JIMMIE OCH GUDRUN

Bengt Westerberg och Nisha Beshara kommenterar den korta debatten mellan Gudrun Schyman och Jimmie Åkesson det säger allt om SVT.

Deras slutsatser var så förutsägbara att man bara skakar av ilska och skratt. Två personer som har som enda uppgift att smutskasta SD. Undrar hur stor ersättningen är för denna ”show”.

Egentligen är det så snuskigt att man mår illa.

Varför skall vi inom SD vara så ”präktiga” när våra politiska motståndare med hjälp av public service företaget SVT ägnar sig åt att förtala oss Sverigedemokraterna.

Det här får mig att damma av gamla idéer om socialdemokraterna i Kalmar!

PS
Jimmie gjorde ett bra jobb när han nu fick säga nått utan att hysteriska Gudrun snackade samtidigt. Kass programledare!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Jimmie gjorde som vanligt ett bra jobb men det var inte lätt med både Schyman och programledaren som avbröt hela tiden . Bengt Vetbästeberg kommer jag inte ens rescensera.

2010-08-22 @ 21:55:53
Postat av: leifer

Expressen har nu detta som huvudnyhet. Det går INTE att kommentera artiklarna.Jag undrar dock om rubriken inte blev lite fel"Schyman ogillar att SD går till val på att stoppa våldtäkter."Man kan tycka att en s.k. feminist som Gudrun skulle vilja att våldtäkter skulle minska. En bra rubrik för Jimmie.

2010-08-22 @ 22:00:20
Postat av: leifer

Förresten, Nisha Beshara med ARENA tillhör väl extrema vänsterkanten. Och en programledare som också är mycket långt till vänster. Sen har man tagit in en tidigare fp politiker som då ska verka balansera. Varför inte ta in aktiva politiker? Gudrun Schyman kan väl inte heller anses vara riktigt aktiv, hon jobbar ju mer som underhållare. Kommer SD in, så kan Jimmie sen i alla fall debattera med aktiva politiker.

2010-08-22 @ 22:04:03
Postat av: Anonym

Glöm inte att titta på Dokument Utifrån som sänds nu på SVT 2

2010-08-22 @ 22:04:07
Postat av: Hulda

Gudruns taktik var att prata, prata och prata....

Men detta pratande var utan innehåll och hon vågade inte ta debatten om de saker Åkesson tog upp. Den Iranska kvinnan tex. Bara svepande uttalande om patrikalt könsmaktsförtryck.

Titta fö. på "Dokument utifrån" nu om "dansande pojkar"... Ytterst osmakligt och äckligt...

2010-08-22 @ 22:05:02
Postat av: Kalle på Spången

Tyckte nog ändå att progamledaren gjorde ett hyfstat jobb. Gudrun är en mästare på att avbryta och pladdra oupphörligt. Det blir alltid likadant oavsett vem hon debatterar mot.Det mest störande var när programledaren försökte påskina att 98% av alla våldtäkter begås av svenskar, vad hon nu hade för belägg för detta?Naturligtvis var det också störande med Bengt Westerberg och Nisha Beshara.Sammantaget så tycker jag inte det blev mycket till debatt att hänga i julgranen mest tack vare Gudruns sedvanliga respeklösa pladder.Tyckte tyvärr Jimmie missade öppet mål när Gudrun frågade om han ville utvisa svenska väldtäktsmän. Det hade bara varit att svara att det hade jag gärna gjort om det var möjligt och att i de fall det är möjligt så är det naturligtvis precis vad vi ska göra.

2010-08-22 @ 22:08:03
Postat av: MartinA

"Varför skall vi inom SD vara så ”präktiga” när våra politiska motståndare med hjälp av public service företaget SVT ägnar sig åt att förtala oss Sverigedemokraterna."Därför att det bara är den som har något att dölja som behöver ta till lögner och förtryck och fula knep.

2010-08-22 @ 22:20:23
Postat av: fredrik

Tittar på dokument utifrån just nu!

Vad är detta för människor o kultur??Kan bara säga så här!!

Man kan inget annat än äcklas av dessa människor o dess traditioner! antingen så våldtar man pojkar för kvinnan har ingen status eller så är man taliban och hugger huvudet av folk???Är så arg att bara detta jävla språk får mig att rysa!! vilka vedervärdiga män!

2010-08-22 @ 22:38:33
Postat av: Fredrik

Såg ej debatten men kan bara tänka mig!

Min Gudrun kommer få äta upp sina ord!

Sen SVT ÄR RENA SKÄMTET! BARA ATT GARVA ÅT DET:-)

2010-08-22 @ 22:54:27
Postat av: Ronny

Det som slår mig mest är att SVT, i sin s.k.oberoende objektivitet bjuder in en vänstaranhängare, och en invandringsförespråkare!!

Det är så sjukt, och lågt av SVT så det är pinsamt. Mitt förakt för DDR-journalistiken på SVT förstärks....

2010-08-22 @ 22:54:34
Postat av: Skånepåg

Jag förstår inte att Jimmie ställde upp i den här "debatten", där 2 antisd skulle få slutkommentarerna utan att han skulle få en möljighet att få bemöta direkta lögnaktiga påståenden. Ungefär som att ställa upp i en boxningsmatch där man i förväg vet att ringdomarna är mutade.Men OK, Jimmie klarade sig hyfsat men tror inte att han vann några nya röster för Sd, framförallt p.g.a. Schymans hysteriska babblande och Westerbergs självsäkra uttalande om att Sd inte kommer in i riksdagen. Folk politiska intresse och aningslöshet i största allmänhet, innebär att man tar till sig sådana enkla uttalande från "kända" personer utan att reflektera djupare. Hoppas att Sd tänker sig noga för och avböjer om man, mot förmodan, skulle bli inbjudna till liknande jippon innan det kommande valet.

2010-08-22 @ 22:56:47
Postat av: Hulda

Nu är programmet slut. Vidrigt, äckligt, avskyvärt är några ord som passar att skriva om detta. Att prata om detta till sina närmaste finns betydligt kraftgare ord...

Men det leder säkert inte till någon debatt i våra medier. Alltför farligt och kontroversiellt så nära valet....

2010-08-22 @ 22:58:12
Postat av: Nimrod

Det blev aldrig någon intressant debatt eftersom man befann sig på olika plan. Vi får väl önska Gudrun lycka till med att lösa det globala patrikala könsmaktsförtrycket som är orsaken till alla våldtäkter.

2010-08-22 @ 23:07:09
Postat av: Rättvis

När jag såg Gudrun Schyman så kom jag att tänka på invasionen av Tjeckoslovakien 1968 och den bild som massmördarna i Sovjet vill förmedla: De dragspelare i röda armén som gick framför stridsvagnarna och gycklade och skämtade.Inte heller nu ville Gudrun Schyman se verkligheten, varken hon eller reportern vill kännas vid de skändade kvinnorna. Våldtäkterna reducerades till ett marxistiskt nonsensresonemang.Hela föreställningen gick ut på att lura i väljarna att Sverigedemokraterna inte har någon chans i valet. Slugt nog frågade reportern de andra om inte SD hade goda chanser. Ingen av PK-iterna trodde att SD hade någon chans.Så blir det förstås lite lättare för SVT att stänga ute SD från partiledardebatten.

2010-08-22 @ 23:24:13
Postat av: Gubben o Gumman

Panelen samt programledaren är ju den öppna delen av

manipulationen med bla en Jippiesvenk tillika

kommunist,samt Benke en av Sveriges största politiska idioter mycket svårslagen närmsta 100 åren

Alla självt tänkande ser ju vad som pågår i vår "fria och obundna television".Precis som ni skrivit ,och Thor-alf.Jimmie skötte sej bra han ,talade om våldtäker som drabbar det verklighetens folk.

Gudrun babbalar om någon vriden socialitiskt genusöverkurs helt ointressant för dom flesta.Panelens enda jobb var att sälja in att det blir stenhårt mellan blocken ,så rösta inte på småpartier

läs Sverigedemokraterna,lungt och pedagogiskt

aldrig har väl en kommunist varit så enig med en folkpartist.Skillnaden var 8 % i den senaste mätningen mellan blocken,så deras redan bottenfrusna trovärdighet

frös några grader till,farliga människor.Programet är sannolikt inlagt för att SVT68

cheferna skall ha något att försvara sitt beslut om att SD inte får delta i slutdebatten ifall SD gör ett kanonval,deras skalper börja då hänga löst.Då kan man peka på vilket public service ansvar man tagit med denna farsen.Sedan tar den otäcka dolda manipulationen vid.

Scen Hötorget, medverkande Jippeisvenskar, som säljer frukt till svenne bananer,blond svensk tjej inzomad vid köptillfälle,intevjuad bla en Jippie svensk som efterfrågar passion i politiken?Här är Boljevikernas problem på SVT68 ,man överdimensionerar lätt Jippiesvenskarna lite för mycket.Detta bör producenterna ta tag i omgående.

Annars kanske barnen ringer från förskolan Blåklockan ,och påpekar detta, vore ju retfullt.Dom etniskt svenska damerna användes i politiskt syfte dels för hindra SD dels för visa tomtebolyckan mellan svenska flickor och Jippiesvenskar.Vi får väl se hur det står till med det när SD presenterar sin undersökning ang våldtäkter från

tingsrätterna.Detta för att understryka den eniga panelen samt pränta in att inte rösta på småpartier,går man via svenska kvinnor.Det är det ni duger till brudar i multikultiSverige

förrutom lite överaskningssex då och då el kasta mat

på i skolmatsalen som i Södertälje (UR)Den intervjuade skall blockrösta i år hon skulle egentligen röstat på miljöpartiet, men nu blir det det borgeliga BLOCKET,den intevjuade Jippiesvensken fick en mera enkel fråga ,så ett frejdigt blahajsvar

var möjligt,tjenare Ahmed ring Ursula och "Sucker"Detta följs sedan upp med en "reklmaspott om SVT68

Som nu skall föra in humorn och kanske passionen via bla Peter Settman i valrörelsen ,man skall således skoja bort våldtäkterna skatteslaveriet nedrustningen av välfärden ,så att det vidriga

traumat Sveriges folk utsätts för via en sinnesjuk

invandrarpolitik marginaliserars bort ,blir skojsigt värre hurra.Den enda televisonen som har möjlighet att via SDU

bli en rolig fri televison bör bli SD-Televison.Vi ser fram emot SD-nyheter via webben varje kväll

Så kan Boljevikerna på SVT68 stoppa upp sina nyheter i valfri kroppsöppning.Så du som har några miljoner över och röstar SD

varför inte ringa till Dragan på SD-televison.Nyhetsreportern meddelar i skrivandets stud att två förskolor ,samt en skola eldhärjats i Frölunda.

Jippie Sverige när det är som underbarast...SD bör delta i media fram till valet därefter delar vi Thor-alf synpunkt?, att kontakten ner till spermienivå bör utebli totalt.Oavsett valresultat,SD bör stå för rent spel det

är det sista media Sverige gör.SD växer tack vare gräsrötterna, inte via kommunisterna på våra nyhetsredaktioner el SVT68Det får vara någon djävla måtta på att vända andra kinden till även inom SD."För kvinnofrid ett mediafritt Sverige samt rent spel rösta SD den 19 September"

2010-08-22 @ 23:36:17
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Debatten blev lite av en töntdebatt. Gudrun styrde debatten till att bli till en fars. Jimmie försökte få en seriös debatt. Med Gudruns logik ang utländska mäns våldtäkter tonades det ner att dessa beror på en fruktansvärd kvinnosyn som i praktiken innebär att kvinnor med sjal är tabu. Och att svenska kvinnor kan våldtas på löpande band utan att någon vill se sambandet. Svenska män som våldtar har troligtvis sjuka. De finns redan i landet. Varför då öka antalet med utländska män som våldtar av andra orsaker?

2010-08-22 @ 23:37:16
Postat av: WMB

Skånepåg skrev: "Hoppas att Sd tänker sig noga för och avböjer om man, mot förmodan, skulle bli inbjudna till liknande jippon innan det kommande valet."Om SD skulle avböja en inbjudan till en debatt i SVT så skulle detta kommenteras stort i alla medier med kommentarer typ: "SD påstår att de vill ta debatten, men när de väl får en inbjudan vågar de inte" osv ...Däremot tycker jag att man som deltagare i en politisk debatt bör kunna kräva viss politisk balans och neutralitet bland de övriga medverkande. I detta program hade man enbart plockat ihop stora motståndare till SD även på kommentatorsidan.Som vanligt var inte heller programledaren särskilt neutral. För att få åtminstone någon liten smula rättvisa bör man kunna kräva att programledaren i ett debattprogram ger lika mycket tid åt bägge debattörerna. Inte heller detta lyckades SVT alltså åstadkomma.På det här sättet blev SVT:s syfte med denna debatt övertydligt i all sin ynkedom. DÅLIGT SVT!

2010-08-22 @ 23:46:27
Postat av: Skånepåg

"Om SD skulle avböja en inbjudan till en debatt i SVT så skulle detta kommenteras stort i alla medier med kommentarer typ: "SD påstår att de vill ta debatten, men när de väl får en inbjudan vågar de inte" osv"Håller inte helt med dig, därför skrev jag just jippon och undantar därför inte en seriös upplagd debatt. Om Jimmie hade krävt objektiva kommentatorer hade troligtvis SVT backat och då hade trots allt Sd inte behövt stå vid skampålen. Om SVT hade varit seriösa, varför inte Ian, Leif WG eller några andra välkända någorlunda opolitiska och objektiva personer. Men här tar man in "mutade domare" där resultatet redan i förväg är givet.

2010-08-22 @ 23:59:52
Postat av: Jonny Berglund

Ni högerextremister lever på era konspirationsteorier. Ibland får man sig iallafall ett gott skratt!

2010-08-23 @ 01:40:01
Postat av: Magnus S

Skratta du Jonny (psyko) ditt tillgjorda och falska skratt så skrattar vi vårt äkta asgarv på valnatten. Det är så lätt att vara SD. det är bara att hålla sig till sanningen.www.sverigedemokraterna.se

2010-08-23 @ 02:05:46
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Jonny Berglund du påstår alltså att det inte finns ett hat mot sverige och svenska kvinnor från vissa invandrare. Detta hat är tillräckligt stort för att hota demokratin. Jag undrar vem som skrattar sist du eller de som hatar och vill förändra sverige. Men det är klart att du kanske också hatar allt som är typiskt svenskt?En sak är iaf säker det är många som skrattar på vägen till riksdagen med blåsippor på kavajuppslaget. Själv så ska jag skratta på väg till KF om allt går bra den 19/9. På mitt kavajuppslag sitter då en liten blåsippa så enkel i sin prakt.

2010-08-23 @ 02:45:28
Postat av: O.Rätt

Man kan bli förbannad på mycket. Inte bara på kärringen Schyman.

Titta bara på arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin. Han har slutat sin anställning på egen begäran. Ändå får han 112 000 Skr i månaden. Skulle jag säga upp mig, får jag ingenting på tre månader. När det väl kommer ersättning, är ersättningen som max 680 Skr om dagen. Det finns även bland oss vanliga dödliga, orsaker som gör att vi måste sluta vår anställning.

2010-08-23 @ 07:50:22
Postat av: Henrik

Ska tvinga mig se eländet även om jag befarar att frustrationen å Åkessons vägnar kommer att bli smått outhärdlig.

2010-08-23 @ 07:51:37
Postat av: Abu Ibrahim

6. Islam är här för att stanna.

Det är möjligt att ni sketna Kufar='otrogna hundar' inte gillar det. Men vi bryr oss inte heller om er kristna och judar.

2010-08-23 @ 08:35:42
URL: http://korta.nu/3013
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Programledaren är ju också "vänsterlisa" så vad hade folk förväntat sig, egentligen!

Man skäms ordentligt när man ser s.k. debatter när "alla", inklusive programledare och kanalledningen, är emot "en"!

Sverige verkar har flyttat sig tillbaka till tiden för Palme och när denne person hade monopol på debatter och kommentarer!

Jag skäms, ja verkligen skäms för mitt land Sverige!

Jag förstår också denna enorma "motvind" som Torgny Segerstedt, Pär Lagerkvist, Karl Gerard, Tisdagsklubben och andra "demokratiska" personer möttes av när de försökte "slå hål" på det "nazitrogna" etablissemanget i Sverige på 1930- och 1940-talet!

Så känner jag mig idag och "fy skäms" Sverige och då inte minst de samtliga "medlöpare" inom "medianomenklaturan"!

2010-08-23 @ 08:37:59
Postat av: sten

Programledaren var en sopa som tillät Gudrun att ställa frågor.

2010-08-23 @ 08:46:52
Postat av: Solna_52

När och om Gudrun har sex, kräver hon att få ligga överst då, så hon inte blir patriarkaliskt (jävla ord) nertryckt?

Tycker nog det var den taskigaste formen av odemkrotatiskt nertryckning av oliktänkande. Trodde inte prog ledaren var sååå röd. Och Gudrun som inte vågade andas för så hade ju Jimmie kunna säga nåt...märklig föreställning..jag blev oerhört frustrerad.

2010-08-23 @ 08:52:17
Postat av: Tony Ingman

Abu Ibrahim:

Dom flesta idet här landet har betydlig mer förtroende för hundar, än dom har för storkäftade

islamister.

Nej som dom parasiter ni är , så är det väl bara

livstidsförsörjning ni eftersträvar, samt leva i

er fullständigt hjärndöda relion , som borde vara

utdöd för tusen år sedan.

2010-08-23 @ 08:57:44
Postat av: Fredrik

Men Abu Lilla:-)

Islam är kanske här för att stanna men jag kan garantera dig att det kommer bli på Europas vilkor!Må vara många som inte ser än vad ni är och står för men jag kan garantera dig att när ni visar ert rätta ansikte vilket ni börjat göra i så kommer som alltid vi i väst se till att vi är på kungar i huset :-)Så Abu lilla gasta på o skrik lite för kan garantera dig som alltid skett innan så kommer ni få ta o springa fortare än någonsin i er pyjamas när ni visat ert rätta jag!För hela civiliserade världen kommer göra precis som man gjorde med hitler! Förpassa er till historien och om ni är riktigt snälla så kan det ju dyka upp nån uppstoppad sak på natur historiska museèt brevid neander talarna:-)Välkommen till verkligheten Abu!

2010-08-23 @ 09:01:31
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Efter att ha arbetat och bott i Saudi Arabien så säger jag bara; "Skicka tillbaka islam och islamisterna till "ökenhelvetet" där de hör hemma!

Sverige bygger på kristen etik och västerländska värderingar!

Vi skall väl, för tusan, inte förflytta Sverige tillbaka till tiden för Birger Jarl och Magnus Ladulås!

2010-08-23 @ 09:18:32
Postat av: Trött på skiten som kommer hit

A,buuuu sa spöket Ibrahim med burka på huvudet. Bättre han stoppar huvudet i rumpan på en gris. Vi Svenskar vill inte ha Islam i vårt land. Detta är något som alla kommer att bli varse vad det lider. Själv tänker jag motarbeta skiten så länge jag kan.Kom att tänka på en ganska kul vits.Igår dog Muhammed och kom till himlen. Idag saknas fyra fälgar på karlavagnen.

2010-08-23 @ 09:22:23
Postat av: Inge Sandén

@Abu Ibrahim.

Att araber som likt Abu är stora i käften,men som springer fortare än ökenråttorna då det smäller,har vi ju fått bevis på historiskt sett.

När israelerna jagade Abus polare genom Sinaiöknen,när ni skulle utplåna staten Israel,sitter på våra näthinnor,när islamistaraberna i vårt land öppnar sina stora trutar.

Islamisterna skall ut ur Sverige.

Den dag ni byter ut nattskjortorna mot Fristads arbetskläder,först då klarar ni av ett hederligt arbete.

Med röven upp fem gånger om dagen,genererar ingen försörjning.

2010-08-23 @ 09:37:28
Postat av: jägarn

Varför ställs aldrig frågan. Är de tiotusental som åker på semester till det land de flytt verkligen flyktingar? Är de verkligen i behov av vårt skydd?

2010-08-23 @ 09:46:56
Postat av: AWSvensson

Stormen Gudrun har åter drabbat oss. Visst det vore inte helt fel om vi kunde utvisa svenska våldtäktsmän, det har ju Gudruns föregångsland Kuba visat som exporterade sina kriminella till USA, så det är lätt att se var den inspirationen härstammar.

För övrigt ska nog inte bara damer utrustas med pepparspray, att möta Gudrun en mörk kväll som den manshatare hon är,kan bara bemötas på ett sätt, pepparspray.

2010-08-23 @ 10:07:07
Postat av: Skånepåg

@ Jonny Berglund"Ni högerextremister lever på era konspirationsteorier. Ibland får man sig iallafall ett gott skratt!"Känns det egentligen inte väldigt fånigt att skratta åt sin egen intellektuella begränsning, då man tydligen som du totalt saknar förmågan att se verkligheten och vad som sker i dagens Sverige?

2010-08-23 @ 10:08:03
Postat av: Anonym

"Abu Ibrahim"

Går du också klädd i "mohammedbyxor"? En rättrogen muslim skall ju vara klädd så. Hur kan ni tro att någon normal människa skall ta er och er religion på allvar, när ni tror att Mohammed skall återfödas och nästa gång skall han födas av en man. Mohammedbyxorna är till för att den stackarn inte skall trilla i backen och slå ihjäl sig. Så dj---a dumma var svenskarna inte ens på stenåldern.

2010-08-23 @ 10:08:57
Postat av: jägarn

Namnet Ibrahim kommer från hebreiskan och är egenligen bara en omskrivning av namnet Abraham. Ett typiskt fall av denna omskrivning är Ibrahim Baylan som faktiskt heter Abraham men av politiska röstfiskeskäl kallar sig för Ibrahim. Så troligen är Abu Ibrahims förfäder av judiskt härkomst.

2010-08-23 @ 10:12:01
Postat av: Inge Sandén

Nu har Vikingarna,Dalkarlarna,Dackarna och Snapphanarna svarat islamistaraben, så han aktar sig nog för att öppna sin stora trut på Thoralfs blogg.

2010-08-23 @ 10:16:28
Postat av: S-E Karlsson

Alliansen lovar storvulet att sänka skatten för pensionärerna , men dom säger inget om var pengarna ska tas , det gör däremot SD klart och tydligt vi vill att invandringen minskas med 90 % , och där har vi pengar med råge både till skattesänkningar och till att undvika flera pensionssänkningar !

2010-08-23 @ 10:24:01
Postat av: Hulda

Har någon koll på hur det gick för de strandsatta "svenskarna" som fastnade i Iran eller Irak i somras..? SVT,s Västnytt körde några snyftreportage, men sedan blev det tyst.

Troligen kom redaktionen på att detta var öppet mål för SD....

2010-08-23 @ 10:25:30
Postat av: Tony Ingman

Varför har denna fördetting till politiker så stor

plats i massmedia? jo för att hon är en vänsterkärring, och som sådan har hon per autmatik

företräde i det s.k neutrala SR.

Att hon saknar hyfs är känt sen länge, med en käft

som går som en hackelsemaskin, oberoende om andra

har fått frågan, så maler käften på denna dam vidare, och överöstar allt och alla.

Vad skall man med en programmledare till som inte

kan bringa ordning i en debatt, där den mest högröstade får obegränsat med tid?

Nej trots att Gudrun Shyman repprenterar ett litet

marginellt skitparti, som någon knappast lyssnar

på, så är hon stamgäst i det OBEROENDE OCH NEUTRALA

SR!!!!!!!!

2010-08-23 @ 10:37:07
Postat av: WMB

@ SkånepågJa, det var just så jag menade. Man kan inte tacka nej till en DIREKTSÄND debatt, men man kan ställa vissa krav på någorlunda neutrala kommentatorer och programledare.Däremot bör SD absolut tacka NEJ till INSPELADE debatter eller intervjuer i radio och TV pga deras efterredigering. Dagens klipp- och klistra-tekniker kan lätt åstadkomma vilket slutresultat som helst. Det har vi ju sett och hört många gånger.Samma sak gäller tidningsintervjuer. Den färdiga artikeln i tidningen blir inte sällan oigenkännlig för intervjuoffret. Kräv att få ge eget slutligt godkännande, även av rubriken(!), före tryckning!

2010-08-23 @ 11:08:29
Postat av: Ludvig

Gudrun försökte själa hela tillställningen. Men det gick inte så bra. Jimmie var som vanligt saklig och borde få mer och mer förtroende hos väljarna.

2010-08-23 @ 11:51:40
Postat av: Ronny

Jag hat mailat till redaktionen, och talat om vad jag tyckte om deras opartiskhet, att ta dit 2 SD-hatare för att analysera debatten! Inget svar ännu dock! Här är gömmer dom sig: Agenda

Sveriges Television

105 10 StockholmTelefon:

08-784 00 00E-post:[email protected]

2010-08-23 @ 12:07:48
Postat av: lee

Kan lilla Israel hålla dom inavlade Pedofildyrkarna stånd så ska vi oxå klara det ...

2010-08-23 @ 12:08:37
Postat av: leifer

En retorikexpert i nån av kvällstidningarna sa att Gudrun Schyman ständigt blev avbruten av Jimmie Åkesson för att hon är kvinna.Feminism har alltså blivit sexism i dagens Sverige.Gudrun mal på om hur dåliga svenska män är.2010-08-23 @ 12:37:57
Postat av: Skånepåg

På hemsidan the Campaign Dossier, som innehas av Ingemar Hansson,lämnas en oerhört svidande kritik av Gudrun Schyman i gårdagens debatt mot Jimmie Åkesson."- Jimmie Åkesson knockade Schyman!

- Gudrun Schyman framstod som både otrevlig och oartig. Helt enkelt en mycket dålig insats från Sveriges främsta politiska kommunikatörer.”Läs gärna hela den korta men kärnfulla debattkommentaren.

Postat av: Il Padre

Håller med dig fullständigt Thoralf! Tur att man inte betalar tv-licens för då hade nog hjärnblödning varit ett faktum... Den som säger något om Sveriges Fria Television skulle man vilja tala enskilt med... Folkförakt och lögner, det är vad media och politiker består medborgarna i Sverige med! Begriper inte drivkrafterna bakom detta formliga folkförräderi... Hade någon av dem haft en familjemedlem under dödshot i en ogärningmans våld, kan man naturligtvis bli tubbad till att säga och göra saker, men hela den svenska mediavärlden och regering och riksdag! Kan de ha smittats av något? Obegripligt... Det är som om ingen tänker längre än vad näsan räcker och verkligen inte på sina barn och barnbarn...

2010-08-23 @ 14:31:48
Postat av: leifer

Märkligt Gudrun pratar om det finns grader i helvetet när Jimmie frågor om olika manskulturer. Svenska män och svenskt samhälle utsätter alltså svenska kvinnor för ett helvete. Och givetvis finns inget omvänt...Nu finns agenda på svt play på nätet f.ö.

2010-08-23 @ 15:04:52
Postat av: Stefan K

Debatten var så där.Inte Jimmie Åkessons bästa framträdande, men de poänger han försökte få fram tystades snabbt ner av pladdertanten Schyman.Ingen kan väl ta henne på allvar efter denna debatt? Att påstå att män fostras till våldtäktsmän måste vara ett svårslaget magplask.Vi fick i alla fall lära oss att Schyman konsekvent vägrar att se några problem med muslimska mäns behandling av sina kvinnor.Detta är en fråga som borde sätta spinn på varje feminist, men varför det inte det?Att bjuda in två "experter" med uttalat SD-hat i en debatt i den uttalat SD-fientliga public service-kanalen Svt säger ganska mycket.

2010-08-23 @ 16:48:02
Postat av: Robin Shadowes

Pyjamas-mussen har även varit på danska Uriasposten med exakt samma meddelande så det måste vara samma person.http://www.uriasposten.net/?p=17209#comment-1003098Islam er her for at blive. Det kan godt være i beskidte Kufar=Vantro ikke syntes om det. Men vi bryder os heller ikke om jer Kristne & JøderKommentar af Abu Ibrahim — søndag 22. august 2010 @ 23:28Nej, pislam är inte här för att stanna. Ni är här på tillfälligt besök men nu har värdarna tröttnat på sina gapiga och otrevliga gäster. Vi har bett dem vänligt men bestämt att avlägsna sig men dom lyssnar inte på det örat. Så nu är det fysisk avhysning som gäller. Samma öde väntar dem som med Hitler-gänget.

2010-08-23 @ 18:43:09
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

Nej, nej, nej skribenter ni får inte kränka den stackars muslimen för då tvingas han ta kontakt med DO för att kräva skadestånd och det skall han ju inte behöva.

2010-08-23 @ 19:14:11
Postat av: World Traveller

For 2 manader sen skedde en mycket komisk incident nara Gereshk i Afghanistan. En afghansk polisstyrka anfoll en annan och 7 poliser skots. Orsaken var ett brak mellan 2 polischefer om just en san dans-pojke. Bada cheferna ville ha honom och da de inte kom overens sa overfoll den enes polisstyrka en checkpoint som holls av den andre. Vi fick oss dagens skratt den dan :-)

2010-08-23 @ 19:20:02
Postat av: Robin Shadowes

Tänk på vad World Traveller säger, Svenne Banan innan du går till valbåset. Tänk efter vilka pojkar som kommer bli attraktivast som dans-pojkar om mussarna tar över här. Det kommer bli dom otrogna hundarnas barn som får släppa till. Vi har redan separerade badtider, dom slipper vissa ämnen i skolan, dom får gå klädda hur dom vill, dom får bygga moskéer, det finns redan halal-mat och snart blir halal-slakt tillåtet även här. Detta är bara början. Dom blir aldrig nöjda förrän dom har sharia, minareter och allt annat också. Det lobbas redan för att införa nya traditioner. Ramadan är numera lika svenskt som julafton och midsommar. Dans-pojkar kommer också med ökad musse-import, det kan ni vara säkra på.

2010-08-23 @ 19:45:41
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Skånepåg

Helt OT.Har förstått att Thoralf under dagen besökt Lindsdal norr om Kalmar och delat ut mycket välutformade informationsblad om Sverigedemokraterna och kostnaderna för den förda invandringspolitiken för Kalmar kommuns del.Mina bekanta undrade hur sjutton kan Invandrarservice sätta sprätt på 26,5 miljoner med 8 anställda. En annan undring är hur många av de 47 (?) ensamkommande "flyktingbarnen" som efter PUT helt plötsligt har hittat sina anhöriga? Har du några korta svar på frågorna, skall jag givetvis vidarebefordra detta (är naturligtvis själv också nyfiken) till berörda personer.

2010-08-23 @ 21:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0