EN MILJARD KRONOR TILL KVINNOFRID

Sverigedemokraterna har nu släppt sin rapport om lagförda våldtäkter under 2009. Som alla säkert redan räknat ut är överrepresentationen stor bland invandrare från MENA-länder.

”Gruppen utrikes födda utgjorde förra året 14 procent av Sveriges befolkning. De granskade våldtäktsdomarna från 2009 visar på en överrepresentation genom att så stor andel som 48 procent av våldtäktsmännen är födda utomlands. (Detta innebär en ökning jämfört uppgifterna från 2005, vilket skulle kunna peka på att fenomenet är tilltagande.) Inom kategorin grov våldtäkt var siffran så hög som 64 procent. 

Det har i den här studien inte varit möjligt att utreda situationen beträffande andra generationens invandrare, men baserat på proportionerna i BRÅ:s rapporter samt en studie av våldtäktsmännens efternamn görs bedömningen att cirka två tredjedelar av samtliga våldtäkter i Sverige begås av första och andra generationens invandrare.”

Läs hela rapporten.

Jag följer uppmärksammade rättegångar vid Kalmar tingsrätt och kan inte annat än bekräfta att det är många andra generationens invandrare inblandade i våldtäkter. Vid Kalmar Tingsrätt har flera gruppvåldtäkter varit upp till förhandling där samtliga inblandade varit unga invandrare och troligen andra generationens invandrare.

Det mest beklämmande vid dessa rättegångar är dock den misstro som hela tiden våldtäktsoffret utsätts för. Därför är det mycket förvånande att unga flickor som utsatts för övergrepp ändå vågar anmäla förövarna. Men om inte dessa unga kvinnor får stöd av samhället kommer troligen anmälningsbenägenheten minska bland dessa våldtäktsoffer.

Ibland undrar jag om detta är etablissemangets syfte med behandlingen av våldtäktsoffer, då skulle ju nämligen statistiken gå åt ”rätt” håll enligt det politiskt korrekta etablissemanget trots att verkligheten säger något annat.

Nu väntar vi bara på BRÅ:s kommentarer och det politiska etablissemanget svar på denna rapport. Jag gissar att detta kommer att nonchaleras genom att underlaget är för litet och att det inte går att dra några slutsatser på detta material.

För mig är det bara en i raden av rapporter som bekräftar den mycket negativa trenden när det gäller våldtäkter i vårt land.


Kommentarer
Postat av: Cap

"Sverigedemokraterna har gått igenom 114 tingsrättsdomar från 2009 med domslut våldtäkt eller grov våldtäkt mot vuxna"Enligt BRÅ "Det var 253 domar förra året, så de har inte granskat ens hälften".Det kan väl inte stämma? Nån som vet hur det egentligen ligger till? Misstänker att folket på BRÅ pratar om andra domar ocksp men vill gärna ha det bekräftat.

2010-08-25 @ 12:12:49
Postat av: lassekolja

Jaha, då återstår bara att invänta stora artilleriet som vanligt riktat mot budbäraren!

Om det nu över huvud taget anses värt att uppmärksamma, eftersom det skulle kunna gynna SD?!

Är det någon som tror på någon annan reaktion på själva sakfrågan än en gäspning?

Nej, snarare kommer ropen att skalla: HÄNG BUDBÄRAR`N!!!

2010-08-25 @ 12:19:58
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: AWSvensson

Enligt rapporten har Sverigedemokraterna begärt in samtliga domar från tingsrätterna där domen varit våldtäkt och de medverkande vuxna för år 2009.

2010-08-25 @ 12:29:44
Postat av: Gubben o Gumman

En av 10 anmälda våldtäkter hamnar i tingsrätten.

Visst är det en fin rättvisa tjejer.Den svenska feminismen kvinnojourerna och svensk

polis sköter sej väl exellent.Fast gillar du överskningssex med tex Ali Baba

så kan ju Miljöpartiet var ett alternativ.Går du igång på att bli kallad svennehora är

socialdemokraterna dit självklara val vid valurnan.Tycker du blåklockor och omskuret verkar trist

prova en SD röst.

2010-08-25 @ 12:36:25
Postat av: Nalle i Växjö

Våldtäkterna – ett vapen i krigetVåldtäkter i krig är inget nytt.

Men i Kongo används våldtäkterna systematiskt som ett vapen i kriget.

Ett sätt att bryta ner samhällets sociala nätverk.( Är det samma i Sverige?)

Postat av: AWSvensson

Forskning visar att svenska män har mycket lättare att klara sig undan fällande domar, säger Klara Hradilova Selin.

Klara Hradilova Selin är f ö vänstersympatisör och medlem i facebook-gruppen Sverigedemokraterna i riksdagen, nej tack.

2010-08-25 @ 12:59:23
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Hon är med i det mesta som gör henne

"demokratiskt" jävig som svensk tjänsteman.Politiskt tillsatt vänsterbrud med huvuduppdrag

ihop med bla professor Snicke-Snack att manipulera

iväg Svenne Banan att köpa bingolotter.Istället för att ifrågasätta bla var var fjärde skattekrona tar vägen.

2010-08-25 @ 13:24:14
Postat av: Mats

Tidningen realistens utredning är mycket mer genomarbetad och visar etniska tillhörigheten på gärningsmannen.http://www.realisten.se/2010/08/24/majoriteten_av_valdtakterna_begas_av_invandrare/

2010-08-25 @ 13:45:22
Postat av: Anonym

Hur stor andel av alla gruppvåldtäkter begås av invandrare? Ett fenomen som vi fått "på köpet".

2010-08-25 @ 14:39:03
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Vilken bortförklaring till den nya invandrarsporten; "Överraskningssex i grupp"?

2010-08-25 @ 15:01:42
Postat av: Per-Albin

http://svt.se/2.35188/1.2118726/jimmy_akesson_okunnig_om_svensk_historia?lid=puff_2112590Nu sällar sig RFSU till våldtäktskramarna och dess representantförsöker förringa dessa brott med hänvisning till att det begåtts en gruppvåldtäkt på 1700-talet.RFSU är en lobbyorganisation för homofiler som åtnjuter statligt stöd. Nu vill den även ha en särskild sanningsminister. Vi betackar oss för detta.

2010-08-25 @ 15:09:28
Postat av: Skånepåg

Sveriges Radio styrker Sd:s uppgifter.

Postat av: Ceasar

Hej,Gällande undersökningen som enligt BRÅ inte innehåller samtliga våldtäkter, endast 114 våldtäkter samtidigt som BRÅ uppger 253 stycken.I rapporten står det:"År 2009 anmäldes flera tusen våldtäkter samtidigt som vi i vår undersökning bara hittat drygt

hundra fällda våldtäktsmän. (Det verkliga antalet kan vara något större, då vi inte haft resurser att

kontrollera alla de domar där en person förutom våldtäkt samtidigt också dömts till ett brott med

högre straffvärde och där huvudrubriceringen på målet därmed också blir någonting annat än just

våldtäkt."Alltså SD anger tydlig anledning till varför man inte hittat samtliga våldtäkter pga att de "göms bakom" brott med högre straffvärde eller att huvudrubriceringen var ngt annat än våldtäkt...En fullt rimlig förklaring som ursäktar denna brist.. frågan är vad alla dessa forskare på BRÅ har för anledning till att:1. Baktala sina egna undersökningar

2. Hitta på egna förklaringsmodeller, gällande ex. att misstänka antas vara av utländsk härkomst vid misstanke om våldtäkt.

3. Undvika att göra undersökningar med fakta som grund..mvh Ceasar

2010-08-25 @ 16:28:09
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Skånepåg

@ Per-AlbinSkrivet av Lena Lennerhed som är professor i idéhistoria vid Södertörns Högskola och RFSU ordförande. Högskolan har ett rykte om sig att vara till vänster om vänster då det gäller det mesta. Att RFSU inte värnar om kvinnorna utan vill enbart plocka politiska poäng, säger väl det mesta om denna organisation!

2010-08-25 @ 16:31:45
Postat av: AWSvensson

Om Brå har så bra koll på antalet våldtäkter så vore det världens enklaste sak att ta reda på identiteten. De har tillgång till med statliga medel avlönade utredare och har haft god tid på sig att med fakta visa att Sverigedemokraterna har fel. Istället skickar man fram en oseriös nyttig idiot med en förklaringsmodell som framstår som allt annat än seriös men sväljes med hull och hår av den som avser att misskreditera SD, i brist på andra argument kan tilläggas.

2010-08-25 @ 16:40:40
Postat av: Putte

Det hade varit bra om de hade redovisat offrens etniska tillhörighet också så man kunde visa att våldtäkterna är hatbrott som begås av invandrare mot svenska kvinnor.

2010-08-25 @ 16:45:34
Postat av: Hulda

Man kan undra varför det inte gick att komentera artikeln om våldtäkterna på Expressens hemsida..?

Tycker också att det blivit väldigt glest med diskussions artiklar där den senaste tiden, som på minsta sätt kan gynna SD.

Man undrar....

2010-08-25 @ 17:26:24
Postat av: AWSvensson

Att skriva ut och pryda lämplig vägg till betraktelse om något av outgrundlig anledning skulle komma snett vid valet av riksdagskandidater.

2010-08-25 @ 17:32:07
URL: http://www.rodgron.com/
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonSynd att hela bakgrunden är svart. Efter några blad är en HP-bläckpatron för 300:- slut!

2010-08-25 @ 17:43:13
Postat av: AWSvensson

Jag säger bar ett ord laser, 300:- måste vara billigt för att inte gå fel när det gäller att välja.

2010-08-25 @ 17:45:35
Postat av: AWSvensson

Hradilova Selin igen:

"Som jag tidigare sade finns det så vitt jag vet inga belägg inom den etablerade forskningen för att muslimer skulle vara särskilt våldtäktsbenägna. Och ett av flera skäl är kanske just att sådana studier inte bedrivs, inte minst för att det strider mot den svenska grundlagen.

Inte ens om det vore tillåtet tror jag att det skulle vara relevant..."Sten Levander, ledamot av BRÅ:s vetenskapliga nämnd, i Aftonbladet den 5/4 -05:

"-Det är katastrof överallt på BRÅ. Rapporterna som de gör är filtrerade, det utövas censur. BRÅ:s uppdrag är att serva regeringen med forskning och kunskap. Det gör de inte. BRÅ tillhandahåller istället önskad information på beställning av justitieministern och departementet."

2010-08-25 @ 17:47:53
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonHmm, får kanske trots allt även hitta en laserskrivare. De har sjunkit rejält i pris. Printa ut foton och annat färgglatt på HP:n och "politik" på en laser. Något att tänka på!

2010-08-25 @ 18:01:38
Postat av: lassekolja

Har via Sudio1 i P1 åter fått bekräftat att man som vanligt hellre skjuter på budbäraren än tycker att det är hemskt med så många våldtäkter begångna av invandrare. Medias gunstling Jerzy Snickesnacke såg helt andra orsaker än dom kulturella, nämligen de "socioekonomiska".

Jag bryr mig inte ett dyft om vad man kallar dom men man behöver ju inte fortsätta påfyllningen av "vad man nu kallar det"!

Det kan inte vara särskilt kul att vara våldtäktsoffer i ett land där hela etablissemanget gör allt för att bortförklara och skylla på olika förmildrande omständigheter istället för att jaga utländska våldtäktsmän ut ur landet!

Hur PK-patrasket än bortförklarar våldtäkterna så är Jimmie Åkessons budskap glasklart: Sluta med galenskaperna!

Heja Jimmie!!!

2010-08-25 @ 18:03:18
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tony Ingman

Alla svenska kvinnor, allra helst dom som

självmant ger sig i lag med dessa individer, borde

tänka på att dom ses som andra klassens människor

ungefär i klass med hur dom ser på hunden, bara

till för att förnedras av dessa berikare.Till er kvinnor: Tänk på följande undvik samröre

med

dessa figurer, gå inte ensam ute på nätterna,

eller på mörka gångstigar, börja att försvara er,

en rejäl spark, eller hårt slag på deras kronjuvel

sätter dom ur stridbart skick, skaffa pepparspray

klös dom rejält i trynet, så att dom blir lättare

att idenifiera, gå gärna en självförsvarskurs, och

det viktigaste av allt Rösta SD i september, för

dom andra partierna vill er inte väl med sitt

ljugande och bortförklarande av fakta.

2010-08-25 @ 18:26:09
Postat av: lee

14% av befolkningen ..Men endast 7 % är män ..

2010-08-25 @ 18:44:36
Postat av: SD-2010

Jag tycker att alla partiledare och SVT skall före valet i sammlad trupp tvingas till studiebesök på minst 10 av våra största fängelser och därefter redovisa för svenska folket hur många % av de intagna som har utländsk bakgrund.

2010-08-25 @ 18:45:29
Postat av: leifer

lassekolja, det hela är också ologiskt då ju feministerna talar om taskig manskultur som gör att män ser ner på kvinnor, ser att dom har rätt till deras kroppar. Indirekt säger man ju att det finns olika kulturer. Sen försöker man reparera genom att säga att alla manskulturer är likadana (vänsterideologi blandat med feminism). Man undrar då om dom menar att manskulturer kan förändras? Och om man då ska uppmuntra till det. Man undrar vidare då hur man ska kunna uppmuntra till mångkultur i detta?Vidare undrar man varför man inte kan visa uppskattning för en manskultur som avviker positivt. Ex den svenska mannen som sägs vara jordens mest jämställda i olika undersökningar. För ex i norrland så börjar ju inte fattiga arbetslösa norrläningar vålda massor, av "socioekonomiska" skäl.Sen måste man också vara tydligt med vilken typ av våldtäkt man menar och hur man definierar det. SD pratar nog om överfallsvåldtäkter, inte minst när det är flera män i grupp som våldtar. Vänstern och gammelmedia pratar nog om alla typer av våldtäkter, och dom sägs ju vara vanliga bland folk som känner varandra väl.En annan faktor som inte gärna vill få in i, är den med sexköplagen. Det är ju inte otänkbart att många våldtäkter hade kunnat undvikas, om det var lagligt att köpa sex. Förvisso bär det väl enormt att tänka sig att invandrare köper sex med bidragspengar, men hellre det än våldtäkter och kriminalitet. För kriminalitet är det som är dyrast av allt för samhället.

2010-08-25 @ 18:48:56
Postat av: Nils

Oavsett vad det egentliga procenttalet är så hade allt varit frid och fröjd om straffen hade vart proportioneliga mot brotten.

2010-08-25 @ 19:14:16
Postat av: LArs

Pinsamt av SvD, deras sk faktakoll kan man inte kommentera.Men enbart artikeln om SD givetvis.

2010-08-25 @ 19:24:10
Postat av: Måns

Sahlin säger “ vi kommer aldrig at samarbeta med SD” Visst,så sa dom även om vänsterpartiet, ja man till och med satte dom i arbetsläger.Men när det parlamentariska läget så krävde fick vänsterpartiet bestämma en hel del av politiken, ja till och med försvaret avskaffades så att de sovjetiska intressena maximerades.Vänta bara till efter valet, då kommer politikerna krypande för att be om samarbete med SD

2010-08-25 @ 19:57:14
Postat av: Ceasar

Jag vill egentligen inte på ngt sätt blanda ihop våldtäkter med folk som köper sex. Dessa har enligt mig ingenting med varandra att göra. Men jag måste ändå inflika att det jag sett vid flertal tillfällen av de kvinnor som säljer sex via nätet är att en ansenlig del av dessa undanber sig arabiska och afrikanska män. Anledningen uppges ideligen vara våld, dominans, förtryck och vidare erfarenhet av vägran att betala.Jag tror inte att många av dessa män får komma till även om de är beredda att betala för sigmvh Ceasar

2010-08-25 @ 20:17:26
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Kurtan

Vore intressant att se hur fördelningen, vad beträffar OFFRETS etnicitet , gällande dessa våltäktsdomar,!Vågar sätta min ena pungkula på att den absoluta majoriteten av OFFREN är etniska svenska tjejer/kvinnor....Vågar sätta min andra pungkula på att i fallen där den dömde är s.k. MENA person mycket nära 100 procent är etniska svenska tjejer/kvinnor....Någon som vill satsa sina kulor på ett annat resultat ?!Våldtäkt är ett vedertaget sätt att demoralisera fienden.... Vi är under belägring, behöver jag säga mer....MVH¨

2010-08-25 @ 20:59:16
Postat av: Stefan K

Fredrik Reinfeldt uppmanade ikväll svenska folket att inte rösta in SD i riksdagen då det skulle äventyra en stabil regering och även statsfinanserna.

Ja, att Reinfeldt är rädd att förlora makten förstår vi och med de senaste veckornas opinionsundersökningar där moderaterna backar i de flesta är det en befogad oro. Att flera av dessa moderater väljer SD efter Reinfeldts olika uttalanden är nog ingen djärv gissning.

Att desperationen lyser i ögonen ser vi, men detta var nog det största lågvattenmärket han åstadkommit...hittills.Fredrik!

Fortsätt du att årligen ta in 10 000-tals nya människor som går direkt in i bidragssystemet för att stanna där under hela sin vistelse i Sverige, så får du snart se på en urholkning av statsfinanserna.

Fortsätt du att acceptera bränderna i de mångkulturella förorterna, så får du snart se en urholkning av statsfinanserna.

Fortsätt du att kasta in miljarder i den misslyckade integrationspolitiken, så får du snart se en urholkning av statsfinanserna.I Danmark och Norge är de s.k. "invandringskritiska" partierna i högsta grad involverade i ländernas politik.

I Danmark och Norge har man en minst lika stor tillväxt som i Sverige.

I Danmark och Norge mår medborgarna minst lika bra som i Sverige.Dina floskler biter inte längre Fredrik.

Erkänn dina misstag och ta chansen att rätta till dom innan det är alldeles för sent.Tänk att jag röstade på moderaterna en gång?

Ja, man lär sig av misstagen. Det är det som härdar en.

2010-08-25 @ 21:21:57
Postat av: Robin Shadowes

Fy fan vad det snackas skit om Sd i Aktuellt just nu. Fri television my ass!!

2010-08-25 @ 21:24:58
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

SD i aktuellt just nu!

Vilket skämt! Jerzy.S påstår att det är fattigdomen fel.Han är nog fan den mest korkade professor som finns! Nu försvarar man de som våldtar! Sverige har blivit helt sinnessjukt!Men hon som forskade i domar försa sig lite för att hon sa att en svensk kvinna har mer trovärdighet för inte vill hon ha sex med 5 syrianer!! så de måste vara våldtäkt!Spiken i kistan måste jag säga!2010-08-25 @ 21:27:39
Postat av: leifer

Hur kan Fredrik Reinfeldt tycka att det är bra ens för invandrare som kommer till Sverige när det inte finns jobb och det redan är stor arbetslöshet? Kan man inte ta emot folk på rätt sätt så måste man tänka nytt.

Och om man sen börjar kvotera in "invandrare" framför "svenskar", i mångkulturens namn, då vänder man ju folket totalt emot sig.

2010-08-25 @ 21:57:32
Postat av: Andreas N

Då är ju SvPs granskning mycket bättre. Då den har etnografisk kategori. SD har endast dom som är födda i Sverige, födda utomlands och utanför Europa. Första presentationen av SvPs rapport finns hos Realisten.se

2010-08-26 @ 09:23:33
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Rättvis

Har sökt och sökt för att få reda på när det är skolval. Ja, jag vet att det är skolval från den 1/9 och framåt , dvs skolorna får välja tidpunkt.Men att det inte går att få fram den exakta tidpunkten på nätet??Kan det bero på annat att PK rädes SD så in i norden att amn mörkar skolvalet?

2010-08-26 @ 13:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0