HELLRE LARS OHLY ÄN JIMMIE ÅKESSON

Lena Sundström är ett stort skämt!

Jag kan inte annat än skratta åt hela hennes film ”Dom kallar oss rasister”. Oavsett vad hon ville åstadkomma med denna film så faller det platt till marken.

God dag yxskaft, Lena Sundström!

Jag trodde detta skulle vara dagens samtalsämne men istället blev det ett stort gäässssp!


Dagens ”bottennapp” står istället Fredrik Reinfeldt för som i P1:s partiledarutfrågning fick en rad snabbfrågor.

”I intervjun ställdes moderatledaren också inför en rad snabbfrågor där det framkom att han föredrar italiens Silvio Berlusconi framför Rysslands Vladimir Putin, SVT framför TV4, Vänsterpartiets Lars Ohly framför Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson och Feministiskt initiativ framför Piratpartiet.”

Att Fredrik Reinfeldt föredrar kommunisten Lars Ohly före sverigedemokraternas Jimmie Åkesson borde fått många moderater att reagera och undra vad deras partiledare har för planer i framtiden.

Om Sverigedemokraterna blir vågmästare efter valet den 19 september så samarbetar uppenbarligen nya moderaterna hellre med Vänsterpartiet än med Sverigedemokraterna.

God natt, Fredrik Reinfeldt!


Idag har jag varit ute på vägarna i Kalmar län och kom då ifatt en långtradare med nedanstående budskap. Undrar om det är Nya moderaternas valkampanj som hittat ett nytt sätt att marknadsföra sin finansminister, Anders Borg  ;-)


Kommentarer
Postat av: lennart l

Var det slaktbilen?

2010-08-17 @ 22:59:00
Postat av: Ola

Lena skjuter sig själv i foten gång på gång! Inte allra minst med tanke på att dygnspridaren Aftonbladet idag publicerar detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7632247.abNä Lena det begårs väl inte mer mord i Sverige idag, MEN om man kastar ett öga på vart de huvudsakligen begås så inser man att SD är det enda alternativet till Riksdagen som vill ändra på denna mörka framtid!

2010-08-17 @ 23:06:25
Postat av: j-å

Jag mötte en liknande i närheten av Torsås och tyckte mej se i backspegeln:

MAUD OLOFSSON

SUGGANFast jag kan ha sett fel.

2010-08-17 @ 23:37:36
Postat av: Stefan K

En journalist som Sundström och en dokumentär som denna passar in i pajaskanalen Tv 4.

Tv 4 hade av kända skäl aldrig sänt "slaget om muslimerna" som Svt sände för något år sedan.

http://www.youtube.com/watch?v=s4bYZCb7y0g

Nog snackat om Sundström. Hon har redan fått för mycket uppmärksamhet.Reinfeldts eviga utspel om den härliga mångkulturen utan några baksidor retar nog inte bara moderater.

Moderaterna har backat i de senaste opinionsundersökningarna. Om det beror på Reinfeldts flirt med Miljöpartiet, hans enbart positiva inställning till massinvandringen eller annat låter jag vara osagt.Det kan vara så att hans uttalande i P1 kan leda till större tapp.

Inte tror jag för ett ögonblick att den "vanlige moderaten" hellre samarbetar med kommunister än Sverigedemokrater?Jag övergav Moderaterna 2006, men hade ändå förhoppningar om att partiet skulle ta tag i utvecklingen, men har med förskräckelse sett hur man istället okritiskt hyllar massinvandringen och slår nya rekord varje år.Hade jag inte redan övergett Moderaterna för SD, hade jag gjort det nu.

Min fru röstar dock fortfarande på Reinfeldt, men hon gör det uteslutande av en anledning.

Nämligen den att hon inte vill se en röd/grön regering.

Att hennes partiledare hellre väljer att samarbeta med Ohly än med Åkesson mottogs inte med några hurrarop.

Ikväll började hon att svaja och med lite övertalande argument så är jag säker på att hon den 19:e september ger SD ytterligare än röst och moderaterna en mindre.

Detta har vi i såna fall uteslutande Reinfeldt att tacka för.

2010-08-17 @ 23:39:42
Postat av: Gubben o Gumman

"I miljonprogramen likt Bergsjön Göteborg och Rosengård i Malmö,vilar en enorm potensial.

Det vore klädsamt om socialdemokraterna tog till vara på det som vi gör i Stockholm."Detta skriver Joakim Larsson moderat bostadsbolags-borgaråd Stockholm i Aftonbladet.Således skall miljarder ösas över Jippiesvenskarnas

bostadsområden,så vilka som prioiteras av moderater

och socialdemokrater är solklart.Dom flesta i dessa områden bidrar inte speciellt mycket ekonomiskt till Sveriges ekonomi.

Visst vill du väl betala detta svennebanan.

Inte fan gör det något att moster Svea får skita ner sej på hemmet el att ambulansen kanske kommer såvida dom inte fått en sten i pannan ,el måste vänta på poliseskort.Att inte dom rätta"Skitenhjälmarna" slänger ut Fredrik och dom andra clownerna i partiledningen

är helt otroligt,Fredriks utalande om sammarbete

hellre med Lasse Reavinst än Jimmy Åkesson.

Visar ju bara att partiledningen i moderaterna är så långt ifrån moderater det går att komma.Det blir väl latjo när arbetsförmedlingen i grädfilsspåret ljus börjar skicka analfabeter till direktör Krösus och direktör Isterbuks fabriker.I kvällens oikofobövningar gav Lena Sundström

"Att koka soppa på en spik" ett ansikte.

Herrman Stjärt bör nog omförhandla lönen där.Vidare har Gubben o Gumman siktat Kalmar ende cykeltaliban ikväll,han far fram i Kalmarnatten utan lyse på cykeln ,i sitt tält,med en halv toarulle virrad runt vacum 65.En av Kalmars verkliga djurvänner Mr Snurranka.Undrar förresten hur det går för kommissarie Pleijel mfl på nedläggningsroteln med rutkrossning mordbränder och djurplågeri?I vår kvällsbön kommer vi att be för att Barometern

jobbar dag och natt med att få fram uppgifter och bilder på dom fem män som igår försökte våldta en 17-årig flicka i Hultsfred.Det fixar säkert Peter o gänget.........

Några etniska våldtäkter vill vi inte ha i Sverige.

Det skall clownerna i Rosenbad bli varse den

19 September ,fem man på en sjuttonåring.Visst vore det trevligt Svennebanan med ett sådant samtal om din dotter från polisen el sjukhuset."För svenska kvinnors skull rösta SD den 19 Sep"2010-08-18 @ 00:09:25
Postat av: lassekolja

Hade väntat mig betydligt mer snedvriden "dokumetär" för att komma från SD-hatets TV-kanal TV4 och Lena S., ja, den är faktiskt värre än Svt. Tror inte den gav någon negativ bild av SD.

Hörde även Reinfeldt i morse. Blev inte särskilt förvånad men Sverigedemokraten, som ringde P1 25-30minuter in i programmet, Staffan A. från Stockholm (känner honom inte) men han satte F.R.lite på det hala. Varje gång Reinfeldt tvingas snudda vid SD hör man riktigt hur obekväm han blir med situationen.

Varje gång som någon i Alliansen föredrar samarbete med MP eller väljer Ohly istället för Åkesson, bekräftar dom dels att vi lever i en EN-partistat och dels att SD är det enda oppositionspartiet. Vi fick alltså rätt även på den punkten och det känns dj--t bra!

2010-08-18 @ 00:31:53
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: lassekolja

Thoralf, har det blivit något fel eller varför tog du bort min kommentar?

2010-08-18 @ 00:46:59
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: lassekolja

Förlåt Thoralf, nu är den tillbaka!?

2010-08-18 @ 00:48:14
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Magnus S

Lena Sundström visade att hon är en trevlig och söt tjej men det är väl inte konstigt att man anstränger sig i sin egen sk dokumentär och lagar mat ihop med en meningsmotståndare (vilket var det mest intressanta). Hon avslöjar också att hon var rädd för clownen Manne vilken jag mest tyckte var otroligt tråkig.. Hon fick som hon själv tyckte en poäng med att en sd-röstare inte hade läst SDs partiprogram. Jaha!? Vilka sjuklöverröstare har läst PK-broilarnas förflutna eller partiprogram? Sen glippade jag över till sexans nordiska fotbollsmatch.Imorn blir det Ölands djur och nöjespark och eventuellt några uppsättningar av Cavatus rippofflappar. En liten uppoffring från min sida för ett bättre Sverige och gjort i en handvändning.http://sverigedemokraterna.se/

2010-08-18 @ 01:02:39
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: MartinA

Jag skickade 1000 spänn till SD idag med meddelandet: Tacka Lena Sundström :) Önskar alla gjorde så, då skulle vi visa att medias fula trixande ingenting åstadkommer annat än starkare motståndsvilja.

2010-08-18 @ 01:04:16
Postat av: Magnus S

Oj. Mycket bra jobbat MartinA! Nu fick jag dåligt samvete.. Får se vad jag har kvar i plånboken efter imorgon.http://sverigedemokraterna.se/http://www.box.net/shared/dn4vryl63j/1/38240974/393012696/1

2010-08-18 @ 01:13:55
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Thorbjörn Valhallström

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7632490.abThoralf är det inte din farsa som är på rymmen??

2010-08-18 @ 01:50:55
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Det är väl klart att Fredrik "Barbar" är rädd för att SD kommer in i riksdagen. Han har ju påtalat att han avgår hellre än att söka stöd.

Redan vid valet 2006 påpekade jag om just Reinfeldt

och hans utflykter! Och för varje år har mitt omdöme stärkts. Se nu till Thoralf att inte välja denne till statsminister. Att Mona "Muslim" är diskvalificerad anser jag en självklarhet. Ett omval

tjänar SD på, och jag hoppas självklart på en hög röstandel för vår del: över 10 %, och jag har tippat

15-20 %! Då är vågmästarrollen säkrad...

2010-08-18 @ 02:00:32
Postat av: Robin Shadowes

"Vidare har Gubben o Gumman siktat Kalmar ende cykeltaliban ikväll,han far fram i Kalmarnatten utan lyse på cykeln ,i sitt tält,med en halv toarulle virrad runt vacum 65.En av Kalmars verkliga djurvänner Mr Snurranka."Hahaha!! Kan ni inte plåta mussen så vi andra får se hur han ser ut också?

2010-08-18 @ 03:07:05
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Ja dokumentären var ett nytt lågvattenmärke fast inte i pajkastning utan mer hur dålig hon är som journalist. bedrövligt!Sen att M förlikar sig med V är som nån här skriver ett solklart bevis på att man är nervös och lite rädd för vad som kommer skeMycket bra! mycket bra!

En kick in the ass när SD kommer in.

Nytt blod i det rådande politiska inavlet.Kan inget annat än att bli bra!

2010-08-18 @ 06:01:17
Postat av: S-E Karlsson

Sten Andersson , en kämpe har lämnat oss ,frid vare med honom .Mvh S-E Karlsson .

2010-08-18 @ 06:39:40
Postat av: Ludvig

TV-programmet om SD-väljare var riktigt dåligt. Men av alla snabbsvar stadsministern levererade i radion var det att han föredrog KD-ledaren före Jesus det allra tokigaste.

2010-08-18 @ 07:02:31
Postat av: G.Ump

Thorbjörn Valhallström!! Du borde göra det som världens vigaste man gjorde. Han kröp in i sitt eget rövhål och försvann.

2010-08-18 @ 07:48:26
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Tyckte jag hörde "prutt i brallan" från PK-gänget!

Dagen närmar sig när SD gör entre på Helgeandsholmen och vänder "upp och ner" på alla de lögner som 7-klövern "pumpat in" i det svenska folket genom alla år!

TV4 är nog den mest "politiskt korrekta" Tv-kanalen jag någonsin skådat! Programledare och reportrar "skruvar på sig" och har svårt, att hitta ord när SD kommer på tapeten! Hur kommer TV4, att reagera när SD sitter i riksdagen och presentera den ena sanningen efter den andra om den svenska invandringen?

Hur skall TV4 ledningen bortförklara alla dessa lögner som presenterats för det svenska folket genom alla år?

Skall ledning, programledare och journalister "offras" och bytas ut?

Jag har sett många "helomvändningar i brallorna" genom åren men den från TV4 måste bli en av "höjdarna"!

2010-08-18 @ 08:45:10
Postat av: Nalle i Växjö

Lena Sundström är INTE ett stort skämt!Hon är ett exempel på vad som händer när man kvoterar in medarbetare efter olika urvalskriterier som kön, samt ...........Tyvärr ingår inte journalistisk kompetens i kriterierna vilket vi nu kan se resultatet avFör övrigt ingår inte TV4 bland mina favoriter på grund av denna vansinniga reklam med en enorm ljudnivå på TV4 Play

Postat av: Nalle i Växjö

För den som vill ha lite omväxling i TV utbudet rekommenderas en titt på Acess TV / Play och dom olika programmen om IslamSe länken

Postat av: P

Denne tv-journalisten er en del av PK "elite" propaganda systemetet. Det er ikke en dokumentar som setter videre dype spor. I neste vecka er den glemt (om det er noen som i det hele tatt tenker på den nå) og det blir et nytt forsøk på å svartmale SD.Folk er trøtte på 7 klöveren og uthenging av SD.SD 2010!

2010-08-18 @ 09:34:35
Postat av: Thoralf A

Thorbjörn ValhallströmEgentligen borde jag radera din kommentar men den får stå kvar som ett exempel på din enfald, okunskap, omognad och inkompetens.Ditt allias antyder samtidigt till vissa organisationer som jag tar bestämt avstånd ifrån.

2010-08-18 @ 09:38:13
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: AWSvensson

Som så många tidigare skrivit så var detta beställningsverk från TV 4 att svärta ner Sverigedemokraterna och dess väljare en katastrof för dess beställare, de måste vara mer än nedstämda att man fläskat ut så mycket och få i princip noll tillbaka. Om det var Lena Sundströms inkompetens eller helt enkelt att uppgiften var omöjlig, det går inte att med fakta misskreditera varken Sverigedemokraterna eller dess väljare, förmodligen en kombination av båda.

2010-08-18 @ 09:38:30
Postat av: Stefan K

Hur kommer det sig att partierna i riksdagen inte ser faran?

http://petterssons.bloggsida.se/politik/vad-vi-inte-vet-om-islam

Nalin Pekgül (S) tog i DN november 2009 avstånd från islamister och islams mest radikala förespråkare, men inte ens det verkar ha bitit på 7-klövern.

Varför?

2010-08-18 @ 09:50:20
Postat av: P

@Stefan K

Bra fråga :-)De har vel kjørt seg fast i "feg og gjemme alt under matten noe jeg gjør så lenge det gavner meg selv"(og får min fete lønn inn på konto hver måned). Når drev de folkevalgte (minus SD) med politikk sist? Har de noen gang gjort det?2010-08-18 @ 11:06:51
Postat av: Calle

@ Thorbjörn Valhallström

Du länkar till ett bra exempel på hur effektivt rättsväsendet kan fungera när man går ut med fullständigt signalement på en gärningsman. Tack vare det kom tips från allmänheten så han kunde gripas.I detta fallet var ju GM svensk, men det borde ju fungera även på GM. med mer svåruttalade namn. Tack för ditt fina tips. Jag skall vidarebefordra detta exempel till Rikspolisstyrelsen. Bra jobbat!!!

2010-08-18 @ 11:49:32
Postat av: alf

Är det någon här som minns om Gösta Bohman samarbetade med C-H Hermansson?Under sin tid i SKP:s ledning före Ungernrevolten var Hermansson, som hela partiet, mycket lojal mot Sovjetunionen och dess ledning. Vid en minneshögtid i Medborgarhuset i Stockholm den 9 mars 1953 ha hyllat Stalin. Hermansson sade då:

” Stalin är en av hela den mänskliga historiens största personligheter. Marxismen, den lära som Stalin behärskade med sådant mästerskap och som han vidareutvecklade till ett nytt och högre plan, förnekar ingalunda de stora personligheternas roll för historiens utveckling. Stalin förstod att ställa hela sin livsgärning i de framväxande, de progressiva, de oemotståndligt segrande krafternas tjänst. Därför blev hans liv så betydelsefullt för mänskligheten, därför blev han en gigant i den mänskliga utvecklingens historia. Att vara kommunist, det är att ha Lenin och Stalin till föredöme. Stalin är en av alla epokers mest geniala vetenskapsmän.

Vi lever i förändringens tidevarv!!!

2010-08-18 @ 11:52:45
Postat av: Pelle

Inte nån tidningsredaktör hade nåt att protestera mot att Reinfeldt valde Ohly före Åkesson.Arr rösta SD är att kasta bort sin röst!

2010-08-18 @ 12:50:37
Postat av: WMB

@ Stefan K

Jag antar att du redan har försett din fru med information om Reinfeldts M-kompis, islamisten Abdirizak Waberi, som står uppsatt på valbar plats till riksdagen. I en intervju anser den moderate islamisten och kommande riksdagsledamoten Waberi bland annat att:

- en man får ha upp till fyra fruar,

- han får också slå sin fru (eller sina fruar)

- en muslimsk man får gifta sig med en kvinna som tillhör en annan religion, men en muslimsk kvinna måste alltid ingå äktenskap med en muslimsk man.

Se vidare:

http://politisktinkorrekt.info/2010/07/09/moderaterna-forst-med-islamist-i-riksdagen/#more-47633

2010-08-18 @ 13:34:18
Postat av: Cavatus

Flygbladskampanjen går in i en slutfas. Opinionssiffrorna visar att den gör nytta. Dra ditt strå till stacken och gör NÅGOT i alla fall. Det finns mycket material att välja på.Flygblad på anslagstavlor rivs ofta ned av pk-folk som ogillar pluralism. Lappar på bilar och i brevlådor kan vara effektivare, men tar med tid och kraft. Kan förenas med kvällspromenaden. Kämpa på!

2010-08-18 @ 13:45:59
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: lassekolja

Pelle@, att Ekots tidningskrönika inte med ett ord berörde Reinfeldt´s ytterst märkliga hållning i "Ohly / Åkesson-frågan" samt både Reinfeldt´s och Björklund´s upprepade frierier till MP, följer ett mönster och säger mer om ledarskribenterna än om SD:s vilja och förmåga att inleda räddningen av Sverige, inte enbart betr. invandringen. Att rösta SD, d.v.s. det numera enda oppositionspartiet, är inte att kasta bort sin röst utan att uttrycka vilja att sätta Sveriges bästa i första rummet, vilket man inte gör genom att sätta sig i knät på V & MP! På köpet visar man att man inte accepterar att Sverige håller på att bli en EN-partistat!Fredrik@, apropå politisk inavel: Oavsett hur man ställer sig i vargfrågan, riksdagspolitikerna brukar tala om att ha invandring av främmande vargar för att undvika inavel men när det gäller människor har man inget emot inavel genom kusingifte och liknande. Ett ställe där friskt blod har visat sig allra mest nödvändigt är i Riksdagen och det brådskar, senast om ca 1 månad!!!

2010-08-18 @ 13:52:04
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: lee

föredrar italiens Silvio Berlusconi framför Rysslands Vladimir Putin..Men hur kan barbaren tycka att Berlusconi är bättre än putin?Skulle SD kasta ut Zigenare som dom gör i Italien och stänga gränsen mot afrika så skulle det vara rasistiskt .Inget av detta gör Putin .Men Barbarens vän Silvio kan göra det och endå gillar barbaren italien .Vänsterpartiets"Kommunisten" Lars Ohly framför Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson .

Barbaren väljer kommunisten ..

2010-08-18 @ 16:59:01
Postat av: Tomas

Hej.Någon som vet hur många som såg Lena's "dokumentär"?Tror inte att detta program sågs av speciellt många.

2010-08-18 @ 17:32:29
Postat av: Anonym

Läs dagens kommentar i svd om Lena Sundströms program. Slutkommentaren är "Varför är de så rädda? Programmet ger inget svar. Finns det något?"

När man läser detta förstår man att eliten verkligen inte fattar att det finns problemhttp://www.svd.se/kulturnoje/tv/mediekronikor/reportage-om-sd-landar-pa-ruta-ett_5149561.svd

2010-08-18 @ 19:05:00
Postat av: Fredrik

Jag har läst SD´s partiprogram och frågar mig vad denna ”dokumentär” hade med SD´s politik att göra. Det är inte bara flyktingpolitiken som havererat, utan även de demokratiska principerna, när man låter ”väl valda” intervjuer ge sken av att företräda ett politiskt parti.Varför inte ge samma utrymme för SD i en öppen, demokratisk, politisk debatt?! För det är ju det som kännetecknar det demokratiska samhället?!SD har nu min röst av dubbla anledningar. Och var Sundström lägger sin röst är lätt att gissa.

2010-08-18 @ 22:29:09
Postat av: Tony Ingman

Moddarna kunde lika bra gå samman med sossarna,

same shit.

2010-08-19 @ 08:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0