JIMMIE ÅKESSON OM FÖRORTSKRAVALLERNALäs hela artikeln.

Kommentarer
Postat av: Peter, den förste.

Ledsen om jag upprepar mig men: Eddie Meduza - Sju idioter är mycket lämplig att lyssna till, ja man skulle nästan tro att han var profetisk om man var religiöst lagd: hm0dpQsxE" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=hm0dpQsxE

2009-09-09 @ 00:55:36
URL: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE
Postat av: Anonym

Läget för dagen:

Sveriges getton brinner av invandraranlagda bränder, SD ökar väljarstödet och alla politiskt korrekta journalister och politiker gnisslar tänder.

Stenkastarna är ofrivilliga valarbetare för SD.......

2009-09-09 @ 06:43:37
Postat av: Magnus

Men dom har ju ingen lokal, för fan.

2009-09-09 @ 08:38:27
Postat av: Roberth

Det värsta är att rikspuckot Jerzy Snickesnacki får bre ut sig i media. Har den stollen någonsin haft rätt?

2009-09-09 @ 08:49:27
Postat av: Allah

Men det är synd om kidsen. Någon förstör deras skolor, fotbollsplaner och parker.

2009-09-09 @ 09:23:48
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Micael Foghagen

Mycket bra att Jimmie fick detta uttrymme. Hoppas nu bara att någon PK-tyckare vill debattera med honom i direktsändning...

2009-09-09 @ 10:06:17
Postat av: AWSvensson

Vi kan väl vara överens om att det handlar om drägg som aldrig behövt ta ansvar för något. I dessa förorter finns det så många som lever på försöjningstöd, så varför inte som motprestation kräva att dessa skall nattvandra för att kontrollera sina ungdomars förehavanden. Får de dessutom klart för sig att samtliga skador som de åsamkar skall belasta föräldrarna så borde det ligga i deras intresse att få ordning och reda i området. Det är alltså upp till dem själva att avgöra.

2009-09-09 @ 10:14:15
Postat av: Nalle i Växjö

Vad tycker dom som jobbar med eländet, poliser brandmän personal på invandrarverket socialen.Det vore intressant att få läsa om deras känslor och funderingarar.Vagner känner jag till men det måste finnas flera som kanske utan att avslöja sin identitet för alla kunde berätta

2009-09-09 @ 10:26:37
Postat av: AWSvensson

Nu har Måna månat om Sverige. Skatten skall höjas för alla som tjänar mer än en miljon, extra skatt på villor som taxeras till mer än 6 miljoner.Tro någon här att detta inbringar så mycket så man kan finansiera de så kallade ensamkommande, fan trot.

2009-09-09 @ 10:28:35
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Thailändare som plockar bär. Polacker som plockar jordgubbar. Rumäner som plockar gurkor osv. Arbetslinjen skall gälla säger alliansen. Man undrar om inte arbetslinjen skall gälla för våra kära förorter? Får en känsla tillsammans med viss erfarenhet att det är lättare att jaga fogliga älder svenskar än förortsungdomar. Varför kan inte dessa ungdomar som lever på förmodligen socialbidrag ta dessa ovannämda jobb. Skulle det bli ännu mer kravaller om man ställde krav på att dessa herrar skulle ta tex gurkplockning. Helt klart är att politikerna passiviserar och " bedövar " dessa områden med bidrag. Dessa människor har det bättre i Sverige på socialbidrag än ett jobb i sitt hemland. Och om nu Sverige är så dåligt, varför åker man inte hem?

2009-09-09 @ 10:31:09
Postat av: Dille i Momåla

”Hoppas nu bara att någon PK-tyckare vill debattera med honom i direktsändning...”, skriver Micael Foghagen.

Sannolikt kommer politikerna att dra sig undan med svansen mellan benen. SD:s röst kan dock inte längre tystas så att politikerna har ingenting att tjäna på att dra sig undan. Debatten kan helt enkelt inte tystas längre.

2009-09-09 @ 10:43:43
Postat av: Micael Foghagen

Med allra största sannolikhet har Dille i Målilla rätt, allt annat vore ge oss en rejäl straffspark - utan målvakt på köpet...men man kan ju hoppas att det finns nån korkad som tror de kan dra längsta strået...2009-09-09 @ 11:01:59
Postat av: Andreas

I vartenda fikarum jag varit i på arbetsplatser runt om i Sverige så säger alla samma sak: UT MED PACKET!!!Men när det blir val så går de och röstar på sossar och moderater och allt skit emellan. Hoppas de gör annorlunda vid nästa val.Jag skulle gärna se till att vi kastade ut alla som begår brott och vandaliserar. Det är brist på tacksamhet mot värdfolket och värdlandet. Bara att packa resväskan och åka hem från semestern bara.Men dit lär vi inte komma på ett braaaa tag, så vi får i alla fall börja någonstans. Och utegångsförbud för minderåriga, så de inte kastar sten och försöker misshandla och trakassera rättsväsendet med flera. Det är inte för mycket begärt. Ungdomarna och barnen borde för guds skull sitta hemma på kvällarna och göra sina läxor!! Inte så konstigt att de har så dåliga skolresultat. De kastar sten på sin fritid. Fast vad har de för förebilder??? Har man en pappa som är uppvuxen med en gatsten och hat i vaggan, så är det självklart att arvet förs över till sitt barn. Det är svårt att bryta familjemönster ...särskilt om de tillhör en mycket sjuk sekt i....m.

2009-09-09 @ 12:06:23
URL: http://andrimnerlandskrona.blogspot.com/
Postat av: Ibbe

Från högt politiskt håll hörs inte ett smack. Bränderna, skolvandaliseringarna, stenkastningen och kravallerna existerar tydligen inte i Rosenbad eller Sveriges riksdag. Den enda gången en det reageras är när ett antal människor(vuxen och barn)med invandrarbakgrund dör i en brand i Rinkeby. Då skyndar sig regeringen att kondolera med personligt besök av en minister. På begravningen finns regering och oppositionens statsministerkandidat Sahlin representerade. När för ett antal dagar sedan en annan vuxen omkommer med ett antal barn i en brand i Skåne är samma regering, samma opposition dödstyst. Det är skillnad på folk och folk tydligen. Magplask, ett rejält sådant, av

regeringen och sahlinskan. Inte undra på att folk är förbannade. Tidningarna då,Kvällsposten och Sydsvenskan hur reagerar de på den uteblivna kondoleansen i Skåne? Som regeringen naturligtvis d.v.s. det hörs inte ett smack, inte ett ifrågasättande eller ngn kommentar. Nytt journalistiskt bottennapp alltså. Vad blir nästa?

2009-09-09 @ 12:20:21
Postat av: Nalle i Växjö

Om ni vill veta hur "kidsen" i förorterna lever så har en ny serie börjat på SVT PlayKan vara intressant att följa så man vet vad skattepengarna går till, även om det är PK TV som gjort den

Postat av: Kalle

Uppsala buss ställer in kvällsturerna till det oroliga området. Bussbolaget kan inte garantera säkerheten.Själv frågar jag mig varför endast på kvällstid??? Det bästa vore dygnet runt så att även deras föräldrar och släktingar drabbas av bussinställesen.

Då kanske det blir ordning på torpet.

Kastar man sten på bussarna så visar dessa ungar klart och tydligt att de inte vill ha någon buss till sitt område. Då får de ta konsekvenserna av sitt stenkastande.Finns det några av de sju systerpolitikerna som utalat sig eller sitter de och hukar och hulkar när de inser vilket invandrarmonster de skapat.Förr drev invandrarna ett kallt krig mot sverige. Idag har det blivit ett hett krig mot allt vad svenskt blåljus heter till att börja med...Postat av: Dille i Momåla

Bränder förekommer runt om i Europa. I Frankrike eldar gängen även upp träd. Tänk vilken miljöförstörning. Men är det någon som sett ett knyst om detta i media? Miljöförstöring är tydligen ingenting att fästa mediakonsumenternas uppmärksamhet på när förstörelsen kommer från visst håll.Är det någon som kommer ihåg almarna i kungsträdgården? Då var det kommunister som protesterade, men nu är det knäpptyst.

2009-09-09 @ 13:22:14
Postat av: Micael Foghagen

PK säger - Invandringen är bra för Sverige, vi tjänar på det!

Min fråga - Varför inte ta in ännu fler då, öppna gränserna totalt om det nu är en vinstlott för Sverige?PK säger - Vi gillar det mångkulturella Sverige!

Min fråga - Varför är då vårt stöd så stort i de områden i Sverige där vanliga hyggliga svenskar (inklusive skötsamma invandrare som har tagit seden dit man kommer och strävar mot ett bättre Sverige) får/tvingas uppleva denna mångkultur i verkligheten?Listan kan göras hur lång som helst med liknande frågor och sällan har jag velat att ett år ska gå så fort!2009-09-09 @ 13:23:32
Postat av: Eric H

Jag ställde samma fråga som Jan Rosén ovan, fast då på ryggkliarsajten S-info, varför måste vi temporärt importera folk utifrån när arbetslösheten är så hög?

Fick jag något svar? Inte, bara en massa rundsnack om resurser och bidrag och syyynd om..

2009-09-09 @ 14:21:06
Postat av: lee

låt armen gripa in och ta hand om förövarna .Makulera derras medborgareskap och skicka dom till Zimbabwe"dom har fått mycket u-hjälp så nu får dom hjälpa oss"Sen kan vi se hur mycket sten dom kastar när dom bor i en öken .

2009-09-09 @ 14:22:20
Postat av: Dille i Momåla

Ja varför måste vi importera arbetskraft när vi har en arbetslöshet på mer än 10 procent ? Enligt tidningen “Nationell Idag” är det moderaterna som vill ha arbetskraftsinvandring.

Starkt av Stellan Bojerud att i protest lämna moderaterna. Stellan är inte ensam om att ha låtit sig luras med i detta ansvarslösa parti. Nu gäller det att informera om moderaterna så att folk får upp ögonen och inser att de blivit lurade av moderaternas fagra tal.

2009-09-09 @ 15:31:39
Postat av: Pellejöns

Hamnade sjäv utanför arbetsmarknaden då den firma jag jobbade för, kursade. Det märkliga med detta är att det verkar finnas hur mycket hjälp som helst att få både från AF och andra så länge du inte har något svenskt namn

2009-09-09 @ 15:33:50
Postat av: kreuzenschmerz

Politiker har i sin värdsförbättrariver ställt till det förr. Se på hur man rev "fattig-Sverige" för att ge plats miljonprojekten.Ystad, Västervik och andra områden som slapp experimenet hör till de vackraste svenska städerna idag

Idag sköljer araberna nästan hämningslöst över gränserna och "fy på den" som inte hyllar detta. Mig veterligen fungerar mång-etniska områden i regel väldigt dåligt. Tragiskt att de andra partierna vägrar lyssna på det som borde vara helt uppenbart.

2009-09-09 @ 15:44:59
Postat av: Stefan K

Jimmy Åkesson har nog mer mellan öronen än pk-politikerna vill tro och troligen mer än de flesta av dom.Ett tillägg till Lars Roséns ord om thailändska bärplockare. Behövs dom verkligen?

Det går 10 000-tals arbetslösa flyktingar i Sverige och som alla påstår känner sig segregerade och utanför. De vill ju inget hellre än att jobba, göra rätt för sig och lära känna andra människor? Varför inte skicka ut dom i skogen för att plocka bär? De får ju redan betalt av svenska skattebetalare, så de som anlitar bärplockare behöver överhuvudtaget inte betala någon ersättning. Det skulle innebära mindre utgifter för de som hanterar bären, vilket i sig skulle leda till billigare bär ute i butikerna. Utöver det skulle flyktingarna få en sysselsättning och slipper sitta hemma och ha tråkigt. De skulle komma ut och träffa andra människor, samt att de skulle göra skäl för den ersättning som svenska skattebetalare bidrar med varje månad.Utöver bärplockning så finns det en mängd andra områden där dessa sysslolösa flyktingar kan göra nytta:

Hålla ordning på vandringsleder.

Hålla ordning på motionsspår.

Hålla snyggt på idrottsplatser.

Rensa ogräs i stadsparker och andra grönområden.

Plocka skräp i dikesrenar.

Vara sällskap åt äldre (när de lärt sig svenska).

Springa ärenden åt äldre.

Agera klasspappor och mammor i skolorna.

2009-09-09 @ 16:19:03
Postat av: Dille i Momåla

Och varför inte springschas? När jag växte upp var en stor del av ungdomen just springschasar. För en som hade svårt att gå var det bara att ringa sin handlare så sände han schas med varorna.Sen borde man överväga om det inte vore klokt att återinrätta portvaktsysslan. För när det fanns portvakt så var det inte så lätt för brottslingarna att komma och stjäla eller vandalisera.Sen kunde man med fördel låta ett antal invandrare sortera avfall på sopstationerna. Som det nu är bränns ju mycket värdefulla sopor upp.

2009-09-09 @ 16:42:09
Postat av: Gubben o Gumman på G

OFF TOPIC HEHEKalmar med kranskomuner får 251 miljoner i statliga

extra skattepengar.-Pengarna kan användas till att täcka upp ökade

socialbidrag.(Någon med lite siffror på vad berikarna kostar i Komunerna runt om Kalmar samt Kalmar vore mumma)(Se gärna vår kommentar i Barometern)-Pengarna kan användas till fortsatt utbyggnad till hemrehab.Dessa utalande är från Malin Persson (M) samt Johan Persson (S)Ditt jobb blir nu att lista ut vilket utalande som hör ihop med vem.Stensö "Tarzan" (S) är bekymmrad för 2011 kommande underskott.Förlåt Anders det är inte ditt jobb att se till att verksamheten går ihop?2009-09-09 @ 16:55:12
Postat av: AWSvensson

Denna länken till fri Nyheter ger en bild om ekonomiskt bistånd, dock inte för Kalmar.

Postat av: Gubben o Gumman på G

Lokalt: Kalmar överfallsvåldtäkt 15 tiden i friluftområdet Stensö Kalmar.Östra Småland har inte skrivit än om det på nätet

vi väntar på Östran.Fotnot : Östran har sin kommentars funktion öppen även vid brott, givetvis har inte Barometern det.

Vi hoppas Östran inte fått ideologiska problem med publicering.Det vore ju trist.

2009-09-09 @ 18:30:33
Postat av: Gubben o Gumman på G

Nu har Östran fått ett tips om dom somnat förrut.

kl startar 18.47.

2009-09-09 @ 18:48:19
Postat av: Gbben o Gumman på G

Tack AW Svensson.Som exempel då på en kommun Karlskrona kostade berikarbidragen ca 30 miljoner.Så en viss dränering av skattepengarna sker nog som JP flaggar för.

2009-09-09 @ 18:55:28
Postat av: Fredrik

Man blir trött,förbannad och ledsen !Allt är vårt fel!

Att dessa inte fått betyg.

Att man inte kan snacka hyfsad svenska.

Har en grammatik som en 4 åring.

Listan går att göra så jävla lång så när man kom till slutet så skulle ny skit förlänga den igen.Dessa har gått i samma kommunala skola som 99% av oss svenskar och inte fan beter vi oss som dessa när det inte finns jobb att få !Dessa individer har haft alla möjligheter i världen att anpassa sig till Sverige och dess seder och bruk men icke sa nicke !?Hur många svenska ungdomar är inte atbetslösa?

Inte fan bränner vi ner,svinar och försöker hota till oss saker. Men dessa kulturer har det i sina hemländer pga av religion,kultur och andra avarter för dom ska alltid ha sin vilja igenom!

Skiter i andra dess konsekvenser. Har jag fel?Detta är kontentan av en helt och hållet kravlös invandringspolitik sen 90 talet!Men även ett misslyckande där man har lärt en hel generation att pengarna kommer iform av ett kuvert varje månad utan minsta motprestation. Inte ens lära sig språket i det land man bosätter sig i??De är fan kutym ska ni veta ibland normalt folk!Men icke sa nicke ? Varför!? Ja inte fanken vet jag men att det ligger på den svenske skattebetalaren axlar vet jag att det ta mig fan inte gör !!Läste nån artikel där man sa:Fritidsgården stängd men invandrarungar såg till att den fick vara öppen !? Vilken nyhet?Dom stängde skiten för oss redan 1989 och inte fan brände vi ner halva granskapet eller attackerade polis och brandkår.Dom var för det första inte där ens och skulle dom dykt upp så kan jag med 100% säga att då visade man respekt !Respekt är något dessa avarter springer runt o gapar konstant? Vet dom vad detta är ? Hade dom visat värdlandet och dess medborgre ett uns av respekt så kanske dom skulle förstå att respekt är nåt man förtjänar inte får genom att hota och leva fan i våra bostadsområden.Tänker aldrig ta mig tid att visa eller ta hänsyn till människor som inte ens kan stava till ordet tacksamhet! För dessa familjer har ju flytt från elände och misär ??Eller har stora delar inte det kanske ? utan man har sett en möjlighet att få saker gratis, utnyttja och roffa åt sig på svenska skattebetalarnas bekostnad?Tråkiga är när familjer som flytt från dårskap och fanatism och placeras i föroten och åter igen får uppleva och se att dessa svin har tagit sig även hit och forsätter att förpesta folks tillvaro !!Rätta in er i ledet eller dra åt.........KRAV och åter KRAV är vad som behövs !!

Men skyldigheter kommer rättigheter skall bräntas in i skallen på dessa. Utbilda dom i etik och moral.Vår svenska kvinnosyn ska i bokform ligga som koranen vid altaret!Respekt är när man hjälper den äldre över gatan utan att själa plånboken!Sov gott!

Postat av: Dumle

Lugn i backarna nu! Ropa inte in föstärkningar och åtgärder som dämpar kravallerna i förorterna. Detta skapar SD-are som inget annat. Let it burn!!!!

2009-09-09 @ 21:29:30
URL: http://[email protected]
Postat av: dan åke

det är ju politiker i allans och sossemaffian som ger och ger och ger till människor bara för att de är utlänningar eller barn till utlänningar. så man kan inte bara skylla på utlänningarna de tar ju bara emot och testar gränserna! när det nu är gränslöst och helt laglöst samhälle så blir det så här och värre blir det. det värsta är att utlänningar kvoteras in på universiteten sedan sedan tar över landet med nya lagar. det blir ett handikapp att vara etnisk svensk i sverige.

2009-09-09 @ 23:41:48
Postat av: Magne

Lite sent påkommet kanske men kom att tänka på en sak. I förra veckans debatt så bjöd svt in ett helt invandrargäng från Hisingen. (Förmodligen för att dom inte skall känna sig obekväma eller diskriminerade) När det annars handlar om Sd får på sin höjd Jimmie komma om ens det. Man kan ju alltid prata om dem. Bjuds han trots allt in får han sitta inklämd mellan både burka och afa. Det är demokrati det på lika villkor. NOT!

2009-09-10 @ 19:58:35
Postat av: Hans Donnerborg

Jeg er födt i Danmark av danske foräldrar som er födt av danska osv i all fall tilbake til 1470.

Jeg er båtflyktat (HH-Ferries) ifron Danmark, der tycker man inte, at man ska gifte sej met en fron fremmad land - Tack til Sverige for at jeg fik hende her til. Hon går på skolan SFI och vil gerna ha ett arbete svort nu - jeg tänker inte åke hem til Danmark.

Jeg vil helre engagere mig i regionspolitik her

for piratarna !

Så kan vi få fri kultur - och det inckluderar ret till at få potatissäk over hovudet och bli en identitet gennom sin mann :)

2009-09-14 @ 13:23:52
Postat av: Ture F.

Alla vet ju vad det hela handlar om, nämligen rasupplopp som i USA fast det inte handlar om negrer nu utan fastmera muslimer från både Mellanöstern och Afrika, där kulturskillnaderna med alla dess implikationer slutligen exploderar i landet. Egentligen är väl ingen särskilt förvånad över att upploppen äger rum, även om allt kläs i "utanförskapet". Sverige har tillåtit en invandring från de angivna områdena i en sådan omfattning att det stora antalet inte alls kunnat sväljas här i landet. Alla vet det, men det vore ren hädelse att säga det öppet. Slutsatsen borde ju bli att stoppa invandringen nu! Denna slutsats har ju inget att göra med riktiga flyktingar enligt Genèvekonventionerna. Det vet ju också alla berörda politiker och andra. Här känner hyckleriet inga gränser.För att åtgärda situationen här och nu, så är det väl helt klart att en samverkan mellan skola, socialen och polisen kan vara bra. Detta påstående gäller endast under förutsättningen att de brott som begåtts/begås av invandrargängen leder till åtal och en hård dom. Polisen skall alltså ringa in och gripa alla som finns på platsen för ett brott. Här finns det flera lagar som kan bli aktuella. Alla kan tillfälligt omhändertas, men tillfälligt tvångsomhändertagande enligt LVU kan vara aktuellt förutom att anhålla och häkta gärningsmännen. Med tanke på brottens svårhet, så borde inte ungdomligt oförstånd kunna åberopas mot anhållande och häktning. Det krävs här att det klart visas vem som bestämmer, nämligen den svenska rättsordningen, ty man begår inte brott av något slag i det land som varit vänligt nog att ta emot den omnämnda invandringen. Varför denna tillåts ske, är det få som begriper, ty det är inte fråga om riktiga flyktingar, hela operationer kostar miljarder och åter miljarder kronor förutom sociala motsättningar och förhöjd kriminalitetDet viktigaste är alltså att dessa brott inte så att säga flummas bort av den flummiga rödvinsvänstern som särskilt befolkar socialtjänsten och pk-mässiga poliser som gått på någon kurs eller mesiga åklagare. Kan vi räkna med litet action nu, eller blir det som när Finland övergavs 1809 – plattläggning på alla fronter, inkluderande förräderi??!!!

2009-09-16 @ 09:11:53
Postat av: Ansgar

En handlingsförlamad regering,verkar som de sitter med bakbundna händer,en sådan regering måste snarast bort,problemet borde varit löst redan första gången

denna typ av anarki visade sig.Den lilla asken ska ev vara Sveriges justitseminister men är inte mycket att ha,Sveriges folk måste säga ifrån,skulle helst sett SS trupp i såna samanhang.

2009-09-17 @ 20:42:34
Postat av: Daniel Magnusson

Fantastiskt bra debattartikel! Jimmy Åkesson är den enda politiker just nu, som har modet att tala KLARSPRÅK. Tack, Jimmy, du har min röst i nästa riksdagsval!

2009-09-18 @ 14:39:12
Postat av: sinikka naumanen

Tackar Jimmy Åkesson...för att han vågar vara ärlig i sin åsikter!!

Vilket annat parti vågar det?Tror ingen!

Sedan är det en annan femma om vi kan stoppa invandringen men håller med SD-att man bör kraftigt begränsa detta!!Det finns så tydliga saker som stödjer detta EXEMPELVIS...Vi har inte RÅD med detta ..inte just nu..och inte nästa o nästa år heller..sedan får man se..

Tycker att man har börjat med fel ende !!Först ska man diskutera inom politiken ...vad innebär att folk från olika kulturer, länder, seder ,religioner,oftast långt borta från dessa seder vi har...VAD skapar detta...jag skulle tippa att när vi började ta emot invandrare/ asylsökande ..VAD visste vi om dessa saker::så gott som ingenting...vi bara pratade om att detta mångkulturella samhället berikar oss!!Vad hade vi för bostäder??Ju vi hade byggt eller sossarna byggde snabbt dåliga dyra bostäder så-kallade ghetton där inga svenskar eller skandinaver ville bo när dessa sedan fylldes med ca. 80% av folk med olika kulturer, religioner, vanor , seder...en mycket normal följd ingen vill väl känna sig som en FLYKTING i sitt eget land???

Vi tänkte inte efter vilka konsekvenser detta skulle innebärä för invandrarna själva och till oss ( jag själv kom ensam som 15 åring från Finland, utan min familj, och började jobba från dag ett i Djursholm...) lärde mig snart svenska utan skolor barnen 4 styckna i den rika familjen var mina lärare...) inte tycker jag att jag har tagit skada av detta eller att har känt mig utnyttjad..hade ju möjligheten o studera med lite studielån senare....men tiderna är helt annorlunda var de var då -66- eller vad dessa är nu!!

Vi kom ju från Finland samt från Grekland ;Jugoslavien för att arbeta o göra rätt för samhället jag ska inte sticka under stol att det inte fanns några svarta pengar i samhället det har alltid funnits men inte alls i den strategiska närmaste omfattningen som det är nu!!Det är bara gå in till tex. Casino Kosmopol.. detta djävulens näste som bara förstör för det flesta med familjer!!köpa lite marker gå till en annan kassa o kliva ut med en så där 200.000 i fickan som på detta sätt har blivit vita o kan investeras i olika bolag som behöver lite intäkter för att kunna existera eller till något annat tex. köpa hus o fastigheter..felet det var vårat..följden blev detta att få har klarat språkmässigt gå ur skolorna o det är klart att det är lika med dåligt resultat..lika mycket ska dessa föräldrar som kom dela på detta misslyckande man borde har tagit mer upplysning om landet Sverige!Har så många hört klaga typ "Vi som trodde att demokrati existerar i Sverige men det märkte vi att det gör det inte!" Då har det blivit mycket dubbelmoral i familjerna pga..att det sägs annat både i hemmen samt i samhället samhället!!

Man känner sig inte som i sitt hemland man kommer ju oftast till en sån annan kultur med olika värderingar o sedan skall barnen o ungdomarna försöka hitta en egen identitet i denna röra!

Så vi har inte bostäder över 50 000 står o väntar på bostäder som inte ser jag i allafall byggas så långt ögat når o bär!

Arbeten då det finns 25% arbetslösa ungdomar och kanske lika många vuxna utan arbete så HUR ska man kunna ta emot fler??!!!Tala om det för mig ja förstår att det är lätt att lova saker o ting! ja, ingen konst alls men verkligen hålla sina lovade insatser det du? Sinikka Naumanen författare Ps. vi ska ta seden dit man kommer o inte tvärtemot som några tycks tro!

2010-09-13 @ 15:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0