RESPEKTERAR SVENSKA KYRKAN SVERIGES RIKES LAG?

Svenska kyrkans företrädare respekterar uppenbarligen inte de lagar som styr vårt rättsväsende. Detta oavsett om lagarna ingår i Sveriges rikes lag eller kommer via det överstatliga EU.

Gång på gång åsidosätter Svenska kyrkans de beslut som beslutas av svenska myndigheter genom de lagtexter vi skall följa.

I Kalmar försökte Svenska kyrkan stoppa avvisningen av två flickor som var döttrar till en självmordsbombare från Tjetjenien.

I Östrans artikel skriver man ”om pappan som dog som självmordsbombare”. Man får nästan känslan av det var någon form av naturlig och ledsam bortgång. Jag får till och med känslan av att pappan framställs som något offer för att dessa flickor skall få stanna i Sverige.

Hur många oskyldiga människor tog denne självmordsbombare med sig i döden?

Givetvis undviker Östran dessa uppgifter i sin artikel. Då skulle texten ”om pappan som dog som självmordsbombare” kännas osmaklig och inte väcka några sympatier.

Skall självmordsbombare i familjen vara ett asylskäl?

Det handlar om en terrorist och med stor sannolikhet en massmördare! Pappan borde istället tagit hand om sin familj men uppenbarligen valde han alla jungfrur ”där upp” före sin familj. Att nu denna familj som redan fått avslag på sin asylsökan i Polen skulle vara Sveriges ansvar strider helt och hållit med de regler som gäller men det kan uppenbarligen inte svenska kyrkans företrädare begripa.

Polisen hämtade uppenbarligen flickorna en dag tidigare än vad man uppgivit och därmed missade tydligen Svenska kyrkans personal i Kalmar att gömma dem, gissar jag.


Kommentarer
Postat av: Bo

Bland annat på grund av det du beskriver ovan, skall jag gå ur Svenska kyrkan. De tappar medlemmar hela tiden men inser inte varför...



Svenska kyrkan är post-kristen, anser jag.

2010-08-06 @ 00:49:36
Postat av: Nortexius

Vill inte vara en språkfascist Thoralf men jag tycker du ska kolla igenom texten och fixa stavfelen.

2010-08-06 @ 01:18:49
Postat av: OT

"A Christian must obey ALL the laws of the land...": Se: http://www.mypreachingpen.com/files/ObeyTheLaw.pdf



P.S. Funderar också på att gå ur "Svenska" kyrkan

2010-08-06 @ 01:48:51
Postat av: Magnus S

Cavatus flygblad; http://www.box.net/shared/dn4vryl63j



Var med och bidra till ett bättre Sverige du med.



http://www.youtube.com/watch?v=yv4Zp4htd0w&feature=related

Postat av: OT

Veckans film tips! One man would dare to fight back! Max Manus: http://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

2010-08-06 @ 02:55:59
Postat av: OT

Torsdagsklubben - Otto Jespersen - Til innvandrerne: http://www.youtube.com/watch?v=BIYOWSJN4kY



Och så säger man att nordmen inte har humor!

2010-08-06 @ 03:07:59
Postat av: S-E Karlsson

Morrn,morrn mitt beslut för två år sedan att begära utträde ur Svenska kyrkan visar sej mer och mer vara rätt , det grundade sej just på att Svenska kyrkan medvetet gömmer sådana asylsökande som enligt svensk lag ska utvisas ,vi "vanliga"

måste och ska leva efter lagar och bestämmelser varför ska just Svenska kyrkan vara ett undantag ?

2010-08-06 @ 05:27:55
Postat av: janne

jag skulle också vilja gå ur svenska kyrkan, men jag kan inte, jag gick ur för 40 år sen, har aldrig förstått varför man ska lägga frivilliga skattepengar till deras syjuntor och annat tjafs

2010-08-06 @ 07:22:05
Postat av: Fredrik

Ska man säga!? Sverige har blivit Världens största socialbyrå där folket som jobbar o sliter som trälar för att betala alla andras "nya liv"



Sen är det enormt tråkigt att dessa 2 flickor blir lidande men om våra givmilda lagar inte ens fixar att hålla dessa kvar så är skälen mycket dåliga!



2010-08-06 @ 08:25:17
Postat av: Fredrik

Till alla vänstervurmare som vill att vi inte ska hjälpa kvinnor o barn i afghanistan!Och inte minst Lars Ohly! SKÄMS din odugliga människa!!



Dessa män ska som gör så här oavsett om det är här eller i något annat land i världen ska fan bekämpas med alla jävla medel! Man gör det i Islams namn och de är deras vedervärdiga kultur som vänstern vurmar för som är roten till detta svineri! Dessa kvinnor ska vi hjälpa och männen ska vi låsa in o slänga bort nycklen! fyyfan!

Postat av: Stefan K

På medeltiden stod kyrkan över lagen.



I nutiden står lagen över kyrkan.



Tack gode Gud för det.

2010-08-06 @ 08:37:48
Postat av: Skånepåg

Off topic, men!



Citat från Kvällsposten.



"Rutinuppdraget på Rasmusgatan (Rosengård) i Malmö i går förvandlades till rena gatustriderna."

Postat av: Tomas

Har bott i Malmö, men gör inte detta längre utav förklarliga skäl. Hela bostadsområdet Seved med bl.a. Rasmusgatan är i stort sett helt svart. Finns snart inte ett enda större bostadsområde i Malmö, utan att det har invaderats utav utlänningar. Inte ens Limhamn som varit så fint, har klarat sig. Säger bara fy f-n för s..ggar!

2010-08-06 @ 09:28:45
Postat av: AWSvensson

Säg det som inte är ett asylskäl. Nu senast är mord på sin flickvän nyckeln till permanent uppehållstillstånd både för mördaren och hans familj.

Så inget förvånar längre. Det borde gå upp för envar som har möjlighet att tänka fritt och ännu bättre våga uttrycka det att detta asylsvindleri är bortom allt vad sunt förnuft heter. Endast trycket från svenska folket i form av röster på Sverigedemokraterna kan få dessa blindstyren till politiker och massmedia att vakna ur denna Törnrosasömn som pågått i 35år. När makten och härligheten är hotad då gäller andra regler, då kommer Sverigedemokratisk politik att bli allmänt vedertagen , fast i gott syfte.

Postat av: Lotta

OT/ Kors i taket. Idag levererar faktiskt Östra Småland en riktigt bra artikel som med ett undantag kunde varit skriven av en Sverigedemokrat. Det roliga är ju att "kamelerna" eller de som brukar sitta på dessa ju ligger närmare sanningen som identifiering av de som ligger bakom dessa brott än vad artikelförfattaren nog tänkte på:-)

Postat av: Ibbe

Östran vågar ibland. Idag inte fullt ut ,men en god bit på väg. Etnicitet är tyvärr fortfarande ett förbjudet ord.

2010-08-06 @ 10:35:26
Postat av: P

Hvorfor skal ikke familien til selvmordsbombere få asyl når krigsforbrytere får PUT?



I artikkelen hvor står det skrevet :

"Min bön och önskan är att någon på migrationsverket ser förbi regelverken och låter dem stanna, säger Anders Göransson, präst".



En prest uttaler seg offentlig om at Migrationsverket ser forbi regelverken? Det er vel ikke en prest for Svenske Kyrkans uppgift?



Jeg kan også lese at Göransson kritiserer verket og at det "sköts så pass skyndsamt" (er ikke det bra?). Det skal heller ikke denne presten uttale seg om.



"Nu får flickorna sitta i en bil till Malmö hela natten istället för att få en god natts sömn, säger han". Er det faktum at de må sitte i en bil hele natten ensbetydende med katastrofe?



Familien til selvmordsbombere blir som kjent hjälter. Da kan denne presten bli hjälte blant muslimer i Sverige fordi han hjelper familien til en selvmordsbomber.



Jeg forstår ikke den Svenske Kyrkan og mange av deres pk prester. Prester som har teologisk bakgrunn burde forstå konsekvensene av Islamisering av samfunnet. Prester som undergraver sin egen religion og kultur skal vel ikke ha embete som prester?



Den Svenske Kyrkan og presteskapet i Sverige er et skremmende eksempel på at kirken blir pk elite styrt. En politisk kirke er i strid med den grunnleggende tanke om å skille mellom kirke og stat.



2010-08-06 @ 10:45:55
Postat av: Tony Ingman

Efter att ha jobbat inom svenska kyrkan kan jag

bara konstatera att hyckleriet inom denna organissation ständigt slår nya rekord.

Har någon till exempel sett någon företrädare för

kyrkan intressera sig för våra uteliggare som far

illa under den kalla årstiden, å nej sådana saker

låter man Frälsningsarmen och andra organissationer

2010-08-06 @ 11:21:17
Postat av: Hajen

Jag undrar om någon politisk korrekt kommer att berätta om fenomenet med de semestrande flyktingarna. I tiotusental så semestrar dessa flyktingar i landet de med fara för livet måste fly hals över huvud från. Men så fort de beviljats PUT så är tydligen faran över. Ingen pk politiker eller journalist vill kommentera detta fenomen, vad är orsaken?

2010-08-06 @ 11:24:31
Postat av: Inge Sandén

Den enda orsaken till att jag fortfarande är medlem i Svenska Kyrkan är,att jag tror att SD skall bli så stora,så att vi kan kasta ut de falska farisererna såsom de båda biskoperna den ene i Sthlm och den andre i Visby.

Därefter kommer de falskaste av alla falska den s,k. Broderskapsrörelsen som sålt ut kristendomen för några silverpenningar till den totalitära politiska sekten som kallas för islam och terroristerna därstädes benäms som islamister.

Inte nog med att dessa islamister har lurat miljontals musslimer att tro på deras hatideologi man har också lyckats påverka en del inflytelserika s.k. kristna.

Att lämna kyrkan är ju att ge fritt fram till dessa förrädare,då man ju mister sin röst att påverka om man går ur kyrkan.

Skall man få någon sympati för dessa flickor vore ju,om dom i offentligheten fick framträda och säga.

P.g.a. att vår far mördat många oskyldiga människor i vårt land i sitt hat och islamistika tro,gör att vi inte kan leva ett normalt liv i landet vi kommer ifrån.

Och prästen borde sagt,för att bli trovärdig.

Flickorna skall inte lida för att deras far mördar människor som inte delar islamisternas syn på mänskligheten.

2010-08-06 @ 12:28:27
Postat av: S-E Karlsson

Mitt beslut att gå ur Svenska kyrkan har också att göra med att min pension sänktes ,jag kompenserade den sänkningen med utträdet ur kyrkan+ att jag inte gillar att kyrkan gömmer asylsökande som enligt svensk lag ska utvisas.

2010-08-06 @ 13:00:16
Postat av: P

Jeg hörte av noen som var på semester i Rättvik i Dalarna at Svenske Kyrkan får penger av Migrationsverket for å ha boende(Stiftsgården)for skäggbarn. Det ligger visstnok ved Siljan strand hvor deres boende har hotelstandard, og får mat av restaurant standard (som er bedre en pensjonistenes mat). Er det rett at Svenske Kyrkan skal tjene penger på denne type kall det affärsverksamhet på skattebetalerenes bekostnad?

2010-08-06 @ 14:32:02
Postat av: AWSvensson

Jan mild behöver flinkt folk att dela ut lite valmaterial i folkets tjänst.

2010-08-06 @ 15:56:00
URL: http://janmilld.wordpress.com/
Postat av: sd-2010

Efter att ha betalat skatt till Svenska Kyrkan i mer än 40 år, till vad nytta, tackar jag för mig och ser fram emot en skaplig skatteåterbäring efter mitt utträde.

Annledning till beslutet är Kyrkans mjäkande för Islam och deras muslimska seder och bruk

Kyrkan borde ta fullständigt avstånd från Islam denna groteska religion som är på väg att förstöra vårt kära fosterland.



2010-08-06 @ 16:16:41
Postat av: Gert Hellström

Det var väl en jävla tur att polisen var tidigt ute för en gång´s skull . Gert

2010-08-06 @ 17:08:42
Postat av: sd-2010

Förresten jag tycker att Försäkringskassan skall jaga ut Somalierna i bärskogen istället för våra cansersjuka

2010-08-06 @ 17:21:59
Postat av: Robin Shadowes

En musse får nageltrång och anmäler till FK att han är rörelsehindrad, behöver permobil och vill anställa två av sina bruschor och tre av sina koosiner som handikappassistenter. En svensk som anmält nåt liknande skulle bli granskad in på skinnet och ändå få avslag medan mussen får en stämpel och miljonbidrag utan koll.

2010-08-06 @ 17:47:26
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Riffi

Just insett att jag kommer att begära utträde på måndag - really -

2010-08-06 @ 18:44:29
Postat av: C.H.

Skiter i vad en besservisser sa om språkfel.Önskar att vi hade dig här i Norrköping.Här har vi bara den krullhårige.Han som fick sparken,men ändå lägger sig i allt.

2010-08-06 @ 20:37:26
Postat av: C.H.

Förlåt ni som har glömt.Sossarnas partisekreterare menade jag.

2010-08-06 @ 21:11:45
Postat av: alf

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7581764.ab

Det verkar som det är svenskar som begår flest våldtäkter i Sverige. Jag trodde ett tag att det var bl---ar, men de super väl inte. Eller kan det vara något jag har missat?

2010-08-06 @ 22:01:45
Postat av: Kalle

Måste läsas.



http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2084125/ulf-nilson-sverige-ar-pa-vag-att-ta-livet-av-sig

2010-08-07 @ 00:01:40
Postat av: PK

Den här är ju ändå bäst:

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/05/beatrices-mordare-far-put-som-plaster-pa-saren/



Mörda svenska barn så får du och hela familjen PUT. Det är dags för Sverige att komma tillbaka till verkligheten, Sverige har varit ett mycket sjukt och osunt land sedan slutet av 60-talet.

2010-08-07 @ 00:07:34
Postat av: Inte-en-till

Det är dags att kriminalisera dem som skyddar personer som i strid med utlänningslagens bestämmelser uppehåller sig i Sverige.



Driver SD denna fråga? Om inte, varför inte?

2010-08-07 @ 13:22:34
Postat av: Cavatus

Pensionärerna är en grupp som inte når ut på nätet. De är fullproppade av medias lögner. Joffe har bidragit med ett specialdestinerat flygblad till den gruppen. Här är direktlänken:



http://www.box.net/files/0/f/43386316/L%C3%A4ngre%20texter%207%20filer#/files/0/f/43967538/1/f_480399702

Postat av: S-E Karlsson

Hejoch godmiddag ! Läste på Jan Millds blog att vart fjärde foster i Sverige abborteras ! Sen tar vi emot lika många invandrare istället ! Abbort vid sjukdom är okej men det ska inte användas som preventivmedel .

2010-08-07 @ 17:37:13
Postat av: Måns

Grattis SD!



SD får 4,0 procent enligt skop, skop som alltid brukar missgynna SD å det allra grövsta i sina mätningar. I det här sammanhanget bör även sägas att SD brukar öka särskilt mycket i samband med utdelningarna.

Dessutom inser nu de allra flesta att en röst på SD inte är bortkastad. , många oppositionella kommer därför att rösta på SD. Jag tänker på alla de oppositionella som vid förra valet inte ansåg att det var någon idé att gå och rösta därför att SD “ inte hade någon chans”



Sammantaget är min prognos nu tio till tolv procent.



Den här tendensen är man givetvis medvetna om ute på partikanslierna och efter valet kommer det helt nya tongångarna.



Konstigt?

- Det är faktiskt väljarna som bestämmer och vill politikerna vara med i spelet så måste de rätta sig efter väljarna och inte efter en liten flock flummiga PK-iter.

2010-08-07 @ 18:11:33
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: AWSvensson

Just hemkommen från Sölvesborg kan meddelas att en något blek, det syns vilka som har fått jobba i sommar,Jimmie Åkesson visade sig från sin bästa sida och vann verkligen åhörarnas intresse. Att man inte blir profet i sin hemstad gäller tydligen inte Jimmie. Ett foto med undertecknad och Jimmie kommer att vara något att skryta med. Fick även en pratstund med Thoralf vilken lär återkomma med ett utförligt reportage.

2010-08-07 @ 19:45:22
Postat av: S-E Karlsson

Jag var lite för givmild med bokstaven B i mitt inlägg om abort ovan . Det gick av bara farten .

2010-08-07 @ 19:45:39
Postat av: alf

Jag har också lyssnat på Jimmy. Han blir nog aldrig någon riktig politiker. Han gör det alldeles för lätt för sig. Han håller sig ju bara till sanningen och ljuger inte som en "riktig" politiker har för vana att göra.

2010-08-07 @ 20:12:37
Postat av: Anonym





SD behövs därför att de vallöften som PK delar ut är alldeles tomma. Ta det här med åtstramning av anhöriginvandring. Tänk vad PK skröt med detta.



Men det bidde bara en tumme:

Läs själva



http://www.dn.se/nyheter/sverige/fa-personer-nekas-anhoriginvandring-1.1150054

2010-08-08 @ 14:03:27
Postat av: Inte-en-till

Jimmie Åkesson - vilken kille!



Såg honom i Almedalen i tidigare under sommaren och blev djupt imponerad.

2010-08-09 @ 12:23:56
Postat av: Måns

SD jobbar över hela landet mot svenskfientligheten, och jobbar bra, mycket bra. Här är en debatt i Borås kommunalfullmäktige . Tänk så bra SD-killen, Petzell,

lägger ut texten.

2010-08-09 @ 14:19:58
URL: http://www.youtube.com/watch?v=cvIp2XXVAO
Postat av: kristenflicka

Till den som ifrågasatte prästens uttalande läs paragraf 3 i lagen om svenska kyrkan...

2010-10-28 @ 09:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0