LEENDE JIMMIE I DEBATT!



Se programmet.

Kvällens debatt var faktiskt riktigt roligt. Mitt leende blev bara bredare och bredare och jag förstår att Jimmie Åkesson log mer och mer under programmet.

I programmet avslöjades hur virriga dessa publicister är när de försöker förklara att man skall ta debatten eller inte ta debatten. Programledaren Belinda Olsson kan jag i varje fall inte klaga på ocg definitivt inte Jan Helin på Aftonbladet som är den direkta orsaken till att detta program överhuvudtaget kom till stånd genom att inte tillåta att Sverigedemokraterna att annonsera i tidningen.



Se även denne tokstolle till SSU:are Johan Büser som vill överlämna en dvd om Hitler. Som socialdemokrat bör man vara väldigt försiktig med att prata om Hitler. Samarbetet med nazityskland under 30-talet har tydligen dessa socialdemokrater fullständigt glömt bort eller snarare förträngt.
(Om ni går in på länken till Johan Büsers blogg, missa då inte att kolla på hans CV och alla hans internationella erfarenheter. Inom SSU saknas det inte pengar för resor över hela världen, det råder det sannerligen inget tvivel om).

Den som inte sett programmet bör se det och lyssna på Lotta Gröning som inte skräder på orden. Riktigt roligt när dessa personer träter om Sverigedemokrater.



Jag har själv även fått vara med i ett inslag i TV4 Kalmar. Tyvärr såg jag inte intervjun med Dag Sandahl i TV4 under gårdagen utan jag fick istället se inslaget direkt innan intervjun i en kamera och därför blev det kanske inte riktigt som jag önskat.



Se programmet.

Jag förstår att all den uppmärksamhet som Sverigedemokraterna får i media just nu retar gallfeber på vissa av våra politiska motståndare. Vänsterpartisterna till och med vägrar ställa upp i Debatt när de blir inbjudna. Ett mycket märkligt beslut om man vill nå ut med sitt budskap till väljarna. Men för mig får gärna kommunisterna stanna hemma ända till valet i september 2010, jag kommer inte klaga.


Kommentarer
Postat av: Per Petersson

Jodå Thoralf,du sköter dig med den äran. Inte nog med det utan det stämmer det du säger. BRA.

Postat av: Per Petersson

Oj.länken var inte meningen.

2009-09-22 @ 23:35:19
Postat av: vmm

TV4-grejen är absolut inget att skämmas över, Thoralf! Inget fel på det där, tycker jag.



Debatt i SVT tycker jag var väldigt positiv för SD. Helin verkade förvirrad som vanligt. Jimmie skötte sig utmärkt. Gröning, som väl har någon typ av dispyt med Aftonbladet, var bra för SD i debatten. En bra kväll för SD!

2009-09-22 @ 23:50:30
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Trogen väljare

Jag njuter varje gång du "smiskar" pk över fingrarna.



Även Jimmie gjorde en uppskattad insatts i kväll.

2009-09-23 @ 00:23:38
Postat av: Dan åke

jättebra och proffsigt och förtroendegivande framförande i tv rutan. Thoralf Ni är verkligen en bra politiker, vi sätter allt vårt hop till er , jag hjälper till i SD alt mer. Jag skulle vilja att ni fick en ministerpost i regeringen.

Men tänk på säkerheten att visa sin bil i tv är inget bra med tanke på afa och alla andra otäcka personer som ser och läser denna blogg. Själv har jag tnkt över säkerheten så ingen får tillfälle att stoppa mej. Vi SD:are skall vara försiktiga nu när allans och sossemaffian inser att deras bedragardagar börjar ta slut.

2009-09-23 @ 00:41:05
Postat av: Magne

Otroligt starkt av Jimmie att ständigt ensam sitta i TV och föra SDs talan omgiven av föraktare som visserligen är berädda (i alla fall en del)att riskera livet för hans rätt att uttrycka sin åsikt men alltid tar avstånd. Detta är en riktigt modig man. Heder Jimmie!

2009-09-23 @ 02:04:59
Postat av: Hulda

Bättre reklam än detta program går inte att få!

Tack Jan Helin!! Tack även till de som vill styra över vad vi "ska" tycka.

Det är säkert flera tusen som efter detta funderar över att rösta på SD nästa gång...!



2009-09-23 @ 06:49:09
Postat av: Allah

Haha, ska andra partier värna om demokratin genom att vägra ta debatten. Ja Göta Petter.



Hade en diskussion för några dagar med en vän som är S. Han tyckte det var märkligt att jag plötligt blivit SD, som attackerar muslimer. Så nu är kritik emot en vidrig religion automatisk SD? Shit det är så man blir mörkrädd. Att ni har rätt i vissa saker jag observerat gör inte mig till SD.



Vi pratade demokrati med. Han sa en sak som fick mig att reagera, och som bekräftar hur illa det är.



"Vi har en representativ, ändras befolkningen så får vi bara anpassa oss. Det är det fina med vår demokrati."



Låter ju fint. Men nu håller hela vårt land att kidnappas av män klänning och roliga hattar. Du har haft rätt, man håller på att ge bort vår demokrati till främmande hand och makt.



Jag tror det är läge att ruska om befolkningen ännu mer och visa vad det är för skrämmande typer som arbetar politiskt, och vad de gör.



2009-09-23 @ 07:31:08
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Thoralf A

Dan-åke



Du behöver inte oroa dig! Det var en hyrbil.

2009-09-23 @ 07:35:17
URL: http://thoralf.se
Postat av: Info

JOHAN BÜSER



Johan Büser (tysk invandrare?) ”studerar” vid Göteborgs universitet. Vad då?



Det nyuppfunna hokuspokusämnet, förstås. Så här skrev han nyligen i sin blogg:



”Den här terminen är en teoritermin och ägnas åt olika filosofer, politisk idétradition och moderna politiska rörelser. GENUSVETENSKAP läser vi just nu.”

2009-09-23 @ 07:37:25
Postat av: Allah

Vi har vissa friheter i vårt land som jag är extremt stolt över. Vi har åsiktsfrihet, och yttrandefrihet. Detta är grunden för att en demokrati ska fungera. Men hur frisk är den Svenska demokratin egentligen?



Demokrati är ett stort begrepp. Det innefattar allt ifrån vi medborgarna snackar politik på jobbet, till media som ska analysera och diskutera vad makthavare gör i samhället och världen. Demokrati är att kunna göra som jag gör nu, blogga. Det är få länder som är så fria som vi är i Sverige. Vi kan häckla, kritisera, starta grupper och organisera oss. Vi kan protestera och demonstrera. Du har rätt att startaen tidning, en blogg, få saker sänt i radion. Utan att någon tar på sig rätten att begränsa dina åsikter. Jag kan räkna upp otaliga saker som är demokrati.



Nu är ju alla saker jag nämnde en sanning med modifikation. För ju äldre jag blir, desto mer inser jag att Sverige inte är så demokratiskt som man påstår. Vilket gett mig en smäll på näsan. Jag har även insett att jag är en av de skyldiga till att begränsa demokratin. Självsäkert och med frihetens fana har jag skritik om allas rätt och värde, att alla röster ska få höras. En riktig förkämpe för det Svenska fria demokratiska samhället. Men så slog det mig, att jag ville bara skrika demokrati när det passade mina syften. Vilket gav mig en riktig tankeställare och ett uppvaknandede.



Yttrandefrihet och åsiktsfrihet innebär attdu får skråla på gator och torg att bögar är äckliga, att muslimer är pedofiler, att Invandrare är parasiter, att polisen är grisar, att Gud är sanningen. Allt detta har du rätt att yttra i en riktigt demokrati. Det är din åsikt och du har all rätt att ha ett plakat där detstår Död åt Judarna. Att du eventuellet har fel och är helt lost. Det spelar ingen som helst roll Du har all rätt att få uttrycka din åsikt, och ingen har rätt att stoppa dig.



I en vuxen vettig rationell värld, den där naiva drömmen jag har om samhället. Så får man skråla sånt här, och gillar en annan person inte läget. Ja då får han väl bygga sig ett eget plakat där det står att du har fel. Det är en vettig protest i den demokratin, i min fantasi.



Att säga att Judar är grisar, och att de ska dö, absolut. Det är din fulla rätt. Men att sen döda en jude, det är en helt annan sak. Det är inte med någons frihet att göra. Det är här vissa grupper i samhället har svårt att förstå och sätta prickarna på rätt plats. Grupper som AFA, som kastar sten, hotar och misshandlar för att få säga sin rätt och kväva andras åsikter. Muslimer som hotar, spränger, mördar och våldtar för att de anser sig har rätt. De tycker att de har rätt att göra så, det är yttrandefrihet och åsiksfrihet har de fått för sig. Dessa grupper, och andra, har våldtagit vår demokrati och rumpknullar den nu med ett hånleende.



Vi toleranta vettiga, rationella och vuxna människor borde reagera starkara över vad dessa grupper gör och över deras beteende. Vi accpeterar deras frihetskamper utan att se helheten. Är vi rädda, eller förstår vi inte vad demokrati är?



Det som nu fått mig att reagera så starkt är Aftonbladets ide om att inte ta in SD´s valannonser. Skälen är många, de är rasistiksa, de är nazister osv. Att media går in och censuerar bort vad de finner fel är fel, fel ,fel. Media ska vara öppet för alla. Iallafall här i Sverige, då de flesta tidningar har presstöd. De får skattepengar från oss medborgare. Då ska de med föra fram ALLA medborgares åsikter med.



Man säger att SD är främlingsfientliga. Utan att egentligen tala om vad detta är. Detta är ett mantra vilket media använder emot oss medborgare. Ett ord med negativ klang, som är menat att skrämma skiten ur oss. Vilket de nog lyckas med då det gäller den äldre befolkningen. Men när det kommer till den snabba rappa unga generationen, som fattar läget och lever mitt i skiten. De skrattar bara åt Aftonbladets lögner. Aftonbladets Helin och Mellin säger vidare att de inte vill att SD:s budskap ska få fäste i det offentliga samtalet i Sverige. Då måste jag uppmärksamma dessa demokratiföraktareatt SD har varit ett ämne i det offentliga rummet i många år nu. Jag gillar Jimmys replik och hans iskalla syn på Aftonbladets hyckleri:



Det är också intressant att titta lite närmare på Aftonbladets annonspolicy. För vad jag förstår är SD den enda annonsör som Aftonbladetkategoriskt bojkottar. Porrklubbar, porrtidningar och telesexlinjer är dock hjärtligt välkomna att annonsera i Aftonbladet vilket de också gör varje dag i tidningens sportbilaga.

Känslorna somporrindustrin vill förmedla innebär uppenbarligen inga problem för Aftonbladet.



Så nu har Aftonbladettagit på sig rätten att få vara åsikstpolis. Är detta verkligen deras uppgift? Knappast. Sällan jag håller med vad SD säger. Men i detta fallet så får Jimmy 10 poäng, en klapp på ryggen och en kram för sitt stora mod.



Det ska inte ens behöva vara en sak attfundera kring detta. Ett parti, oavsett storlek eller åsikt ska ha rätt att få synas i media. Att man som TV4 klappar sig på ryggen och tycker att man är så jävla duktiga som accepterar SD`s annonser är bara hyckleri. De har insett att de kan göra pengar. Thats it. Här är demokrati en kostnadsfråga tydligen.



Alla partier borde egentligen få ett antal minuter och utrymme i tidningar gratis inför varje val. x antal minuter och spalter, samma utrymme för alla. Sen är det upp till partierna att använda detta utrymme på bästa sätt. Detta låter väl ganska demokratiskt?



Den irattionella rädsla som Aftonbladet har emot SD, det agerande Aftonbladet har kommer att garantera SD deras plats i riksdagen. Man skulle ju kunna tro att Aftonbladet lider av SDfobi.

2009-09-23 @ 08:14:43
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Nalle i Växjö

Det TV i Norge vågar visa av verkligheten i våra förorter



<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/M29zsbJlkDg&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/M29zsbJlkDg&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

2009-09-23 @ 08:18:59
Postat av: Nalle i Växjö

Nytt försök med länk,

Postat av: Gubben o Gumman på G

Läs gärna snyft repotaget i Östran om Kosovofamiljen,som åkte direkt ut ur Finland.

Dessa vill nu stanna i Sverige.



Det tycker bla Ann-Britt Wejdersten FOLKPARTIET

kompis med Inger Hillmarsson FOLKPARTIET.

Bengt Westerberg som tog hit hlva Balkan med dom problemen vi har nu tillhörde också FOLKPARTIET.



(OBS hennes partibetäckning är utelämnad i artikel.



Passa på att ge din synpunkt på det hela,och ge UFFE på Östran rätt i att Sverigedemokrater kan använda Internet.

2009-09-23 @ 08:32:12
Postat av: AWSvensson

Efter morgonens Kling o Klangföreställning, dvs helikopterrånet i Västberga så undrar man vad vi ska ha polisen till. Polishelikoptern står obevakad, man skickar tydligen dialogpolisen som på grund av helikoptersmattret inte kunde göra sig hörda. Men skjut för h-e ........

2009-09-23 @ 09:30:57
Postat av: Nalle i Växjö

Lyssna på vår gamla vän Täppas Fogelberg. i Ring P1



Jag vet inte om han fått svininfluensan eller något ännu värre, men när man lyssnar kan man få uppfattningen att han ite är 100% för det mångkulturella Sverige.

Har han ändra sig, lyssna och bedöm själva

Postat av: Stone

Rättevisepartiet har stått vid tunnelbanan i Husby ett flertal år och delat ut sina pamfletter. Tror fortfarande att det är bara tre medlemmar i området. Undrar vad de representerar för några i debatt. Deras rösteantal i senaste valet tror jag var 0,02%.

2009-09-23 @ 09:42:01
Postat av: Nalle i Växjö

Ursäkta mitt tidigare inlägg. Längre in i programmet när det gällde ensamkommande var det den den gamla PK täppas igen.



Förmodligen ser han inte vad som händer i Svarige på grund av sitt handikapp med synfel

Postat av: Roberth

Jimmie gjorde inte mycket men han behövde inte det heller. Vilka dårar som satt i Debattstudion herregud!

2009-09-23 @ 10:09:36
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

En stor bukett blommor till Lena Adelsohn-Liljerot som tog bort " socialbidraget " till konstnärerna. Fick tydligen bidrag rätt man inte presterade något. PS Blev stolt att vara SD-are när man tittade på debattprogrammet i går kväll. SSU förnekade sig inte som vanligt. Är han långt från krogkungen Sjödin??.

2009-09-23 @ 10:37:03
Postat av: BAW

En hel studio full med pk åsiktsfantomer mot en ensam SD representant som dessutom hela tiden blev avbruten. Är detta SVT:s syn objektiv debattförmedling?

2009-09-23 @ 10:40:34
Postat av: Gubben o Gumman på G

Som sagt i Östran på nätet kan man säga vad man tycker om välfärdsnattare från Kosovo som tycker att dom skall ha fri sjukvård i Sverige efter att ha blivit utslängda från Finland



Låt inte stolpskotten som kommemneterar detta för fullt stå oemotsagda i Lilla Pravda.

2009-09-23 @ 10:45:02
Postat av: Marianne

Håller med dig Magne,Jimmie är "en riktigt modig man" men nu börjar han se sliten, ja nästan sjuk ut. I TV:n ser han nu ut som en utmärglad gymnasist som inte har något karismatisk över sig.Jimmie behöver vila upp sig det måste väl inte alltid vara han som ska grillas!

2009-09-23 @ 10:56:06
Postat av: Anonym

@Allah.

Har lite svårt att förstå att du inte tar steget över till SD.

Du tänker och skriver som en SD-are.

Själv är jag en SD-are just på grund av alla de odemokratiska påhopp som görs mot SD som du helt rätt påpekar.

Vidare är det som så,så länge det bara är SD som vågar angripa vår tids farsot islam,går jag inte in på djupet i alla frågor.

Anser allt ganska ovesäntligt om vi inte i detta land kan få stopp på den totalitära världsuppfattningen islam som inte är någon religion, att utbreda sig i vårt land.

Allt elände vi idag ser som i grunden härstammar från islam såsom hedersvåld gruppvåldtäkter,stenkastande ivandrargäng som inte vill vårt lands bästa,utan drömmer om att se vårt land helt islamiserat,som ingen arbetande Svensk bett om och alldeles försent insåg,därför växer SD dag för dag.

Jag känner som om vårt land är ockuperat av ett annat folk och en diktatur som låtsas vara en religion.

Dessa stollar vi nu såg på gårdagens debatt,han rättvisepartiet och SSU-aren gör att SD växer ännu mera.

Under hela debatten satt jag och mumlade för mig själv,dessa ungdomar har aldrig gjort en tung arbetsdag,var är svenskarna som arbetat och byggt upp detta lands välstånd,inte en enda mer än Jimmie Åkesson repesenterade vad det svenska arbetande skattebetalande folket tycker.

Debatterna i alla medier styrs av en handfull vänsterintellektuella redaktörer,journalister,kulturarbetare och krönikörer.

Svenska arbetare har till dags dato inte brytt sig så mycket om politik utan trott att det sköter sig självt bara vi röstar på sossarna i alla val.

Kyrkovalet är ett skolexempel på tvångskommenderade sossar som stod i kö när vallokalerna öppnade och när Högmässan i deras kyrka började kl 1100 var det tomt i bänkarna.

2010 blir vändåret för Sverigedemokraterna,då har dom sovande vaknat som Allah efterlyser inklusive han själv.

2009-09-23 @ 11:19:09
Postat av: Inge Sandén

Glömde fylla i inlägget Postat av.

11:19:09

2009-09-23 @ 11:23:21
Postat av: Eric

Jag blir så glad och får en skön känsla i kroppen när Sverigedemokrater kommer med svar på tal och får den ifrågasättande att se dum ut :)

Bra jobbat!

2009-09-23 @ 11:25:17
Postat av: Nalle i Växjö

Tack Aftonbladet och SVT för reklamkampanjen FÖR Sveridemokratin.



Mycket bra program

2009-09-23 @ 11:30:10
Postat av: Nalle i Växjö

Invadrartäta områden blir tätare



Bäst är Hjällbo i Göteborg som når upp till prick 90 procent.



Integrationen i Sverige är lyckad, snart är alla spillror av det som kallats för Svensk utplånat.



Då kanske vi slipper töntigheter som nubbe och Midsommar

Postat av: Skånepåg

Men lite mer dj-r anamma måste nog Jimmie trots allt lägga sig till med. Detta behövs om man debatterar med folk, som inte vill eller saknar förmågan att lyssna och enbart rabblar sitt inövade snömos.



Björn Söder är lite mer av en "ilskebagge" och lite av detta hade nog inte skadat hos Jimmie. De får ta sig tid en kväll och träna mot varandra enligt principen "djävulens advokat", så kanske vi får se en än vassare Jimmie framöver!

2009-09-23 @ 11:53:15
Postat av: Gubben o Gumman på G

Ni missade väl inte TV4:S lilla flopp i morse,

när en studioman räckte fram ett fat med vildsvinskorv.



Till en lätt solbränd man med sin handuks invirade fru sittande på första parket i "Islam4you"(TV4)



Vilka sköt bort fatet



"Mellon von Trivers" satte nästa i halsen.



Riktigt kul faktiskt vilken intelligent studioman/servitör.

2009-09-23 @ 11:56:42
Postat av: AWSvensson

Varför bor det 90 % utlänningar Hjällbo, är inte det ett tecken som något på att svensken vill inte ha ett mångkulturellt samhälle , i varje fall inte vid knuten. Ställer man frågan varför de grötar ihop sig så får man svaret: det är väl inte så konstigt att man i ett okänt land vill bo bland de man känner samhörig med. Varför flyttar då svensken, enligt PK för att de är rasister, enligt bättre vetande därför att de också vill bo bland folk de känner samhörighet med. Dessutom genom att bosätta sig i gyttret kan man försvinna som en i mängden av bidragsberoende. På en småort hade detta dagdriveri upprört befolkningen.

2009-09-23 @ 11:57:26
Postat av: S-E karlsson

2009-09-23 @ 12:03:29
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman på G



"Riktigt kul faktiskt vilken intelligent studioman/servitör."



Kanske trots allt inte så korkat, utan en intelligent person med en liten räv bak örat och som mycket väl visste vad han gjorde!

2009-09-23 @ 12:31:15
Postat av: j-å

Bra skrivet av Allah. Instämmer fullt ut.



Ang. debatten i SVT så förstördes den av en usel programledare, som ställde frågor och sedan avbröt svaren. F.ö. ser inte Jimmie Åkesson heller ut att ha någon större erfarenhet av tungt arbete, vilket enligt Inge Sandén är en förutsättning för att representera arbetarna.

Men som sagts, i demokratins, tryck-och yttrandefrihetens namn, har man t.o.m. rätt att ljuga, dölja eller försköna sanningen, vilket är mera en regel än undantag, inom politiken. Så även inom SD.

2009-09-23 @ 12:37:14
Postat av: Antiism

Muf kletade avföring och tjyvade på sin arbetsstämma i helgen. Kulturministern Lena Adelsohn-Liljeroth, EU-parlamentarikern Gunnar Hökmark, ungdomsorförande Niklas Wykman och partisekreterare Per Schlingmann var medverkande och höll tal på stämman enligt deras egna uppgifter.



läs mer här:

http://antiism.wordpress.com/2009/09/23/muf-stal-och-kletade-avforing-pa-konferenslokal/

2009-09-23 @ 13:00:43
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Trogen väljare

Jag lyssnade igenom täppas program, förutom att det känns lite underligt att samtliga samtal kom från "goda pk-svenskar" så får jag känslan av att hon som ringer från "välkomstkomiten" läser innantill i sitt inledningsanförande.

2009-09-23 @ 13:15:35
Postat av: Inge Sandén

@j-å

Gunnar Sträng var den siste riktigt ärliga sossen.

Efter den epoken har det sakta gått utför.

Mona Sahlin kramar islam,som har en kvinnosyn,som står ljusår ifrån vad gammelsossar och alla andra Sverigeälskande medborgare lyckats med att få igenom de sista hundra åren.

Jimmie Åkesson är en intellektuell Sverigedemokrat som säker det vi Svenskar visserligen lite försent börjat inse och förstå vad det leder till om misshadeln av vårt fosterland får fortsätta.

Han säger det dom flesta Svenskar tycker och tänker,och dom arbetande skattebetalande svenskar som vågar ta steget över till SD,känner att han är en ärlig man som vill vårt land väl

Mona Sahlin är Sverigefientlig.

Kurdo Baksi som uppbär livstidslön av oss skattebetalare är också Sverigefientlig.

Den intellektuella vänstereliten som styr all media är alla Sverigefientliga.

När arbetare inte känner någon samhörighet med en snorunge som kommer från SSU och studerar Genusgenetik på universitet,börjar fler och fler inse hur ännavänt vårt land blivit.

2009-09-23 @ 15:07:54
Postat av: Foland

Glöm inte den nygamla stollen Thomas Bodström som påstås ska hjälpa Mona i hennes motgång.



Toppen på dagens mupparti består av en efter valet(trolig) konverterad muslim och en Stalinist som ville skapa det sk Bodströmsamhället, bättre kan det inte bli

2009-09-23 @ 15:30:29
Postat av: Magne

SSUaren Johan Buser kanske född på 90-talet utan egen vetskap om hur detta landet en gång såg ut sitter och personifierar en tvättäkta kariärkåt pk-broiler. Väl medveten om att socialistpamparna sitter och tittar på hur duktig han är när han tar upp den helt off topics Hitlerboken. Ja han kommer säkert stiga inom socialist-hierakin efter detta låga tilltag. Detta äcklar mig rejält. Vidare begriper jag inte hur en sådan antidemokrat som Alexander Lundberg (rättvisepartiet) får så mycket utrymme. Vet inte om han är våldsam av sig men han är mycket skrämmande.

2009-09-23 @ 16:15:20
Postat av: Stefan K

Man kan aldrig sluta att förvånas över pk-Sveriges sätt att hantera Sverigedemokraterna. Sd är ett enfrågeparti får vi jämt höra. De få gånger som Sd bjuds in i debatten är det ALDRIG andra frågor än invandringen som tas upp, så varför tar inte pk-Sverige chansen? När Sd tar upp djurskydd o.dyl. i sina annonskampanjer, påstår pk-Sverige med Jan Helin i spetsen att detta är ett sätt att ta bort fokus från partiets egentliga syfte. Vill inte pk-Sverige se Sd debattera andra frågor än invandringen och i såna fall varför?



Alla med en någorlunda uppdatering av verkligheten känner till att integrationspolitiken är ett rent fiasko, vilket t.o.m. Lotta Gröning erkände i Debatt-studion. Inget annat parti känner sig manade att ta upp frågan och hitta en lösning på problemet. Sd vill och vågar, men hängs därmed ut i pressen som främlingsfientliga. Vari ligger det främlingsfientliga i att ordna upp de missförhållanden som råder i våra förorter, så att de som redan finns där får en drägligare tillvaro? Om man aldrig tillåts diskutera problem kan man heller aldrig lösa dom. Varför får man inte kritisera något där orden invandrare och flyktingar finns med? Är de boende i förorterna mest betjänta av en restriktivare flyktingpolitik där de som redan finns där får chans till arbete och bostad än de öppna gränser som vänstern vill införa med allt vad det innebär av en större konkurrens om de jobb och bostäder som eventuellt kan frambringas?



Att Jan Helin i sin roll som chefredaktör på en av Sveriges två största dagstidningar, ikläder sig rollen som odemokratisk inte bara förbryllar utan också förskräcker. Demokratin som vi lärt oss känna igen, där yttrandefrihet och åsiktsfrihet är två viktiga grundpelare, har fått sig en rejäl törn med Helins agerande. Jag anser inte att han kan slå sig för bröstet och stolt deklarera att de 3-400 000 som röstar på Sd ska lära sig veta hut. Att den mediekåta kommunisten Kristofer Lundberg gång på gång tillåts sitta i tv-studion och vräka ur sig floskler är väl bara en strategisk punkt i medias svartmålning av Sd. Vad den mannen och hans "parti" tycker om demokrati har vi sett åtskilliga bevis på. Hans patetiska framtoning stärktes när han inte ville/vågade svara på Belindas fråga om Rättvisepartiet Socialisternas agerande på Sd:s torgmöten.



SSU-muppen Büser gjorde ett av årets klavertramp när han stolt visade upp den Dvd om Hitler som han ville ge i gåva till Jimmie Åkesson. Är det någon som begriper kopplingen mellan Hitler-Tysklands judeutrotning och Sd:s invandringskritiska politik? Lika dumt som att ge Lars Ohly en Dvd om Stalins terrorvälde och fråga om det är så han vill att Sverige ska se ut vid en eventuell valseger 2010.



2009-09-23 @ 16:31:20
Postat av: Magne

Angående jämförelsen Hitlertysklands vs Sd:s restriktiva flyktingpolitik är det bara att titta på grannlandet Finland. Förekommer det mycket stövelstamp där kanske? Konsentrationsläger kan jag inte tänka mig och det här påstådda svenska problemet med 40-talisterna som pensioneras varför hör man ingen problematik om detta i Finland? Konstigt!

2009-09-23 @ 16:42:53
Postat av: SD

Till Gubben o Gumman på G



Du förstör för oss andra som arbetar hård med att föra vårt budskap. Sluta med dina idiot inlägg på diverse platser. Du får oss att framstå som omänskliga, kalla, känslolösa.



Håll käften om du inte har nåt smart att säga. Jag vill verkligen inte förknippas med dig.

2009-09-23 @ 17:04:58
Postat av: S Turkoe

SD lyd din egen uppmaning .

2009-09-23 @ 17:36:58
Postat av: Magne

Gubben och Gumman har radikalt dragit ned på sina inlägg. Vem är du förresten? Har aldrig sett din signatur förut? Var kan man läsa ditt hårt framarbetat budskap?

2009-09-23 @ 17:41:48
Postat av: j-å

Inge Sandén, du skjuter över målet.



Håller fullt med dej om att invandrarflödet till Sverige är illa skött av socialdemokraterna med anhängare, så LÄNGE de hade makten.



Men nu är det så att Alliansen kan t.o.m. införa det fjärde steget i jobbskatteavdrag, utan att vänsterblocket, som är 100% motståndare, kan göra ett skvatt för att hindra dem.



Varför hejdar inte Alliansregeringen invandrarflödet. Vänsterblocket skulle stå sej slätt, även här.





SD:s anhängare har en märklig inställning till verkligheten, när de siktar in sej på partier som inte längre har regeringsmakten. SD är därmed inte trovärdiga.



Någon undrade varför media aldrig frågar vad SD har för ståndpunkt i övrigt, så är det väl uppenbart. Det är bara att läsa några sidor på den här bloggen. Nästan alla inlägg och kommentarer handlar om invandringen och dess följder. Det är SD:s politiska fråga och den driver SD hårt och enträget.



När det gäller journalisterna, förstår jag inte etiketten Vänstermedia. Det är väl uppenbart att många av dem driver invandrarfrågan genom att låta någon annan "hålla i skaftet när yxan går", men i det tysta sympatiserar de med SD.



Å glöm inte skenheligheten efter Josefssons "dolda kamera" där det visade sej att endast 1 av 11 valarbetare sympatiserade med invandrarna.



I stället för att "smutskasta" vänsterblockets anhängare och kalla dem för både det ena och det andra, borde SD-sympatisörer uppmana folk att bearbeta det egna partiet innifrån. Det kanske skulle ge flera röster i förlängningen.

2009-09-23 @ 17:43:16
Postat av: S-E Karlsson

Pratade några ord i dag med en gammal arbetskompis han berättade att hans dotter hade bott i Malmös Rosengård men hade blivit tvungen att flytta till ett annat boende i Staffanstorp ! Det var helt enkelt omöjligt för henne att bo kvar i Rosengård , tänk vad det kostar mycket extra för dem som blir tvugna att flytta på grund av mångkulturen ! Det pratas det inte om minsann !

S-E Karlsson .

2009-09-23 @ 18:51:43
Postat av: Lee

Anna Sjödin greps av polis natten till den 29 januari 2006 efter ett bråk vid krogen Crazy Horse i centrala Stockholm. Sjödin greps misstänkt för våld mot tjänsteman sedan hon varit inblandad i ett bråk med vakterna på krogen. Den 7 april 2006 blev det klart att Anna Sjödin skulle åtalas för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, förolämpning (rasistiska tillmälen) och egenmäktigt förfarande.



Kanske skulle SSu ge filmen om Hitler till derras gamla ordförande`?

2009-09-23 @ 20:04:19
Postat av: Nicklas Eriksson

"Samarbetet med nazityskland under 30-talet har tydligen dessa socialdemokrater fullständigt glömt bort eller snarare förträngt. "



M.a.o. du tycker det är lite tråkigt?

2009-09-23 @ 20:31:49
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Tips till SSU. Ge boken om Hitler till styrelseledamoten i liberala ungdomsförbundet ( om han är kvar ) Isak Bergdahl Uppsala. Har tydligen för ett tag sedan varit ute och skrikit Heil Hitler.

2009-09-23 @ 20:40:45
Postat av: Magne

Eller ge boken till "skinkmackan" Malik (S) som stod med palestinierna på larmtorget med hakkorsflaggor vajande i vinden och hetsade slagord som död åt Israel.

2009-09-23 @ 20:43:10
Postat av: Skånepåg

@ Nicklas Eriksson



"M.a.o. du tycker det är lite tråkigt?"



Som vanligt ett korkat påstående från "långt bort till vänster".



Hur i h-e kan du missa betydelsen i det här sammanhanget av meningen innan ditt citat? "Som socialdemokrat bör man vara väldigt försiktig med att prata om Hitler."



Jag börjar snart tro att du jobbat inom plastindustrin och svarvat teflon. Inandats för mycket damm, eftersom inget som är vettigt tycks fastna!

2009-09-23 @ 20:49:52
Postat av: HenrikP.

Nicklas har använt för mycket såpa på sina arbetspass...därav den bristande förmågan att ta till sig något av värde. Han verka däremot beundra Thoralf i smyg då han alltsom oftast avlägger besök....kanske finns hopp, trots allt;)

2009-09-23 @ 22:21:19
Postat av: Robin_Shadowes

Man kan ju alltid hoppas på att Gröning hoppar över till SD så småningom. Med tanke på hur mobbad hon verkar bli av sina egna, att SD har mycket av S's gamla värderingar och det faktum att S ser henne som en förrädare kanske borde hjälpa lite.

2009-09-24 @ 00:00:45
Postat av: Peter, den förste.

Alla ni som inte håller med SD, men som är för bevarandet av de demokratiska värderingarna bör med stor uppmärksamhet se detta filmklipp! "Europe's War on Free Speech": http://www.youtube.com/watch?v=DWddn81Rfc0



Det är dags att ni också gör det Lotta Gröning gör; Stå upp för demokratin!

2009-09-24 @ 00:42:11
URL: http://www.youtube.com/watch?v=DWddn81Rfc
Postat av: Skeåning

Det erkänns allt oftare i alla möjliga debattprogram, artiklar i kvällstidningar, t.o.m i aftonbladet att integrationen har misslyckats, även så i detta program. Det är tydligt, att den argumentationen behöver inte SD lägga full kraft på längre, man har vunnit den. Alla håller nu med SD om att integrationen är misslyckad. Nu kan man istället fokusera ännu mer på att övertyga om att SD har rätt politik för att ta oss ur misslyckandet. Integrationsfrågor, SD's största styrka, är de andra partiernas största svagheter, det hoppas jag SD kan utnyttja på ett kraftfullt sätt i valrörelsen.

2009-09-24 @ 04:15:07
Postat av: Skeåning

Jag tycker Jimmie gjorde bra ifrån sig även i detta programmet, de andra framstår som yra höns. Men en grej som jag tycker är lite betänkligt, är hur väldigt sällan partitoppen går ut med pressmeddelanden, på sin hemsida t ex. Och kommenterar politiska händelser och annat, och som rör partiet, där är det stor skillnad gentemot de andra partierna som man ligger närmast i övriga Europa. Dansk folkepartis hemsida t ex uppdateras betydligt oftare med uttalanden från partiledningen. Där känns SD's hemsida väldigt avslagen i jämförelse. Jag tror det är viktigt att partitoppen gör sådant för att behålla en konstant kontakt med väljare och medlemmar. Det för energi in i partiet och till medlemmarna. SD's hemsida önskar jag ska vara en aktiv sida för medlemmarna och väljarna, och även en bra informationsportal för potentiella nya väljare. Den är nog inte riktigt det idag. Tyvärr. Under varje pressmeddelande, nyhet etc etc borde man också kunna kommentera, det vore bra för att samla alla på ett ställe och diskutera aktuella saker som rör partiet och annat. Allt samlat på en enda sida. där kunde också toppnyheter från SD kuriren presenteras väl synligt. Det blir lite för utspritt idag.

Hoppas inte detta framstår som gnäll, det är enbart menat som konstruktiv kritik.

2009-09-24 @ 04:46:49
Postat av: Putte

@j-å, Du har rätt att många här, ibland felaktigt, skyller allt ont på vänsterblocket. "jobbskatteavdraget" nämnde du. Du som tydligen är insatt i hur vänsterblocket tänker och agerar. Vi har trots jobbskatteavdrag västvärldens näst högsta skatter. Vart tar dom pengarna vägen? Sjukvården är bra mycket sämre än i exempelvis, Kanada, Storbritanien, Frankrike m.fl. Dessa länder har helt fri sjukvård och ändå lägre skatter än vi. Skolan i Sverige är det heller inget att brösta upp sig för. Så inom skola, vård och omsorg har vi trots mammutskatter hamnat långt ner på listan. Kommunikationer, ha, det är bara att ta sig en biltur i landet och upptäcka alla puckelpistar, som kallas vägar. Försvar har vi ju heller inget längre. Det har ju de 7 riksdagspartierna tillsammans avskaffat. Det är i princip försämringar och nedskärningar inom alla områden, så vart i hel... tar västvärldens näst högsta skatter vägen? Nu är det snart dax för löneförhandlingar. Lyckas jag få 100:- i löneförhöjning så går nästa 57:- i direkt skatt. Av de återstående 43:- som jag får behålla går mellan 12 och 25% också till skatt, så vart i hel... tar skatten vägen? Detta under aliansregeringen. Vänsterblocket tycker att detta är för lite och vill höja skatterna ännu mer. Vänsterblocket som har infört statlig inkomstgaranti för ett gäng olönsamma och ej självförsörjande "kulturarbetare". Vänsterblocket som tillhandahåller gratis universitetsutbildning till varenda utlänning som vill komma hit och studera. De 7 riksdagspartierna som driver västvärldens mest "generösa" massinvadringspolitik. Samma partier ser till att vi betalar mer i u-hjälp än alla andra länder i västvärlden. Vi betalar 3:e högsta avgiften till EU. Mycket mer än fattiga u-länder som Frankrike, Tyskland, Italien osv. Där har du ett axplock vad riksdagspartierna och oftast vänsterblocket suger ut de svenska löntagarna. För våra riksdagspartier är vi en pöbel som ska hålla käften arbeta, betala skatt och försörja alla andra än oss själva. Vi ska vara tacksamma om vi kan konsumera för 20:- av varje intjänad hundralapp. Jag förstår inte att arbetare, som åtminstone enligt myten, är de som tjänar minst är så kåta på att rösta på partier som tävlar i att pungslå dom ner till sista lönekronan. Vi åker på arslet nerför välfärdens halekana, men vi har fortfarande västvärldens högsta och kravlösaste massinvandring!

2009-09-24 @ 05:55:36
Postat av: Putte

När man tänker efter så är det inte så konstigt att de ser ut som det gör i beskrivningenovan. Vi har en opositionsledare som ser svenska folket som kulturlösa töntar, som bara är avundsjuka på invandrarnas fina kulturer. En stadsminister som anser att vi är barbarer och en näringsminister/vice stadsminister som hävdar att våra föräldrar och övriga förfäder inte har bidragit med något till Sveriges utveckling. Enligt henne är det endast invandrare som bygt Sverige. Sådana politiker, som är fyllda med förakt för sitt eget folk, låter vi oss styras av.

2009-09-24 @ 06:25:58
Postat av: Roberth

Niklas Eriksson ta ditt kommunistarsel och dra!

2009-09-24 @ 08:45:21
Postat av: VHB

Peter, den förste



Verkligen intressant filmklipp. Och även skrämmande. Tänk vad abbdulah och grabbarna har skämt vettet ur Europas makthavare (läs politiker och journalister)

Här är några fler upplysande filmer. Och lika skrämmande. Vet inte om någon lagt in dessa tidigare, men de tåls att ses igen:



http://www.youtube.com/watch?v=CSWLLc6uikE&feature=fvw



http://www.youtube.com/watch?v=BugIu_QsvlQ&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=wRnP-XzB_U0



2009-09-24 @ 17:23:28
Postat av: Lotta

Lade in följande inlägg på AB men det lär väl inte bli långlivat det heller:



Under rubriken Blogga om artikeln finns följande inlägg som jag tycker låter intressant.



"Vad hände med den Norska metoden?

Apataiska flyktingbarn har återigen dykt upp, åtminståne i Aftonbladet.

När det var som värst så gjorde Norge så som så att de placerade skötare i samma rum som det apataiska barnet och aldrig lämnades ensamma med föräldrarna.

Två till fyra veckor senare var de inte lika apatiska längre. Vad hände med detta?"



Kanske något för Sverige att ta efter? Debatten är idag enkelriktad varför inte låta motståndare få sin röst hörd? Gör exempelvis en intervju med Dr. T. K Jackson Psykiater då tror jag Aftonbladets trovärdighet möjligen skulle öka något.

Postat av: Lotta

Hmm, uppmärksammade inte att länken från mitt förra inlägg följde med även detta inlägg. Bortse från den.

2009-09-24 @ 18:18:53
Postat av: j-å



Putte



För det första undanbeder jag mej rena spekulationer ang. partitillhörighet.



För det andra använde jag jobbskatteavdragets genomförande som en ren jämnförelse ang. beslut som vänsterblocket inte kan stoppa, hur mycket de än vill, kontra hejdandet av invandrarflödet.



För det tredje fablar du ang. skatten, under förutsättning att du inte har över 80 000 i månadslön förståss, för då är det möjligt med 57:- per hundring. Men då har du inget till övers för en vanlig arbetare heller.

Själv skattades jag till 36:60 per hundralapp 2008 och då är fastighetsskatten och kyrkoavgiften inräknad.

2009-09-24 @ 20:51:41
Postat av: Putte

Du kanske skulle ta och läsa igen. Jag skrev om jag får en LÖNEFÖRHÖJNING på 100:- så går nästan 57:- av LÖNEFÖRHÖJNINGEN direkt till skatt. Det kallas marginalskatt om du har hört talas om det.

2009-09-24 @ 21:04:12
Postat av: j-å



Putte



Det får du allt visa med ett räkneexempel.



Om så vore fallet: Varför vill alla ha löneförhöjning i så fall?



2009-09-24 @ 21:45:38
Postat av: Putte

Kolla i en skattetabell, så kanske du kan räkna ut det själv. Trots att man bara får behålla ca 43:-/100:- i löneförhöjning är det ju trots allt bättre med 43:- extra. Det räcker ju till en dosa snus i alla fall. Du kanske kan googla på marginalskatt + Sverige, så slipper du läsa skattetabellen. Dags att gå och sova. Måste ju upp tidigt i morgon och jobba, så jag kan hjälpa till att försörja fler importerade snyltare. För våra riksdagspartier är ju snyltarna bra mycket viktigare än jag. I deras ögon är ju vi svenskar bara snyltarförsörjare och valboskap.

2009-09-24 @ 22:12:40
Postat av: j-å

Ja du milde tid. Räknar man som Putte då är det inte undra på att folk tycker skatten är hög.



Man måste lägga löneökningen till tidigare inkomster och sedan räkna ut skatten på den totala årsinkomsten. Blir ju helt missvisande att gå på skattetabellen. Det är ju pengar som kommer tillbaka i skatteåterbäring.

2009-09-24 @ 22:59:31
Postat av: Peter, den förste.

@j-å :"...då är det inte undra på att folk tycker skatten är hög."



Det kanske beror på att skatten faktiskt är högre i Sverige än i resten av världen. Skattetrycket är ca 50%. Se iSverigeochinternationellt/" rel="nofollow">http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Skatter/Skattetryck/SkattetrycketiSverigeochinternationellt/



Varje felaktigt använd skattekrona är stöld!



P.S. OK danskarna betalar 0.7% mer

Postat av: j-å



@Peter den förste



Har aldrig påstått annat ang. skattetrycket.Har inte vidrört skattetrycket ö.h.t., endast skatt på förvärvsinkomst.



Men som egen företagare med anställda MÅSTE jag bara KÄNNA TILL vad som ska betalas in för vad.



Men räknar man som Putte då får det hissnande effekter.

2009-09-25 @ 00:36:38
Postat av: Magne

Inte samma "hissnande effekter" som massinvandringen haft och kommer ha inom snar framtid. Kanske även du blir upprörd snart och verkligen slår näven i gränsbommen över vart "alla" skattepengar tar vägen.

2009-09-25 @ 01:43:34
Postat av: Putte

Poängen var att trots att vi har västvärldens näst högsta skattetryck så får vi inte valuta för pengarna. Förutom ca 35% i inkomstskatt så betalar vi moms, energiskatt och t.o.m. moms på energiskatten! Osv! Får vi då världens näst bästa skolor? Världens näst bästa sjukvård? Världens näst bästa åldringsvård? Världens näst bästa infrastruktur? Världens näst bästa försvar mm, mm. I helvete heller. Vi får inte världens näst bästa av någonting för våra skattepengar.



Vi får den 3:e högsta EU-avgiften. Vi betalar världens högsta U-hjälp/capita och det går även till länder som Indien, som inte vill ha någon hjälp, och till Ryssland, som inte behöver någon hjälp. Vi har också västvärldens största massinvandring och /capita ligger det i topp i hela världen. För att sammanfatta: Vad i glödheta hel... gör riksdagspartierna av med alla våra skattepengar till? Jag tycker inte som Mona Muslim att det är coolt att betala skatt, när jag bara får sekunda varor för de pengarna. Vore vi näst bäst i världen på att ta hand om våra egna, och fick valuta för pengarna skulle jag inte klaga så mycket på skatterna. Jag kan garantera att av de floder med skattehöjningar som vänsterblocket aviserat, kommer bara en rännil att gå till svenska folket. Resten kommer att oavkortat gå till utlänningsfjäsk.

2009-09-25 @ 06:06:41
Postat av: Thoralf A

j-å



Om du har en tillräckligt hög månadsinkomst så betalar du 57 procent i skatt på en lönehöjning.



Ca 32 procent i kommunalskatt, 25 procent i statsskatt men du måste ha en årsinkomst som överstiger ca 500 000 kronor.



Om du känner över 340 000 är istället marginalskatten ca 52 procent för oss boende i Kalmar.



Sedan skall vi ju inte glömma att vi betalar moms på 25 procent på det mesta vi handlar på det som vi får behålla efter att inkomstskatten dragits från vår lön.

2009-09-25 @ 08:46:58
URL: http://thoralf.se
Postat av: DanneSwede

Såg inte programmet men kan tänka mig hur det såg ut,



Kan inte göra annat än skratta när man ser Sharia-socialisterna sprida sina floskler som vanligt.



Kolla in detta klipp förresten som har titeln

Europe´s War on Free speech från CBN News , kolla speciellt de sista minuterna (detta kan inte sägas i våra Europeiska länder)



http://www.youtube.com/watch?v=DWddn81Rfc0&feature=player_embedded

2009-09-25 @ 10:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0