YNKLIG STATSMINISTERI kvällens sändning varnade statsminister Fredrik Reinfeldt för kaos och urholkade statsfinanserna om SD kommer in i riksdagen.

Det var det mest ynkligaste och pinsammaste jag hört från en statsminister i en valrörelse!

Men samtidigt så försäger sig statsministern å de grövsta!

Han säger, liksom Mona Sahlin att de aldrig kommer att samarbeta med Sverigedemokraterna och då kan man ju undra hur det kan bli kaos och statsfinanserna kommer att urholkas. Då kan det rimligen inte bero på Sverigedemokraterna om detta scenario blir verklighet. Då borde det vara statsministern som bär ansvaret för detta kaos och ingen annan. En statsminister skall väl enligt min mening följa ett valresultat och respektera en demokratiskt val men det gäller tydligen inte den nuvarande moderate statsministern Fredrik Reinfeldt.

Om Sverigedemokraterna utestängs från allt inflytande i Sveriges riksdag kan knappast Sverigedemokraterna anklagas för de beslut som majoriteten i riksdagen fattar.

Med andra ord är det rena lögnerna som Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt sprider i den svenska public service kanalen SVT. Dessvärre begriper uppenbarligen inte en enda politisk reporter på Rapport/Aktuellt detta eller vågar de inte ställa statsministern mot väggen p.g.a. rädsla för sin egen karriär. Så otroligt dumma kan de väl ändå inte vara.


Kommentarer
Postat av: Stefan D

Paniken är snart total bland riksdags partierna haha

2010-08-25 @ 22:20:27
Postat av: matspp

Vi har redan kaos och urholkade statsfinansern pga Täby Tarzan själv.Den största enskilda kostnaden i statsbudgeten står invandringen för.Fast de ska vi inte få reda på och därför redovisas det inte heller.SD är det enda trovärdiga alternativet som också identifierat de enorma belopp som detta elände kostar oss.

2010-08-25 @ 22:23:32
Postat av: Måns

Ja Reinfeldt är uppenbarligen inte karl att ta en motgång, för det är en motgång för PK att SD kommer in i riksdagen och blir tungan på vågen.

Han är till och med desperat och ger sig till att läsa upp ett tal som verkar vara cover av vad Göran Persson har sagt.Men efter valet så blir det nog andra tongångar. Säkert är det moderater som inser att Reinfeldt är alldeles för kort i rocken för att få representera Sverige

2010-08-25 @ 22:29:08
Postat av: Cavatus

Det enda positiva med detta inslag var att reportern sa "det invandrarkritiska Sverigedemokraterna". Han sa inte främlingsfientlig eller rasistisk. Ett minus var dock att han sa invandrarkritisk och inte invandringskritisk, som är den rätta benämningen. De börjar lära sig så smått, ärthjärnorna, men det tar tid! Och nu när SD kommer in kan de ju inte fortsätta att ljuga om partiet i fyra år.Glöm inte flygbladen! Imorgon kommer det två nya som Perka bidrar med. ALLA bör efter förmåga dra sitt strå till stacken för att motarbeta medias smutskastningskampanjer. Har ni ingen skrivare, mejla runt ett passande flygblad till vänner och bekanta!

2010-08-25 @ 22:36:35
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Anonym

Så länge som vi blir betraktade av PK-media som ett högerpopulistigt parti är det ju stört omöjligt att få komma till tals i tidningar och radio.

Det slog mig en hemsk tanke, kanske skulle vi döpa om partiet till "Det Nya Vänsterpatiet Sverigedemokraterna". Då skulle väl samtliga journalister stå på kö för att få en intervju med Jimmy.

Förlåt om jag har svurit i kyrkan.

2010-08-25 @ 22:37:39
Postat av: Jonas

Näe, så dumma kan de inte vara.

2010-08-25 @ 22:41:27
Postat av: Silverriksdalers

Fast en intressant skillnad gentemot den vanliga propagandan i SVT är att de inte längre sätter epitetet "främlingsfientligt" innan Sverigedemokraterna. Den nya benämningen var uppenbarligen "invandrarkritiska Sverigedemokraterna" vilket är en viss skillnad. Mera korrekt vore måhända "massinvandringskritiska Sverigedemokratiska" eller något liknande. Fast då borde SVT säga kanske "mulltoakramande Miljöpartiet", "kommunistvänliga Vänsterpartiet" eller "islamvänliga Moderaterna" för att vara konsekventa.Hursomhelst, man märker att de andra riksdagspartierna och SVT har börjat positionera sig för det oundvikliga, att SD med 99 % sannolikhet kommer in i Riksdagen 19/9. Jag noterade en viss förändrad attityd redan efter Almedalsveckan med flera tidningsledare som började relatera sig till denna högst sannolika utveckling. Jag kan se det framför mig, en borgerlig minoritetsregering som pragmatiskt närmar sig SD i tysthet efter valet. Vilket alternativ har borgarna? Att ta in Miljöpartiet?Gör det då om de borgliga nu är beredda att stänga några kärnkraftsreaktor, höja bensinskatten med 3 kr, förbjuda svensk vapenexport etc. De borgliga borde begripa att de kommer att tappa halva sin väljarkår till SD i 2014 års val om de gör upp med Miljöpartiet istället för SD.

2010-08-25 @ 22:45:36
URL: http://silverriksdalers.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Just nu är det en gubbe på Karlavagnen som grovt förtalar Sverigedemokraterna. Han hävdar det vanliga att ni är rasister, nazister och påstår t o m att det är ni som är dom verkliga våldtäktsmännen. Kjell-Arne kallade han sig och vill inte ha in SD i riksdagen eller borgerlig regering så jag antar att det var en riktig gammal betong-häck! Trodde på det mångkriminella samhället gjorde han också. Att peka ut invandrare som våldtäktsmän var snudd på HMF.

2010-08-25 @ 22:49:14
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lappri

Någonting har hänt. Grattis SD! Islossning, bollar som rullar, droppar som får bägaren att rinna över. Allt som sjuklövern och media planerar och kokar ihop för att förstöra för SD misslyckas. SD utmanar själva paradigmet (världsbilden) om mångkulturen som en god politisk idé. Att media (självklart viklat) tvingas kommentera SD´s undersökning om våldtäkter visar på att politrukerna i mediahusen ej längre har makt att tysta ned. En eloge till alla kämpande SD áre därute i kylan. Stå kvar för nu tinar det upp. Jag misstänker att en stor del av de erfarna svenska politikerna i sjuklövern är anonymt glada över att få in ett parti som SD i politiken. Under det senaste årtiondet har de ledande politiska partierna utvecklats till arenor för vilka stollar som helst. Allt funtat folk har fått sitta still i bänkarna och hålla käft om sakernas tillstånd för att inte kallas rasist.

2010-08-25 @ 22:53:09
Postat av: peerpede

Jag har röstat sedan 1968 i båda Danmark och Sverige och jag kan utan att blinka såga båda Sahlin och Reinfeldt då de båda är populister med egen agenda.Rent politisk är det så här:

Ifall de återstående gamla partier efter valet med SD som "vågmäster" inte förmår att bilda en regeringsduglig majoritet och utskriver nyval inom sex månader, då lär väljarna straffa dem benhårt och SD kommer växa till kanske 10-15%!

Vad kommer man då göra? Utskriva ännu ett nyval eller?

2010-08-25 @ 22:56:40
Postat av: lassekolja

Även jag reagerade på statsministerns(?) uttalande ikväll. Enda slutsatsen är att han gripits av panik. Han betedde sig som en sektledare, som såg ett spöke. Undrar om han även tror på Tomten?

Nästa gång nöjer han sig inte med havererade statsfinanser om SD kommer in i Riksdagen. Nej, då kommer nog solen att slockna om SD kommer in i Riksdagen.

Detta blir bara löjligare och löjligare.

För mig är tvärtom SD i Riksdagen ENDA räddningen både för statsfinanserna och välfärdssverige!

2010-08-25 @ 23:01:58
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Per-Albin

Mycket bra tänkt av Silverriksdalers som skriver:

”Gör det då om de borgliga nu är beredda att stänga några kärnkraftsreaktor, höja bensinskatten med 3 kr, förbjuda svensk vapenexport etc. De borgliga borde begripa att de kommer att tappa halva sin väljarkår till SD i 2014 års val om de gör upp med Miljöpartiet istället för SD.”Och man kan tillägga:Det kanske var detta scenario clownen Reinfeldt menade när han hotade med kaos. I så fall blir det ju fullt förståligt.Det är bara en sak att tillägga:

SÄG då detta före valet, herr Reinfeldt, så att väljarna inte blir lurade. Och herrar journalister: Se nu för f+´n till att de olika partiernas representanter får redogöra för detta scenario FÖRE valet så att väljarna har en fair chans att inte välja grisen i säcken.2010-08-25 @ 23:06:27
Postat av: lassekolja

Silverriksdalers@ 23.45.36, HUVE`T PÅ SPIKEN!

Jag har länge undrat hur i h-e Alliansen ens kan tänka tanken med MP-grejen. Med MP, ja, då är risken stor för statsfinanserna men det kan ju ingen skylla SD för!

2010-08-25 @ 23:11:33
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: leifer

Hörde ett nytt uttryck idag på SVT, dom kallade SD för höger-kommunister.Va ska det betyda?Och är det nåt slags försök att friskriva vänster-kommunism som nåt bra, ex att Lars Olhy står för den?

2010-08-25 @ 23:12:32
Postat av: Kalle

Förstår Reinfeldts oro om SD kommer in riksdagen. Då kanske de etablerade partirna MÅSTE minska på invandrngen som SD har velat hela riden.Då blir det kaos när svenska folket upptäcker hur mycket skattepengar sjuklövern har lurat av svenska folket när de äntligen får reda på vad invandringen kostar.DÅ herr statsminister Reinfeldt kommer det att finnas massor av ekonomiskt utrymme att sänka skatten för det svenska folket. Tänk att ni inte har begript det ännu!!!Rösta på Sverige Demokraterna i valet oavsett vad SVT:s megfoner säger.

2010-08-25 @ 23:53:58
Postat av: Johan

Klockren analys. Varför ska SD anses ha ansvar för att de andra inte kan komma överens? Det är deras bekymmer. De kan ju bilda en sjupartiregering där det mångkulturella samhället ses som det viktigaste. Resten är detaljer. Ska A-kassan vara 75 eller 80%? Vem bryr sig? Det viktigaste måste väl vara fortsatt berikning av raketforskare från mellanöstern och Afrika.

2010-08-26 @ 00:07:20
Postat av: OT

Reinfeldt, din dumma javla idiot: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0M

2010-08-26 @ 00:32:04
Postat av: OT

Rövare Reinfeldt & hans rövar band: http://www.youtube.com/watch?v=pH18pkJGhMM

2010-08-26 @ 00:38:29
Postat av: Leif

Om det inte ligger en hel gravad hundkennel under riksdagshusets golv så gör ju Reinfeldt ett par tusen självmål när han fortsätter att ta in hundratusen invandrare varje år - invandrare som hamnar i utanförskapet och röstar på Socialdemokraterna för socialbidragens skull. Varje Moderat väljare borde ju inse att ett allvarligt försvagat S innebär borgerlig majoritet i lång tid.Då är frågan VILKA garavade hundar är det som ligger och jäser under golvet..?---------------------------------------------------Bortsätt från sjuklöverns gravade hundar så har vi en mycket intresant politisk situation idag. Vem av partiledarna kommer att klättra in genom sovrumsfönstret till motståndaren för att kopulera?Som jag ser det är den möjligheten stängd. Det partiet som tar det steget är för lång tid uträknad hos sina kärnväljare. För småpartierna kan det till och med innebära, om det inte innebär, att väljarna kastar dom på historiens sophög och utan fyra procent inget riksdagsmandat.. som vi så väl vet.För Socialdemokraterna och Moderaterna ser vi ett liknande scenario, visst kan någon av dem byta sida eller kanske snarare bjuda upp en antagonist men eftersom det samtidigt betyder att man utpressas att ge upp sin egen politik så innebär också det att man kommer att drabbas av väljarflykt.Då återstår Miljöpartiet, dom kan säkert byta sida men då vill dom ha igenom hela sin politik och det innebär självmord för Moderaterna. MP går inte i säng utan att dom får ligga överst.Med andra ord det är hög tid för våra partiledare att tala om vem dom kommer att inleda samarbete med, jag tror att väljarna vill veta - Nu.

2010-08-26 @ 00:44:51
Postat av: OT

1. Hujedamej sånt parti Sverigedemokraterna var!Hör nu på go’ vänner så ska jag för er berättaVad ett parti gjorde det är nu länge sen.Men nog lever minnet kvar i Sveriges sköna dalar,Katthult lönneberga det var partiets hem.Hujeda mig sånt parti det var, ej värre tänkas kan ochSverigedemokraterna var det namn partiet bar, ja SD hette det. SingDu-del-dej sing du-del du-del dej. SingDu-del dej sing du-del dej huje du je-da mej.

2. Hör nu på, go’ vänner så ska jag för er berättavad vårt folk gjorde en dag i sköna september,upp i Svea riksdag de hissa SD sitt lilla partistod sen lugnt och såg SD hänga de andra på svaj.Hujeda mig sånt parti det varFast Svea var rätt nöjd,Ty ingen annan svävat harPå denna höga höjd.Refr. Sing dudel dej sing dudel dej sing dudel dudel dej.Sing dudel dej Sing dudel dej hujeda jeda mig.Musik: http://www.youtube.com/watch?v=V_68sjWe3XI

2010-08-26 @ 00:53:03
Postat av: LN

Quist och Kwast

Jag förstår Thoralfs upprördhet - men likväl är språkligt sett både ynkligaste och pinsammaste supinum och kan inte ytterligare kompareras, så stryk mest. Minns visdomsordet: det dunkelt sagda - och det illa skrivna, är det dunkelt tänkta.

I dessa tider då både nyttiga och politiska idioter håller på att få koller (därför att platsen vid köttgrytan kanske står på spel) gäller det att vara kristallklar, vilket ännu mera kommer att förvilla maktens lögnhalsar. Bara idag har de gjort bort sig med råge. Glöm ej heller att folkmajoriteten i detta stackars våldtagna land, som i sitt riksvapen ej skulle bära tre kronor utan istället en heraldisk representation av Tomas Quist och åklagare van der Kwast, förutom av dumbommar, till icke ringa del utgöres av batikhäxor, såväl med manligt som kvinnligt genus. Till advokat Borgström (Borgström & Bodström Advokatbyrå) jämte herr Reinfeldt (Sveriges Riksdag) utdelas dagens dumstrut.

2010-08-26 @ 01:10:38
Postat av: Peter, den förste.

Det är sossarnas fel från början! Det är lätt att satsa högt när någon annans framtid står på spel: http://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7U

2010-08-26 @ 01:11:50
URL: http://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7U
Postat av: Anonym

Aktuellt svt 2 var makalösa i går, en reporter som visste medela att invandrare dömdes oftare och hårdare än svenskar, utan att presentera något som helst bevis för sina påståenden,tror mera att det finns en blatterabatt, kostar numera 22 mån att slå ihjäl en svensk gamling, i praktiken 15 mån med blatterabatt,tur man slutat bet. tv-avgift, otrolig mobilisering av lilla salsjöbadsavtalets underskrivare, bara pga. av SD lilla undersökning, en mycket känslig fråga tydligen, ligger nog en hund begraven här, eller snarare en hel kennel.

2010-08-26 @ 06:46:33
Postat av: Ludvig

En riktig ynkedom till statsminister vi har.

2010-08-26 @ 06:50:33
Postat av: joffe

Vilken valcirkus!

Vilka Mellin-menlösa frågor till Åkesson i AB!

Vilken Reinfeldt-clown varande vår "landsfader"?!

Vilken odemokratisk quislingtyp som regeringschef!

Vilket lagvidrigt hot mot röstberättigade folket!

Vilka DDR-fasoner!Inte ens Palme på sin tid hade tagit liknande ord i sin mun och Gösta Bohman, min gamle ÄKTA M-hjälte, snurrar flera varv av vämjelse i sin grav.Sd till Riksdagen för räfts- och rättarting!

Nu eller aldrig!

För folket och Sveriges framtid i demokratisk anda!

2010-08-26 @ 06:59:43
Postat av: S-E Karlsson

2010-08-26 @ 07:10:16
Postat av: Tomas

Bra reklam till gagn för SD ifrån ett utav Malmös mörkare områden.

Postat av: S-E Karlsson

Japp, stänga ut Sverigedemokraterna från samarbete i riksdagen = Skämma ut sej inför hela världen .

2010-08-26 @ 07:57:33
Postat av: Lotta

Vilka tänker sossarna samarbeta med för att utestänga SD? Tänk om det blir Folkpartiet, ve och fasa. Då kan vi nog börja snacka om massinvandring.

2010-08-26 @ 08:24:07
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Tyvärr Thoralf, så är de svenska politikerna så "korkade"!

Ledsen, Thoralf!

2010-08-26 @ 08:45:18
Postat av: ln

'Sorry folks' - jag sköt mig i foten!

Naturligtvis menade jag superlativ och inte supinum.

Förväxlingen kan kanske skyllas på att medvetandet var något grumligt tilll följd av den sena timmen.

Vad värre är, är att ingen tycks ha irriterats över mitt flagranta och genanta misstag. Kan detta ha något att göra med mitt fräcka påstående om folkmajoritetens kvalitet?

2010-08-26 @ 09:22:26
Postat av: WMB

@ Lotta

Ve och fasa! Det har du rätt i Lotta. Sossarna+Vänstern+Folkpartiet! Den konstellationen är lite svår att tänka sig, men med tanke på hur desperata våra riksdagspolitiker är inför risken att bli avslöjade och dessutom mista sina alltför välavlönade "jobb" är tydligen alla medel tillåtna.

2010-08-26 @ 09:33:37
Postat av: WMB

@ In

Nä, inte alls In, vi ville bara vara lite hänsynsfulla mot dig. ;-)

2010-08-26 @ 09:39:57
Postat av: Percy

Detta har jag hittat på Mopsens Bloggsite genom en blixtsamtal av min kompis, som jobbar stenhårt för SDI brist på datasäkerhet röjer SSU sina kopplingar till EXPO och AFAhttp://www.nationellidag.se/visa/default.asp?do...

2010-08-26 @ 09:56:18
Postat av: Anonym

Ryktet går att massmedia ska tiga ihjäl SD fram till valet, om detta är sant ska jag säga upp min prenumaration på DN

2010-08-26 @ 09:59:37
Postat av: Lotta

@WMB

Jo jag vet men vad gör de inte för att få behålla makten. Alla tre partier är ju dessutom för massinvandring så det lär bli gränser öppnade på vid gavel. Läste precis i AB att om de rödgröna vinner valet så kan Anders Lago bli Bistånds- migrationsminister. Då blir jag riktigt mörkrädd.

2010-08-26 @ 10:43:25
Postat av: WMB

@ ?

Svar till dig som skriver att "Ryktet går att massmedia ska tiga ihjäl SD fram till valet, om detta är sant ska jag säga upp min prenumeration på DN"Detta "tigande" har pågått under flera år, men eskalerat och framgått extra tydligt under detta valår.I tidskriften Riksdag&Departement, som distribueras gratis till alla riksdagsledamöter kunde man i decembernumret 2009 läsa en intressant artikel om just detta med titeln "Etablerade partier förlorar på att ta upp invandring".Se länk:http://www.rod.se/politikomraden/migration_och_integration/Etablerade-partier-forlorar-pa-att-ta-upp-invandring/2010-08-26 @ 10:43:42
Postat av: AWSvensson

Barbaren Rheinfeldt har på eget bevåg utnämnt sig till Sveriges Rikes Diktatur med ensamrätt att avgöra vilka partier som väljarna får lägga sina röster på. Eftersom det bara är miljöförstörande att skicka ut en massa papper utvunnen ur friska träd så kommer platserna att fördelas genom fru Fortuna. Endast riksdagspartier kan komma ifråga .

2010-08-26 @ 10:48:52
Postat av: Nalle i Växjö

Smålandsposten vill ha mera aktivitet av Sverigedemokraterna i Kronoberg.Hoppas dom får det mycket snart

Postat av: Allemand

@ ?,Gör som jag istället, säg upp tidningen och vänta på deras gratiserbjudanden. Just nu DN gratis en månad, när de ringer och frågar om jag vill fortsätta så skrattar jag bara och tackar för den här tiden.

2010-08-26 @ 11:15:00
Postat av: Tony Ingman

Tydligen så har Reinfelt blivit stor i korken,

över attdet gått bättre för Sverige än många andra

länder! Han tycker att han inte behöver att

respektera det demokratiska valsystemet.

Men om han inte snabbt vill förlora i trovärdighet

från stora grupper ,är det nog bäst att han

lyssnar även på Jimmy Åkesson.

Det säger en hel del om en ledare, som hellre

samarbetar med Hr Olhly än med J:Å .Men som sagt fyra år går fort.

2010-08-26 @ 11:28:49
Postat av: AWSvensson

Hur kan Anders Borg tiga när Östros häver ur sig " ni har lånat pengar till skattesänkningar" , när det i själva verket är att vi lånar till importen av bidragstagare.

" ni säger upp sjuksköterskor i vården pga av skattesänkningar"

men har inga som helst problem att ge illegala immigranter fri sjukvård.

Svar, denna tysta överenskommelse som ingåtts mellan dessa riksdagspartier gör att Anders Borg är bakbunden och kan inte replikera.

2010-08-26 @ 11:36:58
Postat av: Nalle i Växjö

Kan en vald Statsminister gå ut i TV och hota medborgarna vad som händer om dom röstar på SD.Trodde bara att det var i Nordkorea och Kuba man gjorde så, och inte i en demokrati.Det vore enklare att han i så fall uppmanat att inte rösta på Rödgröna .

2010-08-26 @ 11:50:23
Postat av: Måns

Ja mp friar oblygt till en virrig fp-brud ( se SvD brännpunkt) som gör några piruetter och säger nej med ett inbjudande leende.Sen fortsätter Peter Eriksson frieriet med en inbjudan till ett LITET borgerligt parti. Han talar för de rödgröna.Har de svenska väljarna förtjänat detta svekfulla beteende av politikerna? NEJÄr de informerade? NEJKan detta kallas demokrati??

2010-08-26 @ 12:47:25
Postat av: Inge Sandén

Reinfeldt visar, att han med sitt uttalande inte förstått,varför SD ökar år från år.

Just så herr Statsminister.

P.g.a. ett felaktigt beslut 1975,som svenska folket inte fick folkomrösta om och som majoriteten då inte förstod innebörden av och kunde inte i sina vildaste fantasi föreställa sig hur det skulle se ut 2010.Nu är det som så att denna majoritet,har sett följderna av beslutet och värst drabbade har våra flickor, kvinnor och de äldre med olika handikapp blivit p.g.a. av att ingen vågar längre gå ut ensam utan med stor risk bli rånad och våldtagen.

Sedan har vi ju det nya med krav på särskilda badtider,stenkastning mot polis och räddningstjänst och alla skolbränder,bilbränder inte att förglömmas.

Vad jag känner till hade vi inget av detta före 1975,så att problrmen var så stora att folket kände att ansvarig regering svikit sitt folk.I valet den 19 sept kommer svenska folket att visa, genom att rösta på SD,att de inte uppfattat att det är SD som är orsaken till allt elände vi dagligen blir bombaderade med.Att uppmana Svenska folket att inte rösta på SD,är det samma som att säga,det är SD,s fel att det felaktiga beslutet kostar skattebetalarna hundratals miljader årligen och alla dessa flickor som mist sitt liv p.g.a. det felaktiga beslutet.Att jag röstar på Sverigedemokraterna den 19 sept är uteslutande för att jag vet att det bara är SD som vill rätta till 1975 års felaktiga beslut.

Reinfeldt och hans polare i regering och opposition låtsas inte se skogen för alla träden.

Ett land kan inte styras av lögner.

Det tog 70 år innan kommunismens lögner besegrades av folket.

Hitler fixade den fria världen på 5 år.

Islamisternas övertagande av dessa likvärdiga fasansfulla läror för alla folk över hela världen,skall nu svenska folket få stopp på efter att det tog 35 år innan det arbetande skattebetalande folket insåg,att de var svikna av sin regering,som i sin maktfullkomlighet låtsas som om, vi har inga problem som nämnts och av köpta lakejer förvanskar all statestik,för att med lögner få fortsätta att regera landet.2010-08-26 @ 12:50:43
Postat av: Nalle i Växjö

Assylrätten missbrukasSR Lokalt Kronobeg

Postat av: Skånepåg

@ lnTror inte folk som fått upp ögonen över vad som sker i vårt land, bryr sig så mycket om man slänger in ett "förstärkningsord" då man är så f-b att det nästan "ryker om öronen". Tror att de flesta gör det i olika vardagliga sammanhang, utan att man tänker på det.För att göra en travestering inom området. Tror i så fall att dessa mer tänker på vad som sker i presens och att man hoppas innerligt på en förändring i futurum!Annars tycker jag att superlativen numera används i alla tänkbara sammanhang inom massmedia och där det i de flesta fall är grova överdrifter i förhållande till vad som skall beskrivas.

2010-08-26 @ 14:19:59
Postat av: Skånepåg

Ett muslimskt parti i startgroparna?

Postat av: Gubben o Gumman

Hallå,vi har ju skrivit det mannen som tror sej

vara stadsminister,är ju fostrad i det Pravdaianska

samhället, där bla sossedagis ingår.Detta är ingen demokrat.Han är en egenberikande

clown klädd i en foliehat, som det står Moderat på.

På insidan av hatten står det "jag bara skojade"Kvittot på detta har svenska folket redan fått

"Det enda vi har kvar är det svenska barbariet"Detta är en skitstövel af rang,som tror han är något

Släng på killen en kjol,det skulle passa bra.Egentligen är det mest underhållande att se en pajas i aktion,problemet är att det är Sverige

det handlar om.Allvaret i det socialistiska landsföräderiet kan beskrivas med att 1980 hade Sverige ett försvar på

900000 man detta är ersatt med 1,2 invandrare och

en arme på 20000 man,bara detta kvalificerar till

livstids fängelse.Man förstår ju att "Fi" skakar i knävecken....

Förslag om att låta orienteringsklubbar ta hand

om hemvärnets uppgifter har förekommit.

Nåja våldtäkten måste ju vara komplett.I våldtäkten på Sverige ingår bakvänd revolution

via media 70% är socialister ,samt bakvänd Mena-invasion "röstsoldaterna",dessa röstar S .Det vet Fredrik förklara då hur han kan medverka till detta, klockorna ringer för fullt runt dom

"Nya moderaterna".Senaste uttalandet kan sättas in i den röda kvittopärmen.Den socialistiska kostymen är som en kamelont.

Så långt har man kommit i gamla anrika Sverige.Den 19 September sätter vi stopp för det rösta SD

2010-08-26 @ 15:02:44
Postat av: ln

SD-Kuriren vägrar ta in annons för Millds Vitbok"Sverigedemokraterna vill inte ha någon annons för Jan Millds Vitbok i sin tidning SD-Kuriren. Det beskedet fick Milld från SD-Kurirens redaktör Tommy Hansson.

Innan man till slut avkrävdes ett besked försökte Sverigedemokraterna slingra sig och menade bland annat att tidningen inte kommer att komma ut mer innan valet, man ville inte svara på vad en halvsidesannons kostar osv.

Vitboken innehåller en omfattande sammanställning med fakta kring det mångkulturella samhällsexperimentet, något som Jan Milld menar borde vara nyttigt även för alla sverigedemokrater. Tommy Hansson är dock inte lika entusiastisk, även om han så småningom kan tänka sig en recension: ”…saknar inte boken kvaliteter, varför jag inte ser någon anledning att skriva en enbart negativ recension.”

Milld konstaterar på sin blogg: ”Beträffande annonsering sällar sig alltså SD-Kuriren till Dala-Demokraten och andra PK-media!”

Till saken hör att tidigare sverigedemokraten Jan Milld gjort reklam för Sverigedemokraterna bland annat i sin vitboks-tabloid, och även om han också kritiserar partiet, har han sagt att han själv kommer att ge partiet en röst i riksdagsvalet i september. Om han håller fast vid detta efter Sverigedemokraternas svek återstår att se."www.vitbok.se/

- - - - -

http://www.arminius.se/milld-jan-vitbokse.html

http://reaktion.motpol.nu/?p=559

2010-08-26 @ 15:27:15
Postat av: lassekolja

Inge Sandén@, mycket bra skrivet!!!

2010-08-26 @ 15:31:12
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Skånepåg

@ lnHar sett på olika bloggar att Tommy Hansson har fått en del kritik för hur han sköter tidningen och sitt partiarbete i Södertälje. Har ingen aning om detta är berättigat eller ej. Men det är väl Rickard Jomshof som är ansvarig utgivare för SD-kuriren och då lär väl även han vara inblandad i att inte vilja ta in annonsen.Kan det vara något att Jan Milld först lär ha annonserat om boken i Nationell i Dag (tror ND:s tidning heter så?) som gör att man känner sig trampad på tårna? Eftersom boken torde vara ett av många "vapen" i kampen mot den politiska korrektheten, tycker jag att information om den borde vara väl värd att spridas. Några av hans tidigare alster som han producerat och som jag läst, har varit i mitt tycke helt OK. Förstår därför inte varför man nekar honom annonsplats och lutar åt att vara något lurt eller personligt som ligger bakom detta beslut?

2010-08-26 @ 15:57:27
Postat av: Dille

Det här inlägget fick jag inte in i smålandsposten, trots att tidningen klagar på att SD aldrig skriver något:I själva verket är det nästan regel att alla inlägg från sverigedemokrater raderas, att Sverigedemokraterna beljugs och hånas.Just nu håller en statsanställd informatör om brottslighet ( ja han kallas för professor och forskare vid BRÅ) på med att racka ned på Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna vill nämligen ha krafttag mot brottsligheten och ömmar särskilt för våldtäktsoffer.

Sarneckie, så heter PK-iten ifråga, raljerar om SD:s bristande utredningsresurser, men har inte ett ord till tröst åt de skändade kvinnorna.

Statsministern hotar väljarna med kaos om de röstar på SD. Varför denna rädsla för rättvisa, varför denna SD-fobi?

2010-08-26 @ 15:59:59
Postat av: AWSvensson

Jag tror som Skånepåg är inne på att kopplingen till Nationaldemokraterna gör att man inom Sverigedemokraternas ledning är livrädda för att ge PK-drevet minsta öppning att dra igång något så tätt på valet. Ett drev sant eller osant spelar ingen roll , det finns ingen tid för tillrättaläggande. I synnerhet som det inte gagnar massmedia.

Den stora skillnaden mellan Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna är att SD ägnar sig åt invandringspolitik medan ND inriktar sig på personer.

De störs tydligen av att invandrare som anammat det svenska sättet att leva inte ska kandidera för Sverigedemokraterna. Judar har tydligen blivit något av ett hjärnspöke för vissa falanger inom ND, vilket de har gemensamt med islam och vänstern. Det är viktigt att SD håller , som man sa förr, rent åt höger.

2010-08-26 @ 16:55:16
Postat av: AWSvensson

De störs tydligen av att invandrare som anammat det svenska sättet att leva kandiderar för Sverigedemokraterna.Ett förtydligande.Det är inte alltid så lätt att läsa i den lille rutan

2010-08-26 @ 16:58:28
Postat av: S-E Karlsson

Hur kan det bli kaos i statsfinanserna när invandringen minskas med 90 % , då har vi ju pengar som aldrig förr både till försvar, äldrevård , pensioner , försvar , skattesänkningar ?

2010-08-26 @ 17:40:10
Postat av: Inge Sandén

Jan Milds bok "Vitboken.se" är mycket bra för den som behöver fakta om invandringens kostnader och vilka krafter som ligger bakom, den är späckad med fakta.

Det enda som är lite stötande är då han tar upp juden som på 60-talet skulle startat det mångkullturella samhället.

ND kör ju mycket med det.Dom har ju själva gett ut en bok som heter "Så blev Sverige mångkullturellt" och här skyller man på judarna att det är deras fel.Så är det ju inte och då SD och Tommy Hansson är mycket Israel vänliga.Det är arabislamisterna som är vår huvudfiende och det är musslimerna som jagar judarna i Malmö,på samma sätt som nazisterna gjorde.

Skulle SD-kuriren ta in annons "Vitboken.se" ser jag framför mig hur de värsta av journalistkåren skulle kasta sig över denna annons och skriva med de största svarta bokstäver.

SD-kuriren tar in reklam för nazistlittratur.

Har förstått att Tommy Hansson och ND +Nationell idag är inga goda vänner.

Jag själv gillar Jan Milds sätt att skriva om den misslyckade massinvandringen och frågat gamla SD,are varför han inte är med i partiet.

Svaret jag fått,Jan vill vara fri att skriva om invandringen på sitt eget sätt.

2010-08-26 @ 17:44:45
Postat av: Ferdinand Mjuk

Uttalandet -landet väntar kristider om Svenska folket röstar in SD i Riksdagen- torde bli en klassiker.

Att Sveriges Stadsminister understår sig!?

Skammen bär Fredric Reinfeldt.

2010-08-26 @ 18:13:58
Postat av: Stefan K

Reinfeldt och hans partikollegor borde fråga sig själva vilket hot som är störst mot vår samhällsekonomi.

Ta hit 10 000 människor varje år som alla går direkt in i bidragssystemet och stannar där.

Bränderna, stenkastningen, upploppen ,våldet, segregationen i våra förorter och alla åtgärder däromkring.

Detta kostar Fredrik!Hotet mot en stabil regering säger Reinfeldt och flirtar hej vilt med Mp.

Hoten om oheliga allianser vi kan få se EFTER valet.

Är inte detta ett hot mot en stabil regeringsmakt?

Fråga de förbryllade väljarna.Jag kan förstå Reinfeldts desperation då moderaterna tappat mark i snart varje opinionsundersökning som gjorts den senaste tiden, men detta var ett magplask utav sällan skådat slag.Ta semester Fredrik, en lång sådan.

2010-08-26 @ 18:51:14
Postat av: Dille

Sarnecki påstår ju i sin famösa förtalsskrift att det inte är någon skillnad mellan olika kulturer. Här är en länk till en artikel om hur man kan bli behandlad som hembiträde i Saud Arabien, ett land där man länge ansett träldom som ett omistligt inslag i kulturen.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/slog-in-spikar-i-hembitrade_5197749.svd

2010-08-26 @ 18:51:21
Postat av: Skeåning

Dille,I SR igår nämnde Sarnecki att kulturella skillnader "kan spela in" "men att man inte visste. De talar emot sig själva hela tiden. Typiskt beteende när man inte kan hålla ihop en lögn.

2010-08-26 @ 19:01:32
Postat av: Calle

@ Nalle Växjö

Instämmer betr. statsministerns uttalande, som jag ser som hot och utpressning mot väljarna.

Vill minnas att dåvarande statsministern Ingvar Carlsson betedde sig lika skamlöst när det gällde valet till ev. EU medlemskap. Han sa att han ( och ev. regeringen)skulle avgå om det blev ett nej, vilket ju skrämde många för den turbulens som skulle uppstå vid ett nyval etc.etc.

Var f-n finns demokratin i sån´t agerande. "Gärna fria val bara ni röstar som jag/vi vill". Nä, Sann Demokrati förkortat blir ju SD!!!

2010-08-26 @ 20:04:19
Postat av: S-E Karlsson

Fick ett trevligt samtal tidigare i kväll från en vars familj kommer att rösta på SD även bekanta till denna familj har gett upp och kommer att rösta på SD ! Förmodligen kommer sådana samtal bli fler ju närmare valet vi kommer ! Iallafall är min kväll räddad !

2010-08-26 @ 21:01:42
Postat av: Lotta008

Så blev mina farhågor besannade. Om de rödgröna vinner valet kommer man att samarbeta med Folkpartiet eller Centern för att stänga ute SD enligt Måna Muslim i kvällens partiledarutfågning. Om det varit massinvandring tidigare lär det kännas som en bris i jämförelse om detta samarbete kommer till stånd. Vidöppna eller snarare utsuddade gränser lär det bli. Alla skall in.

2010-08-26 @ 22:21:43
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Jag kandiderar till kommun och landsting i Halmstad och i Halland.Jag upplever det som att valet kommer att bli en stor framgång. I kommunvalet kommer SD med stor säkerhet att ruska om halmstads invånare. Den respons man får som aktiv skvallrar om detta. De som var aktiva 2006 och som kan jämföra verksamheten och organisationen då och nu i Halmstad säger att de aldrig upplevt något liknande inom SD. 2006 fick SD två mandat i Halmstad utan att ha någon större verksamhet och en bra fungerande kommunförening.Idag har vi 11 kandidater på kommunlistan och har fått ett stort antal insändare publicerade i lokaltidningen Hallands posten. Vi har varit i lokala TV 4. Vi syns och hörs. Vi har en avhoppad socialdemokrat med erfarenhet från kommunfullmäktige. Inga lögner kan stoppa oss.Jag har redan fått lite flirtar från ett av de borgerliga partierna när jag stod i SD-tältet i lördes. Det känns bra...

2010-08-26 @ 22:24:54
Postat av: Robin Shadowes

"Så blev mina farhågor besannade. Om de rödgröna vinner valet kommer man att samarbeta med Folkpartiet eller Centern för att stänga ute SD enligt Måna Muslim i kvällens partiledarutfågning. Om det varit massinvandring tidigare lär det kännas som en bris i jämförelse om detta samarbete kommer till stånd. Vidöppna eller snarare utsuddade gränser lär det bli. Alla skall in."Allah ska med och allah ska in om landsförrädarna får fortsätta råda. Det gamla Sverige kommer raderas ut i ett enda penndrag och svenskarna kommer att utrotas och förslavas av deras importerade mohammedanska barbarer.

2010-08-26 @ 22:31:02
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Väntar på rätt frågor ska dyka upp på

partiutfrågningarna i svt och 4an.Men dom kommer aldrig?

Allt är så förutsägbart,tråkigt och allmänt tråkigt.Min fråga skulle bli:Mona, Du har ju sagt att Sverige och svenskar har ingen kultur? Står du för det och vad menade du med det? för så vitt jag vet så har Sverige en gedigen historia!? Det verkar som om du vill föringa det svenska och framhålla andra kulturer.

För mig som föredetta socialdemokrat"Nu stolt SD" så tar jag det som ett svek för det är den hårt arbetande svensken med dess moral som byggt upp Sverige och dess välfärd.

2010-08-26 @ 22:53:00
Postat av: Gubben o Gumman

Fredrik : Visst hade försvarpolitiken, invandringen,

sexuellt våld mot kvinnor etc varit omväxlandet

istället för pensionärskatten som inte finns el

företagar momsens sänkning så vi kan gå på krogen.

Clowner på hemmen....Ju fler av dessa diktaturens kreatur som får lämna Rosenbad den 19 Sep dessto bättre för ALLA.Att med ett skattetryck på¨57% få betala sitt eget folks undergång kan inte vara friskt ring 112 el

rösta på SD den 19 Sep."Arbetsron börjar i klassrummet" ja inte fan börjar den på Malmös bussar i allafall.

2010-08-26 @ 23:35:53
Postat av: joffe

Att. Calle !Informera Cavatus att addera till sin formidabla humoristiska ordlista !Sd = Sann demokrati !Bloody good Mate !2010-08-27 @ 07:15:21
Postat av: Jonas

SÅÅÅ underbart!! släng er röst i sjön era bondlurkar, gör de!

2010-08-27 @ 14:49:19
Postat av: Tony Ingman

Någon av dom Hjärndöda massmediafolket borde

påminna vår statsminister om att vem som skall in

i Riksdagen , bestämms av det röstande folket,

och inte av dom redan etablerade politikerna.

2010-08-27 @ 17:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0