SVERIGEDEMOKRATERNA OCH SVENSKHETEN

Lyssna på Bengt Westerberg, Mats Winborg, Anna-Lena Lodenius och Pontus Mattson diskutera Sverigedemokraterna.

Mats Winborg rablar lögner och floskler i en strid ström. Anna-Lena Lodenius är inte mycket sämre.

Bengt Westerberg blir man inte heller besviken på, som exempel kan nämnas att han pratar om bruna rötter och att Sverigedemokrater skulle vara ett "gäng små Hitler".

Det är intressant att höra hur dessa personer tar upp det ena exemplet efter det andra och uppenbarligen tänker sig de att dessa exempel skall vara negativa.

Den enda som är ganska korrekt är faktiskt Pontus Mattson. Han ser snarare lite besvärad ut vid flera tillfällen.

Missa inte Mona Sahlins kommentar till programmet. Notera det abrupta slutet på intervjun av Mona Sahlin.


Kommentarer
Postat av: Skeåning

Har precis kollat på programmet.

Det var ett väldigt fördomsfullt program, mot SD. Den kvinnliga journalisten var bäst på att rada upp tomma påståenden, som, om hon hade blivit pressad på aldrig hade klarat av att bemöta. När de blir pressade på invandringens, eller det mångkulturella samhällets negativa konsekvenser, och ska försöka bortförklara det, så ser man tydligt hur besvärade de blir, man ser att de ljuger.

2009-10-01 @ 00:11:51
Postat av: Skeåning

Lite småkul föresten när Bengt Westerberg påtalar Pontus Mattson, och säger att när han läst hans bok så framkommer det att människorna i partiet ju verkar som hyggliga normala människor, så får Pontus nästan panik och säger, "ah, normala och normala, jag vet inte, beror ju på hur man ser det"

Lite föraktfullt sådär! Detta känns som ett sånt program folk skulle kunna blicka tillbaka på, tio år från nu, och gapskratta åt, när Sverigedemokraterna sitter i riksdan, och folk på bredare front har insett hur media vinklar.

2009-10-01 @ 00:20:43
Postat av: Skeåning

Nu spammar jag här, ber om ursäkt för det. Men Mona Sahlin, som intervjuas i slutet av klippet, får frågan om hon kan framhäva det positiva med det mångkulturella. Hon svarar inte på frågan, utan börjar sväva ut och prata om kvinnors diskriminering. Vad har det med det med frågan om vad som är "positivt" med det mångkulturella samhälle hon har varit med att skapa att göra? Det blev tydligt att hon hade inget svar på den frågan.

Nu ska jag inte spamma mer...

2009-10-01 @ 00:28:27
Postat av: Anonym

Ännu ett exempel på politker och hur de ränker:Margot Wallström on Newsnight (Treaty of Lisbon rejection): http://www.youtube.com/watch?v=Cvcdsj3ZWkg

2009-10-01 @ 01:12:35
Postat av: Magne

Bah! Blir så trött på denna ljugarbänk. SM i lögner och vinklingar samt inte beröra vissa religioner som tydligt stark innefattas i mångkulturen.. Ingenting vill jag säga. SD är kvinnofientligt hör man några gånger. Jag säger då det. Vad faan är då islam? Jag spyyr!!!Bengt denna antidemokrat som spottade demokratin och Svenska folket i fejjan då han reste sig och gick ut ur TV-rummet då Svenska folket genom demokratiskt val röstat in Ny demokrati i riksdagen. Fy faan!

2009-10-01 @ 01:31:32
Postat av: Putte

Bengt Vetbästerberg är den verkliga roten till allt det onda! Kolla in hans elaka ögon. Skulle gissa att han är oäkta son till Ayatollah Khomeini. Samma djävulsögon och samma intollerans mot oliktänkande. Det är att vara liberal det.

2009-10-01 @ 05:57:05
Postat av: Robsten

Ja, det är väl dags att inte behandla Lodenius som en kompis av SDare. Hon har ju rört sig på riksårsmöten som fisken i vattnet och samtalt kamratligt med diverse medlemmar.

2009-10-01 @ 06:05:10
URL: http://robsten.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Då börjar det sakta men säkert i PK MEDIA!

Nu ska man få svenskarna på andra tankar kring terrorister,muslimer och dess galenskaper.Ja läs bajset som expressen trycker ur sig.

Vänta bara när kampanjen är på topp.

Kommer vara i media hela tiden,debatt och överallt.Vänsterflummet kommer fylla studior i olika samhällsprogram med sina batikkärringar anställda av svt för att försöka eller rättare sagt "ska" ändra vanliga svenssons syn på muslimer och terrorister. Kommer framställas som att det är vårt fel.Postat av: Lessie Basmanoff

För detta meningslösa med några få åhörare tjänar de 30.000 per skalle. Vem f-n betalar och hur mycket kostar denna tramsjakt på SD alla utredningar. Sossarna verkar inte längre ha någon agenda, mer än SD då, sedan andra partier tagit alla deras någorlunda vettiga frågor

2009-10-01 @ 08:14:11
Postat av: Skånepåg

@ Skeåning

Läste i går att någon hade döpt om det "multikulturella samhället" till det "multikriminella samhället". En beteckning, som i all sin enkelhet ger en utmärkt sammanfattning av massinvandringens konsekvenser.@ Robsten

Beträffande Anna-Lena "Loddan" Lodenius så har jag plöjt igenom och försökt systematisera en del av vad och hur hon skrivit och sagt om Sd. Antingen är hon oerhört naiv eller oerhört falsk, där det senare är det mest troliga. Vet inte så mycket om hennes övriga journalistiska arbete, men får intrycket att Sd är för henne inget annat än en lukrativ "födkrok" och att hon kommer att hålla detta vid liv i alla tänkbara sammanhang så länge det bara går. Där rena lögner och befängda påståenden används flitigt och utan minsta moraliska betänkligheter!

2009-10-01 @ 08:17:13
Postat av: Allah

Fler människor måste nog ta den "resa" jag gjort, för att få sig en realitycheck. SD är lika mycket Nassar som jag är ProfetBörjar bli trött på den häxjakt man driver mot SD, och jag finner det väldigt underhållande att jag ska försvarar SDś rätt i en demokrati. Jag som inte ens röstar SD.Det är skrämmande att man 2009, ska behöva tala om för människor i landet falukorv vad våra friheter innebär, och medias roll. De flesta man pratar med brukar dock sansa sig efter ett tag, och komma in på "normala" tankespår igen.Är orolig inför stundande valspurt. För man vet ju redan att vissa "frihetskämpar" (AFA) tar till olagliga metoder för att föra fram sin demokrati.Den enda faran med SD,för den etablerade politiken, är att SD består av vanliga människor. Den största faran för politiker.Jag gillar att individer, som Thoralf, sätter lite eld i röven på våra folkvalda. Mer sånt, det är så man stärker en demokrati..2009-10-01 @ 08:46:11
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Nalle i Växjö

Är Sverige en Demokrati ?????Ett program i Statstelevisionen där en grupp tolkar vad ett parti står för. Ett parti som inte passar in i mallen vad som är rätt eller fel i deras

ögon.Vad händer om någon skulle anmäla ett sådant program för opartiskhet.När kommer motsvarande program där Sverigedemmokrater diskuterar vad Kommunister står för.Kommer SD att anmäla programmet ?

Postat av: Kanel

Westerberg... Han som mjölkar Röda korset på en miljon om året bara för att vara styrelseordförande. RK-tanterna runt om i landet får slita mycket och länge – ideellt – för att hans konto ska fyllas.Och apropå terrorism nu kommer president Obama till Köpenhamn och vips! stängs Öresundsbron av, av säkerhetsskäl. I såna lägen vill danskarna inte ha kontakt med den stora massan USA-hatare i Malmö. Skulle tro att det bara är en försmak, våra nordiska grannar vill i framtiden ha allt mindre att göra med terroristsverige.

2009-10-01 @ 09:02:54
Postat av: Roberth

Vi får skicka tackkort efter valet 2010! Dessa dårar inbillar sig att de betyder något. Nej svensken har sett verkligenheten och är less nu!

2009-10-01 @ 09:14:20
Postat av: AWSvensson

Svensk kultur är en minsta gemensamma nämnaren , en pågående kompromiss som har pågått i århundraden, allt för att göra livet så konfliktlöst som möjligt. Kan man leva i det här landet utan att skapa konflikter så har man anammat vårt sätt att leva. Kulturer är som sagt inte statiska , utan man inlemma det som är attraktivt och som fungera inom den rådande kulturen. Att försöka pracka på oss muslimska medeltida idéer som går stick i stäv med den svenska kulturen och därmed skapar konflikter har varje svensk sin fulla rätt och skyldighet att högljutt protestera mot. Programmet var enbart en sammankomst för de som har som leverbröd att vara politiskt korrekta , personer som tydligen inte har några som helst svårigheter att se sig själv i spegeln, trots att de pratar mot bättre vetande. För så korkade kan ingen vara med undantag för Bengt Westerberg förstås.

2009-10-01 @ 10:21:32
Postat av: Beengan

Thoralf, om du spelar upp klippet en gång till,

så kommer hela intervjun med Mona att spelas upp.

De säger tack för intervjun vid 51:05 och Mona

tackar tillbaka. Så det är nog bara något fel

med webläsaren.

2009-10-01 @ 10:26:18
Postat av: Kalle

Bengt Westerberg är uppvuxen i södertälje där hans far hade en färghandel. Bengts brorsa övertog sedemera familjens färgaffär. Bengt satt även som orförande i elevrådet. Han tog också studenten i just Södertälje.I Wikipedia så är all Bengt Westerbergs anknytning till Södertälje bortagen. Skäms någon för anknytningen till just den invandrartäta staden???Bengt Westerberg flydde sedemera Södertälje som alla som hade möjligheten gjorde. De flyttar inte från Södertälje utan flyr för den massinvandring som förstört den en gång så gulliga staden.2009-10-01 @ 10:54:23
Postat av: Skånepåg

@ BeenganDet "ryser i mig", när jag ser hur Mona S hela tiden försöker att använda det där inställsamma och falska leendet när hon pratar. Ett intränat arvegods från den tidigare store S-ledaren!

2009-10-01 @ 11:13:39
Postat av: Kenneth Olsson

Lodenius fick denna fråga 2 gånger:vad kostar invandringen,båda gångerna slingrade hon sig med "den kostar inte lika mycket som SD påstår".

Här hade hon då chansen att säga hur stor kostnaden är,men hon tog den inte...för hon insåg ju att då skulle ju hennes mångkulturella ideal raseras.Så med andra ord så vet vi nu bestämt att kostnaden för invandringen är skyhög.

2009-10-01 @ 11:19:56
Postat av: Stefan K

Det är alltid märkligt att höra välkända Sd-kritiker sitta och kommentera partiet, dess representanter och väljare utan att någon av dom får deltaga i debatten.Som Kenneth skriver ovan så var en av de saker som jag reagerade mest över den antydning som Lodenius gjorde om Sd:s, enligt henne, falska siffror över invandringens kostnad. Jag tror inte att hon har en blekaste aning över kostnaden, utan att detta var ett steg i hennes svartmålning av partiet.

Låt någon ta fram de exakta kostnaderna för stat och kommun, så kan de olika partierna debattera därefter. Det skulle kännas trovärdigare.

2009-10-01 @ 11:27:37
Postat av: Stora Småland

I Bengt Westerbergs ögon, kalla som en ödlas kan man läsa att för honom är nog årslönen på ca en miljon det viktigaste !

Stora Småland .

2009-10-01 @ 11:37:41
Postat av: Nalle i Växjö

Är det förenligt med SVT:s direktivet som Statstelevision att låta personer sitta och och berätta om ett vad ett parti står för utan att någon från motparten får vara med.

Det kanske går under begreppet "Sagostund" och då klarar sig nog SVT

Postat av: Dessa kryp borde skaffa sig anständiga Förvärvsarbeten

Anna-Lena Lodenius säger mycket dumt i klippet (ja, självklart de andra också). Men det festligaste är väl ändå när hon säger att debatterna sker på Sverigedemokraternas villkor!????! Ja SD var ju representerade under smutskastningen, INTE! Verkar som att rödvinet och drogerna har gjort sitt på hennes hjärna. Sorgligt att en parasit kan livnära sig på att kränga böcker om rasister och i detta fallet påstådda rasister. Man hör i klippet hur hon vill signera och sälja sin bok efter programmet! Hon avbryter tom Bengt "Landsförädaren nr 1" Westerberg i hans avslutning angående just detta! Stolpskottet Mona Muslim vill bli väckt mitt i natten för att snacka visioner istället för att svara vad visionen i hennes "vi får se vad som händer, jag klarar mig ju alltid.."-politik innebär! Bara att läsa länken nedan så får man ännu en gång, svart på vitt, bekräftat vilken idiot hon är! Hon borde fan ha blivit omyndigförklarad för länge sedan pga intellektuella funktionshinder... http://www.aftonbladet.se/wendela/article522660.ab

Ja det är via "favoriten" aftonbladet!

2009-10-01 @ 12:34:10
Postat av: Helene

Jag vill gärna bidra med ett litet boktips med anledning av den SVT Playlänk som har varit inklistrat i vissa inlägg. Boken heter Ögonblick i själva verket och är skriven av pseudonymen Bam Eson Claar. Den har visserligen några år på nacken, men ändå mycket intressant och läsvärd. Och högst aktuell. Jag försökte låna den på biblioteket, men den var naturligtvis bannlyst där, så jag beställde den från SDs hemsida. Hoppas den finns kvar. Rekommenderas varmt!

Läs mer om boken här:

http://www.kanalen.org/bok/rec.php?id=320

2009-10-01 @ 12:44:17
Postat av: BAW

Objektivitet ala SVT påminner om Pravda och liknande. Nu har fyra motståndare till SD fått säga sitt, nu måste fyra SD anhängare få komma till tals under lika lång programtid.

2009-10-01 @ 12:47:06
Postat av: AWSvensson

”Jag gick inte med i sossarna, jag gick med Olof Palme”, säger Mona Sahlin. Ja ja det har man ju hört ryktesvis.

2009-10-01 @ 12:52:04
Postat av: Ibbe

@AWSvensson

Mona Sahlin hade nära, mycket nära kontakter med Sten Andersson den gamle partisekreteraren och ministern. Därav hennes fortfarande starka ställning inom delar av socialdemokratin ,enligt trovärdiga s-källor.

2009-10-01 @ 13:32:38
Postat av: LP

Börjar bli mer och mer undrande över vem det egentligen är man spelar upp dessa små charader för?!Är det en slags duktighetsuppvisning inför de redan frälsta och de korkade massorna, där man sitter och smutskastar SD i synnerhet och invandrings- och multikultikritiker i allmänhet, med samma frenesi som man prisade den kommunistiska lögnen i Sovjet en gång i tiden. Där (i Sovjet) gick man förmodligen sedan hem och efter att ha kollat att KGB inte buggat lägenheten kunde man korka upp vodkflaskan och tala klarspråk om sakernas tillstånd.Man kanske kan se alla dessa riggade "debatter" som en slags PK-idioternas gruppterapi. När de upprepat lögnerna tillräckligt många gånger inför varandra, kommer de att brista i gråt och falla i varandras armar. "Vi måste sluta ljuga, vi måste våga se sanningen!" kommer man då att utropa.

2009-10-01 @ 14:16:18
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

Signaturen Pops skriver på Sdbluffen i en kommentar där han bemöter den vilt sluggande Lars Persson, som är en pseudonym och "talesperson" för den obskyra bloggen "Vi i Sverige":"1999 höjde Jan Ekberg kostnaderna ytterligare till minst 100 miljarders förlust årligen i en amerikansk ekonomitidskrift.

( Se:: Jan Ekberg, Immigration and the public sector:Income effects for the native population in Sweden, Journal of Population Economics, volym 12, nr 3.)

Dessutom har professor Bo Södersten(s) på högskolan i Jönköping i artiklar, med Jan Ekbergs forskning som underlag, hamnat på 65 miljarder årligen.

För att inte tala om Lars Janssons beräkning på 270 Mdr kr."Tror mest på Lars Jansson eftersom Bo Södersten har en viss relation till Birgit Friggebo och Jan Ekberg har tidigare fått forskningsansanslag av Socialdemokraterna bl.a. för att kartlägga invandringens kostnader.

2009-10-01 @ 14:43:50
Postat av: Skånepåg

@ LP"Man kanske kan se alla dessa riggade "debatter" som en slags PK-idioternas gruppterapi."Mycket bra och dagens garv!

2009-10-01 @ 14:46:42
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Måste inte Lodenius o comp. bre på mackan rejält annars köper inte PK-pressen deras alster. Skulle dom skriva sanningen vore man inte intresserad att köpa vad de skriver. DE är ju frilansjournalister och smaskar till en story med gamla brunskjortor etc. Lögner för att överleva. Hade de levt i gamla DDR så hade de säkert jobbat för STATSI.

2009-10-01 @ 15:13:46
Postat av: Affe

Fascinerande diskussion i videon. Som Skeåning skrev. "Detta känns som ett sånt program folk skulle kunna blicka tillbaka på, tio år från nu, och gapskratta åt".Noterade också att de ofta ser besvärade ut. Fick känslan av att nånstans i deras bakhuvuden finns det trots allt ett litet dåligt samvete som säger något i stil med "Vad sysslar du med egentligen? Du sitter här i TV och ljuger, vilseleder, och smutskastar människor som inte får chansen att försvara sig. Du borde ta mig fan skämmas.".ja förutom i Bengt Westerbergs bakhuvud förstås.

2009-10-01 @ 15:25:58
Postat av: Dan åke

såg programmet under 1 min, tänk att folk kan bli rika och plocka ut skattemedel på att ängna sig åt tok, politiker och mediafolk skriver böcker på sin "arbetstid" och den som betalar deras lön blir skattebetalarna medans äldrevården,skolor, sjukvård skall spara mer och mer. man inser att bedragarna har etablerat sig i maktens korridorer för de vet att Svenska folket inte vill bråka och kritisera.vad beror det på att Svenska myndigheter lyder alla utlänningar, allt från makteliten i EU,till smågangstrar i förorter alla har dom ett gemensamt att de bestämmer över Svenskarna!

massinvandringen som skulle hindra att det föddes för få barn här är ju bara tok-argument. Svenskar skulle ju kunna skaffa egna barn om de kände trygghet och framtidstro.

läste på w w w n d s e Att Japan inför ekonomiskt hjälp i massor till sin befolkning så de skall få råd att skaffa många barn.

I Sverige införs bidrag till utlänningar medans Svenskar tvingas i fattigdom och elände och helst drivs till självmord.

FY FA-N Sverigefientliga krafter måste köpt Svenska politiker i allians och sossemaffian för så dumma i huvudet kan ingen vara som Svenska politiker och myndighetschefer är. är det bara girighet och feghet och ondska mot sin egna befolkning som är deras ledstjärna2009-10-01 @ 15:45:28
Postat av: Nalle i Växjö

Regler för SVTJag kan inte släppa "sagostunden" om SD på bokmässan som jag och flera andra länkat till så jag kollade lite på Granskningsnämnden och om man tittar på reglerna så kommer jag till att sådan utpekande av grupper som inte har möjlighet att bemöta vara otillåtet enligt sändningsbestämmelserna.Kan inte SD centralt göra anmälan

Postat av: Fredrik

@Helene

Mycket intressant den länken du skickade.

Detta har jag missat :-) Vad som är anmärkningsvärt är att man enligt artiklen har försökt ge ut den gratis till biblotek men dom vägrar ta imot boken ?? Att ett land kan vara så besudlat av vänsterfacister och kommunister!?Kan det inte bli val snart ! :-)

2009-10-01 @ 17:15:20
Postat av: Fredrik

Läs o begrunda!

Man sågar boken i DN.Men vänsterflummet kommer köra stenhårt men falsk fakta och komma med lådvis med lögner under kommande året.Denna bok kommer finnas att tillgå överallt. Kommer säkert skicka hem skiten i brevlådan med hjälp av skattemedel !Ja du jävlars va ! :-)

Postat av: Info

GELLERT TAMAS, CARL RUDBECK OCH DE APATISKAVarför den kände reportern och TV-danserskan Elisabeth Höglund slutade på Aktuellt återberättas här:http://www.bgf.nu/media/eh1.htmlAlltså emedan hon genomskådat trosfrändskapen mellan extremvänstern, journalistkåren och massinvandringsindustrin. I Expressen 10/11 2008 pulvriserade hon nämligen Gellert Tamas-sektens förklaringar till apatiepidemin bland främst östeuropeiska asylsökarbarn utan flyktingskäl.Nu har Tamas nya bok ”De apatiska” kommit ut. Och knappt har detta skett förrän vi hittar honom i en lång hyllningsintervju i Sveriges radios P1. Detta är bara början. Idag har Kulturnytt inbjudit den gamle timbroräven Carl Rudbeck till en egen långrecension, som inte kan kallas annat än en förvirrad eulogi. Förklara detta, detta som kan. Och lägg dessa hans ord på minnet för framtiden:”TAMAS OM DE APATISKA

Torsdag 01 oktober 2009 07:46, repris 13.05Journalisten och författaren Gellert Tamas, som tidigare bland annat skrivit Lasermannen - en berättelse om Sverige och Sverige, Sverige fosterland, har nu skrivit en bok om flyktingbarnen. Titeln är De apatiska och har underrubriken: Om makt, myter och manipulation.Snart hette det att barnen inte alls var sjuka utan simulerade. Eller att de förgiftades av sina föräldrar för att få asyl i Sverige. Man påstod att de tillfrisknade i samma ögonblick som de fick stanna här. Man hävdade att denna sjukdom bara hade observerats i Sverige.Det talades om resebyråer i Ryssland som sålde hela ´kittet´ - biljetter till Sverige samt droger för att försänka barnen i ett apatiskt tillstånd.Den svenska staten som under den här perioden i början av 2000-talet representerades av migrationsminister Barbro Holmberg lät sig inte bevekas. Dessa stackars människor måste slängas ut ur landet. Det var ju bara en bunt simulanter.I sin upprörande bok skildrar Gellert Tamas scener där den starka och felfria statens nitiska tjänstemän släpar närmast livlösa människospillror till flygplan som för dem till vanligen förfärliga öden i främmande länder. När man väl utfört sitt hantverk firade man i åtminstone ett uppmärksammat fall med champagne på migrationsverkets lokaler för ett väl förrättat värv.Migrationsministerns oförsonliga linje fick stöd av ledande representanter för de mentalvårdande och polisiära etablissemangen som trodde sig veta att det rörde sig om bluff från de apatiska och deras anhöriga.Men det fanns också experter som ansåg att det inte kunde röra sig om fejkade tillstånd. Andra som inte hade kunskap i sakfrågan förklarade att det inte anstod ett upplyst land att utvisa människor som var i så dålig form som dessa barn och deras familjer.In sin bok, som har blivit onödigt lång genom att vara kronologiskt i stället för tematiskt disponerad, smular Tamas sönder argumenten från dem som menade att det rörde sig om simulanter. Han visar att det som på svenska kallas uppgivenhetssyndrom har konstaterats i andra länder. Apatiska barn var inget unikt för Sverige.Han konfronterar dem som hävdat bluffhypotesen med frågor om var, när och hur. Och då börjar de alla utan undantag att sväva på målet. De har hört talas om det, det finns en hel del som tyder på det, någon har sagt det och så vidare. Ingen av alla dessa höga byråkrater som bestämmer över andras liv och död kan komma med ett enda konkret exempel på det som de tidigare så självsäkert har påstått.Tamas sammanfattar: ´Det finns inte ett enda belagt fall av manipulation eller simulering. De påståenden och anklagelser som har framförts i debatten visar sig alla, vid en närmare granskning, bygga på en kombination av spekulationer, hörsägen, myter, vandringssägner och avsiktlig manipulation.´De Apatiska är en modern svensk tragedi med sina offer, hjältar och skurkar. Må skurkarna här få förbli namnlösa men bland HJÄLTARNA förutom Gellert Tamas själv vill jag gärna nämna psykiatern GÖRAN BODEGÅRD och dåvarande ärkebiskopen K G HAMMAR. De var båda trogna sina olika yrkesetiker och ställde sig på de försvarslösas sida.Carl Rudbeck”(Källa: Sveriges radios hemsida 1/10 2009.)Kommentar till champagne-episoden, som länge gick som en skräckföljetong i svenska medier: Enligt vad jag hört av någon som var initierad, så var det INTE ALLS barnets avvisning som firades med champagne. Det var lättnaden över att till sist och äntligen bli av med dettas ideligen återkommande, pockande, aggressiva och hotfulla föräldrar.Vad gäller ”debatten” idag i Studio Ett mellan DN:s ledarskribent och Tamas-kritiska Hanne Kjöller och Gellert Tamas själv, så kan det vara värt att lägga Hanne Kjöllers slutord på minnet. I stort sett var hon i själva verket enig med Tamas: JAG VILL OCKSÅ HA EN MYCKET STÖRRE INVANDRING!2009-10-01 @ 17:34:01
Postat av: Stone

Debatt är väl att ta i, allt är förutsägbart som de orerar om.

2009-10-01 @ 18:25:19
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Svenska politiker från vänster till höger uttalar sig att de tänker aldrig samarbeta med SD. Då ställer man sig frågan varför Sverige samarbetar med IOK och Juan Antonio Samaranch. Vid firandet till minnet Francos militärkupp 1974 så kan vi se MR Samarach göra hitlerhälsning. ( finns på nätet ). Tydligen går det och har gått att samarbeta med facistiska krafter men inte med demokratiskt valda politiker i Sverige. Ytterliggare ett exempel på dubbelmoral och hyckleri från etablissemangets sida.

2009-10-01 @ 18:37:05
Postat av: Karpstryparn

Det där var det lögnaktigaste program jag har sett på länge, snacka om småbarnsaktiga smutskastningsförsök mot SD som tragiskt nog, för dessa mångkulturvänliga folkförrädare, inte ledde någonvart. DE enda som tjänade på detta var SD, som sagt, dessa folkförrädares lögner och förtal fungerade inte.

2009-10-01 @ 18:42:21
URL: http://www.karpstryparn.blogspot.com
Postat av: He

2009-10-01 @ 18:48:57
Postat av: Helene

FredrikJa, visst är det skrämmande. Jag gjorde lite sökningar på boken efter jag lagt in mitt inlägg, och lustigt nog fick jag några träffar på olika bibliotek. Så det går kanske att få tag i den. Här är ytterligare en intressant länk där författarinnan intervjuas. Boken är ju som sagt några år gammal (tryckt 1995), så även länkarna, men lika fullt intressanta att läsa.http://www.bgf.nu/nr/95/7/be.html

2009-10-01 @ 18:54:24
Postat av: Calle

Norge hade sina Quislingar- Sverige har Westerbergare. Bägge 2 var/är landsförrädare. Skillnaden är att Vidkun Q dömdes medan Bengt W får vara med i statstelevisionen. Fy faeen!

2009-10-01 @ 20:54:16
Postat av: Allah

Sverige har aldrig funnits. Vi har alltid varit araber här, och använt deras språk.Ja iallafall om denna muslim får bestämma.

http://www.bahlool.se/2009/10/01/runor-har-arabiska-rotter-klar/

2009-10-01 @ 21:00:39
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Hulda

Det ska bli kul att se dessa debattörer EFTER nästa val........

2009-10-01 @ 21:42:35
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

I Malaysia är muslimerna knappt 50 procent av befolkningen men ändå en islamistisk stat. Vad kommer att ske med Sverige i framtiden???.

2009-10-01 @ 21:45:47
Postat av: Bahlool

Lol Killen som kallar sig Allah brukade trakassera thoralf och få folk att skriva skit om honom, (han driver blogghelvetet.se)

Jag har inte hävdat något, jag tog en tidningsartikel och skrev vilka rön de hade första meningen i texten:

Enligt vissa rön, så kan de gamla runorna, som användes av vikingarna i norden, ha sitt ursprung i mellanöstern2009-10-01 @ 21:57:42
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Skånepåg

En släkting till mig är Docent och verksam inom arkeologi och svensk fornhistoria. En av hans specialiteter är bl.a. de olika former av runskrifter som finns och även bildstenar som var dess föregångare. Jag slog honom en signal och berättade om vad som skrivits om runor på en annan blogg och han fick sig ett gott skratt. Han rekommenderade ett par vetenskapliga alster i ämnet, men då jag inte tror att någon var intresserad av djupare kunskap antecknade jag inte dessa.Han påpekade även ett annat försök till historieförfalskning, nämligen de av oss använda siffrorna som kallas arabiska. Dessa har sitt ursprung i Indien och dess troligaste spridningsvägar till Europa var södra Europa via mellanöstern och till norra Europa via Kaukasus.

2009-10-01 @ 22:21:13
Postat av: Skånepåg

Ny rekordnotering för Sverigedemokraterna: 5,9 procent i opinionsundersökning.Sverigedemokraterna erhåller 5,9 procent i septembermätningen från Sentio Research och når därmed sitt högsta resultat någonsin i en opinionsundersökning.

Sverigedemokraterna går framåt med 0,9 procentenheter i septembermätningen från Sentio Research och erhåller rekordhöga 5,9 procent av väljarstödet (5,6 procent i telefonintervjuerna och 6,4 procent i webbintervjuerna). Sverigedemokraterna är i samma undersökning större än Centerpartiet (5,5), Kristdemokraterna (3,7) och Vänsterpartiet (5,4) samt i stort sett jämnstora med Folkpartiet, som erhåller 6,0

Partierna erhåller följande resultat i septembermätningen från Sentio Research:Sverigedemokraterna 5,9% (+0,9)

Centerpartiet 5,5% (-0,3)

Folkpartiet 6,0% (-0,7)

Moderaterna 28,9% (1,1)

Kristdemokraterna 3,7% (-1,1)

Socialdemokraterna 34,0% (1,9)

Vänsterpartiet 5,4% (-1,6)

Miljöpartiet 8,4% (0,3)

Övriga 2,4% (-0,5)Hej och hå, det är bara att fortsätta jobba på! Thoralf och andra via sina offentliga kanaler och vi andra genom att kampanja i vår omgivning.P.S. Blir en liten sängfösare i kväll för att fira!

2009-10-01 @ 22:57:04
Postat av: Allah

Baloooo

De vet vem jag är å de har garanterat läst mitt "väckelsemail" med..

Så här vann du inga poäng Sorry

2009-10-01 @ 23:00:28
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Putte

@Bahlool: Det står också i artikeln att de här soldaterna också lärde ut skeppsbyggnad och ädelmetallhantering. Detta är inget annat än historieförfalskning och skitsnack. Man har i skandinavien hållit på med både skeppsbyggnad och ädelmetallsmide ända sedan bronsålderns början. Dvs minst 1700 år före dessa "övermänniskor" kom till skandinavien. Du vet väl att nästan all arabisk kultur har sina rötter i Grekland och att islam är en förvrängd kopia av judendomen!

2009-10-02 @ 05:58:39
Postat av: Skånepåg

Från SVTText"Allt fler sjukhussängar skrotas.För femte året i rad minskar antalet vårdplatser enligt statistik från Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).Under 2008 försvann mer än 300 sängar från sjukhusen och väntetiderna ökar. Många patienter har nu börjat tro på allvar att ståplats är det enda som vården kommer att erbjuda dem, rapporterar SR:s Ekoredaktion."Kan inte vara svårt att räkna ut i vilket ”mörkt hål” dessa pengar försvinner och som är orsaken till nedrustningen i svensk sjukvård!

2009-10-02 @ 10:01:58
Postat av: DanneSwede

Bengt Westerberg ska inte snacka skit om andra , han och flera andra fega landsförrädare är ansvariga för att städer som Malmö känns mer som Eurabien än Europa numera.Men dessvärre är sådana som Bengt t.om. stolta över det skapandet , dom är säkert stolta över de problem som tillkommit också.

2009-10-02 @ 10:54:05
Postat av: Skånepåg

Ann-Lena Lodenius skriver på sin blogg:"Det här sista inlägget tar jag med enbart för att visa hur jag har det. Hade en enkät tidigare som visade att det är betydligt fler som ogillar mig än som gillar mig som läser den här bloggen. Sverige är ett land av självplågare."- "..visa hur jag har det.". Hon anser sig tydligen förföljd av de som kommentarer på hennes blogg och som påpekar verkligheten för henne!

- Sverige är ett land av självplågare? Avser hon sig själv genom att hon tillhör de som "offrar allt" för att delta i förföljelsen av Sd, eller vad menar denna verklighetsfrånvarande och förvirrade människa?Att en sådan person som Anna-Lena Lodenius anses lämplig att delta i ett nedsvärtningsprogram av Sd hos SVT förvånar mig inte. Som ordspråket säger: "lika barn leka bäst"!

2009-10-02 @ 11:45:37
Postat av: Blade

Men Bengt Westerberg, tyckte han gjorde ett överraskande positivt intryck här. En intryck av öppenhet som jag inte trodde om honom.

2009-10-02 @ 22:24:11
Postat av: Dessa kryp borde skaffa sig anständiga Förvärvsarbeten

Ang. Bengt Westerberg. Ni forumets läsare vet väl om att Bengt Westerbergs sista ord i talarstolen i Riksdagen var "Mer invandrare till Sverige!" med pekfingret höjt till skyn!

Det säger väl en hel del om hans inställning till ursprungsbefolkningen...

Usch o fy!

2009-10-03 @ 23:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0