SUNT BONDFÖRNUFT


Behöver vi fler dialogpoliser?

Vad gör du när det svämmar över i badkaret? Den som har sunt bondförnuft stänger givetvis av kranen!

Detta gäller dock inte för riksdagspartierna när de bedriver politik på ”hög nivå”. De flesta applåderar alliansregeringens satsning på 4 miljarder kronor på rättsväsendet.  Antalet poliser skall snart vara 20 000 och det är ökning med 4 000 poliser på ett antal år.

Den som har öppnat ögonen vet att invandrare och personer med utländsk härkomst är överrepresenterade i brottsstatistiken. Om de partier som sitter i riksdagen hade stängt av kranen på massinvandringen och haft ett bra gränsskydd hade vi inte behövt 4 000 miljoner kronor extra till rättsväsendet och flera tusen nya poliser för att hålla ordning på alla kriminella i fram för allt i storstäderna.

Eftersom samma politiker låter badkaret fortsätta svämma över utan att stänga av kranen kommer nya insatser behövas om ett antal år. Kommer vi då att behöva 22 000 eller 24 000 poliser?

Uppenbarligen är enda möjligheten att få kranen avstängd att rösta på Sverigedemokraterna!


 Mona Sahlin har varit ute i media igen de senaste dagarna
. Inte så förvånande att hon lovar svenska skattebetalare höjda skatter. Detta kommer att drabba socialdemokraterna skoningslöst i kommande opinionsundersökningar och gynna SD i lika stor utsträckning som alliansen.

Steget från S till M är betydligt mycket större än S till SD. Sverigedemokraternas förutsättningar för att bli ett starkt vågmästarparti kommer att förstärkas så länge riksdagspartierna inte använder sunt bondförnuft.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman på G

Politikerna är skräckslagna.

Vad kunde vara värre att få på halsen lagom till SD ramlat upp på 4%.Än dessa sinnesjuka terrordåd av berikarjoe.Precis som skafferitrollen skrev,inte ska vi vara ledsna över detta just nu,det är så många andra som är ledsna o rädda.Den som kommit på iden med dialog västarna borde ha en spark arslet.Vi väntar bara på en rosa toppluva med,kommunisterna driver ju med svensk polis.Poliserna kan vi ha nytta av vid kommande avisningar.Roligast nästa år blir att se dom första PK politikerna ,som får segla ut ur rikdsdagen i sina överfulla badkar.Lycka till.

2009-09-09 @ 23:25:02
Postat av: dan åke

vad är det för fel på Svenskar? alla ogillar massinvandringen både medelsvensson såväl som höga politiker men ingen vågar säga det! är Svenska folket fredsskadade efer 200 år av fred. undrar om medelsvensson kommer matas med PK-media ända tills utlänningar tagit över rättsväsendet och alla samhällsfunktion och då kommer etniska Svenskar upptäcka att de inte har något land kvar. Men då är det försent.

2009-09-09 @ 23:31:46
Postat av: Skånepåg

Söndagen den 20 september blir det en stor antisemitisk demonstration på Sergels Torg i Stockholm.Här skall tydligen efter vad jag hittat på olika ställen såväl muslimer, nationaldemokrater, nazister, AFA, SUF, vänsterextremister och annat löst folk förenas (?) och skrika ut sitt hat mot den enda demokratiska staten i denna del av världen.Skall bli mycket intressant att se hur detta kommer att avlöpa med banderoller, ev. hakkors, andra hatiska symboler och i värsta fall omfattande skadegörelse. Skall även bli intressant om och i så fall vilka från riksdagspartierna som kommer att medverka?P.S. Den 20 är även datumet för att rösta i kyrkovalet. Ni som fortfarande är medlemmar i svenska kyrkan, missa "för Guds skull" nu inte detta!

2009-09-09 @ 23:50:55
URL: http://www.shiaislam.se/swe/
Postat av: Sven Duva

Underbar allegori.

2009-09-10 @ 00:21:30
Postat av: snaphanen

Svenske politikere "sidder i baghånd", som man siger. De kunne have kommet det i forkøbet, men de gjorde det ikke.En rådgiver for den engelske regering, dr, Patrick Sookhdeo, sagde at parlamentet ikke er dumme eller uvidende. De er lammet af skræk. Jeg antager det også gælder i Riksdagen.

2009-09-10 @ 00:23:03
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: robban

är man som riksdagsman förlamad av skräck, inför en situation vilken det nu än må vara, så ska personen tas bort. pk ligger som ett sotlager över press och politiker-elit och endast en rejäl rengöring kan lösa problemet. men det är väl det som sittande politiker är rädda för,SD's intåg i riksdagen betyder att många av dem får sparken.

hur många rådgivare och personal är knutna till varje riksdagsman?

2009-09-10 @ 01:34:29
Postat av: Linus

Aldrig röstat i kyrkovalet tidigare men senare idag går jag ner och förtidsröstar så att jag får de bortgjort, självklart på SD. Sen går jag ur skiten.

2009-09-10 @ 02:28:25
Postat av: vmm

Av någon anledning så retar jag mig på att dom skriver DIALOG POLIS på ryggen. Skriv ihop, förihelvete./Språk polis

2009-09-10 @ 03:09:30
Postat av: Anonym

VMM, MYCKET BRAAtt man ska skriva ihop, så som man gjorde ända fram till 2005-talet.Att däremot få svenskarna att skilja på "de" och "dem" numera, är sannolikt för mycket begärt. De kvinnliga toppeleverna i svenska skolor kan visserligen, efter tolv års skolgång, i regel skriva:THEY WERE HAPPY

HE CAUGHT THEMMen vad det gäller översättning till svenska, så råder osäkerhet överlag:DEM var lyckliga.

Han fångade DE.Samt: "VART ÄR HAN?" Och: "VART BOR HAN?". Samt: "DEM SÅG HAN".Sistnämnda har intill nu alltid hetat: "DE såg HONOM". Vad gäller dig, Thoralf, som jag med behållning har läst dagligen i flera år, så är din svenska (logik, språkbehandling osv.) över genomsnittet. Dock förundras jag numera dagligen över att du så fullständigt anammat den samtida journalistsvenskans statusförsummande av ordet "att"."JAG KOMMER GÅ."

"JOHAN PERSSON KOMMER VARA DÄR".I min egenskap av gammal svensklärare (sedermera biolog) skulle jag under vår gemensamma skoltid, om vi hade haft någon sådan, under loppet av fem minuter i ditt liv kunnat lära dig, att en normal sverigedemokrat ska undvika journalisttugget "han kommer spela fotboll" och i stället modigt framhärda att säga: "han kommer ATT spela fotboll".Nå, det där med alliansens och oppositionens nya miljarder. Till polisen m.m. Det är en sak som kommer bort i sammanhanget. Det FINNS inga miljarder. Bara luftmiljarder. Ytterligare lån och ökad statsskuld.För min del anser jag att Thoralf skulle vara en tillgång i Sverigedemokraternas styrelse.2009-09-10 @ 08:39:47
Postat av: Nalle i Växjö

Ibland kan man behöva lite sjuk humor i all den bistra verkligheten, kolla länken

Postat av: Skånepåg

Några exempel på de eskalerande och råa våldtäktsöverfall som sker i Malmö.30 april, okänd plats i Malmö

Målsägaren, en 42-årig kvinna, blev våldtagen i en svarttaxi under knivhot.

Signalement: Väldigt muskulös man, mörk, körde en liten röd bil.27 maj, Aspgatan

En 30-årig kvinna tar en taxi utanför nattklubben Scandic i Malmö. Han kör till sin lägenhet där han våldför sig på henne.

Signalement: Runt 170 cm lång. Kort lockigt mörkbrunt hår. Talade svenska med brytning. Vältränad. 25–30 år. Körde en svart kombi.30 maj, Rosengård

En 17-årig kvinna väntar på bussen i Lund när två män sätter sig hos henne. Kvinnan vaknar senare upp i en säng, troligen i en lägenhet på Rosengård i Malmö. Hon har, tror polisen, blivit bortförd i bil och våldtagen.

Signalement 1: 20–25 år, runt 160 cm lång. Svart kortklippt hår och talar dålig svenska.

Signalement 2: Runt 30 år. Kraftigt byggd. Svart, rakat hår. Talade svenska med brytning.17 juni, Spånehusvägen

Den 20-åriga kvinnan åker svarttaxi hem från Crown Nightclub i Malmö. I bilen börjar föraren tafsa och följer sedan efter henne in i trapphuset. Där våldför han sig på henne.

Signalement: Utländsk man. Kortväxt med kort hår, 30-40 år och hade en leverfläck på kinden.27 juli, Kungsgatan vid S:t Pauli kyrka

En 16-årig kvinna blir på krogen erbjuden skjuts hem av en okänd man. I bilen slår han henne i huvudet och misstänks därefter ha våldtagit henne.

Signalement: Mannen påstod att han var 21 år. Körde en liten röd bil.30 juli, Östra Varvsgatan

Den 20-åriga kvinnan träffar en man på nattklubben Babel. Han erbjuder sig att skjutsa henne hem men kör i stället ner i hamnområdet där han våldtog henne.

Signalement: 165–170 cm lång. Bredaxlad och pratade dålig svenska. Körde en Audi.30 augusti, Agneslundsv./Nobelv.

Den 21-åriga kvinnan hade varit på nattklubben Hipp. Utanför hoppar hon in i en svarttaxi. I bilen finns tre män. En av männen börjar tafsa på henne, men kvinnan lyckas fly.

Signalement: Liten röd bil. Männen var i trettioårsåldern och av utländsk härkomst.P.S. Stor stjärna till anonym skribent i ovanstående kommentar.

2009-09-10 @ 09:13:55
Postat av: Allah

Snart kommer vi ändå inte kunna läsa om raseriutbrott, hedersmord och balkongkastning. Med tiden kommer sådant att censureras bort.

http://allahuakbar.se/wordpress/?p=396

2009-09-10 @ 09:37:31
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Stora Småland .

Va, faen det skälls stup i ett på oss Sverigedemokrater ! Vi har väl för faen inte haft möjlighet att ställa till med något ont ?? Det är väl sossarna och numera alliansen som ställer till med elände , skäll på dom istället ! Tycks vara en fluga att det ska skällas på Sd, men det ska vi ändra på nästa år då kan våra belackare stå med skägget i brevlådan ! Mvh .

2009-09-10 @ 09:48:46
Postat av: s-e karlsson

Bra svar du hade i Västerviks tidningen Thoralf !

Mvh S-E karlsson .

2009-09-10 @ 10:41:32
Postat av: AWSvensson

Att hela asylhanteringen är enda stort svindleri har väl de flesta förstått, men vad krävs för att de styrande politikerna ska inse att de är att betrakta som mentalt retarderade. Orka de ens ta till sig information från källan eller är man helt avtrubbade.

2009-09-10 @ 10:46:28
Postat av: AWSvensson

till ovan kommentar

Postat av: Skånepåg

@ S-E KarlssonDå du lägger in kommentarer och refererar till olika källor, vore det bra om du i fortsättningen även angav URL till dessa. Onödigt att alla andra som blir intresserade, måste hålla på och leta runt på nätet för att hitta vad det är för en artikel som du åsyftar.Jag har nu lagt in URL till Västervikstidningen och antar att det är den artikeln som du menar?

Postat av: Branchtender Linden

Nu finns förklaringen till varför FN och diplomatkåren och andra myndigheter typ migrationsverket inte har några nedskärningar"Detta förklaras av hotelledningen med att efterfrågan har ökat kraftigt, inte minst från diplomatkåren och FN, som har sitt europeiska högkvarter i staden"

Postat av: S-E Karlsson

"Skånepåg " ! Ber om ursäkt , jag är nämligen självlärd när det gäller detta moderna påfund med internet ! Det är därför som det haltar i mångt och mycket ! Förstår att det kan bli svårt om man inte anger ngn källa ! Ha en bra dag !

Mvh S-E Karlsson .

2009-09-10 @ 11:52:46
Postat av: Skånepåg

@ S-E KarlssonOK, jag förstår och givetvis en kommentar från mig i all välmening. Men var det den artikeln av Thoralf som du menade?2009-09-10 @ 12:00:15
Postat av: AWSvensson

Skånepåg har lärt mig urla vilket jag försöker med alla till buds stående medel så bara urla på.

2009-09-10 @ 12:04:50
Postat av: S-E Karlsson

"Skånepåg " .Inga problem jag tar det som ett vänligt påpekande ! Stämmer ,det var den artikeln det var fråga om ! Nu ska jag ut och utöva penselföring ! Ha det gött alla ! Mvh S-E Karlsson .

2009-09-10 @ 12:16:03
Postat av: Kalle

Vad är det som händer i sverige??? Nu skall utländska studenter inte längre få fri utbildning i sverige. Hör och häpna efet alla år skall de bli tvungna att betala för sin utbildning i sverige. Sverige skall i framtiden inte bjuda på det och de svenska studentorganisationerna protesterar som vanligt. Varför man inför avgifter??? Det är för att värna om svenska studenter så klart men det gillar inte svenska studentorganisationer. Vilka puckon. Betyder den vita studentmössan att här ser ni ett pucko??? Och dessa studenter skall leda sverige in och i framtiden. Stackars sverige!!!Postat av: Skånepåg

@ Kalle"Betyder den vita studentmössan att här ser ni ett pucko???"Puh, då klarar jag mig eftersom min "myssa" med åren har blivit lite GULAKTIG!

2009-09-10 @ 12:48:04
Postat av: s-e karlsson

Detta med införandet av avgifter för utländska studenter är väl ett av de vettigaste förslagen som lagts detta år ! Varför i faen har vi bjudit på denna utbildning under hur många år som helst ??

Äntligen ett vettigt förslag , detta med finanskrisen har i många fall fått upp ögonen på många människor !

2009-09-10 @ 13:21:09
Postat av: Skånepåg

Om Sd-bluffen.- Man har nu för att försöka rädda detta "sorgebarn" engagerat en av Måånas påläggskalvar Anna Ardin att skriva inlägg. En riktig obehaglig "turbotrut" som kör med floskler och påståenden så det ryker och i klass med Mp:s Maria Snatterand (Wetterstrand).

- Jag har sänkt mig till en nästan tarvlig nivå och gjort några kommentarer och använt lite "medicinska termer" för att snygga upp det hela. Kunde bara inte låta bli!

- En invandrare/"flykting" Jack Scholl har nu senast gjort ett inlägg där han går till frontalangrepp på det mesta som han anser är typiskt svenskt och i huvudsak socialdemokratisk politik. Skall bli mycket intressant att se hur SSU ev. lyckas knåpa ihop ett PK-svar på detta?

2009-09-10 @ 13:25:04
URL: http://www.sdbluffen.se
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

Blev fel URL inlagd av mig.

2009-09-10 @ 13:27:39
URL: http://www.sdbluffen.se
Postat av: Donnie Blair

SVT god morron Sverige kl 6,50 hade ett misslyckat inslag med två, för-stå-sig-påare, som tycktes ha ståpäls över vartenda, påhittade dåligt, som SD tillför Sverige. Programmet skulle egentligen handla om "Världens lyckligaste folk" heter LENA SUNDSTRÖMs bok om främlingsfientligheten i Danmark" men men det kom av sig ganska snabbt. Vad annat att förvänta sig av gammelmor MARIANNE RUNDSTRÖMTV4 news huvudinslag kl. 7.00 kontrade med att läraren Ehn i Göteborg(som inte längre är lärare) använde Facebook till att värva skolbarn till Kyrkovalet, man försökte med sitt yttersta att få honom att framstå som en ful gubbe, tom en tokig rektor var där och svamlade om denna fn ICKE lärare.

Passade väl bra in i dagens tema "Största kartläggningen nånsin över barn och unga under 18 år som blivit sexuellt utnyttjade via nätet"

2009-09-10 @ 13:51:50
Postat av: Magne

Det gäller att sätta rätt rubrik för att få största möjliga effekt på läsaren;http://www.barometern.se/sporten/rasistattack-mot-tolvarig-spelare(1514608).gmJag syftar på ordet attack.

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Har nu sprungit trappa upp och trappa ned och delat ut SD.kuriren plus valsedlar. Det man lägger märke till är att det bor ungefär en kulturberikare i nästan varje trapp, men inte i vissa områden. Frågan man undrar är, blev dessa lägenheter precis lediga när dessa anlände till Kalmar eller är det så att dessa hölls tomma till de kom dvs andra fick vara utan. Personligen tror jag att det är ingen slump att det finns en i varje trapp i Kalmarhems hus. Man har haft tomma lägenheter dvs missade hyresintäkter. Tyvärr går det ald rig att bevisa detta.

2009-09-10 @ 15:33:41
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PK-tidningen Barometern tar upp en halvsida med rubriken " rasistattack mot tolvårig spelare ". Naturligtvis var uttalandet dumt att stå och skrika " djävla blatte ". Men när får vi läsa om alla rån som bara riktar sig mot bara svenska ungdomar? Har själv arbetat på Novaskolan, och undrar i mitt stilla sinne hur många svenska ungdomar som gått på Nova reagerar när dom läst Barometerns artikel. Tror att många blir SD:are. Men man får väl tacka för enögdheten. Artikeln var ju större än rånmordet på Arreniusgatan där kulturberikaren fick bara 10 år för rånmord. Sverige idag. Ellen sjöbefälseleven som mer eller mindre dränktes för han inte kunde ta sig upp ur vattnet av rädsla för att bli ihjälslagen. Sverige idag. Så stor artikel för sån liten grej, kan bara utspela sig i PK-pressen Sverige 2009.

2009-09-10 @ 17:10:47
Postat av: Info

ZLATAN SLOG MALTASjälv bor jag ganska långt från Småland, men tack vare Thoralfs blogg har jag jag blivit smått intresserad av förhållandena i Kalmar. Kanhända kan någon pigg kalmarbo besvara följande fråga:MED HUR MÅNGA MÅL SLOG ZLATAN MALTA?Gammal fotbollsspelare som jag är, har jag naturligtvis följt svenska landslagets öden i VM-kvalet. Igår var det Zlatans tur att möta Malta. I flera veckor har jag sett Svenska Dagbladet i artikel efter artikel hylla Zlatan för hans enastående många mål på Malta. I förrgår publicerade en viss tidning en bild på Zlatans skithuspapper: VÅRT TVÅ MILJONER.Faktum är, att jag slog på radion igår för att lyssna på matchen.IBRAMIMOWITCH passar till ISOMSOROWITCH. RAMADAN PASSAR TILL IBRAHIMOWITCH. SNART KOMMER NYA BRASSEN TILL SVENSKA LANDSLAGET.Här stängde jag av. Jag tänkte så smått på namn som GUNNAR NORDAHL, GREN, LIDHOLM. Men så insåg jag, att jag bara var en usel rasist. Svara mig:Med hur många mål över åtta vann Zlatan över Malta?Sjutton? Tjugosju?

2009-09-10 @ 17:27:57
Postat av: Vicious Dog

I måndags gjorde utlänningen mål med sin gyllene mage mot Ungern. Igår gjorde utlänningen från Malta självmål med sitt gyllene knä för Sverige.

Helt i sin ordning, bara ett dj-la tjat om någon Zlatan, vem de nu är........

2009-09-10 @ 17:28:17
Postat av: Dille i Momåla

Lars Rosén ställer en berättigad fråga och han undrar hur det kommer sig att det bor precis en berikare i varje trappuppgång. Han frågar sig vidare om Kalmarhem låtit lägenheterna stå tomma till dess att berikarna anlänt.

Tyvärr tror jag att politikerna är så PK att de som en beredskap för invandrarna låter lägenheter stå tomma.

Tänk vilken cynism! Det finns ju gott om uteliggare som far illa. Många av dessa fryser ihjäl och de får dessutom inga jobb eftersom arbetsgivaren kräver en adress.Men när hörde någon PK tycka synd om dessa svenskar?För övrigt har jag förtidsröstat i kyrkovalet därför att jag tror att kommunistväldet i kyrkan kan stoppas. Det är bara att gå och rösta.

2009-09-10 @ 17:33:19
Postat av: Nissolf

Kalle och S.E. Karlsson.

Jag läste någonstans at dom nya avgifterna för utländska studenter skal kompenseras med at det införs et nytt stipendiesystem riktad mot (just det) utländska studenter. Politikerna förnekar sig inte: Mer byråkrati som kostar mer pengar, men pyttsan, bara vi lurar Svensson. Det är ju endå han som får stå för notan.

2009-09-10 @ 17:56:10
Postat av: s-e karlsson

Hej Lars Rose`n ! Man kan kanske förmoda att det kan vara uträknat Med en pensionsräddar familj i varje trapphus , mångkulturen ska smygas på oss !

Min egen version av det hela !

Mvh Sven-Erik Karlsson :

2009-09-10 @ 18:09:39
Postat av: Gubben o Gumman på G

Ia Sellerberg är ju Barometerns specielle berikarkramare.(Smedbyartikeln bla)Var glad att rubriken inte löd "Verbalt mord på pojklagsspelare med invandrarbakgrund."Stå och skrika så mot ett barn borde ha gett en blåtira, för idioten som gjorde det.Möjligtvis "jävla Palme"Förmodligen går samma person glatt o röstar S vid valdagen.Däremot tycker vi bla Ia Sellerberg o Kalmarpolisen.Skall börja intressera sej för svartaxi verksamheten i Kalmar, och dom uppgiterna ang våldtäkter där, kan det vara så i Kalmar ?Nissolf :Vaket med stipendiet bra jobbat, upp med myglet på nätet bara.

2009-09-10 @ 19:19:01
Postat av: Kalle

Men det ska även införas stipendier säger ministern.– Vi tänker finansiera ett antal miljoner kronor i stipendier via biståndsbudgeten. Det här är både att vi genomför en reform där vi inför avgifter men också att det ska finnas möjligheter till stipendier.Ett litet utdrag ur artikeln jag länkade till.Länkar igen för dem som missat att läsa den.Postat av: Linus

Har nu varit och röstat och enligt valförättarna(eller vad dom heter) så trodde dom valdeltagandet inte skulle bli större än tidigare. Så om alla Sverigedemokrater som är medlemmar går och röstar så kan de bli ett fint valresultat. Få arslet ur nu!

2009-09-10 @ 20:26:34
Postat av: Putte

Medias lille gullegris och fd Guantanamofången Mehdi Ghezali sitter nu anhållen i Pakistan misstänkt för terrorism och samröre med Talibaner och al Qaida! Så var även den snyfthistoria som media körde en stor fet djä.. tjuvlögn. Hoppas pakistanierna spärrar in honom på livstid, så vi slipper aset i Sverige igen.

2009-09-10 @ 20:29:34
Postat av: Fredrik

Här kommer länken !

Bedrövligt förfan !! Dags för PK MEDIA ATT VAKNA!Postat av: Fredrik

Till Expressen,politiker och övrig media!Sluta kalla dom svenskar omgående!!

Dom är så långt ifrån svenska man kan bli!Detta är bidragskåta FUNDAMENTALISTISKA muslimer som utnyttjar vår välfärd till 100% !RÖSTA RÄTT

SD 2010 RAKT IN I RIKSDAGEN ! :-)2009-09-10 @ 20:49:04
Postat av: s-e karlsson

Var det inte honom dom hämtade med regeringsplanet ? Det var ju så hemskt synd om honom ! Nu håller nog pK -journalisterna igen brödnaggen !

God natt !

2009-09-10 @ 20:50:38
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Hej Putte. Du skrev precis det jag tänkte skriva. Tänk vad HSB, dvs Göran Person ( S ) lade ner energi och skattepengar för att få denne " backpacken " fri. Ännu ett klavertramp av S.

2009-09-10 @ 20:56:21
Postat av: Gubben o Gumman på G

Äntligen har SD fått en valarbetare i Pakistan.Ett stort tack till bla Aftonbladet Expressen Göran"palatset" Persson mfl.Kommer Carl Bildt nu att försöka få hem honom till hans fosterland.Frågorna är många svaren är få.Hur kommer denna pk-såp opera att sluta kabom?

2009-09-10 @ 21:14:17
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Var gång PK-Barometern har ett inslag om Norrliden så interjuvas och fotograferas bara svenska ljusa människor, trots att utlandsfödda är runt 45%. Två reportage den senaste tiden har varit exakt lika. Varför interjuvar inte Barometern invandrare? Slutsatsen man kan dra är att Barometern är diskriminerande och främlingsfientliga. Men sanningen är nog den att man skall dölja verkligheten. Ännu ett klavertramp av PK-pressen. Sen att man kallar delar av Norrliden för ljusstaden gör hela bara ännu mer lustigt.

2009-09-10 @ 21:57:38
Postat av: Skånepåg

Varsågod en liten kvällssaga!

2009-09-10 @ 22:04:49
URL: http://www.youtube.com/watch?v=QILt8mnZnMs
Postat av: Gubben o Gumman på G

Skånepåg :Kan bara hoppas på att denna film landar på redaktioner i länder runt om Sverige snarast.

2009-09-10 @ 22:20:39
Postat av: Magne

Såg debatt ikväll och där var en blond tjej med som tydligen varit med i programmet (skilda världar eller vad det hette) som debatterades. Hon påtalade att svt (statlig svensk media) sollade bort hottentottar som hade t-shirt på sig. Hottentottarna skulle tydligen vara i bar överkropp och inte ha kläder på sig. Dom skulle vara vildar! Det var bilden dom ville vinkla till det svenska folket. Är inte detta rasism om något? Stavas detta hyckleri eller HYCKLERI?

2009-09-11 @ 01:14:13
Postat av: Gubben o Gumman på G

Vad f-n är en dialogpolis?

Vem riktar sej en dialogpolis till i den västen, till mordbrännare, sten kastare, pundarvänstern?Skall Ali se västen, och komma fram till polisen och föra en dialog.?Vem har kommit på förslaget till denna väst?Hur jobbar denna polis annorlunda, än icke dialogpoliser.Alla poliser jobbar välmed dialog, tills dom håller på att bli ihjälslagna.Vi blir inte kloka på västen.Förresten ni missar väl inte att ILmar Repaluu har ställt upp bronstatyer på Emil i Lönneberga i Rosengård.Den mannen har inte ens börjat bygga stallet till hästarna än.PI har en gissningstävling hur länge dom får stå kvar.

2009-09-11 @ 03:45:46
Postat av: Nalle i Växjö

Dom 25 tjänsterna som är reserverade för pesoner med annat etniskt ursprung än svenskar har fått en inten benämning och kommer att få gå med västar där det står " Krampolis" för att markera polisens nya mjuka stil som förväntas ges ett mycket varmt mottagande bland busarna

2009-09-11 @ 06:55:58
Postat av: S-E Karlsson

Ett hundra sextio arbeten försvinner i Torsås ! Var det inte i Torsås som man tog emot så många Ensamkommande barn = läs unga män med begynnande skäggväxt ? Då blir väl dessa "barn" ännu dyrare för torsåsborna när så mycket skattepengar försvinner i kommunen ? Mångkulturen kanske inte är så vinstgivande ändå ?

2009-09-11 @ 07:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0