SVERIGEDEMOKRATERNAS VALAFFISCHERSvD dömer ut riksdagspartiernas valaffischer. ”Dålig reklam som varken påverkar och engagerar”.

Det är ju synd att man inte låtit dessa experter granska även Sverigedemokraternas valaffischer. En sak är då säker när det gäller Sverigedemokraternas affischer och det är att de just påverkar och engagerar.

Det hade varit intressant att se hur en röstning även på Sverigedemokraternas valaffischer hade gått! Men det kanske just är det som SvD vill undvika genom att utelämna Sverigedemokraterna.

Våra valaffischer kanske är så engagerande och påverkande att riksdagspartiernas valaffischer hade framstått som urvattnade skurtrasor med samma politiskt korrekta budskap.

I Kalmar gjorde Sverigedemokraternas valaffischer så stort intryck i vår lokala styrelse att vi även valt att trycka upp dessa som flyglad, som vi kommer dela ut tillsammans med annat material.

Här kommer några valaffischer från Sverigedemokraterna!Jag har flera valaffischer i lager som kommer i kommande inlägg.


Jag har blivit intervjuad av SD-Television.


Kommentarer
Postat av: Lotta

2010-08-18 @ 12:59:28
Postat av: Lotta

OT/ Representanter för "Sveriges" unga muslimer ringde upp SD-representanter och hånflinade i luren med anledning av Sten Anderssons bortgång. Hur lågt kan dessa individer sjunka egentligen?

Postat av: mackan

räkna med min röst thoralf!

vi är många som stödjer dej och det hårda arbete du lägger ner!!

2010-08-18 @ 13:22:11
Postat av: Simon

Klockrena affischer!

2010-08-18 @ 13:56:58
Postat av: Måns

Utomordentligt bra affischer, klockrent tydligt budskap. Kommer att ge någon extra procent.Stärkt i min övertygelse om att SD kommer att bli större än mp och v tillsammans.

2010-08-18 @ 14:19:29
Postat av: Stefan K

Hur kan Center- och Miljöpartiet vara avogt inställda till ett bevarande av nämnda park och ändå bevara sin trovärdighet som just miljöbefrämjande partier?Är hatet mot SD så stort att de sväljer sin stolthet?Ännu mer förvånande är övriga partiers ovilja att gå SD till mötes när det gäller brottsoffrens situation.Brottsoffer borde ha ett större värde än ett politiskt käbbel.OT

Söt tjej!

2010-08-18 @ 14:27:04
Postat av: Lotta

@Stefan KHåller fullständigt med dig. Miljöpartiet och Centern borde lämna sandlådan och växa upp. Det håller inte att låta historisk viktig mark förstöras av den enda anledningen att man vägrar ha samma åsikt som Sverigedemokraterna. Tycker dessutom att affischerna var mycket bra och Thoralf gjorde ett mycket bra framträdande och fick mycket viktigt sagt. Bravo.

2010-08-18 @ 14:35:51
Postat av: lassekolja

Att bl.a. C & MP sätter isoleringen av SD före politiken ger säkerligen Thoralf & SD ökat stöd.

Analogt skulle flyktingmottagningen upphöra helt om SD motionerade om ökad flyktingmottagning, det är dessvärre så "landet ligger".

Det var längesedan politikens innehåll och Sveriges bästa kom i första hand! Det ändrar vi på den 19september!!!

2010-08-18 @ 14:45:29
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Skånepåg

På söndag 21:15 i SVT2 Agenda.”Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 1 av 18. Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och Feministiskt initiativs Gudrun Schyman möts i en duell om jämställdhet. Debatten kommenteras bland annat av fd folkpartiledaren Bengt Westerberg.”Detta verkar vara så långt från Fair Play man kan komma, genom att låta den avskyvärda människan och oikofoben Westerberg få möjlighet till en sammanfattning och slutkommentar. Skall SVT genom detta upplägg hänga på TV4 och försöka göra ett ”bättre bidrag” än Lena Sundströms i den alltmer panikartade smutskastningskampanjen som nu pågår i massmedia riktad mot Sd?

2010-08-18 @ 14:46:25
Postat av: AWSvensson

Man behöver inte vara statsplanerare för att inse det olämpliga i bygga mediahus i en park med kulturellt intresse. Har man inte lärt sig läxan med Kaba.

När det gäller ersättning till brottsoffer så ska denna ersättning utgår om en svensk medborgare ingår antingen som offer eller gärningsman.Det vore makabert om en Irakier pucklade på sin fru på besök i Sverige och att ersättning skulle utgår till frun.Går säkert att lösa om viljan finns.

Läst på Aftonbladet:

Detepartementssekreteraren Henrik Emilsson jämförde islam med nazism.

Nu kommenterar statsminister Fredrik Reinfeldt skandalen - och kräver åtgärder.

- Det är en orimlig jämförelse, säger han till Expressen.se. Att jämföra Sverigedemokrater med nazism tycker tydligen barbaren Rheinfeldt är ok.

2010-08-18 @ 14:51:33
Postat av: Tuffe

Vad heter tjejen som intervjuar?

Jävla snygg!

2010-08-18 @ 14:53:18
Postat av: Erik

Bra budskap, men man kunde ha gjort gjort damen ljusare och/eller bakgrunden mörkare. Mot den vita bakgrunden får man en motljuskänsla som signalerar (en antydan till) "förhörsrum" eller "ljusskygg" (tänk på effekten av svarta solglasögon!). En person som utstrålar ljus blir mer förtroendeingivande. En effektiv retuscheringteknik ("paint with light", googla det!) går ut just på att göra motivet relativt ljusare och därigenom mer tilltalande.En del intervjuer på SD-television har samma problem med motljus. Där är det kanske svårare att retuschera efteråt, men man får tänka på varifrån ljuset kommer eller hålla upp en vit pappskiva eller liknande utanför bild för att lätta upp skuggor.Kan tyckas subtilt, men man vill ju att budskapet ska bli så starkt som möjligt när man ändå gör sig besväret.Bara ett förslag/tips från en hobbyfotograf, men bra jobbat i alla fall!

2010-08-18 @ 15:10:03
Postat av: AWSvensson

Det finns all anledning att gå med i Sverigedemokraterna pga alla snygga tjejer. Själv höll jag i min tidiga ungdom på att gå med i Pingstkyrkan av samma motiv. Fast vid närmare eftertanke finns det ingen anledning att inte bli medlem i Sverigedemokraterna.

2010-08-18 @ 15:13:11
Postat av: Torsten Fransson

Bra Thoralf!Det ska bli intressant att se de andra affischerna också!De två första var klockrena fempoängare!

2010-08-18 @ 15:19:41
Postat av: alf

Enl. en väljarbarometer i dagens "Bohusläningen" skall 21% rösta på "annat parti".

Undrar om det kan bero på att SD inte tagits med i listan på partier som går att rösta på?

För det kan väl inte vara FI de tänker rösta på.

Tidningsredaktioner över hela Sverige gör sig själva till åtlöje genom att stoppa huvudet i sanden.

Det skall bli kul att läsa tidningar den 20.e september!

2010-08-18 @ 16:36:38
Postat av: S-E Karlsson

Eftersom jag själv är pensionär sedan 10 år tillbaka så gillar den första affischen bäst , verkligen en höjdare !

2010-08-18 @ 17:55:56
Postat av: Kalle på Spången

Ha, Ha, briljant. Slagkraftigt och humoristiskt samtidigt!Mjuka och bra färger också.Härligt!

2010-08-18 @ 18:53:49
Postat av: Lotta

@S-E KarlssonPå Rapport fick vi nyss veta att många pensionärer är miljonärer men en "del" har det svårt att få det att gå ihop. Är det inte så man dånar? Vilken verklighet lever denna massmedia i? De tror väl, liksom Ann Wibble, att alla har en årslön sparad på banken. Samma sak gäller för penisionärerna.

2010-08-18 @ 19:39:36
Postat av: Fredrik

Westberg behöver man inte bekymra sig över!

Ska bli en intressant debatt!

Hur Gudrun ska reda ut detta vet ja ej men hatten av för tanten för hon vågar och inser att detta måste ske för eller senare!!Jimmy får bekänna lite färg med så!

Sen får vi hoppas att man inte styr debatten utan låter den vara fri!Men men! vi vet hur svt funkar men dom verkar inte begripa att svenska folket listat ut deras sätt att ge sken av att man för en demokratisk debatt. Ser fram imot detta!! :-)

2010-08-18 @ 20:20:26
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Flickan var ju söt ,förresten valde du Missionskyrkan istället för pingskyrkan?

Förresten såg du vad inslaget handlade om?Bara affischerna är en historisk milstolpe i den

inrikespolitiska historien,dessa kommer sannolikt att vippa många till SD,mer än vanligt när det gäller affischer.Diskussionen på jobbet el runt köksbordet står plötsligt ute i samhället,möjligheten att kunna

påverka finns plötligt rakt framför näsan.Många kommer att känna en lättnad i sin ilska

Man kommer att se fram emot den 19 September i många stugor i Sverige lita på det.Många är förbannade på den oikofobiska våldtäkt

Sverige varit utsatt för i 35 år.Det finns en patriot i varje svensk med empati

för sina medmänniskor,men det har inget att göra med

socilisterna försöker utplåna Sverige som nation

Det är något helt annat.I dom flesta länder kallas detta för landsföräderi.

Politiskt landsföräderi el militärt spelar det egentligen någon roll.Resultatet blir ju detsamma urbefolkningen blir av med sin egendom el liv,hur friskt är ett skattetryck

tex på 57% när 30% hade varit högt?Andra människor skall dela ut din pengar till höger och vänster,vad du tycker skiter man i.Arbetslavarna från olika länder i Tyskland under kriget tycker alla var för jävligt,hur är det i ditt eget land Svennebanan 2010 ?Vad bestraffas hårdast misshandel el skattebrott?

Du får hålla till godo med roteavdraget Bingolotto eller att få köpa mellanöl i butiken,visst lever du i världens största demokrati.Omvärlden sktrattar och Sverige.

2010-08-18 @ 20:22:14
Postat av: Gubben o Gumman

"Omvärlden skrattar åt Sverige"

2010-08-18 @ 20:25:43
Postat av: leifer

Kanonförslag det där med brottsoffer. Att staten ska garantera. Det skulle då innebära att staten blir ytterst ansvarig för att få ner kriminaliteten. Då måste man sluta blunda.Uselt förresten att statistik inte finns, sånt gör en misstänksam...

2010-08-18 @ 20:28:52
Postat av: Måns

Vad bestraffas hårdast misshandel el skattebrott, frågar G o G retoriskt.Dessutom är det så att skattebrott bedöms så hårt att skattebrottslingar hängs ut i media på bara misstanken.Det är en uthängning som inkluderar foto på båt, villa och sommarstuga.

Att det är vänstersocialister som har drivit genom denna typ av medialhets vet alla.Men när det drabbar dem själva så skriker dom i höga sky. I dagarna upplåter DN utrymme åt en rättshaverist och journalist som ägnar sig åt kampanjjournalistik mot ett myndighetsbeslut som gynnat tidningen ” Nationell idag”Det kampankjournalisten tycker är så fult är att han blivit uthängd på nätet och att därvid även hans adress slunkit med - alltså precis samma förfarande som t ex aftonbladet ägnat sig åt i mer än en mansålder.Lever vi i Sovjetunionen?

2010-08-18 @ 21:37:21
Postat av: Volvo Helge

Vi måste utöka ordförrådet, det kan bli tjatigt när "politiskt korrekt", "pk-media"etc inga mer SD-klychor.

2010-08-18 @ 21:49:17
Postat av: Fredrik

Hoppas ni tittar på programmet Korrpondenterna som man sänder repris på detta "BURKA ELÄNDE"Stirrar oss blinda på ett stycke tyg?Ja tänk vad man ska förenkla och beskylla oss västlänningar för antisemitism.Man skrev inte " satans verserna" för intet!

Vakna Sverige!Som den heltäckta kvinnan säger:

Vi är billiga!

Rätt översatt: NI ÄR HUNDAR!RÖSTA SD OCH HÅLL DETTA SÅ LÅNGT IFRÅN VÅRA DEMOKRATISKA SAMHÄLLE !!

2010-08-18 @ 22:05:22
Postat av: Måns

Brottsligheten inom de etablerade partierna är såg hög att den snart inte går att dölja, ens av EXPO som har betalt för just detta.

Inom socialdemokratin är man så van med brottslighet bland sina funktionärer att en man som hotat och förföljt Ulrika Messing - trots besöksförbud - nu är en aktad valarbetare inom partiet.Enligt arbetarekommunens ordförande Peter Hasch är mannen medlem i partiet, och kan därmed valarbeta. Han ser inga problem med att mannen representerar partiet i valrörelsen.Ja är man bara med i partiet så får man göra vad man vill. Det visste vi innan.

2010-08-18 @ 22:10:24
Postat av: Prinsessan Madeleine

Ser bra ut =):http://vitycker.nu/

2010-08-18 @ 22:32:08
Postat av: Urban

Visste du detta?Snävare regler för föräldraledighet för utlandsfödda och fler enkla, lågt betalda jobb ska öka chanserna för flyktingar att snabbt komma ut på arbetsmarknaden och integreras i samhället anser integrationsministern

Sabuni anser att det är orimligt att föräldrar får rätt till 16 månaders föräldraledighet även om barnet är fyra eller fem år när det kommer hit.Vem anställer personer som börjar med 16 månaders ledighet och hur länge kan t.ex. en Somalisk åttarnsfamilj få förädraledigt?

2010-08-18 @ 22:35:43
Postat av: Notarien

@Måns: Passar ju med namnet Hasch när man har en HÖG post i arbetarkommunen!

2010-08-18 @ 23:27:39
Postat av: Gubben o Gumman

Folkpartiets Jippie Ali-Bie Sambuni lever ju inte

i verkligheten,tänk när SD får tag i henne från talarstolen,uppriktigt så blir det synd om denna

inkvoterad tjej."Lätta o lågt betalada jobb"Tja vi har ju skrivit att Samhall kommer att expandera kraftig,fast det är väl inte direkt på

pluskontot samhällsekonomiskt sett.Någon annan möjlighet finns ju inte många är analfabeter och eller utan utbildning.Ifall vi inte skall ha några hundratusen kamelskötare,men då uppstår problemet vad vi skall få tag i alla kameler.Fast visst vore det roligt om Johan Persson kom fram till Ängörondellen och bussen får tvärnita för att 50 kameler blockerar rondellen,eller att se Mona Jeansson halka i en kamelblaffa på stortorget.Hur lär man tex kameler med skötare att Larmgatan

i Kalmar är avstängd vissa tider, ingen av dessa kanske kan läsa?Kommunens renhållning klagar redan på nedskräpning av city ,nu blir det hela jävla Kalmar .

Fast man kanske kan ha blöjor på kameler.

Det kan nog AW Svensson reda ut?Dessa oikofober i Riksdagen har tappat kontrollen fullständigt ekonomiskt ,rättsligt över invandringen.Ett sådant förslag är ganska otäckt om man tänker till,lägg sedan till paniken fast man håller masken

SD kommer in men blir det 5 10 el 15% av rösterna?Sambuni blir en av dom första att kasta in handuken i framtiden hon håller inte måttet någonstans.

2010-08-19 @ 00:16:01
Postat av: Magnus S

Ehh OT. Hittade denna lilla film på tuben av en slump:http://www.youtube.com/watch?v=5TJu-pVLhxIInledningen är ju inte helt omöjlig.

2010-08-19 @ 01:02:28
URL: http://www.youtube.com/watch?v=5TJu-pVLhxI
Postat av: S-E Karlsson

Nordmalings kommun har krav på Migrationsverket på ca 10 miljoner som inte Mig-verket betalat ut för "ensamkommande barn" .Likadant med kommunerna Arjeplog och Sorsele där man väntar på ca 8 miljoner vardera !! Sedan finns det en kommentar att det inte gäller pengar utan att det är humanism vi talar om ! Men var är humanismen när det gäller våra gamla på äldreboenden som på grund av neddragningar får "skita på sej " på grund av att personalen är för få och inte hinner med ?

Hämtat ur VK.se

2010-08-19 @ 07:45:35
Postat av: Fredrik

Politiker som säger vad dom är oroliga över eller tar upp saker för debatt i de etlablerade partierna förflyttas eller sägs till att avgå?Skrämmande men samtidigt så är de väl dags att smaka på verkligheten och då ser dom hur vi låter ISLAM och dess kulturella yttringar växa sig starka inom en demokrati! Om man tycker att SD är Höger orienterat så vänta bara!Ibland kan jag tro att denna förnekelse och ovilja att se sanningen i ögat verkar vara nåt vi som människor måste gå igenom. För endast ur kaos och krig kan vi ta lärdom av vad som skett!?I sin enfald tro att religion är demokratisk och då helst en lära som hyllar och förnedrar kvinnan.Kristendomen var precis likadan innan men har varit tvungen att anpassa sig eller dö ut!Men titta nu! vädrar man luft och då står man på muslimer sida men vänta bara dom kommer kräva exakt samma inom en snar framtid och då är vi slavar under religionen, tagit sig in i politiken,media ! ja enda hem i tv rutan med böneutrop och styrd underhålling.

Men titta på detta och öppna ögonen nu!!!!!

För det handlar om vår rätt att vara svenskar,fria och inte behöva bli påtvingade nåt så kränkande!Stå upp för Sverige!

Rösta SDPostat av: Lotta

OT/ Glädjande besked från Julia Caesar. Citatet hämtat från Snaphanen: "Julia Caesar

Posted: 17 August 2010 - 18:24 - Reply

@ Tony Ingman, elwee, Lotta, Liva med flera:Varmt tack för all uppmuntran!För alla er som läser mina krönikor kan jag berätta att jag arbetar febrilt på utgivning av två böcker i ämnet invandringspolitik och islam. Den första ska heta “Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt” och är på närmare 500 sidor. Den föreligger nu i korrektur, och jag räknar med att få den tryckt före valet.Många har uttryckt önskemål om att få tillgång till mina krönikor i bokform. Och den andra boken är en antologi med 20 krönikor som har publicerats här på Snaphanen. Titel: “Fler ministrar borde gråta. Tjugo oönskade krönikor”.

Även den hoppas jag få utgiven före valet.Givetvis vill eller vågar inget svenskt förlag ge ut böcker i de här ämnena. Jag trycker därför på egen bekostnad.

Håll utkik på Snaphanen för besked om utgivningsdatum!

Håll ut, ha tålamod!"

2010-08-19 @ 08:30:23
Postat av: Stefan K

I mig har du en garanterad köpare Julia.Vill inte svenska förlag ge ut sanningen i det land de bor i?

2010-08-19 @ 09:58:56
Postat av: Lotta

Lade in texten från Snaphanen här eftersom jag tror att intresset för dessa böcker är mycket stor.

2010-08-19 @ 10:41:17
Postat av: My Svensk

Era var ju definitivt inte bättre. Dålig design, dåligt budskap och dåligt gjorda.

Postat av: MIKEL

MED ALLAHS MAKT OCH VÅR VILJA KOMMER VI SEGRA....ALLAH U AKBAR...

2010-09-16 @ 13:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0