ÄR ÅTTONDE RIKSDAGSPARTIET VÅRT HOPP?

Tidningen Världen idag publicerade för några dagar sedan en debattartikel som var mycket läsvärd. Skribenten, Sten-Arne Persson gick till hårda angrep på media och den nedtystning som han upplevde att media stod för när det gällde den grundlagsändring som riksdagen beslutade om under förra veckan. Sverigedemokraterna eller det åttonde riksdagspartiet som skribenten uttrycker det var det enda parti som röstade NEJ till grundlagsändringen.

”Glorian har hamnat på sned
hos makthavarna i Sverige. Våra ”böneutropare”, nyhetsuppläsare i radio och tv, berättade inte för oss att våra egna riksdagsledamöter enhälligt tagit det första beslutet om grundlagsändring den 2 juni 2010. Däremot blev vi under valrörelsen underrättade av samma ”böne­utropare”, om att Kenya skulle ha folkomröstning om sin grundlag, vilket borde vara mindre angeläget att veta för oss.” 

Jag tycker att det är väldigt intressant att tidningen publicerar denna debattartikel och jag får känslan att i någon tidning skall vindarna vända först. Att det sedan är en tidning med kristna värderingar i botten är då helt logiskt. Jag gissar att skribenten inte har något större förtroende för Kristdemokraterna efter deras ”urspårningar” i viktiga värdegrundsfrågor.

Skribenten ger även biskopen Eva Brunne en rejäl utskällning med anledning av hennes deltagande i en demonstration i Stockholm.

”Svenska kyrkans biskop
Eva Brunne respekterar inte heller demokratin, genom att delta i protester mot valresultatet och dessutom hota demokratin med våld. Eller vad menade Eva Brunne genom att traska patrullo med pöbeln, som inte drog sig för att stoppa Sverigedemokraternas valmöten med hot om våld. Vad menade hon, i sin predikan vid riksdagen öppnande, med uttrycket ”låt stenarna ropa”? Ropar hon efter samma stenar som djurrättspöbeln använder mot laglydiga medborgares liv och egendom?”

Nu är Världen idags upplaga inte så särskilt stor men det är säkert många som följer artiklarna på nätet så det är säkert många som läst denna debattartikel. Förhoppningsvis har dessa fått sig en tankeställare.


Kommentarer
Postat av: LN

OFF TOPICWikiLeak är förstås hackad; nedan ett smakprov, resten har jag lagt upp här - läs och lär ---> http://tinyurl.com/TURKHELVETET

--------------------------------------------------

published by Wikileaks:

Eric Edelman, U.S. ambassador to Turkey, 30 December 2004,"We have also run into the rarely openly-spoken, but widespread belief among adherents of the Turk-Islam synthesis that Turkey's role is to spread Islam in Europe, 'to take back Andalusia and avenge the defeat at the siege of Vienna in 1683' as one participant in a recent meeting at AKP's main think tank put it. "

- - - - -

"Sweden" tycks inte vara åtkomligt just nu.

2010-12-07 @ 19:28:55
Postat av: Robin Shadowes

Å hämnas kommer dom att göra. Många huvuden kommer att rulla när turk-horderna drar in i Europa med riktning mot Sverige.

2010-12-07 @ 19:36:24
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

Korrigering - högerkanten blev kupperad -

bättre här:http://tinyurl.com/KORRIGERAD-TURK

2010-12-07 @ 19:50:38
Postat av: MartinA

Tack för tipset. Oavsett, nu har de en läsare till.

2010-12-07 @ 20:14:59
Postat av: LN

Wikileaks har sedan starten i december 2006

skördat väldiga framgångar på det publicistiska planet. Den amerikanska tidningen The Nation har skrivit att ”Wikileaks troligvis kommit med fler scoop under sin korta livstid än vad Washington Post har gjort de senaste 30 åren”. Det är inget litet beröm – och det är ett underbetyg åt gammelmedia.

http://www.atomer.se/arkiv/bbb-3-10.html

- - - - -

Abonnera på BBB!

Ifall du inte är abonnent på nyhetsbrevet BBB kan bli det utan kostnad på www.atomer.se/bbb.

Fyll bara i din epost, inga frågor ställs.

På samma adress kan du avboka BBB eller ändra adress.Jag finns på Twitter

Jag finns på Twitter som ParStrom.Läs min blogg GenusNytt

Den behandlar jämställdhet ur ett perspektiv

som är befriat från politisk korrekthet: www.genusnytt.se

2010-12-07 @ 20:16:32
Postat av: Robin Shadowes

Ännu en anonym svensk journalist träder fram. Denna gång kallar hon sig Minerva.http://denosynligajournalisten.blogspot.com/

2010-12-07 @ 21:53:51
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: kalle

man kan se SD som Robin Hood som tar tillbaka säckarna med guldmynt som 7 klöverns kreatur med tvång och list stulit från folket.en dag skall svenska fotfolket få sitt land tillbaka.

2010-12-07 @ 22:18:53
Postat av: Henrik

Har postat mitt bifall till Perssons skrivelse.

2010-12-07 @ 22:26:57
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Följ gärna diskussionen under dagen ang dom sjukande resultaten i skolan den ena efter den andra står och tittar på anledningar till orsak utom den rätta senst Jan Björklund.Det är tragiskt att se dessa PK människor.

Vad tänker dessa tänker dom el är det bara lönen.?Vilka kräk svenskarna har fått på dessa befattningar

Väljarna tror att dom sköter det hela 17,5% klarar

inte skolan kan det ha något samband med att befolkningen består av jippiesvenskar man tar sej för panna hur schizofrent får ledande personer uppträda,lika bra att skiten får braka ihop med dessa personer i ledningen går ändå inget att göra.Att svenska väljare godtar att deras barn och barn barn får sina liv förstörda via dessa jultomtar är

fullständigt obegripligt,bla knarket flödar in av kreativa imortörer,har politkker och journalister inga släktingar.-För mycket eget arbete

-Dålig status på lärar yrket lönerna måste upp.

(Det tror fan vem orkar vistas bland helidioter hela dagarna) blir ju en spinnoff effekt även här.

-Mera riktade resurser (tydligen har invandratäta skolor redan dubbel skolpeng.)Detta landet har sossarna förstört rejält och M fortsätter, helt otroligt.

2010-12-08 @ 07:48:18
Postat av: Riffi

Usch vad kallt det är. Det är också bittert att tänka på att elen är onödigt dyr eftersom sossarna lagt ner en barsebäcksreaktor.

2010-12-08 @ 07:57:42
Postat av: Nalle i Växjö

Den misslyckade skolan.Alla vet varför skolresultaten bara blir sämre, men ingen vågar berätta sanningen.Min dotter jobbar som ämneslärare, och många av pojkarna struntar totalt i vad hon säger för dom tar inte order från en kvinna.Det är bara ett exempel på vad som sker i dagens skola, och resten får ni räkna ut själva

2010-12-08 @ 07:59:55
Postat av: Gubben o Gumman

Det gäller att skrämma ut dessa lögnare på nätet i riksdagen,dessa måste få vet att många människor numera observerar dom.Lärarförbundet ordförande borde tex få sin mailbox full,Björklund borde få massor med julkort i ämnet.Det går inte obermärk förbi tänk om Björklund får 20000 julkort som ifrågasätter vad han håller på med,lärare går ur förbundet.Det måste ju vara ett rent helvete på en del skolor samt för läarare när "Jag skall knulla din mamma gänget" går loss.Det har gått så långt så deras ljugande är underhållande, då har det gått åt helvete med besked.Dessa människor skall sitta med höga löner betalda av Svenne Bannan och köra hela utbildningväseendet

åt helvete.Ponera att dessa 17.5% degskallar dessutom stört lika många i skolarbetet ,så har vi snart rena cirkusen i landet.Denna undersökning skall SD hänga kvar i som iglar detta är obestridliga fakta pengarna har man redan öst över dessa elever och skolor så det är klart.Bara dubbla skolpengar är helt schizo är Ahmed mera värd än premieinbetalarnas barn till skolssystemet?Dessa pucko är så långt ifrån ödmjukhet och tacksamhet för att dom får ett bra liv så man blir heligt förbannad.Det som pågår i Sverige kan aldrig få en fredlig lösning någon dag hajjar ju Svenne vad som pågår

frågan är bara när.PK tv verkar nu ha bestämmt sej att orsaken är att mera arbete läggs över på eleverna främst pojkar mognar senare har TV rek lagt till utalandet från Lärarförbundets huvudoiokofob och proffesor vänster som framtädde vid 07.00 tiden.Manipulationen enligt följande:Intevju av stakrt pk skadade företrädare för lärare ,och förstå sig påare

Sedan trummas det ut till Svenne Banan.

Givetvis är Björklund med,för att ge dignitet.

Manipulationen följer ett schema som alltid.(Lyssna på hans reträttväg han smyger in "Vi vet inte tillrävkligt mycket än för att sätta ned foten")Så svarar en slipad politiker "skyll inte på mej"

Vi vet inte orsaken, fult Björklund,du vet mycket väl vad orsaken till att Sverige ligger på 21 plats

av 34,du måste ha missförstått ditt jobb totalt du

skall stärka utbildningen inte sänka den.DU Jan Björklund är personligt ANSVARIG för

KATASTROFEN i svenska skolan ingen annan.

Låt honom få veta det via mail tel julkort.Se Lista vid tveksamhet eller förträngningssyndrom.Samtidigt är detta en följd av Folkpartiets vurmande för import som nu slår tillbaka mot lärarförbundet som innehåller gott om tigande folkpartister,varför håller ni klaffen?Har ni utbildat er för att sänka svenska skolan till

Uganda nivå verkligen?Samma smäll som 40-talisterna får på hemmet när dom

kommer dit i båda fallen mycket välförkänt.Frågan är hur många femfemor riksdagen innhehåller?Sätt stopp för Menahönsens totalförstörande av Sverige,vem fan har gett dom den rätten?

Definitivt inte svenska folket iallafall.

2010-12-08 @ 08:54:38
Postat av: Grynet

Vore det inte vettigt att kolla upp var barnen till regeringens och riksdagens ledamöter går i skola. Det vore intressant att veta om de lever som de lär! Reinfeldts barn går i en exklusiv privatskola säkert helt befriat från de problem som allmänhetens barn får stå ut med!

2010-12-08 @ 09:37:50
Postat av: WMB

Gubben o Gumman: "Sätt stopp för Menahönsens totalförstörande av Sverige,vem fan har gett dom den rätten? Definitivt inte svenska folket iallafall."Jo, men uppåt 100% av väljarna har ju röstat för detta de senaste 30-40 vansinnesåren. Visserligen sänkte sig denna siffra lite närmare åt 90% vid senaste valet, men det räcker inte på långa vägar för att ändra förhållandena.Att befolkningen i våra grannländer börjat vakna till ordentligt gör det sämre för vår egen del. Antalet asylsökande har halverats i Norge det senaste året. De har kommit till Sverige istället.http://politisktinkorrekt.info/2010/12/08/antalet-asylsokande-till-norge-halverat-pa-ett-ar/#more-69912En liten tröst är dock att SCB stora undersökning för november nu gav SD 6,7 procent, så det går ju sakta åt rätt håll i alla fall.

2010-12-08 @ 10:17:27
Postat av: vmm

Off topic: snart är det ju nobelfest. Nobelfesten som ska ske i Oslo kommer att bojkottas av Kinas ambassadör. Även Irans och SaudiArabiens ambassadörer har tackat nej till att komma.Det som jag tycker är märkligt i den här frågan är att dessa ambassadörer över huvud taget är bjudna. Jimmie Åkesson får inte komma dit för hans värderingar stämmer inte överrens med dom värderingar som Nobel stod för. Man måste helt enkelt ha rätt värderingar för att få komma på en nobelfest. Ambassadörerna för Kina, Iran och SaudiArabien har alltså godkänts som att dom har helt rätt värderingar och dom stämmer helt överrens med det som Nobel stod för. Tydligen. Plötsligt känns det en smula hedrande för Åkesson att man gjort bedömningen att han inte har samma värderingar som Kina, SaudiArabien och Iran. Och Nobel.

2010-12-08 @ 10:33:39
Postat av: Gubben o Gumman

WMB : Nu skall vi inte vara petiga folket är fört bakom ljuset av vänsterjournalister,nu röker vi fredspipa med endast tobak i och gasar vidare,Vi kastar oss raskt över nästa nyhet när SD:S 6.7% Redan är delgivet.Dom redan välgödda 40-talisterna har nu börjat ta ut sina pensioner på kortaste utagstid 5 år meddelar

pensionsinstitut.Skatten svider narturligtvis men pengarna är räddade från höga avgifter på hemmet eller avräkning

från den allmäna pensionen som kommer som ett brev på på posten både för privata p-försäkringar samt tjänstepensioner.Pengarna är givetsvis bortaspelade el skänkta till Röda korset officiellt.Hålla dom ekonomiska imigranterna med deg suger pengar ur stadskassan.Här kan myndigheerna tillämpa samma teknik som socialförvaltningen dvs räkna ihop inkomster över tid fast då givetsvis längre än tre nånader sista

10 åren blir väl lämpligt när ansökningar om hemtjänst och andra tjänster börja droppa in.Risken är nämligen att Sverige får ett ökat antal pensionärer som skall ha stålar för i 40-talisternas fall 44:e gången.Nu får vi hoppas att myndigheterna täpper till detta

lilla kreativa försök snarast.Lycka till på hemmet med falafell och många olika språk klaga inte bara för då kan det bli en lavett.

Ty det är olika sätt att se på åldringar i Sverige och Somalia.

2010-12-08 @ 10:38:32
Postat av: Nalle i Växjö

Sitter just och tittar på Riksdagens debatt på SVT play.Nyss såg ja Borg stå i talarstolen och berätta att det går bra för Sverige.På bloggar läser man om att Sverige snart ligger på jumboplats i utveckling, skolan är i fritt fall, statsskulden ökar konstant, pensionärer och gamla får det allt sämre.Kan man då påstå att det går bra för Sverige ????????????????????????????

Postat av: Anonym

För tre år sedan stod det såhär i SvD om SCB:s väljarundersökning”I gruppen övriga partier som får 3,9 procent i SCB:s mätning, är det fortfarande Sverigedemokraterna som är det största partiet och svarar för cirka tre fjärdedelar av rösterna!”I maj i år fick SD 3,9 procent enligt SCB och nu i december 6,7.

Enligt undersökningen har alltså SD på runt ett halvår ökat sin väljarandel med omkring 70 procent. Samtidigt är socialdemokraterna på väg nedåt vilket skulle kunna innebära att socialdemokraterna bara är dubbelt så stora som SD vid nästa val.

Kan LO under sådana förhållanden inta en fortsatt attityd av förföljelse mot SD:s väljare? Det är knappast troligt.

2010-12-08 @ 12:11:21
Postat av: kalle

riffi: vad har orsakat er okunskap om elpriset? vill ni ha kärnavfall under er på er tomt, flytta till Östhammar?#sossarna fixade nordpol ett köp och sälj av kilowatttimmar.

#svensk elkraft är ihopkopplat med EU´s elnät

#innan EU inträdet hade sverige elkraft som var utbyggd för att förse Svensk industri med el. det fanns 15 stålverk(se konstverk utan telniska musset)varvsindustri,bilindustri, tillverkning av allt. nu är merparten av industrin flyttad till låglöneländer och det skulle varit överskott av billig elkraft om inte giriga elbolag som styrs av EU tog ut hutlösa priser på överföring och kilowattpris.

# sossarna införde Mervärdesskatt på elskatten!för de som gillar kärnkraft så går det faktiskt turistresor till kernobyl. det är ett hycklande att gilla kärnkraft om inte samtidigt inte vill besöka en härdsmälta.i framtiden kommer el skapas av små miljövänliga apparater som finns lokalt. att skapa el i stpra kärnkraftverk och sedan frakta den med dyra elnät är dyrt, och lätt för terrister att slå ut hela samhällen.med litumionbatterier för elbilar och effektiva generatorer kan man ha små elverk i villan, i jordbruket.

i tyskland byggs villor som är helt självförsörjande på el och även ger överskott i bland, som säljs ut på elnätet. detta sker automatiskt bara kolla på elmätaren och se: jaha den visar överskott, då kommer det inbetalning på bankkontot.sedan forskas det om att fixa fotosyntes som skapar bränsleceller som fixar elkraft. de är nära nu att lyckas. ett forkar lag i sverige och ett i tyskland #tävlar" om att bli först.

men elbraschen vill sabba för de vill tjäna pengar på monopolet.på 80 talet ville televerket behålla monopolet på telefoni, bara så ni kan inse vansinnet med att stoppa ny teknik för girighetens skull.

2010-12-08 @ 12:26:31
Postat av: Allemand

@kalle, jag undrar om du förstår skillnaden mellan Tjernobyl och dagens moderna kärnkraftverk? Tror inte det.

2010-12-08 @ 12:30:06
Postat av: Robin Shadowes

"På bloggar läser man om att Sverige snart ligger på jumboplats i utveckling, skolan är i fritt fall, statsskulden ökar konstant, pensionärer och gamla får det allt sämre."Ej att förglömma att vi är ett U-land om 20 år. Såg också att matte-snillet Andrén var med. Tyvärr har jag bara sett Skalin gå upp en enda gång sedan jag slog på dum-burken. Fy fanken vad det är tradigt när inte Sd är med.

2010-12-08 @ 14:08:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: kalle

Alleman: jo jag vet tjernolby hade gammal teknik, samma som det är i drift i eglalina nu.

men det var girigheten att få ut mer effekt till låg kostnad som orsakade olyckan och denna girighet har bara ökat och ökat.

nu rivs städer från 1200 -talet som sparats undan alla krig i tyskland för att få fram kol. och sverige har uran som kommer grävas fram.det finns två stora bolag vars teknik byggs nya. det i finland kommer bli myyyyccccckkkkeeeettt dyrare än vad som beräknas. och ändringar(försämringar) görs för att få det billigare.http://sv.wikipedia.org/wiki/Tjernobyls_k%C3%A4rnkraftverkhttp://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4rnkraftverkvad jag tycker är att man satsar mer på att utveckla ny teknik. men de som bestämmer vill behålla stordriften i kärnkraft och kolkraft för att tvinga folk att betala svindyrt.

de fattar att ny teknik går mot mindre enheter som folk kan ha i villor,jordbruk och fattiga länder behöver små enheter.man blir så förba-nnad på folk att folk inte fattar konsekvenserna med kärnkraft. alla tror det är en billig och miljövänlig energiform.

uran brytning förstör miljön,kärnavfall är faligt och dyrt att förvara. slutförvarningen i östhammar kostar i teorin minst 500 miljarder och i verkligheten kostar alla byggprojekt det dubbla.kärnkraftspolitiken är som invandringspolitiken ingen får kritisera och ens tala om några nackdelar.

vi får ju ha kärnkraft tills alternativen finns, men ingen politiker som får cash från energimonopololen vill hjäpa till att ta fram alternativ.bara maud olofsson vill han vindkraft men bara för att hennes son har företag inom vind industrin.

2010-12-08 @ 16:23:27
Postat av: WMB

Kalle har rätt. Kärnkraft är verkligen inte miljövänligt om man ser till HELA produktionskedjan.Vi bryter inte vårt egna uran i Sverige (ännu). Vi köper färdigt bränsle som vi låter andra länder producera och bryta. Därför diskuteras vi i Sverige främst hur vi ska slutförvara det använda kärnbränslet och "glömmer" problemen i de länder som producerar vårt "miljövänliga" bränsle.För att utvinna uran krävs stora mängder vatten och kemikalier som sedan blir till stora mängder radioaktivt avfall. För varje kilo bränsleråvara som framställs för kärnkraft produceras upp till 2 ton radioaktivt och tungmetallhaltigt fast och flytande avfall. Avfallet sprids så småningom via luft, grundvatten, ytvatten och sjösystem till vidsträckta områden. Ämnen som finns i detta avfall är torium, radium, polonium, kvicksilver, och arsenik.Dessutom drabbas de gruvarbetare som bryter uranmalmen av lungcancer och andra strålningsrelaterade sjukdomar.2010-12-08 @ 19:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0