PK-MEDIA SLÅR DAGSREKORD

Svensk Tants förutsägelser har idag slagit in med stor kraft i svensk pk-media. Det var nog egentligen ingen som blev förvånad över Britta Svensson snyftreportage i Expressen från häktningen av 23-åringen i Landskrona.

”Till slut vänder sig 23-åringen om och hans blick är svart av förtvivlan. Hans unga hustru försöker tränga sig fram, men polisen går emellan. Mannen som precis häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt vållande till 78-åriga Ingers död får inte hålla i sitt nyfödda barn.”

Anser Britta Svensson att det är något fel på vårt rättssystem som inte tillåter att en häktad person talar med någon som kan påverka rättssäkerheten i ett rättsmål så skall hon skriva debattartiklar i detta ämne. Britta Svenssons artikel är rent ut sagt bisarr i sin utformning och jag bara förundras över hur en journalist kan försköna en person som med allra största sannolikhet slagit ihjäl en 78-årig kvinna på en parkeringsplats. Jag säger bara vet hut, Britta Svensson!

I Aftonbladet är det Katarina Wennstam som går till angrepp mot bland annat Sverigedemokraterna för att vi påtalar att det handlar om en invandrare som gärningsman.

”Testa din lokala sverigedemokrat och jag lovar att denne kommer att kunna rabbla statistisk i sömnen på den senaste tidens brott begångna av just invandrare. Jag vill till och med sträcka mig så långt som till att säga att många sverigedemokrater är nästintill besatta av just invandrares och flyktingars kriminalitet. ”

Personligen kan jag inte se något fel i att vara påläst med fakta när jag debatterar med någon. Problemet är väl att statistiken från t.ex. BRÅ understryker Sverigedemokraternas argument vilket gör dessa mångkulturella förespråkare rabiata. Hennes sätt att uttrycka sig påminner om Mona Sahlin som i Agenda sa följande.

”Jimmie Åkesson är expert på att prångla ut siffror och fakta”

Vad kan vara bättre i en debatt!

Sedan skulle jag vilja rekommendera Katarina Wennstam att besöka tingsrätterna och läsa lite domar så att hon förhoppningsvis får upp ögonen för hur verkligheten ser ut. Jag skulle kunna fylla den blogg med rena rama skräckhistorierna dagligen med domar från enbart Kalmar tingsrätt där invandrare är gärningsmän. Män från MENA-länder tycks ha en bedrövlig kvinnosyn, det räcker med att läsa domar och ansökan om stämning vid Kalmar tingsrätt denna vecka för att bli fullständigt bedrövad.

Katarina Wennstam har med sin artikel kvalificerat sig till min svarta lista.

Att sedan se Heidi Avellan i soffan på SVT:s Gomorron Sverige gör inte saken bättre. Däremot erkänner folkpartisten Torkel Strandberg vilka problem som finns i Landskrona och slutsatsen kan bara vara att invandringen varit för stor. Tänk att Heidi Avellan inte kan erkänna att den förda invandringspolitiken är den grundläggande orsaken till problemen i Landskrona.

Jag anser mig inte tillhöra någon lynchmobb, inte Kent Ekroth heller som har namngivit gärningsmannen på sin blogg. Vi har däremot bidragit till att informera allmänheten om vissa ”känsliga” fakta som gammelmedia inte vill leverera till sina läsare.

Nu väntar jag bara på att få se ett reportage från Landskrona där Lena Sundström intervjuat ett antal ”riktiga svenskar” som får förtala oss sverigedemokrater. Det kommer! Var så säkra!

I väntan på detta kan ni läsa Svensk Tants satir på dessa pk-journlister under kommentarerna på mitt förra inlägg.


Kommentarer
Postat av: Putte

Psykiatrireformens baksida! Nu vet vi att idioterna jobbar på Expressen. Kärringen måste ju vara helt sinnessjuk.

2010-04-07 @ 20:06:23
Postat av: Ronny

Jag vet inte, men jag har sökt i ett par dagar efter bilder på mannen som slog ihjäl en äldre kvinna i Landskrona, men INTE hittat några. Media påstår att bilder publicerats, men är det någon som sett bilder på honom?

2010-04-07 @ 20:09:58
Postat av: Roberth

Jag var i min grannkommun idag. Besökte biblioteket och såg att de hade Expo där. Till min fasa var hela sista sidan fylld med alster av den sk experten lena Sundström. Som vanligt var det bara snömos och floskler. Iofs hela blaskan var en kopiös samling med dynga. Har någon tänkt på att Expo har enormt många reportrar. Det måste löna sig att skriva skit om Sd. Inte ett ord om judeförföljelsen i Malmö inte ett enda ord. Sen menar Expo att de granskar extrema rörelser. Men det är klart muslimska brödraskapet är väl som vilken syjunteförening som helst...

2010-04-07 @ 20:19:59
Postat av: MiaH

Jag reagerade också väldigt på Britta Svenssons inlägg i Expressen. Hur dumt får man skriva och kvittera ut lön för det? Jag blir vettskrämd när jag tänker på att denna galning har barn...om han kan slå ihjäl en gammal försvarslös kvinna, vad kan han då inte utsätta ett litet barn för?

2010-04-07 @ 20:28:58
Postat av: jannne

"hans blick är svart av förtvivlan"! Otroligt! Hade denna passus gällt Ingers make, vore det en helt riktig kommentar, när han ser sin livskamrat slås ner av en brutal individ.

Den häktade har slagit ihjäl en 78-årig kvinna och ska ta konsekvenserna av sitt handlande. Definitionen på brottet är "haft ihjäl", "mördat" oavsett vad sk lagkloka vill vrida det till!

2010-04-07 @ 20:36:13
Postat av: krister

vill expressen att vi ska tycka synd om denna 23-åring som slår ner en äldre dam vore bättre att hennes tankar gick till mannen som är utan sin hustru, hur lågt får en reporter sjunka för att beskriva hur synd det är om invandrare som begår mord

man undrar när botten är nådd eller om det finns en botten

2010-04-07 @ 20:39:25
Postat av: wied

Ahmad Akileh kan jo titte på dette foto de näste 12 år:

http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochnarstaende/webbisar

2010-04-07 @ 20:40:36
Postat av: wied

ups - här:http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochnarstaende/webbisar/webbisarkiv/webbisarkiv2009/20100302flickaakileh.5.1cb05f5f126f6a7cbbf80002160.html

2010-04-07 @ 20:42:07
Postat av: Putte

Hon kallar ju dessutom mordet för ett "oaktsamhetsbrott". Det var alltså på grund av slarv som tanten dog!!

2010-04-07 @ 20:43:10
Postat av: Ibbe

Inte nog med en blick svart av förtvivlan. Han var dessutom blyg i skolan,rapporterar våra journalister. Bara detta bör få oss att omvärdera händelsen i Landskrona är det underliggande budskapet. För en del tidningsnissar och politiker verkar det råa överfallet på det åldriga paret vara en ytterst liten händelse jämfört med andra s.k. problem som våra tidnings-och tvrapportörer hittar. I gott sällskap är de också. Är prästen i Landskrona rätt citerad av TT så är han lika korkad som kollegan i Bjästa,ni vet han som kommenterade våldtäkter i Uppdrag Granskning på ett fullständigt intelligensbefriat sätt. En representant för polisen uppger att dådet kunde skett på vilken p-plats som helst i Sverige. Jag tvivlar på att så är fallet. Så långt har det gått att t.o.m. polisen måste spela med och vränga verkligheten. Det är oerhört intressant att se hur "tyckasyndom"-maskineriet nu börjar gå på högvarv. ExpressenBritta är ett utomordentligt exempel på detta.

2010-04-07 @ 20:51:42
Postat av: Lovisa & Nanna / NaglarOfc

Hej!Vi har startat en hemsida/e-handel som heter www.naglarofc.se där vi säljer allt du kan tänkas behöva för att styla dina egna naglar. Vi säljer allt från nagellack till nagelpynt för låga priser. Så glöm nu inte att gå in där och beställa!

Många kramarLovisa & Nanna / NaglarOfc

2010-04-07 @ 21:20:58
URL: http://naglarofc.se
Postat av: Matsushita

Man undrar i sitt stilla sinne om det bara är en slump att det mestadels är kvinnor längst fram i det allra tokskrikigaste PK-ledet ?Och dessutom: hur skulle de små godhetsliven ställa sig inför uppmaningen att ta och djupintervjua alla de (säkerligen mestadels gammalsvenska) mångtusentals kulturberikade brottsoffren?

Som ett brev på posten har vi då dumdumfrasen --> "Det är inte relevant!"Min uppmaning är (dvs gör som undertecknad): köp inte och gratisläs heller inte de allra värsta av vår gammalmedias tokalster som ex.vis kvällspressen. Och avråd definitivt alla era vänner & bekanta, bibliotek att göra detsamma - glöm naturligtvis inte att grundligt motivera varför. I detta sammanhang kanske vi kunde ta fram en liten motiverings-lathund till hjälp?! Eller vad menar du, Thoralf?

2010-04-07 @ 21:29:08
Postat av: Gubben o Gumman

Journalisten i fråga har en chef som heter Tomas Mattson visa på hans blog i Expressen vad du tycker om denna journalists sätt att arbeta.Låt hans blogg bli mailbombad totalt.2010-04-07 @ 21:32:25
Postat av: Matsushita

För övrigt (o)lämplig läsning för Tokbritta et consortes:"Sociologen Micael Björk och hans uppgiftslämnare beskriver ett samhälle som håller på att rämna"

http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2010/04/sverige-laglost-land-gar-det-att-radda.html

2010-04-07 @ 21:42:58
Postat av: Fredde

Såg ni efterlyst ikväll ? GW vågade säga sanningen om vilka som står för våldtäkterna i Sverige!Heja GW.

2010-04-07 @ 22:09:26
Postat av: Per Petersson

Men detta hör vi inte mycket om. På lördag ska det tydligen hända nåt.http://gudmundson.blogspot.com/2010/04/nytt-terrorhot-mot-sverige-fristen-gar.html

2010-04-07 @ 22:29:05
Postat av: LN

Jag såg inte EFTERLYST i kväll. Följande kan kanske komplettera vad GW hade att säga.

- - -

Under 2009 polisanmäldes i Sverige 5 937 våldtäkter. Enligt BRÅ:s undersökningar är det bara 5-10 % av samtliga våldtäkter som blir polisanmälda.

Vårt grannland kan således stoltsera med i överkant 58 000 våldtäkter om året. I klartext innebär det att över 60% av dagens unga flickor/kvinnor sannolikt kommer att bli våldtagna någon gång under sitt liv. 10% kommer att bli gängvåldtagna.

I vårt grannland har utvecklats en form av folkvåldtäkt [kanske man kommer att kunna ta 'våldtäktsborgarmärke' parallellt med det redan ökända, av Mona Sahlin med nöd avklarade, knullborgarmärket]. Till jämförelse kan nämnas att i Danmark anmäldes under 2009 431 våldtäkter. Sannolikt är misstro den omedelbara reaktionen hos den som läser detta. Det här kan inte stämma [lika litet som att en skola blir påtuttad varje dag!]. Det nåste vara lögn! Men siffrorna kan kontrolleras hos SCB och hos BRÅ, www.bra.se , men också litet mera lättilljängligt på http://affes.wordpress.com .

/ Tore Kvæven på Snaphanen

- - -

PS - Heidi Avellan, är du säker på att du går säker?

2010-04-07 @ 22:30:00
Postat av: Anonym

Hur lågt kan man sjunka att man länkar till fotot på babyn? Vad barnet har med det att göra? Eller har hon "fel" gener?

2010-04-07 @ 22:36:08
Postat av: P

"Sedan skulle jag vilja rekommendera Katarina Wennstam att besöka tingsrätterna och läsa lite domar så att hon förhoppningsvis får upp ögonen för hur verkligheten ser ut."Jag rekommenderar alla som bor i Stockholm att gå förbi t.ex. Tingsrätten på Kungsholmen och läsa de åtalades namn för dagens mål, där står det svart på vitt vilka brottslingarna är - bokstavligen.

2010-04-07 @ 23:40:04
Postat av: Robin Shadowes

Det borde vara som i USA, mördaren får tala med sina anhöriga i en telefon-lur med okrossbart glas emellan. På sin höjd borde han bara få se sin dotter på det viset och om rättvisan fått segra inte ens fått krama sin dotter mer i detta livet. Livstid utan möjlighet till benådning borde bli det rimliga straffet.

2010-04-08 @ 00:38:50
Postat av: Rättvis

Först var det såå synd om flyktingarna. Sen blev det de ensamkommande ….Och nu är det synd om en åldrings baneman.Notan sändes till skattebetalarna, menar väl skribenten, som samtidigt liksom ignorerar offret, eller till och med förlåter å hennes vägnar.Det är PK så det stänker.

2010-04-08 @ 00:57:42
Postat av: Anonym

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/brottslig-logik-1.1072907

2010-04-08 @ 01:35:38
Postat av: MA

Brå skriver: "För några enskilda brottstyper var andelen utrikes födda särskilt hög. Andelen utrikes födda som registrerats som misstänkta för våldtäkt var 4,5 gånger högre än andelen registrerade bland dem med svenskfödda föräldrar. När det gällde misshandel mot obekant man var deras andel 4 gånger högre." [1]

.

4 gånger högre representation hos invandrare för detta våld alltså.

.

Dock nämns här inte "mellanformen" att vara född i Sverige av en eller två utländska föräldrar, alltså "andra generationens invandrare". För dem avseende brott generellt ligger nivån mellan de som är födda av svenska föräldrar och "helsvenskar". Här skulle det kunna vara index 1 för svensken, index (påhittat) 2 för andra generationens invandrare och index 4 för den utlandsfödde. (För somalier tror jag överrepresentation för våldtäkt är typ 7 eller mer; men ändå är inte de flesta somalier våldtäktsmän. Max procent av dem, som dock upprepar brott efter "straff".)

.

Men år 2006 var drygt 1/4 av Malmös invånare utlandsfödda. Om överrepresentation är 4 blir det alltså lika vanligt med utlandsfödda som svenskar som gärningsmän för av BRÅ nämda våld. Men lägger man till andra generationens invandrare får man överrepresentation invandrare. DÄRMED KAN VI SÄGA att Heidi Avelan har objektivt fel om att gärningsmän lika gärna kan vara svenskar som ha utlandsbakgrund i åtminstone Malmö, hennes hemstad.

.

Självklart kan det alltid vara en svensk, men i Malmö är risken större för invandrare och de med invandrarbakgrund än för de med svensk bakgrund.

.

Mycket siffror dock ohanterligt i en debatt. De backar många på, men är bra när de är enkla och inger förtroende. Man hade som replik till Heidi kunnat hänvisa till BRÅ:s rapport och sagt att det enligt den i Malmö är större risk att invandrare begår brottet än att en svensk gör det.

.

Andel invandrare i Landskrona känner jag inte till.

.

[1] s.19 i "Brottslighet bland personer födda i

Sverige och i utlandet". Brå 2005:17

PDF-fil: http://tinyurl.com/e4nx4

2010-04-08 @ 03:46:28
Postat av: Robin Shadowes

Kvällens Karlavagnen handlar om ett av våra favorit-ämnen nämligen mohammedaner. Om nån nu skulle ha lust att försöka komma fram. :)Islam är Sveriges näst största religion och det finns flera hundra tusen muslimer i vårt land.

Är du en av dem? Har du träffat en partner där kärleken till honom/henne lett till att du konverterat till islam? Eller fick du din tro med modersmjölken?

Har du starka bilder av livet på källarmoskéernas tid? Vill du berätta om din vardag som muslim ovan jord?

Varför är din tro viktig för dig och vad händer i dig när du ber? Hur blir du som muslim bemött i Sverige - är du trött på att försvara dig och din tro? Har du ledsnat på folks fördomar och människors ihopblandning av politik och religion? Vad vill du framhålla med islam?Ring Stina Wollter i Uppsala och berätta! 099-110 80 eller maila [email protected]

Du kan också skriva direkt här på hemsidan!Programmet börjar cirka kl 22.12

2010-04-08 @ 05:15:28
Postat av: LN

Mycket sker i smyg numera i Sverige - Lasse Ohly lär smygrunka i valstugan och Heidi Avellan och hennes skribentkolleger smygläser denna blogg.

- Är du säker på att du går säker, Heidi? - Att åka taxi i Malmö är kanske inte riskfritt. - Hur har du det med Mohammed, Heidi? - Står ni på god fot med varandra? - Klicka vidare Heidi, så får du läsa sådant som du och/eller SDS borde skriva om, om du/ni hade någon journalistheder uti din/er kropp.http://tinyurl.com/yjh8pwh

2010-04-08 @ 07:36:22
URL: http://tinyurl.com/yjh8pwh
Postat av: S-E Karlsson

Kan inte låta bli att tjata om följande : När 40 talisterna skulle börja och gå i pension så sa man att det skulle bli en fruktansvärd arbetskraftsbrist i år 2010 så går femte årskullen av 40 talisterna i pension , är det någon som hört eller läst om någon arbetskraftsbrist ? Nej , tänkte väl det , ändå tjatar man på att vi måste ha bla arbetskraftsinvandring ,Bengt Westerberg sa härom kvällen att vi behövde 700000 invandrare för att täcka upp arbetskraftsbristen under kommande år ! Man kan ju faktiskt undra om dom använder huvudet till att tänka med eller bara till att ha hatten på ! Vi har ju iallafall över 400000 arbetslösa i landet det borde räcka långt till att täcka upp med .

2010-04-08 @ 08:32:54
Postat av: Rune

S-E Karlsson

"När 40 talisterna skulle börja och gå i pension så sa man att det skulle bli en fruktansvärd arbetskraftsbrist"

-------------------------

Detta har jag hört sedan början av åttiotalet. Då trodde jag på det. Men eftersom ingen arbetskraftsbrist har uppstått så har jag slutat att tro.

2010-04-08 @ 09:39:01
Postat av: Calle

Betr. Britta Svenssons ,(kommunist med förflutet i FNL rörelsen i Borås), ariklar om hatmordet i Landskrona.

För ett antal veckor sen gick mediedrevet(med all rätt) mot rektor,skola,fritidsgårdsföreståndare,präst och en mängd vuxna i Bjästa för att dom tagit gärningsmannens parti och lämnat offret därhän.

Detta är precis det som BS nu gör och försöker få läsare med sig.Hon är fan inte ett dugg bättre än dom i Bjästa. Varför denna kursändring 180 grader??Har det månne med Gärningsmannens etnicitet att göra????

2010-04-08 @ 10:49:47
Postat av: Boo

Uppmana Katarina Wennstam att läsa på och besöka rättegångar? Vet du vem Katarina Wennstam är Thoralf? Hon har skrivit två böcker i ämnet våldtäkt. Hon har träffat och intervjuat våldtäktsmän och våldtäktsoffer. Hon lever i verkligheten istället för att försöka hitta på den som SD gör.

Sverigedemokraterna har fel!

2010-04-08 @ 12:10:07
Postat av: Stora Småland

Nu är väl i allafall Boo uppe på vinn och cyklar ?

2010-04-08 @ 13:23:35
Postat av: Calle

@ Boo

Läs Fria Nyheter och gör en egen bedömning!! Där publiceras bl.a.våldtäktsdomar med namn etc,oavsett om dom är blåa eller svarta,vita eller gröna. Skriv gärna hur du tycker VERKLIGHETEN ser ut.

2010-04-08 @ 15:22:22
Postat av: Stefan K

Jag ser detta scenario framför mig."En ung man i Nyköping med etnisk svensk bakgrund råkar i gräl med två äldre invandrare om en felparkerad bil. Den unge mannen vänder sig i vrede mot de två, slänger ur sig några mindre väl valda ord, varpå han slår till kvinnan i ansiktet med en knuten näve. Kvinnan faller handlöst till marken, slår huvudet i asfalten och avlider tragiskt av de skador hon åsamkas. En polisjakt som sällan skådas inleds av Nyköpingspolisen och media gör det ena reportaget efter det andra och uppmanar allmänheten att ringa in tips. Tips kommer in och den unge mannen kan så småningom gripas och anhålls strax därefter för mord. Vid häktningsförhandlingarna visar det sig att den unge mannen är aktiv inom Sverigedemokraternas ungdomsförbund och..."Ja, vad tror ni händer sen?

Inte tror jag att brottsrubriceringen ändrats från mord till grov misshandel. Inte tror jag att media mörkat med fingerat namn och pixlade bilder. Inte tror jag att Britta Svensson hade besökt den Sverigedemokratiske ungdomspolitikerns familj och gjort ett snyftreportage. Inte tror jag att den samlade presskåren tagit den åtalade i försvar och skyllt på utanförskap, trassliga uppväxtförhållanden eller otur.

Däremot vet jag att den samlade journalistkåren hade rasat om den utbredda rasismen och Sverigedemokraterna som parti. Däremot vet jag att Britta Svensson hade gjort ett snyftreportage hos den mördade kvinnans familj. Däremot vet jag att våra politiker hade enats i kampen mot främlingsfientligheten. Däremot vet jag att de vänsterextrema och deras invandrarvänner hade anordnat en manifestation som definitivt inte hade varit lika fredlig som den vi såg i Landskrona.Så visst tusan kan man göra partipolitik av tragiska händelser, även om offret råkar vara svensk.

2010-04-08 @ 17:36:45
Postat av: Lotta

@Stefan KDet är ju bara att jämföra med exempelvis John Hron som blev mördad för några år sedan. Då gick man, man ur huse för att manifestera mot rasistdåd. När sedan en kille i Salem blev ihjälslagen av en invandrare då fick inte hans anhöriga och vänner manifestera utan då blev motdemonstrationer för att stävja rasism och främlingsfientlighet.

2010-04-08 @ 19:10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0