FÖRTAL ISTÄLLET FÖR SAKLIGHET

Antalet artiklar i media där Sverigedemokrater eller Sverigedemokraterna framställs i så negativa ordalag som möjligt börjar dugga tätt. Det gäller både i lokala tidningar som i nationella.

Det genomgående kännetecknet i dessa artiklar är att det aldrig handlar om sakpolitik eller något ur vårt valmanifest som framställs negativt. Nej, det handlar om helt andra saker som t.ex. en lokalpolitiker som hoppat av sitt uppdrag i kommunen. Vi får dock aldrig veta orsaken såvida inte denna person kritiserar partiet, då blir det stora rubriker i media. Men när någon politiker lämnar på grund av hot eller trakasserier från vänsterextrema personer är det tyst i media.

Idag kan man läsa att Lena Sundström på TV4 har gjort en dokumentär om SD med titeln "Dom kallas rasister", som dessutom skall visas den 17 augusti och säkert gå i repris ett antal gånger innan valet den 19 september. Bara titeln på dokumentären får mig att må illa och jag känner mig kränkt av Lena Sundström.
Syftet är så uppenbart att man mår illa över det sätt som media med statliga medel försöker påverka valutgången.

Tänk om Lena Sundström istället lagt lite energi på att granska "fattigpensionärernas" situation i samhället. Men det intresserar givetvis inte Lena Sundström hon skulle ju kunna komma några obehagliga sanningar på spåret med kortslutning i pk-hjärnan som följd.

Nu väntar jag bara på vad Barometern och Östran skall hitta på lokalt i Kalmar. På vilket sätt skall de angripa oss Sverigedemokrater i Kalmar. Det är lite svårare då vi inte har några avhopp. Min kollega i kommunfullmäktige har 100 procent närvaro i KF under mandat perioden. Jag har missat några KF då min mor var svårt cancersjuk och gick bort. Vi har varit aktiva i debatten och jag var till och med bland de tio mest aktiva i KF när Barometern gjorde en sammanställning för något år sedan. Jag gissar att de kommer gräva i mina blogginlägg för att hitta något litet halmstrå de kan använda till något SD-kritiskt.

Ingen politiskt korrekt journalist skulle få för sig att skriva om våra politiska förslag och vårt valmanifest. Det skulle utan tvivel ge oss nya röster i valet.

Idag fick jag dock en insändare publicerad i Barometern.
Har försökt under ca en månad att få den publicerad i Barometern. Uppenbarligen krävdes det en pensionerad manlig journalist som sommarvikarierar på insändarredaktion för att den skulle publiceras. Tack Gunnar Rockström.

Idag har jag faktiskt fått flera samtal från äldre människor som läst insändaren och ville tacka mig för det jag skrivit. De berättade också att de kommer att rösta på SD den 19 september. Det här är samtal som värmer och som jag tänker på när pk-journlister gör vad de kan för att förtala mig som Sverigedemokrat.

Tänk om media istället skrev om det som SKL rapporterar, då hade jag inte behövt skriva denna insändare men dessa fakta är inte politiskt korrekta och skulle dessutom gynna SD om de hamnade i rampljuset. Därför ägnar sig dagens pk-journalister mer åt förtal av SD än att sakligt rapportera om hur verkligheten ser ut för våra medborgare.

Här kommer insändaren som funnits som ett blogginlägg i juni med en liknande text. Men eftersom Barometern inte lägger upp dessa på nätet så lägger jag upp den på bloggen också om någon är intresserad av att läsa den.

 

Asylsökande kostar 22 miljoner för Kalmar läns landsting

Den 1 augusti 2009 höjde Kalmar läns landsting sina patientavgifter radikalt. Nya avgifter infördes, befintliga avgifter höjdes med 33 procent. Efter höjning blev Kalmar läns landsting ”värstingen” i Sverige tillsammans med Gotland enligt uppgifter i media. De rödgrönas avgiftshöjning orsakades givetvis av landstingets dåliga ekonomi och skulle resultera i ca 10-11 miljoner i ökade intäkter för Kalmar läns landsting.

Höjningen av patientavgiften drabbar som vanligt de svagaste i samhället hårdast och då inte minst ”fattigpensionärerna”.

Nyligen kom uppgifter och statistik från SKL (Sveriges Kommuner o Landsting) angående landstingens kostnader för asylsökande. Enligt statistiken från SKL kostade de asylsökande Kalmar läns landsting 22,2 miljoner kronor under 2009. Kom ihåg att det bara gäller asylsökande och inte de som redan fått uppehållstillstånd. Migrationsverket ersatte under 2009 Kalmar läns landsting med 13,3 miljoner kronor.

Kalmar läns landsting går alltså back med ca 9 miljoner kronor för asylsökande under 2009 enligt SKL!

Hela höjningen av patientavgiften går alltså åt för att täcka kostnaderna för asylsökande.

Bara tolkar till asylsökande har kostat Kalmar läns landsting nästan 2 miljoner kronor under 2009.

Kalmar läns landsting har den näst högsta kostnaden per asylsökande i hela landet med nästan 26000 kronor/asylsökande. Varför så stora kostnader i Kalmar läns landsting?

När det gäller patientavgifter för asylsökande ser det helt annorlunda ut än för svenska medborgare. En asylsökande betalar endast 50 kronor för ett läkarbesök medan en svensk ”fattigpensionär” som besöker akuten betalar 300 eller 400 kronor beroende på tidpunkt för besöket. För receptförskrivet läkemedel betalar en asylsökande endast 50 kronor och för en sjukresa högst 40 kronor.

När det gäller tandläkarbesök är skillnaden ännu större, då den asylsökande endast betalar 50 kronor för behandling hos tandläkare inom folktandvården.

Som ”fattigpensionär” måste det kännas mycket orättvist att bli diskriminerad genom dessa patientavgifter.

Vi Sverigedemokrater vill ha en mer ansvarsfull invandringspolitik och avgifter som är lika för alla.

Thoralf Alfsson
Riksdagskandidat för Sverigedemokraterna


Kommentarer
Postat av: Roberth

TV4 förnekar sig inte. Är det inte nollrasismvecka så är det oikofoben Sundström som letar rasister i buskarna.

2010-08-03 @ 00:46:21
Postat av: Robin Shadowes

Gick två gånger till tandläkaren och det blev en nota på över 3000 spänn! Hade jag varit ett skäggebarn eller en hucklemadam så hade jag kommit undan med 50 spänn. Fy fan!!!

2010-08-03 @ 03:11:04
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Uncle Bob

Angående smutkastning från Lena Sundström så är den bara en av de otaliga anti-sd kampanjer som stöds av gammelmedia. Ett annat exempel är boken "Fult Folk" som jag skall berätta mer om här.Blev själv kontaktad av Linnea Nilsson, redaktör på "Efter Arbetet" och tillfrågad om jag ville medverka till boken de skulle skriva förra året.”Fult folk” är titeln på boken, där jag skulle medverka anonymt genom att "svara på frågor om sd-politik" och "varför jag gillade SD". Jag tyckte det var märkligt att inte fråga några pålästa partimedlemmar om vad Sd-politik handlar om.

Går man som vanlig väljare in på detaljerade politiska frågor är risken stor att man blir "feltolkad". Vi har sett det hända förr.Men man ville skriva en bok om Sd´s väljare.

Det var drygt ett år sedan. Boken kom ut för några månader sen och bestod mest av skräp om SD. Det var resultatet av en utvald skara som skulle intervjuas.http://meny.nu/kultur/bokrecensioner/1.876333-linnea-nilsson-emil-schon-fult-folk-samtal-med-sverigedemokratiska-valjareMitt engagemang för Sd har under åren djupnat från att vara nätaktivist på Exilen, Flashback och Passagen till att vara representant för partiet idagKortfattat visade det sig snart att hon ville ha en naiv och oerfaren person som hon kunde lägga orden i mun på. Bokens innehåll och vinkling var redan bestämd. Nu återstod att hitta lämpliga offer.Eftersom jag vid denna tid var väldigt skeptisk till journalister och inte kände mig tillräckligt påläst om partiprogrammet så hänvände jag mig till en grupp garvade debattörer på Exilen.

De varnade mig för att ställa upp i boken. Risken för vinkling är uppenbar.Jag fick reda på hur den där "journalisten" arbetat tidigare och fick klart för mig att det var vänstervridet så det räcker. Bland annat så var hon bara intresserad av att hitta Sd-are som stämde in på hennes nidbild av Sd-are:

"den moderna underklassen, de med låg utbildning, låg inkomst, låg självkänsla och en längtan efter det som en gång var."Då passar undertecknad inte så bra i hennes stereotyp och blev således frånvald i slutskedet. En avslutad magistersexamen och universitetsstudier i fyra språk, var helt enkelt ett bevis om att Linneas strereotyp var just en "FÖRDOM"!När denna journalist fick klart för sig att jag ÄVEN skulle rådfråga Exilens tänkesmedja som remissinstans, insåg hon att jag var för luttrad för att bli lurad av hennes locktoner och fagra snack om "total anonymitet" etc.Nu blev boken tydligen exakt vad jag trodde:

Ett beställningsverk för att smutskasta Sd och Sd´s väljare, fyra månader före valet.

Det var bara sååå genomskinligt..

2010-08-03 @ 04:19:11
Postat av: Robin Shadowes

UB, lustigt att du dyker upp här just nu. En eller två trådar längre ner råkade det komma upp det här ämnet om nysvenskar som blockerar vägen för andra. Jag nämnde ditt fall i all hast men inte mycket mer. Har du lust så kan du ju berätta om det igen. Alltid intressant att få höra vittnesmål från någon som har förstahandsupplevelse av det.

2010-08-03 @ 05:51:26
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Är detta? Jag är Sverigedemokrat o inte fan skickar jag hotbrev o en massa idiotiska saker?

Snacka om att dra alla över en kam!?Dessa jävla idioter som hotar o vad det nu är har inget med Sverigedemokraterna att göra!

Men valstugorna med dold kamera Lena lilla!

Dom vågar du inte debattera! men mejla tillbaka till en bunte idioter o klåpare går bra och försöka ge intrycket via media är dessa är och så här blir du om du röstar SD!? Fan förtal!Hon är PK medias lilla påläggsföl! inget annnat!

Det ska liksom alltid vara en reporter med annat påbrå som ska göra detta och det är ju därför dom får jobbet! Snacka om rasism!Patetiskt att hon inte ser sig utnyttjas för nåt annat duger hon inte till. Har sett henne hela sommarn i en massa program! Hon har ingen egen åsikt utan klippt o klistrat från andra!Men sen är det så bara att ingen kan unvika den utveckling Sverige har tagit.De våld och kriminalitet vi idag har är en skam.Men men låt PK media köra sitt program för i bloggvärlden kan dom ej stoppa sanningen längre!Vi är stolta svenskar av alla kulörer som röstar på SD.Men jävligt trötta på människor av alla kulörer och religioner som kommer hit pis.. på våra värderingar och vårt sätt att leva!Ha kurage nog att granska invandringen ordentligt!

Var en riktig reporter istället och ta ta i det största samhällsproblem vi har idag! Vågar du !?

2010-08-03 @ 07:07:28
Postat av: Stefan K

Medias enträgna försök till svartmålning av SD, dess representanter och väljare kommer att slå tillbaks mot dom själva en dag, om det inte redan börjat göra det.Inser man inte som journalist att Internet tagit över gammelmedias roll som nyhetsförmedlare, är man ett antal efter sin tid.Att sidor som Politiskt Inkorrekt växer så det knakar visar tydligt på att pk-journalisternas censurerade och förfalskade nyheter inte längre tilltalar folket.Angående den misslyckade journalisten L Sundström så har hon ett märkligt sätt att lägga fram sina åsikter.

Hon kritiserar varenda Sverigedemokrat för att dra alla muslimer över en kam, vilket jag i sig inte hört någon säga.

Samtidigt sitter hon själv och drar alla Sverigedemokrater över en kam och tycker detta är okej.Personligen blir jag mer övertygad om att SD är rätt parti för mig, ju mer jag hör om pk-Sveriges tafatta och pinsamma försök att svärta ned partiet genom lögner, förtal, utestängningar och trakasserier.Det finns ett skäl till pk-Sveriges agerande.

Det skälet säger att SD har rätt, men att detta inte får komma svenska medborgare till kännedom, då det visar på makthavarnas inkompetens och oförmåga att lösa problem och givetvis medias lögner som bankats in i oss under allt för många år.

2010-08-03 @ 09:05:16
Postat av: Stefan K

Har ni förresten sett COOP:s nya storsäljare...

http://petterssons.bloggsida.se/politik/kop-en-sahlinare

2010-08-03 @ 09:07:04
Postat av: Tora

Du har så rätt,SD framställs negativt som ett enfrågeparti även i DN idag.På "ledare signerat" spår Niclas Eriksson partiets och Sveriges framtid och ser i kristallkulan hur svensken framöver trivs i multikulturen.När vi äldre lämnar denna jämmerdal ser spåmannen en ny guldålder inträda för vårt land ty de yngre har indoktrinerats till PK-mähän och därmed finns ingen framtid för ett parti som vårt.Vi kommer att bombarderas med liknande floskler fram till valet.

2010-08-03 @ 09:19:24
Postat av: leifer

Stor krigsrubrik på Aftonbladets webbupplaga nu

"Nu ökar stödet för SD - kaos hotar"

2010-08-03 @ 09:28:33
Postat av: HenrikP.

KAOS! SD når härliga 6,5 i dagens väljarundersökning.Nu siktar vi på 3:e största partiet så får vi se på andra miner. Kör hårt!

2010-08-03 @ 10:03:35
Postat av: leifer

SD större än Vänsterpartiet, KD och ev centern.

2010-08-03 @ 10:48:29
Postat av: Måns

Ja var är sakligheten i PK-media? Finns det någon botten, och varför försöker media hela tiden att lura sina egna läsare och tittare?Nu firar lögnpropagandan en ytterligare triumf i det att den socialdemokratiska partitidningen, Aftonbladet, med berått mod inte drar sig för att skrämma väljarna för SD. Skrämma med rena lögner.

Det går så bra för SD att det blir kaos, skriver Aftonbladet med braskande rubriker.Ja så tomhänt på argument är man nu inom PK att rena rama krigspropagandan tillämpas mot den egna befolkningen.Det är bara att säga grattis till SD.

2010-08-03 @ 11:16:29
Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

Ja, det var verkligen både glädje och ilska att kika in på AB´s web idag. Glädje över statistiken men ilska och framför allt trötthet över vad de skriver.

2010-08-03 @ 11:28:03
Postat av: Leif

Ja det är synd och skam att PK media är så ryggradslösa att dom bara kan skriva rena lögner men å' andra sidan är det bara att gotta sig eftersom resultatet verkar vara det motsatta.Mina damer och herrar det PK media upplever nu är en nära döden upplevelse.

2010-08-03 @ 12:25:00
Postat av: leifer

Lite kul att AB skriver att SD får 6,5%, som om det vore ett faktum. Snacka om att rubriken gynnar SD!

2010-08-03 @ 12:34:32
Postat av: Måns

AB vet säkert att SD brukar få mycket mer än vad opinionsundersökningarna visar. Helt säkert räknar media nu med att SD blir tredje största parti.Så har nu storebror DN intagit en mera försiktig hållning på ledarplats och faktiskt förberett väljarna på att SD nog kommer in i riksdagen.

2010-08-03 @ 13:08:01
Postat av: Gubben o Gumman

Aftonbladet är dagens favotidning.6,5% i mätningen + 6.5 % i den osäkra gruppen+6.5%

I gruppen bostadslösa/arbetslösa ungdomar.

Totalt pekar det på runt 20% för SD den 19 Sep.

Tänk om 70-80 oikofober åker ut ur riksdagen.Skratta du, Ny Demokrati brakade in med 11% utan

en en bilbrand el annan skit.Man kan på goda grunder misstänka att bland Södermalms 1192 journaliser/Boljeviker så

kommer treliters rödvins boxarna åka upp

på bordet för att dämpa ångesten.Sannolikt kommer en epedemi av latent ulceröt kolit

att inom kort bryta ut bland träsktramparna i Rosenbad.Man får räkna med en brakskit med runt 3,7 på

Richtersskalan i Täby.I dom värsta fallen av diktaturns kreatur kanske

man till och med tar saken i egna händer och ser om det går...Det är även ett nöje att få se Mikael "Transpiranta"

får korrekta mothugg ,när han försöker hänvisa och koppla ihop trista kommentarer med SD i vanlig ordning för att svartmåla.Personer som inte har ett skvatt med varken SD el något annat parti att göra ,detta är vad diktaturens kreatur har för retorik för att stoppa Sveriges andliga ekonomiska samt rättsliga frälsning den 19 Sep.Gubben och Gumman avslöjar vår egen skogan nu :"Rent spel rösta SD 19 September"Framfört av en rödgök som tydligen sitter i Argentina svårt sjuk i oiokofeever.Han och vulgofikusen kan gå på samma spetsknypplingskurs i höst.Sannolikt finns hela spektrat av tankar nu hos

Sveriges oikofober allt ifrån den brighta som fundrar på ett nytt hemland ,till Kalle bakom i V som slår ett slag för Romerna.Sannolikt flyter Kalle mycket bra om han ramlar i sjön,timningen är alltid sagolik i hans fall.

Denna kille måste ju bli ett fall för psykriatriforskningen i framtiden.Full gas mot nyval 2011.

2010-08-03 @ 13:33:58
Postat av: Gubben o Gumman

Klipp ut och klistra in vår SLOGAN sist i inlägget så kanske det blir lite lättare att förstå ,datorn fick tydligen Damp.

2010-08-03 @ 13:39:43
Postat av: Rättvis

Hur tänker PK dribbla bort den här informationen om deras stackars "barn". Har inte det "stackars barnet" begynnande flint?

http://politisktinkorrekt.info/2010/07/26/intressanta-garningsman-bakom-kniv-och-misshandelsfall/

2010-08-03 @ 13:49:20
Postat av: Gubben o Gumman

Vi passar väl på att späda på vindrickandet på Södermalm med att vid 15% el när SD når 15%Borde sammarbetet för att hålla SD utanför bliS V MP KD C FPellerM KD C V MP FPI båda fallen saknas ca 2% för egen majoritet om MP

får 8% el totalt dött lopp vid 10% för MP

Lite grovt tillyxat.SD blir 2010 el senast 2014 vågmästare hur el hur

Mattemattiskt sett borde MP samt SD: siffror vara mest intressant.S och M kan ju bilda socialmoderaterna förstås.

Mona och Fredrik ?Var någonstans tänker vi fel?2010-08-03 @ 14:24:07
Postat av: Hajen

Lena Sundström, en politiskt korrekt mediahora. När hon är förbrukade av de mörka krafterna så försvinner hon snabbt och lätt ur mediavärlden. Själv är hon för korkad för att inse sin roll, denna roll avslutas i och med SD:s inträde i Riksdagen.

2010-08-03 @ 15:00:55
Postat av: Rättvis

Gubben och Gumman skriver:”S och M kan ju bilda socialmoderaterna förstås.

Mona och Fredrik ?Var någonstans tänker vi fel?”Ni tänker inte fel. Så flummiga som m och s är, så vore en sammanslagning logisk.Pacifister kan rösta s och försvarsvänner på m. Därigenom kommer ju alla röster under samma hatt. Det är så det är tänkt, tror jag.

2010-08-03 @ 15:16:01
Postat av: peerpede

Denna L. Sundström är jo en tragisk figur där egentligen aldrig har fått till det på allvar, hon har enbart rapat ur sig stapelvara från PK-hyllan och med tanke på hon har utbildning bak sig, förefaller hemskt obildad.

Att TV4 ens vill befatta sig med denna person anser jag vara en gåta och detta kommer att kosta för båda parter då LS har bränt sig som journalist genom sitt enögda ställningstagande och TV4 har sålt ut av sin mediala trovärdighet.

2010-08-03 @ 16:33:46
Postat av: Hulda

Ser nu att Thoralf börjat med att skriva "riksdagskandidat" under sina inlägg. Tack vare hans och många andra kämpande bloggare så kan med större och större säkerhet det bli verklighet!Vi kan alla se fram emot en söndagskväll i september i TV-soffan med god mat och dryck till SVT,s valvaka och appropå "Stefan K",s bild från COOP, även en Toblerone fram mot natten...!

2010-08-03 @ 17:10:10
Postat av: Cavatus

Nu kör gammelmedia så det ryker! Det är sista flåset från en döende koloss på lerfötter. Förtalskampanjerna står som spön i backen, statsunderstödda och skattefinansierade som de givetvis är.Vad har vi att sätta emot? jo, vårt engagemang på olika hörn. Jag propagerar framför allt för flygbladen. Vi får för egen maskin och för egna pengar försöka göra så gott vi kan för att sprida kunskapen om de ocensurerade nyheterna. Det är vår enda chans att nå ut till dem vi inte känner och till dem som inte är vana vid att söka nyheterna på nätet. Se nedan adressen till allt material som finns att välja på.Någon tipsade om e-postutskick till alla ni har i adressboken eller de ni kommer över. Ett bra tips då många trots allt läser sin e-post även om de inte läser nyheter på nätet. Skaffa en hotmail-adress eller liknande om du inte vill "outa" som personen ifråga skrev. Folk kan då i lugn och ro framför datorn klicka på länkarna och själva bilda sig en uppfattning om det föreligger någon skillnad mellan nyhetsrapporteringen i gammelmedia och på nätet.

2010-08-03 @ 17:43:59
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Per Petersson

Angående Lena Sundström så blir hon rätt sågad.http://demofon.se/?p=1202Och sedan ska jag göra något som egentligen gör mig lätt illamående,länk till Aftonhumhumhum.

Förlåt,men lite kul läsning för dom flesta av oss.http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/opinionsundersokningar/article7561925.abDet rasslar på i kommentarsfältet,i skrivande stund 493 kommentarer.

2010-08-03 @ 18:35:37
Postat av: Ceasar

Jag instämmer med så många tidigare kommentatorer ovan! Lustigt att man för ca 2 år sedan kände sig så ensam med sina åsikter och sin kritik mot etablissemanget och nu så fungerar vi som en stor folkrörelse.Gällande dagens rapporteringar och de otaliga påhopp på SD, blandas det med den enorma brottsvåg som sveper över landet. Kontrasten blir enormSkrev om detta på min blogg nyss.I helgen så blir det nytag på cavatus flygblad och minst 1500 flygblad kommer delas ut till Stockholmarna.mvhCeasar

2010-08-03 @ 19:36:08
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Lotta

Östra Småland har dels med ett citat från Staffan Gisings blogg som rör hans syn på SD plus en notis om en SD-politiker som åkt dit för rattfylla. Inget står om politikern i Halmstad? som misshandlat sin fru vilket han blivit dömd till fängelse, som någon tog upp häromdagen.

2010-08-03 @ 19:58:49
Postat av: Cavatus

Glömde att skriva det jag egentligen skulle posta ett inlägg för! Har lyssnat på ett av de fyra programmen i SR:s serie från 2007 som hette "Politiskt (in)korrekt?". Jonatan Friedman intervjuas bl.a. och han får in några klockrena kommentarer. Programmet är väl värt att lyssnas på.Enligt honom är politiskt korrekthet endast ett verktyg för att styra folks tankar, åsikter och yttranden, att kontrollera folk helt enkelt. Det fundamentala felet är att om en person talar om en sak, så lyssnar man inte till saken i sig, utan associerar vidare (guilt by association eller ad hominem-resonemang inom retoriken) och drar slutsatsen att eftersom du vill tala om denna sak (t ex invandringspolitiken) så måste du vara rasist/högerextremist då det endast är de som för detta på tal. Alltså klassar man in människor efter vad ANDRA påstås tycka och tala om, inte vad den här och nu talande personen verkligen säger. Hänger ni med?Det är samma taktik som Gudmundsson använde i sin fråga till Spencer i Almedalen där Gudmundsson ville låta påskina att Spencer måste vara rasist eftersom kommentatörer på hans blogg gav uttryck för sådana tankar. Detta är ett oerhört lågt resonemang som hela pk-etablissemanget oförblommerat ägnar sig åt (säkert både medvetet och omedvetet, för att uppnå sina nedklankningssyften). Så om jag pratar om någon som anses "farlig", så blir jag också farlig.Vidare skiljer sig föremålet för politiskt korrekthet i olika länder. Sverige är ett de hårdast styrda och där det är synnerligen lågt till tak. Friedman har bott både i Sverige, Frankrike och USA. Han menar att folk känner sig hotade i Sverige om de hyser fel åsikt, t,ex tycker att multikulturalismen är skit. Det hela leder till en utkristallisering att folk är onda eller goda. Detta hindrar folk att diskutera med varandra.I Sverige finns det också en slags central kontroll över det hela, statsunderstödda instanser, som styr vad man får tänka och tycka, och folk går med på det, det är det mest förvånande, säger han.Vi går extremt långt i Sverige för att säga det goda och det vackra, men när man går under ytan så finns det motsättningar här också precis som i andra länder. Fast här får det inte diskuteras utan associationer eller nedsättande ord om den som vill diskutera de frågor som är tabubelagda.Vi måste kunna diskutera dessa saker. Det skapar ångest att inte prata om det. Ångest får man när man inte klarar av att ta upp dessa frågor, och det är det man måste bearbeta. Vi måste snacka om det här.Det hela beror på vad man attackerar folk för. Skillnaden är när man ska vara nån slags allmän polis över folks tankar. Det ska gå långt innan man ska börja fostra andra människor.2000 skrev Friedman att pk-världen är en instängd och likriktad värld även om den definierar sig som mångkulturell. Det är en värld där demokratin är överflödig och alla sanna demokrater har samma åsikter och alla andra per definition är anti-demokrater som ska exkluderas.Att kalla någon för rasist är en social skändning, enligt forskaren Karl-Olof Arnstberg. Det besvärliga med den här typen av invektiv är att den beskyllda måste bevisa att den inte är rasist. Det är ett oerhört kraftfullt sätt att skaffa sig överläge i en diskussion eller att täppa till truten på den man vill tysta. Det är oerhört verksamt för ingen vill bli kallad rasist.Ni måste lyssna på radioprogrammet (del 3). Här är länkarna:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1253&artikel=2701684Direktlänk till just del 3:http://sverigesradio.se/laddahem/podradio/sr_p1_tendens_070320123804.mp32010-08-03 @ 20:47:13
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: S-E Karlsson

Grönskåra ,Träthultsmåla, Träthult ,Kisebast fick i söndags den informativa tidningen SD-kuriren till kvällslektyr ca 200 brevlådor blev laddade !

Samtliga orter ligger i Högsby kommun .

2010-08-03 @ 21:07:48
Postat av: Fredrik

Säger så här!

Är hur många somhelst inom media och politik som läser denna blogg.Smutskastningen har ju inte ens dignitet!Pinsamt bara! Man vet om att vi har så rätt när det gäller invandringspolitiken men man kan inte erkänna sitt enorma och fatala misstag som gjort Sverige till en sopptipp!För detta är bara en notis i dagens tidningar om det jävla våld o kriminalitet som er härliga mångkultur förgyllt landet Sverige med!Läs o sen se förfan till att rösta på SD!

Postat av: Skånepåg

Ulf Nilson i Expressen den 3 augusti 2010."Hur som helst är den utveckling vi är inne i vad Europa beträffar ett slags utdraget självmord, ivrigt påhejat av de fundamentalistiska muslimer som anser oss som orena avfällingar därför att vi äter griskött och underlåter att förtrycka de äckligt obeslöjade kvinnor vi råkat gifta oss med.Jag kunde berätta åtskilligt mer om detta, men utrymmet är slut. Kan katastrofen undvikas. Kanske. Men det ser illa ut..."Vad mer behöver sägas?

Postat av: leifer

Ulf Nilsons artikel är mystisk, först börjar han väldigt PK, för att sen avsluta egentligen enormt kritiskt. Varför så otydlig? Det blir ju bara flum och pannkaka av det han skriver.

2010-08-03 @ 23:10:57
Postat av: Robin Shadowes

"Sannolikt flyter Kalle mycket bra om han ramlar i sjön,timningen är alltid sagolik i hans fall.

Denna kille måste ju bli ett fall för psykriatriforskningen i framtiden."För 350 år sedan hade det setts som ett tecken på svartkonst och lille Kalle hade fått bestiga bålet.Beträffande Lena Sundström så tycker jag det mest tragiska med henne är att hon kommer dra sin make med sig i fallet, för vem vill gynna en grupp som Bo Kaspers Orkester egentligen om det samtidigt är att betala för vår egen kolonisering? Tragiskt därför att dom musikaliskt sett inte alls är dåliga utan bra musiker.

2010-08-04 @ 00:09:47
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Måns

Under kriget kom det en hel del norska flyktingar som sattes i arbete i skogen, alltså i skogsarbete.

Det var inte ovanligt att norrmännen mitt i vintern kom i LÅGSKOR till arbetet, vilket självfallet även då uppfattades som chockerande eftersom det ju var hälsovådligt.Men flyktinghjälpen var uppenbarligen lika med noll och kulturen sådan att folk skulle hjälpa sig själva. Dessutom var väl skor på kupong vilket försvårade hjälpaktioner, antar jag.Nu gnälls det över att invandrare, som lögnaktigt kallas för flyktingar, inte har arbete - samtidigt som vi måste importera bärplockare från andra sidan jordklotet.Jag utgår att det anses vara ren rasism att kräva att de bidragsberoende invandrarna försörjer sig själva med bärplockning under säsong.Insändarskribenten har blivit föremål för PK:s censur. Precis samma nästan ALL debatt om invandringspolitikens konsekvenser liksom bara hamnat i papperskorgen.

2010-08-04 @ 00:41:05
Postat av: Lotta

Lena Sundström och Alexandra Plaskalido är bland de två största Sverige- och svenskhatarna som finns. Ett tag undrade jag varför de är så hatiska tills det slog mig: De är avundsjuka eftersom de inte är etniskt svenska.

2010-08-04 @ 08:59:24
Postat av: lassekolja

Instämmer i allt Du skriver. Jag har länge undrat hur man i några landsting har råd att ge "papperslösa" indirekt fri sjukvård INNAN man avskaffar den ordinarie patientavgiften för vanliga svenskar, som arbetat och betalat skatt kanske i ett långt liv. Är det inte att ta saker i helt fel ordning?

Kämpa på Thoralf! Den 19september SKRÄLLER det!

2010-08-04 @ 18:40:29
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Stellan Bojerud

Till Thoralf: Igår fyllde jag år. Den häftigaste presenten var fyra nya SD fullmäktigekandidater. Två män och två kvinnor.Vi ses snart i Sveriges Riksdag!Hälsar vännenStellan

2010-08-07 @ 00:49:29
URL: http://mopsen.wordpress.com
Postat av: Fredrik

Jag har läst SD´s partiprogram och frågar mig vad denna ”dokumentär” hade med SD´s politik att göra. Det är inte bara flyktingpolitiken som havererat, utan även de demokratiska principerna, när man låter ”väl valda” intervjuer ge sken av att företräda ett politiskt parti.Varför inte ge samma utrymme för SD i en öppen, demokratisk, politisk debatt?! För det är ju det som kännetecknar det demokratiska samhället?!SD har nu min röst av dubbla anledningar. Och vad Sundström lägger sin röst är lätt att gissa. Men söt är hon ändå ; )

2010-08-18 @ 22:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0