RENA SNURREN AV KOMMUNALRÅDET

"Att Staffan Lindholm sitter i styrgruppen för Barometerns projekt på Kvarnholmen upprör inte heller kommunalrådet.

- Han måste ju finnas med på ett eller annat sätt. Antingen informellt eller som här formellt."

Artikel i Östran

Nu har det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson verkligen svårt att hålla isär stadsarkitektens dubbla stolar. Det är inte fel att vara pragmatisk men det finns gränser som inte får överskridas om förtroendet för myndigheter skall bibehållas!


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

På nytt far Per Dahl i dagens ledare i Barometern med osanning om Sverigedmokraterna, då han påstår att partiet endast ställer upp med en rikslista och inga kandidater i Växjö stift. Jag kan således informera Per Dahl om, att Sd har följande kandidater i kyrkovalet på sin lista för vårt stift:1 Håkan Klasson hemansägare, Tingsryd

2 Anker Iskov Christensen kyltekniker, Vetlanda

3 Anders Leander busschaufför, Mönsterås

4 Anders Ljungkvist chaufför, Alvesta

5 Agne Svensson chaufför, Värnamo

6 Jonny Evaldsson pensionär, OskarshamnEn rättelse och en ursäkt på ledarplats är det minsta man kan begära!

2009-09-07 @ 15:11:00
Postat av: Branchtender Linden

Det är väldigt lönsamt att leda terrororganisationer. Osama och hans familj tillhör de rikaste i Saudi och dessa 4 tomtarna shiamuslimska organisationen Hizbollah badar också i pengar. Undrar hur mycket svenska statskassan bidrar med

Postat av: Gubben o Gumman på G

Östra Smålands nya giv är förmodligen sanktionerad av "gråsossarna".Dessa lyser med sin frånvaro i kommentarsfältet o i artikelform.Gråsossarna har sannolikt insett faran med Mr Persson lekstuga i kommunhuset.Man vill helt enkelt bli av med honom innan valet,

han utgör en belastning.Sannolikt finns en väl dold sosse konflikt med i detta, annars skulle Östran inte skjuta på stadsarktiketen o Persson samt krogkungar med svängdörrar i kommunhuset osv .Man spränger helt enkelt grunden grundligt.När Salve o Fanerdun dyker upp så är detta bekräftat.Östran håller i bilan ,förstår Johan detta måntro.Tidningens nya giv blir intressant att följa.

Speciellt när frågor om invandringen kommer upp.Fast då är nog den kristiska journalistiken som bortblåst.Östran bör ju bevaka Norrliden Strand ,som tex har infomöte denna vecka finns Östran där?Johan Persson kunde senast ses i Baromtern, var annars ,när han och Kommunförbundet plöjde ner skattepengar i en privat bensinmack i Smedby.

2009-09-07 @ 17:30:28
Postat av: Rättvis

Har hämtat blanka valsedlar i vallokalen och tänker rösta i morgon. Vad är det man skriver? Är det Sverigedemokraterna i ett ord? Skall det vara stor bokstav “ Sverigedemokraterna”, eller spelar detta inte någon roll?

2009-09-07 @ 17:44:06
Postat av: Branchtender Linden

Rättvis! Läste du inte svenska på SFI

Postat av: Dille i Momåla

Tänk vilken ynkedom. Ja, jag kan inte kalla det för något annat när Barometern idkar lögnpropaganda i valrörelsen. Varför är denna tidning så infernaliskt rädd för att sanningen om islamiseringen ska belysas?Är det penningen som är Barometerns ledstjärna? För de invandrare som lever på socialbidrag får ju även pengar till att prenumerera på en tidning? Persson och sossarna å sin sida vet förstås att de nytillkomna invandrarna röstar sossar och kommunister. Det är för att rädda maktinnehavet som sossarna för sin vettlösa flyktingpolitik.Sen förstör man ett av Kalmars grönområden som ett led i samma politik och som ett tack för Barometerns propaganda.Ska man skratta eller gråta?

2009-09-07 @ 18:01:35
Postat av: Skånepåg

Mycket glädjande att överstelöjtnant Stellan Bojerud ansluter sig till Sd.Postat av: Kalle

Ja det är mycket bra att SD får nya medlemmar som överstelöjtnant Bojerud.Frågan jag ställer mig varför i helskotta försökte han inte stoppa invandringen och satsa på bättre försvar när han var medlem i Moderaterna.Blir det här vanligare att de makgalna råttorna lämnar eteblisemanget och satsar på nästa vinnare i valet som Sverigedemokraterna.Varför i helsike klev de inte fram ur garderoben tidigare och stöttade SD. Att försvarsministern blev sparkad för länge sedan. Han har haft många möjligheter sedan dess.Nu sååå nära valet går det bra.Är det fler politiker som vänder kappan efter vinden så de kan få vara med och röra i maktens grytor???Är det SD som håller på att bli utslätat politisk korrekt???2009-09-07 @ 19:03:29
Postat av: Fredrik

Utvisad men man måste gå på planet av egen vilja???

Annars så får man stanna kvar????SANSLÖST !Vad i helvete håller vi på med ???

Postat av: allahu akbar

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5755621.ab

Då var det dags igen.2009-09-07 @ 20:22:56
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Marcus

På tal om Stellan B...jobbar själv inom försvaret idag och precis som på alla andra arbetsplatser så snackas det om invandringen, och inte i några positiva ordalag då. Det skämtas friskt om att vi borde få öva skarpskjutning i Rosengård mm. Däremot säger alla att de inte skulle kunna tänka sig att rösta på SD, men det känns oftast som att det är nåt man pliktskyldigt säger, för att man förväntas tycka så som officer. Jag tror att om proppen väl går ur och fler personer med mycket att förlora går med i SD så kommer det bara att accelerera sedan.

2009-09-07 @ 21:38:12
Postat av: Skånepåg

@ KalleVi måste förstå att det nog inte kan vara lätt att ta ett sådant beslut, med hänsyn till allt "skit" som Sd och dess företrädare utsätts för. Vi kan bara hoppas att fler "kommer ut ur garderoben" som har/haft betydande positioner i samhället. Skall bli intressant att se hur massmedia agerar med anledning av detta. Tystnad eller drev?Tycker att dina två sista meningar är i hårdaste laget och i synnerhet den sista. Jag har inte lagt märke till någonting som på något sätt pekar i denna riktning.

2009-09-07 @ 21:38:52
Postat av: Kalle

Skånepåg>>

Dom två sista meningarna står jag för till 110 procent. Har du något problem med det???Har SD tagit upp någon allmän fråga till debatt???

Har SD stuckit ut hakan någonting???

Kommer det att bli samma kattrakande och fiasko som med Ny demokrati???Hur kommer det sig att våra systerpartier runtomkring i andra länder klarar sig bättre än sverige. Beror det på valfusk eller klantig organisation i sverigedemokraterna???Jag vet att detta upprör flera trogna SD:are men det gäller att tänka till före valen istället för efter valen.Skall vi i SD bli partiet som vinner och kommer in i riksdagen i alla opinionsundersökningar men förlorar i alla riktiga val när det kommer till kritan???2009-09-07 @ 23:12:02
Postat av: Micael Foghagen

Hur kan man stå för någonting till 110% när man avslutar med frågetecken....jag förstår din frustration Kalle, vi ska in i riksdagen 2010 men därför behöver vi även kända ansikten som står för vår politik. Krasst är det så, bättre fem i tolv än fem över......och som en tanke blev klockan fem i tolv - Godnatt på Er alla/ Micael Foghagen2009-09-07 @ 23:55:49
Postat av: Micael Foghagen

Tillägg - det räcker naturligtvis inte bara att vara känd, man måste dessutom vara både seriös och kompetent!

2009-09-08 @ 00:08:40
Postat av: Kalle

Visst är det bra att SD får nya medlemmar.

Visst är det bra att berömda moderater kliver fram i vårt officiella nätorgan och berättar att politiker ansluter sig till SD.Tror nog att alla här har sympatiserat/varit med i något annat parti redan. Hur många av dessa gräsrötter har SD-kuriren skrivit om???Jimmie skrev senast på SD-kurirens nätupplaga i juni.

Vad har hänt??? Har han bytt parti nu???Michael Folhagen>> Läs en gång till, försök...2009-09-08 @ 08:45:28
Postat av: Skånepåg

Jimmie Åkessons senaste utmärkta inlägg var i går på SD-kuriren.Finns en Edvard Persson låt som handlar om Kalle på spången. Undrar på vilken "spång" ovanstående Kalle egentligen befinner sig med hänsyn till sina återkommande, och på gränsen till hätska, utfall mot Sd?P.S. Sorry, men råkade i hastigheten lägga in ovanstående även i den senaste tråden.

Postat av: Kalle

Mitt svar finns i den andra tråden.

2009-09-08 @ 11:00:51
Postat av: Gubben o Gumman på G

Skånepåg,Mikael Foghagen : Vi skrev i ett tidigare inlägg."Hoppas att dessa kritiker röstar SD "Dessa kommentarer är så genomskinliga så det börjar bli löljigt .Bra att ni börjar vakna."båsdörren står vidöppen"

2009-09-08 @ 15:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0