ETT BEDRÄGERIBARN

För några veckor sedan skrev jag om att anställda på Migrationsverket börjat kalla så kallade ensamkommande barn för bedrägeribarn. Igår fick vi ett lysande exempel på detta i Sydnytt där man körde ett ”snyftreportage” om Issa från Afghanistan.

I Sydnytt presenteras Issa som en 16-åring! Min egen bedömning är att han är minst 25 år.

Vad anser du?
Issa har nu överklagat beslutet att han skall avvisas till Italien vilket är det land han vistades i innan han kom till Sverige. Han hotar nu med att begå självmord om han skickas tillbaka till Italien.

Se inslaget på följande länk, börjar ca 3,30 in i klippet.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Min bedömning är att Issa är omkring 35 år gammal. Detta börjar verkligen bli rent barockt med hela det här barn-geschäftet. Undrar hur Syd-Nytts publik tänker egentligen. Bara dom som är helt sinnes-rubbade kan svälja betet att detta skäggebarn verkligen är 16 år. Vi kan väl bara hoppas att många får sig en riktig tankeställare.

2010-04-15 @ 23:49:32
Postat av: Nils

Hur lustigt det än låter så kanske meningen med inslaget var att just visa att han var äldre än 16.

F.ö. misstänker jag att dom här "tycka synd om"-inslagen, som har förekommit var och varannan dag i 20 års tid känns det som, börjar stå folk upp i halsen.

2010-04-15 @ 23:53:45
Postat av: P

Helt ärligt så är han minst 30 år, alltså median för våra nya "barn". Eftersom stackaren har "tappat" sina identitets handlingar, kommer han snart få nya svenska där det står att han är 16 år. Som grädde på moset kan han då teoretiskt mörda vem han vill och komma undan med ca 1.5 år sluten ungdomsvård. Sverige är ett underbart land.

2010-04-16 @ 00:27:34
Postat av: Magne

Jag har en liten tjej på andra sidan väggen som just nu sover så sött. Hon fyller snart 16. "Flyktingbarnet" på bilden/filmen är inte jämnårig med vare sig henne eller någon annan klasskamrat. Skulle gissa på 29 år. Politikerna vet detta men fortsätter ändå med samhällets förfall som följd. Vad är det som driver dom? Är det en falsk bild av godhet? 6000 anmälda våldtäkter i detta landet. Det är vi bäst med i hela Europa. Dubbelt så många som tvåan England.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/flest-valdtakter-i-sverige_2803683.svd

Postat av: OT

Dansk media mer fri under den tyska ockupationen under andra världskriget än vad svensk media är idag!!!?En upplysning till svenska journalister - andra världskriget är slut, Tyskland blev besegrat! Ni behöver inte censurera mera!!"Censur og samarbejdspolitik...I overensstemmelse med den dansk-tyske besættelsesordning... var det de danske myndigheders opgave at foretage denne censur af pressen... Opgaven blev givet til det såkaldte Udenrigsministeriets Pressebureau... Med andre ord blev pressen underlagt censur for fortsat at få lav at agere "frit". Et klassisk paradoks i hele det kompleks, der benævnes samarbejdspolitikken.Den frivillige censurDen 6. maj 1940 indgik Udenrigsministeriets Pressebureau en overenskomst med den danske presse, som gav Pressebureauet mulighed for at forbyde enhver omtale af konkrete begivenheder... Brød de danske redaktioner restriktionerne, eller omgik de dem... kunne derefter eventuelt pålægges sanktioner i form af bøder af det kollegiale organ Pressenævnet, som bestod af redaktører fra de største dagblade, eller i grovere tilfælde indklages for domstolene.Tysk indgriben...Efterhånden som besættelsen gik, førte denne opmærksomhed til stadigt forøgede krav om indgriben over for pressen... Efter 29. august 1943 kom Pressebureauet og dermed også redaktionerne under direkte tysk kontrol med forøgede begrænsninger i pressefriheden til følge.Pressens råderumIndenrigspolitiske spørgsmål kunne i det store hele omtales frit, såfremt bladene ikke på kritisk vis omtalte regeringens relationer til besættelsesmagten eller – senere i besættelsen – gav positiv omtale af modstandsbevægelsen... Den danske dagspresse opøvede hurtigt en evne til at skrive "mellem linierne", og i kraft af læsernes evne til at forstå denne skjulte kode blev censuren i visse tilfælde delvist omgået... Trods sådanne forsøg på at slå sig i tøjret kunne det ikke undgås, at pressens troværdighed led skade... Derfor blev alternative informationskanaler taget i brug. Først og fremmest svensk radio... Senere blev den illegale presse ligeledes en alternativ kanal for informationer og ikke mindst holdninger."Se: http://www.danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/pressecensur-under-besaettelsen/

2010-04-16 @ 00:43:18
Postat av: Krister

Han är minst 35 år det syns på

rynkorna kring munnen.

2010-04-16 @ 00:44:20
Postat av: OT

"41 prosent av danske journalister mener at ytringsfriheten er truet" kanske de vet vad de talar om till skillnad mot våra journalister i Sverige?Se: http://www.document.no/2010/04/41_prosent_av_danske_journalis.html

2010-04-16 @ 00:54:20
Postat av: Magne

Vad ska politikerna ljuga ihop efter valet? När SD får 10-12% Vi var godtrogna och menade väl? Vi fattade inte hur unket det var. Vi svenska folket kan inte låta dem komma undan. Aldrig!

2010-04-16 @ 01:21:47
Postat av: Putte

Läs TV-texten. Vad hände med första asylland? "Barnet" säger ju helt tydligt att han har varit i Italien.

2010-04-16 @ 05:47:41
Postat av: Hulda

Håller med "Krister". Rynkorna runt munnen avslöjar bluffen. Journalisterna måste själva fatta att "barnens" ålder är en enda stor bluff.

Men vaför gör de inget?

Varför ljuger de fortfarande?

Varför ljuger alla andra i "ensamkommande-branschen"?

Rädda om jobbet.... Rädda för SD...

2010-04-16 @ 06:57:13
Postat av: Tomas

Bara att titta på de övriga "flyktingbarnen" som kommit till Sverige. En del har t.o.m skägg. Ljug är det, alltihopa!

Trött på dessa snyfthistorier om flyktingar som ska ta livet av sig, så fort de inte får som de vill. Ingen kan bestämma över deras liv. Vill de ta livet av sig, så gör det. Vi kan bara bestämma att de får åka tillbaka, eller med lite tur stanna. Snart börjar pensionärerna hota med att ta livet av sig, för att skatten är för hög. Jag vill ha en motorcykel, men har inte råd. Ska ta livet av mig om inte skattebetalarna bekostar en åt mig ☺

2010-04-16 @ 08:24:17
Postat av: Cavatus

Som vanligt dessa hot att han hellre tar livet av sig. Då förbarmar sig alla s k batikhäxor! Lättlurat folk.I samma reportage uttalar sig Sahlin om att hon VET att alla sossar är överens om att aldrig släppa in SD. De hon säger är ett rent ÖNSKETÄNKANDE och ett sätt att tvinga sossar till en åsikt. De som möjligtvis skulle tycka något annat, är då givetvis rökta.Såg pekoralet Debatt igår. Hela studion satt och pratade om "ungdomsgängen". Ingen kunde ta bladet från munnen och säga vad det egentligen handlade om, vad som var orsaken och hur problemet skulle kunna stoppas i sin linda.För det första är ungdomsgäng en eufemism av sällan skådat slag. Gängen innehåller inte ungdomar, i ordets egentliga betydelse. För där finns inga tjejer. Alltså är det ynglingsgäng. För det andra utspelas allt detta skjutande mm i de invandrartäta förorterna. Mao är det invandrare som till den absolut största delen är aktiva i dessa gäng. Så om vi skulle våga kalla en spade för spade så borde dessa gäng kallas invandrarynglingsgäng. Visserligen ett långt och klumpigt ord, men det exkluderar dem som inte skyldiga äro. Hänger ni med? Genom att "smeta ut" skulden på alla möjliga så skymmer man sikten för det reella problemet. INTE ETT ORD yppades under hela programmet som antydde problemets verkliga kärna. Vad är det som har gjort svenskarna till ett ljugande och hycklande folk? Det var samma sak i Debatt om Landskrona. Trams, som Thoralf kallade föreställningen.Orsaken till problemet är givetvis en övermaga invandring, där dessa grupper tillåtits koncentrera sig på platser utan krav på integration. Pengar finns inte för att bryta upp ghettoiseringen och problemet är ett faktum, med tanke på den klanmentalitet många tar med sig från sina hemländer.Problemets lösning är givetvis ett svårare kapitel. Men man kan börja med att stoppa inflödet av fler invandrare, som sannolikt (inte alla, men många) spär på dessa fenomen. Hårdare straff, talades det om. Javisst, och hot om utvisning (i den mån det är möjligt, lagar kanske måste ändras här) kanske skulle få gärningsmännen att tänka efter före.Det värsta är att problemen aldrig kommer att lösas om man måste hyckla om grundorsakerna och om hur det verkligen ser ut.www.korta.nu/flygblad

2010-04-16 @ 08:53:33
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: Roger S

ja herregud. Den nuvarande politiken är verkligen ett stort skämt. Omvärlden måste asgarva åt våra naiva politiker

2010-04-16 @ 09:03:34
URL: http://allahuabkar.se
Postat av: Stefan

Med självmord, undrar om han menar ensam eller med det så populära bombbältet? Islam är den mest egoistiska av religioner där du belönas med halvnakna jungfrur, vin och annat mysigt om du besinningslöst utplånar andra oskyldiga från att existera. För en normal individ skulle vinet i paradiset ha en bitter eftersmak men inte för en muslim. Snubben är minst 30 år och jag hyser inte minsta tvivel om att SD får mina röster både i riksdags- och kommunalvalet. Undrar förresten om man kan få starta eget-bidrag för att starta en bombbältesfabrik? Är nog bara en tidsfråga om Mona/Ohly/Wetterstrand vinner valet.

2010-04-16 @ 09:56:50
Postat av: Kalle

Så här säger Tommy Hansson, SD-kurirens chefredaktör

till Länstidningen i Södertälje:"Trots att det finns få muslimska invandrare i Södertälje varnar Sverige­demokraterna för ”den muslimska ­faran”.

– Det är bättre att stämma i bäcken än i ån, säger Tommy Hansson, SD:s talesman i Södertälje."I Södertälje komunalfullmäktige har SD två stycken tomma stolar att besätta efter förra valet. Hoppas verkligen att Södertäljebon Tommy Hansson besätter den ena av dem efter valet i höst och att det blir många fler SD-stolar i Södertälje komunfullmäktige..Länk till artikeln i Länstidningen i Södertälje (LT)

Postat av: Per Petersson

Från Merith Wager.http://meritwager.wordpress.com/2010/04/15/en-del-har-egna-familjer-fru-och-barn-i-hemlanderna-och-har-tror-man-att-de-ar-barn/

2010-04-16 @ 10:23:46
Postat av: Stefan K

Att inte Issa är 16 år kan vi nog alla vara överens om. Att människor i vissa delar av världen ser äldre ut än vad de egentligen är kan vi nog också konstatera, så inte tror jag att denna yngling är så gammal som 30, men...

Det man också kan konstatera är att Migrationsverket och lokala politiker har svårt att finna familjehem åt dessa "barn", men handen på hjärtat. Hur många vill öppna sina hem åt dessa 20-25 åringar från Somalia, Afghanistan och liknande länder? Skulle du göra det om du hade en tonårsdotter boendes hemma?

2010-04-16 @ 11:17:15
Postat av: Personliga Persson

Hahaha den här var klockren.. Killen e ju fan snart pensionär..

2010-04-16 @ 11:17:36
Postat av: Nisse Hult

En person hade ringt jourhavande på Kristianstadsbladet om nyhetsinslaget om Issa i Sydnytt och haft synpunkter kring dennes ålder. Jourhavande bollade synpunkterna vidare till Lisa Ovesen Botwid, reportern på Sydnytt som gjort inslaget, och fick till svar att Issa har en påstådd sköldkörtelsjukdom vilket ska ha gjort att han åldrats. Då undrar vän av ordning om denna "sköldkörtelsjukdom" även gjort att Issa fått kraftig skäggstubb som en 30-åring. Otroligt naiv reporter:http://www.kristianstadsbladet.se/article/20100415/JOURHAVANDE/704159804

2010-04-16 @ 11:36:48
Postat av: Cavatus

jag tror likväl inte att man får de karakteristiska åldersrynkorna kring munnen av struma. Lustigt när journalisterna själva måste uppfinna förklaringar på redan innan påhittade problem. Och vilka belägg har hon för att man åldras i förtid av struma? Vore kul att se hennes källhänvisningar!

2010-04-16 @ 11:48:24
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Trocadero

Han ser ut som en 35-årig japan...

2010-04-16 @ 12:16:16
Postat av: Allemand

Trocadero,35 är kanske rätt, men japan är han inte.

2010-04-16 @ 12:20:35
Postat av: Fredrik

Står o hotar med att han kommer begå självmord om han får åka tillbaka?? Är ju såhär man gör hela jävla tiden! får man inte som man vill.Man tar inte ett nej till svar utan man ska ha och ska ha!!!!Vi kan inte rädda världen vet du!! inse detta förfan!

Sen så måste media ha ett ansvar o vara granskande!16 år!!!??? kom igen nu för tusan!! skäms!Men vi ska göra likadant! kräva särbehandling som svenskar!! ta inte ett nej som svar utan HOTA verkar hjälpa!? lär av de nya folket!!Sanslöst!!

2010-04-16 @ 12:24:54
Postat av: Stora Småland

Jag tror jag ska hota med självmord för att dom sänkt min pension till förmån för såna här skäggiga "barn" .

2010-04-16 @ 13:10:21
Postat av: Stora Småland

Förlåt , min och min hustrus ska det vara !

2010-04-16 @ 13:12:10
Postat av: LN (översättning)

Med krav på försörjning

Sveriges riksdag är väl det enda parlament som atiftar lagar vars text upphäver sig själv. Vi på Snaphanen tvingas än en gång upprepa vår gamla teori om att det måste råda en 'feel-good'-stämning och en 'påtrycknings'atmosfär som omöjliggör att någon kan säga något som kan tolkas som "ondskefullt " om, eller ens exkluderande av någonting som helst i denna världen.Behjärtansvärt tar lilla Sverige emot 26,1 procent av alla somalier som "flyr" till den industriella världen, även om de utgör bara 0,7 % av Somalias befolkning.Det är godheten som vill komma sig fram här i världen. Det måste vänta 72 ljuva jungfrur i LIVET EFTER DETTA på Sveriges samtliga 349 folkvalda. Men när dessa väl ankommer till det ljuva LIVET EFTER DETTA, är redan nationalstaten Sverige försvunnen -- men vad skall helgon med ett fosterland till?Med den rådande takten kommer ursprungsbefolkningen enligt demografiska studier att vara färre än 50% ca 2049. För att skapa ett nytt VI har således godhetsapostlarna knappt ca 40 år på sig. Hittills har det inte sett helt lovande ut, men parlamentet i det som skall bli 'Nya Sverige' kör på lyckpopiller. Med "Homo Sovjeticus" gick det inte så bra, men med "Nya Svensson" kommer det att lyckas, om man bara får hållas.

Fortfarande ställer Svenne Banan och Nisse i Hökarängen upp och bekostar projektet.Jimmie Åkesson: Det här är en av de mest verkningslösa och urvattnade reformer jag någonsin sett: http://www.migrationsverket.se/info/2064.htmlhttp://snaphanen.dk/upload/2008/11/hrs-2.jpg

2010-04-16 @ 13:31:05
Postat av: Ted

Det är väl inte undra på att folk reagerar på dessa "barn" och att etablissemanget darrar när allt mer ifrågasätts. Isa ( http://www.skrivkonst.net/2010/04/16/sd-ar-som-folk-ar-mest ) tror att om SD skulle vinna valet med sin politik att dessa "barn" förmodligen inte ens skulle få sätta sin fot här i landet, för min del anser jag att man inte kan kalla någon med skäggväxt för barn precis - Barn är man tills man är straff och byxmyndig, 15 år, och barn slutar man vara vid 18 år här i Sverige, i alla fall när det gäller Svenskar.När straff skall dömas ut, så tas det särskild hänsyn till om någon är under 21 - Det är hur länge som helst vi hade 21 år som myndighetsgräns - Är man 18 år och har hittat på jävelskap skall man ha fullt straff. Punkt. Är man "straffmyndig" vid 15 år, tycker jag att - Det man nu tagit bort - Ungdomsfängelse är en bra detalj - Inte "Vårdhem" eller "Tvångsboende" - Fängelse. På 40 talet och fram till mitten på 80-talet fanns det pojkhem och ungdomsvårdsskolor så verkligen kändes som ett straff - Idag är det kuddterapi och "särskilt behövande" - Vilket tjafs! Det skall kännas om man ljuger, stjäl och bedrar.

2010-04-16 @ 14:51:12
URL: http://friasvenskar.wordpress.com
Postat av: Stefan A

Kunde inte låta bli att spara lite "pärlor" från Thomas Mattsons exp. chatt med läsarna i dag.Bengt: Vad är viktigast för dig som journalist. Att berätta sanningen för mig eller att vara politiskt korrekt ?Thomas Mattsson: Att berätta sanningen för dig.Thomas är ett riktigt komikerämne...Karl: De grova våldsbrott ni skriver om i tidningen utförs SÄLLAN av etniska svenskar, på flashback plockas identiteten fram relativt omgående och jag vågar nog påstå att 8 av 10 grova våldsbrott som det skrivs om i tidningen begås av invandrare från vissa värdsdelar. Ändå finns inte den diskussionen i "rumsrena" media. Varför?Thomas Mattsson: Det vanligare att personer som är födda utomlands misstänks för brott än här, än personer som är födda i Sverige. Men då ska man komma ihåg att skillnaden i en grupp som exempelvis män och kvinnor är ännu större.Känns det igen? svarar med en helt ovidkommande sak....2010-04-16 @ 14:54:20
Postat av: Nils H

Hjälp barnen. Ge dem Botox.

2010-04-16 @ 15:02:10
Postat av: VS

Skulle gissa att mannen är 30-35 aar gammal.

2010-04-16 @ 15:35:39
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Om man nu kommer från Afganistan och hotar med självmord ifall man kommer till Italien, säger det inte allt?2010-04-16 @ 15:44:25
Postat av: UncleBob

Det var det hittills dummaste påståendet av Pk- media. Ett svårslaget rekord i godtrogenhet. Jämförbart med fallet Ahmed som påstod sig vara 14 år. Orsaken var naturligtvis att man inte kunde tvingas lämna fingeravtryck förrän man fyllt 15.Skulle denne "Issa" vara 16 år måste han vara drabbad av någon ny, okänd form av sjukdomen Progeria som innebär att man åldras i förtid.Att han inte fick lämna landet med vändande transportmedel som han kom hit med är obegripligt.

Folk måste förundras över vilka stolpskott vi har bland våra journalister. Det är otroligt!Att höra hur han beklagar sig om struma, "dumma italienare" och att han skall begå självmord imponerar inte. Lögnare som han skall inte premieras utan vänligt men bestämt upplysas om att Sverige har slutat ta emot asylsnyltare.

2010-04-16 @ 16:36:57
Postat av: S-E Karlsson

När det gäller dessa bedrägeribarn så kommer det ena dummare argumentet efter det andra fram , dessa tycka synd om alla människor ser inte skogen för bara trän ! Herregud hur ska det gå för vårt kära Sverige , bara att hoppas på en radikal förändring i höst 19 sept .

2010-04-16 @ 16:54:37
Postat av: Robin Shadowes

Verkar som om minst 6 stycken politiskt korrekta individer lyckats hitta hit och ytterligare 8 stycken som verkar vara halvt om halvt.

2010-04-16 @ 18:17:40
Postat av: Nils

OT:

Det här luktar ljug och propaganda lång väg:

http://www.dn.se/sthlm/darfor-ljuger-kriminalstatistiken-1.1078754

Rota gärna i ämnet den som orkar.

2010-04-16 @ 19:39:46
Postat av: liindblaads

heej :) nu e det dax igen !

Veckans blogg är igång min blogg, gå in och anmäl dig eller din polare

MVH liindblaads

2010-04-16 @ 20:08:34
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: Patricia Nilsson

Vad spelar det för roll hur gammal han är? Han har väl fortfarande rätt till drömmen om ett drägligt liv. Han har samma rätt som du och jag.

2010-04-16 @ 20:13:20
URL: http://patricianilsson.webblogg.se/
Postat av: Dumle

@Patricia

Det finns över 6 miljarder människor på jorden som har rätt till ett drägligt liv. Men det innebär inte att miljarder fattiga människor har rätt att bosätta sig i Sverige på din och min bekostnad och med svåra social problem som följd av segregationen som blir en naturlig följd av en stor invandring. Dessa bedrägeribarn kostar 800.000kr/år!! Tänk på det när du läser om nästa nedskärning i välfärden eller när polisen tyvärr inte kan komma pga resursbrist. Skall du debattera invandringsfrågor får du allt prestera bättre än så här.

2010-04-16 @ 20:33:20
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Mikael L

Patricia: Det spelar väl roll om han talar sanning eller bluffar?! Om han ska behandlas som ett barn så blir kostnaderna för oss skattebetalare väldigt mycket högre än om han behandas som den vuxne man som han uppenbarligen är. Givetvis har alla rätt till drömmar, men det är mer än drömmar han vill ha av svenska skattebetalarna.

2010-04-16 @ 20:40:07
Postat av: Ola

Det finns inte en chans att han är 16. En bra gissning är 25-30 år.

2010-04-16 @ 20:50:38
Postat av: nesse

Man måste skratta åt galenskapen annars blir man nästintill tokig åt svensk godtrogenhet och pk-anda. Många många börjar avslöja bluffen och pk-media försöker alla till buds stående medel att låtsas som om det regnar. Man undrar ju till slut hur de ska fortsätta att ljuga i denna absurda karusell. Barn som är bortåt 30 år förvandlas till femton. Svensk flyktingpolitik i ett nötskal. Man måste ju skratta år oss i hela världen och inte minst i mellanöstern. Alla kommer hålla masken inför valet för att försöka få in rödgrönröran i maktens boningar, men får Sd en tio procent kommer fördämningarna att lossa.

2010-04-16 @ 21:18:51
Postat av: Jeppe

Här om morgonen var Maltas, minister om invandring eller något liknande, på radion. Han gjorde kommentar om dessa barn.. Han sade ungefär "dessa är gamla och inga barn över huvud tagit". Vet inte om någon annan hörde detta, jag förstår att SR kanske inte sände detta reportage mer än en gång.

2010-04-16 @ 21:44:14
Postat av: Gubben o Gumman

Det måste ju komma skämtfilmer ang bedrägeribarnen.

Detta kommer aldrig ansvariga politiker undan.Dom tror dom skall kunna säga jag visste inget.

Den gubben skall inte gå denna gången,medverka

till uppenbart bedrägeri,skall enligt oss prövas

rättsligt,handlar om stora belopp, som stjäls ur

det Svenska socialförsäkringssystemet.Kom ihåg vad som sades i TV härromdagen ,samma el

höjd skatt ,mindre service, då för enkom för ökande

skaran ålderspensionärer om 20 år.Till det skall läggas 600000-800000 andra gäster

som skall försörjas,fortsätter detta är skatten sannolikt uppe i 97% ,alla pensionsförsäkringar är avräknade mot den statliga pensionen.Man riktigt ser politikern om 20 år,som säger detta

är inte roligt ,en pengarna räcker inte så vi är

tvugna att räkna av din pensionsförsäkring Svenne.

Dett bär våra företrädare ansvaret för (herrgårdsfolket)Det har aldrig varit viktigare långsiktigt, att se

till att inbetalade pengar går till inbetalarna.- Slå stopp i invandringen totalt

- Ompröva samtliga PUT.(lögn/tack o hej "baba")

- Utvisa dom som begår brott oanvsett PUT.

- Instifta ett krav om Svenska ,för få ett jobb.

- Direkt utvisa alla som kan knytas till kriminella

gäng omgående så vi slipper denna förbannade

skottlossning samt mord på öppen gata.

- En helt ny avd inom polisen som i Storbritanien

som spårar upp ILLEGALA snyltare och hjälper

dom hem igen snarast.Den 20 September är det färdigpinkat på

"Svenne o Sveabanan"

2010-04-16 @ 22:08:06
Postat av: Mr. Mile

OT:

Unibet ger 1,4 ggr insatsen på att SD för över 4%

i kommande valet, känns som väldigt lättjänade pengar. Funderar på att sätta 10K.....

Postat av: Roberth

Italien nästa för denna gynnare!

2010-04-16 @ 22:38:36
Postat av: Patricia Nilsson

Dumle; med all respekt tror jag knappast att Sverige löper risken av invaderas av större delen av jordens befolkning. Och det är även viktigt att ta upp att det inte är invandrarna som skapar segregation, utan det är åsikter som de uttryckta ovan. Hade Sverige haft ett bättre program för nyanlända kunde de börjat jobba oändligt mycket snabbare och bidra till den svenska ekonomin. Vänsterns politik har gjort att den genomsnittliga tiden, från att en invandrare anländer till att han eller hon får jobb, är ca 7 år. De människor som tar sig till andra sidan jorden för att skapa sig ett bättre liv är innovativa kreatörer och entreprenörer. De lämnar inte allt för att sitta i en förort och leva på bidrag.Sverige måste låta asylsökande jobba så fort de kommer hit. Vi måste ta bort minimilönerna och förändra bostadsmarknaden. Vi kan skapa ett samhälle där alla människor är lika. Vi kan skapa ett samhälle där vi hjälper den nya generationens svenskar hjälpa oss.2010-04-16 @ 22:47:51
URL: http://patricianilsson.webblogg.se/
Postat av: Peter, den förste.

@Patricia Nilsson:Där har du fel! För det är tack vare sådana som dig som:1) Segregation skapas2) Bostadsbrist skapas3) Utanförskap skapas:n)Nu kanske du tycker jag är taskig som beskyller sådana som dig för detta, men jag har belägg!För om och endast om du inte är en idealistisk kommunist uppe i det blå så anser väl du precis som de flesta av oss att:A) De flesta "flyktingar" kommer hit utan pengar på fickan och således inte kan köpa sig en lägenhet i centrala staden; Alltså är de precis som de flesta hänvisade att stå i kö för att "få" en bostad. Den första bostad de får är givetvis i de minst eftertraktade områdena, d.v.s i någon av våra förorter! Således skapas segregation!!B) Om 100 000 s.k. flyktingar anländer till Sverige varje år och igenomsnitt dessa behöver ca 30 000 bostäder per år så kommer det med matematisk precision att bli en bostadsbrist!!! Då det endast byggs "... 32.000 under 2008 och 34.500 under 2009..." vilka således tas i anspråk av enbart "flyktingarnas" behov.

Se: http://www.dn.se/ekonomi/forvarrad-bostadsbrist-vantar-unga-drabbas-hardast-1.555611C) Arbetslösheten är idag ca 10% trots stora pensionsavgångar: Se http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Arbetsmarknad/Arbetsloshet/D) Stora kulturskillnader/skillnad i levnadssätt skapar spänningar i vardagen och för att ta ett mycket övertydligt exempel på detta; Vad tycker du om något som är ganska vanligt i vissa regioner; såsom att stående eller på huk skita i ett håll i marken utan att använda toalett papper? Anser du det vara: Barbariskt, mindre kulturellt belevat, äckligt, miljövänligt, eller en kulturell chock om du skulle behöva göra det?E) A, B, C och D skapar: Segregation, bostadsbrist och utanföskap, och du och andra låter detta fortgå utan åtgärder; Du kan kallt räkna med att få skita i ett hål i marken i framtiden, om detta får fortgå.

2010-04-16 @ 23:53:49
Postat av: Robin Shadowes

"Vad spelar det för roll hur gammal han är? Han har väl fortfarande rätt till drömmen om ett drägligt liv. Han har samma rätt som du och jag."Nej, det har han inte. Vi har inga som helst skyldigheter att ta hand om all världens patrask. Vill du bedriva välgörenhet så får du väl öppna din egen plånbok men det är inget som Svenne Banan är skyldig att betala för."med all respekt tror jag knappast att Sverige löper risken av invaderas av större delen av jordens befolkning."Du har helt fel, vi ÄR redan invaderade. Det finns omkring 2,5 miljoner invandrare och de flesta av dem är ICKE önskvärda."Hade Sverige haft ett bättre program för nyanlända kunde de börjat jobba oändligt mycket snabbare och bidra till den svenska ekonomin."Du begår misstaget att anta att det är just det dom vill men tyvärr har dom helt andra planer. Vi tar in hundratusentals mohammedaner som inte har någon som helst avsikt att integrera sig. Googla begreppet Al-Hijra så kanske polletten trillar ner långt om länge."De människor som tar sig till andra sidan jorden för att skapa sig ett bättre liv är innovativa kreatörer och entreprenörer. De lämnar inte allt för att sitta i en förort och leva på bidrag."Där får du åtminstone ett halvt rätt. Visst vill dom få ett bättre liv och nog faen är dom innovativa och kreativa alltid, fast kanske inte på det sätt du menade. Dom är duktiga på att fiffla med skatter och trixa till sig allehanda bidrag, emellanåt till miljonbelopp! Tiotusentals svenskar har blivit utförsäkrade bara dom senaste åren men samma regler som gäller för oss svenskar verkar inte alls gälla dina älskade invällare. Vi jagas med blåslampa men invällarna kollar man inte alls av rädsla för att bli stämplad som rasist.

2010-04-17 @ 00:09:25
Postat av: Peter, den förste.

@Patricia NilssonMan skall ta säden dit man kommer! Tror du de små barnen uppskattar humor? Se: http://www.youtube.com/watch?v=UKwF_-5sDEg

2010-04-17 @ 00:51:34
Postat av: Nortexius

Bra att du uppmärksammade det här Thoralf!

2010-04-17 @ 01:03:03
Postat av: Patricia Nilsson

Vi måste ta bort taket på bostadspriserna, för bara genom att göra det lönsamt att även bygga hyresrätter kan vi få bukt på bostadsbristen. Då behöver man inte heller i flera år stå i kö för bostad i stan.Som jag tidigare sa behöver man ta bort minimilönerna så att alla ska kunna jobba, för det är en rättighet. Det både minskar arbetslösheten och sysselsätter de invandrare som kommer hit. För vi måste inse att min generation kommer inte kunna se till att föregående generation får en dräglig pension utan fler skattebetalare.Och till ditt sista uttalande angående publika latriner så ber jag dig att öppna ditt sinne. Jag är övertygad om att du själv inte tror på att det är en rasfråga. Om du inte inser att det finns miljontals med människor som på grund av västvärldens tidigare brutala koloniseringar lever i total fattigdom och misär, ja då är du inte inte bättre än en viss Herr AH.Jag, och många med mig, anser att vi visst har ett ansvar gentemot omvärlden. Jag anser att alla människor har rätt till att följa sina drömmar. Det behöver inte du tro. Men fördomar såsom den jag nyss adresserade skadar bara dig själv.2010-04-17 @ 02:20:18
Postat av: Erik Nordengren

Jag har gjort omfattade sökningar på symptomen för sköldkörtelsjukdomar, inklusive sökningar bland vetenskapliga artiklar.Det är sant att sköldkörtelsjukdomar kan påverka huden. Antingen genom att huden blir torrare (för låg funktion) eller att den blir oljigare (uppskruvad funktion). Dessutom kan de göra ansiktet plufsigare.Men ingenstans har jag funnit minsta stöd för att "sköldkörtelsjukdom" kan få en 16-åring att se ut som omkring 30. Ingenstans står det att sådana sjukdomar ger rynkor, föråldrad benstruktur eller grövre skäggväxt.

2010-04-17 @ 02:31:03
Postat av: Gubben o Gumman

Patricia : Den 20 September får vi se hur många

som tycker att Sverige inte är hela världens socialbyrå.Pensionen behöver du inte oroa dej för dom pengarna

är slut om max 20 år.Vilken djävla smäll du får

när du kommer dit.Det är bra att du skriver faktiskt du personifierar

dom idioterna som suttit i Rosenbad i 35 år snart.Tack för att du påminner oss om att dessa skall ut

med en farlig fart succesivt.Destruktiva "Titanics" har Sverige ingen användning

för det är kris,vidga dina vyer till våra grannländer ,om du har förstånd till det ,då

kommer du att upptäcka vad som händer där.Dina kommunistfloskler hör hemma bäst på Jinges blogg ,där övriga verklighets resitenta fantiserar

vidareVi hörs på denna bloggen den 20 September varmt välkommen.Vet du att Stalin höll på att förlora kriget för

att han skjutit nästanalla sina officerare samt 20 miljoner till sina egna.Du kanske skall tänka på det innan du i sedvanlig

blöjargumentation kastar in herr mustasch ,funkar

inte på denna bloggen vet du, den håller högre nivå.

2010-04-17 @ 02:55:53
Postat av: nesse

"På grund av västvärldens brutala koloniseringar lever i total fattigdom och misär"! Träskvänsterns gamla vanliga argumentationsteknik "gilt by association"! Låter som formulär 1A för Vänsterpartiets kadrar.

2010-04-17 @ 06:52:02
Postat av: Anonym

@ Patricia"De människor som tar sig till andra sidan jorden för att skapa sig ett bättre liv är innovativa kreatörer och entreprenörer."Hur faan vet du det? Snacka om att sprida myter och lögner. Menar du den "cp-skadade" i Halmstad? Det är ju innovativt att snylta sig till några miljoner på skattebetalarnas bekostnad.@nesseJag är ganska övertygad att Patricia snarare tillhör Bengt Vetbästebergs besserwisserfascistparti, FP.

2010-04-17 @ 07:27:22
Postat av: vmm

Det är konstigt att barn över huvud taget kan söka asyl i ett annat land. Dom borde ju omedelbart skickas tillbaka till sina föräldrar. Om det inte går så får man väl ge tillfälligt uppehållstillstånd i väntan på att det går att skicka tillbaka dom. Till föräldrarna i första hand, och om dom är döda så till släktingar eller så till adoption.Inse - det handlar om BARN! Är man under 15 får man inte ingå avtal och i princip får ett barn under 15 inte ens gå till ICA och köpa smågodis (godisköpandet är ett slags avtal och faktiskt ogiltigt om den ena parten är under 15. I praktiken så är det ingen som klagar om någon under 15 köper godis för en tia på ICA så det är okej, men det är ju LITE annan dignitet på att söka asyl i ett annat land). Är man under 18 är man inte myndig och får inte bestämma över sig själv. Så barn är inte, i någon slags juridisk mening, suveräna individer utan tillhör sina föräldrar. Hur någon under 18 ens har rätt att lämna in en asylansökan i ett annat land övergår mitt förstånd.

2010-04-17 @ 09:29:05
Postat av: Cavatus

Patricia visar prov på en oerhörd fördomsfull attityd. Vad har hon för belägg för det hon säger? Var finns de statistiskt belagda bevisen? Nej, det hon gör är att önskedrömma och klistra på hitkommande immigranter egenskaper som hon skulle vilja att de hade. Inget annat än fördomar, med andra ord.Sen kör hon den gamla vanliga visan. Hon spelar god och fördömer oss som är verklighetsförankrade. Även det är bevis för att hon kategoriserar människor, för enligt hennes människosyn är vi som inte hyser samma åsikter sämre människor som hon anser sig ha rätt att förakta. Konstigt att hon öht kan känna förakt för människor hon som är så god?Det andra beviset för att denna typ av godhet är patologisk, är att hon anser att hennes godhet ska bekostas av andra. Hur kan hon sätta sig på sina höga hästar och ta sig rätten att lägga skattebetalarnas pengar på områden som hon inte vet om alla vill vara med och betala?Svaret lär ju bli att folk röstar på henne. Men det beror snarare på att hennes partis ståndpunkter i denna fråga aldrig redovisats öppet, så folk som röstar på henne har köpt grisen i säcken.Om alla svenskar fick korrekta faktaunderlag med kostnader och utgifter för hela massinvandringskomplexet och vad det har för implikationer för skola, vård och omsorg är jag övertygad om att Sverigedemokraterna skulle bli Sveriges största parti.Men att vara så ärlig och öppen törs hon inte. Hon och hennes gelikar kan nämligen inte ta den debatten, för den förlorar hon. Det har ju både Reinfeldt och Sahlin erkänt. Alltså fortsätter de att blåljuga inför svenska folket om vad denna cirkus kostar.

2010-04-17 @ 10:46:20
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Peter, den förste.

@Cavatus: "Det andra beviset för att denna typ av godhet är patologisk, är att hon anser att hennes godhet ska bekostas av andra. Hur kan hon sätta sig på sina höga hästar och ta sig rätten att lägga skattebetalarnas pengar på områden som hon inte vet om alla vill vara med och betala?"enda sättet att förhindra dessa tokigheter i framtiden är att alla som betalar skatt i sin deklaration procentuellt varje år anger vilka områden som de egna skattekronorna skall gå till. För min del hade jag fyllt i 0% till politikerlöner.

2010-04-17 @ 10:57:45
Postat av: nesse

Jo självgodheten pekar åt Fp hållet. Men vänstern kör ofta med att vi är skyldiga till imperialism och kolonisation så därför ska hela världen ha rätt till att bosätta sig här, vilket ju är ett fullkomligt absurt resonemang! Gissar att Patricia bor i Djursholm eller nåt i den vägen, låångt från berikningen och mångkulturen.

2010-04-17 @ 13:20:17
Postat av: Castaldo

Struma har han inte. Se på ögonen och halsen. Sen tror jag inte att han är från Afganistan, snarare Vietnam.

2010-04-17 @ 17:17:52
Postat av: Robin Shadowes

"enda sättet att förhindra dessa tokigheter i framtiden är att alla som betalar skatt i sin deklaration procentuellt varje år anger vilka områden som de egna skattekronorna skall gå till. För min del hade jag fyllt i 0% till politikerlöner."Eftersom dessa människor redan är hycklare så kommer det inte att fungera. Dom kommer givetvis också kryssa för att inte betala skatt till mångkulturen precis som alla oss andra.

2010-04-18 @ 01:38:40
Postat av: Lotta

Vilken tur att det stod 16-åring på skylten för annars kunde man ju dristas tro att han var äldre. Nu skulle han ju faktiskt kunna sälla sig till gruppen apatiska flyktingbarn eller? Funkar varje gång.

2010-04-18 @ 18:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0