NY FÖNSTERKROSSNING PÅ KALMARSKOLA


Krossade fönster på Novaskolan.             Foto Thoralf Alfsson

Ännu en fönsterkrossning har skett vid en skola i norra Kalmar. För några veckor sedan krossades ca 120st fönster vid Funkaboskolan med en beräknad kostnad om ca 500 000 kronor. Ännu är ingen förövare gripen för detta trots att kommunen utlovat en belöning på 20 000 kronor till den som kommer med uppgifter som leder till att någon fälls för denna skadegörelse.

Nu har även Kalmarsundsskolan, f.d. Novaskolan drabbats av dessa vandaler som krossat ca 25st fönster på sporthallen vid skolan. Kommer kommunen utlysa en belöning även denna gång?

Frågan är vad som kommer att hända nästa gång. Att dessa skadegörelser sker i norra Kalmar förvånar nog ingen i Kalmar. Norra Kalmar är en kommunal omskrivning för Norrliden. Stadsdelen Norrliden har en mycket negativ klang för de flesta Kalmarbor och det är givetvis därför kommunen föredrar norra Kalmar istället för Norrliden. Detsamma gäller Novaskolan som döpts om till Kalmarsundsskolan. Nu är inte Kalmarborna så lättlurade av vänstermajoritetens namnändringar, så de flesta kan nog gissa vem som ligger bakom dessa skadegörelse. Dessa individer vill väl inte vara sämre än sina kompisar i Rosengård, Hovsjö eller Gottsunda om man skall tro det anonyma mail jag fått idag..

När får vi se anlagda bränder med stenkastning mot brandmännen eller nedbrända skolor även i Kalmar. Jag är rädd för att det inte är frågan om utan snarare när det händer. 

Idag fick jag följande mail till bloggen med ett antal bilder, däribland den vandaliserade Volvon.

"Lite bilder från gårdagens "kravaller" i Norrliden.

Ryktet här ute säger att det är några balla killar som vill visa sig lika tuffa som de i Gottsunda. Krossa lite rutor ligger långt ifrån vad som sker där. Så vi kan nog förvänta oss att det sker värre saker i Norrliden snart. Det är tydligen nya "bus" planerade till helgen.

Ungarna här ute har gnällt att de inget har att göra. Trots fritidsgård, fotbollsplaner, gym, boxningslokal, nära till bad och havet. Det finns plan för skejtare, för basket och volleyboll. Plus alla andra satsningar från medborgarkontoret här ute, tillgång till datorer, osv osv osv .Listan kan göras lång. Detta är inte gott nog, så det krossas lite för att visa missnöje."

Jag kan bara tillägga att vid ett möte på kommunen i förra veckan presenterades en rad förslag om att utveckla "norra Kalmar" med egen Barnomsorgsstyrelse, skolstyrelse, medborgarråd, dialogmöten och demokrativecka. I praktiken innebär detta en början till ett självstyre för norra Kalmar. Vänsterblocket och alliansen hade inga invändningar mot dessa förslag utan applåderade dessa förslag. Jag ifrågasatte detta och menade att detta istället kommer att leda till ökad segregering av detta invandrartäta bostadsområde men fick inget medhåll av övriga politiker. Röstfiskandet är redan i full gång från vänsterblocket bland dessa invandrargrupper.

Sedan får vi heller inte glömma bort kommunens projekt "Norrliden Strand" med nya bostäder, saluhallar, nytt centrum och en enorm pir ut i Kalmarsund

Östran, Barometern


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Fler och fler städer är "förlorade". Det enda positiva är att svenskarna äntligen får upp ögonen för vad som händer....förhoppningsvis innan valet 2010.

2009-09-01 @ 23:36:56
Postat av: Fredrik

Ska man få hota till sig saker i samhället?Demokrativecka? fan är detta ? Är dom så jävla obegåvade och ointresserade av att vara med i det svenska samhället så är det riktigt illa !Dom gör det för dom kan !!!

Sätt stor press på föräldrar.

Grova böter,indragna bidrag, utvisning ta mig fan !2009-09-02 @ 05:49:42
Postat av: Nalle i Växjö

Tyvärr Thoralf, detta är bara början till att olika stadsdelar kommer att bli styrda efter Sharia lagar på samma sätt som redan blivit verklighet på många platser i Europa, och som på allvar förts fram som ett alternativ av invandrare i SverigeGrattis Kalmar.Postat av: Nalle i Växjö

Och som en förberedelse för dom nya tiderna införs "borgliga" begravningar i Växjö. ( utan präst och kyrka)Innebär troligen att Indier kan elda upp sina avlidna på bål, och andra mångkulturella begravningar.Tänk att få se likbål nere vi Växjösjön med Bo Franks världsberömda "Discokula" glänsande ute i sjön.Hurra för Sverige, vi är bäst att ta till oss kultur från hela världen, och speciellt i Växjö, men Kalmar tar snart efter.

Postat av: Nalle i Växjö

Livsstilsboende är nya ordet för "Gated community " för särskilt utvalda, som vill bo skyddade från omvärldens prövningar.Om jag har fattat det rätt så heter väl motsvarande område i Kalmar Boholmarna där dom som bestämmer om mångfald på fritid drar sig tillbaka till enfald.Det här är framtiden. Ni som har mycket pengar, köp ett stycke mark och bygg Livsstilsboende.

Postat av: Stefan K

Sverige är redan idag ett segregerat samhälle med "vi" och "dom". Snart kommer "vi" och "dom" att styras av olika lagar, olika regler och olika förutsättningar.

Så går det när partipolitik och röstfiske går före det egna landets framtid.

Många är nog överens om att pk-partiernas sätt att leda landet har gett oss det vi förtjänar. 95% av svenska folket har ju röstat fram det vi ser idag.

Grattis Sverige!Tv4 visade i morse en snutt från journalisten Lena Sundströms dokumentär "Världens lyckligaste folk" som visas ikväll. Hon satt också i studion och la fram den ena floskeln efter den andra och tydligt är att hennes inställning till utvecklingen i Danmark och Sd:s framgångar var klara redan innan dokumentären spelades in. Kan vi tro att dokumentären kommer att vara allt annat än objektiv? Tror ni hon har filmat upploppen och gängkrigen i Nörrebro? Tror ni hon har intervjuat våldtäktsoffer, misshandelsoffer och andra som drabbats av invandrarvåld? Tror ni dokumentären kommer att visa upp invandrarkritiska danskar, berätta om bidragsfuskande nydanskar och delge tittarna vad kostnaden för Danmarks flyktingpolitik är? Vi får titta ikväll 22.40 så får vi svaret.

2009-09-02 @ 08:44:54
Postat av: Roberth

Varje stadsdel med en hög andel invandrare är numera rena krigszonen. I morgon i Debatt ska ämnet diskuteras missa inte alla floskler och idioter som ska förklara bort detta!!

2009-09-02 @ 10:27:53
Postat av: j-å

Thoralf, dina bloggskriverier är bra och ger en mer sanningsenligt bild av olika händelser.

Men måste du nästan varje gång skriva något negativt samtidigt om vänsterblocket?

Det tar liksom udden av ditt övriga skrivande. Objektiviteten blir lidande.

Denna gång kallade du framlagda förslag för röstfiske.

Vadå röstfiske? Inte applåderar väl alliansen ett röstfiske från vänsterblocket?

Du ifrågasatte förslagen och har säkerligen rätt när det gäller resultatet.

Men vad är SD:s förslag.

Vilka åtgärder föreslår ni.

Problemet är väl snarare det, att man vet inte hur dessa uppstådda situationer i invandringstäta områden skall hanteras.

Trots alla möjliga insatser hitintills så fortsätter och t.o.m. ökar problemen.

En minister från alliansregeringen uttalade sej i radions P1 i måndags och hennes förslag till åtgärder var ungefär detsamma som i Kalmar och Norrliden fall. Då protesterade en politiker från vänsterblocket och faktiskt efterlyste hårdare tag bl.a. skulle ingen invandrare ha rätt att fritt välja område för boendet.

2009-09-02 @ 11:16:49
Postat av: Roberth

Jå kanske för vänstern i princip alltid är idioter!

2009-09-02 @ 11:43:55
Postat av: AWsvensson

Skall man komma tillrätta med problemet i invandringstäta områden.

1) stoppa vidare inflöde, endast Genevekonventionen i fall där inte Dublinkonventionen går före.Ingen hantering av asylärendet utan riktiga id- handlingar och beskrivning av färdväg. Asyl kan endast sökas där man passerar in i Schengen.

När man väl fått tilltäppt läckan så är det dags att gå vidare.

2) Alla illegala och kriminella förpassas till hemlandet.

3) Personer med ekonomiskt bistånd avkräves motprestation , biståndet tidsbestäms.All anghörighetsinvandring bekostas av de anhöriga under 5 år. Personer som lever på ekonomiskt bistånd kan inte flytta till annan kommun med mindre än man har personliga skäl annars karenstid för bidrag på ex 6 månader.

4) all skadegörelse bekostas av föräldrarna fullt ut. osv nog kan man komma tillrätta om man vill.

2009-09-02 @ 11:57:41
Postat av: Kalle

Hurra för Danmark. De har lyckats med någonting som inte sverige klarar av. Vad har danskarna gjort??? De har avisat 22 Iraker som sökt asyl och som fick sin ansökan avslagen och sedan levt rövare i en dansk kyrka.Danskarna satte dem resolut på flyget Hela 22 st till Bagdad något som inte svensk polis klarar av. De grepp preumtiva demonstranter som brukar krama Irakierna i förväg. Smarta grabbar inom den danska polisen hehehe.Det finns flera hundra Irakier som fått asylavslag i danmark.

Nu uppmanas de att resa hem självmant annars grips de och får resa hem utan sin ägodelar.Så skall en slipsten dras som danskarna gör. Svenska övriga media på nätet är generat tysta. Vilka svinpälsar till media.Usch fy på er!!!Läs SR Ekots rapportering på länken nedanPostat av: Roberth

HEJA DANMARK!

2009-09-02 @ 14:00:05
Postat av: Orgelturken

På tal om kyrkan i Danmark.

Skall man skratta eller gråta?http://www.youtube.com/watch?v=rqt_XSVWnhk

2009-09-02 @ 15:01:49
Postat av: AWSvensson

Synd att det inte fanns lite större bastoner, hade han trillat ner däri så hade man fått ännu en diskant.

Det är stake i danskarna.

2009-09-02 @ 15:23:15
Postat av: Kalle

Tack det var intressanta filmer på Youtube om dessa Irakier. Dessa filmer borde användas i utbildningsyfte för den svenska polisen. Då skulle de få se hur man avisar gapande och skrikande Irakier som ser sinlivstidsförsörjning försvinna i fjärran.En sådan film skulle bergis inte gå att ta över den svenska gränsen på Öresunsbron på grund av all censur i sverige, frihetens stamort....2009-09-02 @ 15:54:09
Postat av: Skånepåg

Helt off topic och riktat till Thoralf.Kommer det att finnas röstsedlar för Sd på de ställen där man skall rösta i kyrkovalet i Kalmar med omnejd, eller måste man använda blanka sedlar och skriva Sverigedemokraterna?Ser att S-E Karlsson delat ut tidningar och ev. valmateriel i sina trakter. Har Sd i Kalmar planerat något liknande?

2009-09-02 @ 18:54:45
Postat av: Thoralf A

SkånepågValsedlar är utlämnade till alla valnämnder i våra kommuner i hela länet.Dessutom kommer det att delas ut ett stort antal tidningar SD-Kuriren (Kyrkovalsspecial) och i dessa stoppar vi också in valsedlar för kyrkomötet och aktuellt stift.

2009-09-02 @ 19:42:38
Postat av: Thoralf A

Jag skriver valfiske av flera anledningar jå.För det första är huvudsyftet med detta projekt i Norrliden att öka valdeltagandet och alla vet hur det röstas i invandrartäta områden. Det är säkert du också medveten om! I dessa områden röstas det huvudsak på det partiet som ger mest i bidrag. Du kan gärna studera t.ex. senaste valet hos valmyndigheten.För det andra så är det faktiskt vänstermajoriteten som driver detta projekt, inte alliansen eller SD.För det tredje har vi Nasim Malik (s) i Kalmar som ägnade en stor del av sin arbetstid på invandrarservice (enligt källor i kommunhuset) till att valarbeta i Norrliden och andra invandrartäta områden i Kalmar.Givetvis finns det en dold agenda bakom detta projekt!

2009-09-02 @ 19:50:48
Postat av: Ibbe

En kommentar från en socialsekreterare i Kalmar till fönsterkrossningen på den senaste skolan innnehöll de vanliga flosklerna d.v.s. ligisterna är frustrerade och arga på samhället som inte ställer upp. Det anonyma mailet visar på exakt det motsatta förhållandet i Norrliden. Man är i Kalmar väl försedd med olika aktiviteter i det området. Det är exakt samma budskap som framfördes i svensk press som förklaring till ungdomskravallerna i Paris tidigare. Det visade sig att kravallområdena var oerhört väl försedda med ungdomsaktiviteter så problemet låg inte där. Nej, man fick inte göra som man ville d.v.s. bryta franska lagar, och då small det. Så ligistfasoner och ungdomskriminalitet i Kalmar ska benämnas efter vad de är och inte omskrivas i kvasipsykologiska förklaringsmodeller. Att vi på riksnivå har en integrationsminister som inte ser kopplingar mellan invånarsammansättningen i kravallområdena Gottsunda och Rosengård t.ex. samt händelserna där är ett bevis på en intellektuell kollaps. Samma kollaps som de s.k. nya moderaterna visar sig ha när det gäller deras uttalade stöd för utbyggnaden av ghettoansamlingarna genom att inte våga dra ner de nyanländas bidragsnivåer för att styra dem till en bättre boendemiljö än ghettot. Så det är tätt mellan de utfärdade fribreven som möjliggör ny fönsterkrossning och nya skolbränder ifrån politiskt håll och som nämndes i början, även från tjänstemannahåll.

2009-09-02 @ 20:10:22
Postat av: S-E Karlsson

Hej ,hej ! I centralorten Högsby har ca hälften av hushållen i dag fått sin beskärda del av Sd - kuriren

innehållande valsedlar till stift & kyrkoval ! Vi har även levererat valsedlar till församlingshemmet

Högsby för vidareutdelning till de olika församlingarna ! Andra hälften av hushållen i Högsby ska få intressant lektyr under morgondagen !

Min parikamrat kämpar på på sitt håll om jag inte fattat fel så har även Ruda fått sin ranson i dag !

Mvh och god kväll S-E Karlsson .

2009-09-02 @ 20:53:40
Postat av: Ann

Bor på området där flera bilar var sönderslagna. Jag hade tur min bil var hel, men så har det inte alltid varit.

2009-09-02 @ 21:39:09
Postat av: Calle

Har precis sett 1 timmas muslimsk propaganda inspelad i Danmark, av Svensk TV , med en Asienfödd journalist i SYFTE att svärta ner och misskreditera SverigeDemokrater och få svenskar att inte rösta SD. Bara positivt om invandring. Inga problem i Nörrebro?? Fa´n trot.1 år före valet är media igång med sin kampanj.Det gäller för alla SD representanter att se upp för infiltratörer och fällor som dessa " journalister" lägger ut i syfte att orsaka "skandaler" som sedan publiceras närmare valet.

2009-09-02 @ 23:57:57
Postat av: Robin_Shadowes

Det är väldigt vad ordet krigs-zon blivit väl använt på senare tid på den ena bloggen fter den andra. Det senaste altstret i filmväg med Marvel-figurem The Punisher heter just så, nämligen Warzone. Förvisso blir vi snart även påminda om det negativa med vigilantes. I villan och yran råkar han nämligen ha ihjäl en fed som jobbar undercover i maffian. I ett slag förlorar en hustru sin make och en liten dotter sin pappa. Detta lämnar honom dock inte oberörd eftersom orsaken till att han blev vigilante var just att han fick sin egen familj mördad av samma slags slödder. Trots att med tanke på hur effektiv han är för att bara vara en ensam man, så kanske vi också skulle behöve en Frank Castle att sätta in i krigs-zonerna vi har här.

2009-09-03 @ 00:12:39
Postat av: s-e karlsson

Calle !Jag såg också eländet ! Hoppas Dansk Folkeparti ser till att svartlista henne i Danmark , hon bar sej väldigt fult åt ! Verkligt fult av henne !

Vad jag fattade så ska hon söka uppehållstillstånd i Danmark , hoppas det blir nej !

Mvh S-E Karlsson .2009-09-03 @ 06:48:26
Postat av: Fredrik

Har ej ännu haft äran att se denna "seriösa" domkumentär som "inte" lämnar utanför invandringsproblematiken :-)Men har sett inslaget på tv4 morgon där den manliga reportern säger på ett ungefär: Hur var det i danmark och jämfört med Sverige där det funkar bra !???? Antingen var han sarkastisk eller så är han totalt urbota korkad! :-)Danskarna försvarade sig mot Hitler och dom känner igen allt när dom ser muslimerna ! Sverige var ju medlöpare och är än idag fast till annan fanatism och kulturism som ej hör hemma i västvärldens demokratier.

2009-09-03 @ 07:38:18
Postat av: Stefan K

Off topic, men ändåNyckelskramlarna i Nyköping är enligt dom själva Sverigeberömda och har ett enormt stöd bland kommunens invånare. När manifestationen startade var man 3-400 som stod på stadens torg och skramlade, idag är man 10-20.

Skramlarna säger sig manifestera mot nazism, främlingsfientlighet och våld. Tilläggas ska att både AFA och SUF synts bland deltagarna, de har skrutit över det på lokaltidningens debattsidor och ingen av skramlarna har tagit avstånd från dom.

Manifestationen startades av några kommunister med sydamerikanska rötter, bl.a. Marco Venegas, en känd lokal politiker som nyligen bytt parti från vänsterpartiet till miljöpartiet.

På lördag arrangerar nyckelskramlarna och folkhögskolan i Nyköping där Pia-Ortiz Venegas, boende i Salem, föreläser om kopplingen mellan Sveriges nazistgrupper (SMR, Info14) och Sverigedemokraterna. Ja ni läste rätt.

http://www.stoppanazismen.nu/

2009-09-03 @ 07:56:28
Postat av: Stefan A

Udden skulle förstås riktas mot "de främlingsfientliga" i allmänhet, och SD i synnerhet, men det blev pannkaka av alltihop tycker jag, undrar vad det där kalaset kostade, var visst där i 3 mån, 3 bet. semestermånader?

2009-09-03 @ 08:03:02
Postat av: Roberth

Idioten Lena Sundström vänsterjournalist boende på Södermalm tack för ännu fler röster till Sd.

2009-09-03 @ 10:47:23
Postat av: Narreh

En blogg som nog kommer reta en och annan muslim

http://allahuakbar.se/wordpress/

2009-09-03 @ 10:53:13
Postat av: Skånepåg

@ NarrehPå bloggen skriver man bl.a. följande:

"Nej, det är ingen Sverigedemokrat, eller någon annan rörelse med rasistiska motiv som driver dessa sidor. Jag är bara en vanlig snubbe, som läst koranen, och dragit mina slutsatser efter hur verkligheten ser ut."Observera "..någon annan rörelse med rasistiska motiv..."Dålig svenska eller anser denna, mot islam synnerligen kritiska person, på fullt allvar att Sverigedemokraterna är rasistiska? I så fall kan man undra vad han har för avsikter med sin blogg!

2009-09-03 @ 11:11:43
Postat av: AWSvensson

Statistik ett beprövat sätt att förhålla sig fritt till sanningen. Fortfarande så tar Sverige skyhögt emot flest i förhållande till folkmängd. Trots att Finland ökat med 141% så ligger man bortom listan, för att inte nämna Danmark

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Är det inte på tiden att samhället tar ifrån " kulturberikarna " och även för den delen svenskar barnbidraget om man inte skickar sina barn till skolan. Finns tydligen bara i Malmö mellan 400-500 barn som knappast aldrig är i skolan. Ge sk fattigpensionärer pengarna i stället.

2009-09-03 @ 13:19:27
Postat av: Tomme

Så här firas ramadan av muslimska ungdomar över

hela västeuropa.

Det är bara svenska politiker och journalister som

inte vet det.

2009-09-03 @ 14:43:11
Postat av: Anonym

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5733779.abkliver lite utanför ämnet med länken. Frågan jag ställer mig är om Mona kommer gå på begravningen?

2009-09-03 @ 16:20:23
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser att Pernod Ricard vinst gått upp 12,5 till 7,2 miljarder euro. Försäljningen totalt upp 9%. Allt tack vare absolut vodka. Hade vi inte behövt dessa inkomster till staten nu när budgetunderskottet hamnar över 200 miljarder. Visserligen fick MR Odell 55 miljarder men varför sälja ut den mest lönsamma " kon " i ladugården.

2009-09-03 @ 17:24:11
Postat av: Skeåning

Helt otroligt detta som händer i vårt land, men ännu mera otrolig och upprörande är mynidgheters och de styrande politikernas totala flathet och arrogans. Hörde idag från en som bor i ett numera ökänt område i GBG. Brukade vara ett väldigt lungt område tills kommunen köpte sex fastigheter där det numera är det en krigszon mellan irakiska, libanesiska och somaliska familjer. Man fick visst inte ha någonting i fred där. Ungarna får inte leka med varandra, och gör dom det tar det hus i helvete. En sotare hade sagt till en av familjerna att de inte kunde hänga tvätt på pannan då det riskerade att ta fyr, han blev mordhotad. För en tid sedan hade visst någon mördats i området. Svenska familjer som bor där ringer i desperation till myndigheter och säger att de får ta tag i detta, de möts med arrogans och blir kallade rasister och man säger att de har helt fel inställning till att invandrarna ska anpassa sig, utan det är tydligt att det är familjerna som fått se sitt område förvandlats i sitt eget land som ska anpassa sig til det nya Sverige som politikerna aldrig har haft folkligt stöd för att genomföra.

2009-09-03 @ 18:03:16
Postat av: s-e karlsson

Jag blir så f-------d,varför skäller TV och tidningar på oss Sverigedemokrater ? Vad har vi gjort för ont ?? Vi sitter väl inte i regeringsställning ? Det måste väl vara alliansen som ska ha skället allt som dom har gjort eller gör är

väl inte av godo ? Vi ser bara hur dom bär sej åt mot oss som är pensionärer , ingen skattelindring och nästa år ska alliansen sänka våra pensioner !

Nej , skäll på dom som verkligen ställer till jäkelskap istället för på oss som vill rädda Sverige från att köras i avgrunden !

Mvh S-E Karlsson.

2009-09-03 @ 20:42:57
Postat av: Fredrik

Har man inte tittat på länken från "Narreh" så skall man se den och ta sig en ordentligt funderare på vad man ger för människor asyl i detta land! För mångkultur vet ja ju inte direkt när 90% som kommer är ifrån arabvärlden.Sen kommer en länk som även den skall läsas.

Klicka på migrationsverkets länk för jag blev fundersam varför ARBETSFÖRMEDLINGEN ÄR INBLANDAD?Snacka om att göra detta land till världens största gödselbrunn!Makabert att man liksom "puschar på" att folk ska komma hit !?

Postat av: s-e karlsson

Lite smått och gott från fria nyheter ! Nu börjar Mig-verket göra likadant som Röda Korset dvs gå ut med hårda krav på oss skattebetalare ! 107 kommuner ska dela på 7800 introduktionsplatser för år 2010 . Det skulle betyda att "min " lilla kommun Högsby skulle skriva avtal om 73 stycken nya invandrare !Sen är nog rullgardinen neddragen för gott när det gäller Högsby kommun !

S-E Karlsson .

2009-09-03 @ 21:02:30
Postat av: Tore

Expressens väljarundersökning under september!? visar + 0,4 % för SD. Sammanlagt nu 4,4 % och inte

ett ljud om detta eller att vi fortfarande har en

vågmästarroll! Ja, det må jag säga...Har precis sett hur muslimerna skär av halsarna på sina medmänniskor! Islam (underkastelse), fredens relion!? Varning för slaktbilder. Känsliga personer

bör undvika se detta! "Narreh" har debutantskap!

www.allahuakbar.se/wordpress/

God Natt, och sov gôtt, ni otrogna!...

2009-09-04 @ 00:38:52
Postat av: Roberth

Helt rätt att sälja ut vin&sprit och amoreta statsskuld! Staten ska inte driva företag.

2009-09-04 @ 10:32:39
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Mr Robert: Mellan 80 och 85 privata banker har kursat i USA, är de bättre på att driva företag än staten, dvs staten är ju medborgare som blivit tillsatta av demokratiskt valda politiker för att sköta affärer åt svenska folket. Statliga företag flyttar sällan utomlands, bara när någon KD byfåne säljer dem till underpris.

2009-09-04 @ 18:53:33
Postat av: Tore

Jag är ingen helnykterist, men nog borde staten haft kontroll på "systembolaget"! Varför? jo vi har ett antal alkolister som "besvärar" det sociala systemet när det gäller sjukdomar och behandling av , just det! alkoholskador! Nu måste

denna kostnaden tas ur hela den sociala kostnaden, där inkomsten från "systembolaget" nu är bortraderad. " Momsintäkten" på 24 % är ju användbar, men den går sannolikt till statens enorma utgift numera! Dessutom har också EU

fingrarna med i denna "inkomst"!...

2009-09-05 @ 01:57:36
Postat av: Tore

25 % och inget annat! Jag skrev för fort så fingrarna hände inte med! Jag beklagar, och "God Natt"...

2009-09-05 @ 02:01:38
Postat av: Roberth

Lars då ska du veta att bankerna i Usa gick omkull för attstaten la sig i för mycket och ämdrade reglerna från en vecka till en annan. Dessutom krävde man lån till icke kreditvärdiga. Clinton började eländet och Bush fortsatte med Subprimelånen. Heder åt Mats Odell som sålde ut V&S och fick mer än någon kunde anat för det! Tore V&S har inget med bolaget att göra.

2009-09-05 @ 17:49:33
Postat av: Adam

Namnbytet på novaskolan har ingenting med en " negativ klang " att göra och det bevisar hur ovetande och inte alls insatt du är. Novaskolans namnbyte har ingenting att görs med det du skrev. Namnbytet beror på ett sammarbete mellan låg och mellanstadieskolan, bergavikskolan och novaskolan. Var säker på det du skriver annars uppfattas det som " en negativ klang "

2010-09-01 @ 01:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0