STRÅLANDE DAG I SÖLVESBORG


Jimmie Åkesson i Sölvesborg.    Foto Thoralf Alfsson

Idag åkte vi ifrån ett regnigt Kalmar till ett soligt Sölvesborg och allra mest strålande Jimmie Åkesson som gladde sig över det stora antalet åhörare och Sverigedemokrater som tagit sig till hans hemstad för att lyssna på Jimmies sommartal. Detta är en ny idé som med stor säkerhet kommer att bli en ny tradition.

Jimmie inledde sitt nästan en timme långa tal med att tala om de äldres situation i samhället och den otrygghet som sprider sig bland allt större grupper av pensionärer. Otryggheten gäller både när det den allt större gruppen av fattigpensionärer som kan vara så stor som upp mot 800 000st enligt vissa källor. Det gäller givetvis även den exploderande brottligheten mot äldre och då speciellt stölder och rån i deras hem. Något som utan tvekan kan kallas ”äldrerånsvågen”.


"Vi är på gång nu!"                                 Foto Thoralf Alfsson

Sedan övergick Jimmie till att tala om ”våldtäktsvågen” som drar fram över landet. Kvinnornas otrygghet i samhället fick stort fokus i Jimmies tal och utan tvekan är syftet att fånga upp de kvinnliga väljarna. Jag hoppas att många väljer att lyssna på Jimmies tal på nätet när SD-television lägger upp detta. Han kritiserade kraftfullt de etablerade partierna för deras totala ovilja att diskutera eller debattera den ökande brottsligheten och då speciellt äldrerånsvågen och våldtäktsvågen. Men jag tror de flesta redan kan räkna ut varför riksdagspartierna undviker dessa frågor. Det är omöjligt att debattera detta utan att samtidigt komma in på massinvandringen och det mångkulturella samhället och därför så mörkar man dessa frågor istället.

Massinvandringen fick inget större utrymme i Jimmies sommartal och det anser jag vara en bra strategi.


Många som lyssnade på Jimmie Åkesson.        Foto Thoralf Alfsson

Som avslutning på sitt tal gav Jimmie Åkesson media en rejäl ”skopa” för den smutskastningskampanj som media redan ägnar sig åt. Han förberedde oss samtidigt på att detta bara är början i den skrämselkampanj som nu startat och som bara kommer accelerera fram till den 19 september.


Rihard Jomshof tackar Jimmie Åkesson.            Foto Thoralf Alfsson

Några journalister har redan skrivit artiklar om Jimmies sommartal och genom att läsa dessa artiklar och se vilka ämnen de tar upp så ser man en klar bild av vilka som är seriösa eller inte. De seriösa ägnar sig åt att kommentera de politiska ämnen och förslag som Jimmie Åkesson tog upp i sitt tal.

Expressen är ett utmärkt exempel på att vara oseriös. I artikeln handlar det mest om smutskastningen av partiet och dess medlemmar och kandidater på valsedlarna.

Sveriges Radio, Aftonbladet, Expressen, DN


Kommentarer
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

EN mycket trevlig dag. God smörgåstårta och många välkända ansikten från tidigare SD-träffar. Nu ska jag somna med ett leende på läpparna och drömma om blå/gula framgångar...Tack för en trevlig dag!!!

2010-08-07 @ 21:52:39
Postat av: Måns

Åkesson hinner inte mer än hålla sitt tal innan PK-iterna är i färd med att blanda bort korten. Både DN och SR presenterar statistik enligt vilken våldtäkterna nästan inte finns. Dessutom är det mer synd om förövarna än offren. Förövarna, heter det, är tyngda av fattigdom och utanförskap.Att fattigdom skulle leda till våldtäkter är rent påhitt.

I de jämtländska fjälltrakterna hände det inte sällan att hela familjer under nödår svalt ihjäl, likväl begicks det inga våldtäkter eller rån.Samerna kunde ha sina förrådsbodar i anslutning till nybyggen där svälten grasserade. Likväl hände aldrig att nybyggarna stal av samerna. Sådant var otänkbart. Hellre dö av svält än att stjäla. var de svenskes devis.

Sådan var den svenska hederskulturen.

2010-08-07 @ 22:04:32
Postat av: Dumle

Det spelar ingen roll om DN och övriga desperat ger BRÅ-s dhimmitjej Klara Hradilova Selin utrymme för att försöka släta över de vidrigt många våldtäkterna i vårt land. Fler och fler får reda på sanningen ändå. Våldtäkter upprör de flesta och att de etablerade inte lyfter ett finger för att minska dom sticker med all rätt i folks ögon.

Läs följade uttalande av Kriminalvårdens forskningschef Martin Grann:

"Något som vi kan och måste bli bättre på handlar om språk och kultur. Vi har i många fall redan psykologer som talar andra språk, till exempel arabiska, men inte i tillräcklig utsträckning. Vi jobbar särskilt på att hitta psykologer med annan kulturell bakgrund. Det är viktigt, inte bara med språkkunskaper men även att förstå hur man tänker i andra kulturer. Särskilt eftersom en väldigt hög andel av sexualbrottslingarna inte har svenska som modersmål."

Hela intervjun finns på http://www.bt.se/ledare/kronikorer/inget-perspektiv-forklarar-allt(1898286).gmMen enligt BRÅ-s experter handlar det om en ökad anmälningsbenägenhet och större alkoholkonsumtion. Säkert! Araber är i de flesta fall muslimer och dessa dricker som de flesta vet minimalt med alkohol. Om det skulle vara em större anmälningsbenägenhet av arabiska våldtäktsmän har BRÅ inte en skit på fötterna. Bara PK-svammel!Faktum är att många tusen svenska tjejer och kvinnor offras på mångkulturens altare varje år och de etablerade partierna skiter fullständigt i deras lidande och de livslånga trauman överfallen skapar. Tänk på det den 19 september.

2010-08-07 @ 22:21:19
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Kommentarsfunktionerna är ej på el avstängda efter

ett tag,det visar vilket tryck det är i SD.Att opartiskt förmedla kommer bara Aftonbladet upp

i den del som återger talet,för att sedan plocka fram två,oiklofober men en egen bok,som tydligen

går ut på att SD väljare är lågutbildade etc.Man förstår även vilka som bestämmer på journalistutb,när man läser vad lillpojken på Expressen fått ihop.Dessa två stolpskott i Aftonbladet kanske skulle ta och utreda,och titta närmare på tex Somalierna

samt utbildningsstatusen hos resten av Menagänget

,fast då blir det väl diskriminering el så.

Dessa två Boljeviker skjuter sej rejält i foten.Den som tror att Sveriges framtid ligger hos inte fullt så snabbtänkande Menas,bör omgående svepa en mugg med stryknin.Man förstår att dessa två slemgrodor inte el begränsat rör sej på nätet,komma med ett 15 år gammalt dödgrävar argument,det är vad man har.

Skall man använda samma argument när SD passerar

35% också?Att ta fram statistiken på överfallsvåldtäkter är

utmärkt, offentliga uppgifter,vill inte det politiska korrekta samhället göra det så får

man vara sin egen dräng.Utmärkt drag.Sverige skall inte ha män som våldtar svenska kvinnor eller kastar mat på dom i skolmatsalen för

att försöka visa sin apdominas ,sex handlar inte våldtäkt om ,trycka ned förnedra är det frågan om i båda fallen.Det bekräftar Mena idioten i programmet (UR)där bla matkastning förekom,dom svenska tjejerna skulle

tryckas ned.Det stora antal kvinnoförnedrare socialistpacket

dragit hit , kommer att bli ett nationellt trauma om ingen görs radikalt.Samma lögnare som säger sej företräda el vara feminister, kan det blir mera fel i huvudet?

Att kalla sej feminister av avskyvärt.

Eller vad säger du Kaaaajj.Låt för guds skull inte den"Chilenska madrasbruden"

få något inflytande över landets framtid.Sammanstötningar av allvarlig kaliber kommer att

börja med gruppvåldtäkt med dödlig utgång både i Frankrike England och Sverige.Troligen föregås det av copycats till John Jonh

Låt oss slippa detta utvisa alla våldtäkare el kvinnoförnedrare med utlänsk bakgrund.Sedan är det bara i mån av resurser att gå vidare

med narkotika skambrott osv,fakta gillar inte PK

isterna och vänsterflummarna,just därför skall dom

få rikligt med detta upptryckt i sina oikofobiska face,tills dom står helt nakna som förespråkare

för att Sverige skall ha massor med brottsoffer.Bara för att nationalstaten Sverige skall avskaffas

genom en vansinnig invandring,detta är grunden till

det hela,Sverige skall även tjänstgöra dom hela världens socialbyrå under resans gång,svenska kvinnor offras utan att blinka.Hjälp till att få bort dessa mentalpatienter den 19 Sep.

2010-08-07 @ 22:41:06
Postat av: LArs

Rest från Malmö var jag på plats för att lyssna på Jimmie. Väl investerad tid och bensin!Thoralf, som jag såklart kände igen men upptagen så jag avstod hälsande, har dock en bra poäng i att själva massinvandringen tjänar bäst i 'låg' profil. Bara själva ordet, konsekvenserna, effekten måste vi tala vitt och brett om!

Vad jag spontant kände var att SD måste bli mycket tydligt i att Sverige faktiskt HAR råd att hjälpa de 4-5% av PUT som faktiskt är flyktingar.Det är en balansgång för att inte förlora kärnväljare, men fokusera mer på rättsväsende och försvar så har SD de fd moderata kärnväljarna bakom sig (undertecknad inkluderad, vilket ni iofs redan har).Mycket bra av Jimmie att nämna gruppvåldtäker som var ett helt okänt fenomen för något decennium sedan. När jag gick i högstadiet (1980-tal) var själva företeelsen inte ens tänkbar, än mindre 'svennehora'. Att Oslo nämndes var också bra.Mycket av odiskutabel statistik kan vända Kalle Kula till SD, dvs konsekvenser och kostnader. Skolbränder, gruppvåldtäkter, upplopp osv.Suverän uppslutning av SDU. Skolvalet visar att dagens ungdom som lever i konsekvenserna inte är så roade av mångkultur om de inte bor på Lidingö eller Östermalm!

2010-08-07 @ 22:52:19
Postat av: MartinA

Det är faktiskt inte bara själva våldtäkterna och de skador och det lidande de medför som är ett problem. Själva risken för att bli våldtagen är ett jätteproblem som nästan alla kvinnor lider av och som sätter gränser för vad många känner sig bekväma med att göra. Det medför ofrihet. Och besvär och strul och kostnader och oro.

2010-08-07 @ 22:55:58
Postat av: ulrika

Läste i en annan blogg att alkoholintaget sjunkit rejält under de senaste åren så det borde väl även våldtäkterna ha gjort.

2010-08-07 @ 23:44:03
Postat av: Krille

SVT gjorde ett inslag om detta sommartal. Där fick man höra att SD har som förslag att man ska kunna återkalla alla nya medborgarskap för de som begår brott. Är det inte så att tex Danmark och andra länder, redan skickar hem brottslingar oavsett hur länge de haft ett medborgarskap? Varför nöja sig med att bara skicka ut nya brottslingar, när det säkerligen finns en hel del av dessa som varit här i 20 år eller mer. jag anser att man ska kunna skicka ut folk om de har dubbla medborgarskap, oavsett hur länge en person har befunnit sig i landet. Läget är så pass illa så det är på sin plats att ta till rejält när man ändå håller på.

2010-08-07 @ 23:54:48
Postat av: Gubben o Gumman

På allmän begärsn hehe,så tar vi del 1 i

Gubben o Gumman valskola för nybörjare.

Som förstagångsväljare bör du läsa detta.Mer än en gång har skribenter slitit sitt hår och ställt frågan varför förstör man sitt land utplånar

det långsamt.Vi tog ett kastnät och gick ut och fångade en socialist,efter lite fotkillartotyr frågade vi

lite försigyigt om han inte tyckte 1.2 miljoner

männikor i Sverige med invandrarbakgrund var lite

lätt överdrivet med en befolkning på 9 miljoner.Då berättade han att grundtanken är att alla nationalstater skall utplånas,och att han och hans gamle vän OP kom på att bästa sättet var ju att ta in mängder med människor,utan krav på någon utb el lojalitet osv.Sagt och gjort arbetsamma arbetsinkraftsinvandrare

ersattes med bidragsberoende sk flyktingar.

Genialt Sickan.Socialdemokraterna och socialen skulle vara synonymaSom en bieffekt likt överfallsvåldtäkterna skulle dessa männskor alltid rösta på vänstern , och på

så sätt skulle man kuna fortsätta att utplåna Sverige i lugn och ro medans man fyllde sin och släktens bankonto via Svenne Banan slit.Då genom välbetalda jobb i ofantliga sektorn el som ombudman hit el dit då ,med DDR som förebild.Som ett nödvändigt ont var man tvunghen att plocka av Svenne Banan det mesta av hans lön ca 57%.

Samt hjärntvätta in ordet världens bästa välfärd.Även all press och Tv besattes med 70% partifunktionärer ,för att det hela inte skulle kunna brytas.Man lyckades över förväntan med sosedagis,sosseskolan samtliga borgeliga politiker

är utan att veta det socialister,alltså en del av

utplåningen av Sverige.Sista steget var när moderaternas partitopp blev

nya socialmoderaterna.Vi skall öka invandringen säger Fredrik som samtidigt tycker att vi etniskt svenska är en hög barbarer.Nu när du vet detta förstår du hur viktigt Mauds

tjat om småföretagen eller debatten om Rut el slöjor är i sammanhanget.Du kanske även förstår varför man smutskastar SD

Varför pressen inte skriver hela sanningen osv.Den 19 Sep kan du var med och ev rädda Sverige som land i framtiden,så illa är det.Vill du däremot bli kallad hora el svenne och leva ditt liv som skatteslav, så skall du rösta på något av nuvarande riksdagspartier.Den 19 Sep väljer du i vilket framtida Sverige du och dina barn vill bo i.Svenskarna är sannolikt det mest medialt hjärntvättade folket i Europa.Ta ditt ansvar rösta SD ställ dina föräldrar mot väggen,dom har så dåligt samvete så dom röstar på SD i rena förskräckelsen,stretar dom emot fråga dom hur gamla dom var när dom fick sitt första jobb respektive bostad.När dom har berömt sej själva en kvart kan du jämföra med dina möjligheter till jobb bostad familj och trygga gator.Skäll inte för mycket på mamsen o pappsen dom är grundlurde av Sveriges journalistkår.Ta det vikitgaste först så tar vi FRA företagsmomsen, hönsens burstorlek etc senare.Landets heder moral själ är totalförstörda.

2010-08-08 @ 00:23:36
Postat av: lassekolja

TV4 har slutat sända intressanta politiska nyheter. Inte ett ljud från Sölvesborg, varken kl.19 el. 22. HALLÅ TV4, ett parti som fick 6,5% häromdagen höll sitt sommartal idag! Jo, det är sant, i Sölvesborg hände det! Ni har väl inte missat att det är valår i år, jo, i september nu i år 2010!!!???

2010-08-08 @ 00:31:00
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Niklas Larsson

Att alla dessa journalister totalvägrar att ifrågasätta ursprunget på förövarna som orsak när det gäller våldtäkter är helt bisarrt. Att det faktiskt kan ha en betydande del i det hela. Är man fostrad i en kultur som ser kvinnan som en individ som skall vara mannen till lags så nog sjutton spelar det en roll. Naturligtvis är det långt ifrån så i alla våldtäktsfall. Jag vill bara att det skall vara med i diskussionen & framförallt redas ut någon gång! Varför är det så tyst?? Varför vill ingen ta i det?? Skall bli oerhört intressant att följa denna studie som SD startat. Hoppas den kommer ut INNAN valet. Mvh Niklas Larsson

2010-08-08 @ 01:13:28
Postat av: Skeåning

Läs den här fruktansvärt vinklade artikeln. Journalisten verkar sjukligt föraktfull..

Det var nog den värsta av de som skrivits om Sölvesborgstalet..

Man kan ju naturligtvis inte annat än skratta åt eländet..

Postat av: Stefan K

Vid det här laget tror jag de flesta ute i landet slutat lita på journalisterna.

Alla, förutom de som verkligen vill avsky SD, inser idag att partiet har mer på fötterna än bara invandringspolitiken och att journalisternas smutskastningskampanjer inte har någon direkt inverkan på vanliga Medelsvenssons.Det går inte att förklara bort och skjuta verkligheten under mattan.

Allt för många drabbas av mångkulturens baksidor för att detta ska kunna osynliggöras.Att medierna ännu inte begripit att deras storhetstid är över och att vi lever i nutiden där bloggar, e-post och sms förmedlar de ocensurerade nyheterna på nolltid, säger ganska mycket om denna yrkeskår.Apropå våldtäkter.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/mona-statsministerkanditaten

2010-08-08 @ 08:33:11
Postat av: Skånepåg

En undring.Har nu på förmiddagen försökt att nå Sverigedemokraterna, Fria Nyheter och Mopsen. Men får endast felmeddelanden på skärmen. Alla andra bloggar och hemsidor funkar OK. En koordinerad hackerattack eller vad?Någon som vet?

2010-08-08 @ 10:32:40
Postat av: Ulrika

Samma för mig Skånepåg,kommer inte åt Varjager heller

det bara står och snurrar.

2010-08-08 @ 10:37:21
Postat av: Ulrika

Fast det verkar vara relaterat till Worldpress,för det går inte att komma in på den ohyggligt politiskt korrekta Kent Perssons M blogg heller.

2010-08-08 @ 10:42:51
Postat av: S-E Karlsson

Kommer inte in på SD Högsbys hemsida heller vad har hänt ? Troligtvis går det för bra för SD !

2010-08-08 @ 10:55:30
Postat av: inge Sandén

Samma här.

Kommer inte in på SD- kuriren.

SD i Båstads hemsida.

Skrev på Stellans blogg ett svar på han Gisings fräcka uttalande om SD.

Trots inloggad hände inget.

PK-dårarna har kanske fått stora darren efter Jimmies "Sommartal"

2010-08-08 @ 11:37:43
Postat av: Allemand

Wordpress har haft problem, fixat nu. Möjligen en attack riktad mot Wordpress?

2010-08-08 @ 11:53:43
Postat av: Percy

Apropå våldtäkter mot kvinnor, det talas inte ett dugg om bögar som våldtar män som är mycket vanligt som inte den breda massan inte har en aning om.Det här borde vara något att skriva många artiklar om hur svenska tonårsgrabbar blir våldtagna av bögarGivetvis med den baktanken att det hyllade bögeriet kanske tar slut någon gång? Och den årliga festen väcker avsky, så att Pridefestivalen förblir ett äckligt minne blott, om folks perverseri som aktiv och åskådare.

2010-08-08 @ 12:11:46
Postat av: Måns

Percy

Länkar till världen idag. Bland kommentarerna finns det sanningar om feministiskt initiativ, sanningar som borde få en vidare spridning.För när stod feministiskt initiativ upp mot gruppvåldtäkterna?

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=8223&Itemid=29

2010-08-08 @ 13:11:53
Postat av: Cavatus

Vill informera om att Julia Caesar har en ny krönika idag på Snaphanen. Den handlar om mantrat "allas lika värde", som hon lika träffsäkert och professionellt punkterar som hon gjort med övriga myter som hon tar upp i sina krönikor. Här finns länkar till samtliga krönikor:www,korta.nu/jcJoffes nya flygblad riktat till pensionärer är något som SD bör ha med i sin arsenal, enligt Joffes eget önskemål. Vänligen ladda ned det och fundera, SD-folk! Här är en direktlänk:http://www.box.net/shared/pdnqcto9qx

Postat av: Ulf

Mycket bra att Åkesson tar upp den patetiska, undfallande Feministiskt Initiativ´s ointresse i frågan om våldtäkterna.Inte ett ord hörs från Gudrun Schymans läppar ang våldtäkter och hedersförtryck inom vissa kulturer.

Däremot tar gärna FI upp ojämlikhet i inkomster mellan könen och bränner en j-la massa pengar för att få så mycket pr som möjligt.Den kvinnan och det partiet är bland de mest hycklande inom svensk politik.

Hoppas att fler inser hur dessa feministiska politiker fegar ur och gömmer sig när det börjar hetta till i obekväma frågor.Är det verkligen bara Sverigedemokraterna som har ryggrad bland de politiska partierna?

2010-08-08 @ 14:26:17
Postat av: vmm

Off topic: som några tog upp här ovan så ligger SDkuriren och Sverigedemokraterna.se nere. Är dom hackade eller vad är det frågan om?

2010-08-08 @ 15:12:57
Postat av: Stefan A

"Dessutom finns forskning som visar att många felaktigt pekar ut invandrare som misstänkta. De har en bild av att brottslingar ska vara mörkhåriga eller ha en viss härkomst, Klara Hradilova Selin Brå" Brå drar sig inte för att håna och idiotförklara våldtäktsoffer, ser man en svartskalle så ser man en svartskalle, ser man inget tror jag inte man skapar sig en "bild" av gärningsmannen, det är ju groteskt, undrar hur denna sk. "forskning" har gått till, kanske bara är en "bild" i de sk. "forskarnas" egna huvuden.....

2010-08-08 @ 15:18:42
Postat av: Stefan K

SD-Kuriren funkar för mig, men inte sverigedemokraterna.sePk-Sverige kanske börjar svettas?

2010-08-08 @ 15:21:14
Postat av: vmm

...nu funkar både SDkuriren och sverigedemokraterna.se igen...

2010-08-08 @ 15:29:38
Postat av: Mick

Balubas..http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/aik/article7585591.ab

2010-08-08 @ 16:10:33
Postat av: Percy

Stefan ADet kan vara så som du påstår men fullkomligt förståeligt när bevisligen invandrare toppar kriminaliteten i landet.

Men har du lite läsning som jag lånat på annan plats som ett värdefullt dokument att ta del av."Ni som gillar fakta och blir bemötta med att hitta på och fantisera, har nu fått något att stödja era åsikter med och den som fortfarande bestrider dem, får ni be dem att läsa om vad den Förenta Nationernas Förbund världsomspännande statistik har kommit fram till för resultat"http://www.unodc.org/unodc/en/data-and-analysis...

2010-08-08 @ 16:17:59
Postat av: Tony Ingman

Varför köper folk i så hög grad dessa storljugande

blaskor , det mesta av dom lögner dom sprider kan

ju faktiskt läsas gratis på nätet. Genom att avsäga

sig prenumerationer i tusental, bidrar man starkt till att slå undan benen på dom. Det är förmodligen enda chansen att få ändring till stånd.

2010-08-08 @ 16:43:00
Postat av: Lotta

OT/ Så här skriver en person i ett inlägg under Johannes Forsbergs sk Ledare i dagens Expressen:"Postat av   Yuna-chan den 8 aug 2010 kl 13:09 

Är ni alla bakom flötet eller väljer ni att ignorera fakta? Faktum är att stora delar av SD's politiker and högt stående har dömts för vålds- och/eler rasistbrott. Många politiker i de etablerade partierna är också dömda för brott, men det handlar främst om skattebrott, etc., medan granskningar visar att SDs politiker och högt uppsatta är dömt för misshandel, mordförsök, etc. och många har eller har haft naziankytning. Och inte för tio eller så år sedan, utan många av dem för ganska så kort tid sedan. 2008 tror jag det publicerades en artikel i Aftonbladet om många högt uppsatta SD-politiker som dömts för vålds- och rasistbrott. En av dem försvarade sig med "Det här var väldigt långt bakåt i tiden. Jag är en annan människa nu." - Det hade gått endast två år då. En sådan person satte de upp som kommun(tror jag)-politiker. 

Jag hörde från kompisar (så det kanske inte ens är sant) att SD nu flörtar med HBT-väljare och försöker lura i främst äldre HBT-väljare att SD är för dem, att SD kommer att rösta för lagar som gynnar HBT:are. Det var inte så länge sedan Jimmie Åkesson i en hög person stod och protesterade utanför Pride. Han protesterade inte bara mot Pride, som är en halv vettig protest, utan mot homosexuella i allmänhet. Hans grupp med anhängare, många med nynazistisk anknytning, gick sedan ut under hands dirigering och misshandlare HBT:are. Jimmie Åkesson dömdes själv för brott för det (inte för misshandel, utan för anstifan till brott då han ansågs ha uppviglat sina anhängare till det). 

Så ni kan skrävla om att SD är det enda partiet som vill ta itu med invandrarproblemet, att de är ett uppstickarparti som rör om i grytan och skrämmer slag på de etablerade partierna hur mycket ni vill. Så länge ni håller er till de argumenten så har ni alla fall delvist rätt. Men fakta visar på att SD (det finns ett skäl till varför just så många vålds-, homofobi- och rasistbrottsdömda, ibland även med nynazistisk anknytning, inte bara dras till SD utan också sätts in bland SDs toppolitiker!), åtminstone de som utgör SDs politiker och partitopp, faktiskt ÄR främlingsfientliga, rasistiska, homofobiska och till vis del även nynazistisk! Brottsregister och tidigare medlemskap i nynanistiska föreningar och rörelser ljuger inte! 

Istället för att gnälla och lögn och förtal så borde ni kanske ägna er lite tid åt att granska ert eget parti för då skulle ni snabbt se att allt jag just sa är sant."

 

Postat av: Tomas

Lotta! Bosätt dig på Rosengård, så du får inblick i verkligheten.

2010-08-08 @ 17:14:16
Postat av: Tomas

Sorry Lotta!

Menade givetvis den som skrivit artikeln.

2010-08-08 @ 17:17:11
Postat av: Cavatus

Här kommer ytterligare ett sätt att sprida information om Internets ocensurerade nyheter. Nu är detta dokument uppdaterat. Det handlar om hur man sprider info via mejl till alla sina vänner, och hur man gör det utan att outa om man inte vill det. Ett färdigt brev finns att kopiera och klistra in:http://www.box.net/shared/hze15nhyizSätt fart! Vi har inget att vänta på!

Postat av: Realisten!

Bäste herr Obersturmbannführer Thoralf Alfsson.Har aldrig skådat en sådan blogg med så mycket nonsens som din. Här frodas fördomarna, främlingsfientligheten, homofobin och rasismen fritt.Säg kan du svara på en enkel fråga? Om du nu i din inskränkta värld klarar av en fråga?

I en artikel i SvD den 7 augusti, säger eran Führer Åkesson så här:”– Vi svenskar är kollektivistiskt lagda. Lagandan är utpräglad. Man kan kalla det ödmjukhet – eller självförakt.

Det en del skulle kalla för tolerans, ser Jimmie Åkesson som ren självutplåning. Han medger att en del svenskar kanske måste göras om för att passa in i hans Sverige.”På vilket sätt vill eran Führer Åkesson att vissa Svenskar måste göras om för att passa in i hans Sverige?Vore mycket intressant att få reda på detta då ert parti program som är baserat på de tyska nationalsocialisternas doktriner har väldigt radikala lösningar för hur man ”gör om” folk.Intressant avslutning eran Führer hade på talet i Sölvesborg. Han snodde ett citat från den Franska poeten, dramatikern och författaren Victor Hugo.”Det finns en sak som är starkare än världens alla arméer, och det är en idé vilkens tid är inne.”Kan bara upplys er Sverigedemokrater att nazismen och deras ideologiska idé aldrig varit inne. Så hela er idé som politisk faktor att räkna med är därmed ute. Man kan bara referera er SD:are till titeln på en av Victor Hugos romaner ”Samhällets olycksbarn.” För ni måste vara tämligen olyckliga som har en så svart människosyn och visar ett sådant förakt för de mänskliga rättigheterna, då förutom att ni också misstror alla andra partiers politik.

2010-08-08 @ 18:55:19
Postat av: Lotta

@RealistenKommenterar inte ditt nonsensinlägg vidare men du har kanske en förklaring till artikeln i Katrineholmskuriren?

Postat av: OT

@RealistenDuktig idiot! Är mäkta imponerad av din förmåga till att infoga så många epitet, underförstådda rasist anklagelser o.s.v. men du lyckades inte med ett enda argument eller källhänvisning leda i bevis det du påstår.Tror du verkligen att du påverkar en enda person till att ta avstånd från SD med "argument"?Bättre än så kan du väl, för du vill väl inte påstå att alla de skattepengar vi betalt för din skolgång har varit helt bortkastade?

2010-08-08 @ 19:23:21
Postat av: Måns

Ska SD:s populära politik stoppas genom organiserat bondfångeri? Ja PK-medias desperation är uppenbar och i dagens nyhetssändning på SVT (19.30) så släpptes en propagandist fram för att leda i bevis att det var omöjligt att

Fastställa våldtäktsmäns etnicitet.Tänk vilken studie i opportunism och enfald.

2010-08-08 @ 19:51:05
Postat av: Lotta

"MånsSåg också inslaget i Rapport tidskod 19:38 man tar alltså upp SD och Jimmie Åkessons sommartal där han nämner överrepresentationen av utlänningar när det gäller våldtäkt. I programmet uttalade sig en ”expert” från Brå, Klara Hradilova Selin där hon påstod att det berodde på fördomar att så många invandrare/flyktingar pekas ut som våldtäktsman. Det är alltså offrens fel att de pekar ut fel etnicitet så i själva verket är det etniska svenskar som är överrepresenterade. Jag vet inte om hon också menar att någon manipulerar med dna-bevis och liknande men det har kommer nog någon briljant förklaring på detta också från BRÅ:s ess , Klara Hradilova Selin

2010-08-08 @ 20:19:10
Postat av: Essendon

#MånsHär tar man upp ämnet på ett bra sätt!

http://www.friatider.se/att-forblinda-med-statistik-%E2%80%93-klara-hradilova-selin-bra

2010-08-08 @ 20:32:27
Postat av: Hulda

Realisten:.. Byt du dina tabletter mot några som funkar bättre... Eller har du fel dos..?

Allting blir så lätt fel om inte doseringen är rätt sägs det..

2010-08-08 @ 20:39:57
Postat av: P

@realisten

PKere sammenblander alltid humanisme, nazisme, facisme i en stor herlig røre. Fritt frem for Islamisering av samfunnet blandet med liberal homopolitikk tyder på at det fattes gangsyn.SD fordømmer antisemitisme på det sterkeste noe som betyr at SD ikke er nazister. Jeg råder deg til å lese SD sitt partiprogram. Når du har gjort det kan du uttale deg om hva SD faktisk står for.Debattkulturen i Sverige er under en hver krtikk. Det er frekkt å påstå at personer eller partier er nazister, og stenge ute den eller de som uthenges fra debatten.Det er et stort landssvik å ta fra svensker og tyste ned alle de milliarder som går til innvandrere som utnytter systemet. Alle som tyster ned (eller ikke vil se) alle voldtekter, vold og hets mot svensker er med på å utføre godhets facisme.Er det ikke konstig hur det kan bli? Dere som utøver godhets facisme forstår ikke ytre farer, og de fleste eldre gjenlevende mennesker som har kjempet mot nazistene er enig det jeg skriver.Svaret er at du ikke vet hva du skriver om eller hva Nazisme er. Den innvadringspolitikken som føres nå vil gå utover alle svensker.I et demokrati må politikere debattere sak. SD er et parti stiftet enligt svensk lag. Med andre ord må SD behandles som et politisk parti i et system som påstås å være demokratisk. I demokrati møtes alle politiske partier til debatt.Voksne folk (og / eller politikere) kan ikke kalle demokratisk valgte politikere "herr Obersturmbannführer" om SDere som utøver seriøs politikk.2010-08-08 @ 20:43:39
Postat av: Skeåning

LottaKlara Hradilova Selins uttalande om att det beror på fördomar som så många utlänningar pekas ut som våldtäktsmän skulle jag gärna vilja ha en följdfråga på vilken forskning hon baserar det påståendet på. Men å andra sidan är det helt irrelevant när det handlar om dömda gärningsmän. Ett klassiskt försök till undanmanöver på BRÅ manér.

2010-08-08 @ 20:48:04
Postat av: Fredrik

Just nu sänder svt2 dokumentären" sämre än djur".

Detta som PK POLITIK och MEDIA nekade till i flera år men nu visar man ett program om hederskulturen.Lyssna på den muslimska pappan tala om sin lesbiska dotter!! Dags att stoppa ISLAM NU!!

Dom tänker precis likadant! Lyssna på systrarna tala om synen på kvinnan!Blir sååå jävla förbannad över hur man inte tar i med hårdhanskarna när det gäller islam och denna jävla hederskulturen!!Som killen säger till polisen!

Man skiter i de svenska lagarna utan det är den muslimska kulturen och hedern som är lag!!VAKNA SVERIGE OCH ALLA SOM VILL ATT DETTA SKIT FÖRSVINNER UR SVERIGE!

RÖSTA SD

2010-08-08 @ 20:51:53
Postat av: alf

"Realisten"

Ser i media att ca: 15.000.000 pakistaner + några miljoner kineser har blivit hemlösa p.g.a. översvämningar. Vad tycker du? Ska vi ta hit allihop eller är du också rasist?

2010-08-08 @ 20:52:55
Postat av: Ronny

För ca. 3 år sedan beställde sossarna en rapport ,som skulle visa det förträffliga mångetniska samhället. Den heter ARGUS rapporten ! När rapporten visade sig innehålla en hel del sanningar, och inte var så som politikerna hade tänkt sig, valde man att inte nämna eller tala om den. Dödstyst!! Beställ den från Migrationsverket och få er vildaste farhågor besannade.

2010-08-08 @ 21:01:29
Postat av: Anonym

Ronny

Här kan man läsa Projekt Argus:http://www.sverigedemokraterna.net/publikationer/argus_slutrapport.pdf

2010-08-08 @ 21:17:00
Postat av: leifer

Hej kan ni förklara denna professors ställingstagande, ljuger han medvetet?

http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2089556/sd-gar-till-val-pa-kampanj-mot-valdtakter

"- Vi måste erkänna att våldtäkterna är importerat, säger han.

Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi, är tveksam till det.

- Att det finns en ny våldtäktsvåg som utomeuropeiska invandrare är ansvarig för är helt nya uppgifter för mig. Jag känner inte till någon forskning som kan stödja den tesen, säger han."

2010-08-08 @ 21:54:41
Postat av: Örjan

Lite ARGUS

2010-08-08 @ 22:15:48
URL: http://www.bgf.nu/fpol/argus.html
Postat av: Anonym

Arus

2010-08-08 @ 22:16:49
URL: http://www.bgf.nu/fpol/argus.html
Postat av: Johan

Kanske kan man använda sig av detta i valrörelsen?http://www.youtube.com/watch?v=RqxMOHx6MOU

2010-08-09 @ 08:08:04
Postat av: Nalle i Växjö

Botkyrka inför etnicitetskrav på chefer

Botkyrka kommun först i landet med kvoteringskrav på chefer.

Chefernas etniska påbrå har stor betydelse för vilka de kommer att anställa. Det menar Botkyrka kommun som nu blir först i landet med att införa ett mål baserat på etnicitet.

Kommunens mål är att andelen chefer med utländsk bakgrund ska uppgå till 28 procent inom tre år. I dag är andelen 21,5 procent.

Postat av: Skånepåg

Samma problem (hackerattack) nu som hände i går?Nytt sabotage (hackerattack?) mot Sverigedemokraternas hemsida som inte går att öppna, eller vad? Samma sak med Sd-kuriren.

2010-08-09 @ 09:50:19
Postat av: AWSvensson

Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi Jag känner inte till någon forskning som kan stödja den tesen,

Personligen känner jag inte till någon forskning som visar att vatten är vått, vilket inte hindrar att det är det.

Skolan blir årets fråga i valrörelsen , inte invandringen , enligt media. Jag genomför därför en vetenskaplig undersökning alla kan vara med på.

I vilka skolor förekommer de flesta ordnings och uppförande problemen.

I vilka skolor har andelen elever mest underkända betyg.

Vilka skolor kräver årligen extra resurser utan att ge märkbart resultat.

Finns det något samband mellan svaren på dessa frågor.

2010-08-09 @ 10:10:21
Postat av: Roberth

vi är på gång och är i riksdagen den 19:e.

2010-08-09 @ 12:03:10
Postat av: Cavatus

Komisk bild på rolig länk:http://vesslan.com/2010/08/flyktingbarn/Får man skoja om detta i pk-Sverige? Svar: nej. Då blir man uthängd och avkrävd avbön, som författaren till Suneböckerna. Roligt är det, likväl. De humorbefriade avråds alltså från att titta.

Postat av: jägarn

Vid nästa utlandsresa så kastar du alla dina id-handlingar. Väl framme i Sverige säger du att du är från Irak, det spelar ingen roll att du inte talar arabiska eller ser ut som en arab, ingen kollar dig. Säg bara på stapplande engelska att du blir mördad om du sänds till Irak. Säg också att du är bög och har konverterat från islam, din far och bror är mördade och att din mor och syster är våldtagna och skall därför stenas till döds. Klipp till med att du är under 18 år också, det spelar ingen roll hur gammal du är i verkligheten ingen kollar det heller. Så nu kan du starta ditt nya arbetsbefriade liv, ny centralt belägen lägenhet, nya möbler, platt tv, bil, resor semester mm. Om du behöver något extra utöver det vanliga, ta till rasistkortet bara då öppnas alla slussar, behöver du lite extra kontanter så går det bra att bli kränkt. Allt betalt av Svenne Banan.

Ett önsketänkande vore att detta bara är en politiskt i scensatt lögn från SD

2010-08-09 @ 14:10:56
Postat av: Ronny

Ronny tackar Ronny för ARGUS rapporten. Visste inte att den gick att få fram så enkelt:::)))) Hoppas nu att många läser den...

2010-08-09 @ 16:49:22
Postat av: Fredrik

Hur lågt ner i det inavlade träsket ska Sverige

sjunka!? Får vara slut på detta nu svenskar.Stoppa skiten nu!

Kom 19 sep så man får gå o rösta med huvudet,hjärtat o själen!Postat av: Lotta

@FredrikVad är det för sjuka individer som släpps in i Sverige? Skulle jag få se något sådant skulle jag slå till jag inte orkade med och helt strunta i konsekvenserna.

2010-08-09 @ 19:44:28
Postat av: Percy

När man läst alla anti svenska inläggen och en del kommentarer, så får man en bild av kriminellt tänkande och främst av de som kritiserar SD

Det finns förmodligen en tanke hos den kritiserande anti svensken som bottnar i rädslan att bli utpekad som en person man inte kan lita på när nu SD kommer in i riksdagen.

Då kommer etablissemanget få sin förda lögnpropaganda avslöjad och vart ska då anti svenskarna ta vägen, ska de fortsätta att måla ut SD som ett rasistparti eller faller de till föga och inser att de värsta rasisterna har suttit i riksdagen i åratal och degat ned det svenska folket som mindre värda än det skräpfolk som de har importerat hit till Sverige för att sudda bort allt svenskhet.

Man kan just undra hur tongångarna låter efter valet och åren framöver när vi äntligen fått ett svenskt parti i riksdagshuset igen, som var drygt 40 år sen sist med Erlander och co.

2010-08-10 @ 14:00:28
Postat av: Sigge

En liten dokumentär om vilka SD är :) Kolla in denhttp://1.ooskar.com/

2010-08-12 @ 01:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0