”BOMBSÄKER” SLUTSATS AV BILDT

Carl Bildt var först ut med en kommentar angående bombdådet i Stockholm. För detta har han fått en hel del kritik men jag delar inte den kritiken. Slutsatserna han drog var mer eller mindre ”bombsäkra”.

Statsminister Fredrik Reinfeldt väntade i 19 timmar med att kommentera bombdådet. När han ändå bröt tystnaden sa hade han egentligen ingenting att säga förutom att inte tänkte förändra någonting i sin politik. En mycket slätstruken statsminister!

Nästa minister ut på banan var Beatrice Ask. Även hon gjorde ett mycket blekt intryck. Inga kraftfulla uttalanden, snarare en ovilja att ta ställning över t.ex. hoten mot Sveriges befolkning. Något som jag anser vara rent ynkligt av en minister. Den anda insikten hon tydligen fått att detta är allvar. Det är bara att gratulera Beatrice Ask till den insikten.

I kvällens Agenda hade man ”storsatsat” på pk-vänliga deltagare. Eller vad sägs om Ab del Haqq Kielan, Karin Pettersson, Jan Eliasson och Peter Wolodarski. Inga fördömanden av någon av dessa deltagare, förutom imamen som plikttroget förklarade bombdådet som vidrigt. De övriga deltagarna kom istället med flera märkliga uttalanden. Nu gäller det uppenbarligen att försvara mångkulturen och massinvandringen från muslimska länder till varje pris. Jag blir så fruktansvärt trött på att se dessa förståsigpåare som inte vågar säga att en spade är en spade.

Peter Wolodarskis påstående om att detta inte var första gången som svenskar begår självmordsbombning var häpnadsväckande. Då ”svenskar” utfört terrordåd i andra länder. I mina ögon är ingen av dessa terrorister svenskar, däremot är de troligen alla muslimer. Peter Wolodarski kan ju fråga DO:s Katri Linna om de är svenskar.

Det skall bli intressant att följa mediautvecklingen de närmaste veckorna. Jag gissar att pk-eliten kommer att sätta in alla tillgängliga resurser för att försvar mångkulturen. Givetvis finns det ett antal karriärskåta pk-människor som kommer att försvara det med liv och lust. Några kritiker till mångkulturen kommer knappast få tillgång till de stora mediakanalerna.

 


Kommentarer
Postat av: MatteMö

Eller som batikhäxornas översteprästinna hade sagt:"En ung man satte livet till på en isig gata i huvudstaden. Hade hans explosiva engagemang för hans kultur, och i viss mån mångkulturen, kunnat tas till vara på ett bättre sätt?Sannolikt ja.Sen lever vi ju faktiskt i ett öppet samhälle där alla har rätten att göra sina egna val. I ett mångkulturellt samhälle får vi även acceptera att demonstrationer av glädje, eller kanske missnöje i detta fall - ja, det tar sig olika uttryck."http://batikhaxanberit.blogspot.com

2010-12-12 @ 23:16:19
Postat av: Sven Duva

"Några kritiker till mångkulturen kommer knappast få tillgång till de stora mediakanalerna."Jag är inte så säker på det. Inte alla journalister är lögnaktiga svin.

2010-12-12 @ 23:21:41
Postat av: Eskil

Beatrice Ask kan väl skicka ett brev i rosa kuvert till islamisterna, där hon vädjar att de ska vara snälla. Det borde lösa problemet.

2010-12-12 @ 23:29:21
Postat av: Ronny

Är det inte konstigt hur svensk media duperar folk, helt utan motsägelser. I Agenda bjuder man in 4 st. 1 Imam, 1 Politisk Aftonbaldetskribent, 1 Sosse, 1 mångfaldsjournalist, alla dessa stora mångfaldsförespråkare och försvarare av muslimk utveckling i Sverige. Vågar DOM inte ta med någon med en kritisk syn på mångreligion? Ingen med kritisk syn på den slappa invandringen, och vilka som får PUT? Det börjar bli pinsamt...

2010-12-13 @ 00:10:20
Postat av: Info

IDAG ÄR DET LUCIALucia på CATS:http://www.malmgrenpaintings.se/Lucia_pa_cats_delsida.htmGamla CATS på Sturegatan i Stockholm ser ni här – samma ställe som senare i starkt ombyggt skick döptes om till CRAZY HORSE. Där en full SSU-ordförande (Anna Sjödin) en blöt SSU-kväll genom slagsmål med krogvakten och senare med häktesvakter meriterade sig för den fina posten som ordinarie rektor för Vindelns folkhögskola.Wikipedia: ”Som rektor för Vindelns folkhögskola bestämde hon sig [för] att vägra Sverigedemokraterna att delta i en EU-debatt som hölls i Vasakyrkan i Umeå 6 maj 2009. Sjödin motiverade sitt beslut med att ´rasistiska partier´ inte har i ett demokratiskt samhälle att göra och att Sverigedemokraterna ´inte är ett parti som alla andra´.”

2010-12-13 @ 00:14:07
Postat av: LNhttp://tinyurl.com/rotaryhorsehttp://tinyurl.com/trojansong

2010-12-13 @ 01:13:55
Postat av: LN

Mmmm, Baron Bodissey frossar i personuppgifter!We now have a face and a name for last night’s Stockholm bomber. Or two names, really: Taimour Abdulwahab and Taimour Al-Abdaly, both of which are associated with the same person on Facebook and various other internet postings.....

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/12/stockholm-bombers-alma-mater-luton.html

-------------------------------

Att i fortsättningen få ha ett privatliv kommer Google att omöjliggöra. Wellcome Brave New World.

2010-12-13 @ 01:33:46
Postat av: tarzan

kallar du Ab del Haqq Kielan för PK? schysst värdering av västerländsk PK. sen är jag nyfiken på vad du hade sagt somminister till folket? ge mig nu ett realistiskt svar, ett svar du hade vågat ge utan att frukta för din fortsättning i regeringen

2010-12-13 @ 01:41:20
Postat av: Joakim

"Peter Wolodarski kan ju fråga DO:s Katri Linna om de är svenskar."Klockren kommentar! Visst är det intressant hur vissa människor ibland kan vara svenskar (när de begår brott) för att i nästa stund vara invandrare (när de utsätts för brott).

2010-12-13 @ 03:21:08
URL: http://www.realisten.se
Postat av: S-E Karlsson

Bra , Joakim " klockrent" .

2010-12-13 @ 03:36:00
Postat av: Eric

"kallar du Ab del Haqq Kielan för PK"

Leif Karlsson är så PK man någonsin kan vara. Han säger exakt det som är lämpligt för stunden för honom, för islam och för politikerna..

Vad han i verkligheten tycker, lär vi aldrig få veta även om en del misstag sluppit ut som, "ska kvinnor verkligen ha ett eget socialt liv?"

Likt socialisterna har ju muslimer en "verbal nödvärnsrätt", gynnar det Saken så både skall och kommer man att ljuga, och man kommer inte att bli klandrad för det av Allah! Taqqyia? (med res för stavning)?

2010-12-13 @ 06:41:32
Postat av: Ludvig

Som sagts förut, islam är det största hotet, men det är politikerna för fega att hålla med om.

2010-12-13 @ 06:41:46
Postat av: Hulda

Var det någon journalist som bad Jimmie Åkesson om en kommentar efter dårens bombattentat..?

2010-12-13 @ 07:32:38
Postat av: Skånepåg

PI har gjort en synnerligen omfattande research om självmordsbombaren.På sin nätupplaga skriver Expressen det "fantastiska konstaterandet", att självmordsbombaren kommer från Småland. Säger väl allt om journalistiken på den tidningen!

Postat av: Stefan A

Enda lösningen mot sådanhär händelser är enl. PK flera poliser på gatorna, undrar, om man är beredd att spränga sig själv i luften, bryr sig om hur många poliser det finns på gatorna, snarare tvärtom kanske bara bra, det enda man verkligen kan göra, är en ökad kontroll av riskgrupper,och de är invandrare med muslimsk bakgrund, det kan man sluta att hyckla med, kanske händelserna i GBG kommer i en annan dager nu, när media rasade och de "drabbade" fick gråta ut i varje media,när de stackars baaaarnen blev så rädda såå, hur många barn blev rädda nu? och SD får som vanligt kritik för att de varnade att något sådanthär kunde hända, och att vi SD-sympatisörer skulle "glädjas" över att det hände, ingen blir väl glad över det här, media och Pk är mera sinnessjuk än man kan ana, finns det ingen botten?....

2010-12-13 @ 08:22:08
Postat av: Tomas

Det är ju nu, som SD skall tuta i tyfonen. Ut med information, egen tidning m.m. Annars kommer denna händelse gå den ovetande Svensken förbi.

2010-12-13 @ 09:09:15
Postat av: Notarien

De fyras gäng i SVT Agendas panel gav mig kalla kårar! De utstrålade ondska, sverigefientlighet och lögn. Deras svarta blickar och kroppsspråk sade allt.

2010-12-13 @ 10:04:32
Postat av: Nalle i Växjö

Vad är sanning när en muslim fördömer terrorbomber i tv i debatter riktade till oss otrogna hundar, ( vi som inte tror på islam)Läs länken och fundera själv.

Postat av: Anders J

En sak som gör mig undrande är Islamologen Jan Hjärpes uttalande (läst på SVT): "Hjärpe blev själv inte särskild förvånad över att det här händer i Sverige.-Jag tänkte snarare att det är konstigt att det dröjt så länge. Vi har ju sett flera attentat i Europa där man använder sig av den här typen av språkbruk."

Det jag undrar över, vad vet Hjärpte om jihadgrupper som opererar i Sverige? Har ett minne av att Magnus Ranstorp var kritisk mot hel institutionen för Islamologi i Lund för att den inte delade med sig av sina kunskaper om muslimer (detta i samband med att Magnus publicerade en rapport om läget på Rosengården). Undanhåller islamologer som Hjärpe fakta om hur farliga dessa jihad grupper är som uppenbarligen finns mitt ibland oss. Individer som av någon underlig anledning fått asyl och bidrag men sedan försöker förgöra det samhälle som tagit emot dem.

2010-12-13 @ 11:00:18
Postat av: Allemand

@Tomas, tat' lugnt, vår tid kommer, men inte just nu. Låt de andra göra bort sig ordentligt först. Det räcker med att Jimmies sekreterare gör bort sig.

2010-12-13 @ 11:02:37
Postat av: AWSvensson

En "förväntad premiär". Vissa har förmågan att se konsekvenser av saker och ting. Vi som inte blundat för verkligheten utan med öppna ögon och en aktiv hjärna har förutspått att för eller senare så händer detta. Dessa farhågor har även haft stöd i andra länders underrättelsetjänst som titt som tätt varnat för den uppkomna situationen. Jag har aldrig öga mot öga träffat någon som förespråkat detta "hitte på samhälle" som glorifieras som mångkulturellt.Antingen inser vi detta och slå till bromsen eller rusar vi vidare över ravinen.

2010-12-13 @ 11:04:41
Postat av: Fredrik

Agenda igår?

Muslimska företrädaren sa att SD kände glädje över det som hänt? och muslimerna avsky? och ingen säger imot utan man håller tyst med? Jag personligen var rädd,arg och besviken på hur politiker,media och hur lätt vi tar på händelsen.

Är inte svenskar som bombar utan människor man gett medborgarskap i landet Sverige.Tv4 Nyheterna idag?

Lena Sundström har besökt platsen och blivit rörd över att nån satt en skylt"Vila i frid"????

Programledaren blir så förvånad så han frågar varför och lena verkar inse klavertrampet och ska göra nåt halvtaskigt försökt till att rädda det som räddas kan.Sen spydde hon galla på danmark som sagt att vi i Europa måste hålla ihop i våra gemensamma västerlänska värderingar.Hur kan man spy på detta? är ju det att du som medborgare och kvinna kan uppfylla dina drömmar och leva som en fritänkande människa där du kan utvecklas utan att begränsas av religös eller politiks fanatism.

Men de är väl pkflummets problematik rakt igenom.

Man uppskattar inte det man har!Mångkultur är ok med mig och jag gillar olika.

Tror det är många inom SD som gillar olika men har

grundad rädsla som inte baserar sig på fobi eller rädsla utan vill ha motåtgärder nu!! inte vänta tills det är försent.Vara rädda om landet Sverige helt enkelt! tror det är så enkelt faktiskt!Men när den ömsesidiga respekten hotas av krafter som vi alla avskyr så som nazism,islamism,fanatism och grov kriminalitet där man med extremt våld vill förstöra och infiltrera vårt civiliserade samhälle så måste man agera kraftigt från politikers och polisiära myndigheter sida omgående. Detta sker ej idag! Vi accepterar det onormala och gör det till normalt genom tystnad,likgiltighet och rädslan av att kränka nåt religöst eller bli kallade rasister?

Det är dom som kränker oss och vårt sätt att leva!

Det måste vara legitimt att försvara det.Var inne på newsmill och där fann jag en mycket intressant artikel.Denne man har har tagit sitt ansvar lite längre än vad andra gör här i Sverige.Krävs mod och ballar av stål för att göra detta.

Detta är ett hot och det är här och nu!Agera politiker!

Vill ha mitt anständiga Sverige tillbaka!Postat av: Jonny

Tja, Peter Wolodarski får väl börja poängtera för sina internationella vänner att också "israeler" brukar genomföra självmordsdåd lite då och då..."5. How would you characterize the impact of the media on opinion- and policy-making circles in Sweden regarding Israel and the Middle East?[Wolodarski:] [The Swedish media has] (g)reat impact [on opinion- and policy-making circles]. If you compare European media to American media you see great differences on how things are reported. Just generally speaking, European media has a sympathetic view of Palestine whereas American media has an understanding of Israel. That is obvious when you read The New York Times, Washington Post and Wall Street Journal compared to Financial Times and Le Monde. The pattern is the same in Sweden.6. You traveled to Israel on an educational seminar in 2003. Could you share with us about some of the people you met and places you found to be most interesting or memorable?[Wolodarski:] Project Interchange was extremely professional as it was possible for people to meet so many high-level Israeli leaders in such a short period of time. So many doors were open as we met with diplomats, politicians and journalists. We took home interesting conversations from Israel. I had been there before but it gave me lots of food for thought. Everything was extremely professionally done.7. Many Project Interchange alumni return to their home countries with increased interest and background knowledge about Israel and the Middle East. Did your participation in the seminar impact your professional life in the short- and long-term? How did it affect your understanding of Israel?[Wolodarski:] The impact on me [from the seminar] was that I was invited in 2004 to attend the AJC [American Jewish Committee]’s Annual Meeting and, once I arrived, I was immediately interested. This is my 3rd Annual Meeting and it is a continuation of my trip to Israel."

http://projectinterchange.org/?p=1620

2010-12-13 @ 11:57:43
Postat av: Gubben o Gumman

Bra att sitta still i båten,PK-lanskapet är panikslagna och manar till lugn,bla 1/32 delen.

Denna man ha rinte fattat att han får ta sosseskiten

helt och hållet själv nu,lycka till clown.Vad skall dessa mördarhyllande oikofober/plattfötter

säga vid nästa smäll eller nästa.

Ta det lungt och ta ett Toy?Dick Malmlund Svensk Handel? säger bara julhandla som vanligt(Det måste han säga)Sedan säger han skulle det hända igen så är det andra bullar(Där har han puddlat i förtid)

Händer igen bör han åtalas för medhjälp till stämpling för terroristbrott,så allvarligt är det DickOsäkerhetspolisen skall inte höja beredskapen, nej tacka fan för det skalan gäller ju innan det smäller inte efter.-Konstapel Skalman ska gå och titta om något farligt hänt(Clint Eastwood släng dej i väggen)

-Kommisarie Mörtlund kommer inte att höja beredskapen.(Han anser att munkar är farligare.)

- Statsminister Reinfeldt skall sänka skatten

-En kranz med texten vila i frid har lagts på

attentatsplatsen(Gäller det spiklådan då eller)?Det som är faktiskt intressant är om någon ringt

till Försvarsintresserades förening (Fd Försvarsmakten) och varnat.Fast det är nog bara ett SD trick att sprida detta.

SD skulle vara glada för detta rapar en del ur sej.

Partiet består av 20 riksdagsmän ökar man i val

så är det svenska medborgare som reagerat inte

ens den lilla sanningen kan man kosta på sej.Eller skall det försvinna likt polisspåret i en annan våldsam händelse,det lär det nog göra för

annars kan ju osäkerhetspolisen läggas ned,och

personalen förstärka DO.OP kommer efter hand att avslöjas som dom clowner

dom är sakta men säkert efter varje smäll.

Ytterliggare en parodi i Ivan Katjas samt Olegs

schizofrena försök att utplåna nationalstaten Sverige.Denna tragedi utspelar sej i ett land som kunde haft världens bästa välfärd ,samt trygghet om inte

en idiot på 70-talet bestämt att Sverige skulle bli

multikulturellt.Under tiden kan väl Lena "Frid"-Sundström tugga vidare om det är samme man som äger bilen som

omkommit på ett tragiskt sätt.

Kristoffersson kan spinna vidare på sin käpphäst at Bildt skall hålla käften.Sverigedemokraterna har ingen del i detta låt nu

7-klövern, Boljevikerna , inom media samt 94.3% klubben skörda frukterna... av sina handlingar.Visst vore det mysigt med 207 fyrtumsspikar i huvudet,ladda med mycket Desivon och stor pinnsett.

Bara nämna SD i sammanhanget är rektumrelaterat skitsnack av fega oikofober.Nästa svenska privata? psykriatrikedja bör heta

94,3% rakt av,där kan OP istället för att babbla

om att avprogramera 65 procentare börja med Svenne

o Svea Banan med släkt o vänner.

Dom andra är bara att kasta ut ur landet.Svenska folket är så avtrubbade, så dom i intevjuer konstaterar att nu har det kommit hit spo what?

Grannen till mördaren säger att det var en trevlig kille,det var ju synd att hon inte fick följa med till Stockholm då och delta i hans explosiva byggprojekt.Den ständigt aktuella fråga hur jävla dunm är svensken egentligen.OBS Inlägget får användas i utbildningssyfte på journalisthögskolan,men ej användas som uppsats.Som vanligt skriver Gubben o Gumman som privatpersoner utan koppling till Al Bundy el

Thor-alf Alfsson ,SD.P.s Det var långt AW Svensson men nu får du gå på

toa full fart.D.s Vi sätter en spänn på att järnvaruhusen snart får en propå från OP att redovisa spikförsäljningen

till mussar,vilket sedan Wiki Leaks läcker med en stor demonstration led av Lasse Ohlyckan på Sergelstorg som följd.

2010-12-13 @ 12:43:00
Postat av: Hulda

Om rasism... Om vi Svenskar klagar på invandrare - då är vi rasister. Om vi klagar på invandrare som är muslimer - då är vi rasister.

Om en invandrare klagar på Svenskar - då är inte han rasist.

Men om en Svensk klagar på en annan Svensk som konventerat till Islam - är han då rasist...?

2010-12-13 @ 13:06:08
Postat av: Gubben o Gumman

Vid dagens presskonferens fortsätter Osäkerhetspolisen att brilliera :"Vi tror att han var på väg till en plats med mycket folk tex centralstationen".Aha var det därför han drog en ramss på Jippie

innan ena bomben gick av av misstag då ,eftersom han var på väg till centralstationen eller så.Här försöker hela PK Sverige tona ned och förneka så

berättar OP detta.Här måste Oleg Katja Pjotr mfl få en bättre kordination,TV4 har nu kommit fram till att mannen o bilen hörde ihop dessa uppgifter fanns på PI två timmar efter dådet.

2010-12-13 @ 13:25:54
Postat av: Hajen

Tre socialister med rötter i sovjetunionen som förrått och förråder Sverige. Olof Palme, Ilmar Reepalu och Anders Lago.

2010-12-13 @ 13:26:30
Postat av: Inge Sandén

Till@" Johan" och hans vänner,som i vanlig PK-anda skriver,att Sverigedemkrater blivit glada över det som hänt,att vi nu i Sverige fått en självmordsbombare.

Verkar som om Johan borde gå en kurs i svenska språket och vad orden betyder.

Att glädjas till något betyder,att något man önskat slår in alltifrån presenter och olika sorters upplevelser.

Att bli ledsen för något betyder,att något inträffar,som man en längre tid varnat för eller haft på känn,att det kan hända om man inte gör si och så.

Ett bra exempel så att Johan lättare skall förstå.

Några i din hemort har varnat för om inte banverket sätter upp bommar på järnvägsspåret kommer en olycka att ske förr eller senare.

Så sker en olycka.

Finns det någon vid sina sinnens fulla bruk som nu skulle säga att förespråkarna för bommar blev glada.

Naturligtvis inte alla blev ledsna.

Sverigedemokraterna är det enda parti,vad jag vet,som varnat för.

1)Islam är en farlig lära,som kommer att ställa till många problem om denna totalitära låtsas religion tillåts att breda ut sig i vårt land.

Den som inte ser vad denna lära ställt till med,så är han,hon PK eller faktaresistent.

2)Sd har varnat för den okontrollerade massinvandringen och följderna av inte veta vilka som kommer till vårt land och att 90% som söker asyl kastat sina identitetshandlingar.

3)Imamer i moskeer kan inte tillåtas att på arabiska predika sitt hat mot väster och landet Sverige.Döda alla otogna.

Svenska folket har aldrig bett om denna utveckling av islam i vårt land.

SD,s varningar har blivit besannade att vi numera 2010 varje dag kan läsa antingen om våldtäkter,mord,bilbränder,attacker mot polisoch räddningstjänst,tvångsgiften,hedersmord,försäkringsbedrägeri i miljonklassen och krav på att vi svenskar ska anpassa oss efter islams lära särskilda badtider för musslimer är ett bra exempel.

Får räcka så.

Det nu sista att även en självmordsbombare gjort slag i saken som läran islam påbjuder.

Ingen kan ju bli glad över att varningarna blivit besannade.

Utan alla vettiga Svenskar och Nysvenskar blir ju ledsna över att våra politiker som styr landet fortsätter att förneka orsakerna till att det värsta av allt värst nu också hänt i Sverige.

När den falske imamen Leif Karlsson orade sig för att musslimska flickor med slöja skulle utsättas för övergrepp,får han priset för det dumaste uttalandet i denna debatt som nu förs i all sorts media.

Vägrar man se orsakerna till problemen,kan de aldrig åtgärdas.

Därför avslutar jag denna kommentar och utfärdar en varning för att detta var inte det sista försöket av islamisterna att skrämma svenska folket till lydnad.

Det är PK-dårarna som får ta på sig ansvaret och islamkramarna.

2010-12-13 @ 13:52:35
Postat av: Calle

Det Åkesson och SD varnat för är ju sanning.Det är ju bevisat genom händelsen i Sthlm.Hur många sådana dåd skall till innan media inser att det är sanning och inte ngt. påhitt från "främlingsfientliga" grupper. Nu försöker man få det till att t.o.m. SANNINGEN är rasistisk.Kan den någonsin vara det???

2010-12-13 @ 16:28:06
Postat av: SD-2010

Ni har alla fattat fel, det var en man från Tranås som ramlade på en spiklåda hch delar av hans kulturella rekvesita råkade explodera.

2010-12-13 @ 16:30:46
Postat av: Anonym

Gubben o Gumman frågar sig " hur dum är Svensken

egentligen " svaret på den frågan är nog OTROLIGT,

kanske inte dum i egentlig mening, men han lider av

ett s.k godhetssyndrom som är svårslagit i världen.

Det är precis som han går omkring med skygglappar som verkar vara hur långa som helst, samt att öronen är fullproppade med Bilsomproppar.

Man tycker att när den ena varningslampan efter

den andra blinkar, så skulle han vakna till liv,

men icke! det är det senaste valet ett tydligt bevis på, för hur kan annars det parti som

fullständigt dränker landet med bidragstagare

och förbrytare, erhålla över 30 % plus lika många

till ett annat bidragsparti??

2010-12-13 @ 16:51:21
Postat av: Tony Ingman

Ups. Glömde namnet på ovanstående.

2010-12-13 @ 16:53:12
Postat av: Fredrik

Måste hålla med dig Inge!

När Imanen sa att han kände oro för flickor i slöja så blev jag först paff och sen att bli jämförd med dess kvinnosyn och att han får säga det utan minsta kommentar av varken programledare eller dom i panelen.Men det värmde idag för jag har suttit och tittat på riksdagsdebatt på svt forum. SD man gjorde ett sånt enormt bra jobb.

Sen var det en befrielse att höra invandrare som öppet och ärligt erkände att pk flummets politik är roten till den katastrofala invandringspolitiken och att man får sluta upp med att dalta utan ställ krav på nya medborgare.SDs man Kommer ej ihåg namnet Körde över vänsterpartiets representant med en traktor.

Hon darrade på rösten när hon förstod eller gick upp för henne att hon med andra är dom som ligger bakom all misär i detta samhälle.Var en frisk fläkt idag!

Kaplan tappade hakan när moderaternas representant"invandrarbakgrund" sa att han talat med SDs man och han hade en anställt många invandrare..... Vet ej om detta finns på svtplay men vilken debatt! SD sa bara:Det är inte pga av oss som invandrings och intrigations politiken gått åt helsike utan pga av er allihop som sitter här och ni kallar oss främnlingsfientliga!?Tack för den bästa debatt jag sett på länge!

Även till Moderaternas representant som SDs man tackade för att han talade sanning.2010-12-13 @ 17:07:11
Postat av: Robin Shadowes

Spik i foten!! Spiiiik i foooten??? Den där Abdulwahab, han sprängde minsann sig själv i luften, BOOOOOM!!! så blodet skvätte åt alla håll och så kommer du med en spik i foten!!

2010-12-13 @ 17:11:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Stefan K

Agendas panel som valde att använda mesta tiden åt att propagera mot främlingsfientlighet är en sak, men vad säger ni om programledarens ord.

"Vi har ju Sverigedemokraterna och sådana rörelser".

SD är ingen rörelse utan ett riksdagsparti.

Kanske ett fall för tittarombudsmannen?

2010-12-13 @ 17:36:48
Postat av: Inge Sandén

Idag får vi en bild av "bombmannen" i Kvällsposten som i folkmun skulle uttalas som en "svärmorsdröm"

I morgon får vi troligtvis veta att denna "svärmorsdröm" är en smålänning från Tranås med anfäder så långt tillbaka som till Nils Dacke.

2010-12-13 @ 17:36:58
Postat av: Hajen

Urladdningen närmar sig, när man retat svensken tillräckligt så smäller det. Den försiktige mussen ser till att lämna Sverige i tid.

2010-12-13 @ 17:51:27
Postat av: Hajen

Urladdningen närmar sig, när man retat svensken tillräckligt så smäller det. Den försiktige mussen ser till att lämna Sverige i tid.

2010-12-13 @ 17:52:28
Postat av: Lotta

Nu fick vi i Rapport höra att den "stackars" självmordsbombaren var en välintegrerad, snäll och vänlig människa. Men då så, då kan vi lugnt trycka ner hela skallen i sanden igen.

2010-12-13 @ 20:08:11
Postat av: Rickard

I Kalmar så gnäller lille Alexander om att muslimerna är så utsatta för förtyck. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/islam-ar-en-lara-om-karlek.html

2010-12-13 @ 20:37:59
URL: http://enannandelavsmedby.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0