RÖSTA IDAG!Bawar Ismail (Luf) kommer med en rad lögnaktiga påståenden i denna insändare som givetvis Barometerns insändaredaktör Maria Sjöström släpper igenom lördagen innan kyrkovalet. Med ingen möjlighet att bemöta innan valet. Självklart är det med kall beräkning hon publicerar denna insändare i sista upplagan innan kyrkovalet.

Bawar Ismail skriver. 

"Lägg den på FiSK (Folkpartiet) eller Miljöpartiet. Lägg den på ditt lokala parti som ställer upp eller Moderaterna. Det spelar ingen roll så länge SD hålls borta från maktens korridorer."

Bawar Ismails enda budskap tycks vara att inte rösta på SD genom att förtala SD. En påläggskalv av stora format inom folkpartiets ungdomsförbund. Låt honom inte stå oemotsagd.

RÖSTA PÅ SD IDAG.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Klart man röstar idag !

Är inte direkt Kyrklig av mig men man måste ta ställning här i livet.För mig handlar det om att få in en röst som vågar kritisera vårt flörtande med ISLAM och dess tokiga anhang. Man säger att det finns anhängare som är fredliga men jag varken ser eller hör dom någonstans i media? Har inte sett en muslim ens kritisera en annan muslim?? Varför? Dolt angenda luktar det lång väg.Förtrycket mot oliktänkande och kvinnor inom ISLAM är så STARKT att man verkligen blir rädd!Islamofob ? Absolut inte ! Men realist är jag!

Inte blind som PK media försöker få mig att bli!Man är en ansvarslös människa om man inte reagerar på detta och vad det står för.

Om man inte är övertygad så lyssna lite på denna länk.Ha nu en härlig söndag med vänner och familj!Postat av: Dille i Momåla

Nät kristendomen infördes i Sverige behölls stommen av den urgamla kulturen, byggd på asatron. Själva grundbulten utgjordes av lagen, som stod i mycket högt anseende i norden.När så svenskarna satte sig in i Kristi lära så insåg de snabbt att träldom inte var förenligt med Kristi bud.Det var därför träldomen förbjöds i Sverige och Finland redan på 1100-talet.I resten av Europa, med undantag av Norge, Schweiz och Andorra, ansågs mycket länge träldom som ett omistligt inslag i ett civiliserat samhälle.USA, med en självbild som frihetens land, avskaffade träldomen så sent som på 1860-talet , till och med senare än Ryssland.Nu vill PK hålla kyrkans dörr vidöppen för träldomens främsta profeter, kommunisterna.PK vill även importera folk från avlägsna länder där träldom fortfarande anses som en självklarhet. Svenskarna är dumma och borde visa oss mera respekt, brukar heta.Gå nu och rösta för frihet och mot träldom och för fädernas kyrka.

2009-09-20 @ 11:03:30
Postat av: Fredrik

Debatt i England idag!

Dags att Sverige inser allvaret i detta !

Lyssna noga!!

Postat av: Skånepåg

Mycket märkligt att Gunilla Sax, som är chefredaktör för Barometern, inte förstår (?) vilken belastning denna Maria Sjöström är för tidningen.

Att denna insändarredaktör refuserat mina genomarbetade och faktabaserade insändare, och som nu på ett oerhört flagrant sätt försöker att påverka valutgången, visar på ett enormt förakt för demokratins spelregler. En person som på detta motbjudande sätt missbrukar sin ”maktställning” inom massmedia, är inte värd något annat än ett stort förakt.

2009-09-20 @ 11:13:45
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Som sagt, jag har arbetat och bott i Saudi. Önskar inte Sverige den inhumana religionen islam, för allt i världen. Jag har sett tillräckligt av offentliga avrättningar, stympningar och kvinna plågsamt stenad till döds! Därför röstar Vi idag på "Fädernas Kyrka"!

2009-09-20 @ 11:36:30
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

(364 dagar kvar)

Dom etablerade partierna är byxis rejält.

"Rösta på allt utom Sverigedemokraterna"Lägg sedan till killen namn,vad händer när läsaren

få se detta.Hela upplägget på insändaren är löjlig, är det det

bästa Folka Partiet kan få ihop,så bör dom låta förskolan jordgubben skriva deras politiska manifest.Titta på Hillmarssons konstaterande om Mönsterås kommun det säger ju allt om henne Folkpartiet,hon skiter i ekonomin för Kalmars skattebetalare genom att förespråka flera välfärdsnattare (kul ord AW Svensson).Hon vill glänsa av att vara något hon inte är kommunalpolitiker i allmänhetens tjänst.Den som stjäl allmänhetens pengar och delar ut dom till andra människor ,än dom som betalat in dom är en tjuv inget annat.Folkpartiet är så populärt att dom får annonsera efter politiker, det säger allt om klassen på deras

politiker.Folkapartiet i Kalmar har fått rejäl punktering.Titta bara på deras stjärnspelare Ann-Britt "Gallsten" bla bla bla......Dessutom skickar man fram "Trasker Allerblatt" på insändarsidan.Så PK korrekt urlöjligt.Som babblar om fristad ,kan ingen skicka över filmerna från Politiskt Inkorrekt, till honom när Danska polisen slänger ut Irakier från kyrkan.Kom igen SDU.Maria Sjöström är inte värd en kommentar.Hon får ett mail från oss på valnatten 2010

2009-09-20 @ 13:32:06
Postat av: Mats

Lycka till i valet idag! Själv har jag inte rösträtt. Jag var dum nog att gå ur kyrkan eftersom jag inte tror på Gud. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att Sverige skulle utvecklas i en riktningen där kyrkan har potential att utgöra kanske den enda försvarslinjen mot förtryck och slaveri. Jag kommer naturligtvis att gå in i kyrkan igen men det blir till nästa val.

2009-09-20 @ 13:48:22
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I kommunalfullmäktige i Kalmar står en handfull politiker för inläggen från talarstolen Thoralf

är en av dom.När journalisten frågar Lasse Johansson S (fotbollspelaren) varför han inte varit uppe i talarstolen svarar han, har man inget att tillföra så är det ingen ide att gå upp?Vidare tycker han det är svårt att sätta sej in i dom politiska frågorna ,som fritids politiker.Det är hans skyldighet.Där har ni standarden på en del av våra valda politiker.I detta fall en inkvoterad fotbollsspelare S

i svågerköping.En riktig "BoB Lindeman"Vår fråga till Lasse Johansson :Vad f-n gör du i Kalmars kommunalfullmäktige?Har du inte mera respekt för kommuninnevånarna, så du kunde ha tackat nej.Vet hut.

2009-09-20 @ 14:09:29
Postat av: BAW

Chatta med en blatte.

http://www.dn.se/nyheter/chattar/2.1257/

2009-09-20 @ 15:59:28
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser på text-tv att Arvidsjaur kanske måste höja kommunalskatten med 2 kr. Samtidigt kan man läsa på " nätet " att i stort sett alla ca 90 kulturberikare man tagit emot är utan ett riktigt arbete. I år tar man tydligen emot 13 sk ensamkommande " barn ". Vilka länder de kommer ifrån är väl överflödigt att nämna. Att det finns ett samband mellan stor flyktingmottagning och höga försörjningsbidrag behöver man inte vara akademiskt utbildad för att inse. Kanske till o med Hilmansson FP kan inse det. Eller??.

2009-09-20 @ 16:42:06
Postat av: Fader Birch

Självklart röstade jag på SD idag

2009-09-20 @ 16:48:30
Postat av: Fredrik

Kan omöjligt förstå varför man ska skriva:

"Chatta med en blatte"Sänker nivån på debatten enligt min mening.

Om nu nån vill skaffa sig en inblick i bloggen

och så möts man av det så får man förutfattade meningar omgående.Trist tycker jag personligen för detta är allvarligt det som sker med Sverige och övriga Europa.Man ska ta det på fullaste allvar för jag kan garantera dig att muslimer gör det och har ett agenda med sin religiösa politik och kultur.Skulle helst se att icke muslimska invandrare som flytt från eländet reser sig upp och röstar på SD.Kulturellt så har ej och vill inte religionen Islam anpassa sig efter våra levnadsformer i Europa och resten av världen.Frågan är om vi vill det för det är så man försökt att göra men dom har svårt att dölja sin agenda men som iderligen poppar upp till ytan i form av fanatiska handlingar och uttalanden.Men som alltid så tystas ner av multikulti vänstern som inte vill inse det livsfarliga med denna religion och kultur eller så har även de kaos på sin egna agenda. Brukar vara så kommunism och facism har sitt ursprung.Ska man visa tolerans mot de intoleranta??Glöm ej bort Sverige och dess kultur !!Värna om det vi är och har,Vår empati kan bara sträcka sig så långt så den andra får resa på sig och ta den genom att visa sin välvilja och respekt för den utsträcka handen.2009-09-20 @ 16:56:16
Postat av: Mister Burke

Fredrik min fråga löd: Hur kan man döpa sitt barn till Kurdo?

Ville dina föräldrar kanske ha en pojke istället,,,Nu väntar jag med spänning på svaret på tisdag

2009-09-20 @ 17:56:37
Postat av: Dille i Momåla

Om två timmar så stänger vallokalerna. Sen börjar rösträkningen och jag undrar om någon vet när prognoserna börjar komma?Jimmi hoppades på en fördubbling. Själv tror jag att det blir mer.

2009-09-20 @ 18:06:49
Postat av: dan åke

jag går med sd kuvertet som valsedlarna kom med på posten detta kuver bär jag stolt synligt till och från vallokalen. Sverigedemokraterna for ever

2009-09-20 @ 18:20:13
Postat av: Nalle i Växjö

Nu har jag gjort min plikt att försöka rädda Sverige, men i vallokalen i Hovsvaga fanns det bara valsedel för ett av valen , men jag hade penna med mig och vet hur man stavar till Sverigedemokraterna, det blir intressant att följa röstsammanräkningen, och det hade nog behövts valövervakare

2009-09-20 @ 18:26:45
Postat av: Kalle

Det verkar vara problem att hitta valsedlar för SD in i valokalerna. De skall väl finnas där och läggas ut av kyrkan undan för undan???Länk till SR Ekots reportage.

Postat av: AWSvensson

Vad säger ni om den störste siaren i svensk historia.

Postat av: S-E Karlsson

Hoppas innerligt att Högsby kommuns valförrättare har skött sitt jobb som det ska skötas dvs lagt ut valsedlar för alla partier i Högsby kommun ! Har tyvärr inte hunnit med att kolla alla vallokaler ! Typiskt att det ska " köra ihop sej" ! Men man får väl hoppas att demokratin gäller hos valförrättarna . Mvh S-E Karlsson .

2009-09-20 @ 19:21:43
Postat av: Skånepåg

Det blev således som vi befarat!Från Sd-kuriren."Omfattande valsabotage i kyrkovalet

Sverigedemokraternas partikansli har under dagen mottagit ett stort antal rapporter om valsabotage i kyrkovalet. Partiet skall nu undersöka uppgifterna närmare och sedan ta ställning till om man skall begära omval i de aktuella valdistrikten.Sverigedemokraternas partisekreterare, Björn Söder, kommenterar:- Rapporter om valsabotage har under dagen inkommit från hela landet. I första hand handlar det om att våra valsedlar slängts eller gömts av politiska motståndare och att kyrkans valförrättare underlåtit att lägga dit nya, men vi har också flera fall där valförättarna överhuvudtaget inte har lagt fram vårt partis valsedlar. Vi skall nu granska uppgifterna närmare och kommer eventuellt att begära att valet görs om i vissa församlingar, säger Björn Söder."

2009-09-20 @ 19:42:56
Postat av: Ronken

Det hade jag inte hört talas om.

Stod på en ganska undanskymd plats i Göteborgs-Posten, som är totalt dominerande i Gbg.

Istället toppar man med en Anna Anka m.fl...

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=5185442009-09-20 @ 19:53:47
Postat av: Rune

Barometern trasslar till det för sig när de låter en muslim från mellanöstern tala om för svenskarna hur de skall rösta i Svenska Kyrkans val.

Det är det helt säkert många som reagerar på.

2009-09-20 @ 20:20:40
Postat av: Nalle i Växjö

Är det lagligt att ljuga på det sätt som PK media gör om SD.Het uppenbara felaktigheter förekommer hela tiden, är det någon mera som funderat på det.Och är det lagligt att inte alla valsedlar finns tillgängliga i vallokalen

2009-09-20 @ 20:35:38
Postat av: William Saga Fergusson

"...kommer med en rad lögnaktiga påståenden i denna insändare."

"...enda budskap tycks vara att inte rösta på SD genom att förtala SD."

???

Vilka är de lögnakiga påståendena?

Var består förtalet?I don't get it!

2009-09-20 @ 20:40:12
Postat av: Dille i MomålaKöpte skräptidningen Expressen för första gången på 10 20 år bara för att få läsa om Åkessons chatt med läsarna.Men expressen inte bara ljuger. Expressen undanhåller läsarna nyheter.Så akta ER för Expressen.

2009-09-20 @ 21:01:14
Postat av: Peter, den förste.

@William Saga FergussonGå till dina kompisar på Sergelstorg: http://nordicdervish.wordpress.com/2009/09/19/graddan-av-stockholms-galningar-sammanstralar/Och så kallar såna som dig SD för nazister! Men det är nog bara en undermedveten psykologisk spegling av era egna åsikter ni uttrycker.

Postat av: Anonym

2009-09-20 @ 21:14:25
Postat av: Anonym

Petet 1,

Såna som du, heter det. Vem har kallat er Nazister?

Inte jag. Ditt påstående måste vara spegling av dina tankar.

2009-09-20 @ 21:14:39
Postat av: Anonym

Här är en länk som kommer att visa resultaten i kyrkovalet.

2009-09-20 @ 21:15:29
Postat av: Peter, den förste.

Egentligen heter det: Sådana som du.P.S. Den som vill hitta fel, kan alltid göra det?

2009-09-20 @ 21:19:57
Postat av: Per Petersson

http://kyrkoval.svenskakyrkan.se/valresultat2009/Resultat/Kyrkomote.aspx

2009-09-20 @ 21:27:47
Postat av: Per Petersson

http://kyrkoval.svenskakyrkan.se/valresultat2009/Resultat/Kyrkomote.aspx

Postat av: WSF

Sån ,variantform av sådan (SAOL s. 943)

2009-09-20 @ 21:42:11
Postat av: Peter, den förste.

@WSF

~22 minuter för att slå upp variantformen, inte illa!Vilken årgång har uppslagsverket? Med tanke på att ni kommunister har en förkärlek att ändra på ords betydelse (t.ex. 1939- nazist = nazist, 2009 nazist = anti-facist).

2009-09-20 @ 22:08:37
Postat av: Dille i Momåla

SD större än V och nästan lika stor som mp. Vi får väl vara nöjda. Och betänk att kommunisterna i svenska kyrkan saboterat valet på många håll.

2009-09-20 @ 22:32:41
Postat av: Dille i MomålaSå här skriver KYRKANS TIDNING:“Hon har känt sig bortträngd av andra kristna som tyckte att deras gudsbild var den enda rätta. Nu har känslan blivit engagemang. Ingrid Skäremo är förtroendevald för Öppen kyrka – en kyrka för alla.”Men snälla Kyrkans Tidning, är svenska kyrkan på väg att låta varje medlem skapa sin egen gudsbild - alltså sin egen religion - i strid med vad bibeln lär?Är det kanske därför som Sverigedemokraterna inte är välkomna i kyrkan. För för ett sådant ställningstagande finns knappast stöd i bibeln.Och reportaget är ett förhärligande av homofiler och ett rent propagandainslag syftande till att bereda väg för homoäktenskap.

2009-09-20 @ 22:54:54
Postat av: Dille i Momåla

Så här vinklar DN bort sanningen“Sverigedemokraterna såg ut att göra ett något bättre valresultat i kyrkovalet än 2005 med 2,9 procent av rösterna, en ökning från 1,7”Det är faktiskt en ökning av röstetalet med 70 % som storebror DN kallar för ” ett något bättre valresultat”Är DN verkligen i så desperat behov av att smutskasta den politiska oppositionen?

2009-09-20 @ 23:30:16
Postat av: Ronken

Detta är det mest osmakliga jag läst i hela mitt liv.

Hur f-n kan DN publicera skiten?http://www.dn.se/livsstil/trend/ar-2030-far-alla-vara-svenskar-1.955836

2009-09-20 @ 23:51:32
Postat av: Robin_Shadowes

Röstade ikväll givetvis. Kryssade Stefan & Carina (lokalt) och Björn Söder.

2009-09-21 @ 00:02:43
Postat av: Skånepåg

@ Ronken"Hur f-n kan DN publicera skiten?"Håller fullständigt med dig, men mycket enkelt att svara på. Det är nämligen en skittidning!2009-09-21 @ 00:44:07
Postat av: Magne

Har också röstat och försökt engagera alla Sverigevänner i min omgivning. Har också delat ut valtidningar. Vi växer.. Men min kärring kan jag aldrig få in på den rätta banan. Jag kallar henne bakom ryggen för Beirut för hon e så bombad.Hur som helst i Oskarshamn fanns det sedlar utlagda som vanligt.

2009-09-21 @ 00:53:57
Postat av: OT

Med tanke på den antisemitiska demonstrationen på Sergelstorg igår. Se denna hejdlöst roliga video: http://www.youtube.com/watch?v=B7QeYntArfgSe även http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1253198153131&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

2009-09-21 @ 01:51:04
URL: http://www.youtube.com/watch?v=B7QeYntArfg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0