LOCKET PÅ I BAROMETERN OCH ÖSTRAN

Den senaste månaden har vi i våra lokala tidningar kunnat läsa den ena artikeln efter den andra om riksdagspartiernas lokala valsedlar till kommunvalen och landstingsvalet. Där kandidaterna i många fall även presenterats med vissa fakta som tyder på att tidningarna även skickat ut både journalister och fotograf för att få stort genomslag i sina artiklar.

I mitten av förra veckan skickade jag ut ett pressmeddelande om hur vår kommunvalsedel i Kalmar kommun ser ut men den har följts av en kompakt tystnad från media. Inte ens ett litet pip från någon journalist och givetvis inte så mycket som en liten rad i Östran eller Barometern.

Så avslöjande, så avslöjande ……

Särbehandling är bara förnamnet Peter Akinder! Jag återkommer angående din ledare.

Jag återkommer med ett fylligt blogginlägg om vår kandidater till kommunfullmäktige i Kalmar!


Kommentarer
Postat av: Hulda

SD,s framgångar skrämmer alla andra partier och alla journalister. Alla bloggar som stödjer SD för ut obehagliga sanningar till det Svenska folket.Att försöka tiga ihjäl SD är ett desperat (men fruktlöst) försök att "rädda det som kan räddas"....

2010-04-19 @ 11:07:40
Postat av: Cavatus

Vi måste hjälpas åt att sprida budskapet om ocensurerade nyheter bland svenska folket. Korta-domänen som jag använde tidigare för att förenkla adressen har nu blivit hackad. Det råder nu fullt krig på nätet. All ocensurerad info ska stoppas. Fria Tider har också drabbats av en attack. Den nya förenklade adressen för infomaterial är:www.tinyurl.com/flygblad2010-04-19 @ 11:47:35
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: AWSvensson

Just somalierna är den i särklass dyraste befolkningsgrupp vi har. Sämst integration, högst arbetslöshet och bidragsberoende.

En sanning som återfinns på Merith Wagers blogg, en nyhet för och en otrevlig sanning för dessa fanatiska försvarare av en sedan länge havererad asylhantering.

2010-04-19 @ 12:09:11
Postat av: Stefan K

Angående Cavatus eminenta flygblad. Passa på att gör som jag. Skriv ut mängder med ex. alternativt kopiera, så att ni har en samling liggande. Man vet aldrig när censuren, de odemokratiska krafterna och vänsterpatrasket visar sina fula nunor nästa gång.

2010-04-19 @ 12:17:10
Postat av: Mattias

Det är bra jobbat Cavatus.. Jag hjälper till att sprida allt jag kan, hoppas ni andra gör detsamma. Sprid även adressen på varenda sida ni är inne på!www.tinyurl.com/flygblad

2010-04-19 @ 12:30:18
Postat av: Cavatus

Nu verkar korta-domänen vara igång igen. Men tinyurl-adressen finns alltid där som en backup. Själva huvudadressen är också alltid (desto svårare att komma ihåg, dock) http://www.box.net/shared/dn4vryl63jHar fått erbjudanden om att lägga ut materialet på utländska servrar av ett par personer, och det kanske är bäst att ha dem på flera ställen, nu när nätkriget så sakteliga trappas upp fram till valet.

2010-04-19 @ 13:13:11
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Gotiska Klubben

Det svenska presstödet måste var en av Europas mest effektiva och icke-demokratiska uppfinningar, en gång kanske motiverad, men idag enbart ett propaganda instrument.Från Mångfald till vitpixlad Enfald.

Postat av: Gubben o Gumman

Locket är tydligen på ang våldtäkten på en 11-åring i Hultsfed "polisen är förtegen" .

Varför då vill man inte gripa idioten snabbt.

Östran vill tydligen inte ta in ett påpekande om signalement än iallafall,samt märkligt uppträdande av konstapel tröttkeps i dessa två fall.Man börjar nästan undra om det är en vinstlott som varit i farten.Även kritik mot Socialmoderaterna verkar

gå trögt att få publicerat i Östran vi får se.

(Adelsson var väl för go när han hotade TV4)Däremot får vi gärna reda på signalementet på den yngling som varit inblandad i skadegörelsen på ett 50-tal bilar i Kalmar:"En blond långhårig yngling i 20 års åldern"Så Tomas Mattsson Expressen funkar det i i pressen

Sedan kan du chattat tills du blir grön om att det

inte är så.

2010-04-19 @ 16:49:58
Postat av: Tomas

Förstår inte att det överhuvudtaget finns någon som köper Barometern eller Östran. Blir lika förbannad varje gång det hänger ett reklamblad i brevlådan ang Prenumeration på dessa jäkla skittidningar.

2010-04-19 @ 17:20:45
Postat av: J B Doe

I Kalmar är allt sig likt: Barren säger inte ett barr och Östran tiger som ett ostron

2010-04-19 @ 18:18:40
Postat av: Lotta

Lade in följande kommentar på Östra Småland.När det gäller marodören som skar sönder däck och förstörde bilar i Kalmar i helgen finns signalementet "Misstänkt är en ljus, rätt lång yngling" men när det gäller våldtäkten i Hultsfred lyser det med sin frånvaro? När det gäller marodören som skar sönder däck och förstörde bilar i Kalmar i helgen finns signalementet "Misstänkt är en ljus, rätt lång yngling" men när det gäller våldtäkten i Hultsfred lyser det med sin frånvaro? Varför? Varför? Kan man som vanligt dra slutsatsen att det rör sig om en utländsk gärningsman?Lär troligen inte publiceras eller vad tror ni?

2010-04-19 @ 18:45:17
Postat av: Lotta

Synd att det inte går att redigera inlägg när de blir så här konstiga. Inlägget skulle se ut så här:När det gäller marodören som skar sönder däck och förstörde bilar i Kalmar i helgen finns signalementet "Misstänkt är en ljus, rätt lång yngling" men när det gäller våldtäkten i Hultsfred lyser det med sin frånvaro? Varför? Kan man som vanligt dra slutsatsen att det rör sig om en utländsk gärningsman?

2010-04-19 @ 18:50:15
Postat av: Tomas

Blev nyfiken och undersökte internet ang sidor, bloggar m.m. som handlar om invandring. Jag blir f-n rädd. Det är ju helt sanslöst vilka händelser som finns beskrivna. Som jag förstod det, så var det händelser där uteslutande muslimer var inblandade. Igentligen är det hemskt att en hel grupp pekas ut, men jag kan inte se annat än att de bäddat för det själv.

2010-04-19 @ 18:54:47
Postat av: Cavatus

Tomas! Det som möjligen är än värre är att det inte går att läsa om verklighetens händelser någonstans överhuvudtaget i svenska medier. Är inte det lustigt/konstigt/mystiskt? Att medierna ingår en pakt för att förtiga sanningen för svenska folket är en fullständig skandal. ALLT för att inte Sverigedemokraterna ska gynnas. Man kan undra varför det är så hemskt att tala om sanningen? Och varför det är så hemskt att SD skulle gynnas? Varför är det så himalstormande bra om nuvarande riksdagspartier får fortsätta att regera?

2010-04-19 @ 19:15:14
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: nesse

Låt dom hålla på, de gräver sin egen pk-grav! Folk kommer mer o mer att överge dessa antidemokrater.

2010-04-19 @ 19:41:14
Postat av: sd mönsterås

Håller med tomas här ovan, jag blir också skitförbannad när barren eller östran ringer eller stoppar sitt skit i brevlådan.

2010-04-19 @ 21:00:27
Postat av: Anonym

Barren? Vilken tidning är det?

2010-04-19 @ 22:20:30
Postat av: Thoralf A

Barometern

2010-04-19 @ 23:11:18
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0