NYTT REKORD! DET ÄR FAKTA ANEFUR

Antalet så kallade ensamkommande barn satte nytt rekord under augusti. Hela 253st ”barn” anlände till Sverige under bara en månad. Med tanke på de mutbidrag som Migrationsverket betalar ut till de kommuner som tar emot dessa ensamkommande barn ökade Migrationsverkets kostnader med ca 250 miljoner kronor på årsbasis bara av dessa ensamkommande barn.

 Häromdagen uppmanade den kristdemokratiska riksdagsmannen Michael Anefur att alliansen skulle ta debatten med SD.

”En konsekvens av att integrationspolitiken inte har lyckats fullt ut är att främlingsfientliga partier har fått luft under vingarna. Förslag efter förslag bygger på mycket förenklade resonemang och på en människosyn som vi kristdemokrater inte kan dela. Sverigedemokraterna är de som är störst just nu och vi ska sätta oss in i vad det är de egentligen säger och bemöta deras påstående med fakta, säger Anefur till tidningen.”

 I Kalmar har dessa allianspolitiker och vänsterpolitiker haft möjligheten att ta debatten när det gäller rituell omskärelse som utförs vid våra sjukhus. Men inte en enda har vågat ta debatten genom att skicka inte ett genmäle till någon tidning på min insändare. Problemet för dessa politiker är nämligen att fakta talar sitt eget tydliga språk och det gynnar inte de mångkulturella förespråkarna utan Sverigedemokraterna. Det enda dessa etablerade politiker ägnar sig åt är att slänga ur sig de vanliga flosklerna. Den just nu populäraste är sd:s människosyn. Jag skulle se fram emot att någon kunde ge exempel på vad de menar. Är det kanske för att SD vill begränsa invandringen? Eller är det för att vi säger nej till rituell omskärelse.

Nej, det svenska folket går inte på dessa floskler längre. Vi kan nog förvänta oss en ketchup effekt när proppen går ur. Idag släppte SD nyheten att en känd moderatpolitikern, Stellan Bojerud  hoppar av till SD och jag ser fram emot när den förste moderaten tar samma steg i Kalmar eller i Kalmar län. Chansen är stor att Stellan kommer att följas av fler politiker som fått nog av hyckleriet hos Mona och Fredrik.


Kommentarer
Postat av: Peter, den förste.

250 miljoner kronor! 250 miljoner kronor!! Smaka på de orden ordentlig.250 miljoner kronor multiplicerat med samma antal per månad som i augusti, det blir ~2,5 miljarder kronor per år!!! Och om det kommer lika många nästa år så blir det 2,5 miljard + 2,5 miljard = 5 miljarder per år...Inte undra på att kostnaderna blir enorma och att de summor som nämns i sammanhanget blir mellan 100 och 300 miljarder per år!!!Politiker som genomfört detta medvetet eller omedvetet måste ställas ansvariga och bli personligt betalningskyldiga för den skada de orsakar oss skattebetalare.

2009-09-08 @ 00:44:51
Postat av: s-e karlsson

Ytterligare en som ställer sej frågan " vad har Sd gjort för ont " . Dom som ställt till det är väl först sossarna och numera alliansen !

Välkommen till oss i Sd Stellan Bojeryd !

Tidiga morronhälsningar S-E Karlsson .

2009-09-08 @ 05:15:21
Postat av: Fredrik

SD måste se till att ha kontrollanter med vid rösträkningen för det finns många inom vänsterflummet som gör vad somhelst för att stoppa sanningen i papperskorgen.Folk vill ha stop på vansinnet så enkelt är det!

Vi kan inte ta hand om andra länder medborgare och försörja dom ! Vad är det man inte begriper?Mona shalim skall inte under några omständigheter få möjligheten att sälja ut detta underbara land.Det lönar sig att vara kriminell?

Ingen utvisning och sen tak ock mat för en person i minst 6 år. Över 2000 kronor om dagen kommmer denna berikare kosta.Ställa en massa krav på svenska samhället som han inte igentligen har förtjänat eller är berättigad till !Men han är bara en av många, allt för många!

Postat av: Nalle i Växjö

Våra 600 somaliska grannar i Växjö välkomnar dom nya reglerna för omskärelse av pojkar, så att dom slipper åka på semester till hemländerna.Två kommentaer

Hur kan man åka på semester till det land man flytt ifrån.

Hur länge dröjer det innan omskärelse av flickor blir tillåtet av samma anledning

Postat av: UNZIPP GIRL

"Sverigedemokraterna är de som är störst just nu och vi ska sätta oss in i vad det är de egentligen säger och bemöta deras påstående med fakta, säger Anefur till tidningen.”Anefur borde ha sagt: bemöta deras fakta med påståenden.

2009-09-08 @ 08:18:17
Postat av: Stefan A

KD;aren tänker ta debatten om en misslyckad integrationspolitik med SD,kanske det var bättre han vände sig till sina 348 riksdagskolleger + olika regeringar med den frågan, det är de som är ansvariga för att inte den vackra skrivbordsprodukten,massinvandringen, stämmer med verkligheten.

2009-09-08 @ 08:22:37
Postat av: UNZIPP GIRL

Sverigedemokraterna får 5,3 procent av väljarsympatierna i en mätning som Aftonbladet gjort i samarbete med opinionsföretaget United Minds.Det är sjätte mätningen i rad, den första gjordes i april, som Sverigedemokraterna hamnar över fyraprocentsspärren.Partiet är större än såväl Centern (5,0 procent) som Kristdemokraterna (4,6 procent).Regeringspartierna får 41,9 procent av rösterna, en minskning med 0,2 procentenheter jämfört med julimätningen. Oppositionspartierna S, V och MP får tillsammans 46,7 procent och backar marginella 0,1 procentenheter.

2009-09-08 @ 08:28:27
Postat av: Roberth

Frågan är vill Sd ha avhoppade politiker från andra partier? De som varit med i flera år och hjälpt till då? Vi får inte glömma dem!

2009-09-08 @ 08:41:14
Postat av: Thoralf A

RoberthDet finns många politiker som inte delar sina partiers åsikter i vissa frågor men när avståndet blir för stort mellan dina egna värderingar/åsikter och partiets finns det en smärtgräns. Fler och fler politiker har nått denna smärtgräns men det krävs faktiskt en hel kurage för att ta steget till SD.De politiker som tar detta steg är givetvis välkomna till SD. Det finns många som står på denna tröslet idag, jag vet!

Inom SD har vi behov av erfarna politiker för att kunna besätta alla nya platser vi kommer att få efter valet 2010 och jag är övertygad om att alla gamla Sverigedemokrater som vill kandidera för SD också får en möjlighet att göra det. Jag tror snarare att problemet kommmer vara det omvända i många kommuner.

2009-09-08 @ 09:14:15
Postat av: hummelstadskarin

Denne Anefur är ett stort och dåligt skämt. F d präst, f d lärare, f d kommunalråd (en plats han myglade sig till genom att samarbeta med socialdemokraterna), f d direktör för kommunala renhållningsbolaget (också en plats som han, utan den ringaste kompetens, myglat sig till). Kort om huvudet men stor i truten. Alla som vill att skämtpartiet KD skall ur riksdagen borde vara glada över att Anefur är riksdagsman. Tro inte ett ord av vad den mannen säger!

2009-09-08 @ 09:29:13
Postat av: Skånepåg

Jimmie Åkessons senaste utmärkta inlägg var i går på SD-kuriren.Finns en Edvard Persson låt som handlar om Kalle på spången. Undrar på vilken "spång" ovanstående Kalle egentligen befinner sig med hänsyn till sina återkommande, och på gränsen till hätska, utfall mot Sd?

Postat av: Kalle

Tack för det Skånepåg. Ser att du inte kan skilja på konstruktiv kritik som SD så väl behöver eller som du kallar det hätska utfall.Ta en politisk fråga till exempel: På vilket sätt har SD verkat för återställande av pensionerna på 250 miljarder som stulits från pensionsfonderna till exempel. Det har jag frågat om tidigare. Är det det du menar med hätska utfall att försöka få reda på vad SD tänker i den frågan.Vad tycker du om dessa SD-personer som är invalda i olika komunfullmäktige som inte sagt ett knäpp under hela mandatperioden. Kan det beropå bristande politik inom och riktlinjer från SD. De stackarna vet helt enkelt inte vad de skall tycka i alla politiska frågor och håller istället truten. Räknar du detta också som ett hätskt utfall mot SD av mig för att jag har en åsikt om det??? Mitt mål är att SD skall bli bättre i politiken. Att tycka så är det också ett hätsk utfall mot SD???2009-09-08 @ 10:22:53
Postat av: AWSvensson

Nu är det invandringen som är huvudmålet, sälar det var vad som skickade MP in i riksdagen, dessutom på felaktiga grunder.Man kan inte splittra sig hur som helst ,den dagen kommer när SD har manskap att driva ett heltäckande politiskt program.

Alla människors lika värde, denna floskler. Inför den svenska socialtjänsten så är det stor skillnad på folk, antingen är man med i systemet som svenska medborgare eller så är man det inte. Ingen skulle väl anklaga dessa system för att ha annan människosyn.

2009-09-08 @ 10:41:02
Postat av: Nalle i Växjö

Vansinnet fortsätter.Nu ställer dom illegala invandrarna krav på ett flertal punkter.Funderar på allvar hur man man kan bli papperslös och slippa att skatta i Sverige, och ändå få sjukvård och låta barnen gå i skola.Postat av: Skånepåg

Det här är en blogg och inget internpolitiskt forum. Du missar m.a.o. hela ”pointen”. Gå med i en lokal Sd-förening och för fram dina synpunkter den vägen.Många av Sd:s fritidspolitiker är synnerligen oerfarna och har mycket att lära, vilket även du borde förstå. Sd:s resurser till internutbildning inom olika områden är dessutom av naturliga orsaker starkt begränsade. Det är egentligen först 2006 som partiet kommit med i det politiska livet på allvar.På partiledningsnivå har man inte på långa vägar samma resurser som andra politiska partier med sina stora kanslier och måste därför prioritera vad som man i första hand måste (orkar) att jobba med.Kan inte anse annat än att dina, som du kallar kritiska, inlägg definitivt inte gagnar Sd utan riskerar att ha den motsatta effekten på tveksamma Sd-sympatisörer bland bloggens besökare!

2009-09-08 @ 11:05:10
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson

"Nu är det invandringen som är huvudmålet, sälar det var vad som skickade MP in i riksdagen,"Mycket "joligt". För att travestera på ett av språkrörens efternamn, så man f.n. även en "Smatterand" som språkrör!

2009-09-08 @ 11:10:43
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

"Mycket "joligt". För att travestera på ett av språkrörens efternamn, så HAR man f.n. även en "Smatterand" som språkrör!

2009-09-08 @ 11:12:43
Postat av: Kalle

Skånepåg>>

Är fullständigt medveten om att detta är en blogg. En blogg som är öppen för smärre diskussioner, gudskelov.

Varför jag skriver här då??? Beror på att Sd INTE har någon egen blogg att framföra eller diskutera SD politik. Har efterlyst en sådan men det kanske också är ett hätskt utfall mot SDÄr med i en lokal Sd-förening och har framfört mina synpunkter. Responsen är lika med NOLL.(Det är för jobbigt att bry sig.)Har du fler ideer om var man kan framföra sina SD-ideer eller synpunkter eller skall man sitta still i båten och hålla käften???2009-09-08 @ 11:17:12
Postat av: Roberth

Thoralf jag hoppas att du har rätt vore trevligt om någon i Västmanland hoppade av och kom till oss. För här är det ingen ordning alls.

2009-09-08 @ 11:45:36
Postat av: vmm

Roberth 2009-09-08 @ 08:41:14 tar upp en intressant frågeställning om SD verkligen vill ha alla avhoppade politiker från andra partier.Frågan är komplicerad.Jag tycker att SD ska vara ett välkomnande parti och har man tagit sitt förnuft tillfånga och anser att SD är ett bättre parti så ska SD välkomna dessa personer.Men.En viss sållning bör ske. Jag är rädd för opportunisterna som hoppar på det snabbaste tåget för tillfället och bara vill in på maktpositioner så snabbt som möjligt och nu är väl SD lämpligt för det... Sedan tycker jag SD gott kan kosta på sig att vara lite tjurigt nu och säga "jaha, nu vill du vara med oss men för några månader sedan så sa du att du hade en helt annan människosyn än SD... serru det går inte". Har man sagt att SD är Jordens avskum (vet inget om det aktuella fallet utan jag tänker generellt) den senaste tiden så tycker jag SD ska vara ytterst restriktiva med välkomnandet.Dom som hatat SD men ändrat sig ska välkomnas men allt ont groll kan inte och får inte glömmas över en natt.

2009-09-08 @ 11:54:07
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Skånepåg

@ RoberthÄr det denna styrelse som du anser missköter sig?Ny styrelse för Sd Dalarna-Västmanland 2009

Ordförande: Peter Malmström, Västerås

Vice ordf: Anna Hagwall, Rättvik

Andra vice: Anders Kampl, Borlänge

Övriga ledamöter:

Jan-olov Brandt, Orsa

Ann-Katrin Löwenhamn, Borlänge

Ersättare:

Jan Björklund, Hallstahammar

IT-Ansvarig:

Per-Erik Åkerström, Borlänge

2009-09-08 @ 11:58:48
Postat av: Kalle

Sverige brinner, SD tiger. Till och med Aftonbladet har börjat reagera.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5756188.abSd kniper. Är det inte dags för SD-ledningen att kliva in på mediebanan och säga ungefärligen att detta har vi inom SD förutsett under en längre tid men ingen har velat lyssna på oss inom SD.Istället har invandrarungdomen tagit initiativet och anklagar polisen.Är det inte dags för SD och försvara polisen som är lagens förlängda arm.Sverige fortsätter att brinna. Alla tiger och lider inklusive SD.2009-09-08 @ 12:45:47
Postat av: Skånepåg

Undrar hur en ev. kravlista från muslimerna kommer att se ut inför riksdagsvalet 2010?Skriv ut och sprid!P.S. Har precis avnjutit et bättre lunch med ett suveränt spanskt vin som måltidsdryck. Följer därför nu Kurt Lundgrens råd i sammanhanget, att avsluta skrivandet för i dag annars vet man inte vart det "bär iväg"

Postat av: AWSvensson

Kalle har du någon för oss okänd kanal där man kan föra ut detta budskap förutom några bloggar. Det är ju det här budskapet vi i åratal försökt föra ut.

2009-09-08 @ 12:57:24
Postat av: Åhusaren

Den f.d. prästen Michael Anefur (KD) kommer nu in i riksdagen som ersättare för Alf Svensson.Hans historia tyder dock på att han inte är den första som partiet skulle valt.Efter att ha skapat en ohelig allians efter valet 2002 som ledare för KD i Kristianstad, lyckades han halvera partiets stöd, få sparken och bli styrelseordförande för det lokala renhållningsverket.Han rekryterade sedan sig själv som VD efter att ha avfärdat samtliga sökande, på ett styrelsemöte dit inte alla ledamöter var bjudna - något som inte bara bröt mot Aktiebolagslagen, utan ledde till avhopp i protest och 30 dagsböter till Jan Karlsson (M) som var ansvarig för mötet.Grattis till tillskottet inför 2010, KD!

Postat av: Kalle

>>AWSvenssonNej tyvärr så har jag ingen utan kollar runt på privata SD bloggar som drivs av SD sympatisörer.Flera av dessa börjar nu läggas ned på grund av bristande intresse och hälsoskäl.Om en privatperson kan driva en privat sympatiserande SD-blogg varför kan då inte SD moderparti driva en egen SD-blogg. Nu har de haft på sig sedan valet 2006 I hela tre år har de haft chansen hitills att starta en sådan men inte gjort det!!!.Varför fångade SDe inte upp intresset vid det senaste valet direkt. Det är en eftermarknad som negligerades. Vilken bilägare och bilhandlare som helst vet att eftermarknaden med service och intresse är mycket viktig.SD slarvade tyvärr bort sin chans till en bra eftermarknad med SD blogg och annat som stärker väljare och lockar till sig nya väljare.Det är snart kyrkoval och sedan kommer det stora valet om ett år. Visa vad ni går för inom SD-styrelsen nu innan det är alldeles för sent!!!!!2009-09-08 @ 13:23:09
Postat av: BAW

Det är smörja av detta slag som tydligen skall försvaras, svenskar jo,jo.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=122&a=5159472009-09-08 @ 13:25:47
Postat av: Thoralf A

KalleFlera personer i partistyrelsen driver egna bloggar och du kan säkert framföra din kritik på dessa bloggar, du hittar dem på SD-kurirens hemsida.Du målar upp en alldeles för negativ bild av allt det arbete som utförs av medlemmarna. Du kanske kan räkna upp vilka aktiviteter som du medverkat i under det sista året som medlem i SD.

Sedan är det bra om man inte är anonym när man framför kritik, du blir betydligt mycket mer trovärdig om du också får stå till svars och belägga din kritik.

2009-09-08 @ 14:24:52
Postat av: S-E Karlsson

Nu tror jag faen i mej att Polisen i Skåne har blivit totalt snurriga , nu ska det anställas invandrar gangsters som poliser samtidigt som svenskar inte tillåts söka dessa jobb ! Det blir ta mej faen bara värre och värre man tror banne mej inte sina ögon , måste läsa gång på gång !

Herre gud må detta år till valet rusa iväg !

Mvh S-E Karlsson .

2009-09-08 @ 14:26:33
Postat av: Calle

Åter till Thoralfs artikel:

SANNINGAR och fakta = konstig människosyn = rasism enl. Anefur och kd.

Kan SANNINGEN någonsin vara rasistisk????

2009-09-08 @ 15:11:53
Postat av: Thoralf A

Roberth och vmmDe personer som hoppar av till SD gör det inte över en dag. I de allra flesta fall har de haft kontakt med SD under en viss tid och i vissa fall kan det faktiskt röra sig om flera år innan de tar beslutet och offentligt går ut med partibytet.Självklart skall vi vara uppmärksamma på personer som hoppar av hux flux och hoppas göra "karriär". Men det är alltid en fråga om "tillgång och efterfråga" som styr. Så vi får nog acceptera att en och annan med en "dold agenda" slinker igenom nätet.

2009-09-08 @ 15:33:44
Postat av: Roberth

Skånepåg inte missköter sig men det har varit problem som förhoppningsvis leder fram till något bra!

2009-09-08 @ 16:20:30
Postat av: Roberth

Skånepåg problemet är att distriktet varit för stort. Sen måste alla dra åt samma håll.

2009-09-08 @ 16:22:03
Postat av: UNZIPP GIRL

Kalle skrev 12:45:47:Sverige brinner, SD tiger. Till och med Aftonbladet har börjat reagera.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5756188.ab

Sd kniper. Är det inte dags för SD-ledningen att kliva in på mediebanan och säga ungefärligen att detta har vi inom SD förutsett under en längre tid men ingen har velat lyssna på oss inom SD.

Istället har invandrarungdomen tagit initiativet och anklagar polisen.

Är det inte dags för SD och försvara polisen som är lagens förlängda arm.

Sverige fortsätter att brinna. Alla tiger och lider inklusive SD.Du har fel, Kalle. Jimmie Åkesson uttalade sig igår på SVT.se.

Postat av: Kalle

>>Thoralf

Jag har för ett par år sedan framfört tanken om en enda SD-blogg till Pariordföranden Jimmie Åkesson.

Fick ett standardsvar bla-bla men någon SD-blogg finns det inte.Jag har frågat vice partiordföranden som tillika också är talesman för pensionsfrågor inom SD-partiet

Han hade ingen klar åsikt utan ville vänta med ett utförligt svar sedan SD-partiet kommit in i riksdagen. Innan dess kunde han inte svara.Skriva i bloggar och följa med vad som händer är tillräckligt för mig.2009-09-08 @ 17:12:32
Postat av: Kalle

>>UNZIPP GIRL

Vad bra att han kommer fram till slut och förklarar sig i TV.

2009-09-08 @ 17:15:21
Postat av: BAW

Det är sån här pk-smörja som pressen förnedrar oss med dagligen.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=5160682009-09-08 @ 17:37:00
Postat av: Stefan K

Det är väl ingen hemlighet att den socialist/kommunistiska oppositionstrion tänker chockhöja skatterna vid en valseger. Hur mycket återstår att se, men Lars Ohlys ord om att de med lägst löner (upp till 17 000 i månaden) ska få dryga 200:- i skattehöjning kanske ger en liten fingervisning. När man läser denna artikel så börjar man att förstå vart en stor del av de pengarna kommer att gå.Apropå ingenting. Vad säger ni om detta?

http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.468560

Läs framför allt meningen om högerextrema organisationers koppling till Sd. Nyckelskramlingen i Nyköping startades för drygt ett år sedan av några sydamerikanska invandrare med kommunistsympatier.

2009-09-08 @ 17:42:28
Postat av: Skånepåg

För mycket "kröka" dödar hjärnceller och gör att man mer och mer är oförmögen att se verkligheten. Tyvärr är Gudrun Schyman en av dessa tragiska figurer och som inte lyssnade på "varningsklockorna" i tid.Det är nästan lite tragikomiskt att hon sedan ett antal år tillbaka är bosatt på Klockaregården i Gladsax, som ligger strax utanför Simrishamn i Skåne!

Postat av: Fredrik

Gick in på "BAW" länk och fick mig gott skratt!Så här står det:De gripna ska vara sju turkar, tre svenskar, en ryss och en iranier.

En lokal polischef Mohammad Rizwan citeras av tv-kanalen Press tv:

"Vi misstänker att de har kopplingar till terrornätverket al-Qaida eller till närstående grupper".

Det säger också en annan polischef, Dr Rizwan, enligt The Nation.Ja inte är det svenskar som heter

Kalle ,Björn och Tobias utan detta är människor som vi lättvindigt gett svenskt medborgarskap men som fortfarande är och förblir tokar !!Men PK media är och förblir korkade!!

Låt dom göra bort sig och hjälp dom inte utan låt flummet förpassa sig själva till den gödselbrunn dom hör hemma i ! Märks att man gödslat den röda socialdemokratiska rosen med dålig dynga

under ett flertal år nu :-)

2009-09-08 @ 18:18:07
Postat av: Gubben o Gumman på G

Vårt mail landade på GP nyss var är ditt?

(Vilka svenskar?)Aftonbladet vill vet ahur det känns att bo i dessa

problem områden.Visst kan du hjälpa dom med din story?Du glömmer väl inte bort att använda Internet.?

2009-09-08 @ 18:55:21
Postat av: AWSvensson

Svenskarna visade sig vara sudaneser.

2009-09-08 @ 21:55:35
Postat av: Stellan Bojerud

Ni som är tveksamma till "avhoppare" från andra partier. Hav tålamod, om sådär en 20 år har ni verksamma medlemmar som vars föräldrar tillhörde SD från begynnelsen och som inte har ett belastande förflutet.Stellan

2009-09-10 @ 01:00:55
Postat av: Stellan

För kännedom: Jag har inte varit aktiv för (m)de senaste tio (10)åren. Är jag ändå en "avhoppare"?

2009-09-20 @ 23:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0