HUR MÅNGA TROR ATT DET ÄR SVENSKAR

Minst 45 skottlossningar i Malmö bara under detta året. Ändå påstår Lena Sundström i TV4 att vi har mindra antal brott i Sverige. Varför åkte inte Lena Sundström till Malmö och intervjuade lite vanligt folk om vad de tycker om utvecklingen i sin stad. Läs artikel i Aftonbladet.

I söndagens Agenda lovade Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna idag skulle presentera sin undersökning angående etnicitet på lagförda våldtäktsmän under 2009. Enligt Jimmie skall denna undersökning bekräfta att invandrare är starkt överrepresenterade. Det skall bli intressant att ta del av materialet.

Det har tydligen även gjorts en undersökning för 2008 också, vilket jag fått ett tips om idag med en tabell som visar att drygt 60 procent av de lagförda för våldtäkter var personer med invandrarbakgrund.Att överrepresentationen är enorm för MENA-länder överraskar inte mig och troligen ingan annan heller även om vissa vill påstå det.

I gårdagens Nordegren gjorde man dock ett nytt räkneexempel som visade att 99,78 procent aldrig begick något brott eller blev anmälda. Man menade i princip att det var så få som begick brott att man inte kunde döma en hel befolkningsgrupp. Med samma resonemang kan man ju i princip säga att det bara är 0,22 procent som anmäls för brott och det är försumbart och att vi lika gärna kan lägga ner rättsväsendet och skicka polisen på semester.

Frågan är vid vilken procentsats dessa politiskt korrekta individer (läs t.ex. Lena Sundström) anser att det är ett problem. Är det när vi når 1 procent, 5 procent eller 10 procent?

Jag anser att vi skall ha nolltolerans när det gäller brottslighet och definitivt när det gäller våldsbrott och våldtäkter.


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Kanske ska göra som i det Muslimska Indonesien för att skydda kvinnorna, kanske FP nappar på förslaget och tar upp som eget

Postat av: AWSvensson

Det är dags att ta hem trupperna från Afghanistan de behövs i Sverige.

Postat av: lee

Sydvästasien =Mellanöster+Iran?

2010-08-25 @ 09:49:00
Postat av: AWSvensson

Vem hade trott något annat , den under senare dagen presenterade sammanställning gällande 2009 kommer utan tvekan att vara av liknande siffror. Sverigedemokraterna bygger sitt manifest på trovärdighet, då ska också alla uppgifter som går att kontrollera bygga på fakta.Dessvärre så finns det så många mörkade uppgifter om det gift mångkulturen sprider i samhället, oavsett vilken siffra Sverigedemokraterna anger så blir svaret lögn, utan att på något sätt redovisa den faktiska siffran. Väl i riksdagen öppnar sig enorma möjligheter i form av riksdagens utredningstjänst. Varje uppgift därifrån kan väl knappast underkännas pga att de kommer från fel politiskt håll.

2010-08-25 @ 09:51:09
Postat av: Skånepåg

Helt OT, men hittade följande på PI och som säger rakt ut varför så många lycksökare kommer till Sverige som "flykting".En sammanfattning från ett inslag i Sveriges Television Sydnytt förra veckan."I valet 2006 fick Socialdemokraterna 82,9 procent av rösterna i den extremt invandrartäta stadsdelen Örtagården på Rosengård i Malmö. I det kommande valet finns det ingen anledning att betvivla det skulle bli så mycket annorlunda siffror. Örtagården är nämligen socialdemokraternas starkaste fäste i Sverige. Sveriges Television Sydnytt har gjort ett reportage från platsen, och det framgår med all önskvärd tydlighet att det är det kravlösa bidrags-Sverige som lockar väljarna här.Här hymlas det inte med svaren när frågan om varför socialdemokraterna är så stora ställs. ”För socialbidragen” svarar en muslimsk kvinna med hijab, ”nysvenskarna är den nya arbetarklassen, därför röstar vi på socialdemokraterna ”, svarar en man. Detta är närmast lyteskomiskt när man vet hur få av Rosengårds invånare det egentligen är som arbetar."

2010-08-25 @ 10:01:08
Postat av: AWSvensson

Ännu ett nysvenskt ord, "nysvenskarna är den nya arbetskraften" för vilket vi har ett gammalt hederligt svenskt ord nämligen parasit, sammansatt av grekiska orden para och sit vilket betyder vid mat,

2010-08-25 @ 10:11:39
Postat av: Tony Ingman

Det är ytterst tveksamt om det finns något hopp

för staden Malmö, själv tror jag att den är bortom

all räddning. Men om det finns en gnutta hopp, så

måste sossestollen Ilmar Repalu bort från makten.

Bara att ensådan sak som att socialbidragen för

rikets tredje största stad ligger runt en miljard,

75 % av detta betalas ut till våra pensionsräddare,

dessa som denne Repalu skryter om att dom är så¨

viktiga för Malmös utveckling.

Hur utvecklingen blivit ser vi varje dag, med all

den grova kriminella verksamhet som präglar Malmö

idag. Det finns ett torg som heter Möllevångstorget

som förr räknades som arbetarnas eget torg, men som

idag är nerlusad med bidragsförsörjda personer, som

enbart har som uppgift att slå med lätthammaren.

Röka vattenpipa ,fika ,ock pladdra på alla språk

utom Svenska.

Detta var förr ett rent och fint torg, idag nerlusat med skräp som alltid kastas direkt på

gatoroch trottoarer. Det enda som lyser upp detta

torg idag är lyxbilarna som man parkerar där man behagar, ofta uppe på trottoarerna , för se lagar

är ju bara till för Svenskar.

Man kan ju undra vad dom gamla arbetarna tänkt, dom

som inte ens hade råd med en cykel, hade tänkt om

dom hade sett dessa Mercede, Audi, BMW i prisläget

runt 7-800,000 tusen kronorsklassen ägda av folk

som alltid tycks vara lediga och lösa.

2010-08-25 @ 10:53:37
Postat av: Inte-en-till

Om man importerar problem så får man problem.Svårare än så är det inte.Stoppa importen!Inte en till!

2010-08-25 @ 10:58:30
Postat av: WMB

Mycket bra och upplysande inlägg av Tony Ingman!

2010-08-25 @ 11:00:37
Postat av: WMB

SD:s utlovade våldtäktsrapport "Dags att tala klarspråk om våldtäkterna" finns nu att läsa på SD:s hemsida:http://www.sverigedemokraterna.se/filer/sd_valdtaktsrapport.pdf

2010-08-25 @ 11:28:23
Postat av: Kalle

-Robin Hood, var en bra person påstod Mona Sahlin i Radions utfrågning. Hon tyckte att en person som STAL från de rika och gav till de fattigare var en bra person.Mona Sahlin STJÄL våra skattepengar från Sverige och delar ut bland alla invandrare. Hon drar sig undan allt personligt ansvar bakom politikerrollen och beundrar Robin Hood som en jämnlike!!!Stoppa stölden av Sverige vid valet 19 september 2010. Rösta på Sverigedemokraterna.

2010-08-25 @ 11:33:34
Postat av: Gubben o Gumman

Svenskarna är så söndermanipulerad av Lena Sundström

och annan tv personal sedan 35 år.Titta på SVT24 om Klippan igår om du är tveksam.

Lena kunde inte gjort det bättre.Svennebanan tycker det är helt normalt med 57% i Skattetryck, en arme på 20000 man,samt att landet

är två i våldtäktsliga i världen.1,2 miljoner Jippiesvenskar varav 50 % jobbar.

Svenne skall fortsätta jobba efter 65 el tills man bär ut Svenne från jobbet stendöd.Att Ahmed och Ahmedissa,kommer direkt hit och kvitterar ut pension, för att först ha fixat tänderna för 75000kr och betalt en femtilapp.Detta ser Svenne som det mest narturliga i världen efter att ha hjärtvättats av Boljevikerna på bla SVT i många år.Vi skall även tvingas åka omkring i små elbilar om Carlgren får som han vill,helst cykla året om.

Om detta gäller bla även BMW klubben i Malmö är

okänt,arbetskygga individer i kemikaliebranschen

skall inte åka runt och pissa på Svenne Banan.I Danmark beslagtar man bilarna om Jippiedanskarna

inte kan redovisa hur man kunnat köpa dessa.Åldringarna får skita i byxan på hemmet pga

personalbrist på hemmen för skäggabarn är det gott om personal,där ordnar man halaslaktat om så önskas.Vi för Kalmar framåt står det på sossarnas valaffischer,javisst rätt in i väggen.

1800 socialbidragstagare har man tagit hit på

senare år,tjenare äggbert.Parboende på hemmet står det på Folkpartiets affisch

Javisst bara man få skita på toa först.

Lite jobbigt att poppa i brallan.Är svensken så ointelligent att han år efter år går på detta kvalificerade skitsnack av dessa hycklare.Detta landet är precis lika sjukt som dom politiker som styrt det länge.Låt minst 36 st av dessa lämna Rosenbad den 19 Sep.

2010-08-25 @ 12:21:29
Postat av: Stefan K

Ibrahim Baylan var i Nyköping och propagerade för socialdemokraternas skolpolitik och passade även på att uppmana personer med invandrarbakgrund att gå och rösta.

Så här uttalade han sig bl.a.

"Om 1,5 miljoner svenskar med invandrarbakgrund använder sin röst så kommer inte

främlingsfientliga partier att

komma till makten." (SN 25/8)

På webbilagan gick att läsa följande:

http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.786397

Läs speciellt kommentaren från "Många invandrarvänner..." 22:46

2010-08-25 @ 16:27:38
Postat av: Skånepåg

@ Stefan KDen alltför tidigt bortgångne journalisten och redaktionschefen för Ölandsbladet skrev på sin blogg. Jag har varit och lyssnat på Göran Persson då han valtalade i Norrliden (Kalmars "Rosengård") inför valet 2006 och han sade att: "röstar ni på de borgerliga partierna så kommer ni att mista alla era bidrag". Så man kör tydligen på i samma spår nu som då!

2010-08-25 @ 17:55:22
Postat av: Robin Shadowes

Kalle, det märks mycket väl att hon inte är så bra på att tänka som Göran Persson hävdade. Hon tyckte säkert själv att analogin med Robin Hood var alldeles utmärkt. Men dess värre så var den inte särskilt genomtänkt. Så här ligger det till, Robin Hood levde i ett strikt feodalt samhälle. Det var långt innan socialism och kommunism var ens påtänkt. Det finns lite olika uppgifter om hans bakgrund. Enligt somliga så var han adelsman, en annan populär tes är att han var odalman. Mona verkar ta för givet att hade han levat idag så hade han varit socialdemokrat. Jag skulle snarare vilja påstå att hade Robin Hood levat idag så hade han nog snarare sett Måna Muslim som den nye Sheriffen av Nottingham!!Tony Ingman, att ge upp Malmö vore ett stort misstag på mer än ett sätt. Muslimerna skulle då utropa Malmö som en självständig muslimsk republik. Detta strategiska misstag skulle få mycket svåra efterföljder, främst för övriga Skåne men även för öst-Danmark. Eftersom Malmö är en kuststad så skulle det innebära fritt inflöde av både vapen och fientliga trupper den vägen och främst ännu fler "flyktingar" som skulle söka asyl i Sverige från "förtrycket" i den den islamska repbliken Al-Mahlmuh. Vi kommer få en Gaza-liknande situation där man kommer skjuta raketer på omgivande städer, kanske även mot Köpenhamn. Syftet är terror att driva bort otrogna från närliggande städer så att man kan annektera ytterligare områden och utöka islamska republikens territorium. Detta kommer leda till att resten av Skåne inom en snar framtid kommer införlivas i den islamska republiken. Men det kommer ju aldrig att sluta där. Man kommer fortsätta att gräva sig in i Småland, Halland och Blekinge.

Därför kan vi inte acceptera denna utveckling. Malmö måste därför tas tillbaka och musslorna där repatrieras till MENA.

2010-08-25 @ 21:54:32
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Skåning

Enligt den här rapporten så står alltså invandrare från Mellanöstern och Afrika själva för en absolut majoritet av de svenska våldtäkterna. Detta direkt på tvärs mot vad Karin Hübinette stod och papegojade ur sig i söndagens Agenda-debatt mellan Schyman och Åkesson."De flesta våldtäkter begås ändå av svenskar"

2010-08-25 @ 22:30:35
URL: http://www.exilen.eu
Postat av: johan

vad heter rapporten och vilken sida är tabellen på?

2010-08-26 @ 00:07:12
Postat av: MaryCaroline

Vad är källan? Uppger man statistik och uppgifter ska man även uppge källa för trovärdighet. Annars kan du ju ha knåpat ihop den där tabellen själv exempelvis. Statistiken utelämnar även alla de fall där våldtäkterna inte anmäls (vilket ju är de flesta). De flesta våldtäkterna utförs av personer i sin närhet och hur många svenskar tror du då att det är som våldtar? Och nolltolerans? Ja men då kan man ju skita i statistiken också.

2010-08-31 @ 09:55:01
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0