EN GRÄSROTSRÖRELSE

Expressens ledarsida har Aron Lund spridit sitt hatbudskap om SD men samtidigt har han rätt i mycket när han analyserar Sverigedemokraterna. Tydligen har han svårt att acceptera sin egen analys och lägger därför in några mycket negativa epitet om SD in sin text.

Jag har roat mig med att byta ut några få ord i texten och då är texten riktigt läsvärd ;-)

Hur länge dröjer det till Expressens ledarskribenter själva byter ut liknande formuleringar?

Ändrade ord med fet stil i texten.

”Jimmie Åkesson är inte Geert Wilders, och Sverigedemokraterna är inte Frihetspartiet - för SD är, faktiskt, ett riktigt politiskt parti.

Om Åkesson avgick
i morgon skulle SD finnas kvar. Det skulle väljas en ny ordförande ur partitoppen som styr organisationen, och verksamheten skulle rulla på som tidigare. Vad Åkessons partikamrater har lyckats göra är nämligen något så sällsynt som att bygga en gräsrotsrörelse.
I över 20 år har SD satt upp klistermärken, vikt flygblad, kopierat affischer och tryckt tidningar. De har jobbat hårt för att nå fram till fyraprocentströskeln.
Det är dags att erkänna det: SD:s framgångar handlar inte bara om att de säljer världens mest lättköpta budskap - att mycket är invandringspolitikens fel - utan också på att de drivit tålmodigt folkrörelsearbete i en tid när de större partierna nästan givit den fronten förlorad.

Det är det som gör SD så mycket starkare än Geert Wilders. De är på väg att ta sig in i riksdagen utan Theo van Gogh-mord, utan att Pim Fortuyn har röjt väg för dem, utan att de existerande partierna givit dem ens lillfingret.
Wilders är en ensam estradör med talang för provokativa pressmeddelanden, men SD är ett långsiktigt projekt. Det är välfärdspolitikens och ansvarstänkandets egen folkrörelse, som håller på att ta klivet in i den svenska politikens hjärta.
Om en dryg månad kan de ha förändrat vårt land för evigt.”


Tänk vad några få ord kan förändra en text,


Kommentarer
Postat av: Lotta

Och så mycket bättre texten blev. Ni kanske kan dela på honoraret:-)

2010-08-14 @ 11:04:39
Postat av: Mats (Malmo)

Fast även Geert Wilders parti är väl ett riktigt parti, även om Aron Lund inte tycker så...

2010-08-14 @ 12:26:03
Postat av: Inte-en-till

"Om en dryg månad kan de ha förändrat vårt land för evigt."Det är bara att hoppas att denne representant för kultureliten har rätt i sin profetia!För övrigt upphör jag aldrig att förvånas över hur mycket kultureliten skriver om SD och hur lite den skriver om SD:s politik.Kultureliten håller på att sk-ta på sig, helt enkelt. Frustrationen och enfalden är gränslös.

2010-08-14 @ 13:17:06
Postat av: leifer

Kultureliten börjar tappa sin makt, det är en stor revolution, nämligen internet. Dock tror kultureliten fortfarande att folk främst hämtar sin information från vad dom säger. Dom har helt missat ungas mediavanor. Det stora revolutionen består i att det blir allt svårare att ljuga (sanningen kommer alltid fram på nätet), och att folket kan börja göra sin röst hörd. Detta är en fantastisk demokratisk utveckling, men istället så är kultureliten emot den.

2010-08-14 @ 13:38:15
Postat av: MånsExpressens hat-ledare belyser PK:s beröringsskräck i förhållande till SD.

Samtidigt lurpassar partierna på varandra och flyttar sina politiska frontlinjer så att deras politik liknar SD:s.Både (s) och (fp) har i veckan kommit med utspel i syfte att blidka väljare som har mycket SD i sina hjärtan.För (s) är det särskilt bekymmersamt därför att de nu har frontlinjer åt alla håll. Förr var det bara kommunisterna som kunde sno deras kärnväljare. Nu är SD ett mycket större hot och det är även moderater och mp. Men även folkpartiet lurar hungrigt på sosseväljare.Gemensamt för alla PK-partierna är att SD:s populära politik utgör ett hot och många PK-iter går nu i oro för sitt levebröd.

Det är denna oro som är grunden till SD-fobin och därmed Expressens hat-ledare.

2010-08-14 @ 13:52:49
Postat av: j-å

"Om en månad kan de ha förändrat vårt land för evigt".Tror inte det.

För enda möjligheten SD har till inflytande är att bli vågmästare.

Men vilka ska de samarbeta med då?

Vänsterblocket vill inte av snedvridna, humanistiska skäl. SD:s politik är vedertagen som främlingsfientlig och rasistisk. Det är inbankat i det stora flertalet väljares medvetande.

Högeralliansen vill inte av egoistiska skäl. Massinvandring av billig arbetskraft är mycket gynnsam och kommer att hålla nere arbetarkollektivets lönekrav.Samtidigt kommer man att behandla SD som man behandlade ND. För tyvärr är det inte SD som förändrar vårt lands historia. Den nuvarande invandrarpolitiken kommer att råda tills det är för sent.Hur konstigt det än verkar, så har människan en tendens att förgöra sej själva och sina länder. Det har vi sysslat med sedan begynnelsen och nu är det Sveriges tur. Efter det duggar konflikterna tätt i hela norden och kommer att påverka hela europa.

2010-08-14 @ 14:03:53
Postat av: Sven D Jacobsson

j-å // Saker och ting kan förändras snabbt, det visar utvezckling runtomkring i Europa. Jag tror inte att SD kommer att ges reellt inflytande i riksdagen (men vem vet?), däremot kommer vissa av de borgerliga partierna att försöka anpassa sin politik något till SD:s, men antagligen främst genom relativt betydelselösa utspel, såsom burqaförbud i skolan (som jag självfallet stöder i sak). Men allt beror på hur stora vi blir. Skulle SD få tio procent måste övriga partier agera politiskt. De inser annars att SD på sikt inte kommer att kunna hållas borta från makten. Jg tror att SD skulle kunna få tio procent, eller däromkring, om bara media beskrev verkligheten som den är (utan PK-censur) och om SD fick vara med i den politiska debatten (främst slutdebatten) på samma villkor som övriga partier.

2010-08-14 @ 14:17:19
Postat av: Fredrik

Kan inte förstå denna förknippning med brunskjortor bara för att man vi värna om Sverige,minska invandringen,hårda tag mot kriminalitet och ISLAMS intåg i politiken.Vi vet sen innan att denna religion och politik är livsfarlig. Invandringen är för stor för vi klarar ju inte av att ta hand om eller ställa normala krav på kommande människor. Gruppvåldtäkter begås till 99% av människor med utlänsk härkomst! rätta mig om jag har fel?Att de ska vara så fult att vara och tänka svenskt?

Kan med handen på hjärtat säga att jag gillar inte den arabiska kulturen! förknippar den med stenålder,gap o skrik, noll respekt för andra och en kvinnosyn som får en att må riktigt illa!!Står för det! rakt av!

Men helt ok med mångkultur på ett modernt o civiliserat sätt där alla rättar in sig efter det moderna samhället.Men att bli påtvingad en massa kulturell dynga från medeltiden är fan en inte min skyldighet som svensk att acceptera,respektera eller förlika mig med! Höger vindar??Vill snarare säga att vi försöker hålla extrema åsikter i religionen namn borta från Svenskheten och våra traditioner! Vi svenskar har alltid haft krav på oss att man ska följa rikets lagar,betala skatt,göra rätt för sig och värna om rätten till ett tryggt samhälle.Men när man ger bort allt utan krav,skyldigheter till människor som inte får vara här,inte ska vara här,kriminella,myglare och bidragskåta invandrare så kan jag med andra bara reagera och det gör vi genom att rösta på SD 2010!

2010-08-14 @ 15:42:37
Postat av: Måns

Själv är jag ganska övertygad om att SD kommer över tio procent.

1) Vid förra valet så blev valresultatet skyhögt större än alla prognoser

2) Vid förra valet så ansågs SD helt chanslöst varför många med hjärta för Sverige stannade hemma eller röstade på ett annat parti. Vid det här valet så kommer även denna grupp av väljare att i stor utsträckning rösta SD.

Därigenom bör opinionsinstitutens prognoserna justeras upp än mer.3) Utskicken kommer snart och dessa brukar öka SD:s opinionstal kraftigt.4) Även om pressen gör allt för att tiga ihjäl SD så nämns SD oerhört mycket mer nu jämfört med förra valet. Dessutom tillkommer TV-reklam5) Intresset för SD ökar, vilket framgår av bloggtoppens statistik

SD kan mycket väl till och med få mer än femton procent, men så lite som tio gör likväl sannolikt SD till riksdagens tredje parti.Ett sådant parti kan inte ignoreras. Det talar all erfarenhet för.

2010-08-14 @ 15:47:33
Postat av: Riffi

Det är vackert väder idag och varmt ute. Efter vad jag hört av brå och en gävledomare är det då naturligt att invandrarvåldtäkterna ökar framemot kvällen. Jag tycker att SMHI bör ta med en våldtäktsprognos i sina förutsägelser på samma sätt som dom varnar för bränder i skog och mark.Eftersom jag nu vet om riskerna vid denna vädertyp tänker jag låsa in min fru för att skydda henne och sätta mig på balkongen eller i bersån och ta en kall öl. Hon får sitta inlåst tills vädret blir sämre.

2010-08-14 @ 16:05:57
Postat av: Gubben o Gumman

Skönt att Aron kommit till insikt tänk så mycket vi har skrivit till honom under året,han är så ung

så han måste "halvpudla lite redan.En fråga är vad han menar med att Gert Wilders inte ryggar för mordhot(Det funkar inte så ni vet?)PK folket vet att det inte finns någon motsvarighet

ang ny folkrörelse i modern tid.Problemet för PK Nissarna är att rörelsen inte består utav grässtrån utan Piasavakvasts borst.

Dessa sopar bättre ,det vet Aron fast han har förträngt det långt ned.Det kan man inte säga om Lena Sundström som kommer

med en ny komedi på tisdag,som hon döpt till

"Dom kallas rasister" ivrigt påhejad av Herrman Stjärt.Bara titeln skulle polisanmälas,det är dags att

någon sätter ned foten mot denna "Jippiesvenk"

Frågan är om denna tjejen förstår att stora grupper

klassar det hon håller på med som landsföräderi.Lena Sundström den 19 Sep drar SD inödbromsen.

Lycka till med din journalistiska bana.

Hoppas du får ett nytt pris av dina Boljeviks kompisar ,så blir du ännu mera patetisk i din oikofobi.Det som är intressant den 19 Sep är SD:s siffror

samt MP ,gör SD ett kanonval så räcker kanske inte MP att plocka över,vilket vi tror kommer att ske.Efterträdarna till Fredrik Reinfeldt o Mona Sahlin som sannolikt drar i fallskärmen på valnatten om SD

Dundrar ihop 10-15%,kommer att sammarbeta med SD

Ingen panik.Alterntivt ett nyval där båda dessa två är borta

Där får SD mera röster,då skall man ju spotta mera

på 500000-1000000 svenska väljare,som då blir flera.Hur man än gör så växer SD våldtäkare bilbrännare har man inte räknat med bara skyndar på utvecklingen.Den enda som kommer att vara intressant att intevjua är Jimmy Åkesson,hoppas han ber TV4

att dra så långt åt helvete det går.Om Jimmy läser detta så hoppas vi han fixar Cesnaplan till Stockholm Göteborg o Malmö med en stor banderoll det står Sverigedemokraterna på,

innan valet.-Svenska brevlådeloppet pågår se Cavatus

-Glöm inte köpa en låda pang pang till Nysvenska

knallen på valnatten kl 24.

-Kolla även din biltuta till Signalnatten runt 02.00

(Kan Konsumbananerna åka och tuta är Kosovo utropades kan du göra det med när Sverige är räddat)Nu får det vara slut med utplånandet av nationalstaten Sverige av mentala sjuka kommunister

överallt,låt dessa ormar ringla ut i Östersjön i en lång rad."För rent spel i Sverige rösta SD den 19 September"Fotnot : Jippiesvensk= "Vinstlott"

2010-08-14 @ 16:20:52
Postat av: lassekolja

Sverigedemokraterna är nog den enda nutida genuina gräsrotsrörelse, som trots det obegripliga motståndet, trots alla lögner och fördomar för att inte tala om alla felaktiga epitet, som både partiet, dess medlemmar och väljare tvingats utstå. Nu är vi ev. äntligen vid milstolpen riksdagsinträde. Det känns fantastiskt.

Det paradoxala är att även dom värsta motståndare och belackare kommer att tjäna på SD:s riksdagsinträde vare sig dom begriper det eller ej. OK, på sikt kommer de anställda på Migrationsverket känna av ännu värre besparingar än vad våra äldre tvingats stå ut med under flera decennier.

Nu är det nära!

2010-08-14 @ 16:49:00
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Essendon

Läst i ett uppslagsverk år 2030...

Om arten Pk och Pk-Media.Yrkesområden:

Arten sökte sig företrädesvis till tidningar, radio tv och kulturella områden och precis som Göken, knuffade den bort konkurrenter och övertog reviren.På Universitet och högskolor var arten den helt dominerande och sitt största inflytande fick den på statliga radio och TV-kanaler samt tidningsredaktioner, där den ställde till med stor skada och oreda på demokratin.Även inom domstolsväsendet var arten dominerade och kvoterade in många politiska märkligheter i juridiken och förstörde helt eller delvis tilltron till rättsväsendet.PK-Media hade en sjukligt hycklande defekt och förespråkande b.l.a mångkultur och stenåldersreligioner men levde själva så långt ifrån detta som möjligt.Ett annat exempel på en märklig defekt av arten var att PK-media alltid tog parti och skyddade våldsarter men tog aldrig sympati för dom fredliga och snälla arterna.En svår egenhet, kanske den största, var att arten ibland kunde få en fullständig hjärnsläpp. Exempel på detta är när PK-feminister hamnar på kollisionskurs med PK-Islamister.

Dessa defekter gjorde att PK-media senare idiotförklarades.Anfallsmedlet mot oliktänkande var ofta att bedöva motståndare med ett väsande ljud liknande, raasisst, raasisst, eller nazzist, nazzist, som upprepades tills att offret bedövades och föll undan.

Floskler upprepades reflexmässigt i alla möjliga sammanhang och alltid utan att hjärnan aktiverades.

Ljugande och mörkande var synnerligen högt utvecklat på arten. Man känner inte till någon annan art i faunan som inte ens i kom i närheten med dessa liknande egenskaper.Under 2000 talets första del och fram till 2010, Skapade PK ett nytt begrepp, Genusvetenskap och byggde upp en organisation och lärosäten för ändamålet.

Genusvetenskapsteorin byggde på principen att det inte fanns några skillnader mellan män ock kvinnor, utan det hela var helt socialt betingat.

Detta nya påfund gick i graven omkring 2012, då det visade sig att ett stort antal läkare opererade kvinnor för prostataproblem och män för äggstockssjukdomar, eftersom man instruerats de facto, att kvinnor och män var lika.

2010-08-14 @ 17:27:49
Postat av: Fredrik

Läs! och läs ordentligt!!Sen bli man direkt förbannad och chockad av vad representanten från svenska kyrkan säger!!?

Fattar inte den människan att det han står för är påväg att förtryckas och jagas ut ur malmö?Man kan ej visa tolerans mot de intoleranta!!Att sitta tyst och inte förkasta ISLAM är det största landsförräderi och hot mot demokratin i modern tid!! Vakna SVERIGE! Vi vill inte vakna upp och ha en religiös överhet om 10 år som bestämmer dagordningen för våra barn och kvinnor.Detta är precis vad HITLER GJORDE!!

Hota sig till makt och bruka våld mot oliktänkande.Ser man inte att det är påväg att gå precis åt helvete med landet Sverige!Detta är vårt Sverige och inte deras så stå upp för LANDET och rösta SD!

Postat av: Gubben o Gumman

I Stockholmsområdet säljer svenska kyrkan mark brevid sej själva för att en moske skall uppföras skyndsamt,vi diggar ju samma gud,som svenneprästen utryckte detDen "svenska" prästen var lie avundsjuk för att moslimerna bad 5 gånger varje dag.

"Den nära kontakten med gud"Svenska kyrkan ställer i o med detta otvivelaktigt bakom Islams behandling av kvinnor.

2010-08-14 @ 19:44:24
Postat av: Gubben o Gumman

I Stockholmsområdet säljer svenska kyrkan mark brevid sej själva för att en moske skall uppföras skyndsamt,vi diggar ju samma gud,som svenneprästen utryckte detDen "svenska" prästen var lie avundsjuk för att moslimerna bad 5 gånger varje dag.

"Den nära kontakten med gud"Svenska kyrkan ställer i o med detta otvivelaktigt bakom Islams behandling av kvinnor.

2010-08-14 @ 19:44:36
Postat av: Gubben o Gumman

Vi skrev två inlägg ifall någon tagit en pilnser el två det är ju lördag.

2010-08-14 @ 19:46:57
Postat av: Tomas

Läste ganska många utav kommentarerna till nämnda artikel med ett stigande leende. Ser med spänning fram emot den 19/9.

2010-08-14 @ 20:17:44
Postat av: Bo Karlsson, aktiv sverigedemokrat

När jag läste Aron Lunds artikel slogs jag av att han, bortsett från de obligatoriska pk-epiteten, är en av de relativt få journalister som vågat erkänna, eller ens lagt märke till, att bakom våra framgångar ligger just gräsrotsarbetet. Tålamodet och långsiktigheten och att vi ställer det gemensamma bästa före mediahändelser och egocentriska estradörer (därmed avses ej Wilders typ, väl att märka, utan snarare dem som vill synas för att synas!).

Just detta ger därför också en viktig lärdom för framtiden: Att se till att vi inte förlorar det här förhållningssättet när vi når större framgångar och kommer in i riksdagen. Att vi alltid förblir ett parti för och av vanligt folk och aktar oss för att bli standardiserade och alltför lika de etablerade partierna i struktur och arbetssätt. Att vi inte låter mediafixerade karriärister få alltför stor plats i partiet, och att vi inte heller tillåter att det ur våra led växer fram en kår av yrkespolitiker som sitter för länge.

Kan vi behålla det nuvarande sättet att arbeta och aldrig glömma att det är gräsrötterna som styr, kan detta bli hur stort som helst, och den mäktigaste och mest genomgripande folkrörelsen på hundra år i Sverige. Det är dessutom helt nödvändigt om Sverige skall ha en chans att överleva som nation i framtiden.

2010-08-14 @ 21:14:41
Postat av: Henrik

Här en lördagskaramell att suga på:

Unibet ger 1,07 i odds på att SD når riksdagen, dvs deras oddssättare ser det som en sannolikhet gränsandes till visshet att så blir fallet.

2010-08-14 @ 21:47:01
Postat av: S-E Karlsson

Hej Bosse , bra skrivet 100% sanning ,ha en trevlig helg . Mvh Sven-Erik .

2010-08-14 @ 21:50:11
Postat av: Trisse

Ring upp Eva Hamilton.

2010-08-14 @ 22:03:42
Postat av: WMB

Liksom signaturen Tomas läste även jag kommentarerna under Aron Lunds artikel med ett leende när jag noterade vilken stor övervikt av dem som var SD-positiva. En av de få SD-kritiska kommentatorerna kom med en krystad (och felaktig) förklaring till den stora övervikten. Han menade att det egentligen var ett mycket litet antal SD-positiva, men att detta lilla fåtal hade lagt in mängder av kommentarer var och en, och att de därför verkade avsevärt många fler än vad de egentligen var.Jag roade mig med att göra ett överslag över hur fördelningen mellan antalet olika KOMMENTATORER var, och kom fram till följande:87 procent av de som kommenterade var SD-positiva.

9 procent var SD-negativ.

4 procent var neutrala.

2010-08-14 @ 22:07:31
Postat av: Trisse

Svar till " Gubben och gumman"Dags att gå ur nu ,tror jag.

2010-08-14 @ 22:12:59
Postat av: Utlandssvensk

Har ni läst om "svensken" som körde 290 km i timmen i Schweiz?Nu berättar tidningarna i Schweiz att det är en svensk zigenare. Han hävdar att hastighetsmätaren var trasig.....http://www.blick.ch/news/schweiz/garagist-belastet-rekordraser-153187

2010-08-14 @ 22:54:31
Postat av: lee

http://www.youtube.com/watch?v=bDWs1l_N_g4

2010-08-14 @ 23:21:29
Postat av: MartinA

Hoppas bara SD kommer in i riksdagen, det är mycket mycket viktigare än vågmästarställning eller att få ett jätteinflytande på direkten. Om SD bara kommer in i riksdagen så kommer jätteskrällen 2014. Det valet kommer bli historiskt.

2010-08-15 @ 00:28:54
Postat av: Magnus S

Jag hoppas på jätteskrällen redan nu 2010. Det är många familjer som drabbats "negativt" av den rådande mångfalden.Vi är näst bäst (plötsligt) i hela världen(!) på våldtäkter vilket Måna eller Reinfeldt inte tycker är något bekymmer.(?) Hur såg det ut för 25 år sedan??? Gruppvåldtäkt var ett okänt begrepp. Nu vardagsmat som knappt får en notis.http://www.youtube.com/watch?v=qrwq0saYYHg&feature=related20 år sedan..Postat av: S-E Karlsson

Nu har verkligen Röda Halvmånen muslimernas motsvarighet till Röda Korset chansen att visa vad dom går för i Pakistan ! Pakistan som har en av världen största och modernaste arme kan ta pengar därifrå och reda upp situationen ! Inte en spänn skulle Röda Korset skicka dit , jo dom kunde ju sända det som den grinige och girige Bengt Westerberg har i lön på ett par år .

2010-08-15 @ 05:46:14
Postat av: Fredrik

Vad är detta för jävla människor?

Partille? Blond svenk? Lär väl inte vara det eller!

Blir så trött att se o läsa om dessa våldsverkare i media och sen att man inte vågar säga att de är invandrare eller nysvenskar gör inte saken bättre.Att bli förknippad med dessa svin som svensk är och förblir ibland de mest förnedrande jag kan tänka mig.Rösta SD!

Det är det enda rätta du kan göra för ditt land!

Postat av: P

Så korte glimt av "Demokratidagen" på SVT. Det forteller alt at det innføres en "Demokratidag". Her har vi demokrati dere - syng med oss! Det lyser falskt.SD kommer garantert inn i Riksdagen og jeg tror det blir mer enn 10 prosent.

2010-08-15 @ 09:10:37
Postat av: Lotta

Läs Julia Caesars nya söndagskrönika. Idag tar hon upp två brännande aktuella ämnen: våldtäkt- och åldringsrånsvågen som sköljer över landet. Något jag varmt rekommenderar alla mångfaldsentusiaster att läsa.

Postat av: Måns

Dagens citat:

Dessutom skulle Sverigedemokraterna bli vågmästare i riksdagen. Det gillar ingen i den politiska sfären – utom SD själva.Det är Lena Melin som kommenterar den nya sifomätningen enligt vilken SD ökar.

Samtidigt minskar mp och v riskerar att falla ur riksdagen. Notera att v och mp dessutom bara kan mobilisera en del av sina väljare.En tanke som slår mig är att SD nu faktiskt kan bli lika stor som v och mp tillsammans.Blir det så, så kommer botten att gå ur det politiska etablissemanget. Då börjar Sveriges nydaning på en gång, utan nyval.

2010-08-15 @ 11:04:40
Postat av: Mats (Malmo)

Gubben och Gumman 2010-08-14 19.44

Den prästen som menar att svenska kyrkans gud och islams gud är samma gud - han borde inte vara präst.

Helt vansinnigt.

2010-08-15 @ 11:28:05
Postat av: Gubben o Gumman

Missa inte Ulf Karlsson självmål ang den hotade

fotografen i Östran.Uffe har nu gått till fabjo polisen och gjort en anmälan,vad han inte vet är att anmälan hamnar

hos fabjo Pleijel på nedläggningsroteln sedan 25 år tillbaka,jämmer och elände Uffe har nu blivit så socialdemokratik att det börjar drabba honom och hans anställda.Uffe blev sketarg och skrev till och med att en

Jippiesvensk är inblandad ,tjong i bataljongen

där for dom pressetiska reglerna iväg i ilskans

raseri över detta övergrepp.Frågan är bara i vilken tidning den våldtagna etniskt svenska flickan skriver av sej sitt multikulturella raseri,för inte blir det i Östra Snåland i allafall.Eller mobilrånade och sönderslagne Olle el bötande Per el varför inte ihjälslgna Signes anhöriga.Ibland är diktaturens kreatur ganska underhållande på ett katastroficialt sett.Den 19 September kommer belöningen för dessa clownerNästa stolle är Aftonbladets journalist som kallar den "svenska zigenare" som kört i 290 kilometer för

bildåre,här kanske helidiot skulle ha passat bättre.Det finns inga svenska zigenare däremot finns det zigenare i Sverige.Kort o gott en Jippiesvensk som vi skall känna kollektiv skuld för halleluja.

2010-08-15 @ 12:10:49
Postat av: Gubben o Gumman

Mera oikofobi i Aftonbladet: Den SVENSKA pedofilen

kryp ihop och skäms nu svenne på hans vägnar fy på dej.Fanskapet bör förövrigt låsas in på livstid för

ifall man värnr om barns säkerhet.Vad tog dom pressetiska reglerna vägen namn ,och stor bild,vad goa dom är på "Pravda"

Svenske pedofilen ,Svenske fartdåren "Gipsyboy"Lena Mellinn har märkt att SD kommer in och blir vågmästare,fast 800000 har inte bestämt sej vad dom skall rösta på tror Lena "ljuger så mycket jag orkar "Mellin.Jo Lena 400000 stycken har det, men det märker du på valnatten stolpskott

2010-08-15 @ 12:34:39
Postat av: Robin Shadowes

Undrar hur oddsen är på Betsson att Wickbom kommer går bärsärkagång på val-natten?

2010-08-15 @ 21:50:32
URL: http://sverigedemokraterna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0