VÄSTERVIK TIDNINGS SMUTSIGA BYK


Av någon mystisk anledning finns inte dessa artiklar på nätet. Varför?

Med anledning av Västervik Tidnings återkommande smutskastning av Benny Johansson skrev ansvariga inom SD i Västervik ett genmäle till tidningen. Chefredaktören Charlie Nilsson vägrade att publicera detta genmäle om man inte strök delar av texten. Vilket ansvariga inom SD i Västervik ansåg sig tvungna att göra för en publicering.

Charlie Nilsson visar upp ett skrämmande förakt för sanningen och samtidigt är det ett prov på den hänsynslöshet han uppvisat när det gäller Benny Johansson och hans familj. Bennys yngste son drabbades under våren/försommaren av leukemi, något som Västerviks Tidning varit informerade om men inte tagit någon hänsyn till, utan man har vid ett antal tillfällen ägnat sig åt mycket smutsig journalistik.

Här kommer hela texten i genmälet, text med fet stil krävde Charlie Nilsson skulle strykas innan publicering vilket också gjordes.


”SD-politiker åtalas för grovt rattfylleri” lyder den svarta rubriken i Västerviks-Tidningen den 6 augusti, inkl. löpsedlar, med syftning på vår tidigare ordförande i SD Västervik, som frivilligt avgick från sin förtroendepost redan i januari.
Till vanlig, mänsklig anständighet hör att man inte förföljer en person som frivilligt valt att lämna offentligheten. Än värre blir det, när man som Västerviks Tidningen, inte håller sig till sanningen: Benny Johansson kandiderar inte till något politiskt uppdrag, vare sig till kommunfullmäktige eller någon annan beslutande församling. Västerviks Tidningen rubricering ”SD-politiker” är således ren och skär lögn.

Att använda Benny som slagträ, för att på ett ”nytt sätt” svärta ner SD precis innan valet, tycker vi är skamligt, då det lyser igenom med full kraft beträffande syftet med rubriken.

Benny Johansson är, då han frivilligt avstått från alla sina uppdrag, inte längre en offentlig person och skall därför inte behandlas som en offentlig person. Det är en hedersregel, som Västerviks-Tidningen beklagligt nog i detta fall helt struntar i. Dessutom sätter man aldrig ut ett namn på en person innan denne är dömd för något.

Än mer beklagligt är att man tar noll och ingen hänsyn till Bennys familj. Rättegången mot Benny skulle ägt rum i juni, men fick skjutas upp till september p.g.a. att Bennys tvåårige son är svårt sjuk i leukemi. Något som Västerviks-Tidningen varit informerad om, men tog ingen hänsyn alls till detta då Benny kontaktades av VT.

Men vad gör man inte för en smaskig rubrik?

Ordf. SverigeDemokraterna Västervik
Kenneth Siekas


Skitstövel är ett lindrigt epitet på Charlie Nilsson!

Så här kan det se ut i en artikel när man vill skydda en socialdemokratisk politiker som till och med är dömd för rattfylleri. Läs artikel.

Men det är som sagt var skillnad om det är en dömd socialdemokrat och en icke dömd sverigedemokrat!

Är det någon av läsarna som vet vem denna socialdemokratiska politiker är så tar jag tacksamt emot denna information på mail.
thoralf.alfsson@telia.com


Kommentarer
Postat av: Roberth

Det är bedrövligt hur media behandlar Sverigedemokrater. Denne tidningsman verkar ha ett personligt agg mot partiet. En mycket olämplig individ på den posten. Kämpa på snart sitter du i riksdagen.

2010-08-12 @ 09:03:30
Postat av: Rättvis

Tänk vilken studie i lögnaktighet som herr chefredaktören visar upp. Tar han inget ansvar inför ägarna?

- För det är faktiskt mycket lätt att köra ett företag i botten.

Nu är det särskilt allvarligt, dels minskar ju tidningarnas upplagor och dels ökar konkurrens från internet, inte minst från de oppositionella blogarna.För övrigt så har de nationella ALDRIG någonsin haft en så framträdande plats på bloggtoppen. Nästan bara nationella bland de tio första. Thoralf ligger just nu på åttonde plats. Stort grattis.Att i en så ömtålig konkurrenssituation handskas så vårdslöst med en tidnings varumärke och goda rykte…Har herr redaktören tagit sina piller eller är han kommunist? Ja frågan måste i all välmening ställas.

2010-08-12 @ 09:24:16
Postat av: Twiggy

Du letar visst inte så bra Thoralf.http://www.vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5489240

2010-08-12 @ 09:34:25
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, du vet väl att grisarna är alltid mer jämlika än alla andra. Orwell hade verkligen rätt.

2010-08-12 @ 09:43:29
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Twiggy

Och du Thoralf, skulle det inte varit smutsigt som satan att hänga ut Bennys tvåårige son i tidningen? Varför ens dra in familjen, det är Benny som står åtalad, inte hans son.

2010-08-12 @ 10:06:36
Postat av: Cavatus

Detta väcker sådan ilska inombords och det bästa är att kanalisera ut det i flygbladsutdelning. De ska inte lyckas kväsa sanningen! Folk måste få reda på hur de beter sig, och det får de om de lär sig hitta till de ocensurerade nyheterna på nätet.Läs förresten den igår uppladdade filen Svensk kultur, för att helgardera med argument när fåniga frågor dyker upp av typen "finns svensk kultur" osv.

Här är en direktlänk till just det dokumentet:http://www.box.net/shared/jqsazkcjr5

2010-08-12 @ 10:06:49
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Thoralf A

TwiggyBenny har gett sitt samtycke när det gäller hans son och den text som finns i genmälet.Tack för länken till genmälet!Nu hittar förhoppningsvis flera till denna text.

2010-08-12 @ 10:12:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Twiggy

Thoralf.Föräldrar tänker inte alltid rationellt vad gäller sina barn och speciellt inte i sådana här situationer. Därför tycker jag att VT gjorde helt rätt när de lämnade sonen utanför.

2010-08-12 @ 10:14:26
Postat av: Skånepåg

"Föräldrar tänker inte alltid rationellt vad gäller sina barn och speciellt inte i sådana här situationer. Därför tycker jag att VT gjorde helt rätt när de lämnade sonen utanför."Ett strålande exempel på Twiggys skarpsynhet och som inte begriper, att han i sin kommentar totalt motsäger sig själv ur moralisk synpunkt. Där försvann chansen till en extra klisterstjärna i partiboken så det bara "rök" om det!

2010-08-12 @ 10:23:43
URL: http://www.sdtelevision.se
Postat av: Thoralf A

TwiggyDet handlar om att Benny vädjat till VT att visa hänsyn och inte fortsätta sin uthängning av honom och hans familj. Även du förstår vill att den smutskastningskampanj som VT drivit mot Benny under ca 6 månader även drabbar hans familj.När sedan dessutom drabbades av detta trauma, vilket en cancersjukdom på ett litet barn innebär anser jag att VT gått över gränsen och kunde nöjt sig med den osmakliga uthängningen man gjorde av Benny i vintras. Men tyvärr nöjde sig inte Charlie Nilsson med detta och det tycker jag är dags att uppmärksamma.Tycker inte du det?

2010-08-12 @ 10:25:37
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan A

PO;s pressetiska regler.

§ 7. Överväg noga publicitet som kan kränka privatlivets helgd. Avstå från sådan publicitet om inte ett uppenbart allmänintresse kräver offentlig belysning.

§10. Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke,POLITISK TILLHÖRIGHET, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande.Nilsson har brutit mot båda reglerna i sin vilda jakt på Sverigedemokrater, men det är föga förvånande, finns inga regler när det gäller att misskreditera SD.

2010-08-12 @ 10:41:53
Postat av: Rättvis

PK-iternas desperation över SD popularitet har övergått till panik.I panik gör Herr Nilsson en helt huvudlös uthängning av en privatperson och helt i strid med den policy han har beträffande RIKTIGA politiker som han brukar hantera hur varsamt som helst.( Åtnjuter Västerviks tidning presstöd?!)

Folkpartiet är nu i färd med att steka sitt valfläsk. Så erbjuder man nu särskilda domstolar för ungdomsbrottslingar. Förslaget andas ju akut panikångest över SD:s populära kriminalpolitik: Höj straffen och skicka hem brottsligast som inte är svenskar. Sänk kostnaderna för fångvården genom att leasa fängelseplatser i Baltikum.

2010-08-12 @ 10:43:15
Postat av: Nimbus

Har precis fyllt i en enkät från Novus Opinion, väldigt många frågor om partier jag skulle tänka mig att rösta på (SD fanns med,) samt vad är svenskhet och frågor om svensk invandring och brottslighet. Kommer detta att bli dom stora valfrågorna?

2010-08-12 @ 10:48:56
Postat av: P

Alle politikere fra alle politiske partier i et demokrati (som påstår å være det) skal få samme behandling. Gransking av politikere må være upartisk og tverrpolitisk.I et Sverige tystes alvorlige brott mot en hel nasjon ned. Nå er det slik at denne Benny må ta sin straff og gjør det. Når Benny blir hengt i det offentlige (på denne måten) er hans barn sitt alvorlige sykdomsbilde en forklarende omstendighet.Denne Benny ligger allerede nede og har som Thoralf skriver frivillig sagt fra seg alle oppdrag. Mitt inntrykk er at Benny får sitt straff, og tar sitt straff.For meg forblir det da et mysterium at journalister ikke kan bruke sin tid og energi på fokusere mer på langt alvorlige saker. Det er mye å ta av i Sverige som eksempelvis å belyse hvor stor andel av det svenske BNP som går til (illegal) innvandring.

2010-08-12 @ 10:56:57
Postat av: Johan

I Södertälje finns en mycket stark opinion mot dagens flykting- och invandringspolitik.

Lokaltidningen heter Länstidningen och hittas på www.lt.se. Till skillnad från exempelvis DN och SVD går alla artiklar som läggs ut på nätet att kommentera. Hjälp de lokala företrädarna för SD i Södertälje genom att skriva SD-vänliga kommentarer på lt.se.Södertälje har chansen att förvandlas till ett Landskrona på valnatten.

2010-08-12 @ 11:14:06
Postat av: Johan

Södertälje är precis som Landskrona var före valet svårt drabbat av krimminalitet.

2010-08-12 @ 11:16:56
Postat av: WMB

@ Twiggy

Så du menar att det skulle vara av ren omtänksamhet från en "ädel" chefredaktör som den fruktansvärt tragiska informationen om den leukemisjuke lille sonen måste strykas för att artikeln skulle bli publicerad? Hmmm.Bennys familj blev ju i högsta grad indragen redan vid första artikeln där hans namn offentliggjordes!

2010-08-12 @ 11:43:37
Postat av: Ulla Fökk

Verkar som Twiggy gömt huvud i sanden

2010-08-12 @ 12:24:07
Postat av: SD-väljare

Hej, jag tycker det är onödigt att ge denna rattfylla ännu mer uppmärksamhet. Bättre istället att försöka fokusera all kraft på att få ut SD:s budskap i valrörelsen.

2010-08-12 @ 13:55:18
Postat av: AWSvensson

"Vid randen av en avgrund finns blott en sak att göra: ta ett steg tillbaka." Fransk filosof.

De flesta som besöker denna och liknande bloggar och större delen av svenska folket har anammat detta enkla men självklara. Medan vi tar ett steg tillbaka kan Charlie Nilsson och likasinnade ta det där sista steget, han är oåterkalleligen fast i sin PK sörja.

2010-08-12 @ 15:27:43
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Puddlandet dom närmsta 4 åren skall bli en sann glädje att få höra.

2010-08-12 @ 15:45:23
Postat av: AWSvensson

GoG , vet ej vad puddlandet är , men ser fram emot det. Har framför mig en bild , som kommer att göra Gubben o Gumman gröna av avund. Undertecknad med Jimmie Åkesson bakom en talarstol med devisen "Ger oss Sverige tillbaka." Kan du via Thoralf sända er mejladress så skickar jag över ett idolporträtt. Jimmie får du på köpet. Det är inte lätt att va ödmjuk.....

2010-08-12 @ 16:02:28
Postat av: Rättvis

Redan nu kan man se att de etablerade politikerna rättar sin agenda efter SD.

Alldeles nyss så kom socialdemokraterna med ett utspel i syfte att lura väljarna. Ja så djup är cynismen bland deras valstrateger att en skändad kvinna aktas mindre än en våldtäktsman.Därför försöker sossarna ge sken av engagemang i frågan. Men i verkligheten är inte alls fråga om någon straffskärpning, utvisning av gärningsmän eller någon annan sanktion.

2010-08-12 @ 17:37:45
Postat av: Göran

Pk-journalisterna blir allt mer desperata, men deras pennfäktande är med all sannolikhet kontraproduktivt och gör bara folk allt mer förbannade varvid än fler röster tillfaller SD.För övrigt kommer jag att kryssa dig till riksdagen Thoralf vilket även övriga här borde göra!

2010-08-12 @ 18:20:34
Postat av: Nimbus

En vän tipsade mig om Ulf Wickboms ledare i Barometern den 9/8 om Prins Daniels Ramadantal!

Kan nån datakunnig person hjälpa mig att länka till den?

www.barometern.se

2010-08-12 @ 19:17:55
Postat av: Skånepåg

@ NimbusBara att konstatera, att nu har gubben Wickbom drabbats av kroniskt solsting efter sommarens rajtatajtan i sin arkitektritade öländska sommarstuga!

Postat av: Stefan A

"Hamilton menar att systemet med hemliga bidrag gynnar Sverigedemokraterna.

– Vi har inte en susning vilka det är som finansierar dem. Det är obehagligt"

Carl B Hamilton fp oroar sig, någon som kan skicka en SD-Bullentin till den oroade, där finns listor på massor av vanliga privatpersoner som skänker pengar, och det är inte alls obehagligt utan snarare behagligt.

2010-08-12 @ 20:26:39
Postat av: S-E Karlsson

Snart dags för Sverige att ta kontakt med Charlie Söderberg och Matihas Andersson dvs dom som sköter programmet Lyxfällan så det blir slut på pengarullandet vad det gäller invandring .

2010-08-12 @ 20:31:25
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Om Thoralf vill göra sej det

besväret med att skicka vår mailadress till dej så är det ok för oss,bilden måste ju ha större dignitet än när Neil Armstrong satte fossingen på månen för första gången.Kommer den som valaffisch ,isåfall bör det tydligt framgå vem som är vem så du inte blir inkryssad, i riksdagen Svensson?Puddla= Skylla ifrån sej förklara bort typ

"Det var inte mitt fel"

2010-08-12 @ 21:31:10
Postat av: Aequitas

@ SkånepågJag var inne på Barometerns sida och läste den gode Wickboms kolumn. Jag höll på att tappa hakan när jag läste den! Det är faktiskt bland det osmakligaste jag läst. Wickbom har varit ute och cyklat många gånger tidigare, detta var dock riktigt illa. Jag var tvungen att skriva en kommentar till artikeln. Troligen tar inte Barometern med den, så jag postar den även här:"Kära Ulf Wickbom...Detta var det sämsta jag någonsin läst i en svensk dagstidning! Vad är ditt syfte med denna kolumn? Inte kan det väl vara att få männniskor att tänka till och anamma allt som du skriver? För det är faktiskt så, min kära Wickbom, att du inte har tolkningsföreträde på allt här i samhället! Ditt hjärta må vara rent, i ditt sätt att se det, men inte i många andras...Nu åker prenumerationen av Barometern direkt i soptunnan! Jag vägrar fortsättningsvis vara prenumerant av en dagstidning som ägnar sig åt denna sorts kolumner.Wickbom! Du har vid ett flertal tidigare tillfällen uppvisat din grandiosa sida, denna gången har det fått til följden att en av era trognaste prenumeranter säger tack och hej! Usch och fy säger jag bara..."Egentligen kanske jag borde vara tacksam? Wickbom och hans gelikar har gjort att jag mer och mer funderar på att rösta på SD i höstens val...I mitt yrke ser jag så gott som dagligen resultatet av en misslyckad invandringspolitik och kriminalpolitik. Det är många gånger per dag som jag och mina kollegor skakar på huvudet och säger till varandra "Nu kan det inte bli värre", tyvärr blir det bara värre och värre! Konstigt nog ska sanningen mörkas och förvrängas in absurdum. Vad är det som är så hemskt med att erkänna att vi har ett stort jäkla problem? Systemet måste anpassas och förändras så att det inte utnyttjas av kreti och pleti. Idag kan vi lätt spara in på gamla, sjuka och barn utan att något ifrågasätts. Nämner man invandringen och dess konsekvenser, som en stor minus-post, så avrättas man massmedialt!Nä, nu får det ta mig ***** vara nog! Någon jävla rim och reson måste det ta mig tusan finnas i detta samhälle!

2010-08-12 @ 23:37:20
Postat av: Robin Shadowes

Bärsärken verkar verkligen ha tagit sig vatten över huvudet den här gången. Det låter ju nästan som om delar av kungafamiljen står i begrepp att konvertera. Vilket i så fall är ett brott mot grundlagen. Fast den står ju just i begrepp att ändras fullständigt. Kanske kommer den nya grundlagen tillåta att kungafamiljen konverterar till islam? Nån som har läst mer grundligt om det här?

2010-08-12 @ 23:58:34
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Skånepåg

@ AequitasDu måste i vilket fall som helst alltid ringa in till deras prenumerartionsavdelningen och meddela att du säger upp prenumerationen innan nästa inbetalningskort kommer (finns ju flera olika betalningsperioder att välja bland). Om det går att stoppa utskicket av tidningen mitt i en prenumerationsperiod vet jag inte?Vi sade upp vår prenumeration i fjor innan nästa prenumerationsperiod och de ringde 3 (tre) gånger (olika personer varje gång) och försökt övertala oss om att på bli prenumerant på nytt. Jag har vänligt men bestämt tackat nej och framfört varför, men då jag sista (?) gången sade detta fick jag otrevliga kommentarer till svar. Då jag påpekade detta möttes jag av ett hånflin varför jag givetvis blev skitf-b sade hej och nu "får ni väl för f-n ge er och nu vill jag inte ha ett samtal till"! Har sedan dess vid ett par tillfällen endast fått lappar i brevlådan med erbjudan om kortare specialprenumerationer.

2010-08-13 @ 00:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0