PROPPEN PÅ VÄG UR

Ikväll har jag varit ute och joggat ca 1 timme norr om Visby, upp mot Snäck och sedan ”Hälsans stig” tillbaka till Strand hotell. Ovanpå detta blev det en timme i bastun och poolen. I omklädningsrummet låg en kvarglömd Expressen som jag läste i bastun. Jag köper aldrig kvällstidningar sedan många år tillbaka p.g.a. den usla kvalitén och varje gång jag tittar i en kvällstidning så bekräftas detta.  Hur som helst så fanns det en rad saker att kommentera i dagens Expressen.

Demoskops opinionsundersökning som ger SD 4,4 procent bekräftar tidigare undersökningar att SD är på väg in i riksdagen. Den som har varit med ett tag är också medveten om att SD:s siffror alltid är underskattade. På något sätt känns det som proppen är på väg ur!

Vi har valarbetare på de mest osannolika ställen som Rosengård, Biskopsgården, Hovsjö, Ronna, Gottsunda och Rinkeby. Undrar inte om de så kallade ”ungdomsgängen” på dessa orter varit Sverigedemokraternas bästa valarbetare under sommarmånaderna.  I media beskyller de så kallade ”experterna” just media för att ge SD för stor uppmärksamhet och för mycket utrymme. Enligt dessa experter skall denna uppmärksamhet gynna SD i opinionsmätningarna. Tydligen gäller inte samma logik när det gäller socialdemokraterna. Mona Sahlin har varit mer eller mindre knäpptyst sedan Almedalsveckan i Visby i slutet av juni och då inträffar det märkliga att s-raset upphör och socialdemokraterna får ökade opinionssiffror. En mycket märklig och skrämmande logik. Så frågan är om Socialdemokraterna kan vinna nästa års val om Mona Sahlin kniper käft i tolv månader framåt.

 

I Expressen finns också en artikel om att SD storsatsar på kyrkovalet. Vilket skitsnack! Sverigedemokraterna storsatsar inte alls på kyrkovalet. Om Expressen kallar 500 000 kronor för att storsatsa så visar det endast på vilka inkompetenta journalister det arbetar på tidningen. Att partiets kandidater fördubblats sedan förra valet kostar inte en enda krona utan bara visar på att antalet medlemmar och sympatisörer ökar dramatiskt i partiet.

”Man blir mer och mer bekymrad över att det finns så många människor som attraheras av deras främlingsfientliga budskap, säger Olle Burell, Socialdemokraternas gruppledare i kyrkomötet.”

 Jag undrar om Olle Burell är det minsta bekymrad över det mångkulturella samhället och utvecklingen i de invandrartäta bostadsområdena?

Vad är det för fel på att satsa på kyrkovalet? Är det även fel att de etablerade partierna satsar på kyrkovalet? Nej, givetvis inte.

Jag hoppas att de som bestämmer sig för att rösta i kyrkovalet tar sig en rejäl funderare över hur kyrkan utvecklas med homovigslar och fjäskandet för islam. Kyrkan vacklar i sina grundvalar och de traditionella värderingarna skall tydligen kastas på sophögen. Kommer proppen gå ur i kyrkovalet för SD?

 

På ledarsidan i Expressen skriver man att moderaterna måste backa om sjukvård till papperslösa. Tidningens ledarskribent anser uppenbarligen att alla papperslösa skall ha tillgång till sjukvård på samma villkor som asylsökande. Moderaterna velar i frågan och jag förstår Fredrik Reinfeldts dilemma. Om moderaterna skulle tillåta papperslösa få sjukvård så kommer många moderater gå i taket. Vart tar dessa vägen? Med stor sannolikhet kommer en stor andel lägga sin röst på SD istället och då kan proppen gå ur. Sverigedemokraterna kommer aldrig tillåta att illegala invandrare får tillgång till sjukvård på skattebetalarnas bekostnad.

Ingen har tvingat dessa människor att stanna i Sverige efter ett negativt asylbeslut. De har gjort ett eget val och därmed får de ta konsekvenserna av sitt beslut. Det samma gäller de som kommer olagligt till Sverige för att jobba. Antingen följer vi de lagar som vi stiftat eller så avskaffar vi dessa lagar och regler om de ändå inte efterföljs. Eller vill de etablerade partierna legalisera anarki på invandringsområdet.

 Apropå anarki så såg jag på kvällens debatt med ena ögat och örat. Jag blir bara så trött på att höra dessa  killar från ”ungdomsgängen” ställa krav på samhället. De ställer inga krav på sig själva, de har med mycket stor sannolikhet struntat i sin skolutbildning men ändå menar de att de skall ha både det ena efter det andra. Sen blir jag lika trött på att höra poliser och andra samhällsansvariga som alltid är i försvarsställning. Dessa vågar inte tala klarspråk med dessa ungdomar utan försöker hela tiden vara så politiskt korrekta som möjligt. Kaxiga snorungar är jag trött på men de kan få proppen att gå ur för SD!


Kommentarer
Postat av: Gert Hellström

Gillar skarpt din blogg . Gert Sd Halmstad.

2009-09-04 @ 00:05:19
Postat av: HenrikP.

Här kommer en till som gillar din blogg Thoralf.

Proppen släpper snart...lika säkert som amen i kyrkan.

Hoppas vi ses på Landsdagarna.

HenrikP./SD Halmstad igen

2009-09-04 @ 00:20:15
Postat av: Ture F.

Jag är bara så glad att jag inte är med i svenska kyrkan längre! Jag drog tvärt efter ett uttalande fråm biskopsmötet någon gång i början av 1990-talet om u-ländernas ekonomi m.m. Något mer massivt flum i enfaldens tecken hade jag då aldrig tidigare läst. Det var bara en enfald som överträffade allt! Som sann jurist så motiverade jag mitt utträde, men enligt blanketten, så krävdes inget sådant. Dock fick jag svar från en numera biskop, som tyckte att sådana som jag borde vara kvar. Men ........ med den statliga inblandningen och partipolitik, så fanns det inget utrymme för mig med ett vetenskapligt och teologiskt anslag att var kvar dock med en viss barnatro.Svenska kyrkan är i dag endast rena cirkusen, och den kristna tron en handelsvara i konformismens tecken. Smaka på orden "könsneutralt äktenskap". Hur fan kan sådana finnas????!!!!!!!!!

2009-09-04 @ 01:06:18
Postat av: Dan åke

opps thoralf ! lämna inte ut info om vart ni joggar osv. många Sverigefientliga läser denna blogg och nu när Svenskar kommer rösta in SD i regeringen så kommer sossemaffian försöka med alla medel att behålla makten. tänk på säkerheten extra noga varje fall nu före valet sedan måste väl säpo skydda även SD partiföreträdare. Thoralf du är vårat hopp och ljus i tillvaron så var försiktig. Jag själv har börjat tänka säkerhet då jag lever i ett invandrarområde och sossemaffian gör allt de kan för att försämra livsvilkoren för etniska Svenskar. är helt övertygad om att jag kommer falla offer för det nya hatet mot blonda Svenskar men man kan ju försöka lära sig överleva i det mångkriminella samhälle som skapats. tror att bilderberggruppen köpt företrädarna i allians och sossepartierna och nu skall Sverige splitras som nation så landets rikedomar kan plundras av internationella kapitalstarka krafter.

2009-09-04 @ 01:43:03
Postat av: Kurtan

Hej,Bra artikel Thoralf.

Vill som kommentar till PK-dårarnas "logik" vilja förmedla nedan mycket talande inlägg taget från tankesmedjanfeminix.blogspot.comEn svensk som vill bo i ett område där de flesta är svenskar - är rasist.En invandrare som vill bo i ett område där de flesta är invandrare, är aldrig, aldrig någonsin rasist.Det är svenska folkets fel att invandrare är arbetslösa och begår brott.

Det är aldrig, aldrig någonstans invandrarnas fel.Det är svenska polisers fel att invandrare kastar sten på dem.

Det är aldrig, aldrig någon gång invandrarnas fel. Aldrig! Aldrig!Svenska folket måste helt enkelt lära sig tåla lite mer. Vi måste begripa att Sverige inte är vårt. Vi har ingen rätt att bestämma vilka som ska få bo här.Det är vi som ska integreras i det nya Sverige - inte invandrarna.

När ska våra barn få börja läsa arabiska i skolan?MVH

Kurtan

2009-09-04 @ 05:30:36
Postat av: Fredrik

Helt rätt! Den röda blodproppen som gjort det svenska samhället handikappat och dysfunktionellt kommer att försvinna inom kort.2009-09-04 @ 06:17:38
Postat av: Nalle i Växjö

Har aldrig i mitt liv röstat i kyrkovalet, men i år är det dagts.Kunde man få lite expertråd om hur det fungerar med valsedlar och liknade.

Det är säkert fler som vill veta

2009-09-04 @ 07:02:35
Postat av: Stefan K

Det är många som får gråa hår och sömnlösa nätter i dessa dagar. Trots medias och pk-politikers idoga försök att svärta ner Sd med kampanjer, granskande reportage och t.o.m. lögner, står det allt tydligare att Sd vinner mark och kommer så också att göra framöver.Journalisten och programledaren Lena Sundströms dokumentär "Det lyckliga folket" som Tv4 visade den 2/9 talar sitt tydliga språk. Rädsla.Om man som Lena Sundström har en grundläggande inställning om att svartmåla Sd och skönmåla invandrare, tappar en dokumentär som denna sin trovärdighet.

Tv4 skulle otvivelaktigt kunna göra en dokumentär om Rosengård och Hovsjö och få de förorterna att framstå som lugna och trevliga idyller där det inte råder några som helst problem. Jag tror inte att invånarna i Nørrebro uppfattar sin vardag lika skimrande positiv som dokumentären ville göra gällande, lika lite som de i Rosengård och Hovsjö gör.Det man vill se ser man och det man inte vill se blundar man för.Tv4 har för länge sedan förlorat sitt epitet som seriös kanal, om man nu någonsin haft det. Möjligen att sportsändningarna i vissa fall håller en bra och seriös standard, om man nu står ut med de ideliga reklamavbrotten. Däremot så har deras anti-Sd kampanj nått till en nivå där den känns löjlig, patetisk och inte det minsta trovärdig. Dessbättre för Sd och dessvärre för Tv4, så är vardagen för allt fler svenskar mer trovärdig än Tv4:s hatkampanjer.

2009-09-04 @ 09:35:01
Postat av: Donnie Blair

Gick ur svenska kyrkan, först för 40 år sedan. Återvände en kort tid, gick ur när vår "fattiga" neddragningshotade kyrka började skänka pengar till Hammas i Gaza. wtf!

2009-09-04 @ 09:36:53
Postat av: Fru Fökk

Hejsan någon som hört något från gubbaskrället?

Inte ett ljud från honom sedan i mars, då han köpte 2 miljoner swedbank för 23 sek.

Han befann så då på Sicilien

2009-09-04 @ 09:50:58
Postat av: AWSvensson

Sverigedemokraterna går kraftigt framåt och erhåller ett väljarstöd på hela 5,1 procent i Stockholm, enligt Aftonbladet/United Minds. Går att läsa i SD kuriren. Det är bättre att vara med i svenska kyrkan och därmed har möjlighet att styra in den på den rätta banan.

2009-09-04 @ 10:22:04
Postat av: AWSvensson

Fakta om valet 20.09.2009

Den 20 september 2009 är det kyrkoval. Genom valet har alla som tillhör Svenska kyrkan möjlighet att vara med och forma framtidens kyrka. Det är medlemmarna som väljer ledamöter till de styrande organen på de olika nivåerna: församling, samfällighet, stift och riksnivå. I kyrkovalet får alla rösta som är medlemmar i Svenska kyrkan och folkbokförda i Sverige den 21 augusti (då röstlängden fastställs) och fyller 16 år senast på valdagen. Denna låga rösträttsålder är unik i Sverige och har ingen motsvarighet i de allmänna valen. Kyrkovalet gäller för en mandatperiod av fyra år. Mer information om valet finns på www.svenskakyrkan.se/kyrkoval.För mer information

Vibeke Bergman, valansvarig Växjö stift

0470-77 38 05, 070-323 43 01

[email protected]

2009-09-04 @ 10:22:59
Postat av: AWSvensson

Var är Gubben o gumman på getingen , ni sitter väl inte o sura för kritik. Kritik stärker en och samlar en till stordåd.

2009-09-04 @ 10:25:04
Postat av: Roberth

Vilken Debatt en massa ligister, batikhäxor och idioter. Det är sååå synd om dem...

2009-09-04 @ 10:31:43
Postat av: Ronken

Jag tycker att det är skönt så länge man slipper Gubben och gumman på getingen.Långa, närmast obergipliga och ganska meningslösa inlägg.

2009-09-04 @ 12:36:29
Postat av: joffe

Applåder från en utlandssvensk sedan ett kvarts sekel.

Jag har väntat i alla år på detta!

Proppen på väg ur!

Svenska folket börjar ÄNTLIGEN VAKNA!

PK-LIGAN kan inte hålla ställningar länge till!

Det slutar med en brakseger för SD!2009-09-04 @ 14:44:43
Postat av: HenrikP.

SJälv tycker jag Gubben och Gumman har ett stort underhållningsvärde och saknar deras underfundiga kommentarer.Hoppas ni återvänder hit!

2009-09-04 @ 15:46:03
Postat av: Gubben o Gummann på G

Hej AW Svensson.

Samt alla andra givetvis,vi har nu fått tag i en satelit telefon o sänder ifrån nordost om utvisningsbåset.Vi har en gubbe efter oss,verkar ha konditionstränat tjoar något om att dra ur sladden.Tjurat ja jo om sanningen skall fram ja,fast PI samt Östra Småland har fått ta den största ilskan hehe.Tex 14.15 idag hakade vi på Östrans kritik mot Barometerns nya mediehus i Kalmar,tipsade bla om en namninsamling på Internet mot detta.Till sist AW Svensson du är en "tung" skribent dessutom har du koll på läget.Du inser ju att kommentarena är för att driva fram

ett visst parti.Givetvis är ingen fullkomlig,även om en del världsmedborgare har fått för sej det.Bloggen är för bra för att störas av "Tjafs".

Som inte har ett dugg med syfte el innehåll i kommentarer.Skriver man lokalt utrikes inrikes så blir det givetvis en del inlägg.MVH Gubben o Gumman på G

(Nu med lite tuffare signatur)Ps Kalmar polisen har enligt lokalpress fått bra tips bla namnuppgifter på gärningsman skyldig till

mordet på Öland midsommar.

2009-09-04 @ 16:02:51
Postat av: Gubben o Gumman på G

Förlåt det självgoda i detta inlägg,men vi tror att det finns en (pytteliten)"fanclub"Det som gäller är det som Thoralf tycker .

Han vet hur han kan nå oss privat.Sedan är det ju narturligtvis trist att tex inte kunna tillfredställa Ronken.....mfl

2009-09-04 @ 16:13:34
Postat av: AWSvensson

Nu börjar ordningen återställas, med vad håller Martin Isaksson hus.

2009-09-04 @ 17:08:35
Postat av: Skeåning

Det är patetiskt att se polisen så underkuvad. Polisen i debatt ser ju ut som han ska börja gråta när han blir pressad av programledaren och ungdomsgängen. Liggisterna tillåts sätta agendan i programmet. De säger att de inte attackerar några oskyldiga. De attackerar hela Sverige, som genom skattepengar får kosta på sig enorma summor på den skadegörelse de ställer till med. Ta den ytterst kostsamma aktionen i Rosengård där poliserna jobbar treskift men ändå inte lyckas hålla vandaliseringen nere.

2009-09-04 @ 17:34:56
Postat av: s-e karlsson

Skeåning , där har du helt rätt att sveriges skattebetalare får betala för en handfull människors mångkulturella experiment ! Läste på Fria Nyheter att 250 svenska poliser jobbar utomlands , Va faen har dom där att göra om vi här i Högsby finge en av dom stationärt så skulle vi bli glada ! S-E Karlsson .

2009-09-04 @ 18:38:14
Postat av: Donnie Blair

Sopåkaren som ska utmana SD visar idag hur han slitit sitt hår för att ta sig fram till posten som KD,s integrationspolitiska talesman. Det är denne man som ska ta sig an SD, innan KD,s tid i politiken är ute

Postat av: Magne

Welcome back getingar! Men försök att inte göra en allt för bejublad comeback bara. EnLite ursvenskt lagom duger gott. : )

2009-09-04 @ 18:50:03
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Magne: "Bränt barn skyr elden".

2009-09-04 @ 18:55:51
Postat av: Daniel

Vill bara säga att det är så skönt att se en politiker skriva utan att vara så formell att man känner sig kvävd!

2009-09-04 @ 20:10:24
Postat av: Narreh

"Ingen begår något i Profetens namn"

Ett citat från http://www.bahlool.se/2009/09/03/smelly-indians/comment-page-1/#comment-6443Så allt är som vanligt en missuppfattning från oss? Muslimer utför inte sina gärningar i Allahs namn. Va fasiken behöver de koranen då för att ursäkta sina handlingar?

2009-09-04 @ 20:22:42
URL: http://allahuakbar.se/wordpress/
Postat av: s-e karlsson

Det är ett jevla hallå om den här svininfluensan ,

men att TBC ökar tack vare massinvandringen det är det nästan tyst om ! TBC har ju varit utrotat i Sverige men nu tas den emot med öppen famn via invandrare som inte läkarundersöks ! Vem vill ha ipumpat aluminium och kvicksilver frivilligt i sin kropp ? Det säjs ju att vaccinet innehåller dessa kemikalier ! Inte tänker jag utsätta mej för ett sånt experiment , dom får hålla sej till att testa det på råttor !

2009-09-04 @ 22:04:37
Postat av: Dille i Momåla

Sossen nämnde ordet “skrämmande”. Men vad är det som är skrämmande, egentligen? - Att kritiker av den svenska invandringspolitiken kandiderar i för kyrkans olika församlingar?

- Är månne sossen fientligt inställd till demokratin? Ja, jag menar att om man ska bestämma vilka åsikter som ska få kandidera i politiska val då är man inte demokrat. Det är nämligen folket som i allmänna och hemliga val som ska besluta om vilka som får ta plats i olika slags parlament. Det är alltså inte sanningsministeriet eller socialstyrelsen som den där sossen tycks tro.

2009-09-04 @ 22:38:42
Postat av: Gubben o Gumman på G

På tal om eld så brinner en skola i Trelleborg just nu.Nya SD röster i Trelleborg.SD ökar nog med 0.25% varje månad som går ungefär.Fast det är dyrt "bakvänt röstfiske" utfört av importpyromaner .Dessa är så dysfunktionella så att schimpanserna på

Ölands djur park skulle anses som riktigt förståndiga, om man satte dessa ihop i samma bur.

2009-09-04 @ 23:16:46
Postat av: Peter, den förste.

Till alla såssar vill jag bara säga "Always Look On The Bright Side of Life": http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQP.S. Brian = såssar

2009-09-04 @ 23:41:05
URL: http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ
Postat av: Peter, den förste.

För första gången (ta mig f-n) har jag tänkt rösta i kyrkovalet! Till alla andra vill jag bara säga "Every Sperm is Sacred, every sperm is needed in your neighborhood!": http://www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk

2009-09-04 @ 23:50:44
URL: http://www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk
Postat av: Peter, den förste.

När jag ändå är igång kan jag lika gärna berätta vad som kommer hända med dig grå såsse om såssarna och vänster blocket är vid makten efter nästa val. "Organ Donor": http://www.youtube.com/watch?v=aclS1pGHp8o

2009-09-05 @ 00:06:15
URL: http://www.youtube.com/watch?v=aclS1pGHp8o
Postat av: panheras

"Se,jag kommer som en tjuv.

Selig den som vakar och bevarar sina kläder,

så att han inte går naken och blottar sitt kön."

(Johannes uppenb.16,15)"Och jag hörde en annan röst från himlen säga:

>Dra bort från henne, mitt folk,så att ni inte deltar

i hennes synder och drabbas av hennes plågor<"

(Johannes uppenb.18,4)Påve-Lutter-Kristendom :

...äpplet faller inte långt från trädetmål:

Herre Kristus - Sveriges Konung(Sveriges Rikes Lag 2011)

2009-10-31 @ 08:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0