EN DROPPE I HAVET

Jag blir rent ut sagt förbannad när jag läser pk-artiklar i media skrivna av indoktrinerade vänsterjournalister som är uppfyllda av ett hat mot SD och samtidigt uppenbarligen inte har något eget tänkande. Därför tänkte jag nu ge er läsare några små exempel på ”trevlig invandrare” som varit aktuella vid Kalmar tingsrätt bara de senaste dagarna som motvikt mot dessa pk-artiklar. Det blir lite anti-pk för att understryka att det finns enormt mycket fakta som undanhålls från den vanlige läsaren av tidningar.

Kom ihåg att detta endast rör sig om ett par dagar vid Kalmar tingsrätt och då har jag bara tagit med de värsta fallen.
INVANDRARE NR 1

Invandrare 1 är medborgare i Makedonien och dömdes till 18 månaders fängelse för att ha misshandlat sin fru och dotter vid ett stort antal tillfällen under flera år. I Östrans artikel finns inte alla illdåd han utfört mot sina före detta fru med. Det är en fruktansvärd läsning att läsa domen och jag bara undrar hur man kan vara funtat i skallen om man begår dessa handlingar. Min egen tolkning är att det handlar om makt! Mannen skall ha makten och kontrollen över kvinnor. I detta fall har kvinnan lyckats bra med att driva ett företag vilket mannen uppenbarligen haft svårt att acceptera. Kvinnan har lyckats bättre än mannen och det är tydligen omöjligt att smälta för mannen.

I Östrans artikel saknas också uppgiften att mannen förekommer sedan tidigare sex gånger i brottsregistret. För några år sedan dömdes han till sex månaders fängelse.

Det som förvånar mig allra mest är att åklagaren inte yrkar på utvisning.

Detta är en person som skulle utvisas på livstid från Sverige om Sverigedemokraterna fick igenom sin politik.


INVANDRARE NR2

Invandrare 2 är en 30-åring som ägnat sig åt narkotika langning av stora format och döms till 2 års fängelse. Han är medborgare i Bosnien/Hercegovina. Han har ägnat sig åt försäljning av amfetamin, kokain, ecstacy och cannabis (amfetamin 250-300 kronor/gram, kokain 800 kronor/gram) i lilla Emmaboda. Uppenbarligen har han själv åkt till Holland för att hämta narkotikan. Läs artikel i Barometern.

I domen finns däremot en rad märkliga omständigheter. Jag citerar.

”Straffvärdet för brotten överstiger två år. Brottets art och straffvärde gör att annan påföljd än fängelse inte kan komma ifråga. N.N var vid tiden för brotten endast 20 år gammal. Medhänsyn härtill kan påföljden stanna vid fängelse i två år.”

N.N är född 1980. Han är alltså 30 år och inte 20 år. Kan Kalmar tingsrätt inte räkna ut rätt ålder? Konsekvensen har alltså blivit ett lägre straff.

Åklagaren hade dessutom yrkat på utvisning men det ogillades av på grund av att 30-åringen har en tre årig son.


INVANDRARE NR 3 OCH 4

Dessa båda föräldrar som är medborgare i Irak har misshandlat sina tre barn. Barnen är 4 år, 8 år och 11 år och har utsatts för misshandel vid ett stort antal tillfällen under fyra år. Möjligen är detta en uppfostringsmetod som är vanlig i Irak då både mannen och hustrun nu åtalas för denna barnmisshandel. Läs artikel i Barometern.


INVANDRARE NR 5

Denne Muhammed är utan tvivel ett riktigt rötägg. Han har misshandlat sin fru under väldigt lång tid och vid ett flertal tillfällen hotat att döda henne. Nu är hans fru försvunnen sedan i november och polisen misstänker att mannen mördat sin hustru. Han har suttit häktad sedan i november, någon kropp har dock ännu inte påträffats trots stora spaningsresurser. Nu har dock närstående till familjen berättat om att manen haft en plan.

”En vän uppgav att mannen pratat om en plan som gick ut på att han skulle häktas för makans försvinnande men sedan frias och då kunna begära skadestånd för den tid han suttit frihetsberövad. Kvinnan skulle, enligt samma uppgiftslämnare, under tiden vistas i Danmark.”

Missa inte artikel i Östran.

Vi får väl se om hans plan går i lås och om hans hustrun befinner sig i Danmark. Jag skulle snarare gissa på Irak eller något annat MENA-land om han nu inte mördat sin hustru.

Enligt våra pk-journalister har dessa brott inget att göra med etnicitet eller kulturell bakgrund utan det är givetvis den outhärdliga situationen som vårt svenska samhälle utsätter dessa "nya svenskar" för som är orsaken. Ska man skratta eller gråta över dessa inskränkta pk-journalister som vägrar ser verkligheten i vitögat.

Tänk bara på vad dessa invandrare kostar i vårt rättsväsende.  Detta är ändå bara som en droppe i havet vid Kalmar tingsrätt och i vårt rättsväsendet.


Kommentarer
Postat av: Jonas

Tv programmet Efterlyst brukar vara som gjort för kulturberikare

2010-04-08 @ 09:32:38
Postat av: Roberth

Hej! Under vilket tidsperspektiv är dessa domar? Är det över flera år eller några månader? Hur frekvent är det med såna här domar?

2010-04-08 @ 09:44:11
Postat av: Thoralf A

RoberthLäs texten bättre i inlägget.

Det rör sig om de senaste dagarna. Vilket innebär max en vecka tillbaka i tiden.

2010-04-08 @ 09:54:49
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: AWSvensson

Den mångkulturella invasionen av bidragstagare kräver sin tribut. Med en beräknad kommunalskatt på 45% så kommer allt fler känna det meningslösa i att jobba för att försörja alla dessa bidragstagare. Men enligt media så är det människor som jobbat och betalat skatt och därmed är berättigade till en rimlig pension som kostar, medan däremot de som är den största orsaken till kollapsen dvs invandringen aldrig i något sammanhang kostar. Enligt Adaktusson är de en guldgruva, synd bara att inte andra länder fattat detta och avlastat oss, guld är tungt.

2010-04-08 @ 10:23:49
Postat av: krister

grattis 5 plats på bloggtoppen

2010-04-08 @ 11:08:38
Postat av: Cavatus

HÖrde på nyheterna i morse att kommunalskatten kommer att behöva höjas med 13 kr per hundralapp för att täcka kostnaderna för de gamla i framtiden. Men hallå! Finns det inte andra utgiftshål som kan täppas till eller ses över? Ni vet alla vad jag tänker på, och denna bloggpost indikerar ju att även rättsväsendet får stora kostnader som vanligen inte räknas in i denna utgiftspost. När ska pressen våga ge en helhetsbild? När ska politikerna sluta slösa med våra pengar?www.korta.nu/flygblad

2010-04-08 @ 11:32:01
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Hulda

Cavatus:.... Ja, visst är det märkligt. Alla utgifter i Sverige utreds och debatteras till förb****lse, men invandringens kostnader får inte ens nämnas.

Där är beröringsskräcken total...

2010-04-08 @ 11:39:13
Postat av: Carl

Bra inlägg Thoralf!

Jag skulle gärna läsa fler sådana rapporter av dig i framtiden.

2010-04-08 @ 12:31:05
Postat av: Carl10

instämmer med Carl. Det räcker med att beskriva händelser ur vardagens verklig, för att inse SD har rätt.rättsväsendet har man som tur är ännu inte behövt uppleva. men man förstår mer och mer att advokaterna gillar att de har mycket att göra och tjänar stora pengar. pengar som kommer från skattebetalarna.

dessa rättegångskostnader skulle göra mer nytta om man hjälpte folk i deras hemländer.

det skulle bli en god cirkel, då fler får det bättre och inte lika många behöver söka lyckan i Sverige.

En lycka som alltför ofta blir till "olycka" som det tydligen heter, varjefall i i Landskrona.

2010-04-08 @ 13:02:15
Postat av: Albert K Tillman

Invandringen kostar miljarder inte bara i bidrag utan även som här i diverse domstolsärenden där det inte är ovanligt med arvoden på 30-40.000 per advokat.Addera dessutom alla de resurser som används i Socialstyrelsen, Arbetsförmedling, Försäkringskassan, DO, CMR, sjukhus, polis, tull och tanken svindlar.Och nu pratar vi bara om ekonomiskt lidande och inte psykiskt eller fysiskt som alla brottsoffren får dras med i resten av livet.

2010-04-08 @ 13:07:02
Postat av: Sigvard

Jag är personligen insatt i ämnet,och kan bara instämma i allt som Thoralf säger men med den rättelsen att verkligheten är ännu värre.

2010-04-08 @ 13:58:35
Postat av: Måns

@Albert K TillmanVåra fängelser är överfulla så att det numera är en så lång kö att mångas straff preskriberas.Kostnaderna per dag i fängelserna är mycket hög. Bland annat är anslagen för mat mycket, mycket högre än motsvarande anslag för våra äldre och för skolmåltider.Helt otroligt hur PK vilken soppa PK rört ihop.

Min grej är att Sverige bör hyra in fängelseplater i U-länder. Då får U-landet in valuta och arbetslösa får arbete. Vi svenskar kommer mycket billigare undan.Sen ska naturligtvis standarden i fängelserna anpassas till en helt annan nivå, vilket skulle spara massor av pengar åt skattebetalarna.

2010-04-08 @ 14:23:41
Postat av: Leif

Jag med flera har sedan länge reagerat över de skyhöga advokatkostnader som sedvanligt följer våra brottslingars härjningar samt de sedvanliga överklagandena flyktingarna gör när invandrarverkets beslut inte faller dem på läppen.Kanske vore en lagändring på plats så att alla som döms också döms att betala tillbaka samhällets kostnader. Den oskyldige har inget att frukta och den dömde får rättmätigt betala för det han ställt till och kostnaderna som hör till detta. Man skulle till och med i vissa fall låta advokaterna borga för sina klienter eftersom de i en hel del fall är så övertygade om sina klienters oskyldighet...Detta är naturligtvis svåra frågor eftersom det handlar om rättssäkerhet men när man inser vilka kostnader hanteringen för med sig och att de samma oblygt skyfflas över på skattebetalarna då bör iaf en diskution om hur man kan förändra systemet komma tillstånd.

2010-04-08 @ 14:24:52
Postat av: Allemand

Leif,Tanken är god och en diskussion runt det skulle behövas.

2010-04-08 @ 14:38:07
Postat av: Ludvig

Du undrar om man ska skratta eller gråta, gråta är lämpligast. Tack för att du tar fram uppgifter åt oss så vi får veta hur ruttet det är.

2010-04-08 @ 15:07:05
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

EUROPAREKORD: Grattis Sverige. 457 skolbränder och en kostnad på 1 MILJARD. Och inte ett ord från vår kära justitsieminister. ( 2009 ).

2010-04-08 @ 15:27:42
Postat av: Claes

Hur får man fram uppgifter om vad som sker på tingsrätterna (utan att åka dit) ?

2010-04-08 @ 15:35:41
Postat av: herc

Re ClaesAllt vad som händer på tingsrätterna är offentligt det är bara att begära ut allt.

2010-04-08 @ 16:11:36
Postat av: Kulturkamp

@ Thoralf: Du som har haft lite "insyn" med hemmet för s.k. ensamkommande flyktingbarn (läs unga vuxna män) i Påryd (var det inte där någon ringde till sitt hemland för otroliga summor) och göra en riktig artikel om det hela till skillnad mot skräpet som publiceras på Östran där Tobias Billgren besöker Påryd och hemmet anses som ett föredöme.

2010-04-08 @ 16:24:23
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Cavatus

Sigvard! Du verkar ha intressanta erfarenheter. Kan du inte skriva och berätta mer, givetvis anonymt? Eller har du en blogg där vi kan läsa mer? Du kanske kan få publicera dig på någon annans blogg ifall du inte har någon egen. Jag skulle kunna tänka mig att upplåta utrymme på min blogg Aktualia om du ville berätta mer.Herc! Begära ut? Finns det ingen inforsajt på nätet så en massa papper inte måste skickas, så att man sparar in på de offentliga medlen?www.korta.nu/flygblad

PS! Snart kommer proffsigare material att läggas ut för distribution till svenskarna i ditt närområde!

2010-04-08 @ 17:12:32
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Måns

Papperslös döms för två våldtäkter och utvisning.Trots att han vistas illegalt i landet så döms han till utvisning.

Så uddlöst har PK kunnat göra det svenska rättssamhällets lagar - att man alltså döms till utvisning, fast man vistas illegalt i landet.Det här är alltså tacken för PK:s gratis sjukvård till illegala invandrare.http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/08/syriansk-valdtaktsman-utvisas-efter-dubbla-valdtakter/#more-34716

2010-04-08 @ 17:47:22
Postat av: LN

INGA REVOR I VÄLFÄRDEN?

Svenne Banan, idag har du fått besked. Din skatt skall höjas med 40%, du skall jobba tills du blir 67 och på ålderns sena höst får du och Svea inte bo tillsammans på hemmet, därför att det blir för dyrt för kommunen. Din standard på hemmet kommer att bli nästan lika god som nu: ½ frukostägg, 2 kkp kaffe och 1 glas mjölk utöver det uppvärmde grovkrubbet.

Skaffa dig redan nu, innan du är helt förkalkad, en parlör i arabiska och lär dig säga: jag behöver skita - torka mig i röven - byt mina blöjor - tack så mycket. Sköna, smidiga afrikanskor i snygg kaffelattekulör kommer att ta hand om ditt välbefinnande, om du har tur -- har du otur blir det odefinierbara burkabrudar istället. Ha sedan alltid Benkt Westerberg, initiativtagaren till de rådande främlingsvänliga förhållandena i Nya Sverige i tacksam åtanke. Sänd också förre busschaffisen Mikael Ribbenvik en tacksamhetens tanke, han som så väl förvaltar och vidareutvecklar de Westerbergska gyllene idéerna.

Vänd alltid andra kinden till och älska dina exotiska medmänniskor mer än dig själv!

Allah är störst!

2010-04-08 @ 18:13:37
Postat av: Helene

Med tanke på den grova brottsligheten vi nu upplever i Sverige, speciellt den senaste tiden kanske Socialstyrelsen borde förse grova brottslingar, eller den/de som misstänks kunna falla för frestelsen att begå brott, med varningstexter á la cigarettpaketen för att varna allmänheten. Jag har här några förslag på dylika texter:Den grova våldsbrottslingen: Jag kan allvarligt skada din hälsaHIV-mannen borde försetts med: Gökning dödarDen presumtiva självmordsbombaren: Jag kan allvarligt skada mig själv och personer i min omgivningSkämt åsido, i kvällens Debatt kl. 21.30 SVT 1 behandlas ”olyckshändelsen” i Landskrona. Medverkar gör bland andra Carina Herrstedt, Sd.2010-04-08 @ 19:24:26
Postat av: Gubben o Gumman

Helene : Vi har fått ett nytt PK-ord olyckshändelse är numera synonymt med dödsmisshandel ,våra kära inavlade politruker på redaktionerna pushar nu in denna nya betydelse i

Svennebanan "kola".Britta Svensson Expressen spinner på dom kognitiva

känslorna med förhoppnirong om att Svenne skall tro det var Bosse som fick spelet och dödade damen.

Britta Svensson borde sättas upp på listan

"Sveriges värsta kräkpulver".Hon måste väl ändå tagit erbjudandet som Åsa Lindeborg tackade nej till? i Moskva.

Maken till direktstyrd politruk får man leta efter.På hjärntvättavisonen kan Svenne se reportage om

vinstlotter vars släktingar råkat illa ut ,gråta ut

i rutan,eller rikliga serier om den lille mannen

med mustasch,där till o med dr tröbbels klumpfot

nämndes i god journalistisk anda.

2010-04-08 @ 19:39:02
Postat av: Roberth

Missade det läst lite fort och var en smula ARG. Herregud man vet inte längre vad man ska säga. Fängelser som är överfulla advokater som tjänar hur mycket som helst. Vilka berikas i dagens samhälle? Jan Emanuel, advokater, plitar, politiker men folket lider

2010-04-08 @ 19:50:05
Postat av: Tore (preact)

Media är svansen på råttorna! Råttorna är de politiker som sitter i riksdagen! Allt som bestäms av respektive, skrivs av respektive media. Det är politikerna som förstör vårt land och media följer upp och skyddar det hela! Nära en halv miljard erhålls i stöd till dessa. Enbart borttagande av detta stöd, befriar landet från dessa. Medias makt måste förändras. Det är genom dessa som styrande politiker sprider sina lögner.Thoralf. Visst var det hos dig i Kalmar det står:

"Sanningen skall göra er fria"...

2010-04-08 @ 20:11:10
Postat av: nesse

Man filosoferar ju över hur vårt samhälle kan fungera såpass som det gör? Men denna groteska invandring och den brottslighet och de problem det för med sig kommer naturligvis på sikt att förändra och bryta ned hela samhället!! Vi kommer med största sannolikhet få en standard och livsstil som i de länder dessa "berikare" kommer från.

2010-04-08 @ 20:37:57
Postat av: Nimbus

Angående dom rara artiklarna i Barometern och Östran när Billström gjorde ett litet besök i Påryd. Konstigt att föreståndaren glömt att han själv ringt efter polis ett flertal gånger då han själv och övrig personal blivit hotade av speciellt en boende. (en anställds uttalande till släkting (dvs underteckand): Tänka sig, bara 17 år och redan far till 4 barn!)

2010-04-08 @ 21:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0