ÖPPET BREV TILL SVERIGES JOURNALISTER

Svensk Tant har skrivit ett öppet brev till Sveriges journalister som jag idag lägger ut på bloggen. Att Svensk Tant har erfarenhet från mediavärlden har nog de flesta förstått om de läst hennes kommentarer på min blogg.
Jag ser fram emot att få läsa hennes kommande alster.

Dödsmisshandeln av en 78-årig kvinna på en parkeringsplats i Landskrona upprör svenska folket. En exempellös vrede sjuder hos oss som annars är så snälla och fogliga.

Vi har helt enkelt fått nog. Det räcker nu.

Mordet i Landskrona var som att sätta en stoppnål till en varböld. Den har funnits mycket länge. Nu är den punkterad.

När gamla människor inte kan gå i fred eller göra anspråk på en handikapplats utan att bli misshandlade till döds, då har det gått för långt.

När svenska kvinnor dagligen tvingas inskränka sin rörelsefrihet för att 6 000 våldtas varje år, då har det gått för långt.

Och vad gör ni? Jo, ni följer er traditionsenliga dramaturgi att ”inte publicera någonting som kan öka främlingsfientligheten”. Hyckleriet och förljugenheten har inga gränser. Har ni ingen skam i kroppen?

Svenskar i allmänhet är inte främlingsfientliga, och det vet ni. Däremot är vi dödströtta på en massinvandring som saknar motstycke i världen.

Med okvädingsord som rasist, främlingsfientlig och islamofob har ni i full symbios och intimt samarbete med landets politiker lyckats med konststycket att tysta en hel nation.

Det är slut med det nu. Tillmälena biter inte längre. De faller som torra höstlöv till marken.  Det är alltför uppenbart vad det är ni försvarar.

Vad är ert journalistiska uppdrag?

Just det: att skildra verkligheten som den är. Det var det ni fick lära er under utbildningen.  Remember?

Det ingår INTE i ert journalistiska uppdrag att ta ansvar för politiska eller andra konsekvenser av att skildra verkligheten.

Det är INTE er uppgift att ta ansvar för massinvandringspolitikens följder och försöka dölja dem.

Det är INTE ert ansvar att skydda grova brottslingar genom att pixla bilder och förtiga deras etniska ursprung. Det går ju alldeles utmärkt att hänga ut svenska brottslingar med namn och bild långt innan de är dömda, så hur förklarar ni skillnaden i policy?

Och det är INTE ert uppdrag att bestämma vilka partier som ska sitta i Sveriges riksdag! Det avgör svenska folket.

Ni vet mycket väl hur det står till i Sverige. Ni vet att den mångkulturella politik som ni med allt stelare läppar bekänner er till leder käpprätt åt h-e. Det är ju därför ni själva har sett till att bosätta er på behörigt avstånd från mångkulturen, eller hur? Måste tänka på barnen, ja just det.

Er förbannade skyldighet är att återge sanningen och ingenting annat än sanningen. Det är därför ni sitter där ni sitter och uppbär lön.

Känns det svårt? Mår ni dåligt av att medverka i den offentliga lögnen?

Jobbigt med självföraktet?

Svårt att stå på sig inför chefen? Ja ja.

Måste tänka på familjen och de dyra lånen på bostadsrätten i innerstan?

Jag förstår att det kan kännas svettigt. Sömnlösa nätter är den samvetslöses lön.

Ni ska veta att ni i all er förljugenhet och ynkliga politiska korrekthet faller tillbaka på en gammal journalistisk tradition i Sverige: den offentliga lögnens vedervärdiga tradition. Den brittiske journalisten Roland Huntford, som i många år var svensk korrespondent för The Observer, beskrev redan 1971 i boken The New Totalitarians hur svenska media genomsyras av lögn och anpasslighet:

”Hela den svenska maffian av massinformatorer, kommentatorer, vägledare och uppfostrare uppträder som en kollektiv enhet och följer ögonblickets tendenser. De är konformister till övermått och önskar bara att befordra det allmänna samförståndet – en tradition som förstärkts av skolutbildningen. Skolsystemets produkter dominerar nu medierna.

Ängsligt måna som de är om att framlägga endast vad deras kolleger tror behöver de svenska massinformatorerna inget tvång för att följa partilinjerna. I deras värld är en avvikelse från den accepterade normen ett slags förräderi.
(…) Det är relativt lätt att ta dem i anspråk för en speciell ideologi. Det räcker med att omvända ett utvalt fåtal i hierarkins topp, så följer de övriga lydigt efter.”

Det är snart 40 år sedan Roland Huntford skrev det här.

Och den svenska journalistkåren har inte utvecklats ett smack på dessa fyra decennier.

Snarare har ni blivit ännu mer förljugna, ännu mer skrupelfria. Ni offrar vad som helst för att klänga er fast vid den mediala makten. Vissa av er skulle sälja sin egen mor om det gav er egna fördelar.

Låt mig erinra om att även lögnen har ett pris. Och det kan bli högre än ni tror.

Det finns nämligen inga lögner som håller i längden.

Snart spricker hela skiten, och då sitter ni där och ser ut om fågelholkar i ansiktet och undrar vad det var som hände.

Förbered er och följ ett gott råd: börja berätta sanningen redan nu!

Återupprätta er förlorade heder innan det är för sent.

Hela Sverige väntar.

Svensk tant

DN, DN, SvD, SvD, SvD,


Kommentarer
Postat av: nesse

Mycket bra skrivet! Nu måste problemen upp på bordet. Mörkningen från media och pk-etablissemanget kan inte fortsätta. De börjar väl ana att de sitter som kejsaren utan kläder, men ändå så framhärdar de. Det blir två helt diametralt motsatta ståndpunker, med folket på ena sidan och etablissemanget och murvlarna på den andra. Är nog dags för medias murvlar att de kommer upp ur sina gryt och åtminstone erkänna att problemen finns. Hur sjukt är det inte i det aktuella fallet i Landskrona, där Sd beskylls och man försvarar förövaren!! Ni är ju totalsjuka. Sök vård murvlar!!! Som tanten skriver; än har ni chansen innan allt ert förtroende är förbrukat. En utveckling som vore förödande sett i ett bredare demokratiskt perspektiv. Historiskt har Sveriges styrka varit att vi kunnat hitta lösningar och överenskommelser. Hoppas vid gud att vi kan finna såna kring den totalt havererade invandringspolitiken.

2010-04-05 @ 08:09:07
Postat av: zigge

Det känns precis som när man andas friskt syre,men när jag stänger munnen och andas genom näsan kommer bilden av media och stanken fram.

2010-04-05 @ 08:19:09
Postat av: Putte

Fantastiskt bra, Svensk tant!I en normal demokrati är det journalisternas jobb att jaga politikerna med blåslampa i rö*** om de försöker köra över folkviljan. I Sverige är det tvärt om. Här ser journalistkåren som sin huvuduppgift att jaga Svenska folket med blåslampa för att de inte ska våga ifrågasätta politikerna och journalistkåren. Bara det faktum att samtliga riksdagspartier, från höger till vänster och den samlade journalistkåren har exakt samma åsikt i en fråga visar hu osunt och sjukt det svenska samhället är. Vad var det Palme sa om "diktaturens kreatur"? Det är dessa satans kreatur som gemensamt styr Sverige.

2010-04-05 @ 08:41:27
Postat av: S-E Karlsson

Det " Svensk tant" skriver måste ut så alla får läsa! Mycket , mycket bra !

Sd Högsby .

2010-04-05 @ 08:44:40
Postat av: Allemand

Applåder och applåder.

2010-04-05 @ 08:48:01
Postat av: Funtaren

Svensk Tant, du är underbar! Du vet verkligen vad du talar om!Tack!

2010-04-05 @ 08:57:27
Postat av: Nalle i Växjö

Finns det etniska grupper som är mera våldsbenägna.Inget vi diskuterar öppet i Sverige, men i Norge har den Statliga TV några program. Obs kan vara svår att starta, men fungerar och dom flesta hoppas jag förstår Norska.Ger vissa tankar om det som nyligen inträffat, synd att vi inte har ett öppet demokratiskt samhälle där ALLA frågor kan diskuteras öppet

2010-04-05 @ 09:12:33
URL: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/622217/
Postat av: Malin

Strålande analys!Journalister som totalt tappat bort det uppdrag de har.Det är oerhört jobbigt för medborgarna att varenda gång ur alla mörkningar och verklighetsförvrängningar kunna vaska fram något som är sanning.På mitt jobb använder alltfler information från denna webblogg tillsammans med Poitiskt Inkorrekt och Fria Nyheter som lögnkorrigerare.Fulmedias skildringar av tragedin och mordet i Landskrona bekräftar bara hur viktiga de ovan nämndas uppgift är.Kommentarerna vid kafferasterna talar för sig själva.Händelsen har definitivt öppnat ögonen på många människor.Man vet nu mer än någosin vad problematiken handlar om.Det gör inte fulmedia.Där kör man på som vanligt.

2010-04-05 @ 09:44:42
Postat av: Stefan K

Bra Tant!Är alla svenska journalister stöpta efter samma form? Är de styrda av samma krafter som redogör vad som får och vad som inte får skrivas?Jag är inte journalist och har därmed ingen insyn i det spel som pågår på nyhetsredaktionerna, men så mycket intalar jag mig att en journalists uppgift är att gräva i obehagliga sanningar och publicera verkligheten som den är. Det här görs ofta och vi har fått sett upprörande avslöjanden om verklighetens Sverige, grundliga redogörelser om myndigheters maktmissbruk, väl genomförda research-arbeten om den organiserade brottsligheten, generande fakta om de som styr Sverige osv. När det gäller avslöjanden om massinvandringens baksidor, den havererade flyktingpolitikens verklighet och inte minst kostnaden för kalaset, som med all rätt kan kallas Sveriges bäst bevarade hemlighet, då är det tyst, ack så tyst.Jag tror att svenska journalister, likt våra politiker, i alla år kunnat luta sig tillbaka med vetskapen om att svenska folket förts bakom ljuset och aldrig fått veta sanningen. Den sanning som makteliten, med stöd av media, försökt dölja och undanhålla. Med Internets intåg och då inte minst bloggandets revolution öppnades en helt ny värld och helt plötsligt har medias journalister hamnat i en helt annan sits. Nu kan vi vanliga medborgare läsa nyheter på det sätt vi vill, dvs. ocensurerat, med opixlade bilder och utan fingerade namn. Pk-media för idag en allt mer tynande tillvaro och det skrämmer dom och så också våra folkvalda som i alla år förlitat sig på att sanningen om Sveriges misslyckade integrationspolitik aldrig ska nå ut till skattebetalarna.Vore jag journalist skulle jag ha svårt att se mig i spegeln och intala mig att där står en person med stor yrkesstolthet. Tänk om jag som verkstadsarbetare gick till jobbet varje dag med vetskapen om att jag medvetet gör ett dåligt jobb, ofullständiga produkter, lurar kunder och försvarar detta med lögner och bortförklaringar. Skulle jag då kunna komma hem, se mig i spegeln och känna mig stolt?När nu utländska medier skriver om verklighetens Sverige, så skulle jag som journalist känna en rodnad av skam dra över kinderna. Varför kan danska, norska, amerikanska och t.o.m. australiensiska journalister beskriva en händelse i Sverige med större trovärdighet än den vi kan läsa i vår press? Yrkesstolthet!?Ett tips till er journalister som läser detta. Jag nämnde tidigare i inlägget att Sveriges bäst bevarade hemlighet är kostnaden för den misslyckade integrationspolitiken, massinvandringen och den ohejdade flyktingströmmen. Om någon av er journalister lyckas gräva fram kostnaden och redovisa den på ett ärligt, ocensurerat och rakt sätt, så har en del av er trovärdighet återtagit den plats den borde ha. Ni kan göra ett scoop som får era upplagesiffror att stiga till skyn.Tills dess att detta sker kommer jag att fortsätta vända mig till nätets mer trovärdiga nyhetsförmedlare.

2010-04-05 @ 09:48:27
Postat av: Nils

Mycket bra skrivet, bojkottar själv Svensk media sedan länge p.g.a deras "mörkande" av sanningen, dom har NOLL trovärdighet...

Svensken har börjat få upp ögonen för vad som pågår i landet...

Dags för oss alla att ta fram vårt civilkurage och "stå på oss"...

Vilken tidning blir den första att börja skriva sanningen?2010-04-05 @ 09:52:38
Postat av: Stefan

Även om jag kanske inte skull utrycka mina åsikter med samma frenesi som Svensk Tant så håller jag med att kvällstidningarna kan vara väldigt inkonsekventa i sitt rapporterande.Men man får heller inte glömma att kvällspressen inte är någon samhällsupplysning. I bakgrunden finns ett vinstdrivande företag med ett enda syfte. Att tjäna pengar, dvs sälja tidningar och reklamplatser. Man skriver det som säljer mest och bäst, oavsett vilket skräp det än månde vara.Så glöm inte bort att kvällspressen aldrig lovat att skriva om precis allt eller hålla sig till sanningen. Man får det man får när man köper tidningen helt enkelt.Sen kan jag ju personligen önska att det "borgerliga" tidningsalternativet mer och oftare skulle våga stå upp för sin politiska ståndpunkt. Det skulle bli en mycket roligare debatt då.

2010-04-05 @ 09:57:51
Postat av: Putte

Här är ytterligare ett exempel på svenska journalisters sinnessjukdom:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=128&artikel=3597355Här har en familj utna något som helst asylskäl tagit sig till Sverige för att deras utveckligsstörda unge ska ha gratis vård här. Nu drar SR igång em snyfthistoria, inte om att de saknar asylskäl, så de ska utvisas, utan för att familjen ska flyttas till en annan ort i Halland.SR:s journalister anser således att det är svenska folkets skyldighet att tillhandahålla gratis sjukvård för en unge från Kosovo, samt att vi ska försörja familjen!!!!!!!! Kommentarfunktionen är givetvis avstängd på sidan.

2010-04-05 @ 09:59:23
Postat av: Tony

Fenomenalt bra skrivit!

2010-04-05 @ 10:03:52
Postat av: Stefan K

Ett tillägg till Puttes länktips ovan.Är Kosovo ett u-land i tredje världen? Finns verkligen inte denna vård att få där? Den är säkerligen inte gratis, men det är den inte för svenska vårdtagare i Sverige heller.

Jag känner sympati för 5-åringen, men som ofta behandlas barn illa p.g.a. föräldrars egenintresse.Nedan finns en länk om vårdläget i Kosovo, publicerat på Migrationsverket 2006. Texten talar sitt tydliga språk.

Postat av: jonas

Applåder! Jounalisterna har blivit allt yngre och sämre.

2010-04-05 @ 10:36:50
Postat av: JI

Bland det bästa jag läst på lång, lång tid!

Dessvärre är det väl som att hälla vatten på en gås..

2010-04-05 @ 10:36:57
Postat av: Laban

Egenansvaret? Medan svensken varit upptagen med att fixa huset och handla sprit i Tyskland har denna förljugenhetskultur fortsatt. Så var och en är delansvarig. Det ständiga "det fixar de andra" leder till sådana här konstigheter.

Tänk sedan efter. Nu spricker varbölden. Hur lär man nu gamla hundar att säga sanningen, om de är så inkörda i rumpslickandets ädla konst?

2010-04-05 @ 10:45:10
Postat av: Andreas

Stefan skrev:

"Men man får heller inte glömma att kvällspressen inte är någon samhällsupplysning. I bakgrunden finns ett vinstdrivande företag med ett enda syfte. Att tjäna pengar, dvs sälja tidningar och reklamplatser. Man skriver det som säljer mest och bäst, oavsett vilket skräp det än månde vara."Det må så vara, men hade det bara varit det det handlade om så hade dom självklart skrivit sanningen om invandringen. Det, om nåt, hade dom tjänat pengar på.

2010-04-05 @ 10:45:39
Postat av: Pulle

Slår vad med min månadslön som insats, att vad "Svensk tant" skrivit här aldrig skulle publiceras i Kristianstadsbladet. Där berömmer man stadens stora dotter, Lena Sundström, som vuxit upp här. Chefredaktörens fru var tidigare chefredaktör för Hässleholmstidningen Norra Skåne. Hon blev förflyttad sedan hon vägrat nationaldemokraten Hennix meddelarskydd. Detta skydd gäller enligt henne, kallad Mimme, inte personer med sådana åsikter som Hennix. Andens tattarfölje, skrev Vilhelm Moberg.

2010-04-05 @ 10:55:20
Postat av: P

Mycket bra skrivet, håller med till 100%. Ett bidragande problem är även att två ynka familjer har

monopol på svensk media, Stenbeck och Bonnier. Kliver du utanför ramen är det mycket svårt att fortsätta karriären. I Australien har man t.ex. stoppat Murdocks framfart mot monopol med lagar, efterlyser liknande antimonopol-lagar i Sverige. Enda man kan göra som konsument är att bojkotta monopol-media och stödja oberoende media.

2010-04-05 @ 10:59:31
Postat av: Ceasar

Underbart att läsa denna verbala råsop mot mediadrevet! Tack för att alla Ni kämpar! Varje dag kan vi alla göra ngt positivt som påverkar folk syn på Sveriges nuläge och en önskan om förändrad kurs.Jag tar debatten närsom helst och grunden för framgång är anser jag är koll på fakta och saklig argumentation.http://www.box.net/shared/dn4vryl63jSärskilt informationen med webbsidesinformation samt visitkorten fungerar mkt bra. Svenskar vill känna att man själv kommer fram till insikt och inte prackas på sin åsikt. Ge dem tillgång till dessa siter och följ upp2010-04-05 @ 11:03:40
Postat av: Tant Barbro

Den här artikeln borde publiceras i alla stora tidningar. Den förmedlar en verklighet som många oroas av. Bölden har nu punkterats. Vem vågar rensa upp i såret? Något måste göras. Vilken tidning vågar vara först att publicera? Det behövs en öppen debatt som inte mörkar sanningen. Vilket Sverige vill vi ha? Vad gör våra politiker?

2010-04-05 @ 11:10:45
Postat av: Inge Sandén

Tack snälla "tanten"

Min skrivare gick varm och pappren tog slut.

(köper nya buntar på tisdag.)

Skall ta som en livsuppgift att dela ut detta sanna budskap till alla hushåll i min kommun.

Hoppas på att flera låter sina skrivare gå varma.

Tantens inlägg skall bara ut till svenska folket innan valet.

2010-04-05 @ 11:22:00
Postat av: MartinA

Två kommentarer:

Vad journalisterna fick lära sig på kommunisthögskolan vill vi nog helst inte veta.

Dessutom vad finns det för mening med att försöka skämma människor till mindre vidrigt beteende när dessa människor saknar skam? Det är meningslöst. Jag brukar uppmuntra journalisterna genom att ladda ner deras artiklar och lova dem att jag ska visa upp dem om tio år när vinden har vänt(helt och hållet). Egenintresse är det enda detta förrädiska pack förstår så det är så man måste prata med dem.

2010-04-05 @ 12:19:21
Postat av: Nils

Hallå Örnnästet!Utan människor som er hade nazityskland aldrig varit möjligt, kämpa på!

2010-04-05 @ 12:26:15
Postat av: Peter, den förste.

Det finns bara en sak att säga - för djävla bra!Eddie Meduza - Sju idioter:

"Jag sitter på en bänk och tittar på riksdagshuset

fasaden lyser fint i skenet från morgonljuset

vad ska dom göra där i dag

har någon kommit undrar jag

dom kanske ligger än och sover av sig ruset

jag tror jag smyger fram och kollar på vad som händer

om det kan va' på gång några konstiga nya trender

och det jag ser det gör mig sjuk

där sitter varje politruk

dom babblar och dom snackar och dom vrider och dom vänder

Ett två tre fyra fem sex sju idioter

som sitter där på sina feta rövar och räknar kvoter

åtta nio tio elva tolv tretton fjorton milliarder

som far åt alla jävla håll för staten läcker som ett såll

och moder sveas feber stiger femton grader

Dom sitter där och gnider röven på sina stolar

men vi får jobba häcken av oss tills vi kolar

nå'n ordning lär det aldrig bli

på denna jävla komedi

när staten blir en böld i röven som bara molar

och inte finns det nån som kan rensa upp i skiten

och bara kasta ut hela banditeliten"Se: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE

2010-04-05 @ 13:06:30
Postat av: Svensk Gubbe

Underbart "Svensk Tant", jag tar av hatten och bugar. Du uttrycker så klart, tydligt och samtidigt känslosamt vad så många känner. Jag är mycket imponerad av din analysförmåga. Du hjälpte mig att förstå vad som pågår nu - helt sjukt med mediauppbådet mot de som upprörs av mordet/dråpet som toppas av en kampanj mot SD. Det är ju faktiskt Aftonbladet o Expressen som utnyttjar händelsen i politiska sammanhang.Som ett exempel skriver Aftonbaldet följande helt okritiskt:"" ""Ferki Hamad, är imam i Landskrona, och har känt familjen sedan flera år.– Deras situation är mycket komplicerad. De har fått telefonsamtal hela natten i går och i förrgår. De som ringer säger ”vi ska döda dina barn”, berättar han. "" ""Min fråga är: Finns detta dokumenterat? Låter orimligt att de svarat i telefon två nätter i rad och fått dessa hot hela tiden. Normalt skulle man väl inte svara efter de första hoten, alternativt spela in desamma. Att en massa människor skulle ringa hela nätterna o hota deras barn är inte trovärdigt. AB borde kräva att få någon vidimering, innan de publicerar detta. Förmodligen är det ett sätt att öka på offerrollen hos förövarens familj.Det finns så mycket att säga om detta. Att läsa Tantens inlägg bredvid AB:s senaste artiklar är befriande. Jag tycker att alla tre av hennes eminenta inlägg ska skickas till alla redaktioner och varje journalist som skrivit i ärendet av så många som möjligt. Jag kommer själv att börja.Dessutom kommer jag att bojkotta alla tidningar som vänder på frågan och gör detta till en kampanj mot de som upprörs av brottet. Hoppas att fler gör detsamma. De är ju mest intresserade av sina upplagesiffror.Jag är inte SD-anhängare, men ser mig nödd o tvungen att ändå lägga min röst där om inte det politiska etablissemanget och media tar sitt ansvar och ger en adekvat bild av de enorma problem som skapats i vårt land. Nu känns det som hela nationen lever som en dysfunktionell familj. Vi sopar problemen under mattan och angriper de som vågar ta fram dem i ljuset.

2010-04-05 @ 13:10:26
Postat av: j-å

@ Thoralf, eller någon.Ett öppet brev med detta innehåll till Sveriges journalister hur fungerar det.

Man brukar ju läsa s.k. öppna brev i tidningar emellanåt.

Det är väl det enda sättet att publicera ett öppet brev, eller?

Kommer tidningarna ö.h.t. att publicera något dyl?

2010-04-05 @ 13:39:45
Postat av: Cavatus

Svensk tant har, som vi hittills märkt, en oerhört välslipad penna. Jag tror att denna penna kommer att vara oss till stor nytta framöver.Svensk gubbe, intressant att du ur denna jämförelse av AB:s artikel och Svensk tants inlaga, kan skönja hur förfelat hela nyhetsjournalistiken blivit.Jag har heller aldrig röstat på SD tidigare men inser att det är det enda alternativet som nu står till buds, eftersom inga andra partier vill ta i frågan, ens med tång.NÄr de borgerliga tillträdde för fyra år sedan, trodde man att det skulle bli en förändring i samhället. I stället gick vi ur askan i elden. Så vad finns det för alternativ kvar när de båda blocken tävlar i falsk godhet och vägrar se sanningen i vitögat?Tack Ceasar för att du vidarebefordrar länken till de dokument som vi tillsammans måste kämpa för att sprida. Det är vi, fotfolket, vårt arbete som kan bli avgörande i valet. Folk bör få rätt att läsa ocensurerade nyheter och därefter bilda sig en uppfattning om vad de vill rösta på.Jag har kontaktats av en person som vill bidra med mer och bättre kampanjmaterial, som så småningom kommer att läggas upp på denna länk. Men vi måste oförtrutet jobba vidare på detta folkbildningsarbete. Länken nedan är till samma ställe som Ceasars ovan, men jag har föreklat namnet på den för att lättare minnas den:www.korta.nu/flygbladHittills 3500 nedladdningar. Duktigt jobbat, govänner!2010-04-05 @ 13:54:04
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Svensk Gubbe o Svensk Gumma?

J-Å :ZZzzzzzzz

2010-04-05 @ 16:10:31
Postat av: Skeåning

Mycket bra skrivet av Svensk Tant. Det känns som att svenska folket har vaknat på bred front nu. Folk skiter fullständigt åt de politiskt korrekta flosklerna som spys ut av våra journalister. Folk orkar inte bry sig längre, de ser igenom skitsnacket.Noterbart är att samtliga muslimska organisationer som manar till lugn i Landskrona beskriver parkeringsmordet som en olyckshändelse.

2010-04-05 @ 16:24:16
Postat av: Helene

Svensk tant

Lysande! Bockar, niger och bugar. Är så tacksam för att du är med i vårt lag!

2010-04-05 @ 16:28:13
Postat av: Helene

Jag vill ge några exempel på hur svensk massmedia har agerat genom åren. Det finns åtskilliga fall, men särskilt vissa har etsats sig fast i minnet:På 90-talet sändes debattserien Svart eller vitt på TV4 med Lennart Ekdal som programledare. Denna gång skulle de ökade ungdomsrånen debatteras. Programmet inleddes med ett förinspelat samtal med förövarna och Ekdal förklarade att redaktionen på eget initiativ valt att dölja rånarnas ansikten för att skydda deras identitet. De själva ansåg sig inte behöva skämmas. ”De hade ju bara rånat svennar” förklarade de på bruten svenska.

I studion satt, förutom publik, rånoffrens pappor samt några ”experter”. Efter det att papporna fick berätta om sina söners upplevelser och känslor för det inträffade skred svenskhatets okrönta drottning in i diskussionen: Alexandra Pascalidou! Debatten vände nu helt. Det politiskt korrekta trollspöet svepte genom studion. Rånarna var nu helt plötsligt offer. ”De är en produkt av det svenska samhället”, förklarade Pascalidou. Förvånade, snopna och häpna pappor undrade nog vad som hände. Debatten kom nu helt att handla om förövarna. ”Experterna” lade pannorna i djupa veck och det diskuterades om hur man skulle hjälpa dessa utsatta, segregerade stackare som levde i utanförskap. Och vad gör vi med de rånade ”svennarna” då? Anhåller dem för brottsprovokation?! Jag kommer även ihåg Ulf Adelsohns utspel i ämnet. Han tyckte att dessa ungdomar skulle ”plockas in” och bearbetas så de inte söker sig till fel grupperingar. Hör och häpna, det var de svenska ungdomarna han syftade på. Han var rädd att dessa skulle utveckla någon form av främlingsfientlighet och därför söka sig till nazistiska grupper! Det är alltså brottsoffret och inte brottslingen som är problemet, enligt Adelsohn. Häpnadsväckande!Nästa exempel är ett helsidesuppslag i Aftonbladet. På den ena sidan berättades det om en invandrare som blivit attackerad av en skinnskalle. Den andra handlade om en svensk flicka som blivit utsatt för en gruppvåldtäkt, här fick vi naturligtvis inte veta något om gärningsmännens etnicitet. Jag ringde upp undertecknad skribent och undrade varför det i ena fallet var relevant att avslöja brottslingens bakgrund men inte i det andra. Efter en kort ordväxling där det tydligt framgick att denna ”journalistik” var helt ok, sa hon med barsk röst: -Jaha, då vet jag vad du står! Jag försökte säga: Det är typiskt er djävla strutsment..Klick! Hon lade på luren.På Text-tv kunde man en dag läsa om ett mörkhyat barn som blivit inknuffad i en buske?! I en annan del av landet blev en svenska flicka attackera och knivskuren av ett invandrargäng. Denna nyhet gick inte att finna på SVT:s text-tv. Jag ringde naturligtvis upp redaktören för en kommentar. ”Det är alltid mest synd om minoriteterna, det är därför vi bara skriver om dem” var hans förklaring.En reporter från Smålandsnytt skickades ut för att, som man förväntar sig, objektivt återge en händelse i ett invandrartätt bostadsområde. Det hade varit så mycket bråk och skadegörelse i området, så de boende ordnade ett krismöte för att få stopp på det. Även polisen skulle närvara. Den objektive reporten hade nu hittat två personer att intervjua. Den ene ett kommunalråd(S) och den andre en man med invandrarbakgrund, och förmodligen självutnämnd talesman för resten av de boende. Inför kameran stod de samstämmigt och bedyrade att det var väl inte stökigt och bråkigt här. Ett jättelugnt och fint område faktiskt! Vän av ordning undrar ju naturligtvis varför i h-vete kallar man då till krismöte? Varför var det ingen annan som fick komma till tals? Hittade han INGEN som tyckte det var bråkigt? Nej, den lille reporten lät sig med detta nöja. Han ansåg sig väl ha speglat verkligheten. Nästan komiskt faktiskt.Kommer ni ihåg för ett antal år sen, då en handikappad, rullstolsbunden man utsattes för ett brutalt rån? Det skrevs och rapporterades om detta hemska brott. Enda till polisens kommunikation med varandra i jakten på gärningsmannen läckte ut. Polisen använde ordet ”blåneger” när de beskrev hans signalement. Hela mediedrevet tvärnitade. All fokus flyttades nu på grund av ett enda ord: BLÅNEGER! Mediefolket hade nu fullständig moralpanik. Polisen kallar en färgad man för blåneger! Den grova misshandeln och rånet är nu nedgraderat till en ringa förseelse, enligt hur massmedia reagerar. Den stackars rullstolsburne mannen är nu bortglömd på redaktionerna. Nu var det den färgade mannen som var offret. Poliserna de grova brottslingarna. Samma gällde vid bilbränderna, stenkastningarna och skadegörelsen i Rosengård. I jämförelse med ”Apejävel” blev detta till rena pojkstrecken enligt svensk nyhetsmedia. Nu håller det absurda på att upprepa sig ännu en gång. Nu gäller det ”olyckshändelsen” i Landskrona, som gärningsmannens familj kallar det. De har nu själva utsett sig till offer och naturligtvis hakar journalisterna på. Nu fokuserar massmedia istället på de ”främlingsfientliga” Sd och de lika ”främlingsfientliga” Landskronaborna. Inger, hennes make och övrig familj är snart glömda i samma gamla pk anda.Jag vill sluta detta långa inlägg med ett par frågor. Med tanke på alla dessa år av våldsbrott som begåtts av invandrare mot etniska svenskar: Vem är främlingsfientligheten egentligen riktad mot? Vem är främlingsfientlig?Är det svenska journalisters agerande som gett utlänningar vanföreställningen att allemansrätten inte bara gäller rätten att röra sig fritt i den svenska naturen, bryta grenar från döda träd etc, utan att den även innefattar: åldringsrån -mord -misshandel, våldtäkter/gruppvåldtäkter, ungdomsrån, bilbränder, stenkastning, skolbränder, överfall på brandkår, polis och ambulanspersonal etc?I snart 30 år har vi bildligt talat suttit med bakbundna händer och munkavle. Vi har av makteliten helt fråntagits rätten att försvara oss och att ha en egen uppfattning eller åsikt om denna destruktiva massinvandring. Om någon vågat visa minsta tecken på missnöje är stämpeln framme direkt. Smack! RASIST mitt i pannan.2010-04-05 @ 16:33:46
Postat av: Gubben o Gumman

Sverige närmar dej "DDR" stadiet dvs när folk

inte tro på förljugna politiker samt journalister

som tro att dom sitter säkert i båten.19 September får vi svaret hur fort Sverige kan

börja rätas upp från sin upp o nedvända slagsida.Vi påminner i ödmjukhetens tecken om borgmästaren

i DDR som fick en ny anställning som backstaplare

på ett lager efter kommunismens fall 1989.

Vi påminner i ödmjukhetens tecken... om b

2010-04-05 @ 16:35:13
Postat av: Lotta

@PutteMerith Wager tar upp händelsen du beskriver om den utvecklingsstörda flickan från Kosovo på sin blogg. Läsvärt.

Postat av: Lotta

@HelenMycket bra skrivet inlägg, alltid bra att få lite exempel på enfalden bland journalisterna. Jag kommer ihåg dessa händelser som om det var igår.

Postat av: En numera engagerad

Jag har nu förstått att svenska folket faktiskt är hjärntvättat. Lite chockartat uppvaknande faktiskt. Hur skulle man annars gått med på den samhällsutveckling som nu kommit till stånd?Bara ett exempel:

Ensamkommande flyktingbarn; jag vet inte hur stor andelen är av unga män upp till åtminstonen 25 år men i alla reportage där de exponeras på bild kan man tydligt se att deras ålder är betydligt högre än vad som anges. Ändå accepteras det som en sanning.Ett annat: Om t.ex. en hundras visar sig ha ett aggressivt beteende blir den förbjuden (som nån rysk stor hund som jag glömt namnet på) för den kan ju skada en människa om den sliter sig. Detta är ju bra och ansvarsfullt och skyddar vår befolkning. Vi arbetar också hårt på säkerhet på arbetsplatser och i trafiken etc. Har vi missat något område som det inte får pratas om??Ett tredje: Det är kanske bra att svenska våldtäktsmän och mördare hängs ut och fullkomligt frossas i av pressen. Allmänheten vet vilka de är och är varnade. Men invandrares identitet ska till varje pris skyddas trots att de är betydligt fler som begår våldtäkter och grova brott. Så de kan efter avtjänat straff ostört fortsätta sin bana, ingen är varnad. Pressen slutar också snabbt att skriva om deras brott och de glöms bort. Det finns otaliga exempel på det. Kommer någon t.ex. ihåg den unga cyklande modern som blev brutalt och totalt oprovocerat knivmördad i en gångtunnel i Linköping? En tragedi som det inte skrevs mycket om. Förövarens bakgrund behöver jag inte nämna.Som sagt, många är vi som indoktrinerats att tro att mångkulturen är god och att män/kvinnor från MENA-regionen och muslimska värderingar är helt kompatibel med det moderna svenska samhället. Och kostnaderna för de 100.000 som kommer varje år tar vi på löpande räkning.Förresten, Halal-TV var väl en riktig godbit? Kanske en önskerepris så här inför valet?Jag som förfasat mig över Nordkorea o ett helt hjärntvättat folk... man ska inte kasta sten../fd svensk gubbe (som vill låta den eminente Svenska Tant ha sitt epitet ifred)

2010-04-05 @ 17:16:45
Postat av: En numera engagerad

Förresten, detta citat kan bli en klassiker:

"Det spelar ingen roll om man kommer från Bagdad eller Borås"

kommunalrådet Torkild Strandberg (FP), Landskrona

2010-04-05 @ 17:43:40
Postat av: Thoralf A

En numera engageradVilken förolämpning mot alla i Borås ;-)2010-04-05 @ 18:02:25
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan K

Följande länk kanske borde skickas till pk-pressens redaktioner...i fall de nu glömt. Det är ju hela fyra år sedan den publicerades, men gängen finns säkerligen kvar.

Postat av: Peter, den förste.

Så här i Påsktider och efter att återigen sett filmen "Jesus of Nazareth"[1], så kan jag inte annat än reflektera över hur Judas Iscariot förrådde Jesus.Denne Judas Iscariot resonerade på samma sätt som dagens journalister (när de förråder sitt kall), han försökte hela tiden få Jesus att bete sig och uttala sig politiskt korrekt, för att på så sätt vinna fördelar hos makteliten...När jag såg filmen denna gång tyckte jag faktiskt lite synd om Judas, han ville ju så väl, ändå gick det åt helvete med hans planer och hans öde var att sluta i ena änden på ett rep. Se gärna filmen, då den numera tydligen är förbjuden att visas i SVT.En annan reflektion; Något som går som en röd tråd genom slutet på filmen är hur alla försöker bolla problemet Jesus mellan sig för att undvika att behöva ta ställning i frågan och delta i domen mot honom. Inget nytt under solen sägs det ju, för ingen gillar problem och det är precis det som är problemet!!!Nytt ord definierat: PK-Judas = Journalist, som fått sina 30 silver penningar, efter välförättat värv.[1] "Jesus of Nazareth": of_Nazareth%28miniseries" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/Jesusof_Nazareth(miniseries)

2010-04-05 @ 18:11:57
Postat av: Stora Småland

Har precis nu varit in och tittat på tidningen EXPO

inte ett ord om mördade Inger från Landskrona !

Iallafall inte på webbsidan , men det är väl inget som dom tycker är värt att nämna !

2010-04-05 @ 19:13:46
Postat av: Svensk tant

Här är en nyss utlagd artikel på den utmärkta danska bloggen Snaphanen. Den handlar om våldsbrott och anknyter till mitt öppna brev till den svenska journalistkåren.http://snaphanen.dk/2010/04/05/voldt%c3%a6gt-det-st%c3%b8rste-svigt/Skillnaden jämfört med Sverige är att man i Norge och Danmark har en öppen debatt som vi bara kan drömma om.

2010-04-05 @ 19:15:02
Postat av: AA

Till svensk Tant..Mycket välrenomerat brev, har du lagt ut det på tex newsmill och andra välkända bloggar? om inte så gör gärna det..Fråga..får man själv sprida detta brev på tex bloggar i sverige och utomlands..rent etiskt så bör man be om lov..:-)

2010-04-05 @ 19:47:56
Postat av: Svensk tant

@ AA

Den som vill och har ett ärligt uppsåt får gärna sprida min text där det kan anses meningsfullt.

Mitt förbehåll är att texten ska publiceras i sin helhet och inte får kortas eller ändras.Jag har inte lagt ut den på Newsmill, eftersom jag då måste gå ut med min identitet, och det vill jag avvakta med ett tag.Enligt vad jag kunnat se har inlägget spritt sig till 10-15 bloggar. Det gläder mig.

Många journalister läser den här och andra bloggar - i smyg, får man förmoda, när inte chefen ser...

2010-04-05 @ 20:05:31
Postat av: AI

Jag är en invandare som är gift med en svensk. Jag gillar verkligen svenskarna. Jag hoppas att jag kan språket bättre bara. Får jag säga att brottet gjorde av en person bara. Har inte med andra invandrare att göra eller med religion att göra.Alm mördar ju en invandrare. Tycker vi illa om alla svenskar? Nej, för att vi vet det har ingenting med det att göra?Även poliser kallade dom jävla muslim. Vad har religion att göra med det här. Kan alla kinesier kalla Alm för jävla kristian då?NEJ, eller hur?Ska alla amerikaner kalla svenskarna pedofiler då? Har ni hört om stockholmssyndrom? Nej, eller hur.Svenskar är kloka människor, eller hur?

2010-04-05 @ 20:14:47
Postat av: AA

Till Svensk Tant..Vill bara tipsa om hur du kan vara anonym på sajter som tex, Newsmill där man måste ange mailadr och anv namn som inloggning..

Skapa en helt ny mailadr på tex google, yahoo eller msn, där du inte anger några som helst personliga data, använd den mailadr bara till bloggar osv..

Vill man vara analt försiktig kan man när man skapar mailadr, ha ett anonymt ip och även när man loggar anvkontot på tex newsmill..Lycka till..

2010-04-05 @ 20:28:25
Postat av: sten

Ett 70-årigt socialistiskt enpartistyre har gjort Svenska folket hjärntvättat.

2010-04-05 @ 20:43:25
Postat av: En numera engagerad

Till Svensk tantDina ord måste också spridas till en bred allmänhet, inte bara journalister. Varje röstberättigad svensk och läskunnig integrerad invandrare bör ha tagit del av din avslöjande text innan man traskar iväg till valurnorna. Så hur sprids den bäst? Jag har full förståelse för din intigritet och vilja att inte avslöja din identitet. Budskapet är dock för viktigt för att bara synas på några bloggar med begränsad räckvidd. Det tog mig själv några dagar att hitta hit o då var jag ändå motiverad att leta mig fram till en förklaring på vansinnet i media. Och den levererade du. Det var en befrielse.

Kanske har du redan en plan?

2010-04-05 @ 21:11:46
Postat av: Hulda

Ser verkligen fram emot när "Svensk tant" publicerar något på Newsmill och framförallt när hon/han går ut med sin indentitet!

Troligen kommer det att skaka om många människor. Kraften i "Svensk tant",s inlägg tyder på någon med mycket kunskap!

2010-04-05 @ 21:12:06
Postat av: BengtW

Fantastiskt bra inlägg av Svensk Tant. På pricken vad jag också känner, även om jag inte har gåvan att uttrycka det lika väl. Folket röstar i en demokrati, och SD kommer troligtvis att få mellan 10-15% i höst.

2010-04-05 @ 21:19:41
Postat av: Svensk tant

Tack för allt stöd och uppmuntran!

Vi är många i cyberrymden som hjälps åt, och det behövs för att bryta gammelmedias systematiska lögner och desinformation.Internet är den revolution som är absolut nödvändig för att motverka de odemokratiska krafter som har fått härja fritt i Sverige under decennier - väl att märka med massmedias benägna bistånd.Man ska inte underskatta bloggvärldens räckvidd. Bloggen Politiskt Inkorrekt slår i dag besöksrekord, all time high. Då ska man betänka att väldigt många människor är på resa eller i sina fritidshus över påsken och inte har tillgång till dator.Fler och fler upptäcker att de i bloggar får veta saker som de aldrig hittar i PK-media.Om man tittar enbart på mitt inlägg i dag kan man se spridningen här:http://www.google.com/search?hl=sv&q=%22svensk+tant%22+%C3%B6ppet+brevOch vill man ha bevis för att journalister läser bloggar kan man titta här - det är besöken på Politiskt Inkorerkt av olika media:http://affes.wordpress.com/2010/03/24/det-nya-medielandskapet/Intressant nog är det Sveriges Stasiradio som är de flitigaste besökarna.Min text är skickad till fackförbundstidningen Journalisten och till Dagens Media - som garanterat inte kommer att ta in den. Någon yrkesetisk debatt vill man inte ha, åtminstone inte vad gäller förhållningssättet till massinvandringen.@ En numera engagerad:

Yes, jag har en plan. Vänta så får du se. Håll ut.

2010-04-05 @ 21:37:20
Postat av: Hulda

Det är fantastiskt med nätet! Det kommer att hjälpa in SD i riksdagen i höst.

Till den statistik som "Affe" skickligt tilhandahåller kommer de besök som journalister, politiker mm. gör på sina privata datorer och mobiler.

Så detta bloggande som så många gör på ett beundransvärt sätt påverkar väldigt många i Sverige.

Med ökningen av SD,s väljarsiffror kommer många politiker på hög och låg nivå att söka information "i smyg" och kan då få den kunskap som inte går att få på andra sätt.

Så blogga på! Ni kommer att förändra Sverige på ett positivt sätt!!

2010-04-05 @ 22:09:37
Postat av: MIcael Foghagen SD Kalmar

Fantastiskt bra skrivet, nu önskar jag Svensk Tant allt gott i det framtida arbetet!

2010-04-05 @ 22:09:46
Postat av: Skeåning

Det önskar jag också Svensk Tant.

Det var mycket bra skrivet, och inspirerande.

Det är bra att vi är många som hjälps åt.

Man känner med tillförsikt att folket verkligen börjar vakna nu.

2010-04-05 @ 22:16:17
Postat av: Guro

Bojkotta svensk media tills de tar sitt ansvar!

2010-04-05 @ 22:48:55
Postat av: En numera engagerad

Hej igen, vill bara länka till en annan intressant text. Många här har säkert läst den redan, men till er andra - LÄS! ni kommer inte att ångra er..http://frianyheter.files.wordpress.com/2010/04/magna-charta.pdf

2010-04-05 @ 22:50:07
Postat av: Skeåning

Läste precis det förrförra alstret Thoralf publicerade av Svensk Tant. Nisse i Hökarrängen alstret. Du sätter verkligen ord på och beskriver det som många känner på ett skarpt sätt, får passa på att tacka Svensk Tant, och ser fram emot fortsättningen...

2010-04-05 @ 22:51:26
Postat av: Skeåning

Tack för länken, "En numera engagerad"

Även om den fick min webbläsare att helt hänga sig av någon anledning, men nu fungerade det.

Sparade det och ska läsa hela senare.

2010-04-05 @ 23:05:08
Postat av: P A

Gå med i Facebookgruppen, "Utvisa Libanesen som mördade Inger 78, i Landskrona och hela hans familj'.http://www.facebook.com/group.php?v=info&gid=111409892210147

2010-04-05 @ 23:45:19
Postat av: Anti PK

Svensk tant har liksom Thoralf förmågan att i skrift förmedla vad väldigt många svenskar tycker och tänker. Även bra skrivet av Helene, minns flera av dom där händelserna och nu har det hänt igen, förövaren har blivit offret, Sverige i ett nötskal. Tyvärr är dock inte Vargen egentligen god som i Bamse. :(Jag påstår med bestämdhet att större delen av Sveriges journalister och politiker även dom vet om problemen med massinvandringen, titta bara på var dom bor, inte f-n är det i några invandrartäta förorter. Det äckligaste som finns är människor som säger en sak men gör något helt annat. Har aldrig tidigare röstat på SD, men min röst på SD är skriven i sten i år, gränsen är nådd för länge sen. Sköter sedan SD resten av politiken väl har dom min röst för bra många år framöver.

2010-04-06 @ 00:14:24
Postat av: Ingvar Rydquist

Fick ett brev av en god vän, bosatt i Schweiz. Och han skriver att schweizarna skrattar åt oss.Ett modernt land här uppe i Norden, som är präglat av dubbelmoral och underkastelse.

Och där medias främsta uppgift är att inte förmedla, sanningen, om vad, som händer nere i Europa, ej heller vad, som händer här i Sverige, med denna stora, massinvandring av ett helt annat utom-europeiskt folkslag

2010-04-06 @ 00:31:22
URL: http://Ingvar
Postat av: Toksvensken

Uppmanar som vanligt till bojkott av SAMTLIGA TIDNINGAR SOM GÖR OSS SVENSKAR LÖJLIGA genom att sprutgråta över den besiningslöse mördaren för att denne mot alla odds (eller hur var det nu igen....??) är INVANDRARE!! Ge inte svensken dåligt rykte utomlands igen, grip mördarislamisten och utför livstids utvisning!!!!

2010-04-06 @ 04:22:44
Postat av: Putte

@ AI,4 muslimska och arabiska föreningar i Landskrona kallar på en presskonferens mordet på den 78-åriga damen för "en olyckshändelse"!Dessa 4 föreningar är inte bara EN person, men de tycker att ett mord på en gammal dam bara är en olyckshändelse. Det säger väl en del om hur många muslimer och araber är.

2010-04-06 @ 06:01:12
Postat av: Putte

Komplettering @AIOm du tror att Stockholmssyndromet har något med pedofiler att göra, får du nog ta och läsa på lite till.

2010-04-06 @ 06:39:10
Postat av: joffe

Svensk tant skriver den precisa sanningen om svenska journalister som blivit ännu mer förljugna, ännu mer skrupelfria.I flera kommentarer här ovan bekräftas att många numera vänder ryggen till sv.pappersdrakarnas journalistiska falska vinklingar och väljer att söka SANNING i bloggvärlden. Folket har förts bakom ljuset och tappar kläppen.Vi letar efter analyserande journalistik som skildrar verkligheten. Hur folket tycker och tänker i dagens Sverige. För att få klarlagt förhållandet hur landet gradvis förändrats negativt genom den kravlösa massinvandring måste man numera alltså vända sig till utländska mediakällor för relevant information.På så sätt har jag bildat mig min uppfattningen under snart 30 år boende utomlands. Omvärldens journalister och mediabevakare ser med ÖPPNA ögon vad den förblindade svenska presseliten hemlighåller. Jag har sett belysande dokumentära tv-reportage om utvecklingen i Malmö och från gettoförorter mm. Den svenska journalisten och SVT- producenten går i politiska korrekthetens ledband och redan i journalistutbildningen ingår en indoktrinering. Varför?Jag har läst många informativa artiklar om Sverige av utländska journalister under åren. Ett exempel var Roy Carson på 80-talet. Han var korrespondent åt 42 tidningar runt jorden, med en sammanlagd upplaga på 29 milj.ex. Ur en artikel av Cars Stenfeldt i Expressen den 19.08.84 saxar jag följande mkt korta klipp från en intervju med denne Roy:”- Jag älskar Sverige. Men bara landet och människorna. Inte de stolliga och inbilska maktmissbrukarna. ...- Landet har haft ett moraliskt och politiskt sammanbrott! Det är otroligt att så få människor i landet fattar att ni alla sakta men säkert hjärntvättas av de maktfullkomliga...(Det var på Palmes tid) – Vet ni förresten, säger han, att ni har en censur i landet? Det finns massor som ni inte vågar eller vill säga i era tidningar...Roy undrar hur många slags moral vi har i Sverige: – Ni kan inte ta namn och bild på en våldtäktsman, ni tejpar över ansiktet på mördare i Sverige. – Ni har slippriga moraliska och etiska regler...”Detta sade en sanningssökande yrkesstolt utländsk journalist om Sverige 1984. – Som ni märker tycks ingenting ha förändrats på dessa 26 år! - Beklämmande!

2010-04-06 @ 09:09:50
Postat av: Hampus

Det hela påminner mig faktiskt om fisken "smörbult"

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/ilsken-smorbult-ny-art-i-ostersjon-1.3637122010-04-06 @ 11:07:33
Postat av: Robert

Jag håller inte med, och tror inte ni har så stort stöd bland svenskar för era åsikter. Det kommer alltid finnas extremister, men de flesta svenskar är sansat folk, så jag är inte särskilt orolig för framtiden. Vi vettiga svenskar, tillsammans med en massa människor från andra delar av världen, kommer se till att Sverige är ett fint land att bo i även i framtiden.

2010-04-06 @ 12:42:44
Postat av: Hampus

Robert. Tar du ditt ansvar den dagen då man på allvar tar upp frågan om vissa delar av Sverige skall vara muslimskt?

Tar du ditt ansvar den dagen?

I Malmö är Ahmed ett av de vanligaste namnen och 50% av alla barn som föds har invandrade föräldrar.. Tar du ditt ansvar den dagen?

2010-04-06 @ 12:56:33
Postat av: Riffi

Till Svensk Tant.Strålande.Jag blev personligen berörd av stroferna ur Matteuspassionen i något av Dina föregående inlägg. Kan Du dikta också?Så här tänkte jag när jag läste strofen ur Matteuspassionen:Med tårar ser jag hur mitt Sverige tas ifrån mig.Vi (SD) saknar någon poesi som kanske skulle hjälpa till att bära oss ytterligare.

2010-04-06 @ 12:57:39
Postat av: Nils

Tro inget annat än att ni är eufemiserade rasister. Det finns inget land i världen som förblir inhemskt i framtiden, det är en effekt av globaliseringen.Ni äcklar mig.

2010-04-06 @ 13:11:24
Postat av: Hampus

Till Nils: Dito.

2010-04-06 @ 13:53:20
Postat av: Putte

@Nils"Utan människor som er hade nazityskland aldrig varit möjligt, kämpa på!"Utan människor som du, Nesse lelle, hade inte Stalin kommit till makten!

2010-04-06 @ 16:38:40
Postat av: Putte

@RobertKul citat "Vi vettiga svenskar, tillsammans med en massa människor från andra delar av världen, kommer se till att Sverige är ett fint land att bo i även i framtiden."Har du någon gudomlig insikt som gör att du klassar dig som "vettig människa"? Är det bara de som delar dina åsikter som är vettiga? Du ser dig alltså som någon slags åsiktsmall! Vi päron, sa svinskiten kommer jag osökt att tänka på.

2010-04-06 @ 16:46:26
Postat av: Andreas

Nils: Det är så Väldigt lätt att vräka ur sig ordet rasist i dagens sverige.. Vad är det du tycker är så rasistiskt?

2010-04-06 @ 16:49:34
Postat av: lee

Om Inger skulle vara Muslim så skulle hon levt i dag .Aldrig ger sig invandrare på dom egna äldre.

Om GM skulle vara svensk och Inger muslim så skulle det vara ett Hatnbott."lika inför lagen"?

2010-04-06 @ 17:31:44
Postat av: Helene

lee

Jag tror du har alldeles rätt. Kolla 7.07 min in i filmen om det östafrikanska gänget. Vi kan även börja fundera på vilka det är som är främlingsfientliga.

Om ni ser hela, lägg märke till Janne Josefsson när han pratar med några ungdomar. Är det någon mer än jag som ser likheterna mellan Josefsson och Sven Melanders hejdlöst roliga intervju med en liten tjej?http://www.youtube.com/watch?v=6g_tSs5OJqs

2010-04-06 @ 18:36:38
Postat av: s29

Till Nisse starta upp kontoret och fråga dej hur främmlingsfientligheten har uppstått. Kan det möjligen bero på den ökade brottsligheten? Du kanske lever efter devisen att vända andra kinden till,vilket funkar dåligt när ett bollträ kommer farande. Ät mera fisk.

2010-04-07 @ 11:44:28
Postat av: Hans

Tyvärr har det i "världens modernaste land" blivit en förväxling mellan liberalism och demokrati.Demokratins motto; "Även om jag inte håller med dig i din åsikt, går jag i döden för att du ska få yttra den!"Liberalismen som enkelt uttryckt kan sägas vara motsatsen till konservatismen är bara en bland många, många åskådningar inom ramen för demokratin, men har blivit den åskådning som satts likhets tecken med humanismen och demokratin. I sverige används den liberala ståndåunkten som politisk korrekt slag trä mot alla som anses vara reaktionära, även kallade rasister och främlingsfientliga....Det är svårt att se igenom detta misstag, de flesta naiva svenskar gör....i konformismens namn...

2010-04-08 @ 18:56:58
Postat av: Henning Bergquist

Poatat av Nibbler.

Om nuvarande invandring inte upphör vet vi med hjälp av matematik och historien att vi om c.a 30 år sitter, i bästa fall, i något reservat i Norrland. Nordamerikas indianer fick bittert erfara detta.

2010-05-11 @ 23:03:20
Postat av: Kalle K

Men så lögnaktig är väl inte svensk media? Inte ta till överdrifter nu.

2010-08-19 @ 14:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0