ANDERS JACOBSSON I HÅRT ANGREPP PÅ EXPRESSEN OCH BONNIER

Efter Expressen rena förtalsartiklar om Anders Jacobsson går han själv till ett hårt angrepp på Expressen och Gunilla Brodrej i en artikel på Newsmill. Läs artikel.

"Det här är ett angrepp på åsikts och yttrandefriheten i vårt land Sverige.

Det är ett maktövergrepp i syfte att skrämma och tysta fritt tänkande medborgare.

Det är ett sätt att visa att agendan för samhällsdebatten inte bestäms av dig och mig utan av andra.

Det är kanske dags för en demokratisk åsiktsrevolution.

Jag skulle med lätthet kunna använda mig av samma maktspråk och härskarteknik som Gunilla Brodrej och saxa lösryckta citat från hennes artiklar och framställa henne som rasist, fascist, nazist, marxist-leninist och kommunist."

Anders Jacobsson på Newsmill.

Men pk-journalisten på Expressen gör ju dock bra reklam för bloggen "Politiskt inkorrekt" som hon kallar för en tummelplats för Sverigedemokrater. Nu kanske man uppnår 200000 besökare/vecka.

Gunilla Brodrej har också kvalificerat sig till min svarta lista! Grattis.

Här kommer en uppdaterad svarta lista över personer som blivit pk i kvadrat.

SVARTA LISTAN

Thomas Böhm, psykoanalytiker

Sverigedemokraterna är en ortodox minoritetsgrupp

DN 100109

http://www.dn.se/opinion/debatt/sverigedemokraterna-ar-en-ortodox-minoritetsgrupp-1.1023989

 

Bo Rothstein, professor statsvetenskap

Bara Carl Bildt kan kväsa SD

Expressen 100301

http://www.expressen.se/debatt/1.1901422/bo-rothstein-bara-carl-bildt-kan-kvasa-s

 

Jenny Andersson, docent ekonomihistoriker

Blond kalufs bästa skyddet

Fokus 091030

http://www.fokus.se/2009/10/blond-kalufs-basta-skyddet/

 

Christer Mattsson, lärare och författare

Tom symbolhandling att utestänga SD

SVT 100318

http://svt.se/2.35188/1.1937904/tom_symbolhandling_att_utestanga_sd?lid=puff_1927946&lpos=lasmer

 

Katarina Wennstam

Populisterna vill utnyttja tragedin

Aftonbladet 100407

http://www.aftonbladet.se/debatt/article6908862.ab

 

Gunilla Brodrej

Kusiner i ruiner

Expressen 100424

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1963365/kusiner-i-ruiner


Kommentarer
Postat av: leifer

Bra skrivet av Anders Jacobsson. Till saken hör också att Anders är vit heterosexuell medelålders man, dvs vänster-feminismens värsta fiende.

2010-04-24 @ 23:37:22
Postat av: vmm

Från Jacobssons försvarsartikel: "Jag tycker att alla som söker sig hit och som har giltiga skäl ska få stanna, integrera sig, arbeta och skapa ett fint, fritt och demokratiskt Sverige tillsammans med oss andra svenskar, oavsett etnisk och kulturell bakgrund eller eventuell religiös tillhörighet."Oj, oj, oj. Säger man så HÄR medför det social bestraffning! Han kommer att stämplas som att han underlättar för SD. Stackars kille... Jag tror inte han fattar vilket minerat område han gett sig in i! Citatet ovan kommer att betraktas som "ren rasism" av många.

Postat av: Rättvis

Här är en länk där det finns två kort. Ett på en nazist och ett på en kommunist.

Dom är placerade sida vid sida och man inser att släktskapet är otroligt stor.

Vilket inflytande har sådana gökar på Expressen? Dem frågan måste ställas.För övrigt klarar jag inte av att göra en dumpbild ( av de två korten) Kan någon hjälpa mig.http://www.youtube.com/watch?v=sEYDiilaiZU&feature=related

2010-04-25 @ 00:14:32
Postat av: Robin Shadowes

Såg nånstans att PI har tagit skärmdump på sidan eftersom dom tror den snart kommer plockas bort som nyligen hände med en annan artikel på Newsmill. Skulle faktiskt inte bli förvånad om man diskuterar detta i Bonniers högsta ledning och bedömmer Anders Jacobssons inlaga som icke-relevant eller inte håller god ton nog för dem.

2010-04-25 @ 02:26:25
Postat av: LN

"Såg nånstans att PI har tagit skärmdump på sidan..."

skrev Robin_Shadows.*This user has elected to delate their

account and the content is no

longer available*, ljuger BONNIERS.Jodå, innehållet är tillgängligt som en

'bild av och ur verkligheten'.

Här är den.http://allahuakbar.se/bilder/anders.dagbok.png

Postat av: Hulda

Det kommer utan tvekan att bli en ful och smutsig valrörelse. Cencuren på nätet är det största hotet mot en rättvis valrörelse.

Anders Jacobsson måste vara en mardröm för samhället. En känd och skicklig barnboksförfattare som ifrågasätter den "givna sanningen".

Den uppblåsta ballongen "ensamkommande barn" är på väg att spricka totalt! Då den ballongen är en av grundstenarna i invandringen så våren och sommarens debatt kan bli väldigt intressant!

2010-04-25 @ 07:23:07
Postat av: Doktor Merrick

Jag säger bara "screw you" PK media

Postat av: Stora Småland

Nu måste det väl komma ngt om de "apatiska barnen "snart det larvet brukar ju tas fram med jämna mellanrum ! Konstigt nog så har det varit tyst länge om det !

2010-04-25 @ 08:16:45
Postat av: LN

Missa inte Julia Caesars söndagskrönika på 'Snaphanen'!

- - - - -

"Själv tvingas jag skriva under pseudonym och ta omvägen över Danmark för att bli publicerad, trots ett långt yrkesliv i medievärlden. Svenska massmedia är stängda för alla som på minsta sätt ifrågasätter de sju riksdagspartiernas invandringspolitik."

[...]

"På 1960-talet trädde vi in i en globaliserad värld. Efterkrigstidens ideologiska svallvågor nådde Sverige med full kraft och blandades med stora doser kommunism från totalitära diktaturer. Den nationella lojaliteten, känslan för det egna landet, rasade mot nya bottennoteringar. Allt som representerade svenskhet och svensk kultur var töntigt och pinsamt. Det skulle föraktas och utplånas."

- - - - -

http://snaphanen.dk/2010/04/25/moster-och-svenskheten/

Postat av: Mats

Det är verkligen bedrövligt det här, och även om Jacobsson hade skrivit något dumt (vilket han inte gjort)så finns det ju ingen anledning att blanda in en tredje part som inte sagt ett ord att slå på i detta fall alltså Sören Olsson.

2010-04-25 @ 10:15:59
Postat av: Gubben o Gumman

Ann-Charlotte (S)Martteus frågar i en i sedvanlig

hjärndöd artikel,om författare Jakobssons nästa figur skall heta Jimmie.Vi får hoppas att Jakobsson inte lackar ur fullständigt ,och döper nästa bok till :"Puckohilda på redaktionen jollrar vidare" el"Min skrivmaskin är röd själv är jag hjärndöd"el varför inte:"Sune på vift på Södermaln bland skruplevrar och

KGB agenter"2010-04-25 @ 10:17:00
Postat av: Cavatus

Ja, det kommer att bli en OERHÖRT smutsig valrörelse. Och vi som bara tillhör dem som kommenterar i kommentarsfälten, numera kallade pissrännorna av pk-medias besserwissrar, vi kan hjälpa till i valrörelsen genom att gå och dela ut flygblad, sätta på bilar, anslagstavlor, lägga i brevlådor osv. Använd din fantasi. Här finns ett batteri med material att välja bland:www.korta.nu/flygbladNu över 12 000 nedladdningar! Ni är jätteduktiga! Målet är att alla röstberättigade svenskar ska ha varit i kontakt med materialet före valet.Omöjligt? Icke sa Nicke om ALLA gör något. Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite (och lite till). Då blir vi en oerhörd kraft från gräsrotsnivå. Sätt fart! Sverige måste räddas från censuren!

2010-04-25 @ 12:02:40
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Helene

OT

Har Politiskt inkorrekts server utsatts för attacker? Någon som vet?

2010-04-25 @ 12:21:25
Postat av: Söder

Det var många som kommenterade Gunilla Brodrejs artikel. Men nu verkar alla kommenterer vara borta?. Det var inte en enda kommentar som var osaklig eller otrevlig. Av alla kommentarer var det bara en som försvarade Gunilla Brodrejs artikel

2010-04-25 @ 12:40:20
Postat av: Helene

Falskt alarm. Sidan fungerar igen.

2010-04-25 @ 12:44:23
Postat av: Roger S

@HeleneDet har varit försök tidigare. Är det något som strular där nu?

2010-04-25 @ 12:45:14
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Stefan K

Det här skulle aldrig publiceras om en etnisk svensk uttalade sig på samma sätt.

Postat av: Stefan K

Agenda ikväll behandlar bl.a. de "främlingsfientliga partiernas" frammarsch i Europa.

2010-04-25 @ 13:06:54
Postat av: Helene

Roger S

Jag fick upp felmeddelandet att severn inte gick att nå, eller liknande, men när jag försökte gå in igen funkade det. Vet ej om den tillfälligt var nere eller vad felet berodde på.

2010-04-25 @ 17:17:42
Postat av: Anders

Det essentiella som framkommit ur detta händelseförlopp anser jag vara att det visar på hur paranoida skribenterna på de stora drakarna är idag. De kan inget annat är att misstolka minsta kritiskt tänkande inom flyktingpolitikens område. Det som är positivt är just att man kommit till en vägs ände när nu väletablerade författare blivit anklagade och inte låter sig nedslås utan gör det de är bra på, nämligen att skriva (såg att även Camilla Läckberg hade reagerat mot Gunillas beteende på sin blogg).

Nu är frågan hur man skall lyckas vända opinionen emot detta översitteri även bland vanligt folk? Jag är rädd att sitta här och skriva PK femtielva gånger hjälper nog inte så mycket. Debattnivån på bland kritiker mot dagens flyktingpolitik måste nog också höjas både en och två nivåer.

Något jag funderat på är om folk i allmänhet vet hur mycket det kostar svenska skattebetalare att ta hand om just dessa personer som gissningsvis både dragit en och två lögner för att få PUT. Pengar är som bekant en bristvara och resonemanget att det är svenska skolbarn som får betala för dessa bedragare är nog ingen större missvisning. När man läser att personaltätheten för dessa flyktingbarn visa överstiger vad som är normalt i svenska skolor måste även den mest indoktrinerade vakna, något är fel, mycket fel i det svenska samhället.

2010-04-25 @ 17:26:52
Postat av: Helene

För er som inte sett Ander Hellners intervju med Ayaan Hirsi Ali, parlamentsledamot för Nederländernas högerliberala parti VVD, ursprungligen från Somalia. Hon har mycket intressanta åsikter. Åsikter som skulle få Gunilla Brodrej, A C Marteus och likasinnade att kippa efter andan, få fullständig moralpanik och bli om möjligt ännu vitare i trynena än de redan är, gömda bakom skärmarna på redaktionen dit varken sol eller verklighet når och skrivit spaltmeter om denna rasistiska, främlingsfientlige och inskränkta människa. Om det varit en vit vill säga:http://www.axess.se/tv/player.aspx?id=17

2010-04-25 @ 18:09:14
Postat av: carl10

här finns ännu en madamm, till svarta listan. Det blir en hel förening att lägga till.

http://www.fgj.se/grav/Enkaumlt/HelenaStraumlngNerikesAllehanda/tabid/142/Default.aspxhjälp cavatus att spida hand fantastiska arbete med flygblad och info. det hjälper även Sverigevänliga politiker när allt fler vaknar och opinonen vänder.

http://www.korta.nu/flygbladreserv länk

http://www.box.net/shared/v9a3sgouv7

2010-04-25 @ 21:23:05
Postat av: Skalman

Här är en gök till som borde kunna platsa på den svarta listan. Kallar man vanliga Svenssons för "arslen" borde man vara väl kvalificerad.

http://www.dn.se/blogg/bokbloggen/2010/04/23/tiga-ar-guld-7052Hans attityd är mer än talande och knappast en isolerad företeelse.

2010-04-25 @ 21:47:32
Postat av: Skåning

Tackar för länken till Bo Rothsteins artikel så att jag fick min dagliga dos av gott skratt. Han menar på fullt allvar att Carl Bildt är ett retoriskt geni som är bäst lämpad att bemöta SD. Jag trodde först han skojade, men insåg snabbt att han faktiskt var allvarlig.Carl Bildt är för jösse namn en person med sådan avsaknad av utstrålning att inte ens dörrarna på ICA öppnar sig för honom. Därtill framstår han som mer än lovligt ointelligent. Taget ur minnet så sade Bert Karlsson följande i en intervju efter han lämnat riksdagen."I riksdagen mötte jag så många förbannat dumma människor att jag blev mörkrädd över att dessa styrde landet. Men dummast av dem alla var Carl Bildt."

2010-04-25 @ 23:15:30
URL: http://exilen.eu/
Postat av: Helene

Skåning

jag var inne och läste lite på kandidaten till Thoralfs svarta listas sida, och det slog att att han förmodligen inte är frisk? Lider han av någon allvarlig psykisk sjukdom, tro? På bilden att tyda ser han lite försupen ut. Kanske är det det som spökar. Vem vet. Ignorera dåren, är mitt tips.

2010-04-25 @ 23:36:36
Postat av: Robin Shadowes

Vem var det som sade att Bildt var Sveriges dummaste politiker? Var det Kurt Lundgren? Minns inte riktigt.

2010-04-25 @ 23:48:35
Postat av: Skåning

@Robin Shadowes: Det står i mitt inlägg två snäpp upp från ditt. Det var Bert Karlsson.

2010-04-26 @ 00:01:28
URL: http://exilen.eu/
Postat av: Gubben o Gumman

OT: Tomas Mattsson chefredaktör på Expressen Fd

politruck,tycker att pixling av bilder är ett otyg.Tomas försvarar Expressen i chatt- orgier, ang

vinstlotterna ev särbehandling i pressen vid brott,går väl sådär för Tomas just där.I dagens Expressen får läsaren veta att den vid rån

ihjälskjutne rånaren i Danmark var Chilenare.

"Sug på den Mona Salin"Tomas Mattson har nu börjat sin resa mot en

"Skandinaviensering" av Expressen grattis Tomas.Detta bevisar Gubben o Gummans tes att även en

temporärt synskadad höna kan hitta ett land.Vi kommer att föreslå Tomas Mattson till Aftonbladets tävling Svenska hjältar så småningom.You are unserer hero Tomas ,hugh and kisses smack.

Fortsätter du så kan Gubben o Gumman riva sina

campingkort till din blogg.Som förmildrande omständighet så förstår vi att Mattson förmodligen gått på sossedagis.

2010-04-26 @ 00:07:45
Postat av: Nalle i Växjö

Man med 4 fruar missstänkt för bidragsfusk och riskerar utvisningVar det i Rosngård? Naturligtvis inte Frankrike naturligtvis.Undrar hur många sådana fall vi har i Sverige. Gudrun Schyman kanske vet

Postat av: World Traveller

Thoralf, jag tycker ni i SD maste bli mer aktiva och ta vara pa de puckar som diverse politiskt korrekta lagger upp at er. Nu senast Margaretha Ericsson i ett tal till PRO (Se www.politisktinkorrekt.info). Ni maste bli mer aggressiva och utnyttja allt sant.

2010-04-26 @ 14:55:33
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>World TravellerSant det du skriver, puckarna kommer i strid ström så det är svårt att hänga med....så en annan sak, det är en otroligt hektisk tid för samtliga med uppdrag för SD. Det är sammankomster, styrelsemöten, medlemsmöten och väldigt mycket research inför diverse valplattformar.Jag kan bara lova dig att vi verkligen sliter hårt nu.mvh Micael

2010-04-26 @ 15:30:09
Postat av: J B Doe

Off topic:

I kvällens Rapport lyckades man berätta om daghemmet i Malmö som måste stängas permanent pga att kriminella gäng hotar barnen, slår sönder deras lekplats m m, utan att nämna att daghemmet ifråga ligger i Rosengård!

2010-04-26 @ 20:12:43
Postat av: Nalle i Växjö

Nu retirerar vi från Rosengård och överlämnar området till slum och Sharia lagar.Nyheten om den stängda daghemmet går i alla nyheter men än har ingen förklarat varför vi kapitulerar för ett gäng snorungar.

Kommer det hela att fortsätta på detta vis eller vad är meningen.

Vad säger vår Stadsminister . Visst ja, han har större projekt att jobba på

2010-04-26 @ 21:15:42
Postat av: Herr PK

Det kunde lika gärna ha varit svenskar:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7020014.ab

2010-04-26 @ 21:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0