SKOTT I FOTENSvenska journalisters retorik på ledarsidorna blir allt märkligare och liknar i mina ögon rena självindoktrineringen.

Idag får vi ett nytt exempel i DI (Dagens Industri) där en Sven-Olov Lööv menar att Jimmie Åkesson har skjutit sig själv i foten genom att ta upp den våldtäktsvåg som pågått under flera år och bara tycks accelerera. Men det är klart läser dessa skribenter enbart vad andra politiskt korrekta journalister skriver så kan ju inte resultatet bli något annat i deras lilla förljugna värld.

Att Sverige ligger i den absoluta världstoppen när det gäller anmälda våldtäkter borde inte ens ha undgått den mest politiskt korrekte journalisten. Läs artikel i Aftonbladet.Att sedan BRÅ i sin senaste rapport ”Brott bland svenskar och invandrare” avstår från att dela upp statistiken mellan olika invandrargrupper är ju väldigt tråkigt men de följer bara de politiska riktlinjerna. I BRÅ:s rapport från 1996 fanns denna uppdelning och den redovisades också i flera tidningar. Troligen var statistiken 2005 betydligt mer anmärkningsvärd än 1996 och därför avstod BRÅ från denna uppdelning. Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut detta.

Att som Sven-Olov Lööv så fullständigt nonchalera alla dessa våldtäktsoffer är skrämmande och får mig att må illa. Men det som får mig att må allra mest illa är att Sven-Olov Lööv med stor sannolikhet inte ansett att Fredrik Reinfeldt skjutit sig själv i foten om han tagit upp det ökade antalet anmälda våldtäkter i vårt samhälle. Då hade det säkert varit positivt för de nya moderaterna.

Hyckleriet hos etablissemanget visar inga gränser när det gäller att misskreditera oss Sverigedemokrater och Jimmie Åkesson i synnerhet.

Det parti som avstår från att ta upp den våldtäktsvåg som löper över landet, från söder mot norr, kan inte kalla sig för ett ansvarsfullt parti. Trots detta kallar sig alla de etablerade partierna för feministiska med det är förstås bara ett ord som fungerar som en floskel för dessa politiskt korrekta politiker. Det är dock stor skillnad på att låta flosklerna strömma ur munnen och istället gå till handling när statistiken säger att invandrarna är överrepresenterade.

Det är dessutom förvånande att den så politiskt korrekta DI överhuvudtaget skriver om Sverigedemokraterna. I deras värld tycks partiet inte existera, trots att Jimmie Åkesson är "högintressant" enligt Sven-Olov Lööv.

Men i DI:s väljarbarometer saknas SD. En klarare bekräftelse på tidningens hyckleri kan knappast finnas.


Kommentarer
Postat av: Johan

Det räcker inte att sitta här och tycka att Dagens Industri har fel. Du som läser detta och tycker att DI gör fel måste ta Ditt ansvar.Ring Dagens Industri på tel 08-573 65 00 och tala om vad Du tycker om hur de behandlar SD.För att få till en förändring måste Du ta Ditt ansvar. Makten och inflytande kommer inte gratis. Det kostar i form av engagemang och initiativkraft. Undertecknad har redan ringt.

2010-08-10 @ 18:08:36
Postat av: Johan

Korrekt telefon nr till Dagens Industri är 08-573 650 00 och inget annat.

2010-08-10 @ 18:12:22
Postat av: lassekolja

Om Sven-Olov Lööv är så mycket roligare än Jimmie, det kan jag inte bedöma men jag garanterar att Jimmie är betydligt intressantare att lyssna till än SOL. Hur allt detta PK-patrask har mage att försvara och skydda utländska våldtäktsmän är obegripligt och hur det kan vara BRÅ:s uppgift det är ännu märkligare. Min stora fråga sedan flera decennier kvarstår; varför är alla så rädda/arga på det enda patiet som INTE vill bygga Sverige med skygglappar och hyckleri som fundament???

Varför just DI tycker så illa om ett så kärnkraftvänligt parti som SD verkar "hål i huve´t"!!!

2010-08-10 @ 18:25:22
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Essendon

Dagens Industri har många läsare som är nyfikna på politiken inför valet och förutsätter då att tidningen är seriös.Att utelämna SD i redovisningen är att förnedra sina läsare. Tror Dagens Industri att om tar bort SD i redovisningen, så finns inte SD?Om inget parti vågar ta upp frågan om våldtäkter och plötsligt ett nytt parti påtalar problemet,

är det då fel på det nya partiet?Här är det inte fråga om att Åkesson skjutit sig i foten,

Här är det nog frågan om att någon annan skjutit sig i huvudet!Essendon

2010-08-10 @ 18:55:32
Postat av: Lotta

BRÅ:s så kallade expert Klara Hradilova Selin intervjuades för några kvällar sedan på Rapport. Hon stod och sa rätt ut att det är de våldtagna kvinnorna som pekar ut fel gärningsmän, eftersom de är så chockade så får de för sig att våldtäktsmannen var mörkhårig och hade han minsann inte en liten brytning också. DET är verkligen så man tar för sig för pannan när en så kallad expert står och kallar våldtäktsoffren för lögnare.

Vill även passa på att tipsa om en artikel från Dalademokraten om det farliga Irakiska Kurdistan som så många flytt hals över huvud från till det säkra paradiset Sverige för att åtnjuta PUT och livstidsförsörjning. Läs gärna kommentarerna också.

Postat av: Tony Ingman

Själv brukar jag roa mig med att mejla över

julia ceasars utmärkta söndagskröniker till så

många PK redaktioner jag hinner. Man vet alldrig

kanske blir dom lästa, inte för att det omvänder

dessa av PK ismen förgiftade redaktörer, men lite

välskiven verklighetsfakta kan kanske bidraga till

en viss tillnyktring.

2010-08-10 @ 19:20:34
Postat av: Tony Ingman

Då är det väl bara att önska att denna

Klara Hradilova Selin själv råkar ut för dessa

våldtäcktsmän, så får vi väl se om hon sen

fortsätter att sopa under mattan.

Det vilar en viss tragik över över dessa PK ister,

dom tror säkert att dom gör rätt , att invandrare

uppskattar deras jolmande och tillrättalägganden,

men det förhåller sig precis tvärtom, dom föraktar

istället all denna kravlösa välvilja som sköljer

över dom på alla områden, detta visar dom tydligt

med all skadegörelse, rån , misshandel,våldtäkter

bilbränder och all annan jävelskap som dom kan

hitta på. Men att få in detta innanför skallbenen

på PK isterna lär väl inte inträffa förrän landet

kastats in i fullskaligt inbördeskrig.Det är märkligt med många individer, när man

tydligt kan se avarterna med massinvandringen

då väljer man att ta på skygglapparna och

stoppa öronen fulla med bilsomproppar, och

fortsätter att tugga sitt mantra att Sverige

behöver denna invandring.

2010-08-10 @ 19:57:25
Postat av: Fredrik

Ja tror att han själv eller såna som dessa har skjutit sig själva i skallen för de verkar inte finnas nån rim o reson för denna totala inkompetens som att använda det lilla man har där uppe för inom 2 år så kommer man "våga" ta fram faktan för den finns ju i alla dessa papper från polis,kriminalvård osv osv ! kan inte vara svårt att ta fram denna utan endast en ovilja att vissa upp sanningen för sanningen är att det är ett problem som är förknippat med kultur o religion.De kommer ! vänta bara o då står flummet där med skägget i brevlådan!

2010-08-10 @ 20:14:26
Postat av: AWSvensson

Det är inte alla sossar vilket vi redan visste som har moral och tycker det är häftigt att betala skatt.Margareta(S)Winberg t.ex.

Postat av: Måns

Jodå, folkpartisterna är lite mer PK än alla andra dårar till PK-iter.

För nu vill folkpartisterna faktiskt lagstifta för illegala invandrares “RÄTT” till vård.Kan man sjunka djupare i flummighet?http://www.dn.se/debatt/stockholmsdebatt/lagstifta-om-papperslosas-ratt-till-vard-1.1151722Och självfallet upplåter DN generöst utrymme för denna orgie i enfald.I morgon så får vi kanske läsa ett inlägg om varför Sverige är förskonat från våldtäkter - Ja alla lögner och allt skräp tas in i DN

2010-08-10 @ 21:46:30
Postat av: leifer

Tony Ingman

"Själv brukar jag roa mig med att mejla över

julia ceasars utmärkta söndagskröniker till så

många PK redaktioner jag hinner"

Du har tyvärr underskatten hur långt detta har gått, dom krönikorna tas inte på allvar alls, JC ses bara som en rasist och främlingsfientlig. Det måste bli mycket värre innan det kan bli bättre.

Idag var det bråk mellan olika etniska grupper i rosengård.

2010-08-10 @ 21:48:39
Postat av: S-E Karlsson

Sorsele kommun med knappt 2800 invånare har tagit emot 248 "flyktingar" , tänk när det ramlar in några hundratal anhöriga till dessa då får nog kommunledningen svårt med skrattet ! Anhöriginvandringen får ju kommunerna ingenting för från staten utan det läggs på kommunens skattebetalare .

2010-08-10 @ 21:50:36
Postat av: leifer

S-E Karlsson

"Anhöriginvandringen får ju kommunerna ingenting för från staten utan det läggs på kommunens skattebetalare "

Det var intressant information! Hur länge ska media hålla uppe den politiskt korrekta bilden? Oj vad det här kommer haverera!

2010-08-10 @ 22:11:49
Postat av: leifer

Den här är så förbannat rolig på nyheterna svt text-tv om karlsborg. Detta kan inte pk-media hantera, för dom kan ju inte säga att de som flyr hit är ekonomiska flyktingar etc!" Karlsborg tar inte emot flyktingarDet är stora skillnader på hur många

flyktingar kommunerna tar emot. Karls-

borg har under de senaste fem åren

inte tagit emot en enda flykting, det

visar statistik från SCB och

Migrationsverket som SVT sammanställt.-Ett starkt motiv för centralorten

Karlsborg är att det är en militärort.

Det bullrar och smäller och det är

inte lämpligt om man kommer från

krigshärjade områden, säger

kommunalrådet Kjell Sjölund (C).Även Vellinge, Askersund och Lekeberg

tar bottenplaceringar i statistiken

över mottagna flyktingar per capita."

2010-08-10 @ 22:21:26
Postat av: Cavatus

Läs polismannens insändare på PI. Man fullkomligt baxnar. Här finns insändare och återgiven, med bloggarens insprängda och helt följdriktiga kommentarer. För övrig en läsvärd blogg:http://www.hayekinstitutetsverige.com/2010/08/socialt-sammanbrott-en-polis-berattar.htmlBakom kulisserna håller Sverige på att rasera fullständigt. Polisen har tappat kontrollen och kan inte gå in i vissa områden, för de måste där försvara sig på ett sätt som gör att överskrider lagen. De blir alltså så hårt angripna att deras liv är i fara. Tänk också på hur de kvinnliga poliserna behandlas av detta klientel. Man finner inte ord för sönderfallet.Snälla! Sprid flygblad. Även det känns jobbigt att uppmana folk till när man läst denna artikel, men VI FÅR INTE GE UPP. Sanningen MÅSTE fram! Till alla!

2010-08-10 @ 22:33:29
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Lotta

@Måns"illegala invandrares “RÄTT” till vård." Vadå rätt? Vad har illegala lycksökare som inte respekterar svensk lagstiftning gjort för att belönas med denna rättighet? Vilka skall fp-politiker belöna nästa gång? Åldringsrånare?

2010-08-10 @ 22:43:58
Postat av: leifer

Lotta, en extra humanitär svårighet är barnen. För "invandrare" brukar vara snabba på att skaffa barn, och det ger normalt garanti att få uppehållstillstånd i landet, speciellt om barnet/barnen är fött i Sverige. I Israel har man nu diskuterat att gå emot detta, att utvisa även barnfamiljer.

2010-08-10 @ 22:55:33
Postat av: Gubben o Gumman

Helt underbart med Karlsborg där får pk folket sitt eget påhittade fenomen att alla är flyktingar från krigsområden,rakt i ansiktet.

Detta kommer dom inte runt hur mycket dom slingrar

sej fiffigt uttänkt av Karlsborg.Dessto mer bedrövligt i Sorsele 3000 innevånare med

250 "flyktingar",det socialdemokratiska kommunalrådet vad annars säger :

Man kunde önska att Sorseleborna engagerade sej lite mera,men nu har vi fått flera fina kulturer

på stanHon fattar inte vilken ekonomiskt katastrof kommunen står inför bla.Lycka till med våldtäkterna brottten samt anhöriginvandringen till Sorsele.Blir kul när stadsbidragen tar slut, och anhöriga skall försörjas.1-0 till Karlsborg.

2010-08-11 @ 02:39:43
Postat av: Robin Shadowes

Om Sorsele bara har 3000 innevånare så kommer svenskarna vara i minoritet redan om 2-3 år. Dom enda som kommer bli kvar är dom som inte har råd eller möjlighet att flytta. Eftersom skatteunderlaget för kommunen minskar med avflyttningen plus inflyttande vinstlotter så är katastrofen ett faktum. Kommunen kommer behöva statsunderstöd för att inte gå under och det blir ändå bara konstgjord andning. Kulturberikarna kommer kräva minst 2-3 moskéer. Exit Sorsele, bytt bytt kommer aldrig igen. Den nya norrländska muslimska enklaven Al-Sohrsehle kommer att cementeras.

2010-08-11 @ 03:00:34
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: S-E Karlsson

Presisamento G&G ! Spiken direkt ! Reagerade på samma sätt när jag hörde henne ! Och tänk dessa ensamkommande "barn" med begynnande skäggväxt jag tror att det kommer ca 3000 bara i år vilka kostar per styck ca 8000000 kronor om året = 3000*1900 kronor per dygn , det skulle Sorsele kommun tagit emot ett 50 tal också sen hade dom varit inne i ekorrhjulet för gott !

2010-08-11 @ 05:01:09
Postat av: Fredrik

Kom nu 19 sep så vi kan gå och rösta!!

Läste polisens historia. Skulle ha miljoners gånger mer slagkraft om och när flera poliser gick samman och ut i media och talade om detta.Men som sagt! Man är livrädd för PK makt som gör att man kanske förlorar jobbet bara för att man talar sanning. Hemskt ! Äkta facism det!Men det är vad Sverige har blivit !

68 vänstern facism styre över landets medborgare,media och politik.Men rösta SD svenskar!

Så vi kan börja få tillbaka Sverige igen!

2010-08-11 @ 06:20:18
Postat av: Stefan K

Det är nog Sven-Olov Lööv som skjutit sig i foten.Verkligheten är mer verklig för många, än vissa pk-journalisters personliga åsikter.Nu vill sossarna införa flera tvång.

http://playrapport.se/video/2102935

Svenska folket ska inte få vara självständiga i ett socialdemokratiskt Sverige.

2010-08-11 @ 06:54:07
Postat av: Riffi

DI driver propaganda och inte journalistik. Jag läser alltid DI:s websida av två skäl:1. Dom kommer alltid med nyheter om (bo)ränteförändringar och har i fem år skrivit att räntan nog kommer att höjas och att priserna för bostadsrätter och villor kommer att sjunka. Räntorna har sjunkit och priserna har gått upp. Jag har läst DI:s websida för att jag är intresserad av boräntorna, inte för deras propaganda för lägre priser på villor och bostadsrätter som dom driver eftersom reportrarna uppenbarligen själva har missat prisuppgången på vllor och bostadsrätter (socialistisk avundsjuka).2. Dom har alltid tidigare varit snabba med att skriva om opinionsundersökningar och jag har där kunnat se om det kommit några och sedan gått vidare till andra ställen för att läsa mer. På sista tiden har dom emellertid börjat slira och blivit mera lika dom andra tidningarna, d.v.s. dom skriver om opinionsundersökningar när det passar dom.Vill Ni ha dålig ekonomisk information och färgad nyhetsinformation då är DI något för Er.

2010-08-11 @ 08:27:56
Postat av: Stefan A

En moderatkvinna som var icke pk i morron-tv, kallade "flyktingar" för invandrare, annars skall ju "flykting" präntas in i Svenskens medvetande till varje pris, men en sossebatikhäxa var mera pk, där var det flyktingen "ingenjören" som sökte jobb........

2010-08-11 @ 08:33:39
Postat av: AWSvensson

Det är inte lätt att hålla reda på nollorna, 3000 skäggbarn á 1900 / dygn á 365 dagar blir 2 miljarder.Pengar som utan tvekan kunde användas bättre. Det finns olika sätt att slippa denna inkomstkälla , att vända argumenten som GoG påpekar är som att använda asiatisk kampsport ,man använder fiendens kraft för att slå tillbaka.

2010-08-11 @ 10:19:00
Postat av: S-E Karlsson

En stor del av de pengarna som via Sida går till korrumperade politiker i olika länder borde istället behållas i Sverige till att finansiera invandringens kostnader det klientel som ska hjälpas kommer ju hit istället så pengarna behövs bäst här .

2010-08-11 @ 10:24:49
Postat av: AWSvensson

Veronica Palm denna sossedam , för er som inte känner till henne , vilket i och för sig inte är en förlust.Talesman för sossarna i asylhanteringen skulle dags morgon debattera mottagandet av välfärdsnattare, finner inget lämpligare ord,

"Det är de kommuner med lägst medelinkomst och största sociala kostnaderna som tagit emot mest".

Här försöker denna dam antyda att det är de stackars fattiga kommunerna som får ta den största bördan. Vad hon i verkligheten säger är att mottagandet har gjort dessa kommuner fattiga. Så äntligen ett vettigt ord från henne , trots att hon inte fattade det, vilket är förklarligt när det gäller henne.

2010-08-11 @ 10:26:55
Postat av: AWSvensson

Uttalande från en annan skärpt kommunpolitiker, Det kostar inte kommunen något och så medför det så mycket nya kulturinfluenser.

Att staten använder samma försäljningsargumentation som telefonförsäljare och annat löst folk verkar inte dessa politiker förstå. Telefonabonnemang gratis i 3 mån, räntefritt i 6 mån , välfärdsnattare gratis i 2 år ( eller vad det nu är). De flesta av oss förstår nog att när kostnaden kommer så är det inte bara att säga upp abonnemanget.

Försöker undvika alltför långa inlägg därför detta hackande.

2010-08-11 @ 10:36:19
Postat av: Rättvis

Invandringen är inte gratis och den betalas av de gamla som utfordras med rena rama avfallet.Ja nu finns det bevis från laboratorium.http://www.expressen.se/halsa/annabasen/1.2092711/anna-basen-jag-skams-det-ar-samre-an-kattmat

2010-08-11 @ 12:03:52
Postat av: Gubben o Gumman

Sverigedemokraterna håller på at skicka en torped rätt i det politiskt korrekta maskinrummet ang

överfallsvåldtäkterna ,vilket kan vara effektivt

ingen pk politiker vill offra sin karriär för att försvara detta,lita på det.Vad gör den panikslagna dampvänstern då,jo man tar fram sin minkfilm,gud vet var den är inspelad,detta för att avleda uppmärksanheten.SD vill utvisa dömda våldtäkare tänk vad hemskt det

vore,hur sjukt får ett samhälle ,bli i Ryska snuvan alltså.Sorsele är ett utmärkt exempel hur sjuka i huvudet socialdemokraterna är 3000 innevånare 250 "flyktingar"."Nu har vi fått många kulturer nere på stan"

Säger "Äggberta Knäppson" (S)Vad gör "Träskil Bernhardsson" ang minkarna jo han sätter högsta fart, och tillsätter 1500 man ,samt 12 utredningar.Tänk om politikerna gjorde likadant när det gäller överfallsvåldtäkterna.Vad lär vi oss av det jo minkar är mera värda än

våldtagna etniskt svenska kvinnor tex.Våldtäkterna kommer inte PK "gisarna" runt lycka till i Rosenbad avskummets bottenskrap.Sverigedemokraterna med 500000-800000 väljare stampar med fötterna,då finns det inga vuxenblöjor som sitter uppe på pk kritterna.2010-08-11 @ 12:04:35
Postat av: Notarien

AWSvensson: Veronica Palm är nog den mest rabiata personen som kan skådas. En fd barnskötare med näsan högt i vädret! Vet allt, kan allt, har alltid rätt!

En annan kul polare är Monica Green. Det räcker med att ha sett och lyssnat på dessa två för att aldrig någonsin rösta på sossarna.

2010-08-11 @ 12:32:58
Postat av: Cavatus

Insiktsfull kommentar av GoG! Minkar röner större uppmärksamhet än världens näst mest våldtagna kvinnor! Nej, där har GoG rätt. DETTA kommer pk-politikerna inte undan. Feministrörelsen står som handfallna. Vad ska de nu uppfinna för motangrepp? Utvecklingen av debatten blir lika rafflande som vilken actionrulle som helst!Och glöm inte flygbladen! Vårt målmedvetna och metodiska arbete, som syftar till att alla svenskar ska ha fått ta del av upplysningskampanjen om ocensurerade nyheter på Internet, ska ha nått dem alla före valet.Vår fotfolksrörelse skakar om etablissemanget i deras grundvalar. Detta hade de inte räknat med. Att folk kan ta saken i egna händer på ett fredligt sätt (till skillnad från deras stormtrupper i afa).Nu är vi inne på upploppet och attackerna på yttrandefriheten står som spön i backen. Varje dag angrips det fria ordet i media.

2010-08-11 @ 12:47:32
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Per Andersson

Sprid denna länk:

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.6567955

Tänk om SVT kunde vara lika rakryggade som den norska motsvarigheten...

2010-08-11 @ 13:21:49
Postat av: Nalle i Växjö

Kommunisterna i Växjö har en konstig människosyn ungefär som PK journalister"Akademiker har redan bra koll" är deras åsikt när dom knackar dörr i Araby och försöker värva röster bland dom outbildade.Tänk att även vanliga jobbare både kan läsa och tänka självständigt och fatta egna beslut, något dom kommer att märka snart vid valet

Postat av: Rättvis

Någon som vet när skolvalet kommer att ske. Var inne på skolval 2010 hemsida, men där fanns inget datum angivet.Annars så är ju skolvalet en fingervisning om hur kommande generationers väljare kommer att ha för syn på det mångkulturella samhället. En konsekvens av dennas politik är t ex rån och nedsättande tillmälen till svenskar.Snart får vi se hur de unga Sverige utvärderar denna politik.

Förra skolvalet var en höjdare för SD och det blev en hel del skriverier.

2010-08-11 @ 13:56:59
Postat av: RättvisSkolvalet äger rum någon gång mellan den 1 till 17 september. Det är alltså fritt val för respektive skola att välja när valet ska äga rum.Ju närmare riksdagsvalet som skolvalet läggs ju gynnsammare för SD. Jag tror nämligen att elevernas kommer att ge mångkulturen en spark där bak även vid detta val.

2010-08-11 @ 16:00:11
Postat av: Anders

Thoralf, kan du inte fixa så att man kan läsa Sven-Olov Löövs ledare!

2010-08-11 @ 16:59:42
Postat av: Rättvis

Nu är politikerna i vårt avlånga land febrilt sysselsatta med att tillreda och servera valfläsk.Så ock i Strömsund, 70 mil norr on Stockholm, där politikerna nu ojar sig över sin egen politik och precis strax före valet konstaterar att den är fel.Varför? Jo Strömsunds kommun är ett av socialdemokraternas fästen. Men folk är missnöjda med invandringspolitiken även där och SD ser därför ut att göra ett kanonval i Strömsund.Ett kanonval därför att folk inser att det är de gamla som får betala den dyra invandringspolitiken, t ex med att åldringarna utfordras med hälsovådlig mat.Det är just detta som det ska bli slut på precis strax före valet.Men den dyra invandringspolitiken ändrar man inte på.

2010-08-11 @ 17:41:48
Postat av: S-E Karlsson

Kollade på Migrationsverkets hemsida idag om kostnader för ensamkommande barn , år 2009 kom det 1479 st * 1900 kronor per dygn , det blir siffror så det är knappt miniräknaren räcker till ! Fanns även en uppgift där att kostnaderna kan vara allt mellan 1200 kr och 3000 kr beroende på olika omständigheter ! Betänk också att anhöriga kommer till dessa 1479 ensamkommande ! De kommuner som går på valserna om ensamkommande barn har nog inte svårt att hålla igen skrattet när de anhöriga väller in i kommunerna !

2010-08-11 @ 19:50:51
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Till denna kostnad skall även läggas de brott som dessa "barn" begår. Alla dagar som sjuvård och rättsväsende lägger på ärenden där ett "barn" är inblandat. Antalet "barn" kommer att öka. Det är frågan om miljardbelopp bara för dessa "barn". Samtidigt finns inga pengar till våra äldre, sjuka och arbetslösa. Inga pengar till att öka vuxenantalet i skolan. Nu vet vi vart pengarna tar vägen.

2010-08-11 @ 22:51:20
Postat av: Sigge

En liten dokumentär om vilka SD är :) Kolla in denhttp://1.ooskar.com/

2010-08-12 @ 01:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0