VEM SKALL HÅLLAS ANSVARIGA?

Läs hela artikeln i Gefle Dagblad

Detta håller på att bli vardag för de svenska pensionärer som bor i mångkulturella områden. Dagligen kan vi läsa om pensionärer som blir rånade och utsatta för inbrott där brottslingen i förbluffande många fall har invandrarbakgrund.

Vem skall hållas ansvarig för denna skrämmande utveckling?

Självklart är det riksdagspartierna som bär det fulla ansvaret för den fullständigt okontrollerade massinvandringen till Sverige!

 


Kommentarer
Postat av: VHB

Jag håller även svenska journalistkåren ansvarig. De är lika stora makthavare som riksdagspartierna.

2009-09-28 @ 15:30:51
Postat av: AWSvensson

Alla människors lika värde, finns det någon som tycker att dessa drägg överhuvudtaget har något som helst värde utöver en mördarsnigel på en motorväg.

2009-09-28 @ 15:40:55
Postat av: katinka glahd

Det finns tre grupperingar som skall straffas för de brott de begått bl,a mot de äldre i detta land och som de offrat på den politiska korrekthetens altare.Detta utan att ha för en minut dåligt samvete för vad de gjort sina landsmän.

Der är 349 folkförrädare i riksdagen.Det är medias Medusor till storlögnare och det är alla batikhäxor,invandringsanställda som fått och får den enda sold de någonsin kunnat färtjäna fär att slippa tillbringa sitt liv som socialfall,tiggare,kriminella ,eller som horor.

Fast många av de kvinnliga representanterna för detta patrask,skulle endast få betjäna blinda och lytta, eftersom de är så ohyggligt fula!

Skulle de gå in i vedboden skulle sågbocken rusa ut i fullt sken!!Måtte fan ta dessa vidriga as!

2009-09-28 @ 15:59:47
Postat av: katinka glahd

Det finns tre grupperingar som skall straffas för de brott de begått bl,a mot de äldre i detta land och som de offrat på den politiska korrekthetens altare.Detta utan att ha för en minut dåligt samvete för vad de gjort sina landsmän.

Der är 349 folkförrädare i riksdagen.Det är medias Medusor till storlögnare och det är alla batikhäxor,invandringsanställda som fått och får den enda sold de någonsin kunnat färtjäna fär att slippa tillbringa sitt liv som socialfall,tiggare,kriminella ,eller som horor.

Fast många av de kvinnliga representanterna för detta patrask,skulle endast få betjäna blinda och lytta, eftersom de är så ohyggligt fula!

Skulle de gå in i vedboden skulle sågbocken rusa ut i fullt sken!!Måtte fan ta dessa vidriga as!

2009-09-28 @ 16:00:31
Postat av: Skånepåg

Om det tyska valet:"Socialdemokraterna (SDP) minskade med 11,1 procentenheter och i praktiken förlorade partiet nästan var tredje väljare. Det är partiets sämsta resultat på 60 år."Mona S satte nog kaffet i vrångstrupen i morse, eftersom detta är en trend för socialdemokraterna i hela Europa och som nu än en gång bekräftats. Givetvis ligger även de svenska sossarna lika risigt till vid valet nästa år, då det är på riktigt och inte enbart är frågan om en massa osäkra väljarundersökningar.

2009-09-28 @ 16:01:39
Postat av: Gubben o Gumman på G

Chefredaktör Tomas "nattmössan" Mattson Expressen

försvarar pressens pixling av bilder på brottslingar.(Första sidan nätet Mattsons blogg)Han skulle behöva se denna bilden på den berikade äldre damen.......Vad man tycker om hans skitsnack ,el om pixling

allmänt kan man skriva om där.Den misshandlade damen i artikeln kan nog inte vänta sej polishjälp.Budgeten är tydligen så dålig så att polisen avbröt bevakningen av värde depån som rånades.

Man blir inte förvånad för något längre .Detta trots tips från Serbisk polis om ett annalakande rån.Trot detta lyckades inte dom svenska vänster tröttkepsarna hindra detta.Här borde klantarslena till chefer få sparken direkt.

2009-09-28 @ 16:10:11
Postat av: Peter, den förste.

Vem har oss förått? Socialdemokratin förståss!Det forlængede, socialdemokratiske mareridt:"Af Morten Uhrskov JensenSocialdemokraterne får ikke min stemme ved det næste folketingsvalg, men det er lige før, jeg ville ønske, de gjorde. Denne temmelig uvante stemning kom jeg i efter at have læst interviewet med Henrik Sass Larsen i Weekendavisen den 4. september. Alt for sjældent ser man udfoldet det bedste argument, der overhovedet findes for en stram udlændingepolitik; solidariteten med de dårligst stillede danskere, der har betalt og betaler en grotesk høj pris for det indvandringsvanvid, der kendetegnede perioden 1983 til 2002."P.S. Tacka http://snaphanen.dk

2009-09-28 @ 16:27:15
URL: http://snaphanen.dk
Postat av: Stockholmare

Hej!Man känner sig så hjälplös inför allt antisvenskt våld som pågår, hur många skall behöva drabbas innan det går upp för den tysta majoriteten att det är vi svenskar som är offren i detta multikulturella experiment.Jag känner även stor vilja att hjälpa damen, kanske någon lämplig kan starta liten insamlings kampanj,

Jag är inte rik men donerar mer än gärna det jag kan, vi måste stå upp för varandra.2009-09-28 @ 16:49:02
Postat av: Snaphanen

Uhrskov Jensen - direktlänk & Weekendavisen E paper side 23http://weekendavisen.e-pages.dk/index.php?action=show_subscription&paymentid=7262&v=&date=2009-09-25

Postat av: Snaphanen

Ups - E paper side 12

2009-09-28 @ 17:26:07
Postat av: Skeåning

StockholmareJag håller med dig. SD-Kuriren kanske oftare kan ta upp såna här fall, och eventuellt intervjua offer. Vi måste kraftfullare lyfta fram hur tydligt problem det antisvenska våldet är, och belysa offren. Belysa att det är vi svenskar som är allra hårdast utsatta, eller hotade. Det är ju samma sak i skolorna, där svenska tjejer blir trakasserade för sitt västerländska levnadssätt i en svensk skola i Sverige. Svennehora har numera blivit ett vardagligt rasistisk glåpord i många skolor. Sådan rasism existerar inte enligt expo och riksdagspartierna. Kanske de som blir utsatta för sådant här och upplever att skolor etc inte ställer upp kan kontakta SD-Kuriren så att de kan ta upp det? Bara en tanke.

2009-09-28 @ 18:02:07
Postat av: Stockholmare

@ SkeåningVisst!Apropå vem som skall hållas ansvarig.I mitt tycke skall alla de som stöder dessa citat, hållas till ansvar."Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka"

Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001."För att klara framtidens utmaningar måste framtidens svenska folkhem bebos av människor från alla världsdelar. Svenska företag, organisationer och skolor måste ha fönster och dörrar på vid gavel mot omvärlden"

http://www.aftonbladet.se/debatt/article205435.ab

2009-09-28 @ 18:45:25
Postat av: Dan Åke

är med säkerhets aspekt Svenska allians och sossepolitiker inte kan gå på språkkurs på komvux i Sverige utan måste åka till lyxområden i Nice?

har faktiskt aldrig sett en politiker i vårat integrationsområde de sätter tydligen inte sin fot i verkligheten.

2009-09-28 @ 19:31:07
Postat av: E.Eriksson

Hemsk historia! Jag lider med Birgitta.Rakryggat av Gefle Dagblad att skriva ut att det var utlänningar som begick övergreppet. Förhoppningsvis får därmed ytterligare några insomnnade svenskar upp ögonen för vad som händer med vårt land.De kunde dock följa upp artikeln med att konfrontera de lokala politiker som är "generösa och solidariska" och tecknar avtal med Migrationsverket om att ta emot invandrare. Är det verkligen "generöst" att offra den svenska sociala stabiliteten genom denna vansinniga massinvandring?

2009-09-28 @ 19:34:59
Postat av: BAW

Dags att ta i med hårdhandskarna mot alla dessa blatteapor. Vi kan inte låta dessa inavlade halvapor härja som de vill.

2009-09-28 @ 20:00:09
Postat av: Robin_Shadowes

Det är talande att dom kallar alla av hon-kön för horor. Hur många svenskar använder det uttrycket? Det är ett utpräglat berikar-uttryck.

2009-09-28 @ 20:54:45
Postat av: Fd Göteborgare

Det blir ju inte bättre av att diverse "blinda" hävdar att det är vårt fel genom att vi förhindrat invandrarna (läs:våldskåta blattar) att "komma in i samhället".Enligt dessa är det ju inte ens säkert att det var invandrare, eftersom det saknades vittnen.Då kommer jag till mina personliga funderingar, har hon hittat på hela historien?

var det så att hon gick till attack mot de stackars "ungdomarna"?

eller har hon skadat sig själv för att försöka skapa ett missnöje mot den (sjuka)invasionen?Svaret på samtliga scenarion är Nej, det var blattar som gjorde det, därför att måna muslim har gett dem tillåtelse att gör precis vad f*n de vill.

2009-09-28 @ 21:43:51
Postat av: MiaH

Hemsk historia. Man kan inte ha ens en gnutta mänsklighet i sig om man ger sig på en helt försvarslös äldre person!

2009-09-28 @ 22:38:12
Postat av: Stefan K

Jag bor själv i ett kommunalägt bostadsområde som blir mer mångkulturellt för varje år. Detta har medfört många förändringar till det sämre och i samband med detta faktum bjöd bostadsbolaget in de boende till möte i början av året. Varje bostadssektion bjöds in separat, så jag kan inte svara på vad som kom fram på övriga möten.

Nåväl, många synpunkter lades fram och ett av de mest förekommande var rädslan hos de äldre. Det visade sig att många äldre inte vågade gå ut efter mörkrets inbrott p.g.a. rädslan för brott. Sverige 2009!

En parentes. En person med invandrarbakgrund dök upp på mötet, en ungrare som bott i Sverige sedan 50-talet. Han gav sitt medhåll till att området blivit otryggare och mer fördärvat bara under de senaste fem åren. Var alla andra flykting- och invandrarfamiljer höll hus frågade sig många.

2009-09-29 @ 09:28:03
Postat av: Roberth

Läs kommentarerna i tidningen! Sd i Gävle fick in många röster där. Stackars tant usch.

2009-09-29 @ 10:18:25
Postat av: Stefan K

Roberth

Har nätbilagan tagit bort kommentarerna för jag kan inte finna dom?

Damens beskrivning stämmer också väl överens med det mångkulturella bostadsområde jag o frugan bor i. Färre svenskar, fler med utländsk härkomst, allt mer nergånget, allt otryggare och alt fler som vill och tänker flytta härifrån. Bland annat har vi börjat söka oss efter nytt.

Kära politiker, det är så här det ser ut i våra städer. Glorifiera inte verkligheten, utan se till den som den är. Ni bär ju mångt o mycket skulden för detta.

2009-09-29 @ 11:07:28
Postat av: Skånepåg

@ Stefan KFinns här.

Postat av: Dille i Momåla

Medias lögnaktighet, och förträngande av sanningen om invandringspolitiken och SD är ett hot mot demokratin. För hur ska folk kunna nöjaktigt styra landet via sina ombud om sanningen undanhålles?Här är ännu ett exempel på medias lögnaktighet.Gång på gång sägs i media att SD bara är starka på några enstaka håll och är särskilt svaga i Norrland.Men Gävleborgs län hör till Norrland och SD uppnådde i ett av valdistrikten där sitt bästa valresultat för hela riket.Denna sensation ser media nogsamt till att dölja för medborgarna utanför Gävleborg.Här är en länkFör oss är framgångarna för Gävleborg ett ytterligare kvitto på att valarbete ger utdelning.Och även valfonderna kommer nog att ge en hel del extra röster.

2009-09-29 @ 15:09:17
URL: http://www.sverigedemokraterna.se/Gävle/
Postat av: Skånepåg

Korrekt länk till Sd i Gävle.

2009-09-29 @ 15:42:54
URL: http://www.sverigedemokraterna.se/gavle
Postat av: Dille i Momåla

Klicka på den här länken så kommer ni fram till det program som jag åsyftade.Sverigedemokraternas enskilt starkaste valkrets i landetEn statsvetare som är med i programmet säger rakt på sak att SD konkurrerar med socialdemokraterna om väljarna.Det är klart att vänstern på SVT inte vill att sådan information ska spridas bland allmänheten.Det framgår även klart att SD är ett parti som attraherar folk inom LO. Särskilt detta förhållande vill vänstern på SVT dölja för väljarna.

Postat av: Skånepåg

Här är länken som Dille antagligen avser?

Postat av: p a

Finns på film nu:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Wl-livmuBBw&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Wl-livmuBBw&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

2009-10-07 @ 08:00:02
Postat av: Svenne

På den skola där jag tidigare arbetat har en somalisk unge i sjuan slagit en lärare (kvinnlig förstås, med deras talibanuppfattning om kvinnor). Trots att kommunen gett honom en assistent på heltid (hans egen farbror) lyckades han dorva till läraren. När en annan lärare (också kvinnlig) försökte medla, så blev farbrodern oförskämd, istället för att tillrättavisa sin lilla skyddsling. Det här är framtiden för er kvinnliga lärare, tuffa tag mot talibaner.

2009-12-24 @ 18:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0