SKILLNAD PÅ GRANSKNING

Igår lyssnade jag på Människor och tro i P1 och jag häpnade över de påståenden som Christoph Andersson står för under programmet. För mig är det ofattbart att Sveriges Radio kan producera ett program utan att någon från Sverigedemokraterna får bemöta alla dessa lögner. Lyssna på Christoph Andersson. 

En anmälan av programmet vore faktiskt på sin plats.

Den som har lyssnat på intervjun med Nalin Pekgul där hon säger att muslimer i Malmö ligger bakom förföljelsen av judar förstår ganska enkelt vilka lögner som Christoph Andersson sprider i Människor och tro. Jag tror också att det framgår vilken agenda som gäller för programansvariga för detta program.

Lyssna på Christoph Andersson i Människor och tro. Han har även framförd detta i en tidningsartikel i Sydsvenskan vilket säkert var orsaken till att han kallades in till Människor och tro.

Läs sedan Kent Ekroths rättelse och förtydligande från hans blogg.

Sedan kan ni gå in och lyssna på Människor och tros reportage från Sveriges unga muslimers konferens i Stockholm och notera vilket ”gull i gull reportage” man åstadkommit, utan någon kritisk granskning.

Jag mår illa!

Missa sedan inte Julia Caesar på Snaphanens blogg. En välformulerad sammanfattning av "olyckshändelsen" i Landskrona.


Kommentarer
Postat av: LN

Det är nog fler än jag som lider av avellanofobi? Avellanofobi är en på erfarenhet och reell grund baserad kompakt och kräkreflexframkallande motvilja mot SDS-skribenten Heidi Avellan. Ganska snart efter hennes trontillträde 2005 upphörde jag att prenumerera på SDS. Heidi Avellan är en lika föraktlig person som Benkt Westerberg. Båda tillhör den stora skaran av 'Sveriges dödgrävare'. Idag får Heidi Avellan läst och påskrivet på Snaphanen. Klicka över dit och läs vad Julia Cesar har att säga. Som ett vidareklickningsstimulus följer här ett kort citat:"Heidi Avellan är en av svenska medias främsta banérförare i kampanjen mot Sverigedemokraterna och har vid flera tillfällen dokumenterat ett glödande hat mot dem. Hon gör allt som står i hennes makt för att de inte ska komma in i riksdagen, och då ska man betänka att hon förutom sin maktposition på Sydsvenskan har närmast klippkort till den politiska panelen i SR:s ”God morgon världen” och är flitigt anlitad även av andra media.#http://snaphanen.dk/2010/04/11/svenska-massmedias-moraliska-bankrutt

Postat av: Hulda

Christop Andersson "glömde" att översätta Ekrots ord om separata badtider för män och kvinnor pga. Muslimska särkrav.

Men vem är förvånad...

2010-04-11 @ 10:30:21
Postat av: Ludvig

Ja det är stor skillnad på granskning. Nu är det ju mycket aktuellt att granska Katolska kyrkan. Det skulle passa att granska muslimska gudstjänster och predikanter också, men det är det väl ingen som vågar.

2010-04-11 @ 11:40:34
Postat av: Robin Shadowes

Det finns tre mumintroll jag med glädje skulle returnera till sändaren, Heidi Avellan, Katri Linna och Helena Benaouda. Jag har dock ytterst stor förståelse för om finnarna inte vill ha tillbaka skräpen.

2010-04-11 @ 11:54:14
Postat av: Urban

Trots allt prat om att väljarna placerar invandring och kriminalitet långt ner på listan över vad som är viktigt i valet är det fler och fler artiklar som handlar om ämnet ju närmare valet vi kommer.

När jag läser dessa artiklar bekräftas dessutom SD:s argument. Vad säger EXPO om dagens exempel?http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/akesson-tjanar-pa-att-andra-duckar_4550601.svdhttp://www.expressen.se/ledare/1.1948161/hardare-tag-ja-tackhttp://www.svd.se/opinion/ledarsidan/kommer-amerikabreven-fran-sverige-numera_4550597.svd

2010-04-11 @ 11:57:35
Postat av: Måns

Vem granskat PK? Svaret är: ingen.

Och hur hycklande kan en politiker bli?

Den som hör Göran Persson tänker sannolikt inte på en godsägare.

Ja Bildt är ju inte bättre- och ingen ställer upp för svenskar som är utsatta för deras inhumana invandringspolitik.http://www.youtube.com/watch?v=Ep4odlI3mqk

2010-04-11 @ 14:15:03
Postat av: Mr.X

Samtidigt tror jag reaktionen blir tvärtom när PK sitter å ljuger i radio. Lögnerna biter allt sämre, svenska folket har börjat vakna. Internet är en motkraft som gammelmedia och makten inte räknat med.

2010-04-11 @ 16:35:08
Postat av: Cavatus

Har skickat ett ampert mejl till Avellan där jag klistrat in text från min blogg, ifall hon inte ids klicka sig dit och läsa. Jag uppmanar er att också skriva till henne och låta henne få reda på vad ni tycker om henne.[email protected]

2010-04-11 @ 17:19:40
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Cavatus

Svaret från Heidi Avellan lät inte vänta på sig. Här är mitt mejl och nedan följer hennes svar. Jag uppmanar er att skriva till henne, för hon sitter tydligen och har inget att göra för tillfället. Så sätt henne i arbete, vet ja!Mitt mejl till henne:Hej!

Har sett dig i morgonsoffan hos SVT. Det finns mycket att säga om det. På Aktualia (http://aktualia.wordpress.com/2010/04/09/svt-hjarntvattar-svenskar/) finns ett helt inlägg som utreder dig och din agenda. Men om du inte orkar leta dig dit, klistrar jag in kvintessensen här:I SVT:s ”Gomorron Sverige” den 7 april samtalar Sydsvenska Dagbladets politiska chefredaktör Heidi Avellan och Landskronas kommunalråd Torkild Strandberg (fp) om mordet i Landskrona. Detta är en ny absolut höjdpunkt i medias hjärntvättningskampanj! Får inte missas!

Heidi Avellan påstår utan att blinka att mordet i Landskrona bara är en enstaka händelse som kunde inträffa precis var som helst. Det har ABSOLUT ingenting med invandrings- eller integrationspolitik att göra eller att den misstänkte gärningsmannen är invandrare. ”LANDSKRONA ÄR SPECIELLT”. Ja, det kan man ju hålla med om.

Hon förfasar sig över att en sverigedemokrat har uppgett den misstänktes identitet i sin blogg. Det är uppenbart att det är sverigedemokraten som är den verklige brottslingen, inte mördaren. Inte ett ord om att etniskt svenska misstänkta brottslingar regelmässigt hängs ut med namn och bild i svenska media långt innan de är dömda.

”Sinnet rann för en människa, VI VET INTE HUR HAN MÅDDE”, säger Avellan.

Om han mådde lite dåligt var alltså brottet ingenting att hänga upp sig på?

Till och med programledaren Lotta Bouvin, som måste anses tillhöra de politiskt korrektas skara, ser påtagligt skeptisk ut när Avellan maler på som värst. Hon försöker ställa motfrågor, men ger upp inför Avellans ordmassor och skräcködleattityd.

Avellan har vid flera tillfällen dokumenterat ett glödande hat mot Sverigedemokraterna. Hon missar inte ett tillfälle att ösa ut sin avsky mot dem, och då ska man ha klart för sig att Avellan förutom sin egen maktposition på Sydsvenskan närmast har klippkort till den politiska panelen i SR:s ”Godmorgon Världen” och är flitigt anlitad av hela medievärlden.

När en journalist utmärker sig på det här rabiata sättet kan man ana djupt personliga motiv. Heidi Avellan är själv invandrare från grannlandet Finland. Om jag inte misstar mig tillhör hon den finlandssvenska minoriteten som är mycket hårt klämd av den finsktalande majoriteten i Finland och ständigt får se sina positioner tillbakaträngda. En identifikation med invandrare och i synnerhet förtryckta minoriteter är alltså inte inget förvånande. Det som förvånar är att en person som ska föreställa intellektuell inte är mer medveten om sina egna drivkrafter.Du ska veta vi är många som inte går på din propaganda längre. Du gör dig bara löjlig när du sitter och försöker hjärntvätta svenska folket, eftersom du talar mot bättre vetande. Tillgänglig statistik motbevisar dig på alla punkter. Det är bara att läsa BRÅs olika rapporter från olika tillfällen. Vill du ha mer ingående länkar, vänligen hör av dig.MVH

Carl "Cavatus" CarlsonHennes svar till mig:Hej,

och tack för mejl.

Det är är alltid lika tråkigt då äpplen och päron blandas, så också nu: jag sade mycket tydligt att brottet var vidrigt. Oavsett den misstänkte gärningsmannens etniska härkomst, oavsett hans psykiska tillstånd, oavsett sociala förhållanden och segregation i Landskrona. Om du inte från början hade bestämt dig för att tycka tvärtom hade du kanske hört detta.Men bara om en svensk aldrig hade gjort sig skyldig till våldsbrott kunde detta vansinnesdåd förklaras med etnicitet.Och att jag skulle hata SD är rent nonsens. SD är ett litet parit i den svenska politikens marginal, obehagligt, men inte speciellt viktigt. Jag slösar inga känslor på det

Som liberal omfattar jag bara inte partiets inhumana syn på flyktingar och invandrare - och någon anan politik har det inte.Min bakgrund är helt irrelevant, köksbordspsykologi av det slag som du presenterar är ett uselt argument i samhällsdebatten.Och så vitt jag vet har jag aldrig offentligt ifrågasatt Brås statistik. Det är ett rent påhitt från din sida, som merparten av det du framför som "argument".vänlig hälsning

Heidi Avellan

politisk chefredaktör

Sydsvenskan

205 05 Malmö

040-281236

070-4222149

[email protected]Måste tänka ut något finurligt svar. Får se vad det blir, om jag nu ids göra det ...

2010-04-11 @ 17:33:15
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: S-E Karlsson

Jojo , ett litet parti det ska hon nog få se iseptember , här i Högsby var vi två namn på kommunlistan 2006 i år är vi änsålänge 5 som ställer upp till kommunvalet ! Hur mycket som vi ökat med får hon räkna ut själv , vi räknar själva med en ökning till minst det dubbla mott 2006 års val ! 5 namn för Sd i en liten kommun på ca 5900 invånare , det bådar götti gött ,gött !

2010-04-11 @ 18:01:40
Postat av: Hajen

Det pågår en debatt på http://www.politikerbloggen.se/2010/04/11/29819/#comments hur vida de politiker som är ute och raggar familjeboende för ensam kommande ”flyktingbarn” lever som de lär eller inte, blanda er i.

2010-04-11 @ 19:06:33
Postat av: LN

Gudmundson blev härförleden beskylld för rasism av mer än en kommentator, när han mars 13 på SvD:s ledarsida i sin artikel: "Sometimes I feel like a motherless child" i all korthet omnämnde vad ett ensamkommet litet flyktingbarn årligen kostar skattebetalarna i direkta kostnader. Han skrev bl.a.:"Den förda politiken kommer heller inte helt utan kostnader. Enkelt uttryckt betalar staten för själva boendet 1900 kronor per asylsökande och dygn. Därtill kommer skolgången, som schablonersätts med 64300 kronor per gymnasieelev och år, samt andra kompensationer, för utredningar, för gode män, för särskilda behov och för extraordinära kostnader. Därutöver kommer en årlig grundersättning till kommunen om 500000 kronor för att ”underlätta mottagandet samt öka kvalitén”, samt dagpenningen till den asylsökande själv."Jaha -- det blir visst en miljon tvåhundrafemtioåtta tusen -- det kan väl ändå inte stämma, -- fickräknaren måste ljuga!...eller? Ingen av kommentattorerna påstod att siffrorna inte stämde -- men rasist var han, eftersom han onämnde dem.Vad kostar ett ensamkommet litet flyktingbarn -- exklusive telefonavgifter?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0