverigedemokrater nomineras inte till nämnder

Postat av: Tony Ingman

Nu rasar geleryggarna i den svenska massmediakåren

över att Ulf Nilsson vågar tala klarspråk om dårarna inom Islam. Det är ingen hejd över vilka

invektiv man öser över honom, han är fullt i klass

med Adolf Hitler enligt dessa ömkliga varelser.

Som jag ser det har Ulf Nilsson två fel, dels är

han gammal , vilket i sig utgör ett stort handikapp

i Sverige idag, då skall man hålla truten och ta sin blodtrycksmedicin, hans andra fel är att han

rakryggat vågar påtala den dårskap som pågått i

detta landet allt för länge med invandringen.

Jag förstår att dessa geleryggar känner sig obekväma när en journalistkolega påtalar avigsidorna med det system där dessa jounalister

har stor skuld i att det kunnat fortgå, med deras

ryggradslösa inställning till Multi Kulti, samt

deras inställsamma medlöperi med myndigheterna.Så bara skriv om skevheterna på detta område, skriv

så pennan ryker Ulf Nilsson!

2010-12-16 @ 10:14:23
Postat av: Tony Ingman

En rak motsats till Ulf Nilsson hittade jag i

dagens industri igår där en journalist försökte göra en höna av en fjäder genom att påstå att

Sverigedemokraterna hade en skuld hos kronofogden

på hiskeliga 10,200. Detta som SD förklarade med

att det hade blivit glömt vid uppståndelsen runt

valet. Detta blev en stor nyhet i DI. Kan undra om detta också blev enVärldsnyhet på Fox News och CNN.Kommentarerna blev heller inte nådiga över försöket att i alla läge smutskasta SD så fort chansen dyker upp. Fast man förväntar sig bättre av

en tidning som DI, men tydligen så får man insupa

denna inställning redan på jounalisthögskolan.

2010-12-16 @ 10:31:28
Postat av: Skånepåg

@ CavatusTack för länken, hade inte tid i går att själv leta reda på den.Men nu undrar jag verkligen hur det kommer att gå för den här personen? Enligt uppgift är han miljöpartist och deras påläggskalv Maria Ferm har ju tidigare påstått, att det han nu säger är lögn och inget annat än rasitiska påståenden då de framförts av SD. Någon som vet om han redan är utesluten eller vad som har hänt. Killen bör dessutom hålla koll på sin säkerhet med hänsyn till de krafter som han utmanar!

Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Journalisterna och sossarna är skyldiga svenska folket 3000-4000 miljarder samt hundratusentals fängelseår för alla brottsoffer

och avlidan till följd av importerat våld.Där är tumstocken även om det är jul snart."Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sa gubben som blev av med svendommen på 75årsdagen"

2010-12-16 @ 10:37:28
Postat av: Gubben o Gumman

World Traveller : Det där med liten bomb är på gränsen till kul,du skulle ha frågat om den innehöll små sprik(nubb)(wake up call.

Fast då kanske släktgemenskapen får sej en törn.

2010-12-16 @ 10:50:12
Postat av: Robin Shadowes

"Svenska kärnkraftverk klarar sej nog från terroristangrepp . det är ingen ide att lägga arbete på dom , dom står ju stilla ändå."Finns redan mussar som jobbar på svenska kärnkraft-verk. Som iranska Sara t ex. Känns rätt tryggt, va? Särskilt med tanke på att hennes hemland jobbar starkt för att gå med i "klubben".http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/karnkraft/article261307.ece

2010-12-16 @ 11:19:48
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: A R.

Om du har ett svenskklingande namn - har du bett om ursäkt för de mord och andra svåra försyndelser som Knutbypastorn, Jim Jones och påven Pius XII begick i Jesu namn?

2010-12-16 @ 11:57:50
Postat av: S-E Karlsson

Robin Shadowes , det var menat som ironi , bara ett fötydligande .

2010-12-16 @ 12:49:52
Postat av: S-E Karlsson

Kanske därför dom står still för att det redan finns mussar som jobbar där ! Infiltration ?

2010-12-16 @ 15:41:08
Postat av: Robin Shadowes

Jag finner det oerhört oroande att det jobbar mussar på våra kärnkraftverk av följande anledningar. Dels har mussar bara lojalitet mot islam och inte landet dom bor i. Diverse diktatorer och terrorister har trånat efter kärnvapen i flera decennier. Ayatollah Khomeini har tydligen uttalat sig om att det gör inget om Iran förintas i en kärnvapen-utveckling så han menar att iranierna ändå kommer till paradiset såsom martyrer. Av detta kan vi sluta oss till att det inte går att diskutera med dessa mussar. Dom skulle inte ens dra sig för att smälla av en sådan bomb i huvudstaden eller Malmö. Städernas mussar kommer ju ändå till paradiset och allah medan alla otrogna hundar i dessa städer kommer till helvetet istället. Även om vi fått möjlighet att kicka ut mussarna från kärnkraftverken så är skadan redan skedd.

2010-12-16 @ 22:48:20
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Ensam man tog sitt liv?

Är detta för dravel?

En en man som hade som mål att MÖRDA så många

människor som han bara kunde.Planerade kallblodigt att döda fritänkande människor i ISLAMS namn. Definitivt inte alla som är såna men när jag läser detta föringande och nertonade av vad som höll på att ske och företrädare för religonen som vill nertona det som skett gör mig riktigt arg! Islam och dess utövare måste inse en sak och det är:Ni kommer aldrig att få oss fria människor att välja er väg i livet. Vi kommer att granska er,visa upp er intolerans mot oliktänkande,ställa er mot väggen,kräva er anpassning till samhället eller försvinn.Kämpa för vår demokratiska frihet till siste man och då kan jag lova er att då står alla gemensamt oavsett parti,kulör,bakgrund,man som kvinna! Personligen så tror jag era 3-4 generationers barn kommer vända er ryggen när dom inser hur fri man kan vara som människa.Postat av: World Traveller

Jag haller precis pa och laser boken 'Londonistan' av Melanie Phillips. Hon beskriver islamiseringen av Storbrittanien framforallt de senaste 15 aren. Taktiken muslimerna och deras allierade inom Vanstern anvander daer ar exakt densamma som haer. Sverige ligger bara 7-8 efter.Vid minsta kritik mot islam sa hugger Vansterns "folkraettsexperter" och mediafolk direkt, precis som nu mot Ulf Nilsson och genom att alltid ta pa sig offer-rollen for att faa sympati saa flyttar imamerna standigt fram sina positioner. T.ex har vi nu en radikal muslim i regeringens forsvarsutskott, Abdirizak Waberi.Sen ser vi tydligt fanatikerna pa EXPO och medias ordbajseri nar de fornekar att vi har massinvandring till Sverige nar vi tar emot och forsorjer 100.000 om aret men de skriker om att utvisning av 40 st irakier ar massutvisning. De pastar att de vill ha ett multikulturellt samhalle men trots det saa faar inga buddhister, kristna eller hinduer nagonsin gora sin roest hord, det ar hela tiden islam, islam, islam.Jugoslaviens sonderfall ledde till att radikala muslimer saag sin chans och utropade ett sjalvstandigt Bosnien och det hela gick val inte riktigt som det var tankt men tack vare media i vaest saa vann de anda over serberna och fick sin sjalvstandiga muslimska stat (med en liten del serber och kroater boende dar).Kosovo var en storre success och sattet de tog over den forna serbiska provinsen, aven kallad Serbiens vagga, applicerar de nu i Europa. En kombination av infiltrering av hoga samhallsposter, standigt okande krav pa att vi ska anpassa oss till deras sedvanor blandat med hot och forstorelse av var infrastruktur, dranering av vaar ekonomi, brander, ran, valdtakter och mord.Till hjalp har de landsforradare som de inom EXPO som nervarderar och skymfar allt svenskt, som forsoker faa medelsvensson att tro att hans kultur ar skit, att allt svenskt ar daligt och ingenting vaert, att han enbart genom att vara svensk ar rasist (och det vill ju ingen bli kallad) och resultatet blir ett passiviserat folk utan framtidstro som stillatigande accepterar standiga inskrankningar i sin frihet och som av vara makthavare tvingas arbeta allt hardare och allt langre for att forsorja var nya adel muslimerna och deras allierade, de arbetsskygga landsforradarna inom Vanstern.Ett gott rad -las 'Londonistan' och se med egna ogon hur skrammande utvecklingen ar och hur allt foljer samma moenster i Sverige som i Storbrittanien och till viss del Kosovo.

2010-12-17 @ 17:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0