2 PROCENT I OPINION BLEV 12,6 PROCENT I VALRESULTAT

På fyra dagar har mer än 1300 personer tittat på SD-televisions och Isabellas intervju av mig i Kalmar. Det har dessutom kommit flera positiva kommentarer på intervjun.
Den opinionsundersökning som Barometern presenterade igår gjorde mig lite besviken till att börja med men sedan förstår man att skämmighetsfaktorn är större än man tror. Jag skulle tro att vår situation liknar den som man hade i Skåne i valet 2006. I Trelleborg fick Sverigedemokraterna då ca 2 procent i opinionsundersökningarna men i valet fick man hela 12,6 procent (läs artikel). I år får man 10 procent i opinionsundersökningarna och då kan man fråga sig vad valresultatet blir den 19 september i Trelleborg.

SD fick 2,4 procent i Barometerns undersökning. Skulle vi få 10 procent i Kalmar skulle det gå en chockvåg genom de politiskt korrekta leden, inte minst på Barometern.

Att socialdemokraterna får 47 procent är egentligen inte så märkligt när vi i Kalmar har två socialistiska tidningar, Östran och Barometern.

I fredags och igår har vi stått på stan och träffat sympatisörer, vilket alltid är trevligt och stimulerande. Trots att det dyker upp en och annan som fått ett och annat om bakfoten när det gäller Sverigedemokraterna. Men när det samtidigt kommer fram många och säger att vi skall rösta på er i år känns det riktigt bra.

Vi får ta emot många uppskattande ord under en dag och det känns ända in i hjärtat.

Våra flygblad om de tabubelagda kostnaderna och mediehuset fortsätter att väcka uppmärksammhet och debatt.

Igår hade jag dock ett samtal som ju mer och mer jag tänker på det blir obehagligt. Tre invandrarungdomar (två tjejer och en kille som inte sa ett ord) kom och ville diskutera bland annat varför vi var emot religiösa friskolor. Diskussionen fortsatte sedan till islam och sharialagar. Dessa ungdomar undrade varför vi var rädda för islam? När diskussionen var över och de skulle gå yttrade en av tjejerna ungefär följande.

”Eftersom ni (kristna) är rädda för islam så är vi (muslimer) de starkaste!”

Jag kan läsa in massor av tolkningar i dessa ord, till och med ett förtäckt hot om man vill vara konspiratorisk.

Ju mer jag tänker på dessa ord och tjejens sätt att uttrycka det blir jag bekymrad.  Man kan ju undra varför dessa människor sökt asyl i Sverige och inte i något annat muslimskt land. De vill definitivt inte assimilera sig i det svenska samhället, utan de har en helt annan agenda.

Denna lilla episod gör mig bara än mer övertygad om att Sverigedemokraterna behövs i Sveriges riksdag.


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Back 0,8% i mätningen som SIFO presenterade idag.

Nu kommer media frossa i rubriker om att SD missar riksdagsplatsen i valet, precis som man gjorde i våras.

Skämmighetsfaktor eller ej. Jag är säker på att SD kommer in, för så blinda, dumma och fega kan inte ens svenska folket vara...eller?

2010-08-22 @ 08:40:16
Postat av: Erik

Thoralf,du och övriga Sverigedemokrater är verkliga hjältar. Ni har fler sympatisörer än ni törs tro. Inför förra valet syntes SD knappt i opinionsundersökningarna och det var i princip knäpptyst i media om SD under valrörelsen. Nu verkar alla i bekantskapskretsen och på arbetet diskutera SD:s politik och spekulerar i om SD kommer in i riksdagen eller inte. Alla är inte positiva till SD men tillräckligt många.

2010-08-22 @ 09:16:26
Postat av: Tony Ingman

Ja Just Trelleborg har på senare år haft dåliga

erfarenheter av den allt mer axelererande

invandringen, med skadegörelse och bråk.

Annorlunda var det på 60 och 70 talet när det kom

många Jugoslaver och Ungrare, alla med avsikt att

jobba och försörja sig, till skillnad från alla

kravmaskiner som dräller in i dag.

Jag kan tänka mig att dessa tidigare invandrare

som alla fick jobb på Trelleborgs Gummifabrik inte

känner igen sig, när man ser hur senarekomna

invandrare får allt serverat, det som dom själva

fick kämpa för. Därför tror jag att många av dom

kommer att rösta SD.

2010-08-22 @ 09:39:56
Postat av: Tony Ingman

Jag undrar om inte alla dom oppinionsundersökningar

precis som svensk massmedia är kommenderade från

högsta ort att ge SD så låga siffror som möjligt,för att skrämma väljarna från att lägga sina röster på ett parti som inte kommer in i

riksdagen.När det gäller Svenska myndigheter, har jag sen

länge tappat tilltron!

2010-08-22 @ 09:47:51
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Hur kan man blunda för samhällsutvecklingen? Rasism har inget att göra med att arbeta för att stoppa denna utveckling. Islam och massinvandring är orsakerna till att krisen fördjupats. Jönköpings skolor är ett praktexempel på den politiska feghet och dumhet som kommer att skynda på det parallella samhället ännu mer. Detta skrämmer mig. Jag är chockad över att ha kommit över följande. http://politisktinkorrekt.info/2010/08/16/jonkopings-kommun-har-vikt-sig-helt-for-islam/

2010-08-22 @ 10:08:26
Postat av: Jocke & Linda

Hej!Vill Du vara så snäll och svara

på "Dagens jävla fråga" ?http://fuckingjb.blogspot.com/2010/08/dagens-javla-fraga-228.htmlAlla som svarar deltar i utlottningen av en IPHONE4Tack på förhand!!!MvhJocke & Linda

2010-08-22 @ 10:19:12
URL: http://www.modebloggarsuger.just.nu
Postat av: alf

Dagens ställning i "Bohusläningen"

* Riksdagsvalet 2010

VAL10

Väljarbarometer

Vilket parti ska du rösta på i riksdagsvalet?

Centerpartiet 3% (17)

Folkpartiet 6% (32)

Kristdemokraterna 4% (21)

Miljöpartiet 5% (29)

Moderaterna 26% (144)

Socialdemokraterna 19% (107)

Vänsterpartiet 6% (35)

Annat parti 27% (151)

Ska inte rösta 4% (23)

559 personer har röstat total

2010-08-22 @ 10:28:07
Postat av: Ulrika

Läste just en kommentar i LT ,Länstidningen Södertälje skriven av Claudia "en såååå stolt SYRIAN".

-"Det kommer sluta med att DU kommer gå runt med midjeväska i ditt EGET land!

Förstår du vad jag menar???

Turist i ditt eget land söta du"Till stora delar är det nog redan så i det en gång så fina Södertälje.

Kan även berätta att jag kommit mig ganska högt inom kommunen och jag vet att jag inte får yppa min partitillhörighet då är det nämligen kört för min del!

2010-08-22 @ 10:28:40
Postat av: MartinA

Jag tror att FP har tagit mycket röster med sina låtsasutspel (som inte på något sätt är förankrade i partiet).

2010-08-22 @ 10:31:34
Postat av: Ronny

Kollade en väljarbarometer på Facebook idag, (m) 24%, (s)19%, (SD)18%, (c)9%, osv nedåt. Visst fasen ser det bra ut.....:)

2010-08-22 @ 10:36:04
Postat av: AWSvensson

Ulrika tänk om alla med insyn i eländet kunde, vågade gå ut och berätta den verkliga historien om det mångkulturella Sverige. I takt med att 40 -talisterna börjat gå i pension så borde fler och fler av större lojalitet till folket än sina forna herrar tala ut. Men de kanske är så trötta på eländet så de vill bara förtränga att deras tystnad bidragit till denna för landet katastrofala utveckling. Jag uppmanar alla fria män och kvinnor i landet Sverige med insyn, stig fram medan tids är.

2010-08-22 @ 10:44:17
Postat av: AWSvensson

Ett typexempel på vad jag menar att träda fram, antingen direkt eller genom alla dessa bloggar som tagit till uppgift att beskriva verkligheten.

2010-08-22 @ 10:54:43
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Ett typexempel på vad jag menar att träda fram, antingen direkt eller genom alla dessa bloggar som tagit till uppgift att beskriva verkligheten.

2010-08-22 @ 10:55:19
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: S-E Karlsson

Tyvärr är det som du berättar Ulrika , har pratat med ett par sympatisörer i "min" kommun Högsby som gärna vill ställa upp för SD men inte vågar för sina arbetens skull , vi får hoppas att det blir en ändring på det den 19/9 i år ! För min del som pensionär är det mer riskfritt !

2010-08-22 @ 11:06:40
Postat av: Fundersam

DEN MUSLIMSKA TJEJEN HAR MISSFÖRSTÅTT LÄGETHon tror att "rädsla" bara är fysik rädsla för hot och våld.I verkligheten är islam mycket räddare för kristendomen än vad kristendomen är för islam.Enligt koranen skall en äkta muslim inte bli vän med "otrogna" och uppmanas därför att inte ens umgås med kristna. På många håll i arabvärlden är det strängeligen förbjudet att äga bibeln eller ens att läsa den. Hjälparbetare i Gaza får leverera mat och förnödenheter, men de får absolut inte knysta om kristen etik och "missionera".Vad är det annat än rädsla för ett budskap som är mer mänskligt och som därför tillåtit människor att utvecklas, så att medeltida vanor framstår som ytterligt primitiva.Det är förstås bara metodisk hjärntvätt fem gånger om dagen som gjort människor så villiga att leva i medeltida barbari.Det märkliga är att det ofta är de mest studerade, som blir mest fanatiska. Jag tror att de lider av ett kollektivt mindervärdighetskomplex, som de försöker kompensera. Det är ju uppenbart att det totalitära islam har en stor del av skulden för att deras länder blivit så efterblivna.I länder med andra religioner, ex-vis Taiwan, Syd-Korea, Singapore och Botswana, har levnadsstandarden höjts genom eget arbete, utan oljepengar.

2010-08-22 @ 11:43:03
Postat av: leifer

Alla länder har rätt till sin kultur utom Sverige. Sverige ska vara världsledande på mångkultur. Det finns en sån ide här. Sverige ska var bäst på miljö också, liksom jämställdhet etc etc. Detta är intressant, för den politiska makten är väldigt extrem, medan svenska folket egentligen ju är mellanmjölkens land. Svenska folket vill ha lagom i allt. Nån som kan förklara denna kulturella skillnad mellan makten och folket? Eller är det vänsterrörelsen från 70-talet (som var extrem) som spökar och tagit över åsikter inom makt och media?

Eller har det att göra med att Sverige har varit tvungen att förändra sig många gånger för att överleva genom historien. Vi är ju t.ex. enormt snabba på att ta till oss nya trender från utlandet.

2010-08-22 @ 11:56:28
Postat av: Inge Sandén

Härligt att vara preveligerad.

Njuter av att visa mina SD-sympatier.

PÅ bakluckan till min Nissan King Cab,har jag en stor dekal med Blåsippan "Sverigedemokraterna.se"

Igår lördag blev jag omkörd av ett helt gäng motorcykelentusiaster,(utan konstiga västar)

Fyra stycken gjorde tummen upp och vinkade glatt.Har sagt det förut och säger det igen.

Sverige år 2010 består av endast två klasser.

De som ersatt den gamla adeln och SD,s fiender äro,all sorts mediafolk med mycket få undantag,alla sorters kulturarbetare och framförallt dessa yrkesdebatörer samt dessa godhetsrepresentanter typ Bengt Bästerberg.

Med löner inte mycket understigande 100000 kronor per månad i snitt.Den andra sidan är svenskarna som G&G kallar för Svennebanan.

Det är dessa 22% som inte uppgett vilket parti de tänker rösta på,som kommer att skriva om den svenska politiska kartan.

Det största hotet mot oss 75+ är,att vi dör av skadeglädje,när resultatet visas på natten mot den 20 sept.

2010-08-22 @ 12:20:27
Postat av: frans

Thoralf!Pratade med några SD-are vid en valstuga litet mer norrut än Kalmar och sade ungefär följande.Grabbar, jag är bara så glad att ni står här! Vilket mod (civilcourage), något som vi inte sett i landet under de senaste 200 åren, drygt!Sedan kom det en ung tjej ut ur stugan - ganska mörk, jag gillar brunetter. Då kom jag att tänka på suffragetterna, dvs. kvinnorna som ville ha rösträtt på 1920-talet. De var modiga i sin kontext, men jag tror att SD-arna är än mer modiga med det politiska våldet numera, som bara överflödar landet. Dessa grupper skall aldrig ta i sin mun ordet demokrati! Jag åker in till staden på valdagen med min största hund och vaktar. Någon jävla ordningen får det väl vara i ett skitland numera som Sverige (för att travestera kommunisten Hermansson, men han hade ju gift sig rikt och hade råd att flumma runt). Gör vi inget så händer inget! Ett råd. Alla väljare som röstar på SD, ta med hunden (stor som liten) till vallokalen, ty då dryper både mussar och AFA av med svansen mellan benen!

2010-08-22 @ 12:47:22
Postat av: Stefan K

Jag har precis mailat ett antal medier och bett dom svara över tystnaden efter vandaliseringen och hoten vid SD:s valstuga på Sergels Torg.Har också mailat ett par danska tidningar och tipsat dom om behandlingen av SD, SD:s representanter och väljare.Mailade också Janne Josefsson och bad honom gräva lite djupare i de odemokratiska krafter som regerar i valrörelsen.Mon största förhoppning står till dansk media.

Säger en del om verklighetens Sverige.

2010-08-22 @ 12:49:49
Postat av: S-E Karlsson

På två ställen i centralorten Högsby, där det är tillåtet för samtliga partier att affischera var tavlorna nerrivna och demolerade antagligen under natten till söndagen , dock hade vi i SD inte hunnit få upp våra affischer , men vi kanske hade klarat oss ?? Ändock ett onödigt ofog .

2010-08-22 @ 13:53:22
Postat av: leifer

Enl senaste SIFO så ligger SD nu UNDER 4% spärren. Kan man lita på SIFO?

2010-08-22 @ 14:33:26
Postat av: Maja Dacke

VARNING!Gå inte in på Jocke & Lindas sajthänvisningar!!Du riskerar kapning av dina sifferuppgifter etc ... !!!En väninna råkade ut för något obehagligt för ett tag sedan i samband med ett sådant här erbjudande. Nu har de lagt in ett autogiro på hennes konto.Så SE UPP!

2010-08-22 @ 14:40:59
Postat av: Lotta

2010-08-22 @ 14:52:02
URL: http://ht
Postat av: Maja Dacke

För övrigt är jag inte det minsta rädd för islam - jag är HELIGT FÖRBANNAD!!!Inte heller är jag rädd för muslimer - jag känner åtskilliga hyggliga sådana som islamisterna skulle kunna skära halsen av pga deras icke-islamistiska sinne.Men den sataniska islam som många predikar bland höga och låga i vårt land och runt om i världen ... den HATAR jag som jag aldrig någonsin hatat någonting.Tyvärr har det gått så långt att kristna företrädare börjar följa den islamska planen att göra om kristendom och kristenhet med korantrogna medel.samtiden.com finns flera artiklar som berättar t ex islams historia och muslimers framfart genom tiden - och något mer djävulusiskt, blodigt och hänsynslöst får man leta efter.Men inte blir jag rädd av allt detta - snarare starkare, djärvare och mer villig att slåss för vår frihet ... om det så ska vara det sista jag gör (som pensionerad friskus) ... Nja, jag tillhör dem som vässar mina starkväxande naglar spetsiga - eftersom jag inte tillåts bära vapen eller pepparsprej o d. Och jag vet var de ska hamna om ...

2010-08-22 @ 14:53:51
Postat av: Anonym

Tänkte skriva om hur Expressen ser på vad som är viktigt att rapportera om. Som vi vet har SD:s valstugor vandalerats och SD-representanter hotats och misshandlats. Sd:s hemsida har utsatts för en DDosattack. Skriver Expressen något om detta? Nej. Idag tar de så upp den mycket viktiga nyheten om att representanter för MUF och SSU hh

Annat i bråk gällande rätt att affischera vid Sergels Torg.

Postat av: Allemand

@Maja Dacke,Varför inte en flaska hårspray i handen eller väskan? Är inte skönt om det hamnar i ögonen.

2010-08-22 @ 14:59:21
Postat av: Gubben o Gumman

På valnatten byter Sifo namn till (S)ufo.

"Sällan har så få haft så jävla fel"

Citat : Espen Durkhill.Detta är politiskt styrda "kärringar" dom

skulle gå klädda i kjol,på tal om rädslor

Det är fullt tillåtet att känna rädsla när efterblivna personer hindrar och försöker

mörda exempelvis räddningspersonal,eller gör

om gator och torg till OK Corall.För att inte tala om dom etniska våldtäkterna av svenska kvinnor,det är nog dags att Fredrik Reinfeldt sätter stopp för detta annars får han sannolikt uppleva ett dussin lasermän i framtiden

Denna jävla idioti slår alla mänskliga bottentrekordStäll våldtäkterna mot den svenska genus

feminismen så får något sjukare är cancer.

Den 19 Septmeber installeras den första strålningsmaskinen i Sveriges riksdag.Det är friskt att känna rädsla och agera för att dessa sjuka människor släng ut ur landet med huvudet före,felkopplade Mena-idioter kan hålla sej

i sina efterbliva skitländer.Lika bra att tala klarspråk valet är ju snart.

Sverige har el kommer aldrig att få annat än problem med dessa "kamelhjältar"Faktakälla : Wikipedia IQ-snitt i världen.Socialister och "journalister" såsom tex A-C

Marteus, som förresten fått något att fundera på

av oss på sin stolleblogg i Expressen,håller på

att förvandla Sverige till "Dampien".Även bröderna Ponniers alldeles egen Televinken Tomas Mattson fått ett litet bidrag på sin blogg angående att utestänga SD från Expressens valstuga."För kvinnofrid samt rent spel i Sverige rösta SD den 19 Sep

2010-08-22 @ 15:38:35
Postat av: Gubben o Gumman

Att komma fram och prata Islam med SD

när man har en "tvångströja" med sej säger allt.Kan det bli mera fel när Mena-folket är inblandade?

Dessa två damer skulle fått fribiljetter till ett av stans disco samt ett paket kondomer.Detta drev Lasse Åberg med i första sällskapsresan.

Då förstod varken Lasse el Svennebanan vad som komma skulle,att svenska kvinnor låter sej förpassas till medeltiden är ett mysterium.Sverige hyser hundratusentals kvinnliga slavar

Så står vår riksidiot tillika stadsminister och pratar om det svenska barbariet.Hjärntvättade kvinnliga burfångar skall väl egentligen hänvisas til FI."Tvångströjan" kunde fått en dumstrut samt en folder om kvinnoförtryck.2010-08-22 @ 17:02:02
Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

En sak hade han rätt i den gamle Karl Marx: "Religion är opium för folket" och sällan märks det så enormt tydligt som när det handlar om muslimer! De saknar fullständigt förmåga till självständigt tänkande och anpassningsförmåga. Kristendomen har iaf i viss mån anpassats till den moderna samtiden medan muslimer fortfarande lever på medeltiden.Om några är rädda så är det muslimer! De är rädda för den fria tanken, den fria viljan, kvinnors styrka och allt annat som kännetecknar en modern demokrati.

2010-08-22 @ 17:08:20
Postat av: Skånepåg

Om vita slavar i den muslimska världen. Pågick in på mitten av 1800-talet. Cirka 1 million vita från västeuropa anses ha drabbats av detta öde.Varför berörs aldrig detta, då slavhandeln diskuteras i massmedia i olika sammanhang?

Postat av: j-å

Tacka fan för att muslimska religionen är starkast,

när man utan tvekan (enl.Koranen) att med vapen (svärdet) har rättigheten att döda den som ifrågasätter den Islamska religionen.Så det handlar inte om rädsla, utan sunt förnuft och därmed ren självbevarelsedrift.

2010-08-22 @ 18:43:38
Postat av: SD-2010

Det finns en starkt växande grupp människor i Sverige som i de flesta är unga friska och arbetsföra men som ändå inte arbetar, arbetslinjen gäller tydligen inte dem, ändå får de väl tilltagna bidrag livet ut, vilka kan de vara jo muslimska beslöjade kvinnor. Varför skall religion legimitera bidrag när våra cancersjuka och pensionärer jagas ut i arbete igen för att samhället inte har råd med dem.

Sätter man sin religion före arbete skall naturligtvis inga bidrag betalas ut punkt slut!

2010-08-22 @ 19:25:29
Postat av: Fredrik

Jag skulle gärna vilja veta vad SD gör i kalmar så jag vet att min röst kommer räknas och inte slängas på valdagen? Kan personligen tycka att de ansvariga politikerna borde utlysa vart och vilken vallokal de kommer stå och även närvara vid räkningen. För sker inte det så kommer det slängas ordentligt! Garanterat!Att lägga över de ansvaret på väljaren när det gäller det skulle göra mig besviken utan skulle helst se att berörda politiker uppger vad dom ska stå och vara med så får man gå dit!2010-08-22 @ 19:36:20
Postat av: Fredrik

Kolla in detta!!Är det inte dags att ställa alla dessa muslimer lite obekväma frågor om nazism,homofobi och kvinnan rättigheter.Som en fri svensk kan jag inte annat en rösta SD!Dom kallar oss Rasister??

Blir så patetiskt att kalla SD för detta när man

ser och läser detta......

Postat av: SkånepågBifogade URL är hämtad från bloggen Fria Nyheter.I dag har även Socialdemokraternas hemsida blivit hackad och legat öppen för insyn. Någon har snappat upp ett dokument beträffande hur S skall bemöta Sd.Vidrigt dokument att läsa m.h.t. alla godtyckliga och ansvarslösa påståenden, lögnaktiga fakta och en total ansvarslöshet för vad som händer med vårt fädernesland.

Postat av: Kalmarpåg

Tycker det är mycke bra skrivit och väldigt bra jobbat av sverigedemokraterna, visst känner man i bröstet ju närmare valdagen man kommer, men ärligt talat tror jag inte vi ska oroa oss, SD kommer att komma in i riksdagen, men om dom verkligen kan göra en större förändring på dagens sverige är tveksamt.

Ett steg i taget är vad som behövs, stänga invandringen borde va nr1.som ungdom är det inte enkelt att sprida budskap om SD eftersom det inte är många som lyssnar och dom som lyssnar tror att man är värsta rasisten, och som du skriver thoralf (att dessa invandrarungdomarna sa) så måste ni äldre förstå hur vi ungdomar har det idag.

Dessa invandrare kommer in och tror att dom kan sitta på oss? att dom kan stänga in oss i ett hörn för att kunna härja fritt, nehedu, jag är inte den som är rädd av mig och jag är den som står för mitt land. Hur det än kommer gå i september så kommer jag aldrig sluta kämpa för att få bevara mitt sverige svenskt!

2010-08-22 @ 20:30:15
Postat av: S-E Karlsson

Socialdemokraterna påstår att sverigedemokraterna ljuger om vad invandringen kostar ! I en vanlig köksalmanacka kunde man för ca 15-20 år sedan läsa precis vad invandringen kostade varje år , varför har det tagits bort ? Vem ljuger egentligen ?

2010-08-22 @ 20:33:19
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Starka muslimer: I tre krig med Israel har de vänt röven till och sprungit. I Gaza tog man barn framför sig som sköldar. Vilka gentlemän.

2010-08-22 @ 20:49:46
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Fredrik: Var så säker på att vi är förberedda på allt. Vi kommer att ha folk, men var exakt vi kommer att vara valdagen beror lite på situationen. Personligen tror jag det förekommer lite valfusk i Sverige, men det finns alltid en risk att valsedlar i vallokalerna göms undan eller slägs. Därför bör alla Sverigevänner fråga efter ansvarig för vallokalen och påpeka om våra valsedlar saknas. Hjälp till att rädda Sverige innan det är för sent. Dra ditt strå till stacken.

2010-08-22 @ 21:03:14
Postat av: Tony Ingman

Lars Rosen:

Ja just så, många tror bara för att dom ser barska ut i sina skäggiga tryne.

Vid 6 dagars kriget 1967 , var det stora ord, som att nu skulle Israelerna en gång för alla kastas i

sjön, det var ingen hejd på tonläget.

Efter 3 dagar hade Israelerna smörjt upp halva

arabvärlden, och alla Araber hade lagt benen på

ryggen .

2010-08-22 @ 21:09:33
Postat av: Robin Shadowes

Den okunniga batikhäxan Avskyman kallade Jimmie för okunnig. Maken till floskler som sprutar ur hennes trut har jag sällan hört. Tyvärr fick han inte tala till punkt tack vare hysterikan och programledaren Hybinette. Icke desto mindre klarade han sig undan med äran i behåll. För jävligt bara att debatten blir recenserad av en landsförrädare som Westerberg.

2010-08-22 @ 21:29:29
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Hulda

Nu har jag sett Gudrun Schyman i debatt mot Jimmie Åkesson i Agenda. Man tar sig för pannan när Gudrun öser på....... Hon lever i sin egna lilla värld...

2010-08-22 @ 21:31:34
Postat av: AWSvensson

En hysterisk Gudrun Schyman svamlade på en nivå som ingen begåvad människa någonsin har rört sig, fattade inte ord från denna hysteriska. Hur kan man låta Bengt Westerberg och någon annan abstrakt person recensera. En meningslös debatt där den ende saklige och begriplige var Jimmie,Programledarens tjat om att de flesta våldtäktsmännen var svenska, tyckte jag hörde en siffra på 99;9% , föll pladask när Jimmie presenterade siffran hälften importerat.

2010-08-22 @ 21:36:58
Postat av: leifer

Fascinerande vilken tyckar-panel svt skrapat ihop efter Schyman vs Åkesson. Mycket långt till vänster i dessa frågor. Liksom programledaren som lät Gudrun tjafsa för mycket. Gudrun var så dålig och respektlös att Jimmie ändå vann tyckte jag, även om han hade kunnat vara bättre. Framförallt i mansfrågor. Flera rörelser nu på nätet som ifrågasätter feminismens problemformuleringar, synd att Jimmie inte är riktigt påläst där.

2010-08-22 @ 21:38:10
Postat av: leifer

AWSvensson, Jimmie kunde ha nämnt också att de flesta invandrarmän som våldtar (överfallsvåldtäkter, sånt som man brukar tänka på), tar etniskt svenska flickor. Men det hade väl varit för mycket för programledaren att smälta.Jimmie hade också kunnat nämna att etniskt svenska män är världens mest jämställda män. Inte direkt så att Gudrun tackade svenska män för det...

2010-08-22 @ 21:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0