LIVSTIDS UTVISNING

Jag ar varit väldigt försiktig med att skriva om våldtäkten på en 11-årig flicka i Hultsfred förra torsdagen eftersom jag väntat med uppgifter som skulle bekräfta de uppenbara misstankarna.

Polisen har även varit försiktig med uppgifter till media trots en mycket detaljerat signalement på gärningsmannen. Som de flesta vet brukar detta signalera att gärningsmannen är av utländsk härkomst. Det förfaringssättet är en standardrutin i pk-manualen för polisen.

I tisdags greps en man som misstänkt för våldtäkten. Han konfronterades med den 11-åriga flickan som pekade ut honom som gärningsmannen.

Idag skriver Östran följande i en artikel.

”Polisen har dock än så länge bara kunnat hålla inledande förhör med mannen eftersom det varit svårt att hitta en tolk som talar hans modersmål, men hans inställning är att han är oskyldig.”

Barometern fortsätter dock på den inslagna vägen i sin artikel och ger ingen vägledning om gärningsmannes identitet.

Enligt häktningsframställningen är det en 21-åring från Afghanistan och med stor sannolikhet en asylsökande person, med tolkbehov på Dari. Dessa uppgifter lär ni aldrig få läsa i lokal media.

Så var det då återigen bekräftat att det rör sig om en invandrare/asylsökande som begått våldtäkt, dessutom mot ett barn.

Vem vet det kanske rör sig om ett litet ”ensamkommande barn” från afghanistan. Enligt Migationsverkets praxis räknas ju en 21-åring som ett barn om han kommer från Afghanistan.

Om han befinns skyldig, vilket är mycket sannolikt anser jag att han efter avtjänat  straff skall utvisas från Sverige på livstid.

Jag kommer givetvis följa upp detta fall vid Kalmar Tingsrätt.

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

Självklart måste det röra sig om ett "ensamkommande flyktingbarn" det ser man ju åldern. Frågan är då om han kommer dömas som det ”barn” han är? Vad blir brottsrubriceringen? Våldtäkt mot ett barn utfört av ett ”barn”, måste bli knepigt att döma här tror jag.

Postat av: Trocadero

En elva-årig (svensk) flicka är väl i det svenska rättsväsendet en fullvuxen kvinna, så han får väl en "slap on the wrist" snarare än ett straff. Att han är pedofil kommer nog inte heller tas upp.

2010-04-22 @ 13:02:00
Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

Usch, jag hade nästan hoppats på att det inte skulle vara så för nu vet man att han inte kommer att få något ordentligt straff. Det finns inte ord som räcker till för vad jag känner mot dem som begår sexuella övergrepp och våldtäkter mot barn!

2010-04-22 @ 13:07:27
Postat av: Ludvig

Ja återigen var det som man misstänkte.

2010-04-22 @ 13:24:29
Postat av: Gubben o Gumman

Undrar om SD går framåt i Hultsfred i årets val?

2010-04-22 @ 13:24:49
Postat av: Allemand

Finns ett liknande fall på en annan blogg, där blev det 10 månaders samhällstjänst.

2010-04-22 @ 13:30:50
Postat av: Christian

han, 21 åringen, får en smäll på fingarna, flickan får resten av sitt liv förstört. Rättvist? Njaee, inte precis men jag antar att han blev provocerad av 11-åringen så det kanske fanns förmildrande omständigheter...

2010-04-22 @ 14:21:16
Postat av: Nalle i Växjö

Det slutar med att 21 åringen får ett "fett" skadestånd på grund av att 11 åringen lockat honom till våldtäkt, genom att inte ha heltäckade klädsel

Och ju längre han sitter i finkan innan han släpps, ju dytrare blir det för oss skattebetalare

2010-04-22 @ 15:04:12
Postat av: carl10

medelsvensson bör få veta detta som vi bloggläsare redan vet!hjälp cavatus att sprida hans fantastiska arbete med flygblad och info. det hjälper även Sverigevänliga politiker när allt fler vaknar och opinonen vänder.

http://www.korta.nu/flygbladreserv länk

http://www.box.net/shared/v9a3sgouv7hur skall man veta vilka utlänningar som är normala och vilka som begår dessa vidriga övergrepp?

detta är ju droppen, ett barn blir våldtagen av en "ensamkommande barn"Nu får det bli stopp på detta vansinne med denna okontrollerade massinvandringI Italien blev det folkstorm när Romer rövande bort småbarn. men i Sverige händer igenting oavsett vilka vidriga övergrepp som än händer. 7 klövern ökar bara galenskapen ännu mer.

2010-04-22 @ 15:04:29
Postat av: joffe

Det är fullständigt besinningslöst att den rådande kravlösa invandringspolitiken fortgår. Vilken kriminell individ som helst får ju bidrag att vistas och begå brott i landet. Ingen ifrågasätter om nykomlingar jobbar. Svenska politiker är sjuka som låter denna svängdörrscirkus fortgå - år efter år! Ensamkommande "barnmottagandet" är ju helt crazy!För snart 30 år sen såg jag vad som höll på att hända - det har hänt - med råge! Nu bor jag i ett land som ställde krav när man kom och här fanns ingen fallskärm av bidrag.Regimen i Sverige gödslar DINA och MINA skattepengar omkring sig helt vettlöst bla titt och tätt till invandrande kriminella eftersom ingen kontroll sker.Kära svenska folk ni måste äntligen reagera och vakna till och välja rätt vid valet i september.

DEt enda parti som vill ta sig an och försöka fixa problemen är SD.mvh fr utlandssvensk2010-04-22 @ 15:50:12
Postat av: oveg

"Om han befinns skyldig, vilket är mycket sannolikt anser jag att han efter avtjänat straff skall utvisas från Sverige på livstid."Visst Thoralf - utvisning på livstid, självklart. Men hur säkrar vi att han inte återkommer ändå? Det är ju ingen påföljd för honom om han gör det, han blir bara ivägbetald ännu en gång.Det måste till nåt som avskräcker honom, och andra i hans situation, från att återvända till Sverige. Det borde vara möjligt att hyra platser i Baltikum i nåt gammalt fängelse från sovjettiden för såna här typer, och en passus i utvisningsdomarna om ett visst fängelsestraff som faller ut med automatik i händelse de ertappas i Sverige.

2010-04-22 @ 16:17:57
Postat av: Theodor K. Afka

Joffe, som utlandsboende, glöm inte att poströsta!Alla bäckar små...

2010-04-22 @ 16:25:26
Postat av: Svensk tant

Jag fick ett brev från Fredrik Reinfeldt i dag, ett brev som alla pensionärer får."Vi ser er alla", framhåller Fredrik.

Han berättar hur bra moderaterna är just för oss som har fyllt 65.

Fredrik vill ha min röst.Bäste Fredrik - känn dig blåst!

Det Sverige som du och den övriga alliansregeringen, och dessförinnan socialdemokraterna, har lyckats skapa - är ingenting som jag vill ha.Allt det som var fint och tryggt i Sverige har ni med gemensamma krafter rivit ned, förstört och släpat i smutsen. Det var det Sverige som jag och andra i min generation var med och byggde upp, som vi älskade och ville ha kvar.Ni frågade aldrig om vår tillåtelse innan ni klubbade igenom mångkulturen.

Ni brydde er inte ens om att informera oss.

Ni körde över oss på ett sätt som bara kan betecknas som det största demokratiska sveket i vår tid.Ja, jag vet att du knappt var född när riksdagen enhälligt tog beslut 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle.Men du har haft många tillfällen sedan 2006 att ändra kurs, att ta några steg tillbaka och säga: "Vi ber hela svenska folket om ursäkt. Vi har gjort fel. Nu tänker vi göra allt vi kan för att rätta till våra misstag."Du har inte gjort det. Och inget annat riksdagsparti heller. Ni vägrar till och med att diskutera den invandringspolitik som håller på att störta vårt land ned i avgrunden.Liksom passagerarna på Titanic står ni vid den sjunkande relingen och dricker ett gratis glas champagne.Resultatet får ni skörda på valnatten.

2010-04-22 @ 16:35:01
Postat av: Mats

Tänk om jag skulle behöva fly till Pakistan. Där tar man emot mig och placerar mig på en flyktingförläggning och ger mig fickpengar och folk som passar upp mig dagarna i ända. Efter en vecka tröttnar jag på ensamheten och går och våldtar en 11-årig pakistansk flicka.Jag tycker det är svårt att se sig själv i den situationen.

2010-04-22 @ 17:02:49
Postat av: Roger S

Ännu ett spännande möte mellan människor...2010-04-22 @ 17:27:07
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Kalle Winner

Tycker du inte om sådana historier? Det bästa du kan göra är att rösta på SD.

Kalle W. landstings blivande politiker.

2010-04-22 @ 17:31:36
Postat av: Roberth

Han kan inte visas ut han kan riskera att bli torterad i sitt hemland.........

2010-04-22 @ 17:43:03
Postat av: s29

Grattis Joffe! Tänkte själv sticka till australien i slutet på sjuttiotalet tyvärr fegade jag ur. Ibland är det ett helvete att vara realist. Jag har iallafall aldrig gett sossarna min röst. Alltid något.

2010-04-22 @ 17:56:47
Postat av: Al Retzius

Det var verkligen glädjande att det handlar om en invandrare från rätt målgrupp.

2010-04-22 @ 18:00:35
Postat av: Lotta

@Al RetziusSå var du ingång med dina underliga inlägg igen. Jag frågade i en annan tråd vad du är ute efter?

Postat av: Putte

@LottaAl Retzius är en bondkomiker, så det är bara att skratta åt honom, så blir han säkert nöjd och glad.2010-04-22 @ 18:10:15
Postat av: Stefan K

Det spelar ingen roll att media försöker mörka sanningen.

Sanningen kommer inom kort att publiceras på Fria Nyheter, Politiskt Inkorrekt och kanske också här. Om personen i fråga nu visar sig vara asylsökande eller invandrare med icke svenskt medborgarskap, finns bara ett alternativ. Fängelse, stort skadestånd till flickan, följt av en livtids utvisning. Denna typ av person vill ingen se i Sverige...ja, möjligen med undantag av AFA och deras gelikar.

2010-04-22 @ 18:16:43
Postat av: Thoralf A

Stefan KSkadestånd är lika lönlöst som att tro att man skall bli miljonär på Lotto.Han har inte krona att betala i skadestånd!

2010-04-22 @ 18:28:13
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

Är detta det sverige jag lever i???Jag blir så trött på detta daltande med folk som kommer hit och begår jävelskaper!

2010-04-22 @ 18:49:03
Postat av: Putte

Men ni kan väl inte klaga på Al Retzius drömsamhälle, där svenska barn blir våldtagna av ensamkommande "flyktingbarn" i 20-30årsåldern! Då blir ju Al Retzius stött i kanten och skriker rasism.

2010-04-22 @ 19:13:24
Postat av: Helene

Svensk tant

Jag läste ditt inlägg och undrar om Reinfeldt har någon skam i kroppen?! Under denna mandatperiod har Alliansen fullständigt skitit i Sveriges pensionärer, men nu, ett halvår innan valet är ni helt plötsligt väldigt viktiga. Men tyvärr lär det vara många som går på Reinfeldts lilla fjäskbrev. Svenska folket måste vara ett av de mest korkade i världen. Trots att de flesta av oss ser vad detta land är på väg, fortsätter de flesta rösta på de 7. Vart fjärde år arrangerar de lite godisregn i form av höjda pensioner, höjda barnbidrag, sänkta skatter, RUT, ROT, jobbsatsningar mm mm, och den lättlurade svensken går på det varenda gång. Och efter valet är TUT och PUT för hela slanten. När ska svenska folket inse att: Vi vet vad vi hade, vi vet var vi fick. Inget var bra!Angående våldtäkten på den 11-åriga flickan:

Inom en snar framtid i Absurdistan kommer alla som inte går med heltäckande klädsel vid våldtäktstillfället åtalas för brottsprovokation, då det måste anses som hon inledde den muslimske mannen i frestelse.

2010-04-22 @ 19:44:06
Postat av: World Traveller

Vad jag skulle vilja gora med valdtaktsmannen och Al Retzius kan jag tyvarr inte skriva har. Jag vet iallafall att utvisning inte hjalper. Om det hade varit min dotter sa hade jag letat raett pa afghanen forst och sen Al Retzius.......

2010-04-22 @ 22:26:41
Postat av: Al Retzius

World Traveller,

Att blanda in lag och ordning är ju onödigt när man vet själv hur rättvisa skipas. Har de ingen bil att bränna får man väl hitta på nåt annat...

2010-04-22 @ 22:43:37
Postat av: Gubben o Gumman

Aha, Al Retzius du menar bränna ned 5 varuhus då tex , el tända eld på Invandraverket, när man inte får stanna i gamla Sverige?

(Det nya startar den 20 Sep.)Raketforskaren "tände" ju på en 11-åring ,hoppas

han får en fot i röven ut ur Sverige våldtäkten

skall sent glömmas i denna regionen lita på det.Fast man sätter väl sossar o vänsterpartister som

nämndemän för säkerthets skull. Sedan tar fram lag

bok 2 för icke etniska Svenskar o vips går denna

gris o visslar på Hultsfreds gator.

Inför nästa uppdrag.....Må denne idiot uthängas på Politiskt Inkorrekta nyheter varannan månad.Måtte det snart komma en fotoblogg med barnvåldtäkare med bild adress osv.

Ett slags "Efterlyst" på nätet.

Kanske något för Jinge att satsa på?Eller menar du kanske "Al" att bränna lite

hjärnceller på ett bok kafe med hjälp av några gram ?Om den är någon som vet 3 skillnader på en Menakille och en vänsterpartist, så räck upp handen

nu.Det går bra att räcka upp handen nu.

2010-04-22 @ 23:20:57
Postat av: Effe

"Vi ser er alla", framhåller Fredrik.

Han berättar hur bra moderaterna är just för oss som har fyllt 65.

Fredrik vill ha min röst.

- Javisst det är ju valår! Du lär säker få mer valmanifest som pockar på din uppmärksamhet. Det är ju pensionärernas år i år om jag förstått det rätt.Bäste Fredrik - känn dig blåst!

Det Sverige som du och den övriga alliansregeringen, och dessförinnan socialdemokraterna, har lyckats skapa - är ingenting som jag vill ha.

- Det är frivilligt att flytta om det inte passar. Ingen tvingar någon att stanna kvar i Sverige.Allt det som var fint och tryggt i Sverige har ni med gemensamma krafter rivit ned, förstört och släpat i smutsen. Det var det Sverige som jag och andra i min generation var med och byggde upp, som vi älskade och ville ha kvar.

- Världen förändras och vi med den. Sen kan man ju tycka vad man vill om det, men det bryr sig faktiskt inte världen om. Gilla läget som man sa när jag gjorde lumpen.Ni frågade aldrig om vår tillåtelse innan ni klubbade igenom mångkulturen.

Ni brydde er inte ens om att informera oss.

Ni körde över oss på ett sätt som bara kan betecknas som det största demokratiska sveket i vår tid.

- Nu har ju faktiskt människor flytta mellan områden och länder både före och efter vår demokratiska era. Inget konstigt med det om man tänker efter.Ja, jag vet att du knappt var född när riksdagen enhälligt tog beslut 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle.

- Med tanke på arbetskraftinvandringen som skett årtiondena innan så skulle jag nog redan klassat Sverige som mångkulturellt innan 1975. Och vilket beslut som än fattades 1975 så var det av vår demokratiskt folkvalda svenska Riksdag. Man kan ju ha åsikter om det, att hävda att det inte var demokratiskt legitimt vore att undergräva demokratin i sig.Men du har haft många tillfällen sedan 2006 att ändra kurs, att ta några steg tillbaka och säga: "Vi ber hela svenska folket om ursäkt. Vi har gjort fel. Nu tänker vi göra allt vi kan för att rätta till våra misstag."

- Detta förutsätter ju faktiskt att man har gjort, eller anser sig ha gjort fel. Sedan säger jag inte att man gjort rätt, men det betyder heller inte samma sak som att man gjort fel. Man hade nog kunnat lyckas både göra ännu mer fel eller ännu mer rätt om andra val hade gjorts.Du har inte gjort det. Och inget annat riksdagsparti heller. Ni vägrar till och med att diskutera den invandringspolitik som håller på att störta vårt land ned i avgrunden.

- Det är valår. Invandringspolitik vinner inga val. Så enkelt är det. Människor är i grunden själviska. När det kommer till kritan är det var man får i lönekuvertet, hur barnen har det i skolan och vad som händer när man blir gammal eller sjuk som folk vill veta.Liksom passagerarna på Titanic står ni vid den sjunkande relingen och dricker ett gratis glas champagne.

- Alltså, oavsett vad som händer så kommer inte Sverige att försvinna från jordens yta. Nånstans verkar detta vara er största farhåga. Don´t Panic! (Liftarens Guide till Galaxen)Resultatet får ni skörda på valnatten.

- Det kommer bli ett mycket spännande val. Finns en teoretisk chans att SD faktiskt kommer in denna gång.Sedan måste jag bara få fråga. SD står ju för 3-4% av befolkningen (kan vara mer beroende på vilken undersökning man väljer att hysa förtroende för). Men dett innebär ju faktiskt att 96-97% inte sympatiserar med er. Någonstans borde ni ställa er själva frågan varför? Är det för att folk är blinda för att segretationen i samhället uppenbart skapat problem. Det tror jag faktiskt inte.Svaret är ganska enkelt. Ni är för enkelspåriga. Allt ni säger och gör utgår från ert agg mot utlänningar. Ni verkar mest bara vara arga. Alla era (få) förslag på SDs hemsida har all någon slags genomsyrande vinkling mot det främmande men inget mer. Man lämnas med ett stort "jaha och mer då?". Att bara vara arg räcker liksom inte. Att bara gnälla för hur orättvist behandlade av media ni blivit räcker inte. Kan ni visa på en djupare och bredare politik så lovar jag att era siffror kommer att öka. Kan ni inte det så visar det väl bara hur ihålig och enkelspårig er politik är. Ta det som en utmaning =)

2010-04-23 @ 00:39:29
Postat av: Stefan

Gissar att han ville vara om Muhammed. Muhammed gifte sig ju typ med lillasystern när hon var 9 år eller nått... Manliga muslimer verkar tycka det är macho att trycka ner andra. Konstigt att de skriker som stuckna grisar om diskriminering när de sen får en skinkmacka på flyget för att ostmackorna är slut.

2010-04-23 @ 09:25:13
Postat av: SD 2010

När man läser om ett brott kan man ibland med 99% säkerhet förstå att det är en invandrare som är misstänkt gärningsman. Formuleringar som "gärningsmannens släktingar, skottskadad gängledare, ungdomsligor, rivaliserande förorts grupperingar mm mm. Det går inte att mörka i pressen. När man läser om våld och våldtäkter och om hur dessa har gått till så kan man ana att det är en..........Ja, ni vet vad jag menar....

2010-04-23 @ 10:42:01
Postat av: Danne

Läste Barometern idag angående så kallade flyktingbarn som hade ringt samtal för 200000:- eller något sådant, nu "endast" ska få ringa för 200:-/månad. Varför får inte svenska barn och ungdommar ett telefonkort laddat med 200 :- varje månad ????2010-04-24 @ 16:26:44
Postat av: Stora Småland

Precis , Danne och det värsta är att för dom 200:-ringer dom hem och berättar hur blåögda vi svenskar är !

2010-04-25 @ 08:35:20
Postat av: Stefan

Miljöpartist vill stoppa utvisningar av våldtäktsmän

Postat av: Stefan

Alla överfallsvåldtäkter i Oslo under tre år (2006-2009), totalt 41 stycken, var gjorda av utomeuropeiska män enligt den NORSKA POLISEN. 9 av 10 våldtäktsoffer var tjejer med "etniskt norskt utseende" enligt polisen. Det är inte orimligt att anta liknande siffror i Sverige.

Postat av: Leif D

"Denna typ av person vill ingen se i Sverige...ja, möjligen med undantag av AFA och deras gelikar."Som t.ex. större delen av sveriges olika medieredaktioner, riksdagen m.fl.

Hade man inte velat ha den här typen av folk i landet hade man sett till att dom inte kom, och i den mån dom gjorde det hölls separarede från resten av befolkningen.

2010-04-27 @ 01:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0