ÖLANDSBLADET HAR STÄNGT DÖRREN

Resultat insändartävling i de lokala tidningarna i Kalmar län.Det känns otroligt bra att veta att alla hushåll i Kalmar län kommer att få minst två utskick hem i brevlådan. Detta på grund av att historien från valet 2006 håller på att upprepas igen, där tidningarna inte publicerar våra insändare.

Vimmerby Tidning/Kinda Posten har som policy att utestänga Sverigedemokraterna. Tidningens chefredaktör Alf Wesik har uttryckligen sagt att han inte kommer ta in några insändare från Sverigedemokraterna. Han har även visat att pressmeddelande från den lokala organisationen också stoppas i papperskorgen. Tidningen ägs av Swepress som även äger Ölandsbladet enligt en koll på Ratsit. VD för Swepress är Bengt Ingemarsson.

Uppenbarligen har Bengt Ingemarsson beordrat Ölandsbladet att stoppa alla insändare från Sverigedemokraterna och därmed följa Vimmerby Tidnings exempel. Dörren stängdes tydligen redan i mitten av maj enligt min statistik. Jag finner detta agerande mycket skrämmande i en demokrati där yttrandefrihet skall råda. Båda dessa tidningar skall väl betraktas som centertidningar. De enda lokala tidningarna som fortfarande publicerar våra inskickade insändare är Östran och Kalmar Läns Tidning.

Socialdemokraten Ilko Corkivic förekommer däremot dock mer eller mindre i varje utgiven tidning av Ölandsbladet.

Jag mår illa över hur dessa lokala ”tidningskungar” försöker sabotera demokratin genom sina maktdemonstrationer. Fortsätter dessa båda tidningar med denna strategi fram till valdagen så kan de glömma att få vare sig kommentarer eller intervjuer från mig efter att Sverigedemokraterna gjort ett kanonval den 19 september och jag kanske dessutom blivit riksdagsman. Jag kommer att bojkotta dessa tidningar efter valet och jag hoppas att mina kollegor i länet gör detsamma. Standarsvaret kommer att vara ”Inga kommentarer”.

Därför känns det extra skönt att veta att vi ändå kommer nå ca 116 000st hushåll i Kalmar län med riksinformation + valsedlar under nästa vecka. Veckan därpå kommer alla hushåll att få vår lokala valtidning för Kalmar län. Jag är övertygad om att dessa båda utskick till hushållen kommer påverka vårt valresultat enormt mycket till vår fördel.

Håll utkik efter vår tidning. Så här ser framsidan ut!


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Flygbladen blir bara fler och fler. Fem nya uppladdade igår. Se:www.aktualia.wordpress.com/flygbladNu har den nysvenska ordlistan del 2 publicerats. För ett gott skratt gå till länken nedtill.

Postat av: TB

Någon som sett sosse-banderollen ovanför E22 på vägbron närmast dämmet? Trodde först jag såg i syne men där hängde verkligen Socialdemokraternas partisymbol tillsammans med en stor svart text som såg ut att vara på arabiska.Har någon spelat sossarna ett spratt eller vågar de värva muslimska väljare så öppet att de affischerar på främmande språk?Kul om någon har möjlighet att ta en bild. Den är uppsatt så att man ser den när man kör mot Kalmar.

2010-08-27 @ 01:09:03
Postat av: Ludvig

Ser med spänning fram emot att få utskicket från SD! Att demokratin skulle försvinna så snabbt i vårt fina land trodde man inte. Men i rätt många år nu så har det ju så gott som varit förbjudet att säga sanningen om homofiler och muslimer. Däremot så går det bra att förtala kristna i detta s.k. kristna land. Och Sverigedemokrater får man öppet förtala.

2010-08-27 @ 06:55:23
Postat av: Nalle i Växjö

Våran lokala tidning Smålandsposten i Växjö klagar över att SD syns för lite.Kan det kanske vara så att dom slänger dom flesta SD positiva inläggen i papperskorgen, kanske det även gått ut påbud från Påven , förlåt skall stå Statsministern i detta ärende. Ungefär som den helt odemokratiska uppmaningen att inte rösta på Vänsterpartiet, ursäkta nu blev det fel igen, skall vara Sverigedemokraterna på grund av ett smutsigt förflutet, enligt hans uppfattning.

Postat av: LN

Deltag i den av Cavatus initierade flygbladskampanjen - den viktigaste folkrörelsen någonsin i Sveriges sentida historia.

http://aktualia.wordpress.com/flygblad/Deltag också i distributionen av Vitboks-tabloiden. Detta är en oerhört viktig – och proffsig – kampanj. Här finns tabloiden att läsa: www.vitbok.se/nap8.pdf.Läs mera här: http://janmilld.wordpress.com/2010/08/03/bli-tabloidutdelare/

och här: http://www.vitbok.se/tabloiden.html,

-- bidrag gärna också ekonomiskt till projektet i fråga.Hjälp till att oskadliggöra 7-klövern!

2010-08-27 @ 07:40:05
Postat av: Nalle i Växjö

Dags att omyndigförklara Invandrarverkets ledning.Förutom alla skrämmande rapporter av Merit Wager så skriver en av dom stora kvällstidningarna att 500 barn har försvunnit.Hur i h....e kan 500 barn försvinna?

Ytterligare en anledning att se över hela systemet.

Kanske något för Schyman att greppa tag i.

Postat av: ingolf

ser fram emot att få lite litteratur från er, har inte så mycket tänd-papper kvar till kaminen!

2010-08-27 @ 07:48:19
Postat av: Skeggan

Om du är beredd att dö för ditt land så tycker jag att du och dina gelikar ska ta och göra det på en gång, tack.

2010-08-27 @ 07:51:25
Postat av: Thoralf A

ingolfBara du läser det innan du tänder kaminen men tyvärr är det så att vi inte skickar ut valinformation till Norge.SkegganSkall jag uppfatta din uppmaning som ett hot och lämna ditt IP-nummer till polisen?

2010-08-27 @ 09:20:40
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Nalle i Växjö

Sagan om dom 500 försvunna flyktingbarnen igen.Historien diskuteras nu på både radio och i tidningar, och alla möjliga teorier om sexhandel, slavarbete förekommer.Den enklaste förklaringen fanns en stund på Expressens där någon skrivit i kommentarfältet vad det handlade om. Konstigt nog är samtliga kommentarer till artikeln nu borta, förmodligen teknisk fel.Varför försvinner 500 barn?

Helt enkelt genom att barnen lånas ut för att den assylsökande ska få högre ekonomiskt stöd, samma barn lånas sedan ut till andra i samma situation.

När barnen sedan kommer upp i skolålder och registretras i sklolan, "försvinner" det på så sätt 500 om året.Smart metod, men vem är det som räknar ut alla dessa sätt att lura systemet för att hjälpa stackars hjälpbehövande människor.Systemet har även beskrivits av Merit Wager som har direktkontakt med handläggare på Migrationsverket ( anonymt förstås)

Postat av: Allemand

Jag tycker att SD skall aktivt i partiprogrammet arbeta för att presstödet tas bort helt.

2010-08-27 @ 09:59:26
Postat av: Cavatus

Har just lyssnat på Ring P1 nu på morgonen. Ett sorgligt pekoral där man vinnlägger sig om att inte släppa in några "verkliga" regimkritiker. Bara marginellt tjafs för upprätthålla skenet av att vi lever i en demokrati med pluralism.Däremot tillåts folk oförblommerat spy ut sin galla över Sverigedemokraterna och klistra på SD åsikter som är vinklade och rent felaktiga! Och programledaren sitter och håller med! Annars brukar alltid programledaren säga emot den som ringer in (även om programledaren inte tycker så egentligen) för att få till stånd en debatt. Men när det gäller kritiker av SD håller hon med! Är inte det tämligen avslöjande? Man mår illa.Jag tackar för att LN påminner om flygbladskampanjen. Två eller möjligen tre nya flygblad kommer att laddas upp under dagen. Gå till länken här för att kolla vad som händer.Låt inte vår oblodiga revolution gå oss om intet. Tänk vad skraj Reinfeldt var när han ömsom bad, ömsom hotade oss att inte rösta på SD. Tillåt mig smila och småle en smula!!! :-D :-D :-D :-D :-DJag tror att han fått reda på resultatet av de VERKLIGA opinionsmätningarna, inte de riggade varianter som tillåter SD att ligga precis vid gränsen för riksdagsinträde, för att folk ska rädas att rösta på SD för att det ska vara en bortkastad röst. Jag har fått så många rapporter om oseriösa metoder vid dessa opinionsmätningar så inget förvånar mig längre.

2010-08-27 @ 10:07:21
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: krister6

ingolf

där ser du sd hjälper allaskeggan

ja jag är beredd att dö för mitt land om det är hotat inte som du gömmer mig under en stensd forever

2010-08-27 @ 10:16:28
Postat av: Dille

Hederliga politiker säger som det är redan FÖRE valet: “Ja till samarbete med SD i Lessebo”

Postat av: AWSvensson

Vad hade vi väntat oss, detta kunde man förutse långt tidigare, återigen när makten och härligheten är hotad så gäller inte fair play. Men att man är så egoistiska så man tänker först och främst på sin position och är beredd att låta landet gå under.

De 500 troligtvis fiktiva barnen har väl ingått i en pool för öka på bidragen, den förmågan saknar inga gränser . Merit Wager skriver idag om dessa somalier vars dygn uppenbart enbart tillägnas hur man på alla möjliga och omöjliga sätt ska kunna parasitera på den svenska skattebetalaren. Något som skulle fått förstasidesrubriker, ja om det inte då hade gynnat Sverigedemokraterna.

2010-08-27 @ 11:04:30
Postat av: LN

Just nu pågår en av Sveriges stora högtider –RAMADAN. Cirka en halv miljon svenskar berörs direkt och resten av befolkningen indirekt av dumheten, men det är många otrogna som inte vet vad ramadan egentligen står för, nämluigen absolut fasta under dygnets ljusa timmar och vrålätande av inte minst kolhydrater under de mörka till åminnelse av religionshistoriens värste pappskalle, pedofilprofeten Mohammad. (Ni vet inte ännu att Mo är ingen annan än en förvrängd Jesus - men detra faktum kommer säker ut ur garderoben, det också, vad tiden lider)Undvik därför allt samröre med muslimska yrkesutövare av typ taxichauförer, bussförare, och - bevare oss väl - läkare etc. 30 dagars abrupta växlingar mellan hypo- och hyperglykemi gör dessa ramadanutövare till potentiella olycksvållare.Okunskap kan vara farligt, säger Othman Al Tawalbeh, som inte anar hur rätt han har. Han fanns på Rådhustorget på måndagen representerande det muslimska studieförbundet Ibn Rushd som söker fler 'ramadan-informatörer'. Han delar också ut broschyren 'Ramadan – en ny svensk tradition'.Vi kafirer (otrogna) känner till Ibn Rushd under det latiniserade namnet Averra, och vet att han av muslimerna i det dåtida islamska Andalusien blev landsförvisad som kättare/otrogen/ateist. Det är utmärkande för muslimsk logik att sverigemuslimerna

använder namnet på en ur muslimsk synvinkel otrogen hund som benämning på sitt propagandistiska sk studieförbund.

Enligt koransk logik är ej sällan 1 + 1 = 3.

2010-08-27 @ 11:52:10
Postat av: AWSvensson

LN som den petimeter jag är så har jag lite svårt för att kalla dessa muslimer svenska.

2010-08-27 @ 11:59:59
Postat av: S-E Karlsson

Allemand , jag stöder dej fullt ut i ditt inlägg om presstödet , det ska bort snarast !

2010-08-27 @ 12:17:14
Postat av: oveg

Thoralf, jag tycker du är orättvis mot Ölandsbladet nu. I gårdagstidningen finns en insändare undertecknad "Louise Christiansson", en insändare som argumenterar för en begränsning av invandringen, och att SD behövs i riksdagen för att så ska ske. Den är bra skriven.

2010-08-27 @ 13:08:29
Postat av: Lotta

I dagens Östra Småland intervjuas Lars Ohly. Man slås av ett par saker han säger: ”Människan måste vara med och påverka.” ”Man tror att människor idag tappat tron på att det faktiskt går att påverka, något som får dem att istället strunta i att gå att rösta. De tror inte på politiken som ett sätt att förändra”. ”Han hoppas att folket ger sig iväg för att rösta och använder den makt de trots allt har”. Jaha och vad säger då Lars Ohly i realiteten? Jo, ge dig iväg och rösta på vilket parti du vill för att påverka och använda din makt så länge du röstar som de 7 riksdagspartierna. Detta är alltså Lars Ohlys syn på demokrati, själv ser jag det som diktatur.

Postat av: Riffi

SD har grovt missat tandvårdsfrågan.Många människor har gått på bluffen att det är rimligt att invandrare får "gratis" sjukvård. Ingen människa vill ju se någon annan människa lida.När det däremot gäller tandvård tror jag att de flesta förstår att det är orimligt att invandrare får "gratis" tandvård när svenskar skall betala höga kostnader. Synd - det hade kunnat bli en stor valfråga.

2010-08-27 @ 13:21:03
Postat av: Thoralf A

ovegNej, jag håller inte med dig!Hade hon skrivit under med sitt namn + Sverigedemokraterna, hade den inte publicerats.Sedan april har allt stoppats från officiella representanter för SD. Jag kan inte finna mitt inlägg orättvist mot Ölandsbladet. Snarare borde jag vara hårdare i min kritik mot tidningschefredaktör. Vilket tydligen inte är Lotte Lundgren längre om jag förstått de rykten jag hört talas om.

2010-08-27 @ 13:24:19
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Måns

Thoralf ryter till om tidningskungarnas antidemokratiska utestängning av SD

Därför känns det extra skönt att veta att vi ändå kommer nå ca 116 000st hushåll i Kalmar län med riksinformation + valsedlar under nästa vecka.Förra valet var det samma sak, fast mycket värre. Ändå fick SD nästan tre procent. Den här gången kommer SD att bli större än mp och v tillsammans. Det är min prognos. Folk börjar faktiskt att inse att representanterna för dessa partier passar bättre på dårhus än i riksdagen.Visst mellan valen så kan deras clownerier och pajaskonster väcka intresse och lura en hel del, men när valdagen närmar sig så infinner sig eftertanken och en malande känslan av olust inför dessa partier.2010-08-27 @ 13:26:43
Postat av: Stefan K

Demokrati Thoralf?

Jag har sagt det förut, men upprepar det gärna.

Sverige kommer att bli det första EU-land som officiellt avskaffar den demokrati vi lärt oss uppskatta.

Se vad som händer i det pk-styrda Sverige redan idag.Kommer tidningen att delas ut på andra håll i landet, exempelvis i Nyköping?

2010-08-27 @ 13:46:31
Postat av: RättvisSD verkar ha gjort en slagkraftig och mycket rolig valfisk. Men SD är ju alltid föremål för förföljelse och särbehandling. Så ock nu när TV4 ska utsätta filmen för censur innan det beslutas om publicering tillåts.Lever vi i Nordkorea? Ja i vart fall journalisterna finner på intet sätt att censurera skulle vara anstötligt.http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5560137

2010-08-27 @ 13:48:57
Postat av: Allemand

Jag tycker den är för mörk och högljudd för målgruppen pensionärer.

2010-08-27 @ 13:54:17
Postat av: Lotta

Det spelar ingen roll vad vi tycker i ämnet eftersom TV4 stoppat valfilmen.

Postat av: Torgerd

Som pensionär kan jag bara tala för mig själv och första visningen fick mig att säga "jisses det här är för tufft" men efter ytterligare 3-4 visningar inser jag att filmen är genialisk.Den är som du skriver Allemand "mörk och högljudd" men det är så verkligheten ter sig för oss i Sverige idag.Det får vara slut med skönbeskrivningar, SD ser att kungen är naken.

2010-08-27 @ 14:17:24
Postat av: Per-Albin

Har just tagit del av TV4:s beslut att vägra SD reklamplats.

Trots att jag hört Reinfeldts dekret och bannbulla mot SD så blir jag nästan chockad. Varför böjer TV¤ rygg så snart som makten, i detta fall clownen Reinfeldt, visslar?

Men vänta, var det inte så att regeringen Reinfeldt gav TV4 en hel hop ekonomiska förmåner?Jo visst var det så, och det var inte lite heller som Reinfeldt skyfflade över till TV4. Hörde förresten heller inget resonemang om hur alla pengar till TV4 skulle finansieras. Nej, vid sådana tillfällen och potentater så råder en slags rövslickeriton som är främmande för vanligt folk

2010-08-27 @ 14:53:19
Postat av: AWSvensson

Sprid länken till filmen till alla ställen som det är möjligt, suget efter detta kommer att vara mera värt än det reklamvärde som sändning i TV 4 gett, dessutom gratis . Känn er blåsta TV 4 för vem tittar på deras reklamavbrott.

Postat av: Måns

Håller med AWSvensson om att denna nyhet är mycket , mycket värdefull som reklam för SD För övrigt skrivs det ju redan nu för fulla muggar om SD på grund av filmen.Dessutom säger TV4 nu att SD är välkommen in med en ny reklamfilm - och personligen tycker jag att den snutt där Åkesson står vid en strand och talar är mycket bättre än den stoppade filmen.

2010-08-27 @ 16:33:26
Postat av: oveg

Du har rätt Thoralf, det står på Ölandsbladets hemsida att chefredaktören inte längre är Lotte Lundgren. Chefredaktören heter nu Ulf Hedman.

2010-08-27 @ 17:17:54
Postat av: Tony Ingman

Synd att det inte ges ut SD kurir som är för hela

landet!

2010-08-27 @ 17:27:51
Postat av: Skeggan

Det är absolut inget hot utan en liten tankeställare. Nationalister, rasister, nazister eller vad ni nu föredrar att kalla er har ju en tendens att säga sig vara beredda att dö för sitt land och sin ras. Vad jag menar är bara att om ni tog tillfället i akt och gjorde det här och nu - självmant - så tror jag att Sverige skulle bli ett bättre land att leva i. Det kan ju inte vara en särskilt kul tillvaro här på planeten att vara så arg som du alltid tycks vara ändå.Det är tråkigt att det enda du kan skriva om är ditt hat mot vissa människogrupper. Vad tycker SD om andra frågor? Det är ju det som är intressant att veta nu när det finns en risk att folk röstar in tokstollar som dig i riksdagen.

2010-08-27 @ 18:07:34
Postat av: Allemand

Skeggan,Vad är det med dig? Är du inte smart nog att gå in på Sverigedemokraterna.se och läsa, allt står där? Eller behöver du någon som håller dig i handen för att hitta dit?Däremot är du duktig på att förolämpa folk vilket får mig väldigt fort att vända mig åt AFA/Expo hållet.

2010-08-27 @ 18:24:58
Postat av: Skeggan

Jag tackar för berömmet!

2010-08-27 @ 18:26:09
Postat av: Tony

skeggan"Nationalister, rasister, nazister eller vad ni nu föredrar att kalla er har ju en tendens att säga sig vara beredda att dö för sitt land och sin ras."Jag som är nationalist skulle inte dö för mitt land,däremot skulle jag döda för mitt land om mitt land kräver det!

Inte som många andra fly för sitt eget välbefinnande skull och våldgästa ett annat land!

2010-08-27 @ 18:28:16
Postat av: Kalle

SD:s reklamsnutt på 30 sekunder var mycket bra. Den visade hur burkaklädda som invandrargrupp och en pensionär med rullator tävlade om att komma först till utbetalningskassan. Pensionären förlorade på upplpoppet.Hur kan TV4:as Scherman få det till rasism??? Det är nog mera ett önsketänkande från hans sida med syftet att stoppa SD:s reklamfilm.

2010-08-27 @ 18:29:22
Postat av: Skeggan

" fly för sitt eget välbefinnande skull och våldgästa ett annat land!" Var det inte just det en av era sympatisörer gjorde och som Thoralf och resten av pöbeln här applåderade?

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/august/aterblick.html

2010-08-27 @ 18:31:13
Postat av: S-E Karlsson

I eftermiddag har det lilla samhället Fågelfors i Högsby kommun fått spännande kvällslektyr i form av SD -Kuriren hoppas dom 250 familjerna sover gott efter att ha läst sanningen !

2010-08-27 @ 18:39:30
Postat av: Tony

Skeggan:

Avsevärd skillnad på att flytta till ett annat land än att våldgästa ett annat land!

2010-08-27 @ 18:39:41
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Jag tycker det är hemskt att säga att vi SD-anhängare ska dö. Hur lågt får man sjunka? Ska vi ta det som ett hot?

2010-08-27 @ 21:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0