MP+SDÄntligen en lokalpolitiker som vågar tala klarspråk och förstår att man skall lyssna på väljarna och vara öppen inför det valresultat som vi får den 19 september.

I Karlskrona har Sverigedemokraterna varit tredje största parti under denna mandatperiod och detta är uppenbarligen något som gjort intryck på Sofia Bothorp (MP). Hon har säkert genom att träffa och umgås i diverse sammanhang med Sverigedemokraternas ledamöter upptäckt att medias bild eller den nidbild som socialdemokraternas starke man i Karlskrona Mats Johansson försöker förmedla är felaktig.

Missa inte att se videosnutten på Blekingenytt där en ”trött” Mats Johansson kör med sina floskler om SD.

Frågan är om Maria ”Snatterstrand” eller Peter Eriksson nu kommer ta Sofia Bothorp i örat. Jag gissar att detta uttalande kommer nå språkrören ganska snabbt.

UPPDATERAD!!!

Sofia Bothorp har nu redan backat från sitt uttalande i intervjun i Blekingenytt. Till SvD säger hon att hon misstolkats i Intervjun i Blekingenytt. Personligen anser jag inte att det går att misstolka vad hon säger i Blekingenytt, utan partipiskan är tydligen mycket effektiv inom Miljöpartiet. Jag gissar att Mats Johansson ringt upp Mona Sahlin som i sin tur pratat med Maria Snatterstrand som sedan läxat upp Sofia Bothorp i Karlskrona.

Sydsvenskan, SvD, DN


Kommentarer
Postat av: Skeåning

Det tog inte lång tid innan partipiskan ven. Nu har de tagit tillbaka sina uttalanden.

2010-04-28 @ 22:09:16
Postat av: HenrikP.

Vi lär se fler exempel framöver på lokalpolitiker som inte följer partipiskan i denna fråga:

Att samarbeta eller inte samarbeta med Sverigedemokraterna...eller att

respektera demokratin dvs. väljarnas vilja.

2010-04-28 @ 22:15:39
Postat av: Stefan A

Är väl som vanligt med miljöpartister, pratar fortare än de tänker..upptäckte att hon brutit mot PK-lagen nr:1...aldrig sammarbeta med SD..under inga omständigheter...

2010-04-28 @ 23:20:09
Postat av: Ingvar Bajlan

Omg vad skitnödig jag blir när jag läser tidningarnas tolkning av svenska ordet

2010-04-28 @ 23:22:30
Postat av: Tore (preact)

Finns det någon punkt där SD och MP kan samverka?

Jag ser två motpoler av gigantiska mått.

MP vill förstöra, och SD vill bygga upp ett nedgånget Sverige...

2010-04-29 @ 01:39:17
Postat av: Stefan K

Det finns inget i tv-inslaget som kan misstolkas.Visst kan Sd samarbeta med riksdagspartierna, men Mp och V tycker jag man ska hålla sig undan i största möjliga mån.Mp är endast ett opålitligt parti som vänder kappan efter vinden, bara makten hägrar i fjärran.

2010-04-29 @ 11:39:20
Postat av: Rättvis

Hon vill ha en politik som gynnar medborgarna och kan därför inte utesluta ett samarbete med Sverigedemokraterna.Nu utsätts hon för PK:s köttkvarn och kommer genast med ett nytt budskap: Jag menade inte vad jag sa, säger hon nu.Men ute i kommunerna finns det en uppsjö med politiker som inte vill dansa efter PK:s pipa, inte vill anamma den ansvarslös PK-politiken.Efter valet kommer tongångarna därför att låta helt annorlunda.

2010-04-29 @ 13:57:57
Postat av: mudder

Jag gillar inte miljömuppar, men jag måste ändå berömma Sofia Bothorp för att hon ville respektera ett kommande valresultat. Samtidigt måste jag kritisera henne för att hon byter åsikt så fort partipiskan viner. Men vad kunde vi vänta oss? Det är ju precis som ovanstående skribent skriver, "Mp är endast ett opålitligt parti som vänder kappan efter vinden, bara makten hägrar i fjärran."

2010-04-29 @ 14:01:08
Postat av: Gösta. C

Men självfallet tog hon tillbaka sin åsikt! Miljöpartiet samarbetar inte med massa smyg/fegis rasister, som skyller det mesta på invandrare bara för att de själva har ett misslyckat LIV! Om det finns problem i regioner där det bor mycket utländskfödda svenskar så löser man det på ett humant sätt. Inte hota med utvisning eller svartmåla deras religion.Äsch, ni lär er aldrig. Dra åt helvettet och försvinn från vår underbara Sverige. Ni är ett hot mot demokratin era patetiska barbar rasister.

2010-04-30 @ 12:41:46
Postat av: Stora Småland

Gösta .C ! Hur tycker du att man löst det i Rosengård ? Där har man satt in enorma resurser av våra skattepengar ändå brinner det i princip varje natt ! Kom ut i verkligheten i sället för att gnöla om att vi i Sd är så hemska ! Är du dum eller är du född sån ?

2010-04-30 @ 15:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0