ÖSTRAN VS BAROMETERNNågot har uppenbarligen hänt i den lokala mediavärlden som vänt upp och ned på en och annan av mina fördomar när det gäller tidningar och dess journalister och ledarskribenter.


Ända sedan Agneta Adeen gjorde en mycket noggrann granskning av Fanerdunprojektet i Kalmar har tidningen Östran tagit ledningen i den lokala mediavärlden. Agneta Adeen är utan tvivel den bästa granskande journalisten i Kalmar med omnejd. Barometern under Gunilla Saxs ledning tycks inte ens ha ambitionen att ta tillbaka initiativet. Vill du läsa en tidning som granskar får du läsa Östran, om du väljer Barometern får du ett slätstruket sömnpiller.

Torsdagens Östran var ett lysande exempel på detta, hela första uppslaget var väldigt intressant att läsa för den politiskt intresserade. Allt från ledarsidan till stadsarkitekten och att socialdemokraterna missat att anmäla sin nomineringsgrupp till stiftsvalet i kyrkovalet.


Den socialdemokratiska ordföranden i samhällsbyggnadsnämnden Mona Jaensen går ”i taket” på grund av Östrans granskning av stadsarkitektens frilansande som ”expert” hos Gota Media. Hon kallar Östrans artiklar för ett mediadrev. Men för att det skall kallas för mediadrev bör väl mer än en tidning ägna sig åt detta. Barometern har istället en patetisk intervju med Gunilla Sax i detta ämne och som i mina ögon är rena skämtet. I lördagens tidning följer Agneta Adeen upp med följande artikel, läs kommentarerna.


Östran slår både till höger och vänster och det är inte bara på ledarsidan utan framförallt genom den kritiska granskningen av hur vänstermajoriteten i Kalmar kommun sköter sig och det kan knappast vara med beröm godkänt efter att man läst dessa artiklar. Inte undra på att ledande socialdemokrater gnisslar tänder och agerar så surmulet och att irritationen är så stor mot den "egna tidningen".

När det gäller insändarsidan råder exakt samma förhållande. Östran har den senaste tiden publicerat i stort sett allt som jag skickat till tidningen medan raka motsatsen gäller för Barometern där Maria Sjöstrand inte ens svarar på mail. Vid ett tillfälle skickade jag min insändare även till ledarsidan när insändarredaktionen uppenbarligen vägrade publicera min insändare. Per Dahl däremot hade vänligheten att publicerade min insändare på ledarsidan men det kanske han fick mycket skit för av vänsterjournalisterna på Barometern.


På Barometern pågår tydligen ett internt ”krig” enligt flera mycket trovärdiga källor till bloggen och som till viss del bekräftats av personer med anknytning till tidningen. När Lotte Zenkert/Lundgren slutade på tidningen eller rättare sagt fick sparken av Gunilla Sax från den politiska redaktionen gick det hett till på tidningen. Den politiske chefredaktören Per Dahl lär ha blivit handgripligen angripen av journalister på tidningen.

Den manliga ”vänstermachokulturen” skall vara hårt driven och kvinnor på redaktionen har det uppenbarligen inte lätt bland vissa av dessa manliga "machojournalister" enligt en före detta anställd på tidningen. Jämlikhet mellan könen råder det tydligen brist på i denna borgerliga tidning.


Vi är många som tycker att Barometerns ledarsida blivit väldigt slätstruken och jag har i flera inlägg ifrågasatt om tidningen är vänster eller höger. Enligt mina källor förstår jag att Per Dahl går en kamp mot tidningsledningen/styrelsen som inte ger den politiska chefredaktören fria tyglar på ledarsidan utan istället pekar, inte bara med fingret, utan med hela handen på vad som skall och får skrivas på tidningens ledarsida.
Inte undra på att Barometern har bleknat till något färglöst och ointressant under det senaste året och att Östran kört om med hästlängder!


Kommentarer
Postat av: Inv. 8:e generationen

Ja, upplagesiffrorna talar ju sitt tydliga språk.

2009-09-13 @ 09:20:23
Postat av: Skånepåg

@ Inv. 8:e generationen"Ja, upplagesiffrorna talar ju sitt tydliga språk."Sorry, men din kommentar visar enbart att du missförstår inläggets mycket enkla "understatement"!

2009-09-13 @ 09:45:16
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Förr i tiden var barometern mer känd som en starkt högerorienterad tidning!

Vad har hänt?

2009-09-13 @ 10:16:01
Postat av: I8g

Denna sidas "understatements" är ganska tydliga

2009-09-13 @ 10:25:07
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Rör det sig inte om svensk trögrörlighet. Svensken byter inte bank, försäkringsbolag etc. Svensken är för flat. PS Hade Östran ( som då skrev en massa skit om SD ) gick över till Barometern. Kanske dags att byta igen. Ringde förresten upp Östran och sa vad jag tyckte. Fler borde markera vid valurnorna, mot bankerna etc.

2009-09-13 @ 10:34:17
Postat av: Skånepåg

@ Hoppas att detta "understatement" är lika tydlig?Jag väntar på ett brev med ungefär följande lydelse?”Hej!Med hänsyn till att vi traditionsenligt firat vårens ankomst genom en Majbrasa och att detta numera är otillräcklig och står i strid med det multikulturella samhällets önskemål, måste vi inom försäkringsbolagens samarbetsorganisation glädjande nog nu höja samtliga avgifter för såväl villa- som bilförsäkringar.Hitintills har flera hundra bilar i Sverige (enbart i Göteborgsområdet cirka 100 st.) eldats upp under det här året för att fira ”mörkrets intåg” och lika många skolor och andra offentliga byggnader har gått samma väg.Alla människor har ju samma värde och alla försäkringstagare bör naturligtvis därför solidariskt bidra till att täcka de välkomnade och ökade avgifterna för försäkringsbolagen.Med vänliga hälsningar

XXXX

Försäkringsbolagen Samarbetsorganisation”

2009-09-13 @ 11:12:29
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

@ I8gHoppas att detta "understatement" är lika tydlig?.............

2009-09-13 @ 11:14:44
Postat av: Skånepåg

Med stor sannolikhet ytterligare en trevlig "mångkulturell majbrasa"!"En klubbstuga i Oxie brann under natten mot söndag. Brandorsaken är ännu oklar.

Larmet om branden på Emil Göranssons väg kom in till SOS klockan 00.50. Räddningstjänst skickades till platsen och de bad senare om assistans av polisen då det befann sig många UNGDOMAR i närheten av brandplatsen.

Ingen person uppges ha skadats i branden."Observera att man var tvungen att skicka dit Polisen för att skydda de snälla barnen mot de elaka brandmännen. Tänk vad som hade hänt om dessa av misstag börjat att spruta vatten på de trevliga ungdomarna?

Postat av: 8ig

Det är väl knappast ett understatement att alla människor har lika värde?

Majbrasor är tillåtna under ordnade förhållanden och uppsikt av brandkår. Det måste vara en missuppfattnig att bilbränder har ett liknande syfte.

2009-09-13 @ 11:52:47
Postat av: Skånepåg

@ 8igBy by "yxskaft", nu har du gjort bort dig både tillräckligt och så att det blir över!Avslutar mina inlägg om ”nattens firande” genom denna kommentar."Minst ett halvt dussin bilar brann under natten till söndagen. De tre senaste bilbränderna upptäcktes i Biskopsgården, där det strax efter klockan fem i morse även larmades om en brand i ett cykelskjul några meter från en förskolebyggnad vid Vårväderstorget. Vid midnatt brann en bil på Smaragdgatan i Tynnered. Någon timma senare en bil på Saffransgatan i Gårdsten och ytterligare lite senare, strax före klockan två, stod en bil i brand på Rosmaringatan i Lövgärdet. Vid tretiden brann en bil på Tolvskillingsgatan på Högsbohöjd."Mer i GöteborgspostenP.S. Någon som hört talas om uttrycket att "skjuta budbäraren" om sanningen börjar att bli för besvärlig?

Postat av: 8ig

"P.S. Någon som hört talas om uttrycket att "skjuta budbäraren" om sanningen börjar att bli för besvärlig?"Jag tror allas rätt att uttrycka sin åsikt och tar mycket illa vid mig av detta hot!

2009-09-13 @ 12:52:38
Postat av: Skånepåg

Beträffande 8igMen detta är ju makalöst. Vem är denna person som t.o.m. lyckas missförstå det elementäraste och tyda detta välkända klassiska uttryck som ett hot riktat mot sig?Sd är givetvis budbäraren, som etablissemanget, politiska partier och dess medlemmar samt massmedia på alla tänkbara sätt försöker att misskreditera/"att skjuta budbäraren"!

2009-09-13 @ 13:20:11
Postat av: Hulda

Apropå masssmedia, kolla gärna Aftonbladet och deras artikel om "Extremvänsterns våld".

Kanska vinden vänder sakta.......

2009-09-13 @ 13:28:43
Postat av: Skånepåg

@ HuldaTackar för informationen och lägger in en länk till artikeln.

Postat av: Gubben o Gumman på G

Detta blir en trevlig tillställning att följa.Matchen mellan "fulflaggade " vänsterjournalister

på "borgeliga tidningar" (svartfötter),och vänsterjournalister på vänstertidningar.För detta är förmodligen något större än journalist "käbbel"

mellan rättstroende och falskskyltade.Att ägarna toppstyr en tidning begriper en ensamkommande förskole elev i åldern 17-31.Två frågor väcks då.Varför har Östran börjat jobba journalitiskt korrekt?Vem ger Jan G Andersson dessa direktiv.För inte är det Sahlin stab, är det efterträdarens stab?Lite tidigt att spå om detta ,spännande fortsättning följer.Ang: 8ig så misstänker vi att det kan vara Fredrik Reinfeldt, då med cirkus nypet i färskt minne.

Hoppas Creeper är påslagen ifall det kommer ifrån

Svågerköpings Allehanda, vore bingo.Början till en uppresning i Svågerköping, kan vara att stoppa mediahuset på historisk mark.Vilket vore friskt.En stad som nyktrar till oavsett politisk färg är

stort ,oerhört stort.Missa inte Norska valet imorgon 189 mandat att slåss om ,det skiljer ett mandat.Fremskrittspartiet ligger mellan 21-26 % i undersökningar.Fotnot: Inläggets längd ,samt ev stavfel bjuder vi på.

2009-09-13 @ 14:17:07
Postat av: Allah

Sorry för offtopic

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1704550/har-brinner-sverigeMen det härvas på om den ekonomiska krisen skulle vara en orsak. Brann det inte före den? Är det inte ekonomisk kris i andra delar av landet? Där brinner det då fan inga bilar.

2009-09-13 @ 14:42:59
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: S-E Karlsson

På tal om alla bilbränder , aktivisterna har kanske infört bilbränder för att fira höstens ankomst ! På våren firas det ju med Valborgsmässoeldar .

S-E K.

2009-09-13 @ 14:49:42
Postat av: Stefan K

Sprid denna artikel till vänner o bekanta innan fulmedia plockar bort den...

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_61728.svd

Notera att siffrorna är från 1999 och lär vara skyhögt högre idag.

2009-09-13 @ 15:43:12
Postat av: Stefan K

Titta vad pk-blaskan Expressen skriver om idag...

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1704768/mugabes-dubbla-budskap-till-eu

Tv4:s Lena Sundström kan ju åka ner och göra ett reportage om rasismen som frodas bland Zimbabwes makthavare.

2009-09-13 @ 15:54:45
Postat av: Micael Foghagen

Det är bara av godo om Östran tuffar till sig - det kan bli en injektionsspruta för medialandskapet här i vårt hörn av Sverige.Nu lite offtopic men ändå inte i dessa dagar - kyrkovalet på söndag är viktigt så jag hoppas att så många som möjligt går till valurnan!Ligger man i en annan har man giltigt förfall att avstå...Dessutom får man till detta val rösta REDAN VID 16 ÅR FYLLDA - Tänk på det ni yngre!

2009-09-13 @ 19:20:25
Postat av: Gubben o Gumman på G

8IQ : Dravlet om allas lika värde kan du ta med,

Med stormamma Mona (S) el storpappa Lars (V).Dom är dom riktiga stolpskotten, som tillåter heders relaterat våld, samt att 500000 kvinnor sitter i husarrest i Sverige.Du är på fel blogg.Källa :Citat föreningen glöm aldrig Fadime.Kan du berätta vilket värde svensk räddningspersonal har i tex Rosengård.Majbrasor hej o hå, var ju riktigt begåvat skrivet,

bra att du nämde brandmännen, dom får nämligen vara ifred där.Nu är det på det här viset rally kalle, att allt som,stormamma el storpapp säger är inte riktigt sant.

2009-09-13 @ 21:12:13
Postat av: Peter, den förste.

Ära åt den som äras bör:All heder åt Agneta Adeen en journalist som tydligen gör sitt jobb ordentligt!All heder åt tidningen Östran som tydligen tillåter jornalister att göra sitt jobb ordentligt!Fortsätt så; Granska, granska, granska, makten, ideerna, kalkylerna o.s.v. fokusera på viktiga frågor och avled inte läsarna genom att fokusera på oviktiga saker! I framtiden kommer ni ha all anledning att granska SD också, då de sitter vid makten.

2009-09-13 @ 21:19:01
Postat av: Sverige i brand!

Flera bilar brann i natt i Södertälje söder om Stockholm. Sju bilar som stod parkerade i ett industriområde fick omfattande skador. Polisen misstänker att någon eller några anlagt bränderna. (TT)No shit, Sherlock..!Flera bilar brann under natten mot lördagen i Södertälje söder om Stockholm. Sju äldre bilar och ett släp som stod parkerade i ett industriområde totalförstördes. Polisen misstänker att någon eller några tagit sig in på området och anlagt bränderna.2009-09-13 @ 22:27:15
Postat av: 8ig

Om denna blogg är fel så får jag väl ta det i beaktning.

2009-09-13 @ 22:28:38
Postat av: 8

Om denna blogg är fel så får jag väl ta det i beaktande.Östran skriver dock ofta bra och initierade artiklar - trots upplagan

2009-09-13 @ 22:36:27
Postat av: Dille i Momåla

Nu blir det mycket svårare att tiga ihjäl SD. För självaste Toivo Sjörén på SIFO säger i dagens SvD … “att det mesta tyder på att SD etablerat sig runt den viktiga fyra-procentspärren“.Och Toivo Sjörén tillägger:

“ Om man ligger runt fyra procent är man med i leken.”I och för sig var detta inget nytt , men det känns utomordentligt behagligt att få en professionell bekräftelse.Till saken hör att SD ju brukar vara markant underskattat i opinionsundersökningarna. Själv brukar jag räkna upp siffrorna med 60 %.Även vid en mycket försiktig uppräkning om 40 % så blir SD nu större än C, V och KD.Till saken hör att det är ett år till valet och informationen om att SD nu är “med i leken” kommer därför att hinna spridas till och begrundas av i stort sett hela folketSen kommer ju även SD:s utskick inför valet.Utsikterna för att SD blir tredje största parti är alltså utomordentligt gynnsamma.

2009-09-13 @ 22:41:01
Postat av: Micael Foghagen

>8ig

Tvärtom - den här bloggen är precis för dig, vi har högt i tak, säger vad vi tycker och det gynnar debatten, tack och lov.I den här bloggen får du möjlighet att ventilera vad du tycker, men du får räkna med ovanliga - läs icke PK-vänliga - motsvar.Det kan få en ( du ) att tänka ett varv till.Så fortsätt du att läsa, skriv, och framförallt tänk själv.Men om du kritiserar något bör du också kunna gå i polimik, argumentera för din sak och inte kasta in handuken och ropa på mamma....2009-09-13 @ 22:56:21
Postat av: Gubben o Gumman på G

Dille i Momåla: När SD passerar 6% i andra mätningar än Sifo.Måste Sifo höja sina siffror.Mellan Semko:s 5.6% o Sifo:s 3.9% är det lite för stor marginal.Visar tex andra mätningar 6% o Sifo 3.5% för SD,

så börjar ju folk inse sambandet.Sifo=Stormammas informationstjänst för obildade.

2009-09-13 @ 23:42:06
Postat av: Gubben o Gumman på G

I dagens TV4 får vi veta att Gezahli bör få all hjälp ,har haft lite otur, och måste plockas hem?Dom andra gökarna mörkas, man blir illa berörd utav detta .Hur dumma tror man att svenska folket är.

Detta har ju passerat alla anständiga gränser.Vidare skall alla polis studenter attityd studeras

efter utalandet om "apa dj.." i Rosen gård.Detta om 3 år samt efter 6 år.Nästa pk idiot har gjort entre.

2009-09-14 @ 07:15:41
Postat av: Malin R

Det saknas en ingående granskning i både Östran och Barometern när det gäller den s.k. Lillviksaffären som är aktuell i Kalmar.Skanska ska till reapris få lägga beslag på ett av Kalmars attraktivaste områden för exploatering.Skanska bestämmer själva priset,mindre än hälften av kommunens värdering, och har sedan en mycket lång tid tillbaka betalat allt ritningsunderlag själva trots att en privatperson utan ekonomiska muskler,haft den s.k. markreservationen på området.Ett sån´t område släpper man ju utan ersättning i någon form?Självklart inte.Någon granskande journalistik kring den blivande uppgörelsen med Kalmar kommun finns inte.Markreservationen som handelsvara kunde vara en lämplig rubrik.I realiteten har Skanska sedan lång tid tillbaka övertagit markreservationen,nu ska politikerna bara ta det formella beslutet.Kalmarkamarillan är inte död.Det är därför Lillviken inte läggs ut på den öppna marknaden för budgivning.Där står det naturligtvis fritt för alla intresserade byggbolag att vara med och bjuda inklusive Skanska och det bolag där min sambo jobbar.Gissa om det är höjda ögonbryn där och på andra håll i arkitekt-och byggbranschen över priset som Skanska vill betala.

2009-09-14 @ 08:42:57
Postat av: BAW

Sverige brinner, Sverige skall förgöras av de objudna ockupanterna som nu visar sin tacksamhet.

I media inte ett ord om vilka de är, där heter det ungdomsgäng. Visa solidaritet med ditt land, sluta köpa fulmedia. Visa också blatteaporna vad du tycker.

2009-09-14 @ 10:30:57
Postat av: Dille i Momåla

I dagens SvD ägnas SD en hel spalt. Men den är undanskymd. För fick SVD:s läsare reda på att det finns et motstånd mot homovigslar så kanske SD skulle få ännu många fler röster.I alla fall hoppas Jimmi Åkesson på att SD ska öka från fyra till tio mandat i kyrkomötet.Själv tror jag att det kan bli en mycket mer. Bland annat finns ju SD:s valsedlar utlagda i många vallokaler nu. Sen är det ju nu otroligt mycket mera valarbete än vid förra valet.Men ytterst beror det på den enskilde.

Så gå och rösta. Skjut inte upp beslutet. Du kan förtidsrösta redan nu och finns inte valsedlar så kan du skriva Sverigedemokraterna på en blank valsedel.Det måste göras i ett ord och på en rad.

2009-09-14 @ 11:27:02
Postat av: AWSvensson

Människors lika värde, en religiös synpunkt som knappast går att förankra i verkligheten. Varje lands medborgare har skyldigheter och rättigheter.

Dessa rättigheter sträcker sig inte till att omfatta all världens befolkning, utan är i lag bestämda ifråga om nyttjande och omfång. Låt oss härmed slippa denna retorik om människors lika värde då den är en ren lögn.

Främlingsfientlig, ett yttryck som användes när svenska medborgare protesterar mot att den svenska välfärden försnillas genom detta svindleri som kallas asylhanteringen. Politik handlar till största delen om fördelning av resurser, därmed är det fullt tillåtet att har andra fördelningsprinciper. Tycker man att den samlade resurs som svenska folket skrapat ihop ska komma dessa till nytta ska man uttrycka det med all rätt , har man en annan syn får man delge den: Till syvende och sist avgör väljarna.

2009-09-14 @ 11:58:19
Postat av: Nalle i Växjö

Är det någon som kan förklara varför ledande politiker med Mona, Fredrik, med flera på alla sätt understödjer och underlättar ett mångkulturellt övertagande av Sverige framför allt Muslimer och inte som tidigare, för att vi behövde arbetskraft från närliggande länder.Har politikerna större mental kapacitet och analytisk förmåga än den del av arbetarpacket jag själv tillhör.Jag tycker det verkar fel när det sker på det sätt som det gör idag, men det kanske är jag som är felprogrammerad. Börjar faktisk fundera på att gå en studiecirkel på ABF i Arabiskan så att jag begriper vad dom säger när jag går och handlarLäste dessutom nyss på Fria Nyheter att var tredje Europé är arbetslös enligt Littorin , och vi fortsätter importeraHjälp mig att förstå, jag tror jag håller på att bli tokig2009-09-14 @ 12:04:06
Postat av: Nalle i Växjö

Nu kastar dom sten på Växjös stolthet Öster när dom är i Rosengård och spelar fotboll.Tänkte inte tillägga mera.

Postat av: Micael Foghagen

>Nalle i VäxjöSkönt att inte vara ensam, jag får det inte att gå ihop jag heller....

2009-09-14 @ 13:23:57
Postat av: Dille i Momåla

Tänk hur media smusslar undan verkligheten. Allt för att missgynna de krafter som inte stämmer in i PK:s världsbild.För hur mycket har rapporterats om det förestående norska valet där fremskrittspartiet intar en vågmästarroll.Hur mycket har rapporterats om att politikerna snällt rättar sin politik åt fremskrittspartiets håll?Varför skärper man sig inte på Barometern. En tidning är ju beroende av läsare och annonsörer och en fortsatt lögnpropaganda kan slå mycket hårt.

2009-09-14 @ 13:48:09
Postat av: Skånepåg

Vi har gjort vår "plikt" i dag och förtidsröstat!För övrigt tycker jag att alla är värdelösa som utan minsta tanke i tid och otid förespråkar att ”alla har samma värde”, eftersom man utan att inse det använder en totalt innehållslös klyscha!

2009-09-14 @ 14:43:53
Postat av: Allah

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1705517/svenskarna-i-mi6-forhorHär går man ut med namnet på dottern, men man gör då inte direkt någon sak av vems dotter det är. Finner det högst märkligt

2009-09-14 @ 14:57:35
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Dan åke

Heja Östran som har friska självtänkande och smarta personer som Agneta Andeen.Svenska politiker är landsförrädare och folkförädare. beslagtag deras bankkonton och rikedomar som de roffat åt sig ur folkets gemensamma tillgångar.Att Svenska politiker skulle vara solidariska och kämpa för de svaga och fattiga är ju bara bluff. ser man på hur de lever så är mönstret tydlig. Det vill fixa höga löner och arvoden,bo i lyxområden helst köpa gods och herresätten, bara besöka vanliga fattiga vid valturneer och vid indoktrinering av väljare, spionera på sina medborgare med ipredlagar, ta bort yttrandefriheten från tv radio tidningar det som skall förmedlas styrs från regeringen för att tvinga medborgare att tycka ”rätt”livsvilkoren för fattiga Svenskar blir bara sämre och sämre, alla kostnader ökar som el,hyra,mat,tandvård,sjukvård,bilägande,kollektivtrafik mm

besparingar inom äldrevård,skola,sjukvård,posten,vägverket,försäkringskassa ja alla statliga myndigheter börjar bli gestapoorganisationer som är till för att suga ut de sista slantarna ur varje Svensk.Sverige har blivit ett enda stort Gulagläger där etniska Svenskar är indoktrinerade till att lyda staten!egentilgen är det ett friskhetstecken då invandrarbarn lyssnar på sina föräldrar och är kritiska till Svenska statens indoktrineringssamhälle som har kommer få ett allvarligt problem- Invandrarna går inte att kuva och styra det blir dom styr de Svenska politikerna som i sin tur lyder för att de sista 7,5 miljoner etniska Svenskar skall luras att fortsätta rösta på Allians och sossemaffian. huxflux har utlänningarna infiltrerat och tagit över dessa partier. Sedan kan man ju räkna ut vad händer med de etniska Svenskar blir kvar….hoppas det blir förnuftiga och smarta politiker som får styra Norge tillrätta efter deras val. Kanske Svenskar kan fly dit eller till Finland ifall Allians och Sossemaffian fuskar till sig valsegerern i det ödesdigra valet i Sverige 2010.

FÖR GUDSSKULL LÅT SVERIGEDEMOKRATERNA VINNA VALET 2010.

2009-09-14 @ 15:32:11
Postat av: Gubben o Gumman på G

"Norge ger SD kalla handen"Rubrik i Expressen ,kl 18.27 var Expressen tvungen att stänga kommentarsmöjligheten.Exakt så jobbar svensk censur press.Man får exakt motsatt reaktion från läsarna än vad som var planerat i artikel efter artikel.Kan nog bli en trevlig valnatt nästa år, folk verkar vara lite förbannade.

2009-09-14 @ 18:31:58
Postat av: s-e karlsson

Nu ska ju våra invandrare ut i arbete så fort som möjligt ! Bara dom inte skräms bort nu när det hotas med arbete , förut har det ju tagit upp till sju år innan en invandrare kommit ut i jobb och under de sju åren har ju de som har arbete och vi pensionärer fått stå för deras uppehälle ! Hotet om att snabbare komma ut i arbete kanske hejdar invandrartillströmningen till en del ! På det viset kanske förslaget är bra .

Mvh S-E Karlsson .

2009-09-14 @ 19:12:31
Postat av: Dille i Momåla

Gubben o Gumman på GKvällspressen skriver vad skit som helst. Bara det är säljande. Nu räcker det inte med sex ( det är ju uttjatat) och allmänt skvaller har folk fått nog av.Så då tog Expressen till ett garanterat säljande ämne Sverigedemokraterna och invandringspolitiken. Men för att inte stöta sig med PK så gäller det förstås att utforma artikel så att den inte väcker PK:s anstöt.Så kopplas då SD ihop med fremskrittspartiet, men på ett lögnaktigt sätt.Så arbetar skandalpressen. Men artikeln är ändå bra för SD. Folk påminns om att SD finns och att SD står för en kritisk invandringspolitik.Och långt mer än halva folket är kritiska till invandringspolitiken och suckar efter just en sådan politik som SD för.Så artikeln kommer att garanterat generera nya anhängare.

2009-09-14 @ 21:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0